
Food Network
Food Network od do
Sekáček junior IV (12)
Masové rolky. Mladí kuchaři čelí čínskému zelí v kole pro předkrm, bílkovinám postaru v masových rolkách v kole pro hlavní chod nebo sýru cottage u dezertu. Herečka Maia Mitchell a kuchaři Marc Murphy a Luke Thomas budou dnes v roli porotců.
Guyova velká sousta XV (2)
Hovězí hašé. Guy vezme pár základních jídel ke snídani a přetvoří je po svém v oběd a večeři. Nabídne hašé z grilovaného steaku z hrudí s opraženou červenou paprikou a holandskou majonézou, na niž je spolehnutí.
Guyova velká sousta XV (3)
Jehněčí žebírka. Guy Fieri nabídne pro kulinářskou soutěž skutečně vybrané herce, v první výzvě Guyova grilovaná jehněčí žebírka, pokrytá opečenou a kořeněnou posypkou, pomalu pečená v česnekovém lůžku a dokončená na grilu s bohatou omáčkou.
Porazte Bobbyho Flaye X (13)
Jaký otec, taková dcera. Šéfkuchař z New York City, Lee Knoeppel, a soukromý kuchař Max Hardy předvedou své nejlepší verze dětských klasik, přičemž o prvním místu a vítězi rozhodnou Scott Conant a jeho dcera Ayla.
Porazte Bobbyho Flaye X (1)
Oblíbená domácí jídla. Kulinářská stylistka Jackie Rothong vyzve šéfkuchaře Mattea Boffo, a každý z nich doufá, že postoupí. Scott Conant a hvězda reality show Bethenny Frankel musí rozhodnout, kdo bude moci soupeřit s Bobbym Flayem.
Jídla na otevřeném ohni V (2)
Všechna jídla Floridy. Roger Mooking rozpaluje plameny na Floridě kvůli jednomu ostrému a jednomu sladkému jídlu. Setká se v Crawfordville s mladým mistrem grilování, který používá mocný nástroj a v Dade City s farmářem, který udržuje tradici výroby třtinového sirupu.
Jídla na otevřeném ohni V (3)
Příliš horké na ovládání. Roger se setká se dvěma talentovanými jižanskými kuchaři v Miami na Floridě a v Birminghamu v Alabamě, kteří mají neuvěřitelné vybavení na venkovní grilování.
Kuchyně VIII (13)
Jižanská oblíbená jídla. Katie Lee nás vezme domů do Západní Virginie, když připraví své oblíbené smažené kuře. Zjistíme, co dělat, a co ne při fritování a jižanské triky pro úsporu času a námahy v kuchyni.
Osadnice XIII (13)
Kuřata, kuřata, kuřata. Ree uvaří hromadu kuřat, kuřat a ještě dalších kuřat! Představí výhody nákupu ve velkém, když pak připraví tři fantastická jídla: pomalu vařená kuřata s brokolicí, kuřecí koláč a kapustová salát Caesar s kuřaty.
Osadnice XIV (1)
Odpolední čaj. Ree a její dcera Paige nostalgicky vzpomínají na odpolední čaje pro dva. V menu jsou skvělé mini quiche se šunkou a pórkem, mini sendviče s tím, co dá zahrada, dortíky s citrónem a malinami, mini koblížky a fantastická horká čokoláda.
Sekáček junior II (8)
Večeře pro tátu. Mladí kuchaři mají vytvořit jídla, která by chutnala jejich tátům, ale i porotě ve složení šéfkuchaři Scott Conant a Tre Wilcox a s nimi i jezdec na skateboardu Tony Hawk.
Guyova velká sousta XII (4)
Guyovo retro. Guy Fieri vyzkouší moderní prvky na oblíbených retro jídlech. Připraví osvěžující krémové tetrazzini, pokryté křupavou strouhankou, a jako salát pak sázené krevety se salátem Bohyně, společně s dalšími krevetami servírovanými jako před lety.
Guyova velká sousta XII (5)
Guy říká tamale. Guy Fieri nabízí speciální jižanská jídla. Jedno Guyovo tamale je plněné kraby a krevetami, zatímco sladké skořicové tamale jablky, karamelem a zmrzlinou. Salát Numero Uno obsahuje čerstvé a uspokojující chutě jako doplněk.
Pečení s Annou Olson III (3)
Ovocná šlehaná pěna. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson se podělí o své znalosti o přípravě různých delikátních ovocných šlehaných pěn. Předvede, jak si tato mousse užít buď samotná, nebo jako součást velkých dezertů.
Pečení s Annou Olson III (4)
Zmrzlina. Anna Olson se podělí o své tři oblíbené recepty na zmrzlinu. Začne jednoduchou a zakončí velkým dezertem celým pokrytým zmrzlinou.
Sledování restaurací III (13)
Copak zde podáváte? Willie přijíždí pomoci Renemu, spolumajiteli Barzola Restaurant, který má potíže a hrozí mu uzavření podniku. Willieho kontrola odhalí problémy, které nejspíše pomalu stahují restauraci do propasti.
Strávníci v utajení V (10)
Paranormální aktivity. Majitel Taverna Mazi v Seattlu Charles chce zjistit, co je za povídačkami, že lidé z jeho týmu nabízejí divoké prohlídky restaurace.
Strávníci v utajení V (11)
Slevové kupóny. Velký nárůst placení slevovými kupóny znepokojuje majitele kalifornské restaurace, který zjistí s pomocí Charlese Stilese a jeho týmu, že má dobrý důvod podezřívat personál.
Na cestách s G. Garvinem III (4)
Nejlepší z New Yorku. Na tomto výletu pátrá G. Garvin po tom nejlepším jídle inspirovaném jižanskými vlivy, v tzv. Empire State. Nejprve ochutná dekadentní dezerty v Evelyn’s Kitchen v Harlemu. Pak zamíří do Peaches v Brooklynu na kuře z černé pánve, tedy načerno.
Na cestách s G. Garvinem III (5)
Miami. G. Garvin je v Miami na Floridě a míří do Crackers na jemnou vepřovou kotletku s javorovou glazurou a s kaší ze sladkých brambor s máslem. Další zastávkou je Swine, kde ochutná jejich slavné jídlo, zajíce, a naučí se dělat koláč z citroníku limonového.
Guyovy hry s potravinami VIII (9)
Venkovní vaření snídaně, oběda a večeře. Kuchaři musejí připravit každé jídlo z menu. Nejprve snídani z výprodeje. Pak rodinný oběd zkomplikovaný speciálním červeným světlem. A nakonec kuchaři roztočí slevové kolo Budget Food Wheel kvůli večeři jak ze steakhousu.
Kuchyně VIII (13)
Jižanská oblíbená jídla. Katie Lee nás vezme domů do Západní Virginie, když připraví své oblíbené smažené kuře. Zjistíme, co dělat, a co ne při fritování a jižanské triky pro úsporu času a námahy v kuchyni.
Osadnice XIII (13)
Kuřata, kuřata, kuřata. Ree uvaří hromadu kuřat, kuřat a ještě dalších kuřat! Představí výhody nákupu ve velkém, když pak připraví tři fantastická jídla: pomalu vařená kuřata s brokolicí, kuřecí koláč a kapustová salát Caesar s kuřaty.
Osadnice XIV (1)
Odpolední čaj. Ree a její dcera Paige nostalgicky vzpomínají na odpolední čaje pro dva. V menu jsou skvělé mini quiche se šunkou a pórkem, mini sendviče s tím, co dá zahrada, dortíky s citrónem a malinami, mini koblížky a fantastická horká čokoláda.
Sekáček junior II (8)
Večeře pro tátu. Mladí kuchaři mají vytvořit jídla, která by chutnala jejich tátům, ale i porotě ve složení šéfkuchaři Scott Conant a Tre Wilcox a s nimi i jezdec na skateboardu Tony Hawk.
Guyova velká sousta XII (4)
Guyovo retro. Guy Fieri vyzkouší moderní prvky na oblíbených retro jídlech. Připraví osvěžující krémové tetrazzini, pokryté křupavou strouhankou, a jako salát pak sázené krevety se salátem Bohyně, společně s dalšími krevetami servírovanými jako před lety.
Guyova velká sousta XII (5)
Guy říká tamale. Guy Fieri nabízí speciální jižanská jídla. Jedno Guyovo tamale je plněné kraby a krevetami, zatímco sladké skořicové tamale jablky, karamelem a zmrzlinou. Salát Numero Uno obsahuje čerstvé a uspokojující chutě jako doplněk.
Pečení s Annou Olson III (5)
Švýcarské pusinky. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson předvede možnosti využití švýcarských pusinek. Využije je na přípravu tři delikátních sladkostí.
Pečení s Annou Olson III (6)
Konzervování ovoce. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson nám předvede základy konzervace ovoce. Využije pak konzervované ovoce na přípravu tří delikátních dezertů.
Sledování restaurací IV (1)
Joe Broadway’s na mizině. Majitel Joe, který vlastní restauraci poprvé v životě, se snaží udržet při životě Joe Broadway’s Billiards & Sports Pub. Jeho zaměstnanci jsou neprofesionální, jeho kuchař se chystá skončit.
Kuchyně VIII (13)
Jižanská oblíbená jídla. Katie Lee nás vezme domů do Západní Virginie, když připraví své oblíbené smažené kuře. Zjistíme, co dělat, a co ne při fritování a jižanské triky pro úsporu času a námahy v kuchyni.
Osadnice XIII (13)
Kuřata, kuřata, kuřata. Ree uvaří hromadu kuřat, kuřat a ještě dalších kuřat! Představí výhody nákupu ve velkém, když pak připraví tři fantastická jídla: pomalu vařená kuřata s brokolicí, kuřecí koláč a kapustová salát Caesar s kuřaty.
Osadnice XIV (1)
Odpolední čaj. Ree a její dcera Paige nostalgicky vzpomínají na odpolední čaje pro dva. V menu jsou skvělé mini quiche se šunkou a pórkem, mini sendviče s tím, co dá zahrada, dortíky s citrónem a malinami, mini koblížky a fantastická horká čokoláda.
Sekáček junior II (8)
Večeře pro tátu. Mladí kuchaři mají vytvořit jídla, která by chutnala jejich tátům, ale i porotě ve složení šéfkuchaři Scott Conant a Tre Wilcox a s nimi i jezdec na skateboardu Tony Hawk.
Guyova velká sousta XII (4)
Guyovo retro. Guy Fieri vyzkouší moderní prvky na oblíbených retro jídlech. Připraví osvěžující krémové tetrazzini, pokryté křupavou strouhankou, a jako salát pak sázené krevety se salátem Bohyně, společně s dalšími krevetami servírovanými jako před lety.
Guyova velká sousta XII (5)
Guy říká tamale. Guy Fieri nabízí speciální jižanská jídla. Jedno Guyovo tamale je plněné kraby a krevetami, zatímco sladké skořicové tamale jablky, karamelem a zmrzlinou. Salát Numero Uno obsahuje čerstvé a uspokojující chutě jako doplněk.
Strávníci v utajení V (12)
Poplatek. Charles a jeho tým se podívají za scénu Red Balls Rock–and–Roll Pizza v Moorparku v Kalifornii, aby odhalili nesrovnalosti v inventáři.
Strávníci v utajení V (13)
Drama na večeři. Majitel Encore Dinner Theatre v Tustinu v Kalifornii, volá Charlese Stilese a jeho tým. Mystery Diners zkoumají, jestli vztahy mezi číšníkem a herečkou nevytvářejí drama a neovlivňují negativně servis.
Na cestách s G. Garvinem III (6)
Ann Arbor. G. Garvin míří na západ za chutěmi jihu v Ann Arbor v Michiganu. Nejprve si dá v Grange Kitchen & Bar známé speciality jako smažené prasečí hlavy nebo smažený jablečný koláč. Pak vyzkouší v Ron’s Road House uzené a grilované sendviče a přílohy.
Na cestách s G. Garvinem III (7)
Big Island. G. Garvin míří na Havaj, kde se setká s králem kuchařů v Kona, Samem Choyem. Jejich první zastávka je Kaaloa v Super J’s na laulau, kde dělají pomalu vařené vepřové se zelím. Další zastávkou je Big Jake’s Island B–B–Q s jídly v texaském stylu.
Kuchyně IX (1)
Oblíbená restaurační jídla. Zjistěte, jak snadné je připravit si svá oblíbená restaurační jídla, třeba pizzu z litinové pánve plněnou uzenou mozzarellou nebo křupavé rybí tacos.
Osadnice XIV (2)
Boxující chlapci. Koná se boxerská noc, takže Ree pošle syny do města na praxi. Upeče jim ovocné müsli sušenky s čokoládou a připraví k večeři sendvič Sloppy Joe, česnekový toast a proslavený pusinkový koláč s citrónem.
Osadnice XIV (3)
Obchodní donáška. Práce na Reeině obchodu jde plnou parou vpřed, a tak něco uvaří, aby zůstala kola stavby v pohybu. Připraví sendviče s kořeněným smaženým kuřetem, vegetariánskou misku se zeleninou a lososem a úžasné sušenky z bílé čokolády.
Sekáček junior II (9)
Síla vyhozených palačinek. Nová skupina ambiciózních mladých kuchařů vchází do kuchyně s nadějí na vítězství před porotou ve složení šéfkuchař Alex Guarnaschelli, Kelsey Nixon z Cooking Channel a kulinářský bloger Donal Skehan.
Šampionát ve svatebních dortech (1)
Super dorty. Šest týmů cukrářů soutěží o to, který vytvoří nejfantastičtější ozdobu na svatební dort. Také musí vytvořit dort, který kombinuje tradiční design s tematikou superhrdiny.
Giada doma VI (11)
Zdravé a syté. Giada De Laurentiis připravuje zdravá a barvitá jídla se zeleninou jakožto hlavní ingrediencí.
Giada doma VI (12)
Snadná italská jídla. Giada De Laurentiis připravuje čtyři chutná italská jídla připravená z nijak drahých surovin.
Ayesha a její domácí kuchyně (1)
Nové tradice. Ayesha Curry zahájí novou rodinnou tradici, když připraví se svou sestrou Marií francouzský toast s arašídovým máslem a želé, a také zdravý zeleninový džus pro svého manžela Stephena. A poté snadné steaky z pánve a pasta primavera.
Ayesha a její domácí kuchyně (2)
Pozdní snídaně pro dámy. Ayesha a její kamarádky mají den volna od dětí, a tak společně připraví dekadentní pozdní snídani pro dámy. Užijí si odlehčenou Bloody Mary se slaninou a hnědým cukrem, krevetí salát s citrusy a houby plněné klobáskami.
Guyova velká sousta XV (4)
Více vepřového, více zábavy. Dnes Guy dělá úchvatné vepřové s ještě více vepřovým! Jde o vepřové kebaby zabalené ve slanině: ultra tenké plátky slaniny kolem kostek vepřového masa, vše připraveno na grilu, dokud maso není jemné.
Guyova velká sousta XV (5)
Středomořská nálada. Guy Fieri oslavuje středomořskou štědrost okresu Sonoma tím, že uvaří zdravé jídlo se svým kamarádem a místní celebritou, šéfkuchařem Markem Starkem. Nejprve středomořské sardinky plněné citrónem, česnekem a bylinkami!
Iron Chef: Výzva II (4)
Vynalézavost. Poslední čtyři kuchaři vytvoří vynalézavou snídani pro předsedu výzvy. Poté začne souboj s využitím tajné ingredience, kdy jeden korýš pošle jednoho kuchaře domů.
Sekáček junior IV (12)
Masové rolky. Mladí kuchaři čelí čínskému zelí v kole pro předkrm, bílkovinám postaru v masových rolkách v kole pro hlavní chod nebo sýru cottage u dezertu. Herečka Maia Mitchell a kuchaři Marc Murphy a Luke Thomas budou dnes v roli porotců.
Kuchyně IX (1)
Oblíbená restaurační jídla. Zjistěte, jak snadné je připravit si svá oblíbená restaurační jídla, třeba pizzu z litinové pánve plněnou uzenou mozzarellou nebo křupavé rybí tacos.
Osadnice XIV (2)
Boxující chlapci. Koná se boxerská noc, takže Ree pošle syny do města na praxi. Upeče jim ovocné müsli sušenky s čokoládou a připraví k večeři sendvič Sloppy Joe, česnekový toast a proslavený pusinkový koláč s citrónem.
Osadnice XIV (3)
Obchodní donáška. Práce na Reeině obchodu jde plnou parou vpřed, a tak něco uvaří, aby zůstala kola stavby v pohybu. Připraví sendviče s kořeněným smaženým kuřetem, vegetariánskou misku se zeleninou a lososem a úžasné sušenky z bílé čokolády.
Sekáček junior II (9)
Síla vyhozených palačinek. Nová skupina ambiciózních mladých kuchařů vchází do kuchyně s nadějí na vítězství před porotou ve složení šéfkuchař Alex Guarnaschelli, Kelsey Nixon z Cooking Channel a kulinářský bloger Donal Skehan.
Guyova velká sousta XII (6)
Vepřové brie. Guy Fieri se tentokrát vrhne na svůj oblíbený protein – vepřové. Jeho brie z dušené vepřové kotlety je šťavnaté, a servíruje se s ještě bublajícím sýrem brie. Jako příloha salát Farro Out z pšenice farro.
Guyova velká sousta XII (7)
Žebírka, omáčka romesco a rum. Guy Fieri servíruje masitá jídla ve španělském stylu. Vepřová žebírka se solí a pepřem a omáčkou romesco uspokojí všechny fanoušky žebírek, zatímco masové koule OU812 potěší sladkou i pikantní chutí říznutou rumem s ananasem.
Pečení s Annou Olson III (5)
Švýcarské pusinky. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson předvede možnosti využití švýcarských pusinek. Využije je na přípravu tři delikátních sladkostí.
Pečení s Annou Olson III (6)
Konzervování ovoce. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson nám předvede základy konzervace ovoce. Využije pak konzervované ovoce na přípravu tří delikátních dezertů.
Sledování restaurací IV (1)
Joe Broadway’s na mizině. Majitel Joe, který vlastní restauraci poprvé v životě, se snaží udržet při životě Joe Broadway’s Billiards & Sports Pub. Jeho zaměstnanci jsou neprofesionální, jeho kuchař se chystá skončit.
Strávníci v utajení V (12)
Poplatek. Charles a jeho tým se podívají za scénu Red Balls Rock–and–Roll Pizza v Moorparku v Kalifornii, aby odhalili nesrovnalosti v inventáři.
