
Food Network
Food Network od do
Guyova velká sousta XI (3)
Jídla ze zadních dvorků: dušená žebírka. Guy a jeho kamarád šéfkuchař mají šest balení černého piva stout a nebojí se je použít! Krátká žebra dušená na černém pivu s ječmenem jsou masným jídlem, a opečená dýně s houbami, papričkami a kozím sýrem zeleninovou přílohou.
Guyova velká sousta XI (4)
Jídla ze zadních dvorků: kuřecí marsala. Guy připravuje večeři pro svou rodinu, plnou jeho variací na italskou kuchyni. Hlavním chodem je kuřecí marsala s houbami a jako dokonalá příloha opečená štiplavá kořenová zelenina a těstovinový salát radiatore.
Guyova velká sousta XI (5)
Jídla ze zadních dvorků: krůtí cordon bleu. Guy Fieri dělá svoji verzi hostiny na Den díkůvzdání. Krůtí cordon bleu je vláčnou, chutnou a jemnou alternativou k celému ptákovi, tradičnější casserole se zelenými fazolkami soupeří s Guyovou domácí houbovou omáčkou.
Guyova velká sousta XI (6)
Jídla ze zadních dvorků: krůtí enchiladas. Guy Fieri podává pár svých oblíbených mexických jídel pro potěšení davu. Krůtí enchiladas jsou vydatné a s probublávajícím sýrem, následuje omáčka z restované mochyně a avokádová salsa s černými fazolemi a kukuřicí.
Guyova velká sousta XI (7)
Jídla ze zadních dvorků: marocké kuře. Guy Fieri představí svou techniku na šťavnaté marocké kuře. Domácí tahini dodá extra příchuť a plnost, salát s opečeným kuskusem pak čerstvou chuť. Jako dezert pomerančový Sabayon z křehkého těsta s malinami.
Guyova velká sousta XI (8)
Jídla ze zadních dvorků: tuňákové burgery. Guy Fieri sníží kalorickou zátěž, aniž by odlehčil na chuti v tomto uspokojujícím menu. Ugriluje tuňákové burgery s asijským kořením. A jako přílohu salát s arašídy a nudlemi soba, a také ohnivá kuřecí křídla.
Guyova velká sousta XI (9)
Jídla ze zadních dvorků: jehněčí tacos. Guy Fieri pořádá taco noc se svými jehněčími barbacoa tacos. Jako příloha křupavá sekaná juka s papričkami shishito, jež je stejně delikátní jako Guyův rychlý ovocný koláč s kozím mlékem.
Guyova velká sousta XI (10)
Jídla ze zadních dvorků: kuřecí tikka masala. Guy doma připravuje oblíbená indická jídla. Po svém připraví kuřecí tikka masalu s extra šťavnatým kuřetem v krémové rajské omáčce, podávanou s basmati rýží s citrónem a zázvorem. Opečený květák a cizrna jsou novými favority.
Guyova velká sousta XI (11)
Jídla ze zadních dvorků: casserole s chorizem a polentou. Guy Fieri vaří krémovou polentu, kterou má ráda jeho manželka. Použije ji na vrstvy do lasagní s domácím chorizem, sýrem a jemně restovanou zeleninou. Jako příloha kapustový salát s mandlemi Marcona.
Guyova velká sousta XI (12)
Jídla ze zadních dvorků: stromboli a shake nápoje. Guy Fieri přivádí do kuchyně malé šéfkuchaře, aby si užili zábavu při vaření. Budou muset zabořit loket hluboko do těsta kvůli stromboli s omáčkou marinara, a se zeleninou si také užijí, když budou dělat vlastní plátky kapusty s citrónem.
Osadnice XVIII (11)
Tex-mex jídla za 16 minut. Ree připravuje tex-mex jídla hotová za 16 minut ke snídani, obědu, večeři a na svačinu. Nachystá tostadas se smaženým vejcem ke snídani, jež jsou rychle hotové a nasytí pro celý začátek dne. Pak uvaří k obědu kuřecí tacos.
Osadnice XVIII (12)
Donáška maminkám. Ree Drummond poctí pár svých oblíbených matek, kterým připraví sladkou donášku. Začne tvarohovými brownies s jahodami pro svou nevlastní matku a piškotový dort s červeným pomerančem zabalí a pošle své matce Gerre.
Restaurant: Impossible III (10)
Ristorante Barolo. Po prvních úspěšných pěti letech ničí Ristorante Barolo měnící se ekonomika v kombinaci s vysokými náklady na údržbu historické budovy, a také zdravotní problémy v rodině. Pár se rozhodne požádat o pomoc Roberta Irvineho.
Klub gurmánů (1)
Aligátor ve větrném městě. Tyler Florence pozve pět nejslavnějších šéfkuchařů z Chicaga, aby soutěžili v italské restauraci. V prvním kole se pěkně zapotí, když budou muset upravit maso z aligátora.
Porazte Bobbyho Flaye X (11)
Zpátky do školy. Bitvu mezi nejlepšími cukráři bude sledovat kamarád Bobbyho Flaye, legendární François Payard. Dojde na neobvyklé kreace předního cukráře z New York City, Zaca Younga, a Ted Allen a Rowan Blanchard vyberou vítěze.
Porazte Bobbyho Flaye X (12)
Dětská porota. Restauratér z Kalifornie Claud Beltran a čerstvý dědeček Brian Santos soupeří o možnost postavit se tváří v tvář Bobbymu Flayovi, a Sunny Anderson společně s dětskými kuchaři Gibsonem Borellim a Tylerem Zagerem rozhodnou, kdo z nich na to má.
Jídla na otevřeném ohni IV (13)
Portorické grilování. Roger je v Portoriku, kde je horko, výhled plný kouře a jídlo je „a fuego“.
Jídla na otevřeném ohni V (1)
Rodinné ohniště. Roger se seznámí s kuchaři v Alexander City v Alabamě, a v Charlestonu v Jižní Karolíně, kteří dávají zcela nové variace jídlům při venkovním grilování.
Iron Chef: Výzva II (3)
Všestrannost. Pět zbývajících kuchařů prokáže svou všestrannost přípravou jídel z Thajska, Indie, Španělska, Řecka nebo Japonska. Poté dva kuchaři čelí tajné a tuhé ingredienci a využijí zvěřinu.
Sekáček junior IV (11)
Proč citrónový pěnový koláč? Dětští kuchaři musejí připravit předkrm s a platýsem. V kole pro hlavní chod zbývající děti udiví, proč musejí použít krásný citrónový pěnový koláč na svá jídla.
Giada doma VI (9)
Spousta dárků. Dokonalým způsobem, jak poděkovat hostitelům, jsou domácí dobroty.
Giada doma VI (10)
Vánoční pozdní snídaně. Není nic lepšího o vánočním ránu než dokonalá pozdní snídaně.
Strávníci v utajení III (9)
Tajná omáčka. Poté, co ochutnal grilovací omáčku od konkurenční restaurace a zjistil, že chutná přesně jako ta jeho, zavolá Terry, majitel Cooper’s Old Time Pit Barbecue v Texasu, Strávníky v utajení.
Strávníci v utajení III (10)
Chaotické menu. Když se Francesco, majitel Zio Cecio v Dallasu, dozví o negativních hodnoceních tex-mex jídla v jeho italské restauraci, zavolá Charlese, aby věc prošetřil.
Strávníci v utajení III (11)
Sebevědomý suverén. Po propadech v příjmech v restauraci v Dallasu, v Stroker’s Ice House, posílá Charles na místo strávníky v utajení Hollie a Justina, kteří odhalí problém, který je možná spojený s místním motorkářským obchodem.
Strávníci v utajení III (12)
Ozbrojené služby. Keith, majitel restaurace Buttons v Texasu, požádá Charlese o pomoc poté, co se doslechl stížnosti, že jeho manažer s vojenskou minulostí je příliš přísný.
Strávníci v utajení III (13)
Vaření v účtech. Jamie a Francine, majitelé kalifornské Sisley Italian Kitchen, si myslí, že jejich účetní může být zodpovědný za nesrovnalosti v příjmech, a tak sem Charles pošle strávníky v utajení, aby věc prošetřili.
Strávníci v utajení V (1)
Na oheň. Majitel Lonney’s BBQ volá Mystery Diners, aby mu pomohli vypátrat, zda jeho personál nešpásuje se zákazníky extrémně horkou omáčkou.
Strávníci v utajení V (2)
Chutná to jako kuře. Bob, majitel Venture Inn ve Filadelfii, podezírá manažera poté, co si vyslechl stížnosti od svých zákazníků, oblékajících se do šatů druhého pohlaví, že se v týdenní noční zkoušce podvádělo.
Strávníci v utajení V (3)
Peníze bokem. Majitel Rocco’s Cafe ve San Franciscu zavolá Mystery Diners poté, co slyšel zvěsti, že jeho nový manažer dělá neautorizované promo akce.
Strávníci v utajení V (4)
Omluvte mou francouzštinu. Ve francouzském bistru v San Franciscu jsou poté, co jejich šéf obdržel stížnosti na nerudné chování, číšníci středem vyšetřování.
Strávníci v utajení V (5)
Oktobertheft. Spolumajitelka Speisekammer, německé restaurace v kalifornské Alamedě, se obává, že její „dirndl girls“, jež najal její bývalý manžel, přinášejí více problémů než užitku.
Giada doma VI (9)
Spousta dárků. Dokonalým způsobem, jak poděkovat hostitelům, jsou domácí dobroty.
Giada doma VI (10)
Vánoční pozdní snídaně. Není nic lepšího o vánočním ránu než dokonalá pozdní snídaně.
Kuchyně VIII (6)
Snídaně opět na výsluní. V Kuchyni přivádějí snídani opět na výsluní díky koktejlu Mimosa Geoffreyho Zakariana a delikátním smaženým vejcím se salámem, mozzarellou, olivami a česnekovým chlebem, plus jsou zde dva recepty na přidání bílkovin do snídaně.
Kuchyně VIII (7)
Chutné, a přitom úsporné. Naučte se, které potraviny zmrazit a které byste měli použít rychle čerstvé, jak ušetřit peníze s vepřovým osso bucco, nebo jak vytvořit dvě snadné večeře pro pracovní dny od Katie Lee a Marcely Valladolid, s využitím cenově dostupných kuřecích stehen.
Kuchyně VIII (8)
S náplní. Naučte se, jak na jídla s náplní s Marcelou Valladolid a jejími plněnými paprikami a zjistěte, jaké nástroje jsou na plnění nejlepší. Pak prověříme skvělé recepty na snadná jídla pro všední dny, např. sýrem plněná kuřecí prsa.
Kuchyně VIII (9)
Oslava amerického fotbalu. Oslava této skvělé hry s hrdiny na tři způsoby: Seattle Dog od Sunny Anderson, lilkový hrdina Jeffa Mauro a sendvič Buffalo Chicken Hoagie od Katie Lee.
Kuchyně VIII (10)
Zimní úniky. Únik před chladným počasím je možný díky vepřovým kebabům a pečené rýži s ananasem od Sunny Anderson či obrácenému mangovému dortu Marcely Valladolid. Poradna Kuchyně odpoví na otázky diváků a pomůže zjednodušit zimní rutiny vaření.
Sekáček junior IV (11)
Proč citrónový pěnový koláč? Dětští kuchaři musejí připravit předkrm s a platýsem. V kole pro hlavní chod zbývající děti udiví, proč musejí použít krásný citrónový pěnový koláč na svá jídla.
Giada doma VI (9)
Spousta dárků. Dokonalým způsobem, jak poděkovat hostitelům, jsou domácí dobroty.
Giada doma VI (10)
Vánoční pozdní snídaně. Není nic lepšího o vánočním ránu než dokonalá pozdní snídaně.
Ayesha a její domácí kuchyně (5)
Mužná jídla. Ayesha musí myslet na to, aby se neuběhala a připravila rychlá jídla, když přijdou na návštěvu Stephenovi přátelé. S pomocí chlapců připraví chlebový pudink s bílou čokoládou, ostrá křidýlka s květákem a papričky plněné sendvičem sloppy joe.
Ayesha a její domácí kuchyně (6)
Kmotr. Ayesha Curry připravuje velké italské jídlo a Stephen se snaží zabavit jejich přátele, kteří jsou současně kmotry jejich dcery Riley. Ayesha nachytá čerstvé těstoviny s vejci, salát Caesar a Stephovo oblíbené jídlo, kuře s parmezánem.
Nejlepší americký pekař (4)
Kavárenské klasiky. Zbývajících pět pekařů se potýká s naoko jednoduchým créme brulée ve výzvě dovedností, poté musejí předvést své jedinečné varianty složitého a krásného ořechového dortu opera.
Legrační dorty (8)
231cm svatební dort. Tři špičkoví designéři dortů najdou inspiraci na dokonalý dort ve svých klientech. Úžasný dort s tematikou vína je ozdoben lahví, z níž teče nekonečný proud vína k pití. Další umělec se potýká se změnami na dortu pro nevěstu na poslední chvíli.
Legrační dorty (9)
Dort v podobě psa. Tři talentovaní designéři dortů se pouštějí do svého doposud největšího úkolu. Fotograf William Wegman, slavný díky svým portrétům oblečených psů, dostane dort v podobě psa oblečeného jako Marie Antoinette.
Giada doma VI (9)
Spousta dárků. Dokonalým způsobem, jak poděkovat hostitelům, jsou domácí dobroty.
Giada doma VI (10)
Vánoční pozdní snídaně. Není nic lepšího o vánočním ránu než dokonalá pozdní snídaně.
Sekáček junior II (1)
Křepelčí výzva. Mladí kuchaři si projeví přátelství a pomohou si z nouze. Ale někdo z nich musí stále vyřazen porotou ve složení Maneet Chauhan, herec Rico Rodriguez a Fabio Viviani.
Sekáček junior II (2)
Máme tě rádi, mami! Mladí kuchaři mají vytvořit jídla, která by milovaly jejich matky, a také ohromila porotu ve složení Maneet Chauhan, Haylie Duff z Cooking Channel a herečka Alison Sweeney.
Sekáček junior II (3)
Problémy s těstem. Mladí kuchaři čelí porotě v sestavě Monti Carlo, Scott Conant a herečka Sarah Michelle Gellar. A také dvěma zrádným ingrediencím v podobě podivného hot dogu a sýru, které nejde rozemlít.
Sekáček junior II (4)
Na ryby! Kuchařky Kardea Brown a Amanda Freitag se připojí k herci Andrewovi Rannellsovi v porotě této velké rybí soutěže! V prvním koši jsou sladké položky, které soutěžící musejí použít na vyvážené rybí jídlo.
Sekáček junior II (5)
Ugriluj to! Mladí kuchaři rozpalují gril při této soutěži, kde jsou porotci Amanda Freitag, člen síně slávy NFL Jerome Bettis a Ali Khan z Cooking Channel. V prvním kole se na grilovací pánve dostanou hybridní kroužky masa a koblih.
Giada doma VI (9)
Spousta dárků. Dokonalým způsobem, jak poděkovat hostitelům, jsou domácí dobroty.
Giada doma VI (10)
Vánoční pozdní snídaně. Není nic lepšího o vánočním ránu než dokonalá pozdní snídaně.
Sekáček junior IV (11)
Proč citrónový pěnový koláč? Dětští kuchaři musejí připravit předkrm s a platýsem. V kole pro hlavní chod zbývající děti udiví, proč musejí použít krásný citrónový pěnový koláč na svá jídla.
Giada doma VI (9)
Spousta dárků. Dokonalým způsobem, jak poděkovat hostitelům, jsou domácí dobroty.
Giada doma VI (10)
Vánoční pozdní snídaně. Není nic lepšího o vánočním ránu než dokonalá pozdní snídaně.
Ayesha a její domácí kuchyně (5)
Mužná jídla. Ayesha musí myslet na to, aby se neuběhala a připravila rychlá jídla, když přijdou na návštěvu Stephenovi přátelé. S pomocí chlapců připraví chlebový pudink s bílou čokoládou, ostrá křidýlka s květákem a papričky plněné sendvičem sloppy joe.
Ayesha a její domácí kuchyně (6)
Kmotr. Ayesha Curry připravuje velké italské jídlo a Stephen se snaží zabavit jejich přátele, kteří jsou současně kmotry jejich dcery Riley. Ayesha nachytá čerstvé těstoviny s vejci, salát Caesar a Stephovo oblíbené jídlo, kuře s parmezánem.
Nejlepší americký pekař (4)
Kavárenské klasiky. Zbývajících pět pekařů se potýká s naoko jednoduchým créme brulée ve výzvě dovedností, poté musejí předvést své jedinečné varianty složitého a krásného ořechového dortu opera.
Legrační dorty (8)
231cm svatební dort. Tři špičkoví designéři dortů najdou inspiraci na dokonalý dort ve svých klientech. Úžasný dort s tematikou vína je ozdoben lahví, z níž teče nekonečný proud vína k pití. Další umělec se potýká se změnami na dortu pro nevěstu na poslední chvíli.
