• Food Network

    • Food Network od do

      • Jamie Deen doma na večeři (5)

        Grilování na zadním dvorku. Jamie Deen pozve svého bratra Bobbyho a jeho nejbližší přátele, aby se k němu připojili při grilování na zadním dvorku. Jamie večírek zahájí neodolatelnými grilovanými žebírky.

      • Paul Hollywood - Pekař ve městě II (4)

        Antverpy. Paul zjistí, že Antverpy jsou dokonalým kulinářským rájem, plným oblíbených jídel jako čokoláda, hranolky nebo vafle, ale ve vynikající kvalitě. Inspirován antverpskými pekaři vytvoří Paul dva své vlastní recepty.

      • Plážové zákusky s Katie Lee (3)

        Rodinné recepty. Katie se poučí o původu některých delikátních, prozkoušených a oblíbených rodinných jídel, ať jde o portorické soulové jídlo nebo zmrzlinářství s kubánskými vlivy. V každém je srdce, duše a příběh.

      • Plážové zákusky s Katie Lee (4)

        Klasika jinak. Šéfkuchaři naučí Katie, jak přidat místní chutě do populárních jídel, ať jde o floridský sendvič Reuben s rybou okouníkem po sendvič se zmrzlinou stisknutý do podoby panini v Georgii.

      • Burgery, pivo a grilování II (8)

        Oblíbená jídla špičkových šéfkuchařů. Michael a fotbalová legenda Earl Campbell vyzkoušejí hrudí ve slavném bistru Texas BBQ. Pak Michael zamíří do Cincinnati na burger se slaninou a plísňovým sýrem, a sám připraví pastýřský koláč s kamarádem v Kansas City v Missouri.

      • Burgery, pivo a grilování II (9)

        Šťavnaté, křupavé a štiplavé. Michael si užívá kuřecí křídla s ostružinami a papričkami jalapeňo v Lexingtonu v Kentucky, a pak se zastaví v Cincinnati na kuře a vafle. Nakonec vyzkouší ve francouzské čtvrti žebírka naložená v karibském rumu.

      • Úchvatné svatební dorty III (3)

        Piknik, kala, sýrové kolo. Dívky v Chicagu pečou piknikový dort s opečeným prasetem navrchu, pekařství v Los Angeles vyrábí sýrový dort, který vypadá jako sýrové kolo, a v Christopher Garren’s Cakes vytvářejí elegantní dort se stuhami a žlutými květinami kala.

      • Hledači dortů II (8)

        Velký dort ve starém stylu. Ranč Southfork připravuje největší událost s 500 pozvanými hosty a dort má být jak chutný, tak texaských rozměrů. Tři nejlepší pekařky z Dallasu se výzvy ujmou, ale dokážou se tyto dámy shodnout na chuti a vzhledu?

      • Hledači dortů II (9)

        Sníh v Dallasu. Kirsten a Marcus se za pár týdnů berou, a tak hledají dokonalý dort. Je to na třech nejtalentovanějších pekařkách z Dallasu, aby vytvořily něco velkého chutí i stylem!

      • Plážové zákusky s Katie Lee (3)

        Rodinné recepty. Katie se poučí o původu některých delikátních, prozkoušených a oblíbených rodinných jídel, ať jde o portorické soulové jídlo nebo zmrzlinářství s kubánskými vlivy. V každém je srdce, duše a příběh.

      • Plážové zákusky s Katie Lee (4)

        Klasika jinak. Šéfkuchaři naučí Katie, jak přidat místní chutě do populárních jídel, ať jde o floridský sendvič Reuben s rybou okouníkem po sendvič se zmrzlinou stisknutý do podoby panini v Georgii.

      • Burgery, pivo a grilování II (8)

        Oblíbená jídla špičkových šéfkuchařů. Michael a fotbalová legenda Earl Campbell vyzkoušejí hrudí ve slavném bistru Texas BBQ. Pak Michael zamíří do Cincinnati na burger se slaninou a plísňovým sýrem, a sám připraví pastýřský koláč s kamarádem v Kansas City v Missouri.

      • Burgery, pivo a grilování II (9)

        Šťavnaté, křupavé a štiplavé. Michael si užívá kuřecí křídla s ostružinami a papričkami jalapeňo v Lexingtonu v Kentucky, a pak se zastaví v Cincinnati na kuře a vafle. Nakonec vyzkouší ve francouzské čtvrti žebírka naložená v karibském rumu.

      • Úchvatné svatební dorty III (3)

        Piknik, kala, sýrové kolo. Dívky v Chicagu pečou piknikový dort s opečeným prasetem navrchu, pekařství v Los Angeles vyrábí sýrový dort, který vypadá jako sýrové kolo, a v Christopher Garren’s Cakes vytvářejí elegantní dort se stuhami a žlutými květinami kala.

      • Hledači dortů II (8)

        Velký dort ve starém stylu. Ranč Southfork připravuje největší událost s 500 pozvanými hosty a dort má být jak chutný, tak texaských rozměrů. Tři nejlepší pekařky z Dallasu se výzvy ujmou, ale dokážou se tyto dámy shodnout na chuti a vzhledu?

      • Hledači dortů II (9)

        Sníh v Dallasu. Kirsten a Marcus se za pár týdnů berou, a tak hledají dokonalý dort. Je to na třech nejtalentovanějších pekařkách z Dallasu, aby vytvořily něco velkého chutí i stylem!

      • Guyovy hry s potravinami VII (2)

        Babičky a hry s potravinami. Čtyři ostřílené a kurážné babičky předvedou Guyi Fierimu, jak využít vzorky pro jejich verzi oblíbených jídel vnoučat, ukážou své dovednosti šetřit a nakoupit ve slevě, a zjistí, který rodinný recept je nejlepší.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům III (8)

        Vaječná jídla. Ina čelí svému strachu a vyzkouší nejsložitější vaječné recepty. Dostane se jí mistrovské výuky od místního šéfkuchaře Terryho Harwooda na omeletu, odhalí tajemství sufflé a holandské majonézy.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům III (9)

        Těstoviny mezinárodně. Ina cestuje světem a sdílí fantastické mezinárodní recepty na těstoviny. Začne v Itálii fantastickým conchiglie al forno s houbami a radicchio od její přítelkyně a spisovatelky Johanne Killeen.

      • Pečení s Annou Olson (5)

        Perník. Perník je skvělou sladkostí, která se peče po staletí. Anna začne s perníkovými koláčky. Pak připraví nadýchaný a voňavý perníkový dort a upeče perníkový poschoďový dort s lesními plody a citrónovou polevou.

      • Kuchyně VI (2)

        Večírek na palubě. Parta z Kuchyně odhalí zcela novou terasu, a pak na oslavu ugriluje dokonalý steak. Následně je čas vytvořit barvitý těstovinový salát se sezónní zeleninou, a nakonec na punč z ginu, aby vše spláchl.

      • Osadnice XI (1)

        Stanton a Paige. Dcera Ree Drummond Page a její kamarádka Stanton by rády na večeři čínské jídlo, a tak Ree připraví Asií inspirovanou hostinu, která se dokonale hodí na dívčí noční večírek plný zábavy.

      • Osadnice XI (2)

        Večírek k dokončení studia. Ree Drummond a její kamarádka Hyacinth pořádají večírek k dokončení studia pro své dcery, a pro absolventky to bude dokonalý odvaz.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům III (10)

        Dokonalý koktejlový večírek. Ina se podělí o svůj dokonalý návod na perfektní koktejlový večírek, včetně vydatných jídel jako palačinky bliny s créme fraîche, uzeného lososa, krůtí čajové sendviče, grilovaná kuřata s citróny a své vlastní Ina-Tini.

      • Bosá komtesa – zpátky k základům IV (1)

        O bylinkách. Ina prozradí, jaké jsou nejlepší bylinky a jak je využít na delikátní pokrmy. Začne řeckým jehněčím v jogurtové omáčce s mátou, sýrem feta a rajčatovým salátem. Pak se připojí k Elimu Zabarovi, který prozradí recept na neuvěřitelný rajčatový salát.

      • Pečení s Annou Olson IV (8)

        Pudinky. Kuchařka Anna Olson prozkoumá základy přípravy pudinku. Připraví tři různými způsoby připravené pudinky, včetně vlastních dortů s pudinkem.

      • Pečení s Annou Olson IV (9)

        Sýrové chleby. Kuchařka Anna Olson miluje sýrový chléb. Upeče tři rozdílným a delikátním stylem, a dokáže, že sýr a chléb jsou dary z nebes.

      • Kuchyně VI (3)

        Flám na Den obětí války. Pro naše první letní grilování je zde zcela nový recept na zabijácký burger a na grilovaná žebírka. Objevte unikátní smažená jídla se sladkými a chutnými dipy. Herec David Burtka se také podělí o tajemství doma dělaných sendvičů se zmrzlinou.

      • Osadnice XIV (1)

        Odpolední čaj. Ree a její dcera Paige nostalgicky vzpomínají na odpolední čaje pro dva. V menu jsou skvělé mini quiche se šunkou a pórkem, mini sendviče s tím, co dá zahrada, dortíky s citrónem a malinami, mini koblížky a fantastická horká čokoláda.

      • Osadnice XIV (2)

        Boxující chlapci. Koná se boxerská noc, takže Ree pošle syny do města na praxi. Upeče jim ovocné müsli sušenky s čokoládou a připraví k večeři sendvič Sloppy Joe, česnekový toast a proslavený pusinkový koláč s citrónem.

      • Osadnice XIV (3)

        Obchodní donáška. Práce na Reeině obchodu jde plnou parou vpřed, a tak něco uvaří, aby zůstala kola stavby v pohybu. Připraví sendviče s kořeněným smaženým kuřetem, vegetariánskou misku se zeleninou a lososem a úžasné sušenky z bílé čokolády.

      • Se Sibou u stolu II (9)

        Letní dny. Siba se podělí o své oblíbené letní recepty včetně masa s mořskými plody grilované stylem braai, kukuřičný salát a dip peppadew. A na skvělé finále je tropický dort Pavlova, jenž je jednoduchý, rychlý a úchvatný. Jde o základního Sibiina průvodce letním vařením.

      • Se Sibou u stolu II (10)

        Jídla pro dobrý pocit. Siba píše o svých oblíbených jídlech pro dobrý pocit. Má dobré nápady jednoduché, dobrodružné i romantické, včetně konejšivých kuřecích penne s omáčkou pesto, nadívaného pečeného lososa nebo dekadentní sendvič se smaženým banánem.

      • Malá bistra u silnic XXV (5)

        Mezinárodní chutě. Guy jezdí křížem krážem krajinou, aby našel mezinárodní chutě. V Miami je haitské bistro, kde vaří ostrovní pochoutky jako griot, a v Los Angeles je italské bistro nabízející své legendární verze pizzy a lasagní.

      • Malá bistra u silnic XXV (6)

        Klobásy, mořské plody a šauarma. Guy je v Minneapolis kvůli rodinné tradici přípravy pizzy, v Miami za haitskou klasikou a v Portsmouth v New Hampshire za pouličním jídlem z celého světa.

      • Sekáček XVIII (1)

        Žádná bolest, žádná hanba. Šéfkuchaři dostanou v koši zvláštní nástroj, který jim pomůže rozdělit náročnou ingredienci: obří cucavý bonbón. Potom bude nutno využít z druhého koše moderní sladké pečivo se severoafrickým dušeným masem. Rozmarýna a zázvor se pak musejí zkombinovat v dezertu.

      • Kuchyně XII (7)

        Herní noc. Nachystejte si se Sunny Anderson na herní noc rychlý pizza koláč. Katie Lee pak připraví svůj noční dip jako jackpot a zvláštní host Marcus Samuelsson rozpálí kuchyni svými křidýlky Wild Wild.

      • Se Sibou u stolu II (1)

        Čerstvé věci z trhu. Ve městě jsou přátelé muzikanti, a tak Siba na jazzový víkend připraví hostinu inspirovanou farmářským trhem. Centrem show je úchvatný kuřecí salát se slaninou a zeleninou.

      • Se Sibou u stolu II (2)

        Výročí první schůzky. Romantika visí ve vzduchu, když Siba a Brian slaví 12. výročí první schůzky. Tradičně grilují ve stylu braai, ale letos postaví vše na hlavu a dají si americké burgery se salátem cobb a grilovaným masem a jahody na špejli.

      • Sekáček XXXII (11)

        Něco s knedlíky. Knedlíky jsou tématem této soutěže, kdy kuchaři mají vytvořit náplně kusů těsta, inspirované různými částmi světa.

      • Vesnické venkovní vaření (17)

        Trawden Show. Aldo Zilli a Silvena Rowe připravují tvarohové koláče pro Trawden Show v Lancashiru.

      • Vesnické venkovní vaření (18)

        Lunesdale Country Show. Aldo Zilli a Silvena Rowe podávají dezerty ve skle na víno při Lunesdale Country Show.

      • Restaurant: Impossible IV (1)

        Longbranch Steak and Seafood. Šéfkuchař Robert Irvine míří do Fayetteville, aby zkusil udržet Longbranch Steak and Seafood v podnikání. Majitelka Lisa dostala restauraci přede dvěma lety jako svatební dar od svého manžela, a od té doby bojuje s financemi.

      • Zachraňte mé pekařství (1)

        Viking Pastries. Rodinná tragédie připravila o duši Viking Pastries v Ardmore v Pensylvánii.

      • Strávníci v utajení X (5)

        Mimoškolní aktivity. Charles požádá Eliota a Domenicu, aby se zapsali jako studenti na akademii The Real Food v Miami Shores na Floridě. Strávníci v utajení brzy zjistí, že třídy se využívají pro soukromé podnikání ze strany instruktorů.

      • Strávníci v utajení X (6)

        Zloděj hamburgerů. Majitelé Latin House v Miami mají strach, že jejich cenami ověnčený recept na burgery byl odcizen, a tak kontaktují Charlese. Ten pošle Jamieho a Estefanii, aby zjistili, jestli ve skladišti nejsou nějací krtci.

      • Malá bistra u silnic V (4)

        Místa, kam jsi mě poslal. Guy Fieri navštěvuje bistra, o nichž jste nám řekli, ať je navštívíme. V Salt Lake City 79 let staré bistro nabízí slavné biskvity a šťávu Mile High a v New Orleans příměstská putyka servíruje jejich vlastní verzi rostbífu po’ boy.

      • Malá bistra u silnic V (5)

        Dlouhověké legendy. Guy Fieri jede opět na místa, která mají místní po desetiletí v oblibě: v San Francisku klasické bistro, které připravuje čerstvé a horké masové sendviče již více než 60 let.

      • Restaurant: Impossible IV (1)

        Longbranch Steak and Seafood. Šéfkuchař Robert Irvine míří do Fayetteville, aby zkusil udržet Longbranch Steak and Seafood v podnikání. Majitelka Lisa dostala restauraci přede dvěma lety jako svatební dar od svého manžela, a od té doby bojuje s financemi.

      • Zachraňte mé pekařství (1)

        Viking Pastries. Rodinná tragédie připravila o duši Viking Pastries v Ardmore v Pensylvánii.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (10)

        Svatý kouř! Roger se účastní 100. výročí farního pikniku Sv. Maří Magdaleny v Owensboro. Několik tisíc kilogramů masa čeká příprava na více než 30 metrech ohně a kouře.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (11)

        Oheň na tři alarmy. Roger navštíví farmu Faith’s Farm v Bonfieldu v Illinois, kde si dá úžasná jídla vařená na třech různých ohnivých vynálezech.

      • Malá bistra u silnic XXV (5)

        Mezinárodní chutě. Guy jezdí křížem krážem krajinou, aby našel mezinárodní chutě. V Miami je haitské bistro, kde vaří ostrovní pochoutky jako griot, a v Los Angeles je italské bistro nabízející své legendární verze pizzy a lasagní.

      • Malá bistra u silnic XXV (6)

        Klobásy, mořské plody a šauarma. Guy je v Minneapolis kvůli rodinné tradici přípravy pizzy, v Miami za haitskou klasikou a v Portsmouth v New Hampshire za pouličním jídlem z celého světa.