
Food Network
Food Network od do
Dětské Food Network Star (4)
Improvizuj, dokud není hotovo. Sedm mladých kuchařů dostane řadu kulinářských úkolů, které vedou k výhře prestižního titulu a jejich vlastnímu televiznímu pořadu. Pořadem provázejí Tia Mowry a Donal Skehan.
Velká soutěž pojízdných restaurací IV (4)
Tváře Jižní Dakoty. Osm pojízdných bister se zúčastní epické kulinářské cesty, na níž mají přesvědčit Američany, aby přešli od zavedených jídel a restaurací a vyzkoušeli něco nového.
Šampionát ve svátečním pečení V (2)
Spousta vděčnosti. Osm zbývajících pekařů pracuje v týmech, aby vytvořili více koláčů na jednom plechu. V hlavním kole připravují dorty plněné sezónními ingrediencemi.
Šampionát ve svátečním pečení V (3)
Pochoutky na Den krocanů. Sedm zbývajících pekařů musí připravit dezert, který v sobě slučuje sezónní chutě a brusinky. Pak mají za úkol nachystat sladkou pochoutku ke kávě s neobvyklým kávovým sirupem.
Šampionát ve svátečním pečení V (4)
Sváteční umění. Nafukovací sváteční dekorace inspirují šest pekařů při přípravě zákusků s krémem. V hlavním kole oslní porotce ručně zdobenými dorty s vaječným koňakem.
Šampionát ve svátečním pečení V (5)
Inspirace světlem. Festival světel inspiruje pět zbývajících pekařů. Mají za úkol vylepšit tradiční rugelach o nové chutě jako kardamom a chai.
Šampionát ve svátečním pečení V (6)
Nové rodinné klasiky. Čtyři pekaři kombinují obvyklé ingredience ze spíže do nové verze klasického svátečního dezertu. Později použijí dva klíčové komponenty ovocného dortu do nového dezertu.
Vaříme na ohni V (11)
Jedinečné grily. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.
Vaříme na ohni V (12)
Steaky na vidlích. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.
Vaříme na ohni VII (1)
Venkovní kuchyně. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.
Vaříme na ohni VII (4)
Parádní grily. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.
Vaříme na ohni VII (5)
Barbecue a Barbacoa. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.
Vaříme na ohni VII (7)
Grilování podél cest. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.
Vaříme na ohni VII (9)
Jiná úprava texaského grilování. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.
Vaříme na ohni VII (13)
Plody moře a maso po kalifornsku. Roger se pouští do přípravy plodů moře s dalším masem. Do husté krémové polévky vyudí krevety a pak navštíví farmu, kde ve venkovní kuchyni vaří na dřevě.
Vaříme na ohni VIII (4)
Rodinné podniky. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.
Vaříme na ohni VIII (5)
Zavěšené maso. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.
Vaříme na ohni III (3)
Grilování v Karolíně. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.
Vaříme na ohni III (4)
Ohnivá mexická hostina. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.
Čerstvá jídla s Annou Olsonovou II (3)
Sezóna grilování. Anna Olsonová nás pozve do své venkovské domácí kuchyně v Niagaře, aby nám ukázala, jak připravit různé pokrmy z čerstvých a sezonních potravin.
Čerstvá jídla s Annou Olsonovou II (4)
Svačina s čajem u Susan. Anna Olsonová nás pozve do své venkovské domácí kuchyně v Niagaře, aby nám ukázala, jak připravit různé pokrmy z čerstvých a sezonních potravin.
Vyřazeni XXXI (16)
Pomsta diváků. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.
Vyřazeni XXXI (17)
Sázka na farmu. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.
Vyřazeni XXXI (18)
Sladké pikantnosti. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.
Vyřazeni XXXI (19)
Blázinec v koších. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.
Vyřazeni XXXI (20)
Divoká doba. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.
Šampionát ve svátečním pečení V (2)
Spousta vděčnosti. Osm zbývajících pekařů pracuje v týmech, aby vytvořili více koláčů na jednom plechu. V hlavním kole připravují dorty plněné sezónními ingrediencemi.
Šampionát ve svátečním pečení V (3)
Pochoutky na Den krocanů. Sedm zbývajících pekařů musí připravit dezert, který v sobě slučuje sezónní chutě a brusinky. Pak mají za úkol nachystat sladkou pochoutku ke kávě s neobvyklým kávovým sirupem.
Šampionát ve svátečním pečení V (4)
Sváteční umění. Nafukovací sváteční dekorace inspirují šest pekařů při přípravě zákusků s krémem. V hlavním kole oslní porotce ručně zdobenými dorty s vaječným koňakem.
Šampionát ve svátečním pečení V (5)
Inspirace světlem. Festival světel inspiruje pět zbývajících pekařů. Mají za úkol vylepšit tradiční rugelach o nové chutě jako kardamom a chai.
Šampionát ve svátečním pečení V (6)
Nové rodinné klasiky. Čtyři pekaři kombinují obvyklé ingredience ze spíže do nové verze klasického svátečního dezertu. Později použijí dva klíčové komponenty ovocného dortu do nového dezertu.
Elitní sousta II (2)
Ohňostroje v hlavním městě. Tři nejlepší kuchaři z Washingtonu, D. C., soutěží v ohnivém souboji. Připraví jídla s využitím lokálních ingrediencí jako pálivá omáčka nebo čerstvé ústřice.
Průkopnice XXIII (3)
Rychle a snadno: Venkovní vaření na ranči. Ree Drummond připraví rychlé a snadné večeře z kuřat. Nabídne těstoviny s kuřetem a arašídy nebo kuřecí nugety se slaninou v rančerském stylu.
Průkopnice XXI (3)
Levné a snadné. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.
Siba a její dobroty (6)
Kuchařka Siba Mtongana se podělí o své recepty africké kuchyně, které jsou chutné a snadno se připravují. Také odhalí pár svých kulinářských tipů a triků.
Nejlepší americký pekař III (4)
Znovu objevené francouzské těstoviny. Tyler Florence pozve tři přední kuchaře z Filadelfie do místní libanonské restaurace, kde budou soutěžit při přípravě nejlepšího jídla s využitím tajných ingrediencí.
Buddy versus Duff (2)
Karneval a Bollywood. Po prvním kole je výsledek nerozhodný. Napětím to jen jiskří. Tentokrát zhotovují cukrovinky na karneval a dort v duchu Bollywoodu.
Pravidla farmy IV (10)
Na víkend s GiGii. Dcera Nancy Fuller a další děti jedou na víkend pryč! Připraví jim lodičky z cukety plněné klobáskami, grilovaný sýr a polévku z pečených brambor.
Pravidla farmy IV (11)
Ohnivé chutě na farmě. Nancy podává kořeněná jídla pro muže i ženy při pozdní snídani pro své přátele. Připravila chili s třemi druhy masa, kukuřičný chléb s papričkami jalapenos a ohnivý krémový koláč čokolády.
Pravidla farmy IV (12)
Večírek matek a dcer. Nancy Fuller pořádá večírek s večeří pro své dcery a vnučky. Připraví oblíbená klasická jídla jako velšského králíka nebo hovězí bourguignon.
Pravidla farmy IV (13)
Farmářský rodokmen. Nancy Fuller se vydává na kulinářskou cestu historií své rodiny. Její rodinná večeře zahrnuje šunkové suflé, pečené fazole, francouzské okurky a melasové sušenky.
Rodinný souboj (6)
Vojenská rodina proti bratrancům. Valerie Bertinelli vyzve dva týmy, aby připravily vepřová jídla svých rodných měst, jídlo na dětský večírek a za 20 minut večeři na všední den. Který tým zaujme víc?
Guyova soutěž v samoobsluze XII (2)
Turnaj restauratérů 2: 4. část. V této kuchařské soutěži o velkou cenu vyšle moderátor Guy Fieri čtyři talentované šéfkuchaře do samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti.
Guyova soutěž v samoobsluze XII (5)
Turnaj restauratérů 2: Finále. V této kuchařské soutěži o velkou cenu vyšle moderátor Guy Fieri čtyři talentované šéfkuchaře do samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti.
Guyova soutěž v samoobsluze XII (6)
Soutěž o čokoládového mistra. V této kuchařské soutěži o velkou cenu vyšle moderátor Guy Fieri čtyři talentované šéfkuchaře do samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti.
Guyova soutěž v samoobsluze XII (7)
Šibeniční rozpočet. V této kuchařské soutěži o velkou cenu vyšle moderátor Guy Fieri čtyři talentované šéfkuchaře do samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti.
Guyova soutěž v samoobsluze XII (8)
Velká slaninová soutěž 2. V této kuchařské soutěži o velkou cenu vyšle moderátor Guy Fieri čtyři talentované šéfkuchaře do samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti.
Kulinářská akademie Jenny a Rezy (7)
Báječné Středomoří: Řecko. Jenny Morrisová a Reza Mahammad otevírají svou kulinářskou akademii. Šest amatérských kuchařů naučí, jak připravit výbornou hostinu.
Kulinářská akademie Jenny a Rezy (8)
Báječné Středomoří: Španělsko. Jenny Morrisová a Reza Mahammad otevírají svou kulinářskou akademii. Šest amatérských kuchařů naučí, jak připravit výbornou hostinu.
Kulinářská akademie Jenny a Rezy (9)
Báječné Středomoří: Turecko. Jenny Morrisová a Reza Mahammad otevírají svou kulinářskou akademii. Šest amatérských kuchařů naučí, jak připravit výbornou hostinu.
Kulinářská akademie Jenny a Rezy (10)
Báječné Středomoří: Francie. Jenny Morrisová a Reza Mahammad otevírají svou kulinářskou akademii. Šest amatérských kuchařů naučí, jak připravit výbornou hostinu.
Kulinářská akademie Jenny a Rezy (11)
Asijská inspirace: Čína. Jenny Morrisová a Reza Mahammad otevírají svou kulinářskou akademii. Šest amatérských kuchařů naučí, jak připravit výbornou hostinu.
Kulinářská akademie Jenny a Rezy (12)
Asijská inspirace: Thajsko. Jenny Morrisová a Reza Mahammad otevírají svou kulinářskou akademii. Šest amatérských kuchařů naučí, jak připravit výbornou hostinu.
Kulinářská akademie Jenny a Rezy (13)
Asijská inspirace: Vietnam. Jenny Morrisová a Reza Mahammad otevírají svou kulinářskou akademii. Šest amatérských kuchařů naučí, jak připravit výbornou hostinu.
