
Food Network
Food Network od do
Klub gurmánů (2)
Broskve a jehňata v Georgii. V Savannah přivede Tyler Florence pět nejlepších šéfkuchařů tohoto města soutěžit do moderního bistra. V prvním kole musejí využít místní suroviny jako broskve, a poté uvařit jehněčí hřbety na rovném plechu.
Guyova velká sousta XIV (11)
Nomádská jídla. V domě Fierových je pánská jízda a Guy vaří se svými syny, synovcem a tátou. V menu jsou staré oblíbené chuťovky s novými příchutěmi, např. zlaté bramborové bochánky se středovýchodním kořením, následuje pečená pita wedges se sezónními bylinkami, sezamovými semínky a škumpou. Společně s tím raita s okurkami a mátou, chladný a osvěžující jogurtový dip s plátky okurky, sekanou mátou a trochou citrónu. Stejně tak chutné jsou Guyovy opečené karamelizované cibule s česnekem jako džem, sladký i řízný, jenž se dokonale hodí k masovým koulím s chorizem a s Guyovou vlastní směsí koření.
Guyova velká sousta XIV (12)
Večírek s panini. Guy Fieri dělá sendviče pro své přátele a rodinu. Připraví kuřecí panini s waldorfským salátem, horké focaccia sendviče plněné kousky pečeného kuřecího masa, opečených ořechů, kostiček jablka a červených hroznů, vše v krémovém bylinkovém dresinku.
Nejlepší americký pekař (4)
Kavárenské klasiky. Zbývajících pět pekařů se potýká s naoko jednoduchým créme brulée ve výzvě dovedností, poté musejí předvést své jedinečné varianty složitého a krásného ořechového dortu opera.
Legrační dorty (8)
231cm svatební dort. Tři špičkoví designéři dortů najdou inspiraci na dokonalý dort ve svých klientech. Úžasný dort s tematikou vína je ozdoben lahví, z níž teče nekonečný proud vína k pití. Další umělec se potýká se změnami na dortu pro nevěstu na poslední chvíli.
Legrační dorty (9)
Dort v podobě psa. Tři talentovaní designéři dortů se pouštějí do svého doposud největšího úkolu. Fotograf William Wegman, slavný díky svým portrétům oblečených psů, dostane dort v podobě psa oblečeného jako Marie Antoinette.
Kuchyně VIII (11)
Plno čokolády. Pro milovníky čokoládových pochoutek Marcela Valladolid připraví dekadentní ďábelský dort a nabídne nové způsoby přípravy sladkostí s čokoládovými tyčinkami. A poté, jak využít instantní pudink pro vytvoření créme brulée a čokoládových nanuků s višněmi.
Osadnice XIII (9)
Předváděčka pro lahůdkářství. Ree Drummond zkouší recepty pro své lahůdkářství a nechá své přátele, aby si vybrali, která verze nakonec skončí v nabídce. Nejprve je zde základní kuřecí salát s hroznovým vínem a proti němu salát s kari kuřaty a hrozinkami.
Osadnice XIII (10)
Oprava plotu, oprava oběda. Ladd a kovboj Tim venku opravují ploty, a tak jim Ree připraví jejich oblíbený tex–mex oběd! Jsou zde quesadillas s žebírky, kořeněné fazole pinto, taco s rančerským salátem a jablečné plátky na pánvi.
Sekáček junior II (6)
Láska k těstovinám. Další kolo s talentovanými mladými kuchaři toužícími po vítězství před porotci Alexem Guarnaschellim, Eddie Jacksonem a herečkou Christine Taylor. Děti milují těstoviny, ale zvládnou soutěžící v kole pro předkrm těstoviny ve tvaru srdce?
Guyova velká sousta XI (13)
Jídla ze zadních dvorků: dušená vepřová nožička. Guy podává úchvatná jídla včetně křupavých dušených vepřových nožiček se smaženou kaparou a citrónovou gremolata, jež je předkrmem i pro oči, a jako přílohu opečené kousky papriček jalapeno s česnekem a sýrem.
Guyova velká sousta XII (1)
Guy má malé jehně. Guy Fieri rožní šťavnaté jehněčí kýty na masový sendvič. Mezitím se dělají křupavé brambory s česnekem a čerstvé fenyklové bruselské kapusty, které vše mistrně obohatí.
Pečení s Annou Olson (39)
Anglický krém. Anna připraví dortík s jahodovým krémem. Pak upeče vlastní soufflé s pomeranči a meruňkami, a jako dokonalý dezert s anglickým krémem nachystá klasický karamelový, narozeninový dort s anglickým krémem ochuceným karamelem.
Pečení s Annou Olson (40)
Francouzské sladké těsto. Anna začne jednoduchým receptem a upeče císařské sušenky. Pak využije sladké francouzské těsto jako základ pro delikátní dýňové dorty créme brulée. A poté Anna upeče klasický ovocný dort s broskvemi, malinami a vaječným krémem.
Sledování restaurací III (11)
Toskánský laskavec. Joe, majitel The Venetian Grille, převzal před osmi lety rodinnou restauraci. Willie zjistí, že neprofesionální personál je pouze jeden z problémů, kterým jídelna čelí.
Strávníci v utajení V (6)
Hrozny hněvu. Poté, co Michael, majitel Bistro Baffi ve Washingtonu, zjistil, že chybí několik lahví drahého vína, pověřil Charlese, aby věc prošetřil. Strávníci v utajení Allison, Julie a Benny sem přijdou a začnou pracovat na další záhadě.
Strávníci v utajení V (7)
Řecká tragédie. Když často nachází rozbité talíře, kontaktuje Nader, majitel My Greek and Italian Restaurant v Tacomě, Charlese Stilese, aby věc vyšetřil. Mystery Diners jako strávníci v utajení zjistí, že člen personálu se vzdálil řeckým tradicím.
Na cestách s G. Garvinem II (13)
G. na západním pobřeží. G. Garvin míří na západ za kulinářským dobrodružstvím, jež začne ve Vegas. Nejprve se zastaví v Eat, kde šéfkuchařka Natalie Young přidává k jídlům trochu jižanského nádechu, přičemž smažený kuřecí steak uspokojí i toho největšího patrona.
Na cestách s G. Garvinem III (1)
Město New York. G. Garvin míří do New Yorku při hledání jižanských chutí ve Velkém jablku, a tak navštíví hostinu v texaském stylu v Mighty Quinn’ Barbeque, kde šéfkuchař servíruje šťavnatá, pomalu vařená žebírka, bůček a kuřata.
Guyovy hry s potravinami VIII (7)
Souboj hvězdné akademie. Dva domácí kuchaři z hvězdné akademie je připraveno na závěrečnou zkoušku v Gyuových hrách. Hostujícími mentory jsou Curtis Stone a Richard Blais.
Kuchyně VIII (11)
Plno čokolády. Pro milovníky čokoládových pochoutek Marcela Valladolid připraví dekadentní ďábelský dort a nabídne nové způsoby přípravy sladkostí s čokoládovými tyčinkami. A poté, jak využít instantní pudink pro vytvoření créme brulée a čokoládových nanuků s višněmi.
Osadnice XIII (9)
Předváděčka pro lahůdkářství. Ree Drummond zkouší recepty pro své lahůdkářství a nechá své přátele, aby si vybrali, která verze nakonec skončí v nabídce. Nejprve je zde základní kuřecí salát s hroznovým vínem a proti němu salát s kari kuřaty a hrozinkami.
Osadnice XIII (10)
Oprava plotu, oprava oběda. Ladd a kovboj Tim venku opravují ploty, a tak jim Ree připraví jejich oblíbený tex–mex oběd! Jsou zde quesadillas s žebírky, kořeněné fazole pinto, taco s rančerským salátem a jablečné plátky na pánvi.
Sekáček junior II (6)
Láska k těstovinám. Další kolo s talentovanými mladými kuchaři toužícími po vítězství před porotci Alexem Guarnaschellim, Eddie Jacksonem a herečkou Christine Taylor. Děti milují těstoviny, ale zvládnou soutěžící v kole pro předkrm těstoviny ve tvaru srdce?
Guyova velká sousta XI (13)
Jídla ze zadních dvorků: dušená vepřová nožička. Guy podává úchvatná jídla včetně křupavých dušených vepřových nožiček se smaženou kaparou a citrónovou gremolata, jež je předkrmem i pro oči, a jako přílohu opečené kousky papriček jalapeno s česnekem a sýrem.
Guyova velká sousta XII (1)
Guy má malé jehně. Guy Fieri rožní šťavnaté jehněčí kýty na masový sendvič. Mezitím se dělají křupavé brambory s česnekem a čerstvé fenyklové bruselské kapusty, které vše mistrně obohatí.
Pečení s Annou Olson III (1)
Muffiny. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson upeče tři své oblíbené druhy muffinů. Od jednoduchých a zdravých po zcela dekadentní.
Pečení s Annou Olson III (2)
Vafle. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson se ponoří do světa vaflí. Předvede, jak připravit vafle v americkém, italském a belgickém stylu.
Sledování restaurací III (12)
Co by udělal tvůj otec? Willie navštíví Franka, majitele Michael’s Roscommon House v Belleville. Willie brzy zjistí, že nevyučený personál, chybějící disciplína a neukázněný šéfkuchař jsou jen částí problémů.
Kuchyně VIII (11)
Plno čokolády. Pro milovníky čokoládových pochoutek Marcela Valladolid připraví dekadentní ďábelský dort a nabídne nové způsoby přípravy sladkostí s čokoládovými tyčinkami. A poté, jak využít instantní pudink pro vytvoření créme brulée a čokoládových nanuků s višněmi.
Osadnice XIII (9)
Předváděčka pro lahůdkářství. Ree Drummond zkouší recepty pro své lahůdkářství a nechá své přátele, aby si vybrali, která verze nakonec skončí v nabídce. Nejprve je zde základní kuřecí salát s hroznovým vínem a proti němu salát s kari kuřaty a hrozinkami.
Osadnice XIII (10)
Oprava plotu, oprava oběda. Ladd a kovboj Tim venku opravují ploty, a tak jim Ree připraví jejich oblíbený tex–mex oběd! Jsou zde quesadillas s žebírky, kořeněné fazole pinto, taco s rančerským salátem a jablečné plátky na pánvi.
Sekáček junior II (6)
Láska k těstovinám. Další kolo s talentovanými mladými kuchaři toužícími po vítězství před porotci Alexem Guarnaschellim, Eddie Jacksonem a herečkou Christine Taylor. Děti milují těstoviny, ale zvládnou soutěžící v kole pro předkrm těstoviny ve tvaru srdce?
Guyova velká sousta XI (13)
Jídla ze zadních dvorků: dušená vepřová nožička. Guy podává úchvatná jídla včetně křupavých dušených vepřových nožiček se smaženou kaparou a citrónovou gremolata, jež je předkrmem i pro oči, a jako přílohu opečené kousky papriček jalapeno s česnekem a sýrem.
Guyova velká sousta XII (1)
Guy má malé jehně. Guy Fieri rožní šťavnaté jehněčí kýty na masový sendvič. Mezitím se dělají křupavé brambory s česnekem a čerstvé fenyklové bruselské kapusty, které vše mistrně obohatí.
Strávníci v utajení V (8)
Velké rozdělení. Poté, co zdědili personál po předchozích majitelích, si noví majitelé Sam’s Tavern myslí, že mezi novými a starými zaměstnanci je rozdělení. Charles Stiles posílá Nadine a Jasona, aby odhalili, kdo je za roztržku zodpovědný.
Strávníci v utajení V (9)
Zmrzačený maskot. Charles Stiles a jeho tým navštíví Zippy’s Giant Burgers v Seattlu, aby prozkoumali poničení místního maskota restaurace.
Na cestách s G. Garvinem III (2)
Connecticut. V Connecticutu G. Garvin začne cestu v Mama’s Boy Southern Table & Refuge v Norwalku, kde nabízejí moderní variace klasických receptů jako žebírka potřená espressem. Další zastávkou je The Corner, snídaňové bistro v Milfordu, kde je plno místních.
Na cestách s G. Garvinem III (3)
Ft. Lauderdale. G. Garvin cestuje do Ft. Lauderdale, s kapitánem Jayem se vydá na volné moře a uvaří jídlo dne, smaženou rybu s kořeněnou majonézou a sýrovými hoblinkami. Jeho další zastávkou je Hot & Soul, kde nabízejí jižanské speciality s jemnou úpravou.
Kuchyně VIII (12)
Večírek k sezóně předávání cen. Protože je zrovna sezóna předávání cen, podělí se Wolfgang Puck o oblíbená jídla na večírky a Jeff Mauro připraví crostini s mořskými plody a žebírky a šlehanou pěnu s gorgonzolou. Naučíme se nové způsoby přípravy předkrmů pro hvězdy červeného koberce.
Osadnice XIII (11)
Dobrá práce, tati. Ree oslavuje otcův odchod do důchodu jeho oblíbenými jídly. Je zde pomalu vařené hovězí po burgundsku, casserole s krémovým sýrem, velmi chutné opečené zelené fazolky a rozkošné miniaturní bábovky s čokoládou a višněmi.
Osadnice XIII (12)
Jídla za 16 minut: léto. Ree uvaří senzační 16minutová jídla na léto. V menu je losos na koriandru s limetkou, řecké sváteční jídlo, dokonalé těsto s pestem a hráškem a super rychlé nudle s cuketou jakožto samostatné jídlo pro letní večeři.
Sekáček junior II (7)
Směska ingrediencí. Čtyři talentovaní mladí kuchaři chtějí prokázat své dovednosti v kuchyni před porotou v sestavě Marc Murphy, herečka Debby Ryan a Geoffrey Zakarian. V prvním kole se musejí soutěžící vypořádat s tzv. ústřicemi chudých.
Guyova velká sousta XII (2)
Těstoviny, pro něž byste umřeli. Guy Fieri vaří těstoviny s masem a kapustou, česnekem a další zeleninou, trochou chilli a kousky kuřecího masa s parmezánem. K tomu se servíruje zeleninová polévka s pita chleby s česnekem, což jsou zbytky munice tohoto výbušného jídla.
Guyova velká sousta XII (3)
Kuře ve vafli. Guy obrátí naruby recept na kuře a vafle! Připraví dozlatova upečené vafle, plněné po okraj kousky kuřecího masa a papričkami, podávané s křupavými kuřecími prsními řízky a kořeněnou javorovou šťávou, zelným salátem coleslaw a domácí omáčkou.
Porazte Bobbyho Flaye X (13)
Jaký otec, taková dcera. Šéfkuchař z New York City, Lee Knoeppel, a soukromý kuchař Max Hardy předvedou své nejlepší verze dětských klasik, přičemž o prvním místu a vítězi rozhodnou Scott Conant a jeho dcera Ayla.
Porazte Bobbyho Flaye X (1)
Oblíbená domácí jídla. Kulinářská stylistka Jackie Rothong vyzve šéfkuchaře Mattea Boffo, a každý z nich doufá, že postoupí. Scott Conant a hvězda reality show Bethenny Frankel musí rozhodnout, kdo bude moci soupeřit s Bobbym Flayem.
Jídla na otevřeném ohni V (2)
Všechna jídla Floridy. Roger Mooking rozpaluje plameny na Floridě kvůli jednomu ostrému a jednomu sladkému jídlu. Setká se v Crawfordville s mladým mistrem grilování, který používá mocný nástroj a v Dade City s farmářem, který udržuje tradici výroby třtinového sirupu.
Jídla na otevřeném ohni V (3)
Příliš horké na ovládání. Roger se setká se dvěma talentovanými jižanskými kuchaři v Miami na Floridě a v Birminghamu v Alabamě, kteří mají neuvěřitelné vybavení na venkovní grilování.
Guyova velká sousta XIV (13)
Deanův seznam. Guy Fieri a Dean McDermott jsou spolu v kuchyni! Připraví grilovaný steak z ramínka s flambovanou omáčkou ze zeleného pepře. Pak Dean přidá svůj rukopis ke koktejlu nových starých zvyků, zkrátka čerstvý nádech staré klasice.
Guyova velká sousta XV (1)
Nejlepší kousky. Guy Fieri miluje Halloween, který omlouvá chuť na delikátní cukrovinky. Jako hlavní chod: nevykostěné telecí piccata kotletky s parmezánem a petrželkou, rozdrcenou a opečenou na pánvi k dokonalosti.
Restaurant: Impossible III (11)
Pollard’s Bar-B-Que. Robert Irvine míří do Memphisu, aby zachránil upadající restauraci s grilovanými jídly, která bolestně trpí po změně z bistra s jídly s sebou na obří jídelnu s restaurací, která proběhla před čtyřmi měsíci.
Klub gurmánů (2)
Broskve a jehňata v Georgii. V Savannah přivede Tyler Florence pět nejlepších šéfkuchařů tohoto města soutěžit do moderního bistra. V prvním kole musejí využít místní suroviny jako broskve, a poté uvařit jehněčí hřbety na rovném plechu.
Kuchyně VIII (12)
Večírek k sezóně předávání cen. Protože je zrovna sezóna předávání cen, podělí se Wolfgang Puck o oblíbená jídla na večírky a Jeff Mauro připraví crostini s mořskými plody a žebírky a šlehanou pěnu s gorgonzolou. Naučíme se nové způsoby přípravy předkrmů pro hvězdy červeného koberce.
Osadnice XIII (11)
Dobrá práce, tati. Ree oslavuje otcův odchod do důchodu jeho oblíbenými jídly. Je zde pomalu vařené hovězí po burgundsku, casserole s krémovým sýrem, velmi chutné opečené zelené fazolky a rozkošné miniaturní bábovky s čokoládou a višněmi.
Osadnice XIII (12)
Jídla za 16 minut: léto. Ree uvaří senzační 16minutová jídla na léto. V menu je losos na koriandru s limetkou, řecké sváteční jídlo, dokonalé těsto s pestem a hráškem a super rychlé nudle s cuketou jakožto samostatné jídlo pro letní večeři.
Sekáček junior II (7)
Směska ingrediencí. Čtyři talentovaní mladí kuchaři chtějí prokázat své dovednosti v kuchyni před porotou v sestavě Marc Murphy, herečka Debby Ryan a Geoffrey Zakarian. V prvním kole se musejí soutěžící vypořádat s tzv. ústřicemi chudých.
Guyova velká sousta XII (2)
Těstoviny, pro něž byste umřeli. Guy Fieri vaří těstoviny s masem a kapustou, česnekem a další zeleninou, trochou chilli a kousky kuřecího masa s parmezánem. K tomu se servíruje zeleninová polévka s pita chleby s česnekem, což jsou zbytky munice tohoto výbušného jídla.
Guyova velká sousta XII (3)
Kuře ve vafli. Guy obrátí naruby recept na kuře a vafle! Připraví dozlatova upečené vafle, plněné po okraj kousky kuřecího masa a papričkami, podávané s křupavými kuřecími prsními řízky a kořeněnou javorovou šťávou, zelným salátem coleslaw a domácí omáčkou.
Pečení s Annou Olson III (1)
Muffiny. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson upeče tři své oblíbené druhy muffinů. Od jednoduchých a zdravých po zcela dekadentní.
Pečení s Annou Olson III (2)
Vafle. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson se ponoří do světa vaflí. Předvede, jak připravit vafle v americkém, italském a belgickém stylu.
Sledování restaurací III (12)
Co by udělal tvůj otec? Willie navštíví Franka, majitele Michael’s Roscommon House v Belleville. Willie brzy zjistí, že nevyučený personál, chybějící disciplína a neukázněný šéfkuchař jsou jen částí problémů.
Strávníci v utajení V (8)
Velké rozdělení. Poté, co zdědili personál po předchozích majitelích, si noví majitelé Sam’s Tavern myslí, že mezi novými a starými zaměstnanci je rozdělení. Charles Stiles posílá Nadine a Jasona, aby odhalili, kdo je za roztržku zodpovědný.
