
Food Network
Food Network od do
Extrémní dortové války (14)
Willy Wonka. Čtyři pekaři soutěží, aby jejich hravý dort byl ústředním prvkem výročního večírku Willy Wonky. Ale pouze jeden z nich odejde se zlatým losem a 10 000 dolary. Hostujícím porotcem je herec Paris Themmen.
Restaurant: Impossible IV (4)
Italian Village. Šéfkuchař Robert Irvine přijíždí do Italian Village v Milmont Park, kde doufá, že najde způsob, jak vrátit zašlou slávu 30 let staré jídelně.
Zachraňte mé pekařství (4)
Ztracené těsto i peníze. Kerry Vincent míří Flourtown Bakery, aby je opět postavil na nohy.
Strávníci v utajení II (9)
Kyselé hrozny. Scott, majitel Rhytm Kitchen v Las Vegas, podezírá svého sofistikovaného, ale poněkud arogantního someliéra, že má negativní vliv na prodej. Mohl by prodávat hostům své vlastní víno a zisk si nechávat pro sebe?
Strávníci v utajení II (10)
Noční směna. Poté, co si všimne neobvykle nízkých prodejů během noční směny, kontaktuje Janaya, generální ředitelka Putter’s Bar & Grill, Charlese. Strávníci v utajení se na věc podívají a zjistí, že noční výčepní vede mimo Putter’s vlastní bar.
Malá bistra u silnic XVII (4)
Tradiční západ. Ve Filadelfii dělají smažené toasty s burákovým máslem a želé a tacos s prasečí hlavou. Ve Phoenixu pak vepřový sendvič a cokoliv vařeného venku nad ohněm.
Malá bistra u silnic XVII (5)
Pepř, vepřové a poutine. Vynikající jídla v bistrech kolem cest, která obsahují pepř, vepřové a poutine. Ve Phoenixu tetovaná a zkušená šéfkuchařka má vášeň pro chilli a regionální vepřová jídla.
Restaurant: Impossible IV (4)
Italian Village. Šéfkuchař Robert Irvine přijíždí do Italian Village v Milmont Park, kde doufá, že najde způsob, jak vrátit zašlou slávu 30 let staré jídelně.
Zachraňte mé pekařství (4)
Ztracené těsto i peníze. Kerry Vincent míří Flourtown Bakery, aby je opět postavil na nohy.
Jídla na otevřeném ohni V (5)
Meče a rožně. Roger Mooking navštíví kuchaře používající neobvyklé nástroje nad otevřeným ohněm. V Georgii se Roger setká s Erikem Nielem, který si rád dává oddych od svého řeznictví grilováním v přírodě. V Plano v Texasu navštíví jeho kamaráda, kuchaře Tima Byrese.
Jídla na otevřeném ohni V (6)
Královny grilování. Roger Mooking se setká se dvěma jižanskými kuchařkami v Nashvillu a v Brownsville v Tennessee, které se proslavily ve světě grilování.
Malá bistra u silnic XXVII (6)
Staré tváře, nová místa. Guy Fieri navštíví pár tváří známých z tohoto pořadu a prozkoumá jejich nová místa. Nejprve bistro s pizzou ve Flagstaffu v Arizoně, vynikající bistro s mořskými plody ve Fairhope na Aljašce a v Miami podnik kuchaře, který dává nový šmrnc čínské kuchyni.
Malá bistra u silnic XXVII (7)
Od těstíčka po smažené. Guy Fieri si dá pravý ramen v St. Petersburgu na Floridě, navštíví bistro v Lansingu v Michiganu, kde smaží kuřecí žaludky, a v udírně v New Orleans si dá místní oblíbená jídla jako ostré krevetí jelito boudin.
Sekáček XXVIII (13)
Skok víry. Kněz, budoucí jeptiška, rabín a pastor ovládnou kuchyni Sekáčku. Porotce překvapí, že jeden z kuchařů nikdy nepracoval s rybami, a přitom je v koši pro předkrm losos.
Guyovy hry s potravinami IX (1)
Extrémně nízký rozpočet. Kuchaři zkoušejí překvapit porotce a zůstat ve hře navzdory tlaku při nákupu s nejextrémnějším rozpočtem v historii Města chutí.
Bosá komtesa – zpátky k základům III (3)
Vaření s vínem. Ina odhalí tajemství vaření s vínem, a poté možnosti párování sýrů s vínem prozradí její kamarád a odborník na víno Martine Warner.
Bosá komtesa – zpátky k základům III (4)
Vaření pro začátečníky. Ina dostane lekci vaření afrického tagine od učitelky a soukromé kuchařky Gail Arnold, a podělí se o dokonalé recepty pro začátečníky a amatérské kuchaře.
Pečení s Annou Olson (21)
Lístkové těsto. Anna připraví základní lístkové těsto a pak nachystá tři vlastní dortíky z listového těsta: meruňkový Vol-au-Vent, solený karamelový hruškový dortík a dort S’Mores. Později upeče klasický francouzský dezert: čokoládový Napoleon s lískovými oříšky.
Kuchyně VII (5)
První chutě podzimu. Připojte se k hostům Kuchyně na Food Network, kteří oslaví štědrost podzimu delikátními recepty s využitím růžičkové kapusty a žaludové kaše, a připijí si zmrzlinovým likérem Fall Floats.
Osadnice XIII (8)
Vypalování pastvin. Je léto, a tak Ladd vypaluje pastviny a Ree připravuje jídlo na dva dny dopředu – kořeněné kuře jerk, burritos se steaky a fazolemi a křupavý salát s kukuřicí. Šťavnaté grilované broskve a ananasy pak jako dezert!
Osadnice XIII (9)
Předváděčka pro lahůdkářství. Ree Drummond zkouší recepty pro své lahůdkářství a nechá své přátele, aby si vybrali, která verze nakonec skončí v nabídce. Nejprve je zde základní kuřecí salát s hroznovým vínem a proti němu salát s kari kuřaty a hrozinkami.
Bosá komtesa – zpátky k základům III (5)
Dokonalý francouzský večírek. Inspirována svým výletem do Francie připravuje Ina dokonalý francouzský večírek. Také nabídne fantastické tipy na vytvoření dokonalého uspořádání francouzského večírku.
Bosá komtesa – zpátky k základům III (6)
Vše o čokoládě. Ina prozradí fantastické čokoládové recepty, a také tajemství, jak si vyrobit doma profesionální čokoládu, a to díky své kamarádce a výrobkyni čokolády Brigitte Browney.
Čerstvé ingredience s Annou Olson (22)
Inspirováno bylinkami. Večer o samotě s Michaelem dává Anně šanci připravit delikátní, bylinkami inspirované jídlo. Nachystá rajčatový dort s bazalkou a mořské plody na bílém víně v pergamenových balíčcích. Jako dezert osobité tvarohové koláče s créme brulée.
Čerstvé ingredience s Annou Olson (23)
Vzpomínky na Alsasko. V této epizodě Anna připraví tradiční alsaská jídla, aby se podělila se svými přáteli a zavzpomínala na své cesty. Zamíří do místní vinotéky, aby našla dokonalé víno pro svůj dort flambée, kysané zelí a pain d’épices.
Kuchyně VII (6)
Večírek na parkovišti. Opět je zde doba společných vaření u aut na parkovištích před stadióny, a tak je zde pár vychytávek a tipů. Navíc se Danica Patrick z NASCAR podělí o své oblíbené pochoutky z těchto večírků.
Osadnice IX (11)
Nakladání sena i mrazáku. Zatímco rodina nakládá seno, Ree Drummond nakládá mrazák oblíbenými jídly své rodiny, včetně kuřecích enchiladas, jeho a jejích pizza kapes, tří sýrem plněných mušlí a purpurového mraženého krému na špejli.
Osadnice IX (12)
Kuchyňská zpovědnice: čokoláda. Ree Drummond využije kakaová zrnka na všechny své zamilované věci s čokoládou jako Laddův čokoládový koláč, delikátní čokoládové koláčky štěstí a zcela retro fondue, a dokonce i bramborové lupínky s čokoládou.
Osadnice IX (13)
Přeprava dobytka. Zatímco se rodina zabývá přepravou dobytka, Ree Drummond připravuje zaslouženou snídani a připravuje se dopředu na večeři. Ke snídani jsou palačinky se slaninou smaženou v troubě, sladké jahody a vanilkový, karamelový krém.
Se Sibou u stolu II (1)
Čerstvé věci z trhu. Ve městě jsou přátelé muzikanti, a tak Siba na jazzový víkend připraví hostinu inspirovanou farmářským trhem. Centrem show je úchvatný kuřecí salát se slaninou a zeleninou.
Se Sibou u stolu II (2)
Výročí první schůzky. Romantika visí ve vzduchu, když Siba a Brian slaví 12. výročí první schůzky. Tradičně grilují ve stylu braai, ale letos postaví vše na hlavu a dají si americké burgery se salátem cobb a grilovaným masem a jahody na špejli.
Malá bistra u silnic XXVII (8)
Sendviče a koření. Guy Fieri si dá pořádné sendviče, třeba primo vepřový burger v Longmontu v Coloradu nebo hodně kořeněné a ohnivé thajské speciality v Los Angeles.
Malá bistra u silnic XXVII (9)
Šampioni univerzitního města. Guy Fieri prozkoumá univerzitní města, kde hledá prvotřídní kuchyni. V Columbusu v Ohiu najde ráj pirožek a náklaďák, v němž se griluje a udí prvotřídní vepřové. V Boulderu v Coloradu se zastaví v thajském bistru na vynikající nudle.
Sekáček XXII (6)
Bizarní koše! Hostujícího porotce Andrew Zimmerna zajímá, jak se vyvine soutěž plná bizarních překvapení ve všech koších. Kuchaři musejí bojovat s neobvyklou zmrzlinovou příchutí i neobvyklým masem v kole pro předkrm.
Kuchyně XIII (10)
Letní přílohy. Kuchyně podává letní přílohy! Sunny Anderson přemění oblíbený steak k večeři s bramborami na snadný T-bone steak s bramborovým salátem a hosté delikátní přílohy naaranžují i s dresinky od aranžéra.
Se Sibou u stolu II (3)
Dokonalý piknik v Kapském Městě. V Kapském Městě nastal čas na piknik, a tak Siba balí velký koš jídla. Připravila super rychlé smažené kuřecí kousky ve strouhance, těstovinový salát a vlastní saláty ve středomořském stylu.
Se Sibou u stolu II (4)
Viva Afrika. Pro večeři s tématem jihoafrické kotlíkové kuchyně Siba přichystá místní slavná jídla s vlastními drobnými změnami. Jsou zde jejím manželem Brianem na ohni grilované ve stylu braai roštěnce sosatie, a chutné sladké sušenky s trpkou polevou.
Sekáček XXIX (1)
Čas na smažená kuřata. Smažená kuřata jsou hvězdou všech tří kol, společně se sirupem a chutnými palačinkami v prvním koši. Smažená kuřata na hlavní chod musejí obsahovat broskvový koláč, a také v kole pro dezert je nutné použít smažené kuře.
Extrémní dortové války (15)
Dinosauři. Dinosauři opět ovládnou Zemi, ale tentokrát mají sladké zuby. Čtyři pekaři soutěží o to, aby se jejich výtvor stal ústředním prvkem gigantické oslavy v přírodovědném historickém muzeu v Los Angeles a aby vyhráli 10 000 dolarů. Hostujícím porotcem je Jesse Daniel.
Malá bistra u silnic XXVIII (5)
Válet těsto. Na tomto výletě Guy Fieri vyzkouší jídla z těsta. V Mesa podává pravé havajské bistro ostrovní speciality včetně bochánků s masem, a v Tucsonu vaří jedno bistro skvělé a jedinečné sendviče.
Malá bistra u silnic XXVIII (6)
Mezinárodní chutě. Guy Fieri jezdí křížem krážem krajinou, aby ochutnal mezinárodní jídla. V Dallasu všestranné thajské bistro podává salát s nudlemi, kari a zelenou papájou. V Miami latinské bistro nabízí empanadas a jedinečný banánový sendvič.
Burgery, pivo a grilování (5)
Sladké a uzené. Michael začne ve svém rodném městě Clevelandu, kde vyzkouší pouštní burger, a pak navštíví lahůdky v Brooklynu a grilovací bistro v Nashvillu.
Burgery, pivo a grilování (6)
Ostré a pikantní. Michael hledá v New Yorku bistra s pikantními burgery, která používají čtyři různé druhy pepře, vyzkouší latino-jižanské směsi v Nashville a vyzkouší sekanou z choriza na venkově Ohia.
Strávníci v utajení II (11)
Hlídač mého bratra. Poté, co Nico, majitel Capo’s, slyší stížnosti na svého bratra a manažera v jednom, že jedná s hosty nepřiměřeně, pozve Charlese. Strávníci v utajení zjistí větší problém s nabučenou servírkou, která v restauraci krade.
Strávníci v utajení II (12)
Láska bolí. Když dva zaměstnanci, kteří se nedávno rozešli, naruší harmonii personálu a začnou mít vliv na klesající tržby v Marche Bacchus, vyhledají majitelé Jeff a Rhonda Charlesovu pomoc.
Malá bistra u silnic XVII (6)
Králové a královny grilování. Na tomto výletě se Guy Fieri setká s mistry přípravy masa. V Comptonu v Kalifornii se griluje v texaském stylu a udí vepřová žebírka nebo se uzené krocaní krky dávají do listů kadeřávku. V Denveru jedno místo nabízí pivo a pizzu, a také unikátní mísu makarónů se sýrem nebo pizzu s bůčkem dušeným na pivu.
Malá bistra u silnic XVII (7)
Festival chutí. Na tomto výletě Guy Fieri pojede do Denveru, kde se vrátí do minulosti v gangsterském baru a dá si burger se žebírky a jako zákusek jablečný štrůdl.
Malá bistra u silnic XXVIII (5)
Válet těsto. Na tomto výletě Guy Fieri vyzkouší jídla z těsta. V Mesa podává pravé havajské bistro ostrovní speciality včetně bochánků s masem, a v Tucsonu vaří jedno bistro skvělé a jedinečné sendviče.
Malá bistra u silnic XXVIII (6)
Mezinárodní chutě. Guy Fieri jezdí křížem krážem krajinou, aby ochutnal mezinárodní jídla. V Dallasu všestranné thajské bistro podává salát s nudlemi, kari a zelenou papájou. V Miami latinské bistro nabízí empanadas a jedinečný banánový sendvič.
Burgery, pivo a grilování (5)
Sladké a uzené. Michael začne ve svém rodném městě Clevelandu, kde vyzkouší pouštní burger, a pak navštíví lahůdky v Brooklynu a grilovací bistro v Nashvillu.
Burgery, pivo a grilování (6)
Ostré a pikantní. Michael hledá v New Yorku bistra s pikantními burgery, která používají čtyři různé druhy pepře, vyzkouší latino-jižanské směsi v Nashville a vyzkouší sekanou z choriza na venkově Ohia.
Jídla na otevřeném ohni V (7)
Ohnivé ryby a drůbež. Roger se setká se šéfkuchařem Coquille Tribe v North Bend v Oregonu kvůli grilovanému lososovi, a pak zamíří do Los Angeles, aby odhalil tajemství skryté za slávou Pok Pok a jejich celého grilovaného kuřete.
Jídla na otevřeném ohni V (8)
Vše, co lze sníst. Roger ugriluje 30librovou italskou porchettu na ranči v Chico v Kalifornii, a pak zamíří do Sandy v Oregonu, kde peče mušle s místními dodavateli.
Malá bistra u silnic XXVII (8)
Sendviče a koření. Guy Fieri si dá pořádné sendviče, třeba primo vepřový burger v Longmontu v Coloradu nebo hodně kořeněné a ohnivé thajské speciality v Los Angeles.
Malá bistra u silnic XXVII (9)
Šampioni univerzitního města. Guy Fieri prozkoumá univerzitní města, kde hledá prvotřídní kuchyni. V Columbusu v Ohiu najde ráj pirožek a náklaďák, v němž se griluje a udí prvotřídní vepřové. V Boulderu v Coloradu se zastaví v thajském bistru na vynikající nudle.
