• Food Network

    • Food Network od do

      • Extrémní dortové války (12)

        Zvířecí večírek. Dortové války oslavují první narozeniny Rosie, malé hrošice, v losangeleské zoo. Čtyři pekaři bojují o šanci, aby jejich dort a výtvor byl středem oslav a aby si domů vítěz odnesl cenu 10 000 dolarů.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (7)

        Hostiny na zadních dvorcích. Když je na obloze slunce a vane teplý vánek, je dokonalá chvíle rozpálit venku oheň a něco uvařit. Roger je v jižní Kalifornii a navštíví dvě neuvěřitelné hostiny na zadních dvorcích.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (8)

        Rozpal to! Jako můru plamen přitahuje Rogerovu pozornost drsný táborák. Když se plameny zmenší a kouř rozptýlí, objeví se bohatá hostina, v níž si každý něco dobrého najde.

      • Jíst, spát, grilovat (1)

        Hrudí: král grilování. Mistr grilování Rashad Jones navštíví tři mistrovská grilovací bistra ve Phoenixu, Kalifornii a San Antoniu, kde hrudí připravují novými a jedinečnými způsoby.

      • Jíst, spát, grilovat (2)

        Žebra na obírání. Rashad Jones vyráží na cesty a hledá mistry grilování, kteří vaří delikátní a jedinečné verze grilovaných žebírek. V St. Louis ochutná aligátoří žebírka a také vysoký burger s grilovaným a uzeným masem.

      • Strávníci v utajení II (5)

        Zvýšení sázek. Ali, majitel Marrakeshe, restaurace v marockém stylu v Kalifornii, hledá Charlesovu pomoc a Strávníků v utajení, protože si myslí, že jeho manažer má mimo práci problémy s hraním, což následně ovlivňuje jeho práci.

      • Strávníci v utajení II (6)

        Jiné školní osnovy. Majitel Pina Pizza House v Downey v Kalifornii hledá pomoc Strávníků v utajení, protože si myslí, že jeho číšník, který se zapsal na vysokou školu, jde proti jeho zájmům a pořádá večírky pro spolužáky mimo školní prostory, právě v jeho restauraci.

      • Malá bistra u silnic XIV (13)

        Od pobřeží k pobřeží. Na tomto výletě Guy na své kulinářské výpravě objede celou zemi. V Charlestonu v Jižní Karolíně si dá ke snídani kuřecí smažený vdoleček a krevety s masem, salátem a rajčetem.

      • Malá bistra u silnic XVII (1)

        Tacos a děti. Na tomto výletě Guy navštíví bistra s oblíbenými dětskými jídly na gurmánské úrovni. V Denveru starodávný bar dělá vše doma – dětské brambory, vepřovou slaninu nebo obří sendvič pastrami.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (7)

        Hostiny na zadních dvorcích. Když je na obloze slunce a vane teplý vánek, je dokonalá chvíle rozpálit venku oheň a něco uvařit. Roger je v jižní Kalifornii a navštíví dvě neuvěřitelné hostiny na zadních dvorcích.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (8)

        Rozpal to! Jako můru plamen přitahuje Rogerovu pozornost drsný táborák. Když se plameny zmenší a kouř rozptýlí, objeví se bohatá hostina, v níž si každý něco dobrého najde.

      • Jíst, spát, grilovat (1)

        Hrudí: král grilování. Mistr grilování Rashad Jones navštíví tři mistrovská grilovací bistra ve Phoenixu, Kalifornii a San Antoniu, kde hrudí připravují novými a jedinečnými způsoby.

      • Jíst, spát, grilovat (2)

        Žebra na obírání. Rashad Jones vyráží na cesty a hledá mistry grilování, kteří vaří delikátní a jedinečné verze grilovaných žebírek. V St. Louis ochutná aligátoří žebírka a také vysoký burger s grilovaným a uzeným masem.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (13)

        Portorické grilování. Roger je v Portoriku, kde je horko, výhled plný kouře a jídlo je „a fuego“.

      • Jídla na otevřeném ohni V (1)

        Rodinné ohniště. Roger se seznámí s kuchaři v Alexander City v Alabamě, a v Charlestonu v Jižní Karolíně, kteří dávají zcela nové variace jídlům při venkovním grilování.

      • Malá bistra u silnic XXVII (2)

        Chutná dobrodružství. Na tomto výletu Guy Fieri objeví dobrodružné chutě. V Norfolku ve Virginii navštíví trh a restauraci, kde podávají mexické speciality, jaké jste nejspíše doposud neviděli.

      • Malá bistra u silnic XXVII (3)

        Grilování, těstíčko, pivo a kuřata. Na tomto výletu Guy Fieri vyzkouší všechny druhy pořádných dlabanců. V Los Angeles najde pojízdné bistro se zajímavě připravenými rybami a smaženými brambůrky, a také bistro v centru, kde grilují a udí bůček a smaží kuřata.

      • Sekáček XXVIII (11)

        Blues o řeznických špalcích. V kole pro předkrm čelí kuchaři velké rybě a černé tekutině, finalisté pak v kole pro dezert znovu objeví velmi sladké dětské cereálie.

      • Guyovy hry s potravinami VIII (8)

        Guyovy hazardní hry. Kuchaři zkoušejí vyhrát hru i na trhu, když čelí třem úchvatným hazardním hrám.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům XI (6)

        To nejlepší z Bosé komtesy: Sýr. Ina Garten a její sýrové dobrodružství se špenátem a čedarovým suflé, s vynikajícím grilovaným sýrem, rychlými sýrovými jednohubkami a dvěma neuvěřitelnými pečenými sýrovými dobrotami – pečenými sýry brie a fontina.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům XI (7)

        To nejlepší z Bosé komtesy: Dezert. Ina připraví svou neuvěřitelnou mraženou čokoládovou pěnu, francouzské jablečné palačinky, snadné jahody s balzamikem, ovocný salát s limoncello, Eton mess a delikátní brownies z pánvičky.

      • Pečení s Annou Olson (19)

        Těsto na koláč. Anna začne klasickým receptem na těsto na koláč, lístkovým a jemným – a zformuje je do sladkých a lepkavých dortíků s pekanovým máslem. Pak Anna upeče klasický dýňový koláč s lemovaným okrajem. A také upeče vlastní koláče s kokosovým krémem.

      • Kuchyně VII (3)

        Menu pro návrat do školy. Náš tým z Kuchyně se podělí o nové způsoby organizace nového školního roku za využití domácích předmětů. V receptech najdeme aglio e olio, cereální sušenky, rychlou snídani, anglické muffinové pizzy a appletini.

      • Osadnice XIII (4)

        Obchodní setkání. Ree pořádá večeři pro přátele, kteří jí pomohli zásobit její nový obchod. Začne s merlíkovým salátem, pak podává květákovou polévku se sýrem a k tomu pořádnou porci mazlavého sýrového chleba s jalapeno. Jako dezert kousky tvarohového dortu se solí a karamelem.

      • Osadnice XIII (5)

        Tequila. Na dnešní jídla Ree použije celou láhev tequilly. V menu je queso fundido noc tequilla, krevetí polévka s tortillou a kapkou dobrých věcí, lesními plody a tequillovým krémem. A samozřejmě koktejl.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům III (1)

        Narozeninové večírky. Jeffrey má narozeniny a Ina mu připravuje delikátní a příjemně nostalgickou narozeninovou večeři, která se celá dá připravit dopředu.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům III (2)

        Texasko-mexická jídla. Ina připravuje dokonalá texasko-mexická jídla s pomocí přítelkyně Devon Fredericks a jejího oceněného receptu na chili. Navíc má fantastické nápady na přílohy jako kuřata s tequilou a limetkou, rybí tacos la fondita nebo margarita z růžových grepů.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson (18)

        Večeře pro vinaře. Anna pořádá večeři pro vinaře a začne s opečeným jehněčím na rozmarýnu s datlovou a pistáciovou salsou. Pak připraví kuskus se třemi druhy cibule a pastinák pečený s marockým kořením. Jako dezert pečené fíky s medem a jogurtem.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson (19)

        Slavnostní večeře z darů sklizně. Anna začne unikátním lososem v krustě panko s křenem, podávaným s koprovou máslovou omáčkou s citrónem. Pak nachystá salát z pampelišek a jablečný cider. Zakončí dýňovým créme brulée jakožto dezertem.

      • Kuchyně VII (4)

        Rychlovky. Náš tým z Kuchyně nám předvede přípravu rychlých jídel a podělí se o dvě jídla uvařená na plechu. Mezi recepty najdeme kuře s tymiánem a zeleninou, salát se svíčkovými řezy, carnitas s Coca-Colou, snadnou čokoládovou omáčku a dokonalý gin s tonikem.

      • Osadnice IX (5)

        Kancelářský večírek. Drummondovi oslavují dokončení své nové kanceláře. Ree připraví koktejlové krevetí tyčinky se třemi omáčkami, avokádovým krémem, klasický koktejl a rémoulade, plus kořeněné italské masové koule, datle obalené ve slanině a sladké sušenky.

      • Osadnice IX (6)

        Dámy a pozdní snídaně. Ree Drummond vaří pozdní snídani pro tři generace žen Drummondových. Jsou zde ovesné placičky s ořechy, koláč quiche holek z ranče a pomeranče se šampaňským. Skvělý čas pro dámy, které potřebují pozdní snídani.

      • Osadnice IX (7)

        Zdravá jídla do 16 minut. Po večerní procházce plánuje Ree připravit pár rychlých i zdravých jídel. Představuje si nebesky dobrý humusový wrap, salát se steakem a zázvorem, salát s grilovanými nektarinkami a kořeněný smažený květák, stačí pár minut.

      • Se Sibou u stolu IV (7)

        Zázračná jídla připravená dopředu. Siba chystá dopředu ve velkém a v mrazáku najdeme tajemství na dokonalou hrachovou polévku, dokonalé pomerančem glazované mrkve nebo neuvěřitelnou okamžitou zmrzlinu ze zmrzlých banánů.

      • Se Sibou u stolu IV (8)

        Prostě italské. Prostá italská jídla zahrnují oživení těstovinového salátu s brokolicí a pestem, rychlé antipasti s rajčaty a bruschettou se sýrem burrata nebo vynikající tiramisový trifle s malinami.

      • Malá bistra u silnic XXVII (4)

        Mořská pobřeží a velká jezera. Na tomto výletu Guy Fieri jezdí od pobřeží k pobřeží, aby si dal výbušná jídla. V Los Angeles na Grand Central Market prozkoumá mexické bistro nabízející neuvěřitelné tostadas s chobotnicemi a jejich jedinečný burger.

      • Malá bistra u silnic XXVII (5)

        Pas k chuti. Guy jede z Texasu do Michiganu za vražedně dobrou kuchyní s mezinárodními vlivy, včetně šavarmy, hrudí banh mi, croissantů s tequilou nebo starých, dobrých kynutých dobrot.

      • Sekáček XXII (4)

        Sváteční kuchyně. V Sekáčku se objeví hvězdy pořadu Kuchyně z Food Network. V prvním kole talentovaní hosté musejí připravit sváteční předkrm ze salátu s mořskými plody a z vánočky.

      • Kuchyně XIII (8)

        Zapněte gril. Hosté Kuchyně mají gril připravený na jaro a zkoušejí vychytávky pro grilování. Marcela Valladolid připraví grilovaný salát coleslaw a Shannon Ambrosio ugriluje kuřecí jerk.

      • Se Sibou u stolu IV (9)

        Levně ve stylu va va voom. Siba nabídne levné vaření ve vášnivém stylu va va voom. Nejprve neuvěřitelná sekaná na večírky s tajnou náplní, jež se stane středobodem levné nabídky.

      • Se Sibou u stolu IV (10)

        Překvapení, překvapení. Siba nám nabídne mnohá překvapení, když připraví rychlý a slavný rajčatový dort s chřestem a zástupnou ingrediencí, neobvyklého uzeného lososa nebo avokádový a jahodový salát se sladko-kyselým dresinkem.

      • Sekáček XXVIII (12)

        Láska prochází žaludkem. Osm jednotlivců je spárováno při schůzkách naslepo, aby vařili v kuchyni Sekáčku. Seznámí se navzájem nad přípravou mušlí v prvním kole, nad bílkovinami ve druhém kole a přípravou zmrzliny v kole pro dezert.

      • Extrémní dortové války (13)

        Sezamová ulice. Velký pták a jeho tým vyzvou čtyři pekaře, aby vytvořili dort s tematikou Sezamové ulice, jenž bude ústředním prvkem oslavy nové sezóny této klasické show. Hostujícími porotci jsou Cookie Monster a Carol-Lynn Parente, výkonná producentka Sezamové ulice.

      • Legrační dorty (5)

        Dort pro celebrity. Tři pekařští umělci překonají očekávání svých klientů šíleným dortem na oslavu 200. epizody televizního seriálu Taková moderní rodinka, dortem v podobě fénixe vstávajícího z popela na večírek ke 40. narozeninám, nebo poctu hudbě 50. let.

      • Legrační dorty (6)

        Jurský dort. Tři skvělí tvůrci dortů přivádějí k životu vysněné dorty svých klientů, třeba právě vylíhnutého dinosaura, dost sladkého ke snězení, fantastický dort v podobě hodin, který visí na zdi při zahájení umělecké výstavy, nebo úchvatný cukrový dort v podobě svatební kytic.

      • Dorty z Vegas (1)

        Nepřetržitá práce ve Vegas. Po celém Las Vegas je známé pekařství Freed’s Bakery díky svým dortům na zakázku. Tým dělá nepřetržitě, jen aby doručil 90 cm dlouhý dort v podobě auta, okouzlujícího jednorožce nebo směsi nezdravé a zdravé stravy.

      • Dorty z Vegas (2)

        Baseballový vetřelec a Dort Cirque. Ve Vegas jsou sázky vysoké, když slaví KA produkce Cirque du Soleil šestitisící představení epickým dortem. Následuje gravitaci popírající baseballový dort s vetřelcem pro místní baseballový tým, Las Vegas 51.

      • Strávníci v utajení II (7)

        Spaní v práci. Poté, co si všimne nesrovnalostí mezi prodeji a inventářem svých delikátních a luxusních italských mas, zavolá šéfkuchař Marc, majitel Parma v Las Vegas, Charlese a Strávníky v utajení na pomoc.

      • Strávníci v utajení II (8)

        Noc dvojic. Když si Will, spolumajitel Whiskey Dick’s v Las Vegas, všimne setrvalého poklesu ženských hostů, zavolá Charles a Strávníky v utajení, aby věc vyšetřili.

      • Malá bistra u silnic XVII (2)

        Kuře, chilli a rybí polévka. Na tomto výletě Guy navštíví během cesty pár míst s rychlými jídly. V Burbanku v Kalifornii rodinné bistro s nabídkou chilli, známé už před sto lety.

      • Malá bistra u silnic XVII (3)

        Dynamické dvojice. Na tomto výletě Guy zkontroluje kombinace, jež jsou u místních hitem. V Denveru rohový bar udí vepřové pro své pečivo a na pizzy, jež milují všichni v kraji.

      • Legrační dorty (5)

        Dort pro celebrity. Tři pekařští umělci překonají očekávání svých klientů šíleným dortem na oslavu 200. epizody televizního seriálu Taková moderní rodinka, dortem v podobě fénixe vstávajícího z popela na večírek ke 40. narozeninám, nebo poctu hudbě 50. let.

      • Legrační dorty (6)

        Jurský dort. Tři skvělí tvůrci dortů přivádějí k životu vysněné dorty svých klientů, třeba právě vylíhnutého dinosaura, dost sladkého ke snězení, fantastický dort v podobě hodin, který visí na zdi při zahájení umělecké výstavy, nebo úchvatný cukrový dort v podobě svatební kytic.

      • Dorty z Vegas (1)

        Nepřetržitá práce ve Vegas. Po celém Las Vegas je známé pekařství Freed’s Bakery díky svým dortům na zakázku. Tým dělá nepřetržitě, jen aby doručil 90 cm dlouhý dort v podobě auta, okouzlujícího jednorožce nebo směsi nezdravé a zdravé stravy.

      • Dorty z Vegas (2)

        Baseballový vetřelec a Dort Cirque. Ve Vegas jsou sázky vysoké, když slaví KA produkce Cirque du Soleil šestitisící představení epickým dortem. Následuje gravitaci popírající baseballový dort s vetřelcem pro místní baseballový tým, Las Vegas 51.

      • Jídla na otevřeném ohni V (2)

        Všechna jídla Floridy. Roger Mooking rozpaluje plameny na Floridě kvůli jednomu ostrému a jednomu sladkému jídlu. Setká se v Crawfordville s mladým mistrem grilování, který používá mocný nástroj a v Dade City s farmářem, který udržuje tradici výroby třtinového sirupu.

      • Jídla na otevřeném ohni V (3)

        Příliš horké na ovládání. Roger se setká se dvěma talentovanými jižanskými kuchaři v Miami na Floridě a v Birminghamu v Alabamě, kteří mají neuvěřitelné vybavení na venkovní grilování.

      • Malá bistra u silnic XXVII (4)

        Mořská pobřeží a velká jezera. Na tomto výletu Guy Fieri jezdí od pobřeží k pobřeží, aby si dal výbušná jídla. V Los Angeles na Grand Central Market prozkoumá mexické bistro nabízející neuvěřitelné tostadas s chobotnicemi a jejich jedinečný burger.

      • Malá bistra u silnic XXVII (5)

        Pas k chuti. Guy jede z Texasu do Michiganu za vražedně dobrou kuchyní s mezinárodními vlivy, včetně šavarmy, hrudí banh mi, croissantů s tequilou nebo starých, dobrých kynutých dobrot.