• Food Network

    • Food Network od do

      • Klub gurmánů (2)

        Broskve a jehňata v Georgii. V Savannah přivede Tyler Florence pět nejlepších šéfkuchařů tohoto města soutěžit do moderního bistra. V prvním kole musejí využít místní suroviny jako broskve, a poté uvařit jehněčí hřbety na rovném plechu.

      • Guyova velká sousta XIV (11)

        Nomádská jídla. V domě Fierových je pánská jízda a Guy vaří se svými syny, synovcem a tátou. V menu jsou staré oblíbené chuťovky s novými příchutěmi, např. zlaté bramborové bochánky se středovýchodním kořením, následuje pečená pita wedges se sezónními bylinkami, sezamovými semínky a škumpou. Společně s tím raita s okurkami a mátou, chladný a osvěžující jogurtový dip s plátky okurky, sekanou mátou a trochou citrónu. Stejně tak chutné jsou Guyovy opečené karamelizované cibule s česnekem jako džem, sladký i řízný, jenž se dokonale hodí k masovým koulím s chorizem a s Guyovou vlastní směsí koření.

      • Guyova velká sousta XIV (12)

        Večírek s panini. Guy Fieri dělá sendviče pro své přátele a rodinu. Připraví kuřecí panini s waldorfským salátem, horké focaccia sendviče plněné kousky pečeného kuřecího masa, opečených ořechů, kostiček jablka a červených hroznů, vše v krémovém bylinkovém dresinku.

      • Nejlepší americký pekař (4)

        Kavárenské klasiky. Zbývajících pět pekařů se potýká s naoko jednoduchým créme brulée ve výzvě dovedností, poté musejí předvést své jedinečné varianty složitého a krásného ořechového dortu opera.

      • Legrační dorty (8)

        231cm svatební dort. Tři špičkoví designéři dortů najdou inspiraci na dokonalý dort ve svých klientech. Úžasný dort s tematikou vína je ozdoben lahví, z níž teče nekonečný proud vína k pití. Další umělec se potýká se změnami na dortu pro nevěstu na poslední chvíli.

      • Legrační dorty (9)

        Dort v podobě psa. Tři talentovaní designéři dortů se pouštějí do svého doposud největšího úkolu. Fotograf William Wegman, slavný díky svým portrétům oblečených psů, dostane dort v podobě psa oblečeného jako Marie Antoinette.

      • Kuchyně VIII (11)

        Plno čokolády. Pro milovníky čokoládových pochoutek Marcela Valladolid připraví dekadentní ďábelský dort a nabídne nové způsoby přípravy sladkostí s čokoládovými tyčinkami. A poté, jak využít instantní pudink pro vytvoření créme brulée a čokoládových nanuků s višněmi.

      • Osadnice XIII (9)

        Předváděčka pro lahůdkářství. Ree Drummond zkouší recepty pro své lahůdkářství a nechá své přátele, aby si vybrali, která verze nakonec skončí v nabídce. Nejprve je zde základní kuřecí salát s hroznovým vínem a proti němu salát s kari kuřaty a hrozinkami.

      • Osadnice XIII (10)

        Oprava plotu, oprava oběda. Ladd a kovboj Tim venku opravují ploty, a tak jim Ree připraví jejich oblíbený tex–mex oběd! Jsou zde quesadillas s žebírky, kořeněné fazole pinto, taco s rančerským salátem a jablečné plátky na pánvi.

      • Sekáček junior II (6)

        Láska k těstovinám. Další kolo s talentovanými mladými kuchaři toužícími po vítězství před porotci Alexem Guarnaschellim, Eddie Jacksonem a herečkou Christine Taylor. Děti milují těstoviny, ale zvládnou soutěžící v kole pro předkrm těstoviny ve tvaru srdce?

      • Guyova velká sousta XI (13)

        Jídla ze zadních dvorků: dušená vepřová nožička. Guy podává úchvatná jídla včetně křupavých dušených vepřových nožiček se smaženou kaparou a citrónovou gremolata, jež je předkrmem i pro oči, a jako přílohu opečené kousky papriček jalapeno s česnekem a sýrem.

      • Guyova velká sousta XII (1)

        Guy má malé jehně. Guy Fieri rožní šťavnaté jehněčí kýty na masový sendvič. Mezitím se dělají křupavé brambory s česnekem a čerstvé fenyklové bruselské kapusty, které vše mistrně obohatí.

      • Pečení s Annou Olson (39)

        Anglický krém. Anna připraví dortík s jahodovým krémem. Pak upeče vlastní soufflé s pomeranči a meruňkami, a jako dokonalý dezert s anglickým krémem nachystá klasický karamelový, narozeninový dort s anglickým krémem ochuceným karamelem.

      • Pečení s Annou Olson (40)

        Francouzské sladké těsto. Anna začne jednoduchým receptem a upeče císařské sušenky. Pak využije sladké francouzské těsto jako základ pro delikátní dýňové dorty créme brulée. A poté Anna upeče klasický ovocný dort s broskvemi, malinami a vaječným krémem.

      • Sledování restaurací III (11)

        Toskánský laskavec. Joe, majitel The Venetian Grille, převzal před osmi lety rodinnou restauraci. Willie zjistí, že neprofesionální personál je pouze jeden z problémů, kterým jídelna čelí.

      • Strávníci v utajení V (6)

        Hrozny hněvu. Poté, co Michael, majitel Bistro Baffi ve Washingtonu, zjistil, že chybí několik lahví drahého vína, pověřil Charlese, aby věc prošetřil. Strávníci v utajení Allison, Julie a Benny sem přijdou a začnou pracovat na další záhadě.

      • Strávníci v utajení V (7)

        Řecká tragédie. Když často nachází rozbité talíře, kontaktuje Nader, majitel My Greek and Italian Restaurant v Tacomě, Charlese Stilese, aby věc vyšetřil. Mystery Diners jako strávníci v utajení zjistí, že člen personálu se vzdálil řeckým tradicím.

      • Na cestách s G. Garvinem II (13)

        G. na západním pobřeží. G. Garvin míří na západ za kulinářským dobrodružstvím, jež začne ve Vegas. Nejprve se zastaví v Eat, kde šéfkuchařka Natalie Young přidává k jídlům trochu jižanského nádechu, přičemž smažený kuřecí steak uspokojí i toho největšího patrona.

      • Na cestách s G. Garvinem III (1)

        Město New York. G. Garvin míří do New Yorku při hledání jižanských chutí ve Velkém jablku, a tak navštíví hostinu v texaském stylu v Mighty Quinn’ Barbeque, kde šéfkuchař servíruje šťavnatá, pomalu vařená žebírka, bůček a kuřata.

      • Guyovy hry s potravinami VIII (7)

        Souboj hvězdné akademie. Dva domácí kuchaři z hvězdné akademie je připraveno na závěrečnou zkoušku v Gyuových hrách. Hostujícími mentory jsou Curtis Stone a Richard Blais.

      • Kuchyně VIII (11)

        Plno čokolády. Pro milovníky čokoládových pochoutek Marcela Valladolid připraví dekadentní ďábelský dort a nabídne nové způsoby přípravy sladkostí s čokoládovými tyčinkami. A poté, jak využít instantní pudink pro vytvoření créme brulée a čokoládových nanuků s višněmi.

      • Osadnice XIII (9)

        Předváděčka pro lahůdkářství. Ree Drummond zkouší recepty pro své lahůdkářství a nechá své přátele, aby si vybrali, která verze nakonec skončí v nabídce. Nejprve je zde základní kuřecí salát s hroznovým vínem a proti němu salát s kari kuřaty a hrozinkami.

      • Osadnice XIII (10)

        Oprava plotu, oprava oběda. Ladd a kovboj Tim venku opravují ploty, a tak jim Ree připraví jejich oblíbený tex–mex oběd! Jsou zde quesadillas s žebírky, kořeněné fazole pinto, taco s rančerským salátem a jablečné plátky na pánvi.

      • Sekáček junior II (6)

        Láska k těstovinám. Další kolo s talentovanými mladými kuchaři toužícími po vítězství před porotci Alexem Guarnaschellim, Eddie Jacksonem a herečkou Christine Taylor. Děti milují těstoviny, ale zvládnou soutěžící v kole pro předkrm těstoviny ve tvaru srdce?

      • Guyova velká sousta XI (13)

        Jídla ze zadních dvorků: dušená vepřová nožička. Guy podává úchvatná jídla včetně křupavých dušených vepřových nožiček se smaženou kaparou a citrónovou gremolata, jež je předkrmem i pro oči, a jako přílohu opečené kousky papriček jalapeno s česnekem a sýrem.

      • Guyova velká sousta XII (1)

        Guy má malé jehně. Guy Fieri rožní šťavnaté jehněčí kýty na masový sendvič. Mezitím se dělají křupavé brambory s česnekem a čerstvé fenyklové bruselské kapusty, které vše mistrně obohatí.

      • Pečení s Annou Olson III (1)

        Muffiny. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson upeče tři své oblíbené druhy muffinů. Od jednoduchých a zdravých po zcela dekadentní.

      • Pečení s Annou Olson III (2)

        Vafle. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson se ponoří do světa vaflí. Předvede, jak připravit vafle v americkém, italském a belgickém stylu.

      • Sledování restaurací III (12)

        Co by udělal tvůj otec? Willie navštíví Franka, majitele Michael’s Roscommon House v Belleville. Willie brzy zjistí, že nevyučený personál, chybějící disciplína a neukázněný šéfkuchař jsou jen částí problémů.

      • Kuchyně VIII (11)

        Plno čokolády. Pro milovníky čokoládových pochoutek Marcela Valladolid připraví dekadentní ďábelský dort a nabídne nové způsoby přípravy sladkostí s čokoládovými tyčinkami. A poté, jak využít instantní pudink pro vytvoření créme brulée a čokoládových nanuků s višněmi.

      • Osadnice XIII (9)

        Předváděčka pro lahůdkářství. Ree Drummond zkouší recepty pro své lahůdkářství a nechá své přátele, aby si vybrali, která verze nakonec skončí v nabídce. Nejprve je zde základní kuřecí salát s hroznovým vínem a proti němu salát s kari kuřaty a hrozinkami.

      • Osadnice XIII (10)

        Oprava plotu, oprava oběda. Ladd a kovboj Tim venku opravují ploty, a tak jim Ree připraví jejich oblíbený tex–mex oběd! Jsou zde quesadillas s žebírky, kořeněné fazole pinto, taco s rančerským salátem a jablečné plátky na pánvi.

      • Sekáček junior II (6)

        Láska k těstovinám. Další kolo s talentovanými mladými kuchaři toužícími po vítězství před porotci Alexem Guarnaschellim, Eddie Jacksonem a herečkou Christine Taylor. Děti milují těstoviny, ale zvládnou soutěžící v kole pro předkrm těstoviny ve tvaru srdce?

      • Guyova velká sousta XI (13)

        Jídla ze zadních dvorků: dušená vepřová nožička. Guy podává úchvatná jídla včetně křupavých dušených vepřových nožiček se smaženou kaparou a citrónovou gremolata, jež je předkrmem i pro oči, a jako přílohu opečené kousky papriček jalapeno s česnekem a sýrem.

      • Guyova velká sousta XII (1)

        Guy má malé jehně. Guy Fieri rožní šťavnaté jehněčí kýty na masový sendvič. Mezitím se dělají křupavé brambory s česnekem a čerstvé fenyklové bruselské kapusty, které vše mistrně obohatí.

      • Strávníci v utajení V (8)

        Velké rozdělení. Poté, co zdědili personál po předchozích majitelích, si noví majitelé Sam’s Tavern myslí, že mezi novými a starými zaměstnanci je rozdělení. Charles Stiles posílá Nadine a Jasona, aby odhalili, kdo je za roztržku zodpovědný.

      • Strávníci v utajení V (9)

        Zmrzačený maskot. Charles Stiles a jeho tým navštíví Zippy’s Giant Burgers v Seattlu, aby prozkoumali poničení místního maskota restaurace.

      • Na cestách s G. Garvinem III (2)

        Connecticut. V Connecticutu G. Garvin začne cestu v Mama’s Boy Southern Table & Refuge v Norwalku, kde nabízejí moderní variace klasických receptů jako žebírka potřená espressem. Další zastávkou je The Corner, snídaňové bistro v Milfordu, kde je plno místních.

      • Na cestách s G. Garvinem III (3)

        Ft. Lauderdale. G. Garvin cestuje do Ft. Lauderdale, s kapitánem Jayem se vydá na volné moře a uvaří jídlo dne, smaženou rybu s kořeněnou majonézou a sýrovými hoblinkami. Jeho další zastávkou je Hot & Soul, kde nabízejí jižanské speciality s jemnou úpravou.

      • Kuchyně VIII (12)

        Večírek k sezóně předávání cen. Protože je zrovna sezóna předávání cen, podělí se Wolfgang Puck o oblíbená jídla na večírky a Jeff Mauro připraví crostini s mořskými plody a žebírky a šlehanou pěnu s gorgonzolou. Naučíme se nové způsoby přípravy předkrmů pro hvězdy červeného koberce.

      • Osadnice XIII (11)

        Dobrá práce, tati. Ree oslavuje otcův odchod do důchodu jeho oblíbenými jídly. Je zde pomalu vařené hovězí po burgundsku, casserole s krémovým sýrem, velmi chutné opečené zelené fazolky a rozkošné miniaturní bábovky s čokoládou a višněmi.

      • Osadnice XIII (12)

        Jídla za 16 minut: léto. Ree uvaří senzační 16minutová jídla na léto. V menu je losos na koriandru s limetkou, řecké sváteční jídlo, dokonalé těsto s pestem a hráškem a super rychlé nudle s cuketou jakožto samostatné jídlo pro letní večeři.

      • Sekáček junior II (7)

        Směska ingrediencí. Čtyři talentovaní mladí kuchaři chtějí prokázat své dovednosti v kuchyni před porotou v sestavě Marc Murphy, herečka Debby Ryan a Geoffrey Zakarian. V prvním kole se musejí soutěžící vypořádat s tzv. ústřicemi chudých.

      • Guyova velká sousta XII (2)

        Těstoviny, pro něž byste umřeli. Guy Fieri vaří těstoviny s masem a kapustou, česnekem a další zeleninou, trochou chilli a kousky kuřecího masa s parmezánem. K tomu se servíruje zeleninová polévka s pita chleby s česnekem, což jsou zbytky munice tohoto výbušného jídla.

      • Guyova velká sousta XII (3)

        Kuře ve vafli. Guy obrátí naruby recept na kuře a vafle! Připraví dozlatova upečené vafle, plněné po okraj kousky kuřecího masa a papričkami, podávané s křupavými kuřecími prsními řízky a kořeněnou javorovou šťávou, zelným salátem coleslaw a domácí omáčkou.

      • Porazte Bobbyho Flaye X (13)

        Jaký otec, taková dcera. Šéfkuchař z New York City, Lee Knoeppel, a soukromý kuchař Max Hardy předvedou své nejlepší verze dětských klasik, přičemž o prvním místu a vítězi rozhodnou Scott Conant a jeho dcera Ayla.

      • Porazte Bobbyho Flaye X (1)

        Oblíbená domácí jídla. Kulinářská stylistka Jackie Rothong vyzve šéfkuchaře Mattea Boffo, a každý z nich doufá, že postoupí. Scott Conant a hvězda reality show Bethenny Frankel musí rozhodnout, kdo bude moci soupeřit s Bobbym Flayem.

      • Jídla na otevřeném ohni V (2)

        Všechna jídla Floridy. Roger Mooking rozpaluje plameny na Floridě kvůli jednomu ostrému a jednomu sladkému jídlu. Setká se v Crawfordville s mladým mistrem grilování, který používá mocný nástroj a v Dade City s farmářem, který udržuje tradici výroby třtinového sirupu.

      • Jídla na otevřeném ohni V (3)

        Příliš horké na ovládání. Roger se setká se dvěma talentovanými jižanskými kuchaři v Miami na Floridě a v Birminghamu v Alabamě, kteří mají neuvěřitelné vybavení na venkovní grilování.

      • Guyova velká sousta XIV (13)

        Deanův seznam. Guy Fieri a Dean McDermott jsou spolu v kuchyni! Připraví grilovaný steak z ramínka s flambovanou omáčkou ze zeleného pepře. Pak Dean přidá svůj rukopis ke koktejlu nových starých zvyků, zkrátka čerstvý nádech staré klasice.

      • Guyova velká sousta XV (1)

        Nejlepší kousky. Guy Fieri miluje Halloween, který omlouvá chuť na delikátní cukrovinky. Jako hlavní chod: nevykostěné telecí piccata kotletky s parmezánem a petrželkou, rozdrcenou a opečenou na pánvi k dokonalosti.

      • Restaurant: Impossible III (11)

        Pollard’s Bar-B-Que. Robert Irvine míří do Memphisu, aby zachránil upadající restauraci s grilovanými jídly, která bolestně trpí po změně z bistra s jídly s sebou na obří jídelnu s restaurací, která proběhla před čtyřmi měsíci.

      • Klub gurmánů (2)

        Broskve a jehňata v Georgii. V Savannah přivede Tyler Florence pět nejlepších šéfkuchařů tohoto města soutěžit do moderního bistra. V prvním kole musejí využít místní suroviny jako broskve, a poté uvařit jehněčí hřbety na rovném plechu.

      • Kuchyně VIII (12)

        Večírek k sezóně předávání cen. Protože je zrovna sezóna předávání cen, podělí se Wolfgang Puck o oblíbená jídla na večírky a Jeff Mauro připraví crostini s mořskými plody a žebírky a šlehanou pěnu s gorgonzolou. Naučíme se nové způsoby přípravy předkrmů pro hvězdy červeného koberce.

      • Osadnice XIII (11)

        Dobrá práce, tati. Ree oslavuje otcův odchod do důchodu jeho oblíbenými jídly. Je zde pomalu vařené hovězí po burgundsku, casserole s krémovým sýrem, velmi chutné opečené zelené fazolky a rozkošné miniaturní bábovky s čokoládou a višněmi.

      • Osadnice XIII (12)

        Jídla za 16 minut: léto. Ree uvaří senzační 16minutová jídla na léto. V menu je losos na koriandru s limetkou, řecké sváteční jídlo, dokonalé těsto s pestem a hráškem a super rychlé nudle s cuketou jakožto samostatné jídlo pro letní večeři.

      • Sekáček junior II (7)

        Směska ingrediencí. Čtyři talentovaní mladí kuchaři chtějí prokázat své dovednosti v kuchyni před porotou v sestavě Marc Murphy, herečka Debby Ryan a Geoffrey Zakarian. V prvním kole se musejí soutěžící vypořádat s tzv. ústřicemi chudých.

      • Guyova velká sousta XII (2)

        Těstoviny, pro něž byste umřeli. Guy Fieri vaří těstoviny s masem a kapustou, česnekem a další zeleninou, trochou chilli a kousky kuřecího masa s parmezánem. K tomu se servíruje zeleninová polévka s pita chleby s česnekem, což jsou zbytky munice tohoto výbušného jídla.

      • Guyova velká sousta XII (3)

        Kuře ve vafli. Guy obrátí naruby recept na kuře a vafle! Připraví dozlatova upečené vafle, plněné po okraj kousky kuřecího masa a papričkami, podávané s křupavými kuřecími prsními řízky a kořeněnou javorovou šťávou, zelným salátem coleslaw a domácí omáčkou.

      • Pečení s Annou Olson III (1)

        Muffiny. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson upeče tři své oblíbené druhy muffinů. Od jednoduchých a zdravých po zcela dekadentní.

      • Pečení s Annou Olson III (2)

        Vafle. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson se ponoří do světa vaflí. Předvede, jak připravit vafle v americkém, italském a belgickém stylu.

      • Sledování restaurací III (12)

        Co by udělal tvůj otec? Willie navštíví Franka, majitele Michael’s Roscommon House v Belleville. Willie brzy zjistí, že nevyučený personál, chybějící disciplína a neukázněný šéfkuchař jsou jen částí problémů.

      • Strávníci v utajení V (8)

        Velké rozdělení. Poté, co zdědili personál po předchozích majitelích, si noví majitelé Sam’s Tavern myslí, že mezi novými a starými zaměstnanci je rozdělení. Charles Stiles posílá Nadine a Jasona, aby odhalili, kdo je za roztržku zodpovědný.