• Food Network

    • Food Network od do

      • Klub gurmánů (1)

        Aligátor ve větrném městě. Tyler Florence pozve pět nejslavnějších šéfkuchařů z Chicaga, aby soutěžili v italské restauraci. V prvním kole se pěkně zapotí, když budou muset upravit maso z aligátora.

      • Guyova velká sousta XIV (1)

        Domácí chuťovky. Guy Fierce oslavuje svou lásku k čínským jídlům oblíbenými chuťovkami svého dětství. Připraví kuřata mu–shu, plněná smaženou zeleninou. K zapití pak Briar Patch Mojito, což je Guyova směs z vymačkaného citrónu, s mátou, tymiánem a čerstvým ovocem a s citrusy nasáklými rumem.

      • Guyova velká sousta XIV (2)

        Snadná italská jídla. Znáte lásku Guye Fieriho pro italská jídla, a ten nyní připraví lasagne s bílým krocanem – mluvíme o vrstvách těstovin, sýru ricotta, cuket, pikantní omáčky, hub a mozzarelly.

      • Nejlepší americký pekař (3)

        Moučníky. Šest zbývajících pekařů musí ve výzvě dovedností připravit miniaturní ovocné dortíky, poté mají za úkol v mistrovské výzvě upéct dort St. Honoré s kávovou příchutí.

      • Legrační dorty (6)

        Jurský dort. Tři skvělí tvůrci dortů přivádějí k životu vysněné dorty svých klientů, třeba právě vylíhnutého dinosaura, dost sladkého ke snězení, fantastický dort v podobě hodin, který visí na zdi při zahájení umělecké výstavy, nebo úchvatný cukrový dort v podobě svatební kytic.

      • Legrační dorty (7)

        Dort velikosti Texasu. Jeden umělec v oblasti dortů má vytvořit dort v bohémském stylu s jedlým makramé, třásněmi a tucty složitých kytiček. Další mistrovský kousek nabídne sladkou verzi dominanty Dallasu a avantgardní kreaci.

      • Kuchyně VIII (6)

        Snídaně opět na výsluní. V Kuchyni přivádějí snídani opět na výsluní díky koktejlu Mimosa Geoffreyho Zakariana a delikátním smaženým vejcím se salámem, mozzarellou, olivami a česnekovým chlebem, plus jsou zde dva recepty na přidání bílkovin do snídaně.

      • Osadnice XII (12)

        Zvláštní den. Ree balí zábavné pochoutky pro mladší děti na piknik pozdního odpoledne. Připraví sušenky s podobou zvířátek, křupavé cereální kuřecí prsty, sendviče s okurkovými prsty, salát na špejli nebo malé kousky vodního melounu.

      • Osadnice XII (13)

        Stravování 101. Ree v kuchyni vaří tři sytá jídla dopředu – kuřecí casserole cordon bleu, koláč tamale v texasko-mexickém stylu s kořeněným hovězím a plný rendlík polévky s fazolemi a slaninou.

      • Sekáček junior II (1)

        Křepelčí výzva. Mladí kuchaři si projeví přátelství a pomohou si z nouze. Ale někdo z nich musí stále vyřazen porotou ve složení Maneet Chauhan, herec Rico Rodriguez a Fabio Viviani.

      • Guyova velká sousta XI (3)

        Jídla ze zadních dvorků: dušená žebírka. Guy a jeho kamarád šéfkuchař mají šest balení černého piva stout a nebojí se je použít! Krátká žebra dušená na černém pivu s ječmenem jsou masným jídlem, a opečená dýně s houbami, papričkami a kozím sýrem zeleninovou přílohou.

      • Guyova velká sousta XI (4)

        Jídla ze zadních dvorků: kuřecí marsala. Guy připravuje večeři pro svou rodinu, plnou jeho variací na italskou kuchyni. Hlavním chodem je kuřecí marsala s houbami a jako dokonalá příloha opečená štiplavá kořenová zelenina a těstovinový salát radiatore.

      • Pečení s Annou Olson (29)

        Košíčky. Anna začne se základními vanilkovými košíčky a ukáže nám, jak klasické košíčky zdokonalit chuťově i vzhledem, aby každého upoutaly a potěšily. Díky vylepšené technice pak vytvoří složitější verzi: kořeněné čokoládové košíčky.

      • Pečení s Annou Olson (30)

        Citrónový krém. Anna začne metodou s alkoholem, aby připravila citrónový krém v britském stylu, a pak vytvoří šlehaný citrónový krém s lesními plody. Poté nachystá klasický francouzský dezert z bister, Tatre au Citron. Následuje pěnový dortík s pečeným citrónem.

      • Sledování restaurací III (6)

        Chyťte zloděje restaurace. Willie přichází na pomoc Dannymu, majiteli strádajícího Danny’s Steakhouse v Red Bank. Willie zjistí, že nejenom že personál je nekompetentní, ale že mezi nimi může být i zloděj.

      • Strávníci v utajení III (9)

        Tajná omáčka. Poté, co ochutnal grilovací omáčku od konkurenční restaurace a zjistil, že chutná přesně jako ta jeho, zavolá Terry, majitel Cooper’s Old Time Pit Barbecue v Texasu, Strávníky v utajení.

      • Strávníci v utajení III (10)

        Chaotické menu. Když se Francesco, majitel Zio Cecio v Dallasu, dozví o negativních hodnoceních tex-mex jídla v jeho italské restauraci, zavolá Charlese, aby věc prošetřil.

      • Na cestách s G. Garvinem II (3)

        San Francisco. G. Garvin míří do San Franciska. Nejprve do Brenda’s Soul Food s chutěmi Pacifiku a ústřicemi a smaženými sumci po’boy. Pak G. navštíví místní legendu, Richarda Aliotoa ze slavné Crab Cioppino.

      • Na cestách s G. Garvinem II (4)

        Oakland. Aby ochutnal jídla Oaklandu, navštíví G. Garvin Chop Bar, kde si dá chutnou sekanou. Také se zastaví v domácí kuchyni Jaynelle z oblíbeného obchodu Pietisserie a vyzkouší štiplavý jablečný koláč.

      • Guyovy hry s potravinami VIII (2)

        Turnaj Malých bister u silnic: 3. část. Velmi rozmanitá skupina kuchařů z pořadu Malá bistra u silnic sestupuje do Flavourtown v pokračování turnaje Malých bister u silnic.

      • Kuchyně VIII (6)

        Snídaně opět na výsluní. V Kuchyni přivádějí snídani opět na výsluní díky koktejlu Mimosa Geoffreyho Zakariana a delikátním smaženým vejcím se salámem, mozzarellou, olivami a česnekovým chlebem, plus jsou zde dva recepty na přidání bílkovin do snídaně.

      • Osadnice XII (12)

        Zvláštní den. Ree balí zábavné pochoutky pro mladší děti na piknik pozdního odpoledne. Připraví sušenky s podobou zvířátek, křupavé cereální kuřecí prsty, sendviče s okurkovými prsty, salát na špejli nebo malé kousky vodního melounu.

      • Osadnice XII (13)

        Stravování 101. Ree v kuchyni vaří tři sytá jídla dopředu – kuřecí casserole cordon bleu, koláč tamale v texasko-mexickém stylu s kořeněným hovězím a plný rendlík polévky s fazolemi a slaninou.

      • Sekáček junior II (1)

        Křepelčí výzva. Mladí kuchaři si projeví přátelství a pomohou si z nouze. Ale někdo z nich musí stále vyřazen porotou ve složení Maneet Chauhan, herec Rico Rodriguez a Fabio Viviani.

      • Guyova velká sousta XI (3)

        Jídla ze zadních dvorků: dušená žebírka. Guy a jeho kamarád šéfkuchař mají šest balení černého piva stout a nebojí se je použít! Krátká žebra dušená na černém pivu s ječmenem jsou masným jídlem, a opečená dýně s houbami, papričkami a kozím sýrem zeleninovou přílohou.

      • Guyova velká sousta XI (4)

        Jídla ze zadních dvorků: kuřecí marsala. Guy připravuje večeři pro svou rodinu, plnou jeho variací na italskou kuchyni. Hlavním chodem je kuřecí marsala s houbami a jako dokonalá příloha opečená štiplavá kořenová zelenina a těstovinový salát radiatore.

      • Pečení s Annou Olson (31)

        Francouzské pusinky. Anna se podělí o tajemství přípravy dokonalých francouzských pusinek. Prozradí základy ptačích hnízd. Pak se vrhne na náročnější recept, klasický ovocný dort Pavlova. A konečně Anna připraví okouzlující pusinkové houby.

      • Pečení s Annou Olson (32)

        Vegetariánské koláčky. Anna připravuje různé druhy koláčků ze zeleniny. Začne pomerančovým a cuketovým bochánkem, aby pak vyzkoušela jistě nejpopulárnější vegetariánský dort: mrkvový dort s polevou ze smetanového sýru.

      • Sledování restaurací III (7)

        Rozdal by i dům. Willie přichází na pomoc rodinné jídelně, Gus’s Franklin Park Restaurant. Willie zjistí, že zdrojem problémů by mohl být přehnaně velkorysý manažer.

      • Kuchyně VIII (6)

        Snídaně opět na výsluní. V Kuchyni přivádějí snídani opět na výsluní díky koktejlu Mimosa Geoffreyho Zakariana a delikátním smaženým vejcím se salámem, mozzarellou, olivami a česnekovým chlebem, plus jsou zde dva recepty na přidání bílkovin do snídaně.

      • Osadnice XII (12)

        Zvláštní den. Ree balí zábavné pochoutky pro mladší děti na piknik pozdního odpoledne. Připraví sušenky s podobou zvířátek, křupavé cereální kuřecí prsty, sendviče s okurkovými prsty, salát na špejli nebo malé kousky vodního melounu.

      • Osadnice XII (13)

        Stravování 101. Ree v kuchyni vaří tři sytá jídla dopředu – kuřecí casserole cordon bleu, koláč tamale v texasko-mexickém stylu s kořeněným hovězím a plný rendlík polévky s fazolemi a slaninou.

      • Sekáček junior II (1)

        Křepelčí výzva. Mladí kuchaři si projeví přátelství a pomohou si z nouze. Ale někdo z nich musí stále vyřazen porotou ve složení Maneet Chauhan, herec Rico Rodriguez a Fabio Viviani.

      • Guyova velká sousta XI (3)

        Jídla ze zadních dvorků: dušená žebírka. Guy a jeho kamarád šéfkuchař mají šest balení černého piva stout a nebojí se je použít! Krátká žebra dušená na černém pivu s ječmenem jsou masným jídlem, a opečená dýně s houbami, papričkami a kozím sýrem zeleninovou přílohou.

      • Guyova velká sousta XI (4)

        Jídla ze zadních dvorků: kuřecí marsala. Guy připravuje večeři pro svou rodinu, plnou jeho variací na italskou kuchyni. Hlavním chodem je kuřecí marsala s houbami a jako dokonalá příloha opečená štiplavá kořenová zelenina a těstovinový salát radiatore.

      • Strávníci v utajení III (11)

        Sebevědomý suverén. Po propadech v příjmech v restauraci v Dallasu, v Stroker’s Ice House, posílá Charles na místo strávníky v utajení Hollie a Justina, kteří odhalí problém, který je možná spojený s místním motorkářským obchodem.

      • Strávníci v utajení III (12)

        Ozbrojené služby. Keith, majitel restaurace Buttons v Texasu, požádá Charlese o pomoc poté, co se doslechl stížnosti, že jeho manažer s vojenskou minulostí je příliš přísný.

      • Na cestách s G. Garvinem II (5)

        Nashville. V Nashvillu se G. zastaví v Lockeland Table na úžasný vepřový hřbet s ledvinkami a zeleninou, a na jižanskou klasiku, makaróny a sýr. Pak dostane soukromou lekci v Nashvillu od majitele 400 Degrees Hot Chicken.

      • Na cestách s G. Garvinem II (6)

        Louisville. G. míří do Louisville v Kentucky a navštíví 610 Magnolia, kde šéfkuchař pomalu vaří hovězí oháňky v různorodém jižanském stylu. Další zastávkou je Hammerheads, kde dva mladí šéfkuchaři prorazili se svým eklektickým menu.

      • Kuchyně VIII (7)

        Chutné, a přitom úsporné. Naučte se, které potraviny zmrazit a které byste měli použít rychle čerstvé, jak ušetřit peníze s vepřovým osso bucco, nebo jak vytvořit dvě snadné večeře pro pracovní dny od Katie Lee a Marcely Valladolid, s využitím cenově dostupných kuřecích stehen.

      • Osadnice XIII (1)

        Dítě na ranči. Na ranči je nové dítě, a tak Ree připraví pro novou maminku balíček první péče plný jídel a věcí pro rozmazlování. Je zde hovězí hrudí, zapečené brambory, andělský koláč a ovocný salát s medem a tymiánem.

      • Osadnice XIII (2)

        Příběh o čtyřech obědech. Ree chystá v kuchyni na ranči oběd a připraví například kořeněné vrstvené burgery s cibulovými kroužky, salát se sezamem a tofu, hromadu havajských hovězích sendvičů a konečně pouze pro sebe kuřata s mangem a chili.

      • Sekáček junior II (2)

        Máme tě rádi, mami! Mladí kuchaři mají vytvořit jídla, která by milovaly jejich matky, a také ohromila porotu ve složení Maneet Chauhan, Haylie Duff z Cooking Channel a herečka Alison Sweeney.

      • Guyova velká sousta XI (5)

        Jídla ze zadních dvorků: krůtí cordon bleu. Guy Fieri dělá svoji verzi hostiny na Den díkůvzdání. Krůtí cordon bleu je vláčnou, chutnou a jemnou alternativou k celému ptákovi, tradičnější casserole se zelenými fazolkami soupeří s Guyovou domácí houbovou omáčkou.

      • Guyova velká sousta XI (6)

        Jídla ze zadních dvorků: krůtí enchiladas. Guy Fieri podává pár svých oblíbených mexických jídel pro potěšení davu. Krůtí enchiladas jsou vydatné a s probublávajícím sýrem, následuje omáčka z restované mochyně a avokádová salsa s černými fazolemi a kukuřicí.

      • Porazte Bobbyho Flaye X (11)

        Zpátky do školy. Bitvu mezi nejlepšími cukráři bude sledovat kamarád Bobbyho Flaye, legendární François Payard. Dojde na neobvyklé kreace předního cukráře z New York City, Zaca Younga, a Ted Allen a Rowan Blanchard vyberou vítěze.

      • Porazte Bobbyho Flaye X (12)

        Dětská porota. Restauratér z Kalifornie Claud Beltran a čerstvý dědeček Brian Santos soupeří o možnost postavit se tváří v tvář Bobbymu Flayovi, a Sunny Anderson společně s dětskými kuchaři Gibsonem Borellim a Tylerem Zagerem rozhodnou, kdo z nich na to má.

      • Jídla na otevřeném ohni IV (13)

        Portorické grilování. Roger je v Portoriku, kde je horko, výhled plný kouře a jídlo je „a fuego“.

      • Jídla na otevřeném ohni V (1)

        Rodinné ohniště. Roger se seznámí s kuchaři v Alexander City v Alabamě, a v Charlestonu v Jižní Karolíně, kteří dávají zcela nové variace jídlům při venkovním grilování.

      • Guyova velká sousta XIV (3)

        Lufara od jižních hranic. Na počest prázdninových vzpomínek uvaří Guy Fieri pár mexických jídel. Začne lufarou Veracruz, nadívanou směsí cibule, rajčat, chilli, oliv a oregana.

      • Guyova velká sousta XIV (4)

        Hrdé cajunské vepřové. Guy Fieri vaří svá oblíbená jídla za doprovodu mámy! Začnou nadívanou vepřovou panenkou Andouille pečenou na pekáči s omáčkou. Jako příloha pikantní vegetariánské červené fazole a rýže.

      • Restaurant: Impossible III (10)

        Ristorante Barolo. Po prvních úspěšných pěti letech ničí Ristorante Barolo měnící se ekonomika v kombinaci s vysokými náklady na údržbu historické budovy, a také zdravotní problémy v rodině. Pár se rozhodne požádat o pomoc Roberta Irvineho.

      • Klub gurmánů (1)

        Aligátor ve větrném městě. Tyler Florence pozve pět nejslavnějších šéfkuchařů z Chicaga, aby soutěžili v italské restauraci. V prvním kole se pěkně zapotí, když budou muset upravit maso z aligátora.

      • Kuchyně VIII (7)

        Chutné, a přitom úsporné. Naučte se, které potraviny zmrazit a které byste měli použít rychle čerstvé, jak ušetřit peníze s vepřovým osso bucco, nebo jak vytvořit dvě snadné večeře pro pracovní dny od Katie Lee a Marcely Valladolid, s využitím cenově dostupných kuřecích stehen.

      • Osadnice XIII (1)

        Dítě na ranči. Na ranči je nové dítě, a tak Ree připraví pro novou maminku balíček první péče plný jídel a věcí pro rozmazlování. Je zde hovězí hrudí, zapečené brambory, andělský koláč a ovocný salát s medem a tymiánem.

      • Osadnice XIII (2)

        Příběh o čtyřech obědech. Ree chystá v kuchyni na ranči oběd a připraví například kořeněné vrstvené burgery s cibulovými kroužky, salát se sezamem a tofu, hromadu havajských hovězích sendvičů a konečně pouze pro sebe kuřata s mangem a chili.

      • Sekáček junior II (2)

        Máme tě rádi, mami! Mladí kuchaři mají vytvořit jídla, která by milovaly jejich matky, a také ohromila porotu ve složení Maneet Chauhan, Haylie Duff z Cooking Channel a herečka Alison Sweeney.

      • Guyova velká sousta XI (5)

        Jídla ze zadních dvorků: krůtí cordon bleu. Guy Fieri dělá svoji verzi hostiny na Den díkůvzdání. Krůtí cordon bleu je vláčnou, chutnou a jemnou alternativou k celému ptákovi, tradičnější casserole se zelenými fazolkami soupeří s Guyovou domácí houbovou omáčkou.

      • Guyova velká sousta XI (6)

        Jídla ze zadních dvorků: krůtí enchiladas. Guy Fieri podává pár svých oblíbených mexických jídel pro potěšení davu. Krůtí enchiladas jsou vydatné a s probublávajícím sýrem, následuje omáčka z restované mochyně a avokádová salsa s černými fazolemi a kukuřicí.

      • Pečení s Annou Olson (31)

        Francouzské pusinky. Anna se podělí o tajemství přípravy dokonalých francouzských pusinek. Prozradí základy ptačích hnízd. Pak se vrhne na náročnější recept, klasický ovocný dort Pavlova. A konečně Anna připraví okouzlující pusinkové houby.

      • Pečení s Annou Olson (32)

        Vegetariánské koláčky. Anna připravuje různé druhy koláčků ze zeleniny. Začne pomerančovým a cuketovým bochánkem, aby pak vyzkoušela jistě nejpopulárnější vegetariánský dort: mrkvový dort s polevou ze smetanového sýru.

      • Sledování restaurací III (7)

        Rozdal by i dům. Willie přichází na pomoc rodinné jídelně, Gus’s Franklin Park Restaurant. Willie zjistí, že zdrojem problémů by mohl být přehnaně velkorysý manažer.

      • Strávníci v utajení III (11)

        Sebevědomý suverén. Po propadech v příjmech v restauraci v Dallasu, v Stroker’s Ice House, posílá Charles na místo strávníky v utajení Hollie a Justina, kteří odhalí problém, který je možná spojený s místním motorkářským obchodem.