
Food Network
Food Network od do
Jídla na otevřeném ohni V (2)
Všechna jídla Floridy. Roger Mooking rozpaluje plameny na Floridě kvůli jednomu ostrému a jednomu sladkému jídlu. Setká se v Crawfordville s mladým mistrem grilování, který používá mocný nástroj a v Dade City s farmářem, který udržuje tradici výroby třtinového sirupu.
Jídla na otevřeném ohni V (3)
Příliš horké na ovládání. Roger se setká se dvěma talentovanými jižanskými kuchaři v Miami na Floridě a v Birminghamu v Alabamě, kteří mají neuvěřitelné vybavení na venkovní grilování.
Guyova velká sousta XIV (13)
Deanův seznam. Guy Fieri a Dean McDermott jsou spolu v kuchyni! Připraví grilovaný steak z ramínka s flambovanou omáčkou ze zeleného pepře. Pak Dean přidá svůj rukopis ke koktejlu nových starých zvyků, zkrátka čerstvý nádech staré klasice.
Guyova velká sousta XV (1)
Nejlepší kousky. Guy Fieri miluje Halloween, který omlouvá chuť na delikátní cukrovinky. Jako hlavní chod: nevykostěné telecí piccata kotletky s parmezánem a petrželkou, rozdrcenou a opečenou na pánvi k dokonalosti.
Restaurant: Impossible III (11)
Pollard’s Bar-B-Que. Robert Irvine míří do Memphisu, aby zachránil upadající restauraci s grilovanými jídly, která bolestně trpí po změně z bistra s jídly s sebou na obří jídelnu s restaurací, která proběhla před čtyřmi měsíci.
Klub gurmánů (2)
Broskve a jehňata v Georgii. V Savannah přivede Tyler Florence pět nejlepších šéfkuchařů tohoto města soutěžit do moderního bistra. V prvním kole musejí využít místní suroviny jako broskve, a poté uvařit jehněčí hřbety na rovném plechu.
Kuchyně VIII (12)
Večírek k sezóně předávání cen. Protože je zrovna sezóna předávání cen, podělí se Wolfgang Puck o oblíbená jídla na večírky a Jeff Mauro připraví crostini s mořskými plody a žebírky a šlehanou pěnu s gorgonzolou. Naučíme se nové způsoby přípravy předkrmů pro hvězdy červeného koberce.
Osadnice XIII (11)
Dobrá práce, tati. Ree oslavuje otcův odchod do důchodu jeho oblíbenými jídly. Je zde pomalu vařené hovězí po burgundsku, casserole s krémovým sýrem, velmi chutné opečené zelené fazolky a rozkošné miniaturní bábovky s čokoládou a višněmi.
Osadnice XIII (12)
Jídla za 16 minut: léto. Ree uvaří senzační 16minutová jídla na léto. V menu je losos na koriandru s limetkou, řecké sváteční jídlo, dokonalé těsto s pestem a hráškem a super rychlé nudle s cuketou jakožto samostatné jídlo pro letní večeři.
Sekáček junior II (7)
Směska ingrediencí. Čtyři talentovaní mladí kuchaři chtějí prokázat své dovednosti v kuchyni před porotou v sestavě Marc Murphy, herečka Debby Ryan a Geoffrey Zakarian. V prvním kole se musejí soutěžící vypořádat s tzv. ústřicemi chudých.
Guyova velká sousta XII (2)
Těstoviny, pro něž byste umřeli. Guy Fieri vaří těstoviny s masem a kapustou, česnekem a další zeleninou, trochou chilli a kousky kuřecího masa s parmezánem. K tomu se servíruje zeleninová polévka s pita chleby s česnekem, což jsou zbytky munice tohoto výbušného jídla.
Guyova velká sousta XII (3)
Kuře ve vafli. Guy obrátí naruby recept na kuře a vafle! Připraví dozlatova upečené vafle, plněné po okraj kousky kuřecího masa a papričkami, podávané s křupavými kuřecími prsními řízky a kořeněnou javorovou šťávou, zelným salátem coleslaw a domácí omáčkou.
Pečení s Annou Olson III (1)
Muffiny. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson upeče tři své oblíbené druhy muffinů. Od jednoduchých a zdravých po zcela dekadentní.
Pečení s Annou Olson III (2)
Vafle. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson se ponoří do světa vaflí. Předvede, jak připravit vafle v americkém, italském a belgickém stylu.
Sledování restaurací III (12)
Co by udělal tvůj otec? Willie navštíví Franka, majitele Michael’s Roscommon House v Belleville. Willie brzy zjistí, že nevyučený personál, chybějící disciplína a neukázněný šéfkuchař jsou jen částí problémů.
Strávníci v utajení V (8)
Velké rozdělení. Poté, co zdědili personál po předchozích majitelích, si noví majitelé Sam’s Tavern myslí, že mezi novými a starými zaměstnanci je rozdělení. Charles Stiles posílá Nadine a Jasona, aby odhalili, kdo je za roztržku zodpovědný.
Strávníci v utajení V (9)
Zmrzačený maskot. Charles Stiles a jeho tým navštíví Zippy’s Giant Burgers v Seattlu, aby prozkoumali poničení místního maskota restaurace.
Na cestách s G. Garvinem III (2)
Connecticut. V Connecticutu G. Garvin začne cestu v Mama’s Boy Southern Table & Refuge v Norwalku, kde nabízejí moderní variace klasických receptů jako žebírka potřená espressem. Další zastávkou je The Corner, snídaňové bistro v Milfordu, kde je plno místních.
Na cestách s G. Garvinem III (3)
Ft. Lauderdale. G. Garvin cestuje do Ft. Lauderdale, s kapitánem Jayem se vydá na volné moře a uvaří jídlo dne, smaženou rybu s kořeněnou majonézou a sýrovými hoblinkami. Jeho další zastávkou je Hot & Soul, kde nabízejí jižanské speciality s jemnou úpravou.
Guyovy hry s potravinami VIII (8)
Guyovy hazardní hry. Kuchaři zkoušejí vyhrát hru i na trhu, když čelí třem úchvatným hazardním hrám.
Kuchyně VIII (12)
Večírek k sezóně předávání cen. Protože je zrovna sezóna předávání cen, podělí se Wolfgang Puck o oblíbená jídla na večírky a Jeff Mauro připraví crostini s mořskými plody a žebírky a šlehanou pěnu s gorgonzolou. Naučíme se nové způsoby přípravy předkrmů pro hvězdy červeného koberce.
Osadnice XIII (11)
Dobrá práce, tati. Ree oslavuje otcův odchod do důchodu jeho oblíbenými jídly. Je zde pomalu vařené hovězí po burgundsku, casserole s krémovým sýrem, velmi chutné opečené zelené fazolky a rozkošné miniaturní bábovky s čokoládou a višněmi.
Osadnice XIII (12)
Jídla za 16 minut: léto. Ree uvaří senzační 16minutová jídla na léto. V menu je losos na koriandru s limetkou, řecké sváteční jídlo, dokonalé těsto s pestem a hráškem a super rychlé nudle s cuketou jakožto samostatné jídlo pro letní večeři.
Sekáček junior II (7)
Směska ingrediencí. Čtyři talentovaní mladí kuchaři chtějí prokázat své dovednosti v kuchyni před porotou v sestavě Marc Murphy, herečka Debby Ryan a Geoffrey Zakarian. V prvním kole se musejí soutěžící vypořádat s tzv. ústřicemi chudých.
Guyova velká sousta XII (2)
Těstoviny, pro něž byste umřeli. Guy Fieri vaří těstoviny s masem a kapustou, česnekem a další zeleninou, trochou chilli a kousky kuřecího masa s parmezánem. K tomu se servíruje zeleninová polévka s pita chleby s česnekem, což jsou zbytky munice tohoto výbušného jídla.
Guyova velká sousta XII (3)
Kuře ve vafli. Guy obrátí naruby recept na kuře a vafle! Připraví dozlatova upečené vafle, plněné po okraj kousky kuřecího masa a papričkami, podávané s křupavými kuřecími prsními řízky a kořeněnou javorovou šťávou, zelným salátem coleslaw a domácí omáčkou.
Pečení s Annou Olson III (3)
Ovocná šlehaná pěna. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson se podělí o své znalosti o přípravě různých delikátních ovocných šlehaných pěn. Předvede, jak si tato mousse užít buď samotná, nebo jako součást velkých dezertů.
Pečení s Annou Olson III (4)
Zmrzlina. Anna Olson se podělí o své tři oblíbené recepty na zmrzlinu. Začne jednoduchou a zakončí velkým dezertem celým pokrytým zmrzlinou.
Sledování restaurací III (13)
Copak zde podáváte? Willie přijíždí pomoci Renemu, spolumajiteli Barzola Restaurant, který má potíže a hrozí mu uzavření podniku. Willieho kontrola odhalí problémy, které nejspíše pomalu stahují restauraci do propasti.
Kuchyně VIII (12)
Večírek k sezóně předávání cen. Protože je zrovna sezóna předávání cen, podělí se Wolfgang Puck o oblíbená jídla na večírky a Jeff Mauro připraví crostini s mořskými plody a žebírky a šlehanou pěnu s gorgonzolou. Naučíme se nové způsoby přípravy předkrmů pro hvězdy červeného koberce.
Osadnice XIII (11)
Dobrá práce, tati. Ree oslavuje otcův odchod do důchodu jeho oblíbenými jídly. Je zde pomalu vařené hovězí po burgundsku, casserole s krémovým sýrem, velmi chutné opečené zelené fazolky a rozkošné miniaturní bábovky s čokoládou a višněmi.
Osadnice XIII (12)
Jídla za 16 minut: léto. Ree uvaří senzační 16minutová jídla na léto. V menu je losos na koriandru s limetkou, řecké sváteční jídlo, dokonalé těsto s pestem a hráškem a super rychlé nudle s cuketou jakožto samostatné jídlo pro letní večeři.
Sekáček junior II (7)
Směska ingrediencí. Čtyři talentovaní mladí kuchaři chtějí prokázat své dovednosti v kuchyni před porotou v sestavě Marc Murphy, herečka Debby Ryan a Geoffrey Zakarian. V prvním kole se musejí soutěžící vypořádat s tzv. ústřicemi chudých.
Guyova velká sousta XII (2)
Těstoviny, pro něž byste umřeli. Guy Fieri vaří těstoviny s masem a kapustou, česnekem a další zeleninou, trochou chilli a kousky kuřecího masa s parmezánem. K tomu se servíruje zeleninová polévka s pita chleby s česnekem, což jsou zbytky munice tohoto výbušného jídla.
Guyova velká sousta XII (3)
Kuře ve vafli. Guy obrátí naruby recept na kuře a vafle! Připraví dozlatova upečené vafle, plněné po okraj kousky kuřecího masa a papričkami, podávané s křupavými kuřecími prsními řízky a kořeněnou javorovou šťávou, zelným salátem coleslaw a domácí omáčkou.
Strávníci v utajení V (10)
Paranormální aktivity. Majitel Taverna Mazi v Seattlu Charles chce zjistit, co je za povídačkami, že lidé z jeho týmu nabízejí divoké prohlídky restaurace.
Strávníci v utajení V (11)
Slevové kupóny. Velký nárůst placení slevovými kupóny znepokojuje majitele kalifornské restaurace, který zjistí s pomocí Charlese Stilese a jeho týmu, že má dobrý důvod podezřívat personál.
Na cestách s G. Garvinem III (4)
Nejlepší z New Yorku. Na tomto výletu pátrá G. Garvin po tom nejlepším jídle inspirovaném jižanskými vlivy, v tzv. Empire State. Nejprve ochutná dekadentní dezerty v Evelyn’s Kitchen v Harlemu. Pak zamíří do Peaches v Brooklynu na kuře z černé pánve, tedy načerno.
Na cestách s G. Garvinem III (5)
Miami. G. Garvin je v Miami na Floridě a míří do Crackers na jemnou vepřovou kotletku s javorovou glazurou a s kaší ze sladkých brambor s máslem. Další zastávkou je Swine, kde ochutná jejich slavné jídlo, zajíce, a naučí se dělat koláč z citroníku limonového.
Kuchyně VIII (13)
Jižanská oblíbená jídla. Katie Lee nás vezme domů do Západní Virginie, když připraví své oblíbené smažené kuře. Zjistíme, co dělat, a co ne při fritování a jižanské triky pro úsporu času a námahy v kuchyni.
Osadnice XIII (13)
Kuřata, kuřata, kuřata. Ree uvaří hromadu kuřat, kuřat a ještě dalších kuřat! Představí výhody nákupu ve velkém, když pak připraví tři fantastická jídla: pomalu vařená kuřata s brokolicí, kuřecí koláč a kapustová salát Caesar s kuřaty.
Osadnice XIV (1)
Odpolední čaj. Ree a její dcera Paige nostalgicky vzpomínají na odpolední čaje pro dva. V menu jsou skvělé mini quiche se šunkou a pórkem, mini sendviče s tím, co dá zahrada, dortíky s citrónem a malinami, mini koblížky a fantastická horká čokoláda.
Sekáček junior II (8)
Večeře pro tátu. Mladí kuchaři mají vytvořit jídla, která by chutnala jejich tátům, ale i porotě ve složení šéfkuchaři Scott Conant a Tre Wilcox a s nimi i jezdec na skateboardu Tony Hawk.
Guyova velká sousta XII (4)
Guyovo retro. Guy Fieri vyzkouší moderní prvky na oblíbených retro jídlech. Připraví osvěžující krémové tetrazzini, pokryté křupavou strouhankou, a jako salát pak sázené krevety se salátem Bohyně, společně s dalšími krevetami servírovanými jako před lety.
Guyova velká sousta XII (5)
Guy říká tamale. Guy Fieri nabízí speciální jižanská jídla. Jedno Guyovo tamale je plněné kraby a krevetami, zatímco sladké skořicové tamale jablky, karamelem a zmrzlinou. Salát Numero Uno obsahuje čerstvé a uspokojující chutě jako doplněk.
Iron Chef: Výzva II (4)
Vynalézavost. Poslední čtyři kuchaři vytvoří vynalézavou snídani pro předsedu výzvy. Poté začne souboj s využitím tajné ingredience, kdy jeden korýš pošle jednoho kuchaře domů.
Sekáček junior IV (12)
Masové rolky. Mladí kuchaři čelí čínskému zelí v kole pro předkrm, bílkovinám postaru v masových rolkách v kole pro hlavní chod nebo sýru cottage u dezertu. Herečka Maia Mitchell a kuchaři Marc Murphy a Luke Thomas budou dnes v roli porotců.
Guyova velká sousta XV (2)
Hovězí hašé. Guy vezme pár základních jídel ke snídani a přetvoří je po svém v oběd a večeři. Nabídne hašé z grilovaného steaku z hrudí s opraženou červenou paprikou a holandskou majonézou, na niž je spolehnutí.
Guyova velká sousta XV (3)
Jehněčí žebírka. Guy Fieri nabídne pro kulinářskou soutěž skutečně vybrané herce, v první výzvě Guyova grilovaná jehněčí žebírka, pokrytá opečenou a kořeněnou posypkou, pomalu pečená v česnekovém lůžku a dokončená na grilu s bohatou omáčkou.
Porazte Bobbyho Flaye X (13)
Jaký otec, taková dcera. Šéfkuchař z New York City, Lee Knoeppel, a soukromý kuchař Max Hardy předvedou své nejlepší verze dětských klasik, přičemž o prvním místu a vítězi rozhodnou Scott Conant a jeho dcera Ayla.
Porazte Bobbyho Flaye X (1)
Oblíbená domácí jídla. Kulinářská stylistka Jackie Rothong vyzve šéfkuchaře Mattea Boffo, a každý z nich doufá, že postoupí. Scott Conant a hvězda reality show Bethenny Frankel musí rozhodnout, kdo bude moci soupeřit s Bobbym Flayem.
Jídla na otevřeném ohni V (2)
Všechna jídla Floridy. Roger Mooking rozpaluje plameny na Floridě kvůli jednomu ostrému a jednomu sladkému jídlu. Setká se v Crawfordville s mladým mistrem grilování, který používá mocný nástroj a v Dade City s farmářem, který udržuje tradici výroby třtinového sirupu.
Jídla na otevřeném ohni V (3)
Příliš horké na ovládání. Roger se setká se dvěma talentovanými jižanskými kuchaři v Miami na Floridě a v Birminghamu v Alabamě, kteří mají neuvěřitelné vybavení na venkovní grilování.
Kuchyně VIII (13)
Jižanská oblíbená jídla. Katie Lee nás vezme domů do Západní Virginie, když připraví své oblíbené smažené kuře. Zjistíme, co dělat, a co ne při fritování a jižanské triky pro úsporu času a námahy v kuchyni.
Osadnice XIII (13)
Kuřata, kuřata, kuřata. Ree uvaří hromadu kuřat, kuřat a ještě dalších kuřat! Představí výhody nákupu ve velkém, když pak připraví tři fantastická jídla: pomalu vařená kuřata s brokolicí, kuřecí koláč a kapustová salát Caesar s kuřaty.
Osadnice XIV (1)
Odpolední čaj. Ree a její dcera Paige nostalgicky vzpomínají na odpolední čaje pro dva. V menu jsou skvělé mini quiche se šunkou a pórkem, mini sendviče s tím, co dá zahrada, dortíky s citrónem a malinami, mini koblížky a fantastická horká čokoláda.
Sekáček junior II (8)
Večeře pro tátu. Mladí kuchaři mají vytvořit jídla, která by chutnala jejich tátům, ale i porotě ve složení šéfkuchaři Scott Conant a Tre Wilcox a s nimi i jezdec na skateboardu Tony Hawk.
Guyova velká sousta XII (4)
Guyovo retro. Guy Fieri vyzkouší moderní prvky na oblíbených retro jídlech. Připraví osvěžující krémové tetrazzini, pokryté křupavou strouhankou, a jako salát pak sázené krevety se salátem Bohyně, společně s dalšími krevetami servírovanými jako před lety.
Guyova velká sousta XII (5)
Guy říká tamale. Guy Fieri nabízí speciální jižanská jídla. Jedno Guyovo tamale je plněné kraby a krevetami, zatímco sladké skořicové tamale jablky, karamelem a zmrzlinou. Salát Numero Uno obsahuje čerstvé a uspokojující chutě jako doplněk.
Pečení s Annou Olson III (3)
Ovocná šlehaná pěna. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson se podělí o své znalosti o přípravě různých delikátních ovocných šlehaných pěn. Předvede, jak si tato mousse užít buď samotná, nebo jako součást velkých dezertů.
Pečení s Annou Olson III (4)
Zmrzlina. Anna Olson se podělí o své tři oblíbené recepty na zmrzlinu. Začne jednoduchou a zakončí velkým dezertem celým pokrytým zmrzlinou.
Sledování restaurací III (13)
Copak zde podáváte? Willie přijíždí pomoci Renemu, spolumajiteli Barzola Restaurant, který má potíže a hrozí mu uzavření podniku. Willieho kontrola odhalí problémy, které nejspíše pomalu stahují restauraci do propasti.
Strávníci v utajení V (10)
Paranormální aktivity. Majitel Taverna Mazi v Seattlu Charles chce zjistit, co je za povídačkami, že lidé z jeho týmu nabízejí divoké prohlídky restaurace.
