
Food Network
Food Network od do
Legrační dorty (8)
231cm svatební dort. Tři špičkoví designéři dortů najdou inspiraci na dokonalý dort ve svých klientech. Úžasný dort s tematikou vína je ozdoben lahví, z níž teče nekonečný proud vína k pití. Další umělec se potýká se změnami na dortu pro nevěstu na poslední chvíli.
Legrační dorty (9)
Dort v podobě psa. Tři talentovaní designéři dortů se pouštějí do svého doposud největšího úkolu. Fotograf William Wegman, slavný díky svým portrétům oblečených psů, dostane dort v podobě psa oblečeného jako Marie Antoinette.
Guyova velká sousta XIV (9)
Prostě sicilská jídla. Guy Fieri pozve svého sportovního experta a kamaráda Jaye Glazera na Jayovo oblíbené jídlo: jehně. Guy připraví sicilské jehně s pepřem, cibulí, houbami, kaparou a olivami. Jako přílohu připraví Guy rýži basmati jako pilaf.
Guyova velká sousta XIV (10)
Příběh o humrech. Guy Fieri připravuje jídlo, které ohromí přítele a rodinu na prázdninové večeři: humrové ravioli. Guy je naplní směsí krabích ocásků na víně, uzavře ravioli a zalije hnědou omáčkou z másla a šalvěje. Jako přílohu připraví salát z teplé čočky a patizonu: opečené kousky patizonu a zelená čočka s karamelizovanou cibulkou a jogurtovou zálivkou.
Giada doma VI (9)
Spousta dárků. Dokonalým způsobem, jak poděkovat hostitelům, jsou domácí dobroty.
Giada doma VI (10)
Vánoční pozdní snídaně. Není nic lepšího o vánočním ránu než dokonalá pozdní snídaně.
Ayesha a její domácí kuchyně (5)
Mužná jídla. Ayesha musí myslet na to, aby se neuběhala a připravila rychlá jídla, když přijdou na návštěvu Stephenovi přátelé. S pomocí chlapců připraví chlebový pudink s bílou čokoládou, ostrá křidýlka s květákem a papričky plněné sendvičem sloppy joe.
Ayesha a její domácí kuchyně (6)
Kmotr. Ayesha Curry připravuje velké italské jídlo a Stephen se snaží zabavit jejich přátele, kteří jsou současně kmotry jejich dcery Riley. Ayesha nachytá čerstvé těstoviny s vejci, salát Caesar a Stephovo oblíbené jídlo, kuře s parmezánem.
Kuchyně VIII (10)
Zimní úniky. Únik před chladným počasím je možný díky vepřovým kebabům a pečené rýži s ananasem od Sunny Anderson či obrácenému mangovému dortu Marcely Valladolid. Poradna Kuchyně odpoví na otázky diváků a pomůže zjednodušit zimní rutiny vaření.
Osadnice XIII (7)
Jídla dopředu. Ree připravuje dopředu čtyři sady jídla, naporcovaného a připraveného na cesty. Jakožto večeři šetřící čas připraví pizzu s grilovaným kuřetem a kořeněným zelným salátem, ostrou fritovanou zeleninu, zapečené těstoviny Alfredo se špenátem a plněné papriky.
Osadnice XIII (8)
Vypalování pastvin. Je léto, a tak Ladd vypaluje pastviny a Ree připravuje jídlo na dva dny dopředu – kořeněné kuře jerk, burritos se steaky a fazolemi a křupavý salát s kukuřicí. Šťavnaté grilované broskve a ananasy pak jako dezert!
Sekáček junior II (5)
Ugriluj to! Mladí kuchaři rozpalují gril při této soutěži, kde jsou porotci Amanda Freitag, člen síně slávy NFL Jerome Bettis a Ali Khan z Cooking Channel. V prvním kole se na grilovací pánve dostanou hybridní kroužky masa a koblih.
Guyova velká sousta XI (11)
Jídla ze zadních dvorků: casserole s chorizem a polentou. Guy Fieri vaří krémovou polentu, kterou má ráda jeho manželka. Použije ji na vrstvy do lasagní s domácím chorizem, sýrem a jemně restovanou zeleninou. Jako příloha kapustový salát s mandlemi Marcona.
Guyova velká sousta XI (12)
Jídla ze zadních dvorků: stromboli a shake nápoje. Guy Fieri přivádí do kuchyně malé šéfkuchaře, aby si užili zábavu při vaření. Budou muset zabořit loket hluboko do těsta kvůli stromboli s omáčkou marinara, a se zeleninou si také užijí, když budou dělat vlastní plátky kapusty s citrónem.
Pečení s Annou Olson (37)
Koláče a dortíky bez mouky. Anna začne delikátním malinovým koláčem clafoutis, klasickým francouzským dezertem, využívajícím jako základ pražené mandle místo tradičního dortového těsta. Poté připraví hruškový a brusinkový koláč bez mouky, dokonalý zimní dezert.
Pečení s Annou Olson (38)
Focaccia. Anna začne klasickým těstem na focacciu a připraví aromatickou focacciu s rozmarýnem a cibulí. Použije to samé těsto, ale přemění slané za sladké s focacciou s čokoládou a brusinkami. Pro uměleckou verzi Anna upeče focacciu s bramborami a parmezánem.
Sledování restaurací III (10)
To místo je strašidelné! Juan otevřel Roasted Peppers v Mamaronecku se svým obchodním partnerem a spolu kuchařem Darrelle, ale moc se jim nedaří. Dokáže Willie zachránit restauraci a udržet jejich sen?
Strávníci v utajení V (4)
Omluvte mou francouzštinu. Ve francouzském bistru v San Franciscu jsou poté, co jejich šéf obdržel stížnosti na nerudné chování, číšníci středem vyšetřování.
Strávníci v utajení V (5)
Oktobertheft. Spolumajitelka Speisekammer, německé restaurace v kalifornské Alamedě, se obává, že její „dirndl girls“, jež najal její bývalý manžel, přinášejí více problémů než užitku.
Na cestách s G. Garvinem II (11)
Filadelfie. G. Garvin míří do Filadelfie, aby zjistil, co město bratrské lásky nabízí. Začne v Supper, kde šéfkuchař Mitch Prensky přidává jižanský styl své oblíbené specialitu ke snídani, vaflím Rudý samet.
Na cestách s G. Garvinem II (12)
Washington, D.C. G. navštíví hlavní město a začne své kulinářské dobrodružství v Sixth Engine, požární stanici předělané na restauraci, kde se mísí chutě severu i jihu v grilovaných krevetách s černými fazolemi, jimiž nakrmí místní hladové hasiče.
Guyovy hry s potravinami VIII (6)
Čtyři svatby a hry s potravinami. Čtyři kuchaři s nadějemi v uzlíku a potřebou hotovosti na svůj svatební den.
Osadnice XII (12)
Zvláštní den. Ree balí zábavné pochoutky pro mladší děti na piknik pozdního odpoledne. Připraví sušenky s podobou zvířátek, křupavé cereální kuřecí prsty, sendviče s okurkovými prsty, salát na špejli nebo malé kousky vodního melounu.
Osadnice XII (13)
Stravování 101. Ree v kuchyni vaří tři sytá jídla dopředu – kuřecí casserole cordon bleu, koláč tamale v texasko-mexickém stylu s kořeněným hovězím a plný rendlík polévky s fazolemi a slaninou.
Osadnice XIII (1)
Dítě na ranči. Na ranči je nové dítě, a tak Ree připraví pro novou maminku balíček první péče plný jídel a věcí pro rozmazlování. Je zde hovězí hrudí, zapečené brambory, andělský koláč a ovocný salát s medem a tymiánem.
Osadnice XIII (2)
Příběh o čtyřech obědech. Ree chystá v kuchyni na ranči oběd a připraví například kořeněné vrstvené burgery s cibulovými kroužky, salát se sezamem a tofu, hromadu havajských hovězích sendvičů a konečně pouze pro sebe kuřata s mangem a chili.
Osadnice XIII (3)
Často kladené otázky. Ree odpovídá na často kladené otázky diváků třeba o pomalu vařené mexické polévce nebo vynikajícím kapustovém salátu. Další kuchařské problémy vyřeší bílý chléb její matky a Ree se dostane na třetí rychlostní stupeň díky času, rodině a čtyřnohým miláčkům.
Osadnice XIII (4)
Obchodní setkání. Ree pořádá večeři pro přátele, kteří jí pomohli zásobit její nový obchod. Začne s merlíkovým salátem, pak podává květákovou polévku se sýrem a k tomu pořádnou porci mazlavého sýrového chleba s jalapeno. Jako dezert kousky tvarohového dortu se solí a karamelem.
Osadnice XIII (5)
Tequila. Na dnešní jídla Ree použije celou láhev tequilly. V menu je queso fundido noc tequilla, krevetí polévka s tortillou a kapkou dobrých věcí, lesními plody a tequillovým krémem. A samozřejmě koktejl.
Osadnice XIII (6)
Den matek. Dneska si Ree udělá radost. Po italské kuřecí polévce k obědu a višňovém koláči jako dezertu dovolí Ree Laddovi a dětem, aby připravili k večeři steaky z filetů, v troubě pečené brambory a opečený chřest.
Osadnice XIII (7)
Jídla dopředu. Ree připravuje dopředu čtyři sady jídla, naporcovaného a připraveného na cesty. Jakožto večeři šetřící čas připraví pizzu s grilovaným kuřetem a kořeněným zelným salátem, ostrou fritovanou zeleninu, zapečené těstoviny Alfredo se špenátem a plněné papriky.
Osadnice XIII (8)
Vypalování pastvin. Je léto, a tak Ladd vypaluje pastviny a Ree připravuje jídlo na dva dny dopředu – kořeněné kuře jerk, burritos se steaky a fazolemi a křupavý salát s kukuřicí. Šťavnaté grilované broskve a ananasy pak jako dezert!
Osadnice XVIII (11)
Tex-mex jídla za 16 minut. Ree připravuje tex-mex jídla hotová za 16 minut ke snídani, obědu, večeři a na svačinu. Nachystá tostadas se smaženým vejcem ke snídani, jež jsou rychle hotové a nasytí pro celý začátek dne. Pak uvaří k obědu kuřecí tacos.
Osadnice XVIII (12)
Donáška maminkám. Ree Drummond poctí pár svých oblíbených matek, kterým připraví sladkou donášku. Začne tvarohovými brownies s jahodami pro svou nevlastní matku a piškotový dort s červeným pomerančem zabalí a pošle své matce Gerre.
Guyovy hry s potravinami VIII (2)
Turnaj Malých bister u silnic: 3. část. Velmi rozmanitá skupina kuchařů z pořadu Malá bistra u silnic sestupuje do Flavourtown v pokračování turnaje Malých bister u silnic.
Guyovy hry s potravinami VIII (3)
Turnaj Malých bister u silnic: 2. část. Kuchaři z pořadu Malá bistra u silnic se soustředí na trh ve druhém kole turnaje Malých bister u silnic.
Guyovy hry s potravinami VIII (4)
Turnaj Malých bister u silnic: 4. část. Ti nejlepší ze všech států z pořadu Malá bistra u silnic zkusí směs jídel na trhu ve čtvrté kapitole turnaje Malých bister u silnic.
Guyovy hry s potravinami VIII (5)
Turnaj Malých bister u silnic: Finále. Vítězové prvních čtyř kol turnaje Malá bistra u silnic se vracejí, aby se zúčastnili finále.
Guyovy hry s potravinami VIII (6)
Čtyři svatby a hry s potravinami. Čtyři kuchaři s nadějemi v uzlíku a potřebou hotovosti na svůj svatební den.
Restaurant: Impossible III (10)
Ristorante Barolo. Po prvních úspěšných pěti letech ničí Ristorante Barolo měnící se ekonomika v kombinaci s vysokými náklady na údržbu historické budovy, a také zdravotní problémy v rodině. Pár se rozhodne požádat o pomoc Roberta Irvineho.
Klub gurmánů (1)
Aligátor ve větrném městě. Tyler Florence pozve pět nejslavnějších šéfkuchařů z Chicaga, aby soutěžili v italské restauraci. V prvním kole se pěkně zapotí, když budou muset upravit maso z aligátora.
Porazte Bobbyho Flaye X (11)
Zpátky do školy. Bitvu mezi nejlepšími cukráři bude sledovat kamarád Bobbyho Flaye, legendární François Payard. Dojde na neobvyklé kreace předního cukráře z New York City, Zaca Younga, a Ted Allen a Rowan Blanchard vyberou vítěze.
Porazte Bobbyho Flaye X (12)
Dětská porota. Restauratér z Kalifornie Claud Beltran a čerstvý dědeček Brian Santos soupeří o možnost postavit se tváří v tvář Bobbymu Flayovi, a Sunny Anderson společně s dětskými kuchaři Gibsonem Borellim a Tylerem Zagerem rozhodnou, kdo z nich na to má.
Jídla na otevřeném ohni IV (13)
Portorické grilování. Roger je v Portoriku, kde je horko, výhled plný kouře a jídlo je „a fuego“.
Jídla na otevřeném ohni V (1)
Rodinné ohniště. Roger se seznámí s kuchaři v Alexander City v Alabamě, a v Charlestonu v Jižní Karolíně, kteří dávají zcela nové variace jídlům při venkovním grilování.
Iron Chef: Výzva II (3)
Všestrannost. Pět zbývajících kuchařů prokáže svou všestrannost přípravou jídel z Thajska, Indie, Španělska, Řecka nebo Japonska. Poté dva kuchaři čelí tajné a tuhé ingredienci a využijí zvěřinu.
Osadnice XVIII (11)
Tex-mex jídla za 16 minut. Ree připravuje tex-mex jídla hotová za 16 minut ke snídani, obědu, večeři a na svačinu. Nachystá tostadas se smaženým vejcem ke snídani, jež jsou rychle hotové a nasytí pro celý začátek dne. Pak uvaří k obědu kuřecí tacos.
Osadnice XVIII (12)
Donáška maminkám. Ree Drummond poctí pár svých oblíbených matek, kterým připraví sladkou donášku. Začne tvarohovými brownies s jahodami pro svou nevlastní matku a piškotový dort s červeným pomerančem zabalí a pošle své matce Gerre.
Guyova velká sousta XI (3)
Jídla ze zadních dvorků: dušená žebírka. Guy a jeho kamarád šéfkuchař mají šest balení černého piva stout a nebojí se je použít! Krátká žebra dušená na černém pivu s ječmenem jsou masným jídlem, a opečená dýně s houbami, papričkami a kozím sýrem zeleninovou přílohou.
Guyova velká sousta XI (4)
Jídla ze zadních dvorků: kuřecí marsala. Guy připravuje večeři pro svou rodinu, plnou jeho variací na italskou kuchyni. Hlavním chodem je kuřecí marsala s houbami a jako dokonalá příloha opečená štiplavá kořenová zelenina a těstovinový salát radiatore.
Guyova velká sousta XI (5)
Jídla ze zadních dvorků: krůtí cordon bleu. Guy Fieri dělá svoji verzi hostiny na Den díkůvzdání. Krůtí cordon bleu je vláčnou, chutnou a jemnou alternativou k celému ptákovi, tradičnější casserole se zelenými fazolkami soupeří s Guyovou domácí houbovou omáčkou.
Guyova velká sousta XI (6)
Jídla ze zadních dvorků: krůtí enchiladas. Guy Fieri podává pár svých oblíbených mexických jídel pro potěšení davu. Krůtí enchiladas jsou vydatné a s probublávajícím sýrem, následuje omáčka z restované mochyně a avokádová salsa s černými fazolemi a kukuřicí.
Guyova velká sousta XI (7)
Jídla ze zadních dvorků: marocké kuře. Guy Fieri představí svou techniku na šťavnaté marocké kuře. Domácí tahini dodá extra příchuť a plnost, salát s opečeným kuskusem pak čerstvou chuť. Jako dezert pomerančový Sabayon z křehkého těsta s malinami.
Guyova velká sousta XI (8)
Jídla ze zadních dvorků: tuňákové burgery. Guy Fieri sníží kalorickou zátěž, aniž by odlehčil na chuti v tomto uspokojujícím menu. Ugriluje tuňákové burgery s asijským kořením. A jako přílohu salát s arašídy a nudlemi soba, a také ohnivá kuřecí křídla.
Guyova velká sousta XI (9)
Jídla ze zadních dvorků: jehněčí tacos. Guy Fieri pořádá taco noc se svými jehněčími barbacoa tacos. Jako příloha křupavá sekaná juka s papričkami shishito, jež je stejně delikátní jako Guyův rychlý ovocný koláč s kozím mlékem.
Guyova velká sousta XI (10)
Jídla ze zadních dvorků: kuřecí tikka masala. Guy doma připravuje oblíbená indická jídla. Po svém připraví kuřecí tikka masalu s extra šťavnatým kuřetem v krémové rajské omáčce, podávanou s basmati rýží s citrónem a zázvorem. Opečený květák a cizrna jsou novými favority.
Guyova velká sousta XI (11)
Jídla ze zadních dvorků: casserole s chorizem a polentou. Guy Fieri vaří krémovou polentu, kterou má ráda jeho manželka. Použije ji na vrstvy do lasagní s domácím chorizem, sýrem a jemně restovanou zeleninou. Jako příloha kapustový salát s mandlemi Marcona.
Guyova velká sousta XI (12)
Jídla ze zadních dvorků: stromboli a shake nápoje. Guy Fieri přivádí do kuchyně malé šéfkuchaře, aby si užili zábavu při vaření. Budou muset zabořit loket hluboko do těsta kvůli stromboli s omáčkou marinara, a se zeleninou si také užijí, když budou dělat vlastní plátky kapusty s citrónem.
Osadnice XVIII (11)
Tex-mex jídla za 16 minut. Ree připravuje tex-mex jídla hotová za 16 minut ke snídani, obědu, večeři a na svačinu. Nachystá tostadas se smaženým vejcem ke snídani, jež jsou rychle hotové a nasytí pro celý začátek dne. Pak uvaří k obědu kuřecí tacos.
Osadnice XVIII (12)
Donáška maminkám. Ree Drummond poctí pár svých oblíbených matek, kterým připraví sladkou donášku. Začne tvarohovými brownies s jahodami pro svou nevlastní matku a piškotový dort s červeným pomerančem zabalí a pošle své matce Gerre.
Restaurant: Impossible III (10)
Ristorante Barolo. Po prvních úspěšných pěti letech ničí Ristorante Barolo měnící se ekonomika v kombinaci s vysokými náklady na údržbu historické budovy, a také zdravotní problémy v rodině. Pár se rozhodne požádat o pomoc Roberta Irvineho.
Klub gurmánů (1)
Aligátor ve větrném městě. Tyler Florence pozve pět nejslavnějších šéfkuchařů z Chicaga, aby soutěžili v italské restauraci. V prvním kole se pěkně zapotí, když budou muset upravit maso z aligátora.
Porazte Bobbyho Flaye X (11)
Zpátky do školy. Bitvu mezi nejlepšími cukráři bude sledovat kamarád Bobbyho Flaye, legendární François Payard. Dojde na neobvyklé kreace předního cukráře z New York City, Zaca Younga, a Ted Allen a Rowan Blanchard vyberou vítěze.
Porazte Bobbyho Flaye X (12)
Dětská porota. Restauratér z Kalifornie Claud Beltran a čerstvý dědeček Brian Santos soupeří o možnost postavit se tváří v tvář Bobbymu Flayovi, a Sunny Anderson společně s dětskými kuchaři Gibsonem Borellim a Tylerem Zagerem rozhodnou, kdo z nich na to má.
Jídla na otevřeném ohni IV (13)
Portorické grilování. Roger je v Portoriku, kde je horko, výhled plný kouře a jídlo je „a fuego“.
Jídla na otevřeném ohni V (1)
Rodinné ohniště. Roger se seznámí s kuchaři v Alexander City v Alabamě, a v Charlestonu v Jižní Karolíně, kteří dávají zcela nové variace jídlům při venkovním grilování.
Iron Chef: Výzva II (3)
Všestrannost. Pět zbývajících kuchařů prokáže svou všestrannost přípravou jídel z Thajska, Indie, Španělska, Řecka nebo Japonska. Poté dva kuchaři čelí tajné a tuhé ingredienci a využijí zvěřinu.
