
Food Network
Food Network od do
Sekáček junior II (1)
Křepelčí výzva. Mladí kuchaři si projeví přátelství a pomohou si z nouze. Ale někdo z nich musí stále vyřazen porotou ve složení Maneet Chauhan, herec Rico Rodriguez a Fabio Viviani.
Sekáček junior II (2)
Máme tě rádi, mami! Mladí kuchaři mají vytvořit jídla, která by milovaly jejich matky, a také ohromila porotu ve složení Maneet Chauhan, Haylie Duff z Cooking Channel a herečka Alison Sweeney.
Sekáček junior II (3)
Problémy s těstem. Mladí kuchaři čelí porotě v sestavě Monti Carlo, Scott Conant a herečka Sarah Michelle Gellar. A také dvěma zrádným ingrediencím v podobě podivného hot dogu a sýru, které nejde rozemlít.
Sekáček junior II (4)
Na ryby! Kuchařky Kardea Brown a Amanda Freitag se připojí k herci Andrewovi Rannellsovi v porotě této velké rybí soutěže! V prvním koši jsou sladké položky, které soutěžící musejí použít na vyvážené rybí jídlo.
Sekáček junior II (5)
Ugriluj to! Mladí kuchaři rozpalují gril při této soutěži, kde jsou porotci Amanda Freitag, člen síně slávy NFL Jerome Bettis a Ali Khan z Cooking Channel. V prvním kole se na grilovací pánve dostanou hybridní kroužky masa a koblih.
Giada doma VI (9)
Spousta dárků. Dokonalým způsobem, jak poděkovat hostitelům, jsou domácí dobroty.
Giada doma VI (10)
Vánoční pozdní snídaně. Není nic lepšího o vánočním ránu než dokonalá pozdní snídaně.
Sekáček junior IV (11)
Proč citrónový pěnový koláč? Dětští kuchaři musejí připravit předkrm s a platýsem. V kole pro hlavní chod zbývající děti udiví, proč musejí použít krásný citrónový pěnový koláč na svá jídla.
Giada doma VI (9)
Spousta dárků. Dokonalým způsobem, jak poděkovat hostitelům, jsou domácí dobroty.
Giada doma VI (10)
Vánoční pozdní snídaně. Není nic lepšího o vánočním ránu než dokonalá pozdní snídaně.
Ayesha a její domácí kuchyně (5)
Mužná jídla. Ayesha musí myslet na to, aby se neuběhala a připravila rychlá jídla, když přijdou na návštěvu Stephenovi přátelé. S pomocí chlapců připraví chlebový pudink s bílou čokoládou, ostrá křidýlka s květákem a papričky plněné sendvičem sloppy joe.
Ayesha a její domácí kuchyně (6)
Kmotr. Ayesha Curry připravuje velké italské jídlo a Stephen se snaží zabavit jejich přátele, kteří jsou současně kmotry jejich dcery Riley. Ayesha nachytá čerstvé těstoviny s vejci, salát Caesar a Stephovo oblíbené jídlo, kuře s parmezánem.
Nejlepší americký pekař (4)
Kavárenské klasiky. Zbývajících pět pekařů se potýká s naoko jednoduchým créme brulée ve výzvě dovedností, poté musejí předvést své jedinečné varianty složitého a krásného ořechového dortu opera.
Legrační dorty (8)
231cm svatební dort. Tři špičkoví designéři dortů najdou inspiraci na dokonalý dort ve svých klientech. Úžasný dort s tematikou vína je ozdoben lahví, z níž teče nekonečný proud vína k pití. Další umělec se potýká se změnami na dortu pro nevěstu na poslední chvíli.
Legrační dorty (9)
Dort v podobě psa. Tři talentovaní designéři dortů se pouštějí do svého doposud největšího úkolu. Fotograf William Wegman, slavný díky svým portrétům oblečených psů, dostane dort v podobě psa oblečeného jako Marie Antoinette.
Restaurant: Impossible III (10)
Ristorante Barolo. Po prvních úspěšných pěti letech ničí Ristorante Barolo měnící se ekonomika v kombinaci s vysokými náklady na údržbu historické budovy, a také zdravotní problémy v rodině. Pár se rozhodne požádat o pomoc Roberta Irvineho.
Klub gurmánů (1)
Aligátor ve větrném městě. Tyler Florence pozve pět nejslavnějších šéfkuchařů z Chicaga, aby soutěžili v italské restauraci. V prvním kole se pěkně zapotí, když budou muset upravit maso z aligátora.
Kuchyně VIII (10)
Zimní úniky. Únik před chladným počasím je možný díky vepřovým kebabům a pečené rýži s ananasem od Sunny Anderson či obrácenému mangovému dortu Marcely Valladolid. Poradna Kuchyně odpoví na otázky diváků a pomůže zjednodušit zimní rutiny vaření.
Osadnice XIII (7)
Jídla dopředu. Ree připravuje dopředu čtyři sady jídla, naporcovaného a připraveného na cesty. Jakožto večeři šetřící čas připraví pizzu s grilovaným kuřetem a kořeněným zelným salátem, ostrou fritovanou zeleninu, zapečené těstoviny Alfredo se špenátem a plněné papriky.
Osadnice XIII (8)
Vypalování pastvin. Je léto, a tak Ladd vypaluje pastviny a Ree připravuje jídlo na dva dny dopředu – kořeněné kuře jerk, burritos se steaky a fazolemi a křupavý salát s kukuřicí. Šťavnaté grilované broskve a ananasy pak jako dezert!
Sekáček junior II (5)
Ugriluj to! Mladí kuchaři rozpalují gril při této soutěži, kde jsou porotci Amanda Freitag, člen síně slávy NFL Jerome Bettis a Ali Khan z Cooking Channel. V prvním kole se na grilovací pánve dostanou hybridní kroužky masa a koblih.
Guyova velká sousta XI (11)
Jídla ze zadních dvorků: casserole s chorizem a polentou. Guy Fieri vaří krémovou polentu, kterou má ráda jeho manželka. Použije ji na vrstvy do lasagní s domácím chorizem, sýrem a jemně restovanou zeleninou. Jako příloha kapustový salát s mandlemi Marcona.
Guyova velká sousta XI (12)
Jídla ze zadních dvorků: stromboli a shake nápoje. Guy Fieri přivádí do kuchyně malé šéfkuchaře, aby si užili zábavu při vaření. Budou muset zabořit loket hluboko do těsta kvůli stromboli s omáčkou marinara, a se zeleninou si také užijí, když budou dělat vlastní plátky kapusty s citrónem.
Pečení s Annou Olson (39)
Anglický krém. Anna připraví dortík s jahodovým krémem. Pak upeče vlastní soufflé s pomeranči a meruňkami, a jako dokonalý dezert s anglickým krémem nachystá klasický karamelový, narozeninový dort s anglickým krémem ochuceným karamelem.
Pečení s Annou Olson (40)
Francouzské sladké těsto. Anna začne jednoduchým receptem a upeče císařské sušenky. Pak využije sladké francouzské těsto jako základ pro delikátní dýňové dorty créme brulée. A poté Anna upeče klasický ovocný dort s broskvemi, malinami a vaječným krémem.
Sledování restaurací III (11)
Toskánský laskavec. Joe, majitel The Venetian Grille, převzal před osmi lety rodinnou restauraci. Willie zjistí, že neprofesionální personál je pouze jeden z problémů, kterým jídelna čelí.
Kuchyně VIII (10)
Zimní úniky. Únik před chladným počasím je možný díky vepřovým kebabům a pečené rýži s ananasem od Sunny Anderson či obrácenému mangovému dortu Marcely Valladolid. Poradna Kuchyně odpoví na otázky diváků a pomůže zjednodušit zimní rutiny vaření.
Osadnice XIII (7)
Jídla dopředu. Ree připravuje dopředu čtyři sady jídla, naporcovaného a připraveného na cesty. Jakožto večeři šetřící čas připraví pizzu s grilovaným kuřetem a kořeněným zelným salátem, ostrou fritovanou zeleninu, zapečené těstoviny Alfredo se špenátem a plněné papriky.
Osadnice XIII (8)
Vypalování pastvin. Je léto, a tak Ladd vypaluje pastviny a Ree připravuje jídlo na dva dny dopředu – kořeněné kuře jerk, burritos se steaky a fazolemi a křupavý salát s kukuřicí. Šťavnaté grilované broskve a ananasy pak jako dezert!
Sekáček junior II (5)
Ugriluj to! Mladí kuchaři rozpalují gril při této soutěži, kde jsou porotci Amanda Freitag, člen síně slávy NFL Jerome Bettis a Ali Khan z Cooking Channel. V prvním kole se na grilovací pánve dostanou hybridní kroužky masa a koblih.
Guyova velká sousta XI (11)
Jídla ze zadních dvorků: casserole s chorizem a polentou. Guy Fieri vaří krémovou polentu, kterou má ráda jeho manželka. Použije ji na vrstvy do lasagní s domácím chorizem, sýrem a jemně restovanou zeleninou. Jako příloha kapustový salát s mandlemi Marcona.
Guyova velká sousta XI (12)
Jídla ze zadních dvorků: stromboli a shake nápoje. Guy Fieri přivádí do kuchyně malé šéfkuchaře, aby si užili zábavu při vaření. Budou muset zabořit loket hluboko do těsta kvůli stromboli s omáčkou marinara, a se zeleninou si také užijí, když budou dělat vlastní plátky kapusty s citrónem.
Strávníci v utajení V (6)
Hrozny hněvu. Poté, co Michael, majitel Bistro Baffi ve Washingtonu, zjistil, že chybí několik lahví drahého vína, pověřil Charlese, aby věc prošetřil. Strávníci v utajení Allison, Julie a Benny sem přijdou a začnou pracovat na další záhadě.
Strávníci v utajení V (7)
Řecká tragédie. Když často nachází rozbité talíře, kontaktuje Nader, majitel My Greek and Italian Restaurant v Tacomě, Charlese Stilese, aby věc vyšetřil. Mystery Diners jako strávníci v utajení zjistí, že člen personálu se vzdálil řeckým tradicím.
Na cestách s G. Garvinem II (13)
G. na západním pobřeží. G. Garvin míří na západ za kulinářským dobrodružstvím, jež začne ve Vegas. Nejprve se zastaví v Eat, kde šéfkuchařka Natalie Young přidává k jídlům trochu jižanského nádechu, přičemž smažený kuřecí steak uspokojí i toho největšího patrona.
Na cestách s G. Garvinem III (1)
Město New York. G. Garvin míří do New Yorku při hledání jižanských chutí ve Velkém jablku, a tak navštíví hostinu v texaském stylu v Mighty Quinn’ Barbeque, kde šéfkuchař servíruje šťavnatá, pomalu vařená žebírka, bůček a kuřata.
Kuchyně VIII (11)
Plno čokolády. Pro milovníky čokoládových pochoutek Marcela Valladolid připraví dekadentní ďábelský dort a nabídne nové způsoby přípravy sladkostí s čokoládovými tyčinkami. A poté, jak využít instantní pudink pro vytvoření créme brulée a čokoládových nanuků s višněmi.
Osadnice XIII (9)
Předváděčka pro lahůdkářství. Ree Drummond zkouší recepty pro své lahůdkářství a nechá své přátele, aby si vybrali, která verze nakonec skončí v nabídce. Nejprve je zde základní kuřecí salát s hroznovým vínem a proti němu salát s kari kuřaty a hrozinkami.
Osadnice XIII (10)
Oprava plotu, oprava oběda. Ladd a kovboj Tim venku opravují ploty, a tak jim Ree připraví jejich oblíbený tex–mex oběd! Jsou zde quesadillas s žebírky, kořeněné fazole pinto, taco s rančerským salátem a jablečné plátky na pánvi.
Sekáček junior II (6)
Láska k těstovinám. Další kolo s talentovanými mladými kuchaři toužícími po vítězství před porotci Alexem Guarnaschellim, Eddie Jacksonem a herečkou Christine Taylor. Děti milují těstoviny, ale zvládnou soutěžící v kole pro předkrm těstoviny ve tvaru srdce?
Guyova velká sousta XI (13)
Jídla ze zadních dvorků: dušená vepřová nožička. Guy podává úchvatná jídla včetně křupavých dušených vepřových nožiček se smaženou kaparou a citrónovou gremolata, jež je předkrmem i pro oči, a jako přílohu opečené kousky papriček jalapeno s česnekem a sýrem.
Guyova velká sousta XII (1)
Guy má malé jehně. Guy Fieri rožní šťavnaté jehněčí kýty na masový sendvič. Mezitím se dělají křupavé brambory s česnekem a čerstvé fenyklové bruselské kapusty, které vše mistrně obohatí.
Restaurant: Impossible III (11)
Pollard’s Bar-B-Que. Robert Irvine míří do Memphisu, aby zachránil upadající restauraci s grilovanými jídly, která bolestně trpí po změně z bistra s jídly s sebou na obří jídelnu s restaurací, která proběhla před čtyřmi měsíci.
Klub gurmánů (2)
Broskve a jehňata v Georgii. V Savannah přivede Tyler Florence pět nejlepších šéfkuchařů tohoto města soutěžit do moderního bistra. V prvním kole musejí využít místní suroviny jako broskve, a poté uvařit jehněčí hřbety na rovném plechu.
Guyova velká sousta XIV (11)
Nomádská jídla. V domě Fierových je pánská jízda a Guy vaří se svými syny, synovcem a tátou. V menu jsou staré oblíbené chuťovky s novými příchutěmi, např. zlaté bramborové bochánky se středovýchodním kořením, následuje pečená pita wedges se sezónními bylinkami, sezamovými semínky a škumpou. Společně s tím raita s okurkami a mátou, chladný a osvěžující jogurtový dip s plátky okurky, sekanou mátou a trochou citrónu. Stejně tak chutné jsou Guyovy opečené karamelizované cibule s česnekem jako džem, sladký i řízný, jenž se dokonale hodí k masovým koulím s chorizem a s Guyovou vlastní směsí koření.
Guyova velká sousta XIV (12)
Večírek s panini. Guy Fieri dělá sendviče pro své přátele a rodinu. Připraví kuřecí panini s waldorfským salátem, horké focaccia sendviče plněné kousky pečeného kuřecího masa, opečených ořechů, kostiček jablka a červených hroznů, vše v krémovém bylinkovém dresinku.
Nejlepší americký pekař (4)
Kavárenské klasiky. Zbývajících pět pekařů se potýká s naoko jednoduchým créme brulée ve výzvě dovedností, poté musejí předvést své jedinečné varianty složitého a krásného ořechového dortu opera.
Legrační dorty (8)
231cm svatební dort. Tři špičkoví designéři dortů najdou inspiraci na dokonalý dort ve svých klientech. Úžasný dort s tematikou vína je ozdoben lahví, z níž teče nekonečný proud vína k pití. Další umělec se potýká se změnami na dortu pro nevěstu na poslední chvíli.
Legrační dorty (9)
Dort v podobě psa. Tři talentovaní designéři dortů se pouštějí do svého doposud největšího úkolu. Fotograf William Wegman, slavný díky svým portrétům oblečených psů, dostane dort v podobě psa oblečeného jako Marie Antoinette.
Kuchyně VIII (11)
Plno čokolády. Pro milovníky čokoládových pochoutek Marcela Valladolid připraví dekadentní ďábelský dort a nabídne nové způsoby přípravy sladkostí s čokoládovými tyčinkami. A poté, jak využít instantní pudink pro vytvoření créme brulée a čokoládových nanuků s višněmi.
Osadnice XIII (9)
Předváděčka pro lahůdkářství. Ree Drummond zkouší recepty pro své lahůdkářství a nechá své přátele, aby si vybrali, která verze nakonec skončí v nabídce. Nejprve je zde základní kuřecí salát s hroznovým vínem a proti němu salát s kari kuřaty a hrozinkami.
Osadnice XIII (10)
Oprava plotu, oprava oběda. Ladd a kovboj Tim venku opravují ploty, a tak jim Ree připraví jejich oblíbený tex–mex oběd! Jsou zde quesadillas s žebírky, kořeněné fazole pinto, taco s rančerským salátem a jablečné plátky na pánvi.
Sekáček junior II (6)
Láska k těstovinám. Další kolo s talentovanými mladými kuchaři toužícími po vítězství před porotci Alexem Guarnaschellim, Eddie Jacksonem a herečkou Christine Taylor. Děti milují těstoviny, ale zvládnou soutěžící v kole pro předkrm těstoviny ve tvaru srdce?
Guyova velká sousta XI (13)
Jídla ze zadních dvorků: dušená vepřová nožička. Guy podává úchvatná jídla včetně křupavých dušených vepřových nožiček se smaženou kaparou a citrónovou gremolata, jež je předkrmem i pro oči, a jako přílohu opečené kousky papriček jalapeno s česnekem a sýrem.
Guyova velká sousta XII (1)
Guy má malé jehně. Guy Fieri rožní šťavnaté jehněčí kýty na masový sendvič. Mezitím se dělají křupavé brambory s česnekem a čerstvé fenyklové bruselské kapusty, které vše mistrně obohatí.
Pečení s Annou Olson (39)
Anglický krém. Anna připraví dortík s jahodovým krémem. Pak upeče vlastní soufflé s pomeranči a meruňkami, a jako dokonalý dezert s anglickým krémem nachystá klasický karamelový, narozeninový dort s anglickým krémem ochuceným karamelem.
Pečení s Annou Olson (40)
Francouzské sladké těsto. Anna začne jednoduchým receptem a upeče císařské sušenky. Pak využije sladké francouzské těsto jako základ pro delikátní dýňové dorty créme brulée. A poté Anna upeče klasický ovocný dort s broskvemi, malinami a vaječným krémem.
Sledování restaurací III (11)
Toskánský laskavec. Joe, majitel The Venetian Grille, převzal před osmi lety rodinnou restauraci. Willie zjistí, že neprofesionální personál je pouze jeden z problémů, kterým jídelna čelí.
Strávníci v utajení V (6)
Hrozny hněvu. Poté, co Michael, majitel Bistro Baffi ve Washingtonu, zjistil, že chybí několik lahví drahého vína, pověřil Charlese, aby věc prošetřil. Strávníci v utajení Allison, Julie a Benny sem přijdou a začnou pracovat na další záhadě.
