
Food Network
Food Network od do
Sekáček junior (9)
Narozeninový dort. Dvojité problémy se objeví v kuchyni, protože tato skupina mladých soutěžících sestává ze sester dvojčat. Musejí se snažit, aby udělali dojem na porotu, bývalého profesionálního boxera Lailu Aliho a kuchaře Aarona Sancheze a Arta Smithe.
Sekáček junior (10)
Rozkošně ambiciózní. Čtyři noví juniorští kuchaři přicházejí do kuchyně, aby předvedli, že dokážou vařit jako profíci. K porotcům, šéfkuchařům Scottovi Conantovi a Madisonu Cowanovi, se připojí herečka Mila Kunis.
Sekáček junior (11)
Přetížení roztomilostí. Juniorští kuchaři v této soutěži jsou mladí a neohrožení, mají jen devět nebo deset let, takže jsou doposud ti nejmladší. Porotci jsou Amanda Freitag a Jeff Mauro z Food Network a herečka Hayden Panettiere.
Sekáček junior (12)
Cukroví na nejmenší úrovni. Tito juniorští kuchaři zde chtějí dokázat své odborné zkušenosti v kuchyni před speciálními porotci: šéfkuchaři Alexem Guarnaschellim a Sharone Hakman a muzikantkou Kimberly Schlapman.
Sekáček junior (13)
Pozor na těsto! Čtyři děti, které hrály v Rachael vs. Guy: Když děti vaří, se vracejí soutěžit do kuchyně Sekáčku junior a vyhrát před porotci, šéfkuchařkami Tiffany Derry a Amandou Freitag a herečkou Tiou Mowry.
Giada doma VI (7)
Noc v kasinu. Giada De Laurentiis a její manžel Todd pořádají okouzlující noční večírek s kasinem, inspirovaný nedávnou Giadinou návštěvou Monte Carla.
Giada doma VI (8)
Zbytky z Díkůvzdání. Co dělat se všemi těmi zbytky z Díkůvzdání? Giada De Laurentiis vezme pár tradičních oblíbených jídel a přetvoří je v nové chuťovky pro podávání po svátcích.
Sekáček junior IV (10)
Chytré smažení. Sekané hovězí a hranolky v podobě vlnek jsou známými ingrediencemi, ale dokážou se dětští kuchaři soustředit na přípravu formálně dokonalého jídla? Porotci jsou Justine „iJustine“ Ezarik, Alison Roman a kuchař Marcus Samuelsson.
Giada doma VI (7)
Noc v kasinu. Giada De Laurentiis a její manžel Todd pořádají okouzlující noční večírek s kasinem, inspirovaný nedávnou Giadinou návštěvou Monte Carla.
Giada doma VI (8)
Zbytky z Díkůvzdání. Co dělat se všemi těmi zbytky z Díkůvzdání? Giada De Laurentiis vezme pár tradičních oblíbených jídel a přetvoří je v nové chuťovky pro podávání po svátcích.
Ayesha a její domácí kuchyně (3)
Noční rande. Ayesha a Stephen si užijí noční rande i tím, že využijí nové a zajímavé ingredience u pokrmů jaké šafránové créme brulée a ostré čajové mojitos. Ayeshina kamarádka Parisa O’Connell připraví posezení u stolu.
Ayesha a její domácí kuchyně (4)
Dvojité potíže. Ayeshin otec John a tchán Dell Curry se k ní připojí v kuchyni, aby pomohli připravit večeři na Díkůvzdání, včetně nejsýrovatějších makarónů se sýrem, krémového kukuřičného chleba a jižansky upravené brukve.
Nejlepší americký pekař (3)
Moučníky. Šest zbývajících pekařů musí ve výzvě dovedností připravit miniaturní ovocné dortíky, poté mají za úkol v mistrovské výzvě upéct dort St. Honoré s kávovou příchutí.
Legrační dorty (6)
Jurský dort. Tři skvělí tvůrci dortů přivádějí k životu vysněné dorty svých klientů, třeba právě vylíhnutého dinosaura, dost sladkého ke snězení, fantastický dort v podobě hodin, který visí na zdi při zahájení umělecké výstavy, nebo úchvatný cukrový dort v podobě svatební kytic.
Legrační dorty (7)
Dort velikosti Texasu. Jeden umělec v oblasti dortů má vytvořit dort v bohémském stylu s jedlým makramé, třásněmi a tucty složitých kytiček. Další mistrovský kousek nabídne sladkou verzi dominanty Dallasu a avantgardní kreaci.
Restaurant: Impossible III (9)
Pappa’s Restaurant. Michael „Pappa“ vlastní se svými dvěma syny restauraci už více než 15 let a jejich neustálé boje jsou zdrojem problémů samotné restaurace. Robert má pouhé dva dny na to, aby napravil nefungující rodinu a místo oživil.
Sledování restaurací V (1)
Suši problémy. Willieho si zavolá na pomoc Joy, majitelka Osaka’s Japanese Cuisine, první suši restaurace v Las Vegas. Ta má nyní problémy a Joy by ráda, aby Willie natočil a prozkoumal její personál, než bude její dědictví muset skončit.
Kuchyně VIII (5)
Delikátní a nutriční. Začněte nový rok zdravě s Katie Lee a jejími krůtími bolognese s vegetariánskými nudlemi nebo Jeffem Mauro a jeho řepnými burgery s citrusovým caper aioli. Také je zde šance objevit málo známé, ale zdravé ingredience.
Osadnice XII (10)
Kuchyňské zpovědi: Čtyři roční doby na ranči. Ree se podělí o pár fakt ze svého života a změny jídel v závislosti na měnících se ročních obdobích na ranči. Připraví dušené maso na červeném víně, kuřecí tacos s jahodovou salsou, salát s opečenou červenou řepou a kozím sýrem a kari polévku s mrkví a dýní.
Osadnice XII (11)
Čtyři odstíny čokolády. Ree uvaří nejdekadentnější čokoládové pochoutky z bílé čokolády s tóny do tmavé. Je zde tvarohový koláč s bílou čokoládou a malinami, šišky s náplní a posypkou, šlehaná pěna s mléčnou čokoládou a pomerančové martini s čokoládou.
Sekáček junior (13)
Pozor na těsto! Čtyři děti, které hrály v Rachael vs. Guy: Když děti vaří, se vracejí soutěžit do kuchyně Sekáčku junior a vyhrát před porotci, šéfkuchařkami Tiffany Derry a Amandou Freitag a herečkou Tiou Mowry.
Guyova velká sousta XI (1)
Dobroty ze zadních dvorků: Steak Diane. Fieriové doma pořádají noc se steaky a Guy připravuje steak Diane, s bohatou omáčkou s brandy a houbami. Jako příloha šťouchané brambory s tuřínem, a bohatou, uzenou chuť dotvoří opečená kapusta s červenou řepou s slaninou.
Guyova velká sousta XI (2)
Jídla ze zadních dvorků: kuřecí řízek. Guy a jeho kamarád šéfkuchař usmaží k večeři kuřecí řízek epických rozměrů. K němu Guy připraví kyselé zelí s česnekovou a cibulovou omáčkou a kořeněnými sladkými paprikami. Jako dezert čokoládový dort Bundt s polevou ze sušených višní.
Pečení s Annou Olson (29)
Košíčky. Anna začne se základními vanilkovými košíčky a ukáže nám, jak klasické košíčky zdokonalit chuťově i vzhledem, aby každého upoutaly a potěšily. Díky vylepšené technice pak vytvoří složitější verzi: kořeněné čokoládové košíčky.
Pečení s Annou Olson (30)
Citrónový krém. Anna začne metodou s alkoholem, aby připravila citrónový krém v britském stylu, a pak vytvoří šlehaný citrónový krém s lesními plody. Poté nachystá klasický francouzský dezert z bister, Tatre au Citron. Následuje pěnový dortík s pečeným citrónem.
Sledování restaurací III (6)
Chyťte zloděje restaurace. Willie přichází na pomoc Dannymu, majiteli strádajícího Danny’s Steakhouse v Red Bank. Willie zjistí, že nejenom že personál je nekompetentní, ale že mezi nimi může být i zloděj.
Kuchyně VIII (5)
Delikátní a nutriční. Začněte nový rok zdravě s Katie Lee a jejími krůtími bolognese s vegetariánskými nudlemi nebo Jeffem Mauro a jeho řepnými burgery s citrusovým caper aioli. Také je zde šance objevit málo známé, ale zdravé ingredience.
Osadnice XII (10)
Kuchyňské zpovědi: Čtyři roční doby na ranči. Ree se podělí o pár fakt ze svého života a změny jídel v závislosti na měnících se ročních obdobích na ranči. Připraví dušené maso na červeném víně, kuřecí tacos s jahodovou salsou, salát s opečenou červenou řepou a kozím sýrem a kari polévku s mrkví a dýní.
Osadnice XII (11)
Čtyři odstíny čokolády. Ree uvaří nejdekadentnější čokoládové pochoutky z bílé čokolády s tóny do tmavé. Je zde tvarohový koláč s bílou čokoládou a malinami, šišky s náplní a posypkou, šlehaná pěna s mléčnou čokoládou a pomerančové martini s čokoládou.
Sekáček junior (13)
Pozor na těsto! Čtyři děti, které hrály v Rachael vs. Guy: Když děti vaří, se vracejí soutěžit do kuchyně Sekáčku junior a vyhrát před porotci, šéfkuchařkami Tiffany Derry a Amandou Freitag a herečkou Tiou Mowry.
Guyova velká sousta XI (1)
Dobroty ze zadních dvorků: Steak Diane. Fieriové doma pořádají noc se steaky a Guy připravuje steak Diane, s bohatou omáčkou s brandy a houbami. Jako příloha šťouchané brambory s tuřínem, a bohatou, uzenou chuť dotvoří opečená kapusta s červenou řepou s slaninou.
Guyova velká sousta XI (2)
Jídla ze zadních dvorků: kuřecí řízek. Guy a jeho kamarád šéfkuchař usmaží k večeři kuřecí řízek epických rozměrů. K němu Guy připraví kyselé zelí s česnekovou a cibulovou omáčkou a kořeněnými sladkými paprikami. Jako dezert čokoládový dort Bundt s polevou ze sušených višní.
Strávníci v utajení III (9)
Tajná omáčka. Poté, co ochutnal grilovací omáčku od konkurenční restaurace a zjistil, že chutná přesně jako ta jeho, zavolá Terry, majitel Cooper’s Old Time Pit Barbecue v Texasu, Strávníky v utajení.
Strávníci v utajení III (10)
Chaotické menu. Když se Francesco, majitel Zio Cecio v Dallasu, dozví o negativních hodnoceních tex-mex jídla v jeho italské restauraci, zavolá Charlese, aby věc prošetřil.
Na cestách s G. Garvinem II (3)
San Francisco. G. Garvin míří do San Franciska. Nejprve do Brenda’s Soul Food s chutěmi Pacifiku a ústřicemi a smaženými sumci po’boy. Pak G. navštíví místní legendu, Richarda Aliotoa ze slavné Crab Cioppino.
Na cestách s G. Garvinem II (4)
Oakland. Aby ochutnal jídla Oaklandu, navštíví G. Garvin Chop Bar, kde si dá chutnou sekanou. Také se zastaví v domácí kuchyni Jaynelle z oblíbeného obchodu Pietisserie a vyzkouší štiplavý jablečný koláč.
Kuchyně VIII (6)
Snídaně opět na výsluní. V Kuchyni přivádějí snídani opět na výsluní díky koktejlu Mimosa Geoffreyho Zakariana a delikátním smaženým vejcím se salámem, mozzarellou, olivami a česnekovým chlebem, plus jsou zde dva recepty na přidání bílkovin do snídaně.
Osadnice XII (12)
Zvláštní den. Ree balí zábavné pochoutky pro mladší děti na piknik pozdního odpoledne. Připraví sušenky s podobou zvířátek, křupavé cereální kuřecí prsty, sendviče s okurkovými prsty, salát na špejli nebo malé kousky vodního melounu.
Osadnice XII (13)
Stravování 101. Ree v kuchyni vaří tři sytá jídla dopředu – kuřecí casserole cordon bleu, koláč tamale v texasko-mexickém stylu s kořeněným hovězím a plný rendlík polévky s fazolemi a slaninou.
Sekáček junior II (1)
Křepelčí výzva. Mladí kuchaři si projeví přátelství a pomohou si z nouze. Ale někdo z nich musí stále vyřazen porotou ve složení Maneet Chauhan, herec Rico Rodriguez a Fabio Viviani.
Guyova velká sousta XI (3)
Jídla ze zadních dvorků: dušená žebírka. Guy a jeho kamarád šéfkuchař mají šest balení černého piva stout a nebojí se je použít! Krátká žebra dušená na černém pivu s ječmenem jsou masným jídlem, a opečená dýně s houbami, papričkami a kozím sýrem zeleninovou přílohou.
Guyova velká sousta XI (4)
Jídla ze zadních dvorků: kuřecí marsala. Guy připravuje večeři pro svou rodinu, plnou jeho variací na italskou kuchyni. Hlavním chodem je kuřecí marsala s houbami a jako dokonalá příloha opečená štiplavá kořenová zelenina a těstovinový salát radiatore.
Restaurant: Impossible III (10)
Ristorante Barolo. Po prvních úspěšných pěti letech ničí Ristorante Barolo měnící se ekonomika v kombinaci s vysokými náklady na údržbu historické budovy, a také zdravotní problémy v rodině. Pár se rozhodne požádat o pomoc Roberta Irvineho.
Klub gurmánů (1)
Aligátor ve větrném městě. Tyler Florence pozve pět nejslavnějších šéfkuchařů z Chicaga, aby soutěžili v italské restauraci. V prvním kole se pěkně zapotí, když budou muset upravit maso z aligátora.
Guyova velká sousta XIV (1)
Domácí chuťovky. Guy Fierce oslavuje svou lásku k čínským jídlům oblíbenými chuťovkami svého dětství. Připraví kuřata mu–shu, plněná smaženou zeleninou. K zapití pak Briar Patch Mojito, což je Guyova směs z vymačkaného citrónu, s mátou, tymiánem a čerstvým ovocem a s citrusy nasáklými rumem.
Guyova velká sousta XIV (2)
Snadná italská jídla. Znáte lásku Guye Fieriho pro italská jídla, a ten nyní připraví lasagne s bílým krocanem – mluvíme o vrstvách těstovin, sýru ricotta, cuket, pikantní omáčky, hub a mozzarelly.
Nejlepší americký pekař (3)
Moučníky. Šest zbývajících pekařů musí ve výzvě dovedností připravit miniaturní ovocné dortíky, poté mají za úkol v mistrovské výzvě upéct dort St. Honoré s kávovou příchutí.
Legrační dorty (6)
Jurský dort. Tři skvělí tvůrci dortů přivádějí k životu vysněné dorty svých klientů, třeba právě vylíhnutého dinosaura, dost sladkého ke snězení, fantastický dort v podobě hodin, který visí na zdi při zahájení umělecké výstavy, nebo úchvatný cukrový dort v podobě svatební kytic.
Legrační dorty (7)
Dort velikosti Texasu. Jeden umělec v oblasti dortů má vytvořit dort v bohémském stylu s jedlým makramé, třásněmi a tucty složitých kytiček. Další mistrovský kousek nabídne sladkou verzi dominanty Dallasu a avantgardní kreaci.
Kuchyně VIII (6)
Snídaně opět na výsluní. V Kuchyni přivádějí snídani opět na výsluní díky koktejlu Mimosa Geoffreyho Zakariana a delikátním smaženým vejcím se salámem, mozzarellou, olivami a česnekovým chlebem, plus jsou zde dva recepty na přidání bílkovin do snídaně.
Osadnice XII (12)
Zvláštní den. Ree balí zábavné pochoutky pro mladší děti na piknik pozdního odpoledne. Připraví sušenky s podobou zvířátek, křupavé cereální kuřecí prsty, sendviče s okurkovými prsty, salát na špejli nebo malé kousky vodního melounu.
Osadnice XII (13)
Stravování 101. Ree v kuchyni vaří tři sytá jídla dopředu – kuřecí casserole cordon bleu, koláč tamale v texasko-mexickém stylu s kořeněným hovězím a plný rendlík polévky s fazolemi a slaninou.
Sekáček junior II (1)
Křepelčí výzva. Mladí kuchaři si projeví přátelství a pomohou si z nouze. Ale někdo z nich musí stále vyřazen porotou ve složení Maneet Chauhan, herec Rico Rodriguez a Fabio Viviani.
Guyova velká sousta XI (3)
Jídla ze zadních dvorků: dušená žebírka. Guy a jeho kamarád šéfkuchař mají šest balení černého piva stout a nebojí se je použít! Krátká žebra dušená na černém pivu s ječmenem jsou masným jídlem, a opečená dýně s houbami, papričkami a kozím sýrem zeleninovou přílohou.
Guyova velká sousta XI (4)
Jídla ze zadních dvorků: kuřecí marsala. Guy připravuje večeři pro svou rodinu, plnou jeho variací na italskou kuchyni. Hlavním chodem je kuřecí marsala s houbami a jako dokonalá příloha opečená štiplavá kořenová zelenina a těstovinový salát radiatore.
Pečení s Annou Olson (29)
Košíčky. Anna začne se základními vanilkovými košíčky a ukáže nám, jak klasické košíčky zdokonalit chuťově i vzhledem, aby každého upoutaly a potěšily. Díky vylepšené technice pak vytvoří složitější verzi: kořeněné čokoládové košíčky.
Pečení s Annou Olson (30)
Citrónový krém. Anna začne metodou s alkoholem, aby připravila citrónový krém v britském stylu, a pak vytvoří šlehaný citrónový krém s lesními plody. Poté nachystá klasický francouzský dezert z bister, Tatre au Citron. Následuje pěnový dortík s pečeným citrónem.
Sledování restaurací III (6)
Chyťte zloděje restaurace. Willie přichází na pomoc Dannymu, majiteli strádajícího Danny’s Steakhouse v Red Bank. Willie zjistí, že nejenom že personál je nekompetentní, ale že mezi nimi může být i zloděj.
Strávníci v utajení III (9)
Tajná omáčka. Poté, co ochutnal grilovací omáčku od konkurenční restaurace a zjistil, že chutná přesně jako ta jeho, zavolá Terry, majitel Cooper’s Old Time Pit Barbecue v Texasu, Strávníky v utajení.
