• Food Network

    • Food Network od do

      • Extrémní dortové války (17)

        SpongeBob. Připravte se na spoustu zábavy pod vodou, když budou čtyři pekaři soupeřit o 10 000 dolarů pro vítěze a o to, aby jejich úžasný dort byl středobodem večírku na oslavu SpongeBoba v kalhotách. Hostujícím porotcem je hlas SpongeBoba, Tom Kenny.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (9)

        Venkovní vaření ve vinařské krajině. Vinařský kraj Kalifornie je dokonalým místem pro venkovní vaření. Počasí je dokonalé, víno jednoduše božské a jídlo vyloženě delikátní.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (10)

        Svatý kouř! Roger se účastní 100. výročí farního pikniku Sv. Maří Magdaleny v Owensboro. Několik tisíc kilogramů masa čeká příprava na více než 30 metrech ohně a kouře.

      • Jíst, spát, grilovat (4)

        Plně naloženo. Rashad Jones sám sebe potěší řadou grilovaných mas, jež jsou plně naloženy na jiných, klasických jídlech. Nejprve navštíví rodinný podnik v San Antoniu, kde se podávají čtyři překypující talíře se všemi druhy masa.

      • Jíst, spát, grilovat (5)

        Uzené sendviče. Rashad Jones ochutná pár nejlepších uzených a grilovaných sendvičů z celé země. V St. Louis navštíví policistu v důchodu, který připravuje uzený vepřový bůček se slaninou, rajčaty a salátem jakožto delikátní kousek umění.

      • Strávníci v utajení III (2)

        Cheeseburgerový zloděj. Když Stephanie a D-Rock, majitelé Cheeseburger Baby v Miami, zjistí rozdíly v seznamech, podezírají zaměstnance s kriminální minulostí, že u nich krade.

      • Strávníci v utajení III (3)

        Monstrózní večírek. Majitel stejnojmenné restaurace George’s Restaurant v Miami chce pro své hosty i své zaměstnance to nejlepší. Ale když zjistí významné ztráty v tržbách, kontaktuje Charlese, aby věc vyšetřil.

      • Malá bistra u silnic XVII (11)

        San Diego celou dobu. Na tomto výletě Guy Fieri míří do San Diega na nějaká oblíbená jídla, stará i nová. V Ocean Beach v Kalifornii navštíví Guy legendární bistro, kam chodí surfaři na pořádné burgery se starým kamarádem.

      • Malá bistra u silnic XVII (12)

        Od srdce. Na tomto výletě Guy Fieri zamíří na místa, kde dávají do všeho, co dělají, srdce i duši. V Carlsbad v Kalifornii rodinný italský restaurant zůstává věrný dlouholetému receptu na ravioli.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (9)

        Venkovní vaření ve vinařské krajině. Vinařský kraj Kalifornie je dokonalým místem pro venkovní vaření. Počasí je dokonalé, víno jednoduše božské a jídlo vyloženě delikátní.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (10)

        Svatý kouř! Roger se účastní 100. výročí farního pikniku Sv. Maří Magdaleny v Owensboro. Několik tisíc kilogramů masa čeká příprava na více než 30 metrech ohně a kouře.

      • Jíst, spát, grilovat (4)

        Plně naloženo. Rashad Jones sám sebe potěší řadou grilovaných mas, jež jsou plně naloženy na jiných, klasických jídlech. Nejprve navštíví rodinný podnik v San Antoniu, kde se podávají čtyři překypující talíře se všemi druhy masa.

      • Jíst, spát, grilovat (5)

        Uzené sendviče. Rashad Jones ochutná pár nejlepších uzených a grilovaných sendvičů z celé země. V St. Louis navštíví policistu v důchodu, který připravuje uzený vepřový bůček se slaninou, rajčaty a salátem jakožto delikátní kousek umění.

      • Jídla na otevřeném ohni V (11)

        Jedinečné grilovací pojízdné soupravy. Roger hledá opravdu jedinečné grilovací pojízdné soupravy jako třeba v Denveru vynález, jenž dokáže uvařit až 1 000 liber jídla, nebo impozantní pojízdný přívěs v Texasu.

      • Jídla na otevřeném ohni V (12)

        Rozpálené steaky. Roger rozpálí hořáky pod kovovými sudy v jámě v Buffalo Gap v Texasu, a pak vypomůže ve venkovní kuchyni ve Wyomingu, kde musí napíchnout steaky na vidle a nechat je fritovat v obřím kotli.

      • Malá bistra u silnic XIII (1)

        Mořské plody a sendviče. Na tomto výletu jde Guy za mořskými plody s masem. Ve Vancouveru v Britské Kolumbii je pojízdné bistro s vyloupanými a smaženými ústřicemi pro sendvič po’boy, a k tomu křupavé hranolky.

      • Malá bistra u silnic XIII (2)

        Klasiky od pobřeží k pobřeží. Guy projede celou zemi, aby našel skutečně vynikající jídla. Na Floridě jsou chili a burgery dlouhotrvajícími stálicemi v baru u cesty a Guy vynalezne 200gramový burger do menu – Triple D Triple Play.

      • Sekáček XXIX (3)

        Samý hot dog. Hvězdou všech tří kol je americký hot dog, na úvod s neobvyklým kořením. Malá ingredience způsobí velké problémy v kole pro hlavní chod, ale jedinečnou výzvou bude využití hot dogu pro dezert.

      • Guyovy hry s potravinami IX (4)

        Turnaj druhých šancí: 1. část. Čtyři dříve vyřazení kuchaři jsou zpět, aby dostali druhou šanci na vítězství ve hře. Dokážou zvládnout připravit filadelfské sýrové steaky bez obvyklých ingrediencí?

      • Bosá komtesa – zpátky k základům III (9)

        Těstoviny mezinárodně. Ina cestuje světem a sdílí fantastické mezinárodní recepty na těstoviny. Začne v Itálii fantastickým conchiglie al forno s houbami a radicchio od její přítelkyně a spisovatelky Johanne Killeen.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům III (10)

        Dokonalý koktejlový večírek. Ina se podělí o svůj dokonalý návod na perfektní koktejlový večírek, včetně vydatných jídel jako palačinky bliny s créme fraîche, uzeného lososa, krůtí čajové sendviče, grilovaná kuřata s citróny a své vlastní Ina-Tini.

      • Pečení s Annou Olson (24)

        Placičky a biskvity. Zčásti chleba a zčásti sladké pečivo, placičky a biskvity jsou ale vždy chutné. Anna začne s receptem na sušenky z podmáslí. Pak upeče citrónové a brusinkové placičky. A posléze prohodí sladké chutě, když upeče lahodné spirálové sušenky.

      • Kuchyně VII (8)

        Žít pro podzim. Katherine Alford z Food Network se zastaví, aby se podělila o podzimní tipy. Hosté nabídnou oblíbené kuchyňské náčiní, nové využití pro zahnuté rolky a naučí nás, jak uplést podzimní věneček. A navíc chutné způsoby, jak připravit dýňová semínka.

      • Osadnice XIV (1)

        Odpolední čaj. Ree a její dcera Paige nostalgicky vzpomínají na odpolední čaje pro dva. V menu jsou skvělé mini quiche se šunkou a pórkem, mini sendviče s tím, co dá zahrada, dortíky s citrónem a malinami, mini koblížky a fantastická horká čokoláda.

      • Osadnice XIV (2)

        Boxující chlapci. Koná se boxerská noc, takže Ree pošle syny do města na praxi. Upeče jim ovocné müsli sušenky s čokoládou a připraví k večeři sendvič Sloppy Joe, česnekový toast a proslavený pusinkový koláč s citrónem.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IV (1)

        O bylinkách. Ina prozradí, jaké jsou nejlepší bylinky a jak je využít na delikátní pokrmy. Začne řeckým jehněčím v jogurtové omáčce s mátou, sýrem feta a rajčatovým salátem. Pak se připojí k Elimu Zabarovi, který prozradí recept na neuvěřitelný rajčatový salát.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IV (2)

        Místní jídla. Ina píše článek o místní produkci jídla, a tak si sama zkusí připravit jídla čistě jen z ingrediencí z Hamptons. Na pořadu dne v Montauk je okoun, a tak Ina peče a připravuje i omáčku Caesar.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson II (2)

        Chutné předkrmy. Anna Olson představí svůj styl v časopise.

      • Čerstvé ingredience s Annou Olson II (3)

        Sezóna grilování. Je sezóna grilování! Venkovní gril je rozpálený, přátelé okolo a víno otevřené. Anna Olson připraví grilovací upoutávku pro místní vinařskou událost v New Vintage Grille.

      • Kuchyně VII (9)

        Strašidelně dobré recepty. V Kuchyni se koná halloweenský večírek a hosté se podělí o dva způsoby, jak oživit koblihy s jablečným ciderem ze supermarketu. Také dojde na řemeslné ukázky a tipy pro Halloween. Ale přežijí hrůzostrašnou dotykovou zkoušku?

      • Osadnice XI (7)

        Jídla za 16 minut: V kovbojském stylu. Zatímco kovbojové pracují, připraví Ree Drummond domácí jídla k obědu jako smaženou rýži v texasko-mexickém stylu nebo kovbojský sekaný salát. Na večeři pak dušené vepřové kousky se šťouchanými červenými bramborami a plátky rajčat.

      • Osadnice XI (8)

        Opět sama. Když má dům jen sama pro sebe, uvaří si Ree svá oblíbená jídla: ovesnou kaši přes noc, jehněčí kousky s mátou, restované zelené fazolky s citrónem a plísňovým sýrem, pečené sladké brambory se smetanou a mátou a kávu dulce de leche.

      • Osadnice XI (9)

        Přepravní sezóna. Ree vaří oběd pro svou pracující rodinu, včetně hot dogů s kořeněnou klobásou a kari a cibulovou omáčkou, salát coleslaw s hořčicí a křenovým dresinkem a jako zákusek citrusový koláč s kivi.

      • Se Sibou u stolu II (7)

        Superrychlá neděle. Siba se snaží o superrychlý nedělní oběd s asijskými vlivy. Jsou zde skvělé pečené filety, úžasné smažené kalmary a jemná omáčka, jež se dají vytvořit za pár minut, a jako příloha rychlý asijský barevný salát a sushi rýže.

      • Se Sibou u stolu II (8)

        Seznamte se s dítětem. V Kapském Městě se slaví, když přijdou na návštěvu Sibiini příbuzní s malou dcerkou Linou. K jídlu bude nadívaná vepřová pečeně s jablečnou omáčkou a jako příloha restovaná zelenina s rukolou a sýrem feta.

      • Malá bistra u silnic XIII (3)

        Detroitská tour zpěváka Kid Rocka. Na tomto výletu vezme Guy zpěváka Kid Rocka na tour po Detroitu. Kousek za městem, v Clarkstonu ve státě Michigan, Guy vyzkouší Kid Rockovo oblíbené jídlo, makaróny se sýrem.

      • Malá bistra u silnic XIII (4)

        Jižanské základy. Guy projíždí zemí, aby našel chuť amerického jihu. Ve Vancouveru se podávají jižanská základní jídla s různými variacemi, např. tažené vepřové palačinky se sirupem Jack Daniels.

      • Sekáček XXII (9)

        Ohnivé ingredience. Budou si kuchaři myslet, že koše plné chili jsou v této zvláštní soutěži příliš ostré na práci? V prvním kole bude horko díky ohnivým papričkám habanero.

      • Kuchyně XIII (13)

        Patriotický večírek. Patriotický večírek Kuchyně nabídne burgery a hot dogy nové generace. Blogerka o životním stylu, Rachel Hollis, se připojí k zábavě se svým salátem z červených, bílých a modrých preclíků, a hosté se podělí o nápady, jak udržet večírek živý.

      • Se Sibou u stolu II (9)

        Letní dny. Siba se podělí o své oblíbené letní recepty včetně masa s mořskými plody grilované stylem braai, kukuřičný salát a dip peppadew. A na skvělé finále je tropický dort Pavlova, jenž je jednoduchý, rychlý a úchvatný. Jde o základního Sibiina průvodce letním vařením.

      • Se Sibou u stolu II (10)

        Jídla pro dobrý pocit. Siba píše o svých oblíbených jídlech pro dobrý pocit. Má dobré nápady jednoduché, dobrodružné i romantické, včetně konejšivých kuřecích penne s omáčkou pesto, nadívaného pečeného lososa nebo dekadentní sendvič se smaženým banánem.

      • Sekáček XXIX (4)

        Kuchaři polévek. Čtyři kuchaři se potýkají s překvapivými ingrediencemi, když v kole pro předkrm najdou koprovou polévku a v kole pro hlavní chod podivně kořeněné pivo. Na dezert budou muset použít zdánlivě jednoduché těsto a cukr.

      • Extrémní dortové války (18)

        Hvězdy a Charlie Brown. Všichni z Peanuts jsou připraveni na oslavu 50. výročí a všech hvězd Charlieho Browna! Čtyři pekaři soupeří o výhru 10 000 dolarů a chtějí učinit dojem na hostující porotkyni Lindsey Schulz, vnučku tvůrce Peanuts Charlese Schulze.

      • Legrační dorty (7)

        Dort velikosti Texasu. Jeden umělec v oblasti dortů má vytvořit dort v bohémském stylu s jedlým makramé, třásněmi a tucty složitých kytiček. Další mistrovský kousek nabídne sladkou verzi dominanty Dallasu a avantgardní kreaci.

      • Legrační dorty (8)

        231cm svatební dort. Tři špičkoví designéři dortů najdou inspiraci na dokonalý dort ve svých klientech. Úžasný dort s tematikou vína je ozdoben lahví, z níž teče nekonečný proud vína k pití. Další umělec se potýká se změnami na dortu pro nevěstu na poslední chvíli.

      • Dorty z Vegas (3)

        Tygr! Kostky! Svatba! Pekařství už takhle má naspěch s obřím dortem v podobě tygra a neuvěřitelně složitým kostkovaným dortem, když přijde zakázka na poslední chvíli na svatební dort, který je nutné upéct a doručit za pouhých šest hodin.

      • Dorty z Vegas (4)

        Dort Blue Man. Freedových pekařský tým se snaží pokořit světový rekord při tvorbě dortu na narozeniny kaskadéra. Později propuknou v pekařství vášně, když skupina Blue Man Group požaduje barvitý dort jako opulentní překvapení pro charitativní večírek.

      • Strávníci v utajení III (4)

        Úlovek dne. Poté, co Luis, majitel Garcia’s Seafood v Miami, zjistí neobvykle nízké úlovky krabích klepet, kontaktuje Charlese. Strávníci v utajení, Harry a Carlos, zjistí, kam se mořské plody ztrácejí.

      • Strávníci v utajení III (5)

        Vše v rodině. Když má UJ, majitel rodinné restaurace R&O’s Restaurant v New Orleans, dost nedostatku respektu od svých zaměstnanců, poprosí Charlese o pomoc.

      • Malá bistra u silnic XVII (13)

        Je to čerstvé. Na tomto výletě se Guy Fieri zastaví v bistrech, kde mají vše čerstvé. V San Franciscu je venezuelský bar nabízející menu bez lepku a autentickými předkrmy jako placky arepa nebo empanada.

      • Malá bistra u silnic XVIII (1)

        Na návštěvě u sousedů. Na tomto výletě Guy cestuje křížem krážem po západním pobřeží a hledá bistra v sousedství. V Portlandu v Oregonu nabízejí manžel s manželkou stará dobrá americká jídla jako hašé z hovězí konzervy nebo plátky sušeného hovězího masa.

      • Legrační dorty (7)

        Dort velikosti Texasu. Jeden umělec v oblasti dortů má vytvořit dort v bohémském stylu s jedlým makramé, třásněmi a tucty složitých kytiček. Další mistrovský kousek nabídne sladkou verzi dominanty Dallasu a avantgardní kreaci.

      • Legrační dorty (8)

        231cm svatební dort. Tři špičkoví designéři dortů najdou inspiraci na dokonalý dort ve svých klientech. Úžasný dort s tematikou vína je ozdoben lahví, z níž teče nekonečný proud vína k pití. Další umělec se potýká se změnami na dortu pro nevěstu na poslední chvíli.

      • Dorty z Vegas (3)

        Tygr! Kostky! Svatba! Pekařství už takhle má naspěch s obřím dortem v podobě tygra a neuvěřitelně složitým kostkovaným dortem, když přijde zakázka na poslední chvíli na svatební dort, který je nutné upéct a doručit za pouhých šest hodin.

      • Dorty z Vegas (4)

        Dort Blue Man. Freedových pekařský tým se snaží pokořit světový rekord při tvorbě dortu na narozeniny kaskadéra. Později propuknou v pekařství vášně, když skupina Blue Man Group požaduje barvitý dort jako opulentní překvapení pro charitativní večírek.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (2)

        Grilování v Alabamě. Americký grilovací pás se táhne od obou Karolín po Texas. Dnes Roger zamíří do jeho středu: Alabamy.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (3)

        Venkovní vaření v Low Country. Roger je v okouzlující Jižní Karolíně na dvou honosných venkovních vařeních: tradičním rožnění prasete na zadním dvorku a klasickém opékání ústřic.

      • Malá bistra u silnic XIII (3)

        Detroitská tour zpěváka Kid Rocka. Na tomto výletu vezme Guy zpěváka Kid Rocka na tour po Detroitu. Kousek za městem, v Clarkstonu ve státě Michigan, Guy vyzkouší Kid Rockovo oblíbené jídlo, makaróny se sýrem.

      • Malá bistra u silnic XIII (4)

        Jižanské základy. Guy projíždí zemí, aby našel chuť amerického jihu. Ve Vancouveru se podávají jižanská základní jídla s různými variacemi, např. tažené vepřové palačinky se sirupem Jack Daniels.