
Food Network
Food Network od do
Jídla na otevřeném ohni IV (13)
Portorické grilování. Roger je v Portoriku, kde je horko, výhled plný kouře a jídlo je „a fuego“.
Jídla na otevřeném ohni V (1)
Rodinné ohniště. Roger se seznámí s kuchaři v Alexander City v Alabamě, a v Charlestonu v Jižní Karolíně, kteří dávají zcela nové variace jídlům při venkovním grilování.
Guyova velká sousta XIV (3)
Lufara od jižních hranic. Na počest prázdninových vzpomínek uvaří Guy Fieri pár mexických jídel. Začne lufarou Veracruz, nadívanou směsí cibule, rajčat, chilli, oliv a oregana.
Guyova velká sousta XIV (4)
Hrdé cajunské vepřové. Guy Fieri vaří svá oblíbená jídla za doprovodu mámy! Začnou nadívanou vepřovou panenkou Andouille pečenou na pekáči s omáčkou. Jako příloha pikantní vegetariánské červené fazole a rýže.
Restaurant: Impossible III (10)
Ristorante Barolo. Po prvních úspěšných pěti letech ničí Ristorante Barolo měnící se ekonomika v kombinaci s vysokými náklady na údržbu historické budovy, a také zdravotní problémy v rodině. Pár se rozhodne požádat o pomoc Roberta Irvineho.
Klub gurmánů (1)
Aligátor ve větrném městě. Tyler Florence pozve pět nejslavnějších šéfkuchařů z Chicaga, aby soutěžili v italské restauraci. V prvním kole se pěkně zapotí, když budou muset upravit maso z aligátora.
Kuchyně VIII (7)
Chutné, a přitom úsporné. Naučte se, které potraviny zmrazit a které byste měli použít rychle čerstvé, jak ušetřit peníze s vepřovým osso bucco, nebo jak vytvořit dvě snadné večeře pro pracovní dny od Katie Lee a Marcely Valladolid, s využitím cenově dostupných kuřecích stehen.
Osadnice XIII (1)
Dítě na ranči. Na ranči je nové dítě, a tak Ree připraví pro novou maminku balíček první péče plný jídel a věcí pro rozmazlování. Je zde hovězí hrudí, zapečené brambory, andělský koláč a ovocný salát s medem a tymiánem.
Osadnice XIII (2)
Příběh o čtyřech obědech. Ree chystá v kuchyni na ranči oběd a připraví například kořeněné vrstvené burgery s cibulovými kroužky, salát se sezamem a tofu, hromadu havajských hovězích sendvičů a konečně pouze pro sebe kuřata s mangem a chili.
Sekáček junior II (2)
Máme tě rádi, mami! Mladí kuchaři mají vytvořit jídla, která by milovaly jejich matky, a také ohromila porotu ve složení Maneet Chauhan, Haylie Duff z Cooking Channel a herečka Alison Sweeney.
Guyova velká sousta XI (5)
Jídla ze zadních dvorků: krůtí cordon bleu. Guy Fieri dělá svoji verzi hostiny na Den díkůvzdání. Krůtí cordon bleu je vláčnou, chutnou a jemnou alternativou k celému ptákovi, tradičnější casserole se zelenými fazolkami soupeří s Guyovou domácí houbovou omáčkou.
Guyova velká sousta XI (6)
Jídla ze zadních dvorků: krůtí enchiladas. Guy Fieri podává pár svých oblíbených mexických jídel pro potěšení davu. Krůtí enchiladas jsou vydatné a s probublávajícím sýrem, následuje omáčka z restované mochyně a avokádová salsa s černými fazolemi a kukuřicí.
Pečení s Annou Olson (31)
Francouzské pusinky. Anna se podělí o tajemství přípravy dokonalých francouzských pusinek. Prozradí základy ptačích hnízd. Pak se vrhne na náročnější recept, klasický ovocný dort Pavlova. A konečně Anna připraví okouzlující pusinkové houby.
Pečení s Annou Olson (32)
Vegetariánské koláčky. Anna připravuje různé druhy koláčků ze zeleniny. Začne pomerančovým a cuketovým bochánkem, aby pak vyzkoušela jistě nejpopulárnější vegetariánský dort: mrkvový dort s polevou ze smetanového sýru.
Sledování restaurací III (7)
Rozdal by i dům. Willie přichází na pomoc rodinné jídelně, Gus’s Franklin Park Restaurant. Willie zjistí, že zdrojem problémů by mohl být přehnaně velkorysý manažer.
Strávníci v utajení III (11)
Sebevědomý suverén. Po propadech v příjmech v restauraci v Dallasu, v Stroker’s Ice House, posílá Charles na místo strávníky v utajení Hollie a Justina, kteří odhalí problém, který je možná spojený s místním motorkářským obchodem.
Strávníci v utajení III (12)
Ozbrojené služby. Keith, majitel restaurace Buttons v Texasu, požádá Charlese o pomoc poté, co se doslechl stížnosti, že jeho manažer s vojenskou minulostí je příliš přísný.
Na cestách s G. Garvinem II (5)
Nashville. V Nashvillu se G. zastaví v Lockeland Table na úžasný vepřový hřbet s ledvinkami a zeleninou, a na jižanskou klasiku, makaróny a sýr. Pak dostane soukromou lekci v Nashvillu od majitele 400 Degrees Hot Chicken.
Na cestách s G. Garvinem II (6)
Louisville. G. míří do Louisville v Kentucky a navštíví 610 Magnolia, kde šéfkuchař pomalu vaří hovězí oháňky v různorodém jižanském stylu. Další zastávkou je Hammerheads, kde dva mladí šéfkuchaři prorazili se svým eklektickým menu.
Guyovy hry s potravinami VIII (3)
Turnaj Malých bister u silnic: 2. část. Kuchaři z pořadu Malá bistra u silnic se soustředí na trh ve druhém kole turnaje Malých bister u silnic.
Kuchyně VIII (7)
Chutné, a přitom úsporné. Naučte se, které potraviny zmrazit a které byste měli použít rychle čerstvé, jak ušetřit peníze s vepřovým osso bucco, nebo jak vytvořit dvě snadné večeře pro pracovní dny od Katie Lee a Marcely Valladolid, s využitím cenově dostupných kuřecích stehen.
Osadnice XIII (1)
Dítě na ranči. Na ranči je nové dítě, a tak Ree připraví pro novou maminku balíček první péče plný jídel a věcí pro rozmazlování. Je zde hovězí hrudí, zapečené brambory, andělský koláč a ovocný salát s medem a tymiánem.
Osadnice XIII (2)
Příběh o čtyřech obědech. Ree chystá v kuchyni na ranči oběd a připraví například kořeněné vrstvené burgery s cibulovými kroužky, salát se sezamem a tofu, hromadu havajských hovězích sendvičů a konečně pouze pro sebe kuřata s mangem a chili.
Sekáček junior II (2)
Máme tě rádi, mami! Mladí kuchaři mají vytvořit jídla, která by milovaly jejich matky, a také ohromila porotu ve složení Maneet Chauhan, Haylie Duff z Cooking Channel a herečka Alison Sweeney.
Guyova velká sousta XI (5)
Jídla ze zadních dvorků: krůtí cordon bleu. Guy Fieri dělá svoji verzi hostiny na Den díkůvzdání. Krůtí cordon bleu je vláčnou, chutnou a jemnou alternativou k celému ptákovi, tradičnější casserole se zelenými fazolkami soupeří s Guyovou domácí houbovou omáčkou.
Guyova velká sousta XI (6)
Jídla ze zadních dvorků: krůtí enchiladas. Guy Fieri podává pár svých oblíbených mexických jídel pro potěšení davu. Krůtí enchiladas jsou vydatné a s probublávajícím sýrem, následuje omáčka z restované mochyně a avokádová salsa s černými fazolemi a kukuřicí.
Pečení s Annou Olson (33)
Polévané řezy. Anna začne klasickými řezy politými skořicovým přelivem, pak se podělí o tajemství, jak upéct dokonalý koláč. Poté upeče v britském stylu bochánek Chelsea, plněný sušeným a kandovaným ovocem. Následuje koláč s banány a vlašskými ořechy s polevou z bílé čokolády.
Pečení s Annou Olson (34)
Čokoládové mousse. Anna začne s klasickým mousse z tmavé čokolády, pak připraví vlastní mražené dezerty se špetkou máty: semifreddo s mousse z bílé čokolády a pak výstavní dezert s brusinkami: dortík s mousse z bílé čokolády.
Sledování restaurací III (8)
Váš Smokehouse je k smíchu. Willie přichází pomoci Seanovi, mladému majiteli grilu Smokehouse v Somervillu. Willie zjistí, že neprofesionální personál nijak Seanovu přežití v podnikání nepomáhá.
Kuchyně VIII (7)
Chutné, a přitom úsporné. Naučte se, které potraviny zmrazit a které byste měli použít rychle čerstvé, jak ušetřit peníze s vepřovým osso bucco, nebo jak vytvořit dvě snadné večeře pro pracovní dny od Katie Lee a Marcely Valladolid, s využitím cenově dostupných kuřecích stehen.
Osadnice XIII (1)
Dítě na ranči. Na ranči je nové dítě, a tak Ree připraví pro novou maminku balíček první péče plný jídel a věcí pro rozmazlování. Je zde hovězí hrudí, zapečené brambory, andělský koláč a ovocný salát s medem a tymiánem.
Osadnice XIII (2)
Příběh o čtyřech obědech. Ree chystá v kuchyni na ranči oběd a připraví například kořeněné vrstvené burgery s cibulovými kroužky, salát se sezamem a tofu, hromadu havajských hovězích sendvičů a konečně pouze pro sebe kuřata s mangem a chili.
Sekáček junior II (2)
Máme tě rádi, mami! Mladí kuchaři mají vytvořit jídla, která by milovaly jejich matky, a také ohromila porotu ve složení Maneet Chauhan, Haylie Duff z Cooking Channel a herečka Alison Sweeney.
Guyova velká sousta XI (5)
Jídla ze zadních dvorků: krůtí cordon bleu. Guy Fieri dělá svoji verzi hostiny na Den díkůvzdání. Krůtí cordon bleu je vláčnou, chutnou a jemnou alternativou k celému ptákovi, tradičnější casserole se zelenými fazolkami soupeří s Guyovou domácí houbovou omáčkou.
Guyova velká sousta XI (6)
Jídla ze zadních dvorků: krůtí enchiladas. Guy Fieri podává pár svých oblíbených mexických jídel pro potěšení davu. Krůtí enchiladas jsou vydatné a s probublávajícím sýrem, následuje omáčka z restované mochyně a avokádová salsa s černými fazolemi a kukuřicí.
Strávníci v utajení III (13)
Vaření v účtech. Jamie a Francine, majitelé kalifornské Sisley Italian Kitchen, si myslí, že jejich účetní může být zodpovědný za nesrovnalosti v příjmech, a tak sem Charles pošle strávníky v utajení, aby věc prošetřili.
Strávníci v utajení V (1)
Na oheň. Majitel Lonney’s BBQ volá Mystery Diners, aby mu pomohli vypátrat, zda jeho personál nešpásuje se zákazníky extrémně horkou omáčkou.
Na cestách s G. Garvinem II (7)
Doma. G. Garvin míří do Franklinu v Tennessee, do Noble Springs Dairy, kde pracuje na kozí farmě a učí se, jak udělat kozí sýr. Pak zamíří do Louisville v Kentucky do Hillbilly Tea, kde hvězdou všech jídel je čaj, jenž dělá sám majitel.
Na cestách s G. Garvinem II (8)
G. a jeho oblíbená místa Kalifornie. G. Garvin navštíví farmářský trh Original Farmers Market, aby ochutnal místní kalifornská jídla s jižanským stylem. Zastaví se v Gumbo Pot, známém autentickou kuchyní New Orleans, pak zamíří do Fritzi Dog ochutnat gurmánské hot dogy a omáčky.
Kuchyně VIII (8)
S náplní. Naučte se, jak na jídla s náplní s Marcelou Valladolid a jejími plněnými paprikami a zjistěte, jaké nástroje jsou na plnění nejlepší. Pak prověříme skvělé recepty na snadná jídla pro všední dny, např. sýrem plněná kuřecí prsa.
Osadnice XIII (3)
Často kladené otázky. Ree odpovídá na často kladené otázky diváků třeba o pomalu vařené mexické polévce nebo vynikajícím kapustovém salátu. Další kuchařské problémy vyřeší bílý chléb její matky a Ree se dostane na třetí rychlostní stupeň díky času, rodině a čtyřnohým miláčkům.
Osadnice XIII (4)
Obchodní setkání. Ree pořádá večeři pro přátele, kteří jí pomohli zásobit její nový obchod. Začne s merlíkovým salátem, pak podává květákovou polévku se sýrem a k tomu pořádnou porci mazlavého sýrového chleba s jalapeno. Jako dezert kousky tvarohového dortu se solí a karamelem.
Sekáček junior II (3)
Problémy s těstem. Mladí kuchaři čelí porotě v sestavě Monti Carlo, Scott Conant a herečka Sarah Michelle Gellar. A také dvěma zrádným ingrediencím v podobě podivného hot dogu a sýru, které nejde rozemlít.
Guyova velká sousta XI (7)
Jídla ze zadních dvorků: marocké kuře. Guy Fieri představí svou techniku na šťavnaté marocké kuře. Domácí tahini dodá extra příchuť a plnost, salát s opečeným kuskusem pak čerstvou chuť. Jako dezert pomerančový Sabayon z křehkého těsta s malinami.
Guyova velká sousta XI (8)
Jídla ze zadních dvorků: tuňákové burgery. Guy Fieri sníží kalorickou zátěž, aniž by odlehčil na chuti v tomto uspokojujícím menu. Ugriluje tuňákové burgery s asijským kořením. A jako přílohu salát s arašídy a nudlemi soba, a také ohnivá kuřecí křídla.
Iron Chef: Výzva II (3)
Všestrannost. Pět zbývajících kuchařů prokáže svou všestrannost přípravou jídel z Thajska, Indie, Španělska, Řecka nebo Japonska. Poté dva kuchaři čelí tajné a tuhé ingredienci a využijí zvěřinu.
Sekáček junior IV (11)
Proč citrónový pěnový koláč? Dětští kuchaři musejí připravit předkrm s a platýsem. V kole pro hlavní chod zbývající děti udiví, proč musejí použít krásný citrónový pěnový koláč na svá jídla.
Guyova velká sousta XIV (5)
Polévka a italský salát. Slavný šéfkuchař Jonathan Waxman se zastaví, aby s Guyem Fierim něco uvařil. Společně dělají studený italský salát s mořskými plody, sázenými kalamari, krevetami a škeblemi v benátské zálivce na lůžku z rukoly a fenyklu.
Guyova velká sousta XIV (6)
Polévka sem, Chilli pryč. Guy Fieri má v kuchyni zvláštního hosta, Chilliho z TLC! Udělají bouillabaissu s pečeným platýsem – tedy se škeblemi, mušlemi, krevetami, a vše podáváno s masovým vývarem s rajčaty a fenyklem, a také s česnekovým rouille.
Porazte Bobbyho Flaye X (11)
Zpátky do školy. Bitvu mezi nejlepšími cukráři bude sledovat kamarád Bobbyho Flaye, legendární François Payard. Dojde na neobvyklé kreace předního cukráře z New York City, Zaca Younga, a Ted Allen a Rowan Blanchard vyberou vítěze.
Porazte Bobbyho Flaye X (12)
Dětská porota. Restauratér z Kalifornie Claud Beltran a čerstvý dědeček Brian Santos soupeří o možnost postavit se tváří v tvář Bobbymu Flayovi, a Sunny Anderson společně s dětskými kuchaři Gibsonem Borellim a Tylerem Zagerem rozhodnou, kdo z nich na to má.
Jídla na otevřeném ohni IV (13)
Portorické grilování. Roger je v Portoriku, kde je horko, výhled plný kouře a jídlo je „a fuego“.
Jídla na otevřeném ohni V (1)
Rodinné ohniště. Roger se seznámí s kuchaři v Alexander City v Alabamě, a v Charlestonu v Jižní Karolíně, kteří dávají zcela nové variace jídlům při venkovním grilování.
Kuchyně VIII (8)
S náplní. Naučte se, jak na jídla s náplní s Marcelou Valladolid a jejími plněnými paprikami a zjistěte, jaké nástroje jsou na plnění nejlepší. Pak prověříme skvělé recepty na snadná jídla pro všední dny, např. sýrem plněná kuřecí prsa.
Osadnice XIII (3)
Často kladené otázky. Ree odpovídá na často kladené otázky diváků třeba o pomalu vařené mexické polévce nebo vynikajícím kapustovém salátu. Další kuchařské problémy vyřeší bílý chléb její matky a Ree se dostane na třetí rychlostní stupeň díky času, rodině a čtyřnohým miláčkům.
Osadnice XIII (4)
Obchodní setkání. Ree pořádá večeři pro přátele, kteří jí pomohli zásobit její nový obchod. Začne s merlíkovým salátem, pak podává květákovou polévku se sýrem a k tomu pořádnou porci mazlavého sýrového chleba s jalapeno. Jako dezert kousky tvarohového dortu se solí a karamelem.
Sekáček junior II (3)
Problémy s těstem. Mladí kuchaři čelí porotě v sestavě Monti Carlo, Scott Conant a herečka Sarah Michelle Gellar. A také dvěma zrádným ingrediencím v podobě podivného hot dogu a sýru, které nejde rozemlít.
Guyova velká sousta XI (7)
Jídla ze zadních dvorků: marocké kuře. Guy Fieri představí svou techniku na šťavnaté marocké kuře. Domácí tahini dodá extra příchuť a plnost, salát s opečeným kuskusem pak čerstvou chuť. Jako dezert pomerančový Sabayon z křehkého těsta s malinami.
Guyova velká sousta XI (8)
Jídla ze zadních dvorků: tuňákové burgery. Guy Fieri sníží kalorickou zátěž, aniž by odlehčil na chuti v tomto uspokojujícím menu. Ugriluje tuňákové burgery s asijským kořením. A jako přílohu salát s arašídy a nudlemi soba, a také ohnivá kuřecí křídla.
Pečení s Annou Olson (33)
Polévané řezy. Anna začne klasickými řezy politými skořicovým přelivem, pak se podělí o tajemství, jak upéct dokonalý koláč. Poté upeče v britském stylu bochánek Chelsea, plněný sušeným a kandovaným ovocem. Následuje koláč s banány a vlašskými ořechy s polevou z bílé čokolády.
Pečení s Annou Olson (34)
Čokoládové mousse. Anna začne s klasickým mousse z tmavé čokolády, pak připraví vlastní mražené dezerty se špetkou máty: semifreddo s mousse z bílé čokolády a pak výstavní dezert s brusinkami: dortík s mousse z bílé čokolády.
Sledování restaurací III (8)
Váš Smokehouse je k smíchu. Willie přichází pomoci Seanovi, mladému majiteli grilu Smokehouse v Somervillu. Willie zjistí, že neprofesionální personál nijak Seanovu přežití v podnikání nepomáhá.
Strávníci v utajení III (13)
Vaření v účtech. Jamie a Francine, majitelé kalifornské Sisley Italian Kitchen, si myslí, že jejich účetní může být zodpovědný za nesrovnalosti v příjmech, a tak sem Charles pošle strávníky v utajení, aby věc prošetřili.
