
Food Network
Food Network od do
Extrémní dortové války (18)
Hvězdy a Charlie Brown. Všichni z Peanuts jsou připraveni na oslavu 50. výročí a všech hvězd Charlieho Browna! Čtyři pekaři soupeří o výhru 10 000 dolarů a chtějí učinit dojem na hostující porotkyni Lindsey Schulz, vnučku tvůrce Peanuts Charlese Schulze.
Legrační dorty (7)
Dort velikosti Texasu. Jeden umělec v oblasti dortů má vytvořit dort v bohémském stylu s jedlým makramé, třásněmi a tucty složitých kytiček. Další mistrovský kousek nabídne sladkou verzi dominanty Dallasu a avantgardní kreaci.
Legrační dorty (8)
231cm svatební dort. Tři špičkoví designéři dortů najdou inspiraci na dokonalý dort ve svých klientech. Úžasný dort s tematikou vína je ozdoben lahví, z níž teče nekonečný proud vína k pití. Další umělec se potýká se změnami na dortu pro nevěstu na poslední chvíli.
Dorty z Vegas (3)
Tygr! Kostky! Svatba! Pekařství už takhle má naspěch s obřím dortem v podobě tygra a neuvěřitelně složitým kostkovaným dortem, když přijde zakázka na poslední chvíli na svatební dort, který je nutné upéct a doručit za pouhých šest hodin.
Dorty z Vegas (4)
Dort Blue Man. Freedových pekařský tým se snaží pokořit světový rekord při tvorbě dortu na narozeniny kaskadéra. Později propuknou v pekařství vášně, když skupina Blue Man Group požaduje barvitý dort jako opulentní překvapení pro charitativní večírek.
Strávníci v utajení III (4)
Úlovek dne. Poté, co Luis, majitel Garcia’s Seafood v Miami, zjistí neobvykle nízké úlovky krabích klepet, kontaktuje Charlese. Strávníci v utajení, Harry a Carlos, zjistí, kam se mořské plody ztrácejí.
Strávníci v utajení III (5)
Vše v rodině. Když má UJ, majitel rodinné restaurace R&O’s Restaurant v New Orleans, dost nedostatku respektu od svých zaměstnanců, poprosí Charlese o pomoc.
Malá bistra u silnic XVII (13)
Je to čerstvé. Na tomto výletě se Guy Fieri zastaví v bistrech, kde mají vše čerstvé. V San Franciscu je venezuelský bar nabízející menu bez lepku a autentickými předkrmy jako placky arepa nebo empanada.
Malá bistra u silnic XVIII (1)
Na návštěvě u sousedů. Na tomto výletě Guy cestuje křížem krážem po západním pobřeží a hledá bistra v sousedství. V Portlandu v Oregonu nabízejí manžel s manželkou stará dobrá americká jídla jako hašé z hovězí konzervy nebo plátky sušeného hovězího masa.
Legrační dorty (7)
Dort velikosti Texasu. Jeden umělec v oblasti dortů má vytvořit dort v bohémském stylu s jedlým makramé, třásněmi a tucty složitých kytiček. Další mistrovský kousek nabídne sladkou verzi dominanty Dallasu a avantgardní kreaci.
Legrační dorty (8)
231cm svatební dort. Tři špičkoví designéři dortů najdou inspiraci na dokonalý dort ve svých klientech. Úžasný dort s tematikou vína je ozdoben lahví, z níž teče nekonečný proud vína k pití. Další umělec se potýká se změnami na dortu pro nevěstu na poslední chvíli.
Dorty z Vegas (3)
Tygr! Kostky! Svatba! Pekařství už takhle má naspěch s obřím dortem v podobě tygra a neuvěřitelně složitým kostkovaným dortem, když přijde zakázka na poslední chvíli na svatební dort, který je nutné upéct a doručit za pouhých šest hodin.
Dorty z Vegas (4)
Dort Blue Man. Freedových pekařský tým se snaží pokořit světový rekord při tvorbě dortu na narozeniny kaskadéra. Později propuknou v pekařství vášně, když skupina Blue Man Group požaduje barvitý dort jako opulentní překvapení pro charitativní večírek.
Jídla na otevřeném ohni IV (2)
Grilování v Alabamě. Americký grilovací pás se táhne od obou Karolín po Texas. Dnes Roger zamíří do jeho středu: Alabamy.
Jídla na otevřeném ohni IV (3)
Venkovní vaření v Low Country. Roger je v okouzlující Jižní Karolíně na dvou honosných venkovních vařeních: tradičním rožnění prasete na zadním dvorku a klasickém opékání ústřic.
Malá bistra u silnic XIII (3)
Detroitská tour zpěváka Kid Rocka. Na tomto výletu vezme Guy zpěváka Kid Rocka na tour po Detroitu. Kousek za městem, v Clarkstonu ve státě Michigan, Guy vyzkouší Kid Rockovo oblíbené jídlo, makaróny se sýrem.
Malá bistra u silnic XIII (4)
Jižanské základy. Guy projíždí zemí, aby našel chuť amerického jihu. Ve Vancouveru se podávají jižanská základní jídla s různými variacemi, např. tažené vepřové palačinky se sirupem Jack Daniels.
Sekáček XXIX (4)
Kuchaři polévek. Čtyři kuchaři se potýkají s překvapivými ingrediencemi, když v kole pro předkrm najdou koprovou polévku a v kole pro hlavní chod podivně kořeněné pivo. Na dezert budou muset použít zdánlivě jednoduché těsto a cukr.
Guyovy hry s potravinami IX (5)
Turnaj druhých šancí: 3. část. Čtyři kuchaři se vracejí ve druhé šanci tohoto speciálního turnaje, kde najdou neobvyklé ingredience na obvyklá jídla.
Jídla na otevřeném ohni IV (10)
Svatý kouř! Roger se účastní 100. výročí farního pikniku Sv. Maří Magdaleny v Owensboro. Několik tisíc kilogramů masa čeká příprava na více než 30 metrech ohně a kouře.
Jídla na otevřeném ohni IV (11)
Oheň na tři alarmy. Roger navštíví farmu Faith’s Farm v Bonfieldu v Illinois, kde si dá úžasná jídla vařená na třech různých ohnivých vynálezech.
Na cestách s G. Garvinem II (1)
Atlanta. G. Garvin míří ke svým kořenům, do Atlanty, kde vyzkouší krevety a ovesnou kaši v Local Three, jejíž unikátní kuchyně dává pozdním snídaním nový smysl. Pak jede naplnit svou touhu po sladkém do Piece of Cake, kde si dá zákusek s názvem červený samet.
Sekáček XXIV (12)
Gastrobar Sekáčku. Čtyři kuchaři zjistí, že musejí přetvořit záhadné ingredience do delikátních jídel gastrobaru, což bude v kuchyni Sekáčku poněkud obtížné.
Bosá komtesa – zpátky k základům XI (2)
Jednoduché jako koláč. Ina se podělí o pár tajemství přípravy koláčů s kamarádem, floristou Michaelem. Nejprve jsou zde muffiny s malinami a kukuřicí, pak se o své recepty podělí Michael a připraví vynikající jídla, která vyniknou.
Bosá komtesa – zpátky k základům XI (3)
Chléb a máslo. Ina se vydává na nekonečné chlebové dobrodružství se svou kamarádkou Eli Zabar, guru přes chleba. Na oběd jsou zde fenyklové a česnekové krevety, dokonalé s místním venkovským chlebem, a později dojde na ochutnávání chleba s máslem.
Osadnice XII (12)
Zvláštní den. Ree balí zábavné pochoutky pro mladší děti na piknik pozdního odpoledne. Připraví sušenky s podobou zvířátek, křupavé cereální kuřecí prsty, sendviče s okurkovými prsty, salát na špejli nebo malé kousky vodního melounu.
Osadnice XII (13)
Stravování 101. Ree v kuchyni vaří tři sytá jídla dopředu – kuřecí casserole cordon bleu, koláč tamale v texasko-mexickém stylu s kořeněným hovězím a plný rendlík polévky s fazolemi a slaninou.
Se Sibou u stolu IV (3)
Rychlá jídla. Siva uvaří neuvěřitelná jídla jen za pár minut. Začne úchvatnou a rychlou hromadou ke snídani, následují rychlé špenátové lasagne jakožto dokonalý oběd za chviličku hotový.
Se Sibou u stolu IV (4)
Jídla s sebou. Chutná jídla od Siby je možné vzít si i s sebou na cesty, třeba kustovnici godži a smoothie z mučenky, nebo dokonale přenosný tuňákový salát vše v jednom, s chilli dresinkem a křupavými nudlemi.
Pozdní snídaně u Bobbyho VI (9)
Pozdní snídaně z podmáslí. Bobby Flay vytáhne svou tajnou zbraň pro pozdní snídani. V menu je sodový chléb s hrozinkami a fenyklem, pomerančové máslo, vafle z podmáslí s kuřetem smaženým na podmáslí, a také smoothie z podmáslí s mangem a kardamonem.
Pozdní snídaně u Bobbyho VI (10)
Pozdní snídaně k výročnímu derby. Bobby Flay připraví akční sladko-kyselé menu na pozdní snídani k výročnímu derby amerického fotbalu, kde najdeme kuřecí burritos se salsou verde, kuřecí škvarky, míchaná vejce se sýrem a jako přílohu bramboráčky, a také donuty s javorovou polevou.
Kuchyně X (4)
Vylepšete svůj letní večírek. Kuchyně pořádá letní večírky na nové úrovni a se zábavními tipy i skvělými recepty, včetně klasických grilovacích kuřat. Katherine Alford z Food Network Kitchens se připojí, aby odpověděla na všechny otázky letních večírků.
Malá bistra u silnic XXII (10)
Závody v Charlotte. Guy vyzkouší vysoce oktanová bistra v Charlotte v Severní Karolíně s řidičem NASCAR Clintem Bowyerem.
Malá bistra u silnic XXII (11)
Chutná jídla. Guy si vychutná pořádně bohatá jídla v Charlotte v Severní Karolíně a také v Los Angeles.
Malá bistra u silnic XXII (13)
Mezikontinentální chutě. Guy se vydává za světovými chutěmi do Los Angeles. Navštíví korejsko-mexickou kuchyni a v Čínské čtvrti bistro inspirované New Orleans. Pak zamíří do Charlotte v Severní Karolíně a na srbskou pizzu.
Sekáček XXIV (12)
Gastrobar Sekáčku. Čtyři kuchaři zjistí, že musejí přetvořit záhadné ingredience do delikátních jídel gastrobaru, což bude v kuchyni Sekáčku poněkud obtížné.
Bosá komtesa – zpátky k základům XI (2)
Jednoduché jako koláč. Ina se podělí o pár tajemství přípravy koláčů s kamarádem, floristou Michaelem. Nejprve jsou zde muffiny s malinami a kukuřicí, pak se o své recepty podělí Michael a připraví vynikající jídla, která vyniknou.
Bosá komtesa – zpátky k základům XI (3)
Chléb a máslo. Ina se vydává na nekonečné chlebové dobrodružství se svou kamarádkou Eli Zabar, guru přes chleba. Na oběd jsou zde fenyklové a česnekové krevety, dokonalé s místním venkovským chlebem, a později dojde na ochutnávání chleba s máslem.
Osadnice XII (12)
Zvláštní den. Ree balí zábavné pochoutky pro mladší děti na piknik pozdního odpoledne. Připraví sušenky s podobou zvířátek, křupavé cereální kuřecí prsty, sendviče s okurkovými prsty, salát na špejli nebo malé kousky vodního melounu.
Osadnice XII (13)
Stravování 101. Ree v kuchyni vaří tři sytá jídla dopředu – kuřecí casserole cordon bleu, koláč tamale v texasko-mexickém stylu s kořeněným hovězím a plný rendlík polévky s fazolemi a slaninou.
Se Sibou u stolu IV (3)
Rychlá jídla. Siva uvaří neuvěřitelná jídla jen za pár minut. Začne úchvatnou a rychlou hromadou ke snídani, následují rychlé špenátové lasagne jakožto dokonalý oběd za chviličku hotový.
Se Sibou u stolu IV (4)
Jídla s sebou. Chutná jídla od Siby je možné vzít si i s sebou na cesty, třeba kustovnici godži a smoothie z mučenky, nebo dokonale přenosný tuňákový salát vše v jednom, s chilli dresinkem a křupavými nudlemi.
Čerstvé ingredience s Annou Olson II (10)
Kurz vaření. Anna se podělí o své znalosti z kulinářského umění. Připraví salát s grilovaným mořským ovocem a chilli, doma vyrobené těstoviny se zahradní zeleninou a bílým vínem, meruňkovou marmeládu a pěnu z bílé čokolády s ovocným kompotem.
Čerstvé ingredience s Annou Olson II (11)
Hostina Al Fresco. Víkend je dlouhý a Anna jej ještě zpomalí terinou s červenou řepou a kozím sýrem, bylinkami a zeleninou plněné plátky okouna na bílém víně, salátem s kukuřicí a borůvkami a francouzským ledovým pudinkem.
Malá bistra u silnic V (9)
Návrat na Route 66. Guy Fieri míří na východ po Route 66. Ve Flagstaffu v Arizoně restaurace v rodinném stylu podává jihozápadní pochoutky z mletého masa, a v Chicagu podává bistro na Route 66 smažená kuřata od 30. let.
Malá bistra u silnic V (10)
Grilování a více. V texaském Austinu Guy vyzkouší uzenou klasiku se zeleným mesquite, a pak mu dokonce udělají kuřecí křídla. V Connecticutu pak regionální vášeň pro grilování, od texaského bůčku po memphiská žebírka a omáčku ze Severní Karolíny.
Malá bistra u silnic V (11)
Regionálni klasiky. Guy Fieri jede za chutěmi, které místní milují: v New Orleans nabízí rodinná restaurace speciality pojmenované po ulicích v sousedství, a v Albuquerque místní bistro servíruje autentická jídla Nového Mexika, od sopapilla s nakrájeným vepřovým po burritos s chicharones.
Malá bistra u silnic V (12)
Oblíbená rodinná jídla. Guy Fieri získává místo u rodinného stolu: v Glendale v Arizoně dělá německá restaurace klobásky sauerbraten z mletého masa. A ve Forth Worth v Texasu servírují klasiky od dušeného masa po drůbeží droby se šťávou či hovězí špičky.
Jíst, spát, grilovat (4)
Plně naloženo. Rashad Jones sám sebe potěší řadou grilovaných mas, jež jsou plně naloženy na jiných, klasických jídlech. Nejprve navštíví rodinný podnik v San Antoniu, kde se podávají čtyři překypující talíře se všemi druhy masa.
Jíst, spát, grilovat (5)
Uzené sendviče. Rashad Jones ochutná pár nejlepších uzených a grilovaných sendvičů z celé země. V St. Louis navštíví policistu v důchodu, který připravuje uzený vepřový bůček se slaninou, rajčaty a salátem jakožto delikátní kousek umění.
Kuchaři proti amatérům II (3)
Zmatek s pivem. Během souboje v přípravě sendvičů se vaří delikátní nápady, když profesionální a amatérští kuchaři musejí využít pivo ve svých mistrovských kouscích do ruky.
Malá bistra u silnic XXVIII (5)
Válet těsto. Na tomto výletě Guy Fieri vyzkouší jídla z těsta. V Mesa podává pravé havajské bistro ostrovní speciality včetně bochánků s masem, a v Tucsonu vaří jedno bistro skvělé a jedinečné sendviče.
Malá bistra u silnic XXVIII (6)
Mezinárodní chutě. Guy Fieri jezdí křížem krážem krajinou, aby ochutnal mezinárodní jídla. V Dallasu všestranné thajské bistro podává salát s nudlemi, kari a zelenou papájou. V Miami latinské bistro nabízí empanadas a jedinečný banánový sendvič.
Války jídelních koutků (4)
Neformální Joeové vs. wrapová past. Spolupracovníci si chtějí otevřít neformální restauraci specializující se na wisconsinský styl a rychlá jídla, a bojují proti kamarádkám s vášní pro rolky a zdravá jídla.
Jíst, spát, grilovat (4)
Plně naloženo. Rashad Jones sám sebe potěší řadou grilovaných mas, jež jsou plně naloženy na jiných, klasických jídlech. Nejprve navštíví rodinný podnik v San Antoniu, kde se podávají čtyři překypující talíře se všemi druhy masa.
Jíst, spát, grilovat (5)
Uzené sendviče. Rashad Jones ochutná pár nejlepších uzených a grilovaných sendvičů z celé země. V St. Louis navštíví policistu v důchodu, který připravuje uzený vepřový bůček se slaninou, rajčaty a salátem jakožto delikátní kousek umění.
Kuchaři proti amatérům II (3)
Zmatek s pivem. Během souboje v přípravě sendvičů se vaří delikátní nápady, když profesionální a amatérští kuchaři musejí využít pivo ve svých mistrovských kouscích do ruky.
Malá bistra u silnic XXVIII (5)
Válet těsto. Na tomto výletě Guy Fieri vyzkouší jídla z těsta. V Mesa podává pravé havajské bistro ostrovní speciality včetně bochánků s masem, a v Tucsonu vaří jedno bistro skvělé a jedinečné sendviče.
Malá bistra u silnic XXVIII (6)
Mezinárodní chutě. Guy Fieri jezdí křížem krážem krajinou, aby ochutnal mezinárodní jídla. V Dallasu všestranné thajské bistro podává salát s nudlemi, kari a zelenou papájou. V Miami latinské bistro nabízí empanadas a jedinečný banánový sendvič.
