
Food Network
Food Network od do
Extrémní dortové války (15)
Dinosauři. Dinosauři opět ovládnou Zemi, ale tentokrát mají sladké zuby. Čtyři pekaři soutěží o to, aby se jejich výtvor stal ústředním prvkem gigantické oslavy v přírodovědném historickém muzeu v Los Angeles a aby vyhráli 10 000 dolarů. Hostujícím porotcem je Jesse Daniel.
Malá bistra u silnic XXVIII (5)
Válet těsto. Na tomto výletě Guy Fieri vyzkouší jídla z těsta. V Mesa podává pravé havajské bistro ostrovní speciality včetně bochánků s masem, a v Tucsonu vaří jedno bistro skvělé a jedinečné sendviče.
Malá bistra u silnic XXVIII (6)
Mezinárodní chutě. Guy Fieri jezdí křížem krážem krajinou, aby ochutnal mezinárodní jídla. V Dallasu všestranné thajské bistro podává salát s nudlemi, kari a zelenou papájou. V Miami latinské bistro nabízí empanadas a jedinečný banánový sendvič.
Burgery, pivo a grilování (5)
Sladké a uzené. Michael začne ve svém rodném městě Clevelandu, kde vyzkouší pouštní burger, a pak navštíví lahůdky v Brooklynu a grilovací bistro v Nashvillu.
Burgery, pivo a grilování (6)
Ostré a pikantní. Michael hledá v New Yorku bistra s pikantními burgery, která používají čtyři různé druhy pepře, vyzkouší latino-jižanské směsi v Nashville a vyzkouší sekanou z choriza na venkově Ohia.
Strávníci v utajení II (11)
Hlídač mého bratra. Poté, co Nico, majitel Capo’s, slyší stížnosti na svého bratra a manažera v jednom, že jedná s hosty nepřiměřeně, pozve Charlese. Strávníci v utajení zjistí větší problém s nabučenou servírkou, která v restauraci krade.
Strávníci v utajení II (12)
Láska bolí. Když dva zaměstnanci, kteří se nedávno rozešli, naruší harmonii personálu a začnou mít vliv na klesající tržby v Marche Bacchus, vyhledají majitelé Jeff a Rhonda Charlesovu pomoc.
Malá bistra u silnic XVII (6)
Králové a královny grilování. Na tomto výletě se Guy Fieri setká s mistry přípravy masa. V Comptonu v Kalifornii se griluje v texaském stylu a udí vepřová žebírka nebo se uzené krocaní krky dávají do listů kadeřávku. V Denveru jedno místo nabízí pivo a pizzu, a také unikátní mísu makarónů se sýrem nebo pizzu s bůčkem dušeným na pivu.
Malá bistra u silnic XVII (7)
Festival chutí. Na tomto výletě Guy Fieri pojede do Denveru, kde se vrátí do minulosti v gangsterském baru a dá si burger se žebírky a jako zákusek jablečný štrůdl.
Malá bistra u silnic XXVIII (5)
Válet těsto. Na tomto výletě Guy Fieri vyzkouší jídla z těsta. V Mesa podává pravé havajské bistro ostrovní speciality včetně bochánků s masem, a v Tucsonu vaří jedno bistro skvělé a jedinečné sendviče.
Malá bistra u silnic XXVIII (6)
Mezinárodní chutě. Guy Fieri jezdí křížem krážem krajinou, aby ochutnal mezinárodní jídla. V Dallasu všestranné thajské bistro podává salát s nudlemi, kari a zelenou papájou. V Miami latinské bistro nabízí empanadas a jedinečný banánový sendvič.
Burgery, pivo a grilování (5)
Sladké a uzené. Michael začne ve svém rodném městě Clevelandu, kde vyzkouší pouštní burger, a pak navštíví lahůdky v Brooklynu a grilovací bistro v Nashvillu.
Burgery, pivo a grilování (6)
Ostré a pikantní. Michael hledá v New Yorku bistra s pikantními burgery, která používají čtyři různé druhy pepře, vyzkouší latino-jižanské směsi v Nashville a vyzkouší sekanou z choriza na venkově Ohia.
Jídla na otevřeném ohni V (7)
Ohnivé ryby a drůbež. Roger se setká se šéfkuchařem Coquille Tribe v North Bend v Oregonu kvůli grilovanému lososovi, a pak zamíří do Los Angeles, aby odhalil tajemství skryté za slávou Pok Pok a jejich celého grilovaného kuřete.
Jídla na otevřeném ohni V (8)
Vše, co lze sníst. Roger ugriluje 30librovou italskou porchettu na ranči v Chico v Kalifornii, a pak zamíří do Sandy v Oregonu, kde peče mušle s místními dodavateli.
Malá bistra u silnic XXVII (8)
Sendviče a koření. Guy Fieri si dá pořádné sendviče, třeba primo vepřový burger v Longmontu v Coloradu nebo hodně kořeněné a ohnivé thajské speciality v Los Angeles.
Malá bistra u silnic XXVII (9)
Šampioni univerzitního města. Guy Fieri prozkoumá univerzitní města, kde hledá prvotřídní kuchyni. V Columbusu v Ohiu najde ráj pirožek a náklaďák, v němž se griluje a udí prvotřídní vepřové. V Boulderu v Coloradu se zastaví v thajském bistru na vynikající nudle.
Sekáček XXIX (1)
Čas na smažená kuřata. Smažená kuřata jsou hvězdou všech tří kol, společně se sirupem a chutnými palačinkami v prvním koši. Smažená kuřata na hlavní chod musejí obsahovat broskvový koláč, a také v kole pro dezert je nutné použít smažené kuře.
Guyovy hry s potravinami IX (2)
Velká slaninová válka. Kuchaři zkoušejí prověřit rčení, že vše je se slaninou lepší a připraví oběd pouze s využitím ingrediencí na písmeno B či večeři se slaninou, kdy mají jen minutu na nákup.
Bosá komtesa – zpátky k základům III (5)
Dokonalý francouzský večírek. Inspirována svým výletem do Francie připravuje Ina dokonalý francouzský večírek. Také nabídne fantastické tipy na vytvoření dokonalého uspořádání francouzského večírku.
Bosá komtesa – zpátky k základům III (6)
Vše o čokoládě. Ina prozradí fantastické čokoládové recepty, a také tajemství, jak si vyrobit doma profesionální čokoládu, a to díky své kamarádce a výrobkyni čokolády Brigitte Browney.
Pečení s Annou Olson (22)
Šátečky a buchty. Anna začne základy: klasickými šátečky. Pak upeče sladkou verzi a největší výzvou budou trochu obtížnější buchty s mřížkou. Pak Anna naučí diváky jednoduchému způsobu přípravy domácího másla.
Kuchyně VII (6)
Večírek na parkovišti. Opět je zde doba společných vaření u aut na parkovištích před stadióny, a tak je zde pár vychytávek a tipů. Navíc se Danica Patrick z NASCAR podělí o své oblíbené pochoutky z těchto večírků.
Osadnice XIII (10)
Oprava plotu, oprava oběda. Ladd a kovboj Tim venku opravují ploty, a tak jim Ree připraví jejich oblíbený tex–mex oběd! Jsou zde quesadillas s žebírky, kořeněné fazole pinto, taco s rančerským salátem a jablečné plátky na pánvi.
Osadnice XIII (11)
Dobrá práce, tati. Ree oslavuje otcův odchod do důchodu jeho oblíbenými jídly. Je zde pomalu vařené hovězí po burgundsku, casserole s krémovým sýrem, velmi chutné opečené zelené fazolky a rozkošné miniaturní bábovky s čokoládou a višněmi.
Bosá komtesa – zpátky k základům III (7)
Vaření s rýží. Ina se vrací k základům vaření s rýží a nabídne neuvěřitelné recepty na sladká i pikantní rýžová jídla. Od krevetí a klobáskové jambalayi od její přítelkyně Amelie Durand, po klasický rýžový pudink.
Bosá komtesa – zpátky k základům III (8)
Vaječná jídla. Ina čelí svému strachu a vyzkouší nejsložitější vaječné recepty. Dostane se jí mistrovské výuky od místního šéfkuchaře Terryho Harwooda na omeletu, odhalí tajemství sufflé a holandské majonézy.
Čerstvé ingredience s Annou Olson (24)
Večeře s Pinguesovými. Anna připravuje klasická italská jídla, aby se o ně podělila se svými přáteli, Pinguesovými. Nabídne vynikající talíř s předkrmy, Osso Bucco s acini di pepe a salát s roketou a ananasem – všechno chutě Itálie přímo u ní doma.
Čerstvé ingredience s Annou Olson (25)
Španělské tapas. Anna připravuje tradiční španělské jídlo, tapas. Využije rozmanité chutě a textury, když nachystá španělské pinxos, bramborové tortilly se salámem chorizo, krabí dort San Sebastian nebo gambas a la plancha.
Kuchyně VII (7)
Podzimní základy. Podzim je ve vzduchu a hosté se podělí o tipy na další večírky u aut na parkovištích stadiónů. Účinkují Jeffova sekaná, špagety s máselnou kaší, pečené mixované špagety pomazané šalotkovým máslem, moules-frites a koktejl krev a písek.
Osadnice XI (1)
Stanton a Paige. Dcera Ree Drummond Page a její kamarádka Stanton by rády na večeři čínské jídlo, a tak Ree připraví Asií inspirovanou hostinu, která se dokonale hodí na dívčí noční večírek plný zábavy.
Osadnice XI (2)
Večírek k dokončení studia. Ree Drummond a její kamarádka Hyacinth pořádají večírek k dokončení studia pro své dcery, a pro absolventky to bude dokonalý odvaz.
Osadnice XI (3)
Hra s ohněm. Na ranči je velký den jarního pálení, a tak Ree Drummond připraví pro svůj tým sytou hostinu v texasko-mexickém stylu.
Se Sibou u stolu II (3)
Dokonalý piknik v Kapském Městě. V Kapském Městě nastal čas na piknik, a tak Siba balí velký koš jídla. Připravila super rychlé smažené kuřecí kousky ve strouhance, těstovinový salát a vlastní saláty ve středomořském stylu.
Se Sibou u stolu II (4)
Viva Afrika. Pro večeři s tématem jihoafrické kotlíkové kuchyně Siba přichystá místní slavná jídla s vlastními drobnými změnami. Jsou zde jejím manželem Brianem na ohni grilované ve stylu braai roštěnce sosatie, a chutné sladké sušenky s trpkou polevou.
Malá bistra u silnic XXVII (10)
Snídaně, hrudí a bůček. Guy se podívá na bistro v Los Angeles otevřené dlouho do noci a dá si zde snídani, na jídelnu podávající kreativní kombinace v Columbusu v Ohiu a na bistro ve Phoenixu, kde se griluje a kde dostane knedlíky s uzeným bůčkem.
Malá bistra u silnic XXVII (11)
Poutine, pizza a vepřové. Guy Fieri projíždí zemí, aby našel nejlepší masné kousky k jídlu, třeba burger s poutine v Coloradu, koláč s bramborovými čipsy v Dallasu nebo vražedně dobré kuře z hrnce ve Phoenixu.
Sekáček XXII (7)
Kopečky zmrzliny. V soutěži Sekáčku se naplní zmrzlinové sny, kdy musejí vzniknout sladké a studené pochoutky. V prvním kole najdou kuchaři v kornoutcích krásné, gurmánské kopečky, které musejí zapracovat do jídla s platýsem.
Kuchyně XIII (11)
Večírek pro otce. Kuchyně oslavuje Den otců palačinkami Marcely Valladolid s klobáskami a slaninou, a také proběhne lekce na přípravu dortu v podobě golfového hřiště s několika patry.
Se Sibou u stolu II (5)
Výzva pro Sibu. Siba si dává tři úkoly. Zaprvé udělat z každodenního sýra oslnivý salát. Potom si zkusí kulinářský duet s Lukem Dalem Robertsem. A nakonec hříšné pokušení, kdy Siba připraví neuvěřitelnou smaženou zmrzlinu.
Se Sibou u stolu II (6)
Ať je to moderní. V tomto pořadu jde o to dělat věci moderně, a tak Siba připraví opečeného tuňáka s pšeničným salátem a moderními prvky. Pak prozkoumá asijská jídla v Kapském Městě, exploze chutí a sama uvaří neuvěřitelná sladká žebírka.
Sekáček XXIX (2)
Samí šneci. Kuchaři se musejí vypořádat s vařenými šneky escargot a růžičkovou kapustou v kole pro předkrm, a s česnekovými uzly v hlavním kole. Dort je inspiruje pro dezert.
Extrémní dortové války (16)
Alenka v říši divů. Čtyři pekaři s velkou vervou vytvářejí dort s tematikou Alenky v říši divů na 65. výroční večírek k poctě tohoto klasického animovaného filmu. Mike Gabriel, výtvarný návrhář a filmař ve společnosti Disney, je zvláštním hostem poroty.
Války jídelních koutků (4)
Neformální Joeové vs. wrapová past. Spolupracovníci si chtějí otevřít neformální restauraci specializující se na wisconsinský styl a rychlá jídla, a bojují proti kamarádkám s vášní pro rolky a zdravá jídla.
Kuchaři proti amatérům II (3)
Zmatek s pivem. Během souboje v přípravě sendvičů se vaří delikátní nápady, když profesionální a amatérští kuchaři musejí využít pivo ve svých mistrovských kouscích do ruky.
Strávníci v utajení II (13)
Kde je hovězí? Když si Adam všimne, že prodeje masa neodpovídají seznamu, zavolá Charlese. Strávníci v utajení zjistí, že manažer dělá i jiné věci, než že dává steaky zdarma.
Strávníci v utajení III (1)
Večeře v temnotách. Po stížnostech na krádeže a nepříslušné doteky během každoměsíční akce Večeře v temnotách, se rozhodne Hernan, majitel Catharsis v Miami, požádat Charlese o pomoc.
Malá bistra u silnic XVII (8)
Nadčasové tradice. Na tomto výletě Guy Fieri navštíví Lowdown ohledně dlouhotrvajících tradic. Ve Filadelfii je jamajské bistro s autentickými sušenými kuřaty.
Malá bistra u silnic XVII (9)
Od piškotu k masovému koláči. Na tomto výletě Guy Fieri vyzkouší mišmaš rychlého jídla. Ve Filadelfii nabízejí v jednom bistru unikátní severoafrická kuřata a smetanové piškotové dezerty.
Války jídelních koutků (4)
Neformální Joeové vs. wrapová past. Spolupracovníci si chtějí otevřít neformální restauraci specializující se na wisconsinský styl a rychlá jídla, a bojují proti kamarádkám s vášní pro rolky a zdravá jídla.
Kuchaři proti amatérům II (3)
Zmatek s pivem. Během souboje v přípravě sendvičů se vaří delikátní nápady, když profesionální a amatérští kuchaři musejí využít pivo ve svých mistrovských kouscích do ruky.
Jídla na otevřeném ohni V (9)
Sůl a moře. Roger získává odpařováním mořskou sůl v Jacobsen Salt Co. v Oregonu a pak opeče platýse v solné krustě nad ohništěm, kde se pálí dřevo.
Jídla na otevřeném ohni V (10)
Setkáme se v Texasu. Roger zjistí, že v Texasu je všechno větší při grilování 250librové porce hovězího v grilovacím přívěsu na zakázku a 230librového kance ve venkovní jámě se žhavým popelem.
Malá bistra u silnic XXVII (10)
Snídaně, hrudí a bůček. Guy se podívá na bistro v Los Angeles otevřené dlouho do noci a dá si zde snídani, na jídelnu podávající kreativní kombinace v Columbusu v Ohiu a na bistro ve Phoenixu, kde se griluje a kde dostane knedlíky s uzeným bůčkem.
Malá bistra u silnic XXVII (11)
Poutine, pizza a vepřové. Guy Fieri projíždí zemí, aby našel nejlepší masné kousky k jídlu, třeba burger s poutine v Coloradu, koláč s bramborovými čipsy v Dallasu nebo vražedně dobré kuře z hrnce ve Phoenixu.
