• Food Network

    • Food Network od do

      • Sekáček junior II (1)

        Křepelčí výzva. Mladí kuchaři si projeví přátelství a pomohou si z nouze. Ale někdo z nich musí stále vyřazen porotou ve složení Maneet Chauhan, herec Rico Rodriguez a Fabio Viviani.

      • Sekáček junior II (2)

        Máme tě rádi, mami! Mladí kuchaři mají vytvořit jídla, která by milovaly jejich matky, a také ohromila porotu ve složení Maneet Chauhan, Haylie Duff z Cooking Channel a herečka Alison Sweeney.

      • Sekáček junior II (3)

        Problémy s těstem. Mladí kuchaři čelí porotě v sestavě Monti Carlo, Scott Conant a herečka Sarah Michelle Gellar. A také dvěma zrádným ingrediencím v podobě podivného hot dogu a sýru, které nejde rozemlít.

      • Sekáček junior II (4)

        Na ryby! Kuchařky Kardea Brown a Amanda Freitag se připojí k herci Andrewovi Rannellsovi v porotě této velké rybí soutěže! V prvním koši jsou sladké položky, které soutěžící musejí použít na vyvážené rybí jídlo.

      • Sekáček junior II (5)

        Ugriluj to! Mladí kuchaři rozpalují gril při této soutěži, kde jsou porotci Amanda Freitag, člen síně slávy NFL Jerome Bettis a Ali Khan z Cooking Channel. V prvním kole se na grilovací pánve dostanou hybridní kroužky masa a koblih.

      • Giada doma VI (9)

        Spousta dárků. Dokonalým způsobem, jak poděkovat hostitelům, jsou domácí dobroty.

      • Giada doma VI (10)

        Vánoční pozdní snídaně. Není nic lepšího o vánočním ránu než dokonalá pozdní snídaně.

      • Sekáček junior IV (11)

        Proč citrónový pěnový koláč? Dětští kuchaři musejí připravit předkrm s a platýsem. V kole pro hlavní chod zbývající děti udiví, proč musejí použít krásný citrónový pěnový koláč na svá jídla.

      • Giada doma VI (9)

        Spousta dárků. Dokonalým způsobem, jak poděkovat hostitelům, jsou domácí dobroty.

      • Giada doma VI (10)

        Vánoční pozdní snídaně. Není nic lepšího o vánočním ránu než dokonalá pozdní snídaně.

      • Ayesha a její domácí kuchyně (5)

        Mužná jídla. Ayesha musí myslet na to, aby se neuběhala a připravila rychlá jídla, když přijdou na návštěvu Stephenovi přátelé. S pomocí chlapců připraví chlebový pudink s bílou čokoládou, ostrá křidýlka s květákem a papričky plněné sendvičem sloppy joe.

      • Ayesha a její domácí kuchyně (6)

        Kmotr. Ayesha Curry připravuje velké italské jídlo a Stephen se snaží zabavit jejich přátele, kteří jsou současně kmotry jejich dcery Riley. Ayesha nachytá čerstvé těstoviny s vejci, salát Caesar a Stephovo oblíbené jídlo, kuře s parmezánem.

      • Nejlepší americký pekař (4)

        Kavárenské klasiky. Zbývajících pět pekařů se potýká s naoko jednoduchým créme brulée ve výzvě dovedností, poté musejí předvést své jedinečné varianty složitého a krásného ořechového dortu opera.

      • Legrační dorty (8)

        231cm svatební dort. Tři špičkoví designéři dortů najdou inspiraci na dokonalý dort ve svých klientech. Úžasný dort s tematikou vína je ozdoben lahví, z níž teče nekonečný proud vína k pití. Další umělec se potýká se změnami na dortu pro nevěstu na poslední chvíli.

      • Legrační dorty (9)

        Dort v podobě psa. Tři talentovaní designéři dortů se pouštějí do svého doposud největšího úkolu. Fotograf William Wegman, slavný díky svým portrétům oblečených psů, dostane dort v podobě psa oblečeného jako Marie Antoinette.

      • Restaurant: Impossible III (10)

        Ristorante Barolo. Po prvních úspěšných pěti letech ničí Ristorante Barolo měnící se ekonomika v kombinaci s vysokými náklady na údržbu historické budovy, a také zdravotní problémy v rodině. Pár se rozhodne požádat o pomoc Roberta Irvineho.

      • Klub gurmánů (1)

        Aligátor ve větrném městě. Tyler Florence pozve pět nejslavnějších šéfkuchařů z Chicaga, aby soutěžili v italské restauraci. V prvním kole se pěkně zapotí, když budou muset upravit maso z aligátora.

      • Kuchyně VIII (10)

        Zimní úniky. Únik před chladným počasím je možný díky vepřovým kebabům a pečené rýži s ananasem od Sunny Anderson či obrácenému mangovému dortu Marcely Valladolid. Poradna Kuchyně odpoví na otázky diváků a pomůže zjednodušit zimní rutiny vaření.

      • Osadnice XIII (7)

        Jídla dopředu. Ree připravuje dopředu čtyři sady jídla, naporcovaného a připraveného na cesty. Jakožto večeři šetřící čas připraví pizzu s grilovaným kuřetem a kořeněným zelným salátem, ostrou fritovanou zeleninu, zapečené těstoviny Alfredo se špenátem a plněné papriky.

      • Osadnice XIII (8)

        Vypalování pastvin. Je léto, a tak Ladd vypaluje pastviny a Ree připravuje jídlo na dva dny dopředu – kořeněné kuře jerk, burritos se steaky a fazolemi a křupavý salát s kukuřicí. Šťavnaté grilované broskve a ananasy pak jako dezert!

      • Sekáček junior II (5)

        Ugriluj to! Mladí kuchaři rozpalují gril při této soutěži, kde jsou porotci Amanda Freitag, člen síně slávy NFL Jerome Bettis a Ali Khan z Cooking Channel. V prvním kole se na grilovací pánve dostanou hybridní kroužky masa a koblih.

      • Guyova velká sousta XI (11)

        Jídla ze zadních dvorků: casserole s chorizem a polentou. Guy Fieri vaří krémovou polentu, kterou má ráda jeho manželka. Použije ji na vrstvy do lasagní s domácím chorizem, sýrem a jemně restovanou zeleninou. Jako příloha kapustový salát s mandlemi Marcona.

      • Guyova velká sousta XI (12)

        Jídla ze zadních dvorků: stromboli a shake nápoje. Guy Fieri přivádí do kuchyně malé šéfkuchaře, aby si užili zábavu při vaření. Budou muset zabořit loket hluboko do těsta kvůli stromboli s omáčkou marinara, a se zeleninou si také užijí, když budou dělat vlastní plátky kapusty s citrónem.

      • Pečení s Annou Olson (39)

        Anglický krém. Anna připraví dortík s jahodovým krémem. Pak upeče vlastní soufflé s pomeranči a meruňkami, a jako dokonalý dezert s anglickým krémem nachystá klasický karamelový, narozeninový dort s anglickým krémem ochuceným karamelem.

      • Pečení s Annou Olson (40)

        Francouzské sladké těsto. Anna začne jednoduchým receptem a upeče císařské sušenky. Pak využije sladké francouzské těsto jako základ pro delikátní dýňové dorty créme brulée. A poté Anna upeče klasický ovocný dort s broskvemi, malinami a vaječným krémem.

      • Sledování restaurací III (11)

        Toskánský laskavec. Joe, majitel The Venetian Grille, převzal před osmi lety rodinnou restauraci. Willie zjistí, že neprofesionální personál je pouze jeden z problémů, kterým jídelna čelí.

      • Kuchyně VIII (10)

        Zimní úniky. Únik před chladným počasím je možný díky vepřovým kebabům a pečené rýži s ananasem od Sunny Anderson či obrácenému mangovému dortu Marcely Valladolid. Poradna Kuchyně odpoví na otázky diváků a pomůže zjednodušit zimní rutiny vaření.

      • Osadnice XIII (7)

        Jídla dopředu. Ree připravuje dopředu čtyři sady jídla, naporcovaného a připraveného na cesty. Jakožto večeři šetřící čas připraví pizzu s grilovaným kuřetem a kořeněným zelným salátem, ostrou fritovanou zeleninu, zapečené těstoviny Alfredo se špenátem a plněné papriky.

      • Osadnice XIII (8)

        Vypalování pastvin. Je léto, a tak Ladd vypaluje pastviny a Ree připravuje jídlo na dva dny dopředu – kořeněné kuře jerk, burritos se steaky a fazolemi a křupavý salát s kukuřicí. Šťavnaté grilované broskve a ananasy pak jako dezert!

      • Sekáček junior II (5)

        Ugriluj to! Mladí kuchaři rozpalují gril při této soutěži, kde jsou porotci Amanda Freitag, člen síně slávy NFL Jerome Bettis a Ali Khan z Cooking Channel. V prvním kole se na grilovací pánve dostanou hybridní kroužky masa a koblih.

      • Guyova velká sousta XI (11)

        Jídla ze zadních dvorků: casserole s chorizem a polentou. Guy Fieri vaří krémovou polentu, kterou má ráda jeho manželka. Použije ji na vrstvy do lasagní s domácím chorizem, sýrem a jemně restovanou zeleninou. Jako příloha kapustový salát s mandlemi Marcona.

      • Guyova velká sousta XI (12)

        Jídla ze zadních dvorků: stromboli a shake nápoje. Guy Fieri přivádí do kuchyně malé šéfkuchaře, aby si užili zábavu při vaření. Budou muset zabořit loket hluboko do těsta kvůli stromboli s omáčkou marinara, a se zeleninou si také užijí, když budou dělat vlastní plátky kapusty s citrónem.

      • Strávníci v utajení V (6)

        Hrozny hněvu. Poté, co Michael, majitel Bistro Baffi ve Washingtonu, zjistil, že chybí několik lahví drahého vína, pověřil Charlese, aby věc prošetřil. Strávníci v utajení Allison, Julie a Benny sem přijdou a začnou pracovat na další záhadě.

      • Strávníci v utajení V (7)

        Řecká tragédie. Když často nachází rozbité talíře, kontaktuje Nader, majitel My Greek and Italian Restaurant v Tacomě, Charlese Stilese, aby věc vyšetřil. Mystery Diners jako strávníci v utajení zjistí, že člen personálu se vzdálil řeckým tradicím.

      • Na cestách s G. Garvinem II (13)

        G. na západním pobřeží. G. Garvin míří na západ za kulinářským dobrodružstvím, jež začne ve Vegas. Nejprve se zastaví v Eat, kde šéfkuchařka Natalie Young přidává k jídlům trochu jižanského nádechu, přičemž smažený kuřecí steak uspokojí i toho největšího patrona.

      • Na cestách s G. Garvinem III (1)

        Město New York. G. Garvin míří do New Yorku při hledání jižanských chutí ve Velkém jablku, a tak navštíví hostinu v texaském stylu v Mighty Quinn’ Barbeque, kde šéfkuchař servíruje šťavnatá, pomalu vařená žebírka, bůček a kuřata.

      • Kuchyně VIII (11)

        Plno čokolády. Pro milovníky čokoládových pochoutek Marcela Valladolid připraví dekadentní ďábelský dort a nabídne nové způsoby přípravy sladkostí s čokoládovými tyčinkami. A poté, jak využít instantní pudink pro vytvoření créme brulée a čokoládových nanuků s višněmi.

      • Osadnice XIII (9)

        Předváděčka pro lahůdkářství. Ree Drummond zkouší recepty pro své lahůdkářství a nechá své přátele, aby si vybrali, která verze nakonec skončí v nabídce. Nejprve je zde základní kuřecí salát s hroznovým vínem a proti němu salát s kari kuřaty a hrozinkami.

      • Osadnice XIII (10)

        Oprava plotu, oprava oběda. Ladd a kovboj Tim venku opravují ploty, a tak jim Ree připraví jejich oblíbený tex–mex oběd! Jsou zde quesadillas s žebírky, kořeněné fazole pinto, taco s rančerským salátem a jablečné plátky na pánvi.

      • Sekáček junior II (6)

        Láska k těstovinám. Další kolo s talentovanými mladými kuchaři toužícími po vítězství před porotci Alexem Guarnaschellim, Eddie Jacksonem a herečkou Christine Taylor. Děti milují těstoviny, ale zvládnou soutěžící v kole pro předkrm těstoviny ve tvaru srdce?

      • Guyova velká sousta XI (13)

        Jídla ze zadních dvorků: dušená vepřová nožička. Guy podává úchvatná jídla včetně křupavých dušených vepřových nožiček se smaženou kaparou a citrónovou gremolata, jež je předkrmem i pro oči, a jako přílohu opečené kousky papriček jalapeno s česnekem a sýrem.

      • Guyova velká sousta XII (1)

        Guy má malé jehně. Guy Fieri rožní šťavnaté jehněčí kýty na masový sendvič. Mezitím se dělají křupavé brambory s česnekem a čerstvé fenyklové bruselské kapusty, které vše mistrně obohatí.

      • Restaurant: Impossible III (11)

        Pollard’s Bar-B-Que. Robert Irvine míří do Memphisu, aby zachránil upadající restauraci s grilovanými jídly, která bolestně trpí po změně z bistra s jídly s sebou na obří jídelnu s restaurací, která proběhla před čtyřmi měsíci.

      • Klub gurmánů (2)

        Broskve a jehňata v Georgii. V Savannah přivede Tyler Florence pět nejlepších šéfkuchařů tohoto města soutěžit do moderního bistra. V prvním kole musejí využít místní suroviny jako broskve, a poté uvařit jehněčí hřbety na rovném plechu.

      • Guyova velká sousta XIV (11)

        Nomádská jídla. V domě Fierových je pánská jízda a Guy vaří se svými syny, synovcem a tátou. V menu jsou staré oblíbené chuťovky s novými příchutěmi, např. zlaté bramborové bochánky se středovýchodním kořením, následuje pečená pita wedges se sezónními bylinkami, sezamovými semínky a škumpou. Společně s tím raita s okurkami a mátou, chladný a osvěžující jogurtový dip s plátky okurky, sekanou mátou a trochou citrónu. Stejně tak chutné jsou Guyovy opečené karamelizované cibule s česnekem jako džem, sladký i řízný, jenž se dokonale hodí k masovým koulím s chorizem a s Guyovou vlastní směsí koření.

      • Guyova velká sousta XIV (12)

        Večírek s panini. Guy Fieri dělá sendviče pro své přátele a rodinu. Připraví kuřecí panini s waldorfským salátem, horké focaccia sendviče plněné kousky pečeného kuřecího masa, opečených ořechů, kostiček jablka a červených hroznů, vše v krémovém bylinkovém dresinku.

      • Nejlepší americký pekař (4)

        Kavárenské klasiky. Zbývajících pět pekařů se potýká s naoko jednoduchým créme brulée ve výzvě dovedností, poté musejí předvést své jedinečné varianty složitého a krásného ořechového dortu opera.

      • Legrační dorty (8)

        231cm svatební dort. Tři špičkoví designéři dortů najdou inspiraci na dokonalý dort ve svých klientech. Úžasný dort s tematikou vína je ozdoben lahví, z níž teče nekonečný proud vína k pití. Další umělec se potýká se změnami na dortu pro nevěstu na poslední chvíli.

      • Legrační dorty (9)

        Dort v podobě psa. Tři talentovaní designéři dortů se pouštějí do svého doposud největšího úkolu. Fotograf William Wegman, slavný díky svým portrétům oblečených psů, dostane dort v podobě psa oblečeného jako Marie Antoinette.

      • Kuchyně VIII (11)

        Plno čokolády. Pro milovníky čokoládových pochoutek Marcela Valladolid připraví dekadentní ďábelský dort a nabídne nové způsoby přípravy sladkostí s čokoládovými tyčinkami. A poté, jak využít instantní pudink pro vytvoření créme brulée a čokoládových nanuků s višněmi.

      • Osadnice XIII (9)

        Předváděčka pro lahůdkářství. Ree Drummond zkouší recepty pro své lahůdkářství a nechá své přátele, aby si vybrali, která verze nakonec skončí v nabídce. Nejprve je zde základní kuřecí salát s hroznovým vínem a proti němu salát s kari kuřaty a hrozinkami.

      • Osadnice XIII (10)

        Oprava plotu, oprava oběda. Ladd a kovboj Tim venku opravují ploty, a tak jim Ree připraví jejich oblíbený tex–mex oběd! Jsou zde quesadillas s žebírky, kořeněné fazole pinto, taco s rančerským salátem a jablečné plátky na pánvi.

      • Sekáček junior II (6)

        Láska k těstovinám. Další kolo s talentovanými mladými kuchaři toužícími po vítězství před porotci Alexem Guarnaschellim, Eddie Jacksonem a herečkou Christine Taylor. Děti milují těstoviny, ale zvládnou soutěžící v kole pro předkrm těstoviny ve tvaru srdce?

      • Guyova velká sousta XI (13)

        Jídla ze zadních dvorků: dušená vepřová nožička. Guy podává úchvatná jídla včetně křupavých dušených vepřových nožiček se smaženou kaparou a citrónovou gremolata, jež je předkrmem i pro oči, a jako přílohu opečené kousky papriček jalapeno s česnekem a sýrem.

      • Guyova velká sousta XII (1)

        Guy má malé jehně. Guy Fieri rožní šťavnaté jehněčí kýty na masový sendvič. Mezitím se dělají křupavé brambory s česnekem a čerstvé fenyklové bruselské kapusty, které vše mistrně obohatí.

      • Pečení s Annou Olson (39)

        Anglický krém. Anna připraví dortík s jahodovým krémem. Pak upeče vlastní soufflé s pomeranči a meruňkami, a jako dokonalý dezert s anglickým krémem nachystá klasický karamelový, narozeninový dort s anglickým krémem ochuceným karamelem.

      • Pečení s Annou Olson (40)

        Francouzské sladké těsto. Anna začne jednoduchým receptem a upeče císařské sušenky. Pak využije sladké francouzské těsto jako základ pro delikátní dýňové dorty créme brulée. A poté Anna upeče klasický ovocný dort s broskvemi, malinami a vaječným krémem.

      • Sledování restaurací III (11)

        Toskánský laskavec. Joe, majitel The Venetian Grille, převzal před osmi lety rodinnou restauraci. Willie zjistí, že neprofesionální personál je pouze jeden z problémů, kterým jídelna čelí.

      • Strávníci v utajení V (6)

        Hrozny hněvu. Poté, co Michael, majitel Bistro Baffi ve Washingtonu, zjistil, že chybí několik lahví drahého vína, pověřil Charlese, aby věc prošetřil. Strávníci v utajení Allison, Julie a Benny sem přijdou a začnou pracovat na další záhadě.