
Food Network
Food Network od do
Extrémní dortové války (13)
Sezamová ulice. Velký pták a jeho tým vyzvou čtyři pekaře, aby vytvořili dort s tematikou Sezamové ulice, jenž bude ústředním prvkem oslavy nové sezóny této klasické show. Hostujícími porotci jsou Cookie Monster a Carol-Lynn Parente, výkonná producentka Sezamové ulice.
Legrační dorty (5)
Dort pro celebrity. Tři pekařští umělci překonají očekávání svých klientů šíleným dortem na oslavu 200. epizody televizního seriálu Taková moderní rodinka, dortem v podobě fénixe vstávajícího z popela na večírek ke 40. narozeninám, nebo poctu hudbě 50. let.
Legrační dorty (6)
Jurský dort. Tři skvělí tvůrci dortů přivádějí k životu vysněné dorty svých klientů, třeba právě vylíhnutého dinosaura, dost sladkého ke snězení, fantastický dort v podobě hodin, který visí na zdi při zahájení umělecké výstavy, nebo úchvatný cukrový dort v podobě svatební kytic.
Dorty z Vegas (1)
Nepřetržitá práce ve Vegas. Po celém Las Vegas je známé pekařství Freed’s Bakery díky svým dortům na zakázku. Tým dělá nepřetržitě, jen aby doručil 90 cm dlouhý dort v podobě auta, okouzlujícího jednorožce nebo směsi nezdravé a zdravé stravy.
Dorty z Vegas (2)
Baseballový vetřelec a Dort Cirque. Ve Vegas jsou sázky vysoké, když slaví KA produkce Cirque du Soleil šestitisící představení epickým dortem. Následuje gravitaci popírající baseballový dort s vetřelcem pro místní baseballový tým, Las Vegas 51.
Strávníci v utajení II (7)
Spaní v práci. Poté, co si všimne nesrovnalostí mezi prodeji a inventářem svých delikátních a luxusních italských mas, zavolá šéfkuchař Marc, majitel Parma v Las Vegas, Charlese a Strávníky v utajení na pomoc.
Strávníci v utajení II (8)
Noc dvojic. Když si Will, spolumajitel Whiskey Dick’s v Las Vegas, všimne setrvalého poklesu ženských hostů, zavolá Charles a Strávníky v utajení, aby věc vyšetřili.
Malá bistra u silnic XVII (2)
Kuře, chilli a rybí polévka. Na tomto výletě Guy navštíví během cesty pár míst s rychlými jídly. V Burbanku v Kalifornii rodinné bistro s nabídkou chilli, známé už před sto lety.
Malá bistra u silnic XVII (3)
Dynamické dvojice. Na tomto výletě Guy zkontroluje kombinace, jež jsou u místních hitem. V Denveru rohový bar udí vepřové pro své pečivo a na pizzy, jež milují všichni v kraji.
Legrační dorty (5)
Dort pro celebrity. Tři pekařští umělci překonají očekávání svých klientů šíleným dortem na oslavu 200. epizody televizního seriálu Taková moderní rodinka, dortem v podobě fénixe vstávajícího z popela na večírek ke 40. narozeninám, nebo poctu hudbě 50. let.
Legrační dorty (6)
Jurský dort. Tři skvělí tvůrci dortů přivádějí k životu vysněné dorty svých klientů, třeba právě vylíhnutého dinosaura, dost sladkého ke snězení, fantastický dort v podobě hodin, který visí na zdi při zahájení umělecké výstavy, nebo úchvatný cukrový dort v podobě svatební kytic.
Dorty z Vegas (1)
Nepřetržitá práce ve Vegas. Po celém Las Vegas je známé pekařství Freed’s Bakery díky svým dortům na zakázku. Tým dělá nepřetržitě, jen aby doručil 90 cm dlouhý dort v podobě auta, okouzlujícího jednorožce nebo směsi nezdravé a zdravé stravy.
Dorty z Vegas (2)
Baseballový vetřelec a Dort Cirque. Ve Vegas jsou sázky vysoké, když slaví KA produkce Cirque du Soleil šestitisící představení epickým dortem. Následuje gravitaci popírající baseballový dort s vetřelcem pro místní baseballový tým, Las Vegas 51.
Jídla na otevřeném ohni V (2)
Všechna jídla Floridy. Roger Mooking rozpaluje plameny na Floridě kvůli jednomu ostrému a jednomu sladkému jídlu. Setká se v Crawfordville s mladým mistrem grilování, který používá mocný nástroj a v Dade City s farmářem, který udržuje tradici výroby třtinového sirupu.
Jídla na otevřeném ohni V (3)
Příliš horké na ovládání. Roger se setká se dvěma talentovanými jižanskými kuchaři v Miami na Floridě a v Birminghamu v Alabamě, kteří mají neuvěřitelné vybavení na venkovní grilování.
Malá bistra u silnic XXVII (4)
Mořská pobřeží a velká jezera. Na tomto výletu Guy Fieri jezdí od pobřeží k pobřeží, aby si dal výbušná jídla. V Los Angeles na Grand Central Market prozkoumá mexické bistro nabízející neuvěřitelné tostadas s chobotnicemi a jejich jedinečný burger.
Malá bistra u silnic XXVII (5)
Pas k chuti. Guy jede z Texasu do Michiganu za vražedně dobrou kuchyní s mezinárodními vlivy, včetně šavarmy, hrudí banh mi, croissantů s tequilou nebo starých, dobrých kynutých dobrot.
Sekáček XXVIII (12)
Láska prochází žaludkem. Osm jednotlivců je spárováno při schůzkách naslepo, aby vařili v kuchyni Sekáčku. Seznámí se navzájem nad přípravou mušlí v prvním kole, nad bílkovinami ve druhém kole a přípravou zmrzliny v kole pro dezert.
Guyovy hry s potravinami VIII (9)
Venkovní vaření snídaně, oběda a večeře. Kuchaři musejí připravit každé jídlo z menu. Nejprve snídani z výprodeje. Pak rodinný oběd zkomplikovaný speciálním červeným světlem. A nakonec kuchaři roztočí slevové kolo Budget Food Wheel kvůli večeři jak ze steakhousu.
Jídla na otevřeném ohni IV (6)
Chutná žebírka. Roger hledá ta nejchutnější žebírka a najde dvě místa, kde jsou masa dovedena do dokonalosti. Jedno je ve středu Mississippi, a to druhé v New Yorku.
Jídla na otevřeném ohni IV (7)
Hostiny na zadních dvorcích. Když je na obloze slunce a vane teplý vánek, je dokonalá chvíle rozpálit venku oheň a něco uvařit. Roger je v jižní Kalifornii a navštíví dvě neuvěřitelné hostiny na zadních dvorcích.
Na cestách s G. Garvinem (9)
Z farmy na talíř. G. zjistí, jak těžká a proměnlivá práce to je, než se burské oříšky sklidí a dostanou se do na trh. Farma Coon Rock zásobuje restaurace v Raleigh organickými produkty a G. je pozván manažerem Brockem na prohlídku.
Sekáček XXIV (10)
Divoká jízda. Zábava na karnevalu je tématem tohoto speciálního dílu Sekáčku. Ve znamení toho, co přijde, otevřou kuchaři první koš, aby zjistili, že dvě ze čtyř ingrediencí jsou fritované.
Bosá komtesa – zpátky k základům IX (8)
Vaření s Michaelem Symonem. Ina a Michael Symon dnes vaří řecky. Michael připravuje uzená vepřová žebra na grilu a Ina přílohy jako lehké tzatziki a kořeněný humus, jež se dokonale hodí k meze.
Bosá komtesa – zpátky k základům IX (9)
Čokoládové dezerty Bosé komtesy. Ina dnes vše připraví z čokolády, od čokoládových košíčků s burákovým máslem jako polevou až po čokoládové gelato, snadné čokoládovo–pomerančové fondue a pralinky s bílou čokoládou.
Osadnice XII (8)
Pro Petea. Kovboj Pete si na farmě prožil dlouhé a náročné léto, a tak Ree připraví pro něho a jeho rodinu večeři v texasko-mexickém stylu jako poděkování. V menu jsou carnitas, mango salát, sýrové smažené casserole s fazolkami a guacamole s ozvláštněním.
Osadnice XII (9)
Den dvojí hry. Synové Ree jsou blázni do fotbalu, takže když přijdou jejich kamarádi porovnat nejlepší týmy, Ree připraví jejich oblíbená jídla: kořeněná křidýlka, předem připravené sendvičové rolky, vydlabané brambory a slané preclíky jako brownies.
Se Sibou u stolu III (9)
Přátelští rivalové. Mezi Sibou a jejím kamarádem, šéfkuchařem Lukem Dalem Robertsem dojde v kuchyni k přátelskému střetu. On ji vyzve, aby uvařila známá míchaná vejce jinak. Pak ona mu dá směs různorodých ingrediencí, aby s ní uvařil večeři a dá mu tak odvetný úder..
Se Sibou u stolu III (10)
Můj život plný jídla. Siba se podělí o čtyři jídla, vyprávějící její životní příběh. Začne domácím kari a klasickými městskými vdolečky. Z prvního rande je zde rychle smažené jídlo z woku, které potěšilo jejího manžela, a konečně dekadentní a špičkový sladký burger.
Pozdní snídaně u Bobbyho VI (5)
Prázdninová pozdní snídaně. Bobby Flay se dostává do prázdninové pohody chutnými jídly jako smažené chimichangas s uzenými černými fazolemi a salsou z avokáda, rajčat a řeřichy, nadýchané palačinky s dýní a sýrem ricotta nebo margarity s pomerančem a brusinkami.
Pozdní snídaně u Bobbyho VI (6)
Zdravá pozdní snídaně. Menu pozdní snídaně Bobbyho Flaye je tak delikátní, že uspokojí každého. Je zdravé a najdeme v něm mísu s borůvkami a granátovým jablkem, Bloody Mary s domácím zeleninovým džusem a ledový čaj Black Forest.
Kuchyně X (2)
Od obyčejného po skvělé jídlo. Kuchyně se vydává na výlet napříč Spojenými státy americkými. Představí jedinečné chuti grilovací omáčky v každém státu a mistryně v grilování Melissa Cookston se podělí o svá tajemství na cenami ověnčenou omáčku.
Malá bistra u silnic XXII (4)
To nejlepší z Arizony. Guy se vydává na chutěmi naplněný výlet do Scottsdale v Arizoně. Vyzkouší italské hovězí speciality, výbušný bůček grilovaný u benzínky, a pak ho poblázní venkovní bistro s burgery.
Malá bistra u silnic XXII (5)
Cestování. Guy zkouší kraba plněného platýsem v Atlantic City. Ve Phoenixu navštíví krámek s pizzou Mom and Pop. A v Bakersfieldu v Kalifornii najde domácí speciality během jízdy po silnici.
Malá bistra u silnic XXII (6)
Od Atlantiku k Pacifiku. Na tomto výletu Guy ochutná jídla z obou pobřeží při cestě z Kalifornie k Atlantiku.
Sekáček XXIV (10)
Divoká jízda. Zábava na karnevalu je tématem tohoto speciálního dílu Sekáčku. Ve znamení toho, co přijde, otevřou kuchaři první koš, aby zjistili, že dvě ze čtyř ingrediencí jsou fritované.
Bosá komtesa – zpátky k základům IX (8)
Vaření s Michaelem Symonem. Ina a Michael Symon dnes vaří řecky. Michael připravuje uzená vepřová žebra na grilu a Ina přílohy jako lehké tzatziki a kořeněný humus, jež se dokonale hodí k meze.
Bosá komtesa – zpátky k základům IX (9)
Čokoládové dezerty Bosé komtesy. Ina dnes vše připraví z čokolády, od čokoládových košíčků s burákovým máslem jako polevou až po čokoládové gelato, snadné čokoládovo–pomerančové fondue a pralinky s bílou čokoládou.
Osadnice XII (8)
Pro Petea. Kovboj Pete si na farmě prožil dlouhé a náročné léto, a tak Ree připraví pro něho a jeho rodinu večeři v texasko-mexickém stylu jako poděkování. V menu jsou carnitas, mango salát, sýrové smažené casserole s fazolkami a guacamole s ozvláštněním.
Osadnice XII (9)
Den dvojí hry. Synové Ree jsou blázni do fotbalu, takže když přijdou jejich kamarádi porovnat nejlepší týmy, Ree připraví jejich oblíbená jídla: kořeněná křidýlka, předem připravené sendvičové rolky, vydlabané brambory a slané preclíky jako brownies.
Se Sibou u stolu III (9)
Přátelští rivalové. Mezi Sibou a jejím kamarádem, šéfkuchařem Lukem Dalem Robertsem dojde v kuchyni k přátelskému střetu. On ji vyzve, aby uvařila známá míchaná vejce jinak. Pak ona mu dá směs různorodých ingrediencí, aby s ní uvařil večeři a dá mu tak odvetný úder..
Se Sibou u stolu III (10)
Můj život plný jídla. Siba se podělí o čtyři jídla, vyprávějící její životní příběh. Začne domácím kari a klasickými městskými vdolečky. Z prvního rande je zde rychle smažené jídlo z woku, které potěšilo jejího manžela, a konečně dekadentní a špičkový sladký burger.
Čerstvé ingredience s Annou Olson II (6)
Charitativní oběd. Anna Olson pořádá aukci svých kuchařských služeb v domě u jezera.
Čerstvé ingredience s Annou Olson II (7)
Kousky dětské velikosti. Anna se vydá na výlet do Cherry Lane Orchards na dětskou oslavu, kterou pořádá. Když jsou rozbaleny dárky, přicházejí předkrmy a dezerty: pralinky s kozím sýrem, muffiny s kukuřičným chlebem a salátem s krevetkami, a také višňové koláčky.
Malá bistra u silnic V (5)
Dlouhověké legendy. Guy Fieri jede opět na místa, která mají místní po desetiletí v oblibě: v San Francisku klasické bistro, které připravuje čerstvé a horké masové sendviče již více než 60 let.
Malá bistra u silnic V (6)
Něco odevšud. Guy Fieri objevuje skutečně dobrá jídla, která se narodila na různých místech: V Norwalku v Connecticutu dělá malé bistro autentická venezuelská rychlá jídla a v Minneapolis podává libanonská restaurace matčina oblíbená jídla.
Malá bistra u silnic V (7)
Oblíbená jídla ze sousedství. Guy Fieri odkrývá místa, kam stále chodí štamgasti: na pobřeží Mississippi je bistro na kůlech, kde dělají kreolské chuťovky a platýse plněného krabem.
Malá bistra u silnic V (8)
Stejně jako včera. Guy Fieri se vrací v čase při návštěvě bister, jež se zdají existovat věčně. V San Diegu nadměrná kavárna servíruje klasiky jako kuřata a knedlíky již 60 let.
Jíst, spát, grilovat (1)
Hrudí: král grilování. Mistr grilování Rashad Jones navštíví tři mistrovská grilovací bistra ve Phoenixu, Kalifornii a San Antoniu, kde hrudí připravují novými a jedinečnými způsoby.
Jíst, spát, grilovat (2)
Žebra na obírání. Rashad Jones vyráží na cesty a hledá mistry grilování, kteří vaří delikátní a jedinečné verze grilovaných žebírek. V St. Louis ochutná aligátoří žebírka a také vysoký burger s grilovaným a uzeným masem.
Kuchaři proti amatérům II (2)
Mořské plody s masem. Profesionální kuchaři a domácí kuchaři soutěží v řadě ošemetných situacích, třeba když s mořskými plody a masem musejí zpracovat i sirup jakožto překvapivou ingredienci.
Malá bistra u silnic XXVIII (3)
Ptáci a hovězí. Guy Fieri projíždí zemí, aby našel dobroty z ptáků a hovězího. V Longmontu podávají specialitu tržiště, smažená kuřata podávaná s jedinečnými škvarky chicharrones.
Malá bistra u silnic XXVIII (4)
Všechny druhy sytých jídel. Na tomto výletě Guy Fieri vyzkouší všechny druhy sytých jídel. Ve Phoenixu všestranné bistro nabízející hromady grilovaných hranolků a novou verzi chilaquiles. V Boulderu dělají plněnou pizzu a vlastní verzi masových kuliček.
Války jídelních koutků (3)
Tiradovy empanadas proti tacos. Tyler přijíždí do Spartanburgu, kde matka s dcerou mají svou restauraci s empanadas proti vysněnému podniku dvou mládenců s tacos.
Jíst, spát, grilovat (1)
Hrudí: král grilování. Mistr grilování Rashad Jones navštíví tři mistrovská grilovací bistra ve Phoenixu, Kalifornii a San Antoniu, kde hrudí připravují novými a jedinečnými způsoby.
Jíst, spát, grilovat (2)
Žebra na obírání. Rashad Jones vyráží na cesty a hledá mistry grilování, kteří vaří delikátní a jedinečné verze grilovaných žebírek. V St. Louis ochutná aligátoří žebírka a také vysoký burger s grilovaným a uzeným masem.
Kuchaři proti amatérům II (2)
Mořské plody s masem. Profesionální kuchaři a domácí kuchaři soutěží v řadě ošemetných situacích, třeba když s mořskými plody a masem musejí zpracovat i sirup jakožto překvapivou ingredienci.
Malá bistra u silnic XXVIII (3)
Ptáci a hovězí. Guy Fieri projíždí zemí, aby našel dobroty z ptáků a hovězího. V Longmontu podávají specialitu tržiště, smažená kuřata podávaná s jedinečnými škvarky chicharrones.
Malá bistra u silnic XXVIII (4)
Všechny druhy sytých jídel. Na tomto výletě Guy Fieri vyzkouší všechny druhy sytých jídel. Ve Phoenixu všestranné bistro nabízející hromady grilovaných hranolků a novou verzi chilaquiles. V Boulderu dělají plněnou pizzu a vlastní verzi masových kuliček.
