
Food Network
Food Network od do
Malá bistra u silnic V (10)
Grilování a více. V texaském Austinu Guy vyzkouší uzenou klasiku se zeleným mesquite, a pak mu dokonce udělají kuřecí křídla. V Connecticutu pak regionální vášeň pro grilování, od texaského bůčku po memphiská žebírka a omáčku ze Severní Karolíny.
Malá bistra u silnic V (11)
Regionálni klasiky. Guy Fieri jede za chutěmi, které místní milují: v New Orleans nabízí rodinná restaurace speciality pojmenované po ulicích v sousedství, a v Albuquerque místní bistro servíruje autentická jídla Nového Mexika, od sopapilla s nakrájeným vepřovým po burritos s chicharones.
Malá bistra u silnic V (12)
Oblíbená rodinná jídla. Guy Fieri získává místo u rodinného stolu: v Glendale v Arizoně dělá německá restaurace klobásky sauerbraten z mletého masa. A ve Forth Worth v Texasu servírují klasiky od dušeného masa po drůbeží droby se šťávou či hovězí špičky.
Jíst, spát, grilovat (4)
Plně naloženo. Rashad Jones sám sebe potěší řadou grilovaných mas, jež jsou plně naloženy na jiných, klasických jídlech. Nejprve navštíví rodinný podnik v San Antoniu, kde se podávají čtyři překypující talíře se všemi druhy masa.
Jíst, spát, grilovat (5)
Uzené sendviče. Rashad Jones ochutná pár nejlepších uzených a grilovaných sendvičů z celé země. V St. Louis navštíví policistu v důchodu, který připravuje uzený vepřový bůček se slaninou, rajčaty a salátem jakožto delikátní kousek umění.
Kuchaři proti amatérům II (3)
Zmatek s pivem. Během souboje v přípravě sendvičů se vaří delikátní nápady, když profesionální a amatérští kuchaři musejí využít pivo ve svých mistrovských kouscích do ruky.
Malá bistra u silnic XXVIII (5)
Válet těsto. Na tomto výletě Guy Fieri vyzkouší jídla z těsta. V Mesa podává pravé havajské bistro ostrovní speciality včetně bochánků s masem, a v Tucsonu vaří jedno bistro skvělé a jedinečné sendviče.
Malá bistra u silnic XXVIII (6)
Mezinárodní chutě. Guy Fieri jezdí křížem krážem krajinou, aby ochutnal mezinárodní jídla. V Dallasu všestranné thajské bistro podává salát s nudlemi, kari a zelenou papájou. V Miami latinské bistro nabízí empanadas a jedinečný banánový sendvič.
Války jídelních koutků (4)
Neformální Joeové vs. wrapová past. Spolupracovníci si chtějí otevřít neformální restauraci specializující se na wisconsinský styl a rychlá jídla, a bojují proti kamarádkám s vášní pro rolky a zdravá jídla.
Jíst, spát, grilovat (4)
Plně naloženo. Rashad Jones sám sebe potěší řadou grilovaných mas, jež jsou plně naloženy na jiných, klasických jídlech. Nejprve navštíví rodinný podnik v San Antoniu, kde se podávají čtyři překypující talíře se všemi druhy masa.
Jíst, spát, grilovat (5)
Uzené sendviče. Rashad Jones ochutná pár nejlepších uzených a grilovaných sendvičů z celé země. V St. Louis navštíví policistu v důchodu, který připravuje uzený vepřový bůček se slaninou, rajčaty a salátem jakožto delikátní kousek umění.
Kuchaři proti amatérům II (3)
Zmatek s pivem. Během souboje v přípravě sendvičů se vaří delikátní nápady, když profesionální a amatérští kuchaři musejí využít pivo ve svých mistrovských kouscích do ruky.
Malá bistra u silnic XXVIII (5)
Válet těsto. Na tomto výletě Guy Fieri vyzkouší jídla z těsta. V Mesa podává pravé havajské bistro ostrovní speciality včetně bochánků s masem, a v Tucsonu vaří jedno bistro skvělé a jedinečné sendviče.
Malá bistra u silnic XXVIII (6)
Mezinárodní chutě. Guy Fieri jezdí křížem krážem krajinou, aby ochutnal mezinárodní jídla. V Dallasu všestranné thajské bistro podává salát s nudlemi, kari a zelenou papájou. V Miami latinské bistro nabízí empanadas a jedinečný banánový sendvič.
Války jídelních koutků (4)
Neformální Joeové vs. wrapová past. Spolupracovníci si chtějí otevřít neformální restauraci specializující se na wisconsinský styl a rychlá jídla, a bojují proti kamarádkám s vášní pro rolky a zdravá jídla.
Guyovy hry s potravinami IX (6)
Turnaj druhých šancí: 4. část. Čtyři kuchaři, kteří na trhu Města chutí byli poraženi, se vracejí a mají druhou šanci. Dokážou zvládnout výzvy jako kombinace chutí Itálie a Koreje do večeře z hovězího masa?
Jídla na otevřeném ohni IV (12)
Grilování a uzení. Roger griluje v Kalifornii steaky a kuřata, a také udí hromadu mořských plodů v Illinois.
Jídla na otevřeném ohni IV (13)
Portorické grilování. Roger je v Portoriku, kde je horko, výhled plný kouře a jídlo je „a fuego“.
Na cestách s G. Garvinem II (2)
To nejlepší z Georgie. G. Garvin zamíří na nejlepší místa ve státě Georgia. Nejprve se zastaví v Yeah! Burger na legendární bizoní burger. A pak v Decatur v Brick Store Pub na fritovanou rybu s hranolky a úžasnou řadu rukodělných piv.
Sekáček XXIV (13)
Rockové hvězdy. Čtyři rockové hvězdy s vášní pro vaření (Lita Ford, Kelly Hansen, Eddie Ojeda a Dweezil Zappa) zkoušejí v kuchyni Sekáčku vyhrát 10 000 dolarů na svou oblíbenou charitu.
Bosá komtesa – zpátky k základům XI (4)
Grilování a vůně. Ina se podělí o fantastické recepty na grilované maso s mořskými plody s kamarádkou, voňavkářkou Antonií. Na oběd bude gazpacho s krutony z kozího sýra. Na oplátku za grilovací lekci Antonia předvede Ině, jak na neuvěřitelnou vůni.
Bosá komtesa – zpátky k základům XI (5)
Večírek s náhodnými jídly. Ina Garten se podělí o rady, jak připravit večírek s náhodnými jídly jako rajská omáčka se sýrovými krutony k obědu, prvotřídní grilovaná kuřata s citrónem, brokolicí a motýlkovými těstovinami, a k tomu pšeničné bobule a salát farro.
Osadnice XIII (1)
Dítě na ranči. Na ranči je nové dítě, a tak Ree připraví pro novou maminku balíček první péče plný jídel a věcí pro rozmazlování. Je zde hovězí hrudí, zapečené brambory, andělský koláč a ovocný salát s medem a tymiánem.
Osadnice XIII (2)
Příběh o čtyřech obědech. Ree chystá v kuchyni na ranči oběd a připraví například kořeněné vrstvené burgery s cibulovými kroužky, salát se sezamem a tofu, hromadu havajských hovězích sendvičů a konečně pouze pro sebe kuřata s mangem a chili.
Se Sibou u stolu IV (5)
Delikátní večeře. Večeři pod širým nebem načíná jehně grilované stylem braai, úchvatný středomořský salát s kuskusem a studené tzatziki - víkendová večeře, která všechny potěší svými chutěmi.
Se Sibou u stolu IV (6)
Samá dobrá jídla. Dnes to budou samá dobrá jídla, jaká umí jen Siba. Pro začátek dvojice křupavých tyčinek, jejichž příprava je rychlá, nebo koule z datlí a semínek, krásné kousky plné energie.
Pozdní snídaně u Bobbyho VI (11)
Pikantní verze pozdní snídaně. Bobby Flay nachystá pozdní snídani, která nasytí davy. Využije klasické, sladké recepty a přetvoří je ostřejšími chutěmi, a nabídne třeba francouzský toast plněný sýrem gruyére, bochánky se šunkou a sýrem, misku jogurtu s kořeněným sypáním a k pití Verde Mary.
Pozdní snídaně u Bobbyho VI (12)
Pozdní snídaně plná kakaa. Bobby Flay podává pozdní snídani plnou kakaa, například dekadentní pogáčky zalité čokoládou, francouzský toast plněný horkou mexickou čokoládou, vířivé smoothie s čokoládou a arašídovým máslem nebo čokoládové koláčky s lískovými ořechy.
Kuchyně X (5)
Léto bez kamen. Kuchyně ochladí léto a naučí nás způsoby, jak vařit bez kamen. Mezi recepty je kuřecí salát s asijskými nudlemi, pomalu vařené mušle s krémovým pšeničným pivem a německou hořčicí, a také pomalu vařené thajské mušle.
Malá bistra u silnic XXIII (1)
Mísa plná duše. Guy Fieri dává vše, aby našel chutná jídla a duši. Zastaví se v Severní Karolíně a Kalifornii, aby si zakousl zabijácké různé druhy salátu a chutné krůtí chili. Není nad dekadentní oblíbená jídla z oblasti Low Country.
Malá bistra u silnic XXIII (2)
Chuť Asie. Guy si užívá velké chutě Dálného východu. V Las Vegas ochutná v japonském bistru úžasné sushi a tradiční udon. A poté v Denveru navštíví korejské bistro s grilem a nabídkou „vše, co sníte“.
Malá bistra u silnic XXIII (3)
Kuchyně tří kontinentů. Guy Fieri zkoumá pár zabijáckých kuchyní, nabízejících jídla tří kontinentů. V Denveru vyčenichá indické a brazilské speciality. A v Atlantě si najde čas na staré dobré americké jídlo: masové sendviče,
Sekáček XXIV (13)
Rockové hvězdy. Čtyři rockové hvězdy s vášní pro vaření (Lita Ford, Kelly Hansen, Eddie Ojeda a Dweezil Zappa) zkoušejí v kuchyni Sekáčku vyhrát 10 000 dolarů na svou oblíbenou charitu.
Bosá komtesa – zpátky k základům XI (4)
Grilování a vůně. Ina se podělí o fantastické recepty na grilované maso s mořskými plody s kamarádkou, voňavkářkou Antonií. Na oběd bude gazpacho s krutony z kozího sýra. Na oplátku za grilovací lekci Antonia předvede Ině, jak na neuvěřitelnou vůni.
Bosá komtesa – zpátky k základům XI (5)
Večírek s náhodnými jídly. Ina Garten se podělí o rady, jak připravit večírek s náhodnými jídly jako rajská omáčka se sýrovými krutony k obědu, prvotřídní grilovaná kuřata s citrónem, brokolicí a motýlkovými těstovinami, a k tomu pšeničné bobule a salát farro.
Osadnice XIII (1)
Dítě na ranči. Na ranči je nové dítě, a tak Ree připraví pro novou maminku balíček první péče plný jídel a věcí pro rozmazlování. Je zde hovězí hrudí, zapečené brambory, andělský koláč a ovocný salát s medem a tymiánem.
Osadnice XIII (2)
Příběh o čtyřech obědech. Ree chystá v kuchyni na ranči oběd a připraví například kořeněné vrstvené burgery s cibulovými kroužky, salát se sezamem a tofu, hromadu havajských hovězích sendvičů a konečně pouze pro sebe kuřata s mangem a chili.
Se Sibou u stolu IV (5)
Delikátní večeře. Večeři pod širým nebem načíná jehně grilované stylem braai, úchvatný středomořský salát s kuskusem a studené tzatziki - víkendová večeře, která všechny potěší svými chutěmi.
Se Sibou u stolu IV (6)
Samá dobrá jídla. Dnes to budou samá dobrá jídla, jaká umí jen Siba. Pro začátek dvojice křupavých tyčinek, jejichž příprava je rychlá, nebo koule z datlí a semínek, krásné kousky plné energie.
Čerstvé ingredience s Annou Olson II (12)
Večeře na uvítanou. Přistěhovali se noví sousedé a Anna připravuje košík na uvítanou: bylinkové houby a sýr asiago, rumové briošky, lívanečky se zelenými fazolkami, krůtí salát ochucený citrónem a trojbarevný dort s čokoládou a malinami.
Čerstvé ingredience s Annou Olson II (13)
Chutné pečení. Anna se podělí o staré rodinné recepty: babiččin bramborový chléb s čedarem, slaninu s kukuřicí, zelené fazolky, sýrový dort z parmezánového těsta a štrúdl s ořechy.
Jamie Deen doma na večeři II (2)
Letní večírek. Jamie Deen a jeho rodina milují léto, a tak pořádají večírek na pláži, s chutnými a domácími jídly pro piknik a spoustami hradů z písku.
Jamie Deen doma na večeři II (3)
Noc s tacos! Jamie Deen a jeho rodina si během dnešního všedního večera připraví mexická jídla s jižanskými obměnami. Jamie připraví krůtí tacos, sýrové casserole s mexickou rýží, salsu z grilované kukuřice, sedmivrstvé tyčinky nebo arašídy s ostrým mexickým kořením.
Paul Hollywood - Pekař ve městě II (8)
Bergen. Paul zkoumá místa, která do té doby neznal, norská pekařství. Během letu helikoptérou vidí, jak Bergen zapadá do krajiny, pak se setká s rodinou, která peče národní sladkosti, a nakonec připraví vlastní verzi dvou oblíbených bergenských pečiv.
Zachraňte mé pekařství (4)
Ztracené těsto i peníze. Kerry Vincent míří Flourtown Bakery, aby je opět postavil na nohy.
Burgery, pivo a grilování (5)
Sladké a uzené. Michael začne ve svém rodném městě Clevelandu, kde vyzkouší pouštní burger, a pak navštíví lahůdky v Brooklynu a grilovací bistro v Nashvillu.
Burgery, pivo a grilování (6)
Ostré a pikantní. Michael hledá v New Yorku bistra s pikantními burgery, která používají čtyři různé druhy pepře, vyzkouší latino-jižanské směsi v Nashville a vyzkouší sekanou z choriza na venkově Ohia.
Legrační dorty (7)
Dort velikosti Texasu. Jeden umělec v oblasti dortů má vytvořit dort v bohémském stylu s jedlým makramé, třásněmi a tucty složitých kytiček. Další mistrovský kousek nabídne sladkou verzi dominanty Dallasu a avantgardní kreaci.
Legrační dorty (8)
231cm svatební dort. Tři špičkoví designéři dortů najdou inspiraci na dokonalý dort ve svých klientech. Úžasný dort s tematikou vína je ozdoben lahví, z níž teče nekonečný proud vína k pití. Další umělec se potýká se změnami na dortu pro nevěstu na poslední chvíli.
Dorty z Vegas (3)
Tygr! Kostky! Svatba! Pekařství už takhle má naspěch s obřím dortem v podobě tygra a neuvěřitelně složitým kostkovaným dortem, když přijde zakázka na poslední chvíli na svatební dort, který je nutné upéct a doručit za pouhých šest hodin.
Dorty z Vegas (4)
Dort Blue Man. Freedových pekařský tým se snaží pokořit světový rekord při tvorbě dortu na narozeniny kaskadéra. Později propuknou v pekařství vášně, když skupina Blue Man Group požaduje barvitý dort jako opulentní překvapení pro charitativní večírek.
Zachraňte mé pekařství (4)
Ztracené těsto i peníze. Kerry Vincent míří Flourtown Bakery, aby je opět postavil na nohy.
Burgery, pivo a grilování (5)
Sladké a uzené. Michael začne ve svém rodném městě Clevelandu, kde vyzkouší pouštní burger, a pak navštíví lahůdky v Brooklynu a grilovací bistro v Nashvillu.
Burgery, pivo a grilování (6)
Ostré a pikantní. Michael hledá v New Yorku bistra s pikantními burgery, která používají čtyři různé druhy pepře, vyzkouší latino-jižanské směsi v Nashville a vyzkouší sekanou z choriza na venkově Ohia.
Legrační dorty (7)
Dort velikosti Texasu. Jeden umělec v oblasti dortů má vytvořit dort v bohémském stylu s jedlým makramé, třásněmi a tucty složitých kytiček. Další mistrovský kousek nabídne sladkou verzi dominanty Dallasu a avantgardní kreaci.
Legrační dorty (8)
231cm svatební dort. Tři špičkoví designéři dortů najdou inspiraci na dokonalý dort ve svých klientech. Úžasný dort s tematikou vína je ozdoben lahví, z níž teče nekonečný proud vína k pití. Další umělec se potýká se změnami na dortu pro nevěstu na poslední chvíli.
