
Food Network
Food Network od do
Extrémní dortové války (10)
Valentýn. Je Valentýna a čtyři pekaři se utkají při přípravě dortů z čokolády, z nichž jeden se stane středobodem Valentýna s ochutnávkou vín. Světově proslulý Jonathan Grahm je hostujícím porotcem.
Malá bistra u silnic XXVIII (3)
Ptáci a hovězí. Guy Fieri projíždí zemí, aby našel dobroty z ptáků a hovězího. V Longmontu podávají specialitu tržiště, smažená kuřata podávaná s jedinečnými škvarky chicharrones.
Malá bistra u silnic XXVIII (4)
Všechny druhy sytých jídel. Na tomto výletě Guy Fieri vyzkouší všechny druhy sytých jídel. Ve Phoenixu všestranné bistro nabízející hromady grilovaných hranolků a novou verzi chilaquiles. V Boulderu dělají plněnou pizzu a vlastní verzi masových kuliček.
Burgery, pivo a grilování (1)
Jižanské, pikantní a sladké. Michael Symon navštíví s Bobby Flayem prvotřídní barbecue bistro v New Yorku, zjistí, jak moc pikantní jídla mají v Nashvillu a utká se s matkou všech burgerů ve svém rodném městě Clevelandu.
Burgery, pivo a grilování (4)
Dobroty, po nichž si prsty olíznete. Na jednom ze svých oblíbených míst v Manhattanu se k Michaelovi se připojí Alex Guarnaschelli, Michael pak zamíří do Ohia na žebírka a navštíví velmi zvláštní restauraci v Nashvillu.
Strávníci v utajení II (1)
Problémy se spropitným. Poté, co generální manažer restaurace D’Cache v Los Angeles dostal řadu stížností od personálu, že nový hlavní číšník nerozděluje spropitné spravedlivě, kontaktuje Charlese Stilese a Strávníky v utajení, aby mu pomohli odhalit pravdu.
Strávníci v utajení II (2)
Smrdí tady rybina. Mario, majitel La Traviata, je znepokojen stížnostmi na kvalitu ryb. Charles a Strávníci v utajení zjistí, že nedávno přijatý kuchař poněkud lže o tom, co je v jeho jídlech za vysoké ceny.
Malá bistra u silnic XIV (9)
Pořádné sendviče. Při tomto výletu se Guy dozví o pořádných sendvičích. V texaském Austinu je krámek s gurmánskou nabídkou a sendviči s dušenou krovičkou a kolenem.
Malá bistra u silnic XIV (10)
Mezinárodní nabídka. Při tomto výletu se Guy podívá na jídla s mezinárodním vlivem. V texaském Richardsonu se balí libanonská šaurma.
Malá bistra u silnic XXVIII (3)
Ptáci a hovězí. Guy Fieri projíždí zemí, aby našel dobroty z ptáků a hovězího. V Longmontu podávají specialitu tržiště, smažená kuřata podávaná s jedinečnými škvarky chicharrones.
Malá bistra u silnic XXVIII (4)
Všechny druhy sytých jídel. Na tomto výletě Guy Fieri vyzkouší všechny druhy sytých jídel. Ve Phoenixu všestranné bistro nabízející hromady grilovaných hranolků a novou verzi chilaquiles. V Boulderu dělají plněnou pizzu a vlastní verzi masových kuliček.
Burgery, pivo a grilování (1)
Jižanské, pikantní a sladké. Michael Symon navštíví s Bobby Flayem prvotřídní barbecue bistro v New Yorku, zjistí, jak moc pikantní jídla mají v Nashvillu a utká se s matkou všech burgerů ve svém rodném městě Clevelandu.
Burgery, pivo a grilování (4)
Dobroty, po nichž si prsty olíznete. Na jednom ze svých oblíbených míst v Manhattanu se k Michaelovi se připojí Alex Guarnaschelli, Michael pak zamíří do Ohia na žebírka a navštíví velmi zvláštní restauraci v Nashvillu.
Jídla na otevřeném ohni IV (9)
Venkovní vaření ve vinařské krajině. Vinařský kraj Kalifornie je dokonalým místem pro venkovní vaření. Počasí je dokonalé, víno jednoduše božské a jídlo vyloženě delikátní.
Jídla na otevřeném ohni IV (10)
Svatý kouř! Roger se účastní 100. výročí farního pikniku Sv. Maří Magdaleny v Owensboro. Několik tisíc kilogramů masa čeká příprava na více než 30 metrech ohně a kouře.
Malá bistra u silnic XXVI (14)
Kuřecí trojboj. Guy se vydává na cestu, aby hledal nejlepší jídla z kuřat, a najde oblíbená kuřata rockerovy matky, smažená thajská křídla a kalifornské bistro s hot dogy a jedinečnými kuřaty a vaflemi.
Malá bistra u silnic XXVI (15)
Od žhavého k ledovému. Guy se rozpálí kořením a zchladí ledem, začne žhavými jídly v Kalifornii a Virginii, a pak se ochladí havajským tropickým sekaným ledem.
Sekáček XXVIII (9)
Letní vedro. Čtyři kuchaři se potýkají se sezónními letními ingrediencemi jako humr v prvním kole nebo bramborové lupínky a záhadná ingredience v kole druhém. V posledním kole mají připravit letní dezert z osvěžujícího nápoje.
Guyovy hry s potravinami VIII (6)
Čtyři svatby a hry s potravinami. Čtyři kuchaři s nadějemi v uzlíku a potřebou hotovosti na svůj svatební den.
Bosá komtesa – zpátky k základům XI (2)
Jednoduché jako koláč. Ina se podělí o pár tajemství přípravy koláčů s kamarádem, floristou Michaelem. Nejprve jsou zde muffiny s malinami a kukuřicí, pak se o své recepty podělí Michael a připraví vynikající jídla, která vyniknou.
Bosá komtesa – zpátky k základům XI (3)
Chléb a máslo. Ina se vydává na nekonečné chlebové dobrodružství se svou kamarádkou Eli Zabar, guru přes chleba. Na oběd jsou zde fenyklové a česnekové krevety, dokonalé s místním venkovským chlebem, a později dojde na ochutnávání chleba s máslem.
Pečení s Annou Olson (17)
Čokoládový dort. Anna připraví klasické ďábelské koláčky. Pak pokračuje lekcí s delikátním koláčem red velvet, jenž určitě vzbudí dojem. Pak nachystá dokonalý čokoládový dort, s bohatou čokoládovou pěnou.
Kuchyně VII (1)
Odhalení Kuchyně. Kuchyně se otevírá a odhaluje v nových, podzimních barvách. Mezi jídly najdeme lasagne se sezónní zeleninou od Marcely, Geoffreyho octovou zálivku, letní krabí koláčky od Katie a klasický koktejl.
Osadnice XII (13)
Stravování 101. Ree v kuchyni vaří tři sytá jídla dopředu – kuřecí casserole cordon bleu, koláč tamale v texasko-mexickém stylu s kořeněným hovězím a plný rendlík polévky s fazolemi a slaninou.
Osadnice XIII (1)
Dítě na ranči. Na ranči je nové dítě, a tak Ree připraví pro novou maminku balíček první péče plný jídel a věcí pro rozmazlování. Je zde hovězí hrudí, zapečené brambory, andělský koláč a ovocný salát s medem a tymiánem.
Bosá komtesa – zpátky k základům XI (4)
Grilování a vůně. Ina se podělí o fantastické recepty na grilované maso s mořskými plody s kamarádkou, voňavkářkou Antonií. Na oběd bude gazpacho s krutony z kozího sýra. Na oplátku za grilovací lekci Antonia předvede Ině, jak na neuvěřitelnou vůni.
Bosá komtesa – zpátky k základům XI (5)
Večírek s náhodnými jídly. Ina Garten se podělí o rady, jak připravit večírek s náhodnými jídly jako rajská omáčka se sýrovými krutony k obědu, prvotřídní grilovaná kuřata s citrónem, brokolicí a motýlkovými těstovinami, a k tomu pšeničné bobule a salát farro.
Čerstvé ingredience s Annou Olson (14)
Vegetariánský oběd. Anna připravuje pro veřejnost vegetariánská jídla. Začne salátovými rolkami, pokračuje česnekovým zeleninovým dortem, a jako dezert připraví delikátní medový tvarohový koláč s jogurtem.
Čerstvé ingredience s Annou Olson (15)
Významné narozeniny. Anna začne pomalu pečenými žebry s bohatou zálivkou z hub a brandy. Pak připraví teplý salát s dýní a sýrem ricotta. A zakončí dortem s medem a vlašskými ořechy, klasickým vídeňským narozeninovým dortem.
Kuchyně VII (2)
Sbohem, léto. Kuchyně se připravuje na americký, zářijový Svátek práce grilováním křídel dvěma různými způsoby a řešeními pro obvyklá dilemata grilování. Mezi recepty najdeme kukuřičnou kaši, salát s kukuřicí a papričkou poblano, glazované krevety, grilované dezerty, mražené maliny a vodkovou limonádu.
Osadnice XVI (12)
Jídla k obnově sloupků. Ree připraví velký sáček jídla k obědu pro rodinu, když se bude na ranči potýkat se sloupky plotu. Nachystá delikátní sendviče s plátky steaku a kovbojská tekutá jídla. Poté připraví něco na letní zchlazení po práci v horkém dopoledni.
Osadnice XVI (13)
Alex je doma! Alex je doma z vysokoškolských kolejí a s bratranci se chystá oslava ve stylu pouličních tacos. Ree připraví například texaské dušené hovězí, rančerská kuřata, krém s avokádem a limetkou, salsu diablo a hnědé fazole.
Osadnice IX (1)
Chutné cukroví. Ree Drummond vaří svá čtyři oblíbená a chutná sladká jídla a podělí se s těmi, kteří je milují. Jsou zde dýňové rolky se skořicí, lepkavá, sladká baklava, koláčky z lineckého těsta s bílou čokoládou a jahody s čokoládovým přelivem.
Se Sibou u stolu IV (3)
Rychlá jídla. Siva uvaří neuvěřitelná jídla jen za pár minut. Začne úchvatnou a rychlou hromadou ke snídani, následují rychlé špenátové lasagne jakožto dokonalý oběd za chviličku hotový.
Se Sibou u stolu IV (4)
Jídla s sebou. Chutná jídla od Siby je možné vzít si i s sebou na cesty, třeba kustovnici godži a smoothie z mučenky, nebo dokonale přenosný tuňákový salát vše v jednom, s chilli dresinkem a křupavými nudlemi.
Malá bistra u silnic XXVI (16)
Ostrov a dezert. Guy Fieri pátrá po dezertním pokladu a ostrovní chuti a začne kavárnou podávající snídaně i obědy v Kalifornii. Pak zamíří do bistra na Havaji nabízejícího rozmanitá jídla bez lepku a do bláznivého karibského bistra ve Virginii.
Malá bistra u silnic XXVII (1)
Sendviče, špecle a křidýlka. Na tomto výletu se Guy Fieri nechá chytit uragánem chutí. V Norfolku ve Virginii najde bistro dva v jednom, kde řezník dělá sendviče přes den a šéfkuchař polévku ramen a křidýlka v noci.
Sekáček XXII (1)
Mumie a gumídci. V prvním koši jsou hrůzní gumídci a zábavné mumie jako halloweenské téma. Ve druhém kole kuchaři najdou děsivé vnitřnosti a a další gumové dobroty.
Kuchyně XIII (6)
Přípitek mámě. Kuchyně slaví Den matek heřmánkovým francouzským toastem Geoffreyho Zakariana, miniaturními quiché s brokolicí Katie Lee a třemi květinovými výzdobami pro matku. Herečka Susan Lucci se zastaví na čajový dýchánek.
Se Sibou u stolu IV (5)
Delikátní večeře. Večeři pod širým nebem načíná jehně grilované stylem braai, úchvatný středomořský salát s kuskusem a studené tzatziki - víkendová večeře, která všechny potěší svými chutěmi.
Se Sibou u stolu IV (6)
Samá dobrá jídla. Dnes to budou samá dobrá jídla, jaká umí jen Siba. Pro začátek dvojice křupavých tyčinek, jejichž příprava je rychlá, nebo koule z datlí a semínek, krásné kousky plné energie.
Sekáček XXVIII (10)
Nejsmrtelnější koše. Každé kolo této speciální soutěže obsahuje nebezpečné ingredience. Jedovatá semínka a divoká stvoření ozvláštní první kolo. V kole pro hlavní chod mají kuchaři strach z příliš silného alkoholu a měkkýše.
Extrémní dortové války (11)
Shrek. DreamWorks Animation pořádá velký večírek na oslavu 15. výročí populárního animovaného filmu. Producentka filmu Shrek, Gina Shay, pomáhá vybrat, výtvor kterého pekaře bude středobodem večírku a vyhraje 10 000 dolarů.
Války jídelních koutků (3)
Tiradovy empanadas proti tacos. Tyler přijíždí do Spartanburgu, kde matka s dcerou mají svou restauraci s empanadas proti vysněnému podniku dvou mládenců s tacos.
Kuchaři proti amatérům II (2)
Mořské plody s masem. Profesionální kuchaři a domácí kuchaři soutěží v řadě ošemetných situacích, třeba když s mořskými plody a masem musejí zpracovat i sirup jakožto překvapivou ingredienci.
Strávníci v utajení II (3)
Nefungující obsluha. George, majitel oblíbené restaurace Ca’ Brea v Los Angeles, obdržel nedávno několik stížností, jež se překvapivě netýkají ani kvality jídla, ani služeb jeho číšníků, ale celkové obsluhy.
Strávníci v utajení II (4)
Případ s nohou. Majitel restaurace Derrick má problém se zaměstnancem, který tvrdí, že si v práci zlomil nohu. Tento bývalý číšník vyhrožuje soudem, a tak, aby ho Derrick uchlácholil, hostí ho. Ale to líného zaměstnance nezastaví…
Malá bistra u silnic XIV (11)
Břicho ven. Na tomto výletě se Guy dostane blíž vážným gurmánským pokrmům. V Chicagu servíruje pivovar pivo se slávkami, mega sendvič s bůčkem a jejich verzi tlačenky. A v Austinu v Texasu otevřená kuchyně nabízí sýrové nákypy v košíčku a chutné korýše.
Malá bistra u silnic XIV (12)
Dynamická jídla. Na tomto výletě Guy vyzkouší skutečně unikátní jídla. V Honolulu je jamajská hospůdka nabízející sušená kuřecí křídla a vynikající kozí kari. V Arlingtonu v Texasu se Guy podívá do ruské hospůdky a dá si bramborovou omeletu plněnou hovězím masem.
Války jídelních koutků (3)
Tiradovy empanadas proti tacos. Tyler přijíždí do Spartanburgu, kde matka s dcerou mají svou restauraci s empanadas proti vysněnému podniku dvou mládenců s tacos.
Kuchaři proti amatérům II (2)
Mořské plody s masem. Profesionální kuchaři a domácí kuchaři soutěží v řadě ošemetných situacích, třeba když s mořskými plody a masem musejí zpracovat i sirup jakožto překvapivou ingredienci.
Jídla na otevřeném ohni IV (11)
Oheň na tři alarmy. Roger navštíví farmu Faith’s Farm v Bonfieldu v Illinois, kde si dá úžasná jídla vařená na třech různých ohnivých vynálezech.
Jídla na otevřeném ohni IV (12)
Grilování a uzení. Roger griluje v Kalifornii steaky a kuřata, a také udí hromadu mořských plodů v Illinois.
Malá bistra u silnic XXVI (16)
Ostrov a dezert. Guy Fieri pátrá po dezertním pokladu a ostrovní chuti a začne kavárnou podávající snídaně i obědy v Kalifornii. Pak zamíří do bistra na Havaji nabízejícího rozmanitá jídla bez lepku a do bláznivého karibského bistra ve Virginii.
Malá bistra u silnic XXVII (1)
Sendviče, špecle a křidýlka. Na tomto výletu se Guy Fieri nechá chytit uragánem chutí. V Norfolku ve Virginii najde bistro dva v jednom, kde řezník dělá sendviče přes den a šéfkuchař polévku ramen a křidýlka v noci.
