
Food Network
Food Network od do
Malá bistra u silnic V (6)
Něco odevšud. Guy Fieri objevuje skutečně dobrá jídla, která se narodila na různých místech: V Norwalku v Connecticutu dělá malé bistro autentická venezuelská rychlá jídla a v Minneapolis podává libanonská restaurace matčina oblíbená jídla.
Malá bistra u silnic V (7)
Oblíbená jídla ze sousedství. Guy Fieri odkrývá místa, kam stále chodí štamgasti: na pobřeží Mississippi je bistro na kůlech, kde dělají kreolské chuťovky a platýse plněného krabem.
Malá bistra u silnic V (8)
Stejně jako včera. Guy Fieri se vrací v čase při návštěvě bister, jež se zdají existovat věčně. V San Diegu nadměrná kavárna servíruje klasiky jako kuřata a knedlíky již 60 let.
Jíst, spát, grilovat (1)
Hrudí: král grilování. Mistr grilování Rashad Jones navštíví tři mistrovská grilovací bistra ve Phoenixu, Kalifornii a San Antoniu, kde hrudí připravují novými a jedinečnými způsoby.
Jíst, spát, grilovat (2)
Žebra na obírání. Rashad Jones vyráží na cesty a hledá mistry grilování, kteří vaří delikátní a jedinečné verze grilovaných žebírek. V St. Louis ochutná aligátoří žebírka a také vysoký burger s grilovaným a uzeným masem.
Kuchaři proti amatérům II (2)
Mořské plody s masem. Profesionální kuchaři a domácí kuchaři soutěží v řadě ošemetných situacích, třeba když s mořskými plody a masem musejí zpracovat i sirup jakožto překvapivou ingredienci.
Malá bistra u silnic XXVIII (3)
Ptáci a hovězí. Guy Fieri projíždí zemí, aby našel dobroty z ptáků a hovězího. V Longmontu podávají specialitu tržiště, smažená kuřata podávaná s jedinečnými škvarky chicharrones.
Malá bistra u silnic XXVIII (4)
Všechny druhy sytých jídel. Na tomto výletě Guy Fieri vyzkouší všechny druhy sytých jídel. Ve Phoenixu všestranné bistro nabízející hromady grilovaných hranolků a novou verzi chilaquiles. V Boulderu dělají plněnou pizzu a vlastní verzi masových kuliček.
Války jídelních koutků (3)
Tiradovy empanadas proti tacos. Tyler přijíždí do Spartanburgu, kde matka s dcerou mají svou restauraci s empanadas proti vysněnému podniku dvou mládenců s tacos.
Jíst, spát, grilovat (1)
Hrudí: král grilování. Mistr grilování Rashad Jones navštíví tři mistrovská grilovací bistra ve Phoenixu, Kalifornii a San Antoniu, kde hrudí připravují novými a jedinečnými způsoby.
Jíst, spát, grilovat (2)
Žebra na obírání. Rashad Jones vyráží na cesty a hledá mistry grilování, kteří vaří delikátní a jedinečné verze grilovaných žebírek. V St. Louis ochutná aligátoří žebírka a také vysoký burger s grilovaným a uzeným masem.
Kuchaři proti amatérům II (2)
Mořské plody s masem. Profesionální kuchaři a domácí kuchaři soutěží v řadě ošemetných situacích, třeba když s mořskými plody a masem musejí zpracovat i sirup jakožto překvapivou ingredienci.
Malá bistra u silnic XXVIII (3)
Ptáci a hovězí. Guy Fieri projíždí zemí, aby našel dobroty z ptáků a hovězího. V Longmontu podávají specialitu tržiště, smažená kuřata podávaná s jedinečnými škvarky chicharrones.
Malá bistra u silnic XXVIII (4)
Všechny druhy sytých jídel. Na tomto výletě Guy Fieri vyzkouší všechny druhy sytých jídel. Ve Phoenixu všestranné bistro nabízející hromady grilovaných hranolků a novou verzi chilaquiles. V Boulderu dělají plněnou pizzu a vlastní verzi masových kuliček.
Války jídelních koutků (3)
Tiradovy empanadas proti tacos. Tyler přijíždí do Spartanburgu, kde matka s dcerou mají svou restauraci s empanadas proti vysněnému podniku dvou mládenců s tacos.
Guyovy hry s potravinami VIII (10)
Dokonalí cizinci. Osm kuchařů, kteří se nikdy nesetkali, jsou spárováni, aby spolupracovali na trhu.Nejprve týmy musejí připravit klasická dvě jídla za 15 dolarů. Poté u hry Grocery Golf určují směr dynamické dvojice dekadentních večeří.
Jídla na otevřeném ohni IV (8)
Rozpal to! Jako můru plamen přitahuje Rogerovu pozornost drsný táborák. Když se plameny zmenší a kouř rozptýlí, objeví se bohatá hostina, v níž si každý něco dobrého najde.
Jídla na otevřeném ohni IV (9)
Venkovní vaření ve vinařské krajině. Vinařský kraj Kalifornie je dokonalým místem pro venkovní vaření. Počasí je dokonalé, víno jednoduše božské a jídlo vyloženě delikátní.
Na cestách s G. Garvinem (10)
Virginie. V Jeffersonově hotelu v Richmondu ve Virginii se G. setká s šéfkuchařem Walterem a jeho smaženými zelenými rajčaty. Cenami ověnčený šéfkuchař Jason otevřel Comfort, aby využil místní ingredience ve svém vlastním stylu. Podělí se o techniky přípravy dušeného vepřového a příloh.
Sekáček XXIV (11)
Sváteční vaření. Hvězdy kanálu Cooking Channel, Gabriele Corcos, Kelsey Nixon, Roger Mooking a Jim Stacy se v kuchyni Sekáčku věnují svátečnímu vaření, kde výhrou je 10 000 dolarů na jejich oblíbenou charitu.
Bosá komtesa – zpátky k základům IX (10)
Nejlepší grilovaná jídla Bosé komtesy. Ina rozpálí gril, aby se stala průvodcem světem grilování a nabídla své oblíbené recepty: maso s mořskými plody s toskánským kuřetem s citrónem, či indonéské grilované mečouny a malé sendviče.
Bosá komtesa – zpátky k základům XI (1)
Koktejly a koláčky. K Ině přišli na snídani její kamarádi z Hollywoodu. Podává se ricotta s bobulemi a zázvorovým sirupem, sušenky s čedarem a papričkou jalapeno a kosmopolitní koktejly z rudého pomeranče.
Osadnice XII (10)
Kuchyňské zpovědi: Čtyři roční doby na ranči. Ree se podělí o pár fakt ze svého života a změny jídel v závislosti na měnících se ročních obdobích na ranči. Připraví dušené maso na červeném víně, kuřecí tacos s jahodovou salsou, salát s opečenou červenou řepou a kozím sýrem a kari polévku s mrkví a dýní.
Osadnice XII (11)
Čtyři odstíny čokolády. Ree uvaří nejdekadentnější čokoládové pochoutky z bílé čokolády s tóny do tmavé. Je zde tvarohový koláč s bílou čokoládou a malinami, šišky s náplní a posypkou, šlehaná pěna s mléčnou čokoládou a pomerančové martini s čokoládou.
Se Sibou u stolu IV (1)
Klasiky. Siba vezme oblíbená klasická jídla od každého a promíchá je. Nejprve božské sladké jablečné růžičky v listovém těstě, které povyšují oblíbené koláče kohokoliv na novou úroveň.
Se Sibou u stolu IV (2)
Sytá jídla. Siba nakupuje, podělí se o vlastní dezerty diváků a připraví neuvěřitelný tvarohový koláč oživený limetkovým tvarohem, který bude hvězdou na jakémkoliv večírku.
Pozdní snídaně u Bobbyho VI (7)
Chléb k pozdní snídani. Bobby Flay použije pro tuto sladkou a chutnou pozdní snídani chléb. Nejprve jihozápadní kukuřičný chléb strata a poté hroznovou sangrii s křupavými kousky. A na závěr příjemné vafle z banánového chleba s banánovou flambovanou omáčkou.
Pozdní snídaně u Bobbyho VI (8)
Skvělá jídla, která ušetří. Bobby Flay podává menu přímo ze spíže, v němž najdeme italskou chlebovou mísu s vejci, špenátový salát s bagelovými krutony, toast se šlehaným sýrem ricotta a rychlou marmeládou s ginem, a také koktejl s marmeládou.
Kuchyně X (3)
Oslava otců. Kuchyně slaví Den otců chutnými jídly a tipy na dárky stylu udělej si sám. Marcela a Katie se podělí o recepty na pálivé papriky a papričky jalapeňo zabalené ve slanině, a pak vše dámy završí vlastními speciálními koktejly.
Malá bistra u silnic XXII (7)
Světová ochutnávka. Na tomto výletu Guy ochutná autentická jídla z celého světa jako směs latinské kuchyně, skutečné thajské jídlo nebo sicilské speciality.
Malá bistra u silnic XXII (8)
Sladké, chutné a šťavnaté. Na tomto výletu Guy ochutná masové texaské chili, dekadentní dýňové palačinky, burgery s arašídovým máslem, zmrzlinu „Láska ke slanině“ a omáčku mole.
Malá bistra u silnic XXII (9)
Do Bakersfieldu a dál. Guy navštíví město plné chutí: Bakersfield v Kalifornii. Zajde do baskického bistra, kde podávají čtyřchodové jídlo, do řeckého, kde vaří autentické speciality, a do moderního asijského bistra.
Sekáček XXIV (11)
Sváteční vaření. Hvězdy kanálu Cooking Channel, Gabriele Corcos, Kelsey Nixon, Roger Mooking a Jim Stacy se v kuchyni Sekáčku věnují svátečnímu vaření, kde výhrou je 10 000 dolarů na jejich oblíbenou charitu.
Bosá komtesa – zpátky k základům IX (10)
Nejlepší grilovaná jídla Bosé komtesy. Ina rozpálí gril, aby se stala průvodcem světem grilování a nabídla své oblíbené recepty: maso s mořskými plody s toskánským kuřetem s citrónem, či indonéské grilované mečouny a malé sendviče.
Bosá komtesa – zpátky k základům XI (1)
Koktejly a koláčky. K Ině přišli na snídani její kamarádi z Hollywoodu. Podává se ricotta s bobulemi a zázvorovým sirupem, sušenky s čedarem a papričkou jalapeno a kosmopolitní koktejly z rudého pomeranče.
Osadnice XII (10)
Kuchyňské zpovědi: Čtyři roční doby na ranči. Ree se podělí o pár fakt ze svého života a změny jídel v závislosti na měnících se ročních obdobích na ranči. Připraví dušené maso na červeném víně, kuřecí tacos s jahodovou salsou, salát s opečenou červenou řepou a kozím sýrem a kari polévku s mrkví a dýní.
Osadnice XII (11)
Čtyři odstíny čokolády. Ree uvaří nejdekadentnější čokoládové pochoutky z bílé čokolády s tóny do tmavé. Je zde tvarohový koláč s bílou čokoládou a malinami, šišky s náplní a posypkou, šlehaná pěna s mléčnou čokoládou a pomerančové martini s čokoládou.
Se Sibou u stolu IV (1)
Klasiky. Siba vezme oblíbená klasická jídla od každého a promíchá je. Nejprve božské sladké jablečné růžičky v listovém těstě, které povyšují oblíbené koláče kohokoliv na novou úroveň.
Se Sibou u stolu IV (2)
Sytá jídla. Siba nakupuje, podělí se o vlastní dezerty diváků a připraví neuvěřitelný tvarohový koláč oživený limetkovým tvarohem, který bude hvězdou na jakémkoliv večírku.
Čerstvé ingredience s Annou Olson II (8)
Piknik na pěším výletu. Anna Olson a její manžel Michael se vydají na pěší výlet po oblastním parku Shothills. K jídlu na svém romantickém putování mají sladko-slanou směs oříšků a rozinek, varianty fajity, citronádu s mátou, košíčky s česnekovým coleslawem a sušenky z hnědého másla.
Čerstvé ingredience s Annou Olson II (9)
Slavnostní otevření Hors D’Oeuvres. Anna oslavuje otevření svého nového obchodu s potravinami, Hors D’Oeuvres. Připraví bílou pizzu se šunkou a vroubkovaným okrajem, salát s bílými fazolemi s lanýži a patizony, pěnu z uzeného lososa na pohankových blini a tiramisu dortíky s borůvkami.
Jamie Deen doma na večeři (10)
Táta má den volna. Jamie je sám doma na večeři a udělá si radost svými oblíbenými jídly. Co třeba cenami ověnčené Jamieho chilli? Nebo rychlý a snadný chleba z litinové pánve a křupavý sekaný salát.
Jamie Deen doma na večeři II (1)
Mámina zahrada. Jamie Deen nepotřebuje farmářský trh, když je mámina zahrada hned za rohem! Na zahradě Pauly najdeme nejčerstvější zeleninu Jihu, a Jamie zde získá inspiraci pro své jídlo.
Paul Hollywood - Pekař ve městě II (7)
San Francisco. Paul navštíví San Francisco, domov nejznámějšího amerického pečiva z kynutého těsta. Inspirován návštěvou historického pekařství s focacciou, vytvoří Paul kynutý chleba a máslový pudink, a také sýrový a olivový chléb.
Zachraňte mé pekařství (3)
Battered Dreams. Kerry Vincent bude mít práci při postavení pekařství Schubert’s Bakery na nohy.
Burgery, pivo a grilování (1)
Jižanské, pikantní a sladké. Michael Symon navštíví s Bobby Flayem prvotřídní barbecue bistro v New Yorku, zjistí, jak moc pikantní jídla mají v Nashvillu a utká se s matkou všech burgerů ve svém rodném městě Clevelandu.
Burgery, pivo a grilování (4)
Dobroty, po nichž si prsty olíznete. Na jednom ze svých oblíbených míst v Manhattanu se k Michaelovi se připojí Alex Guarnaschelli, Michael pak zamíří do Ohia na žebírka a navštíví velmi zvláštní restauraci v Nashvillu.
Legrační dorty (5)
Dort pro celebrity. Tři pekařští umělci překonají očekávání svých klientů šíleným dortem na oslavu 200. epizody televizního seriálu Taková moderní rodinka, dortem v podobě fénixe vstávajícího z popela na večírek ke 40. narozeninám, nebo poctu hudbě 50. let.
Legrační dorty (6)
Jurský dort. Tři skvělí tvůrci dortů přivádějí k životu vysněné dorty svých klientů, třeba právě vylíhnutého dinosaura, dost sladkého ke snězení, fantastický dort v podobě hodin, který visí na zdi při zahájení umělecké výstavy, nebo úchvatný cukrový dort v podobě svatební kytic.
Dorty z Vegas (1)
Nepřetržitá práce ve Vegas. Po celém Las Vegas je známé pekařství Freed’s Bakery díky svým dortům na zakázku. Tým dělá nepřetržitě, jen aby doručil 90 cm dlouhý dort v podobě auta, okouzlujícího jednorožce nebo směsi nezdravé a zdravé stravy.
Dorty z Vegas (2)
Baseballový vetřelec a Dort Cirque. Ve Vegas jsou sázky vysoké, když slaví KA produkce Cirque du Soleil šestitisící představení epickým dortem. Následuje gravitaci popírající baseballový dort s vetřelcem pro místní baseballový tým, Las Vegas 51.
Zachraňte mé pekařství (3)
Battered Dreams. Kerry Vincent bude mít práci při postavení pekařství Schubert’s Bakery na nohy.
Burgery, pivo a grilování (1)
Jižanské, pikantní a sladké. Michael Symon navštíví s Bobby Flayem prvotřídní barbecue bistro v New Yorku, zjistí, jak moc pikantní jídla mají v Nashvillu a utká se s matkou všech burgerů ve svém rodném městě Clevelandu.
Burgery, pivo a grilování (4)
Dobroty, po nichž si prsty olíznete. Na jednom ze svých oblíbených míst v Manhattanu se k Michaelovi se připojí Alex Guarnaschelli, Michael pak zamíří do Ohia na žebírka a navštíví velmi zvláštní restauraci v Nashvillu.
Legrační dorty (5)
Dort pro celebrity. Tři pekařští umělci překonají očekávání svých klientů šíleným dortem na oslavu 200. epizody televizního seriálu Taková moderní rodinka, dortem v podobě fénixe vstávajícího z popela na večírek ke 40. narozeninám, nebo poctu hudbě 50. let.
Legrační dorty (6)
Jurský dort. Tři skvělí tvůrci dortů přivádějí k životu vysněné dorty svých klientů, třeba právě vylíhnutého dinosaura, dost sladkého ke snězení, fantastický dort v podobě hodin, který visí na zdi při zahájení umělecké výstavy, nebo úchvatný cukrový dort v podobě svatební kytic.
