• Food Network

    • Food Network od do

      • Dětské Food Network Star (4)

        Improvizuj, dokud není hotovo. Sedm mladých kuchařů dostane řadu kulinářských úkolů, které vedou k výhře prestižního titulu a jejich vlastnímu televiznímu pořadu. Pořadem provázejí Tia Mowry a Donal Skehan.

      • Velká soutěž pojízdných restaurací IV (4)

        Tváře Jižní Dakoty. Osm pojízdných bister se zúčastní epické kulinářské cesty, na níž mají přesvědčit Američany, aby přešli od zavedených jídel a restaurací a vyzkoušeli něco nového.

      • Šampionát ve svátečním pečení V (2)

        Spousta vděčnosti. Osm zbývajících pekařů pracuje v týmech, aby vytvořili více koláčů na jednom plechu. V hlavním kole připravují dorty plněné sezónními ingrediencemi.

      • Šampionát ve svátečním pečení V (3)

        Pochoutky na Den krocanů. Sedm zbývajících pekařů musí připravit dezert, který v sobě slučuje sezónní chutě a brusinky. Pak mají za úkol nachystat sladkou pochoutku ke kávě s neobvyklým kávovým sirupem.

      • Šampionát ve svátečním pečení V (4)

        Sváteční umění. Nafukovací sváteční dekorace inspirují šest pekařů při přípravě zákusků s krémem. V hlavním kole oslní porotce ručně zdobenými dorty s vaječným koňakem.

      • Šampionát ve svátečním pečení V (5)

        Inspirace světlem. Festival světel inspiruje pět zbývajících pekařů. Mají za úkol vylepšit tradiční rugelach o nové chutě jako kardamom a chai.

      • Šampionát ve svátečním pečení V (6)

        Nové rodinné klasiky. Čtyři pekaři kombinují obvyklé ingredience ze spíže do nové verze klasického svátečního dezertu. Později použijí dva klíčové komponenty ovocného dortu do nového dezertu.

      • Vaříme na ohni V (11)

        Jedinečné grily. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.

      • Vaříme na ohni V (12)

        Steaky na vidlích. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.

      • Vaříme na ohni VII (1)

        Venkovní kuchyně. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.

      • Vaříme na ohni VII (4)

        Parádní grily. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.

      • Vaříme na ohni VII (5)

        Barbecue a Barbacoa. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.

      • Vaříme na ohni VII (7)

        Grilování podél cest. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.

      • Vaříme na ohni VII (9)

        Jiná úprava texaského grilování. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.

      • Vaříme na ohni VII (13)

        Plody moře a maso po kalifornsku. Roger se pouští do přípravy plodů moře s dalším masem. Do husté krémové polévky vyudí krevety a pak navštíví farmu, kde ve venkovní kuchyni vaří na dřevě.

      • Vaříme na ohni VIII (4)

        Rodinné podniky. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.

      • Vaříme na ohni VIII (5)

        Zavěšené maso. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.

      • Vaříme na ohni III (3)

        Grilování v Karolíně. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.

      • Vaříme na ohni III (4)

        Ohnivá mexická hostina. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.

      • Čerstvá jídla s Annou Olsonovou II (3)

        Sezóna grilování. Anna Olsonová nás pozve do své venkovské domácí kuchyně v Niagaře, aby nám ukázala, jak připravit různé pokrmy z čerstvých a sezonních potravin.

      • Čerstvá jídla s Annou Olsonovou II (4)

        Svačina s čajem u Susan. Anna Olsonová nás pozve do své venkovské domácí kuchyně v Niagaře, aby nám ukázala, jak připravit různé pokrmy z čerstvých a sezonních potravin.

      • Vyřazeni XXXI (16)

        Pomsta diváků. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Vyřazeni XXXI (17)

        Sázka na farmu. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Vyřazeni XXXI (18)

        Sladké pikantnosti. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Vyřazeni XXXI (19)

        Blázinec v koších. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Vyřazeni XXXI (20)

        Divoká doba. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Šampionát ve svátečním pečení V (2)

        Spousta vděčnosti. Osm zbývajících pekařů pracuje v týmech, aby vytvořili více koláčů na jednom plechu. V hlavním kole připravují dorty plněné sezónními ingrediencemi.

      • Šampionát ve svátečním pečení V (3)

        Pochoutky na Den krocanů. Sedm zbývajících pekařů musí připravit dezert, který v sobě slučuje sezónní chutě a brusinky. Pak mají za úkol nachystat sladkou pochoutku ke kávě s neobvyklým kávovým sirupem.

      • Šampionát ve svátečním pečení V (4)

        Sváteční umění. Nafukovací sváteční dekorace inspirují šest pekařů při přípravě zákusků s krémem. V hlavním kole oslní porotce ručně zdobenými dorty s vaječným koňakem.

      • Šampionát ve svátečním pečení V (5)

        Inspirace světlem. Festival světel inspiruje pět zbývajících pekařů. Mají za úkol vylepšit tradiční rugelach o nové chutě jako kardamom a chai.

      • Šampionát ve svátečním pečení V (6)

        Nové rodinné klasiky. Čtyři pekaři kombinují obvyklé ingredience ze spíže do nové verze klasického svátečního dezertu. Později použijí dva klíčové komponenty ovocného dortu do nového dezertu.

      • Elitní sousta II (2)

        Ohňostroje v hlavním městě. Tři nejlepší kuchaři z Washingtonu, D. C., soutěží v ohnivém souboji. Připraví jídla s využitím lokálních ingrediencí jako pálivá omáčka nebo čerstvé ústřice.

      • Průkopnice XXIII (3)

        Rychle a snadno: Venkovní vaření na ranči. Ree Drummond připraví rychlé a snadné večeře z kuřat. Nabídne těstoviny s kuřetem a arašídy nebo kuřecí nugety se slaninou v rančerském stylu.

      • Průkopnice XXI (3)

        Levné a snadné. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Siba a její dobroty (6)

        Kuchařka Siba Mtongana se podělí o své recepty africké kuchyně, které jsou chutné a snadno se připravují. Také odhalí pár svých kulinářských tipů a triků.

      • Nejlepší americký pekař III (4)

        Znovu objevené francouzské těstoviny. Tyler Florence pozve tři přední kuchaře z Filadelfie do místní libanonské restaurace, kde budou soutěžit při přípravě nejlepšího jídla s využitím tajných ingrediencí.

      • Buddy versus Duff (2)

        Karneval a Bollywood. Po prvním kole je výsledek nerozhodný. Napětím to jen jiskří. Tentokrát zhotovují cukrovinky na karneval a dort v duchu Bollywoodu.

      • Pravidla farmy IV (10)

        Na víkend s GiGii. Dcera Nancy Fuller a další děti jedou na víkend pryč! Připraví jim lodičky z cukety plněné klobáskami, grilovaný sýr a polévku z pečených brambor.

      • Pravidla farmy IV (11)

        Ohnivé chutě na farmě. Nancy podává kořeněná jídla pro muže i ženy při pozdní snídani pro své přátele. Připravila chili s třemi druhy masa, kukuřičný chléb s papričkami jalapenos a ohnivý krémový koláč čokolády.

      • Pravidla farmy IV (12)

        Večírek matek a dcer. Nancy Fuller pořádá večírek s večeří pro své dcery a vnučky. Připraví oblíbená klasická jídla jako velšského králíka nebo hovězí bourguignon.

      • Pravidla farmy IV (13)

        Farmářský rodokmen. Nancy Fuller se vydává na kulinářskou cestu historií své rodiny. Její rodinná večeře zahrnuje šunkové suflé, pečené fazole, francouzské okurky a melasové sušenky.

      • Rodinný souboj (6)

        Vojenská rodina proti bratrancům. Valerie Bertinelli vyzve dva týmy, aby připravily vepřová jídla svých rodných měst, jídlo na dětský večírek a za 20 minut večeři na všední den. Který tým zaujme víc?

      • Guyova soutěž v samoobsluze XII (2)

        Turnaj restauratérů 2: 4. část. V této kuchařské soutěži o velkou cenu vyšle moderátor Guy Fieri čtyři talentované šéfkuchaře do samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti.

      • Guyova soutěž v samoobsluze XII (5)

        Turnaj restauratérů 2: Finále. V této kuchařské soutěži o velkou cenu vyšle moderátor Guy Fieri čtyři talentované šéfkuchaře do samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti.

      • Guyova soutěž v samoobsluze XII (6)

        Soutěž o čokoládového mistra. V této kuchařské soutěži o velkou cenu vyšle moderátor Guy Fieri čtyři talentované šéfkuchaře do samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti.

      • Guyova soutěž v samoobsluze XII (7)

        Šibeniční rozpočet. V této kuchařské soutěži o velkou cenu vyšle moderátor Guy Fieri čtyři talentované šéfkuchaře do samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti.

      • Guyova soutěž v samoobsluze XII (8)

        Velká slaninová soutěž 2. V této kuchařské soutěži o velkou cenu vyšle moderátor Guy Fieri čtyři talentované šéfkuchaře do samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti.

      • Kulinářská akademie Jenny a Rezy (7)

        Báječné Středomoří: Řecko. Jenny Morrisová a Reza Mahammad otevírají svou kulinářskou akademii. Šest amatérských kuchařů naučí, jak připravit výbornou hostinu.

      • Kulinářská akademie Jenny a Rezy (8)

        Báječné Středomoří: Španělsko. Jenny Morrisová a Reza Mahammad otevírají svou kulinářskou akademii. Šest amatérských kuchařů naučí, jak připravit výbornou hostinu.

      • Kulinářská akademie Jenny a Rezy (9)

        Báječné Středomoří: Turecko. Jenny Morrisová a Reza Mahammad otevírají svou kulinářskou akademii. Šest amatérských kuchařů naučí, jak připravit výbornou hostinu.

      • Kulinářská akademie Jenny a Rezy (10)

        Báječné Středomoří: Francie. Jenny Morrisová a Reza Mahammad otevírají svou kulinářskou akademii. Šest amatérských kuchařů naučí, jak připravit výbornou hostinu.

      • Kulinářská akademie Jenny a Rezy (11)

        Asijská inspirace: Čína. Jenny Morrisová a Reza Mahammad otevírají svou kulinářskou akademii. Šest amatérských kuchařů naučí, jak připravit výbornou hostinu.

      • Kulinářská akademie Jenny a Rezy (12)

        Asijská inspirace: Thajsko. Jenny Morrisová a Reza Mahammad otevírají svou kulinářskou akademii. Šest amatérských kuchařů naučí, jak připravit výbornou hostinu.

      • Kulinářská akademie Jenny a Rezy (13)

        Asijská inspirace: Vietnam. Jenny Morrisová a Reza Mahammad otevírají svou kulinářskou akademii. Šest amatérských kuchařů naučí, jak připravit výbornou hostinu.