• Food Network

    • Food Network od do

      • Klub gurmánů (6)

        Oceán na jídelním stole. Tyler Florence přivede pět nejlepších šéfkuchařů z Charlestonu v Jižní Karolíně, aby se utkali v moderním jižanském restaurantu. Musejí zkombinovat čerstvé pobřežní ingredience s uzenými vepřovými klobáskami, červenými pomeranči, humry a šafránem.

      • Kuchaři proti amatérům II (1)

        Koblihové derby. Kuchaři těžké váhy bojují s amatéry o velkou hlavní cenu. Porotci Scott Conant a Daphne Oz se pokusí rozpoznat profesionály od amatérů.

      • Dětský šampionát v pečení II (2)

        Sladké bagety éclair. Devět zbývajících dětských pekařů se utká s novým trendem: zcela přetvořit a jinak ozdobit sladké bagety éclair. Tato krémem plněná výzva prozkouší mladé pekaře na maximum.

      • Hledači dortů (1)

        Není nad fondán. Josh a Jessalyn mají před svatbou s tematikou Francie, na niž vše přichystali. S jedinou výjimkou: dokonalým dortem. Do svatby zbývá pár dní, a tak tři návrháři představí koncepty, z nichž každému údivem spadne čelist.

      • Hledači dortů (2)

        Dvojí vášeň. Do svatby zbývají pouhé dva týdny a pár chce dort, který bude oslavou jeho služby v ozbrojených složkách, a současně se hodí k její vášni pro klasickou a rustikální eleganci.

      • Kuchyně X (5)

        Léto bez kamen. Kuchyně ochladí léto a naučí nás způsoby, jak vařit bez kamen. Mezi recepty je kuřecí salát s asijskými nudlemi, pomalu vařené mušle s krémovým pšeničným pivem a německou hořčicí, a také pomalu vařené thajské mušle.

      • Osadnice XVI (10)

        Jako kdysi. Ree připravuje fantastické kovbojské jídlo pro svého manžela Ladda a jeho otce. V menu jsou šťavnaté steaky ke snídani, sýrová pomazánka se slaninou a pekáč sladkostí v podobě klasických jablečných knedlíků.

      • Osadnice XVI (11)

        Snídaně za běhu. Ree připraví snídani pro děti ve stylu vezmi a jdi, včetně amišské zapečené ovesné kaše, koláčků z jablečné granoly a šunky z rendlíku.

      • Sekáček junior III (13)

        Halloweenský večírek! V každém koši čekají děsivá překvapení a soutěžící v kostýmech se obávají, zda se jim v tomto halloweenském speciálu podaří vyhrát 10 000 dolarů.

      • Guyův rodinný výlet (1)

        Rodina Fieriových jede do Griswoldu. Guy Fieri a jeho rodina začínají svou dobrodružnou cestu po cestách od pobřeží k pobřeží se zastávkami v Kalifornii, Nevadě a Arizoně.

      • Guyův rodinný výlet (2)

        Kaňony Divokého západu a venkovní vaření. Guy Fieri a jeho rodina pokračují v cestě ve Flagstaffu v Arizoně, kde navštíví farmářský trh a proletí se nad Grand Canyonem. Pak zamíří na Route 66 a vyzkoušejí jídla v Albuquerque v Novém Mexiku.

      • Pečení s Annou Olson IV (19)

        Ořechové sušenky. Kuchařka Anna Olson miluje kombinaci ořechů a sušenek - jdou spolu ruku v ruce. Použije ořechy na tři různé a delikátní styly biskvitů.

      • Pečení s Annou Olson IV (20)

        Poleva. Kuchařka Anna Olson prokáže, že poleva je tou nelepší částí dortu nebo koláče. Použije polevu třemi různými způsoby, aby připravila tři úchvatné dezerty.

      • Sledování restaurací V (5)

        Hammer ve Vegas. Willie Degel pomáhá bývalému profesionálnímu hráči hokeje Bobu Flemingovi s jeho strádajícím Hammer’s Grill and Bar. V roce 2007 přestěhoval Bob bar mimo Vegas a od té doby začal jeho úspěch mizet.

      • Strávníci v utajení XI (7)

        Zlí sluhové. Po stížnostech na její pokojové služby kontaktuje majitelka Breuckelen Colony Charlese Stilese. Strávníci v utajení Daniel a Jamie najdou nelegální auto z prádelny.

      • Strávníci v utajení XI (8)

        V místě vandalismu. V obavách z vandalismu v místě jeho nové restaurace se majitel Spanish Potato Grill obrátí na Strávníky v utajení. Charles sem pošle svůj tým, který zjistí, že restaurace je sabotována někým zevnitř.

      • Zvuk Itálie (6)

        Šéfkuchař Roberto Valbuzzi si dal za cíl, aby celý svět poznal skutečnou chuť jídel Made in Italy.

      • Guyovy hry s potravinami VI (4)

        Sváteční pozdravy. Během svátků jsou sázky pro čtyři kuchaře vysoké, protože se pokoušejí připravit nejlepší sváteční předkrm s využitím potravin každý z jiné uličky obchodu.

      • Kuchyně X (5)

        Léto bez kamen. Kuchyně ochladí léto a naučí nás způsoby, jak vařit bez kamen. Mezi recepty je kuřecí salát s asijskými nudlemi, pomalu vařené mušle s krémovým pšeničným pivem a německou hořčicí, a také pomalu vařené thajské mušle.

      • Osadnice XVI (10)

        Jako kdysi. Ree připravuje fantastické kovbojské jídlo pro svého manžela Ladda a jeho otce. V menu jsou šťavnaté steaky ke snídani, sýrová pomazánka se slaninou a pekáč sladkostí v podobě klasických jablečných knedlíků.

      • Osadnice XVI (11)

        Snídaně za běhu. Ree připraví snídani pro děti ve stylu vezmi a jdi, včetně amišské zapečené ovesné kaše, koláčků z jablečné granoly a šunky z rendlíku.

      • Sekáček junior III (13)

        Halloweenský večírek! V každém koši čekají děsivá překvapení a soutěžící v kostýmech se obávají, zda se jim v tomto halloweenském speciálu podaří vyhrát 10 000 dolarů.

      • Guyův rodinný výlet (1)

        Rodina Fieriových jede do Griswoldu. Guy Fieri a jeho rodina začínají svou dobrodružnou cestu po cestách od pobřeží k pobřeží se zastávkami v Kalifornii, Nevadě a Arizoně.

      • Guyův rodinný výlet (2)

        Kaňony Divokého západu a venkovní vaření. Guy Fieri a jeho rodina pokračují v cestě ve Flagstaffu v Arizoně, kde navštíví farmářský trh a proletí se nad Grand Canyonem. Pak zamíří na Route 66 a vyzkoušejí jídla v Albuquerque v Novém Mexiku.

      • Pečení s Annou Olson (7)

        Štrúdl. Štrúdl z máslového těsta je pekařským základem. Anna začne základním štrúdlem z tenkých plátků těsta, zabalených a plněných karamelem a jablky a upečených do dokonalosti.

      • Pečení s Annou Olson (24)

        Vdolečky a bochánky. Částečně chléb a částečně sladké pečivo, vdolečky a bochánky jsou delikátní pochoutkou, kterou najdeme ve většině pekařství. Anna nejprve předvede divákům základní recept na základní podmáslové chlebánky.

      • Sledování restaurací V (6)

        Ciao, Vegas! Willie Degel jede na pomoc Ricardovi, mladému majiteli Gina’s Bistro v Las Vegas.

      • Kuchyně X (5)

        Léto bez kamen. Kuchyně ochladí léto a naučí nás způsoby, jak vařit bez kamen. Mezi recepty je kuřecí salát s asijskými nudlemi, pomalu vařené mušle s krémovým pšeničným pivem a německou hořčicí, a také pomalu vařené thajské mušle.

      • Osadnice XVI (10)

        Jako kdysi. Ree připravuje fantastické kovbojské jídlo pro svého manžela Ladda a jeho otce. V menu jsou šťavnaté steaky ke snídani, sýrová pomazánka se slaninou a pekáč sladkostí v podobě klasických jablečných knedlíků.

      • Osadnice XVI (11)

        Snídaně za běhu. Ree připraví snídani pro děti ve stylu vezmi a jdi, včetně amišské zapečené ovesné kaše, koláčků z jablečné granoly a šunky z rendlíku.

      • Sekáček junior III (13)

        Halloweenský večírek! V každém koši čekají děsivá překvapení a soutěžící v kostýmech se obávají, zda se jim v tomto halloweenském speciálu podaří vyhrát 10 000 dolarů.

      • Guyův rodinný výlet (1)

        Rodina Fieriových jede do Griswoldu. Guy Fieri a jeho rodina začínají svou dobrodružnou cestu po cestách od pobřeží k pobřeží se zastávkami v Kalifornii, Nevadě a Arizoně.

      • Guyův rodinný výlet (2)

        Kaňony Divokého západu a venkovní vaření. Guy Fieri a jeho rodina pokračují v cestě ve Flagstaffu v Arizoně, kde navštíví farmářský trh a proletí se nad Grand Canyonem. Pak zamíří na Route 66 a vyzkoušejí jídla v Albuquerque v Novém Mexiku.

      • Strávníci v utajení XI (9)

        Krádeže humrů. Bratr a sestra, majitelé Langosta Lounge, objevili neshody v jejich zásobách humrů. S pomocí Charlese Stilese a jeho strávníků v utajení zjistí, kam se humři ztrácejí.

      • Strávníci v utajení XI (10)

        Problémy s masem. Po několika neuvěřitelných obchodech si myslí Tony, majitel Rivoli’s, že jeho nový dodavatel masa mu prodává kradené zboží. Charles posílá strávníky v utajení, kteří mají problém začlenit se mezi personál.

      • Ching – Úchvatná Asie (1)

        Zlaté kulinářské poklady v Hongkongu. Ching navštíví Kowloon, aby našla pár kulinářských klenotů. Vaří společně s místními kuchaři, připraví zlatavé jarní závitky, grilované vepřové baozi, přístavní krevety s chili, grilovaná vepřová žebra v ubud stylu a jehně opečené v pánvi wok.

      • Ching – Úchvatná Asie (2)

        Chytrá a vynalézavá tchajwanská jídla. Ching navštíví restauraci, která vylepšuje tchajwanskou kuchyni. Její šéfkuchař předvede, jak připravit koule lví hlava z krabího masa a smažené youtiao s ústřicemi. Pak Ching vyzkouší načechrané kopečky strouhaného ledu.

      • Kuchyně X (6)

        Letní venkovní vaření. Kuchyně dnes nabídne klasická letní jídla vařená venku a zábavné tipy na výzdobu, jež vše povýší na vyšší úroveň! V menu jsou burgery s lososem a kapustovým salátem, krémový řecký salát orzo, sangrie s bílými broskvemi a grilované donuty.

      • Osadnice XVI (12)

        Jídla k obnově sloupků. Ree připraví velký sáček jídla k obědu pro rodinu, když se bude na ranči potýkat se sloupky plotu. Nachystá delikátní sendviče s plátky steaku a kovbojská tekutá jídla. Poté připraví něco na letní zchlazení po práci v horkém dopoledni.

      • Osadnice XVI (13)

        Alex je doma! Alex je doma z vysokoškolských kolejí a s bratranci se chystá oslava ve stylu pouličních tacos. Ree připraví například texaské dušené hovězí, rančerská kuřata, krém s avokádem a limetkou, salsu diablo a hnědé fazole.

      • Sekáček XVIII (1)

        Žádná bolest, žádná hanba. Šéfkuchaři dostanou v koši zvláštní nástroj, který jim pomůže rozdělit náročnou ingredienci: obří cucavý bonbón. Potom bude nutno využít z druhého koše moderní sladké pečivo se severoafrickým dušeným masem. Rozmarýna a zázvor se pak musejí zkombinovat v dezertu.

      • Guyův rodinný výlet (3)

        Pamatujte na stát Osamělé hvězdy. Cesta Fieriových vede přes Texas, kde navštíví Alamo a užijí si jídla připraveného šéfkuchařem Robertem Irvinem na počest vojáků, a poté si zaskáčou s opožděným otevřením padáku se členy speciálních jednotek.

      • Guyův rodinný výlet (4)

        Sny ze zálivu. Fieriovi pokračují v cestě se zastávkou v Corpus Christi v Texasu, kde hledají v zálivu okouníky na smažené grundle. A potom stráví nějaký čas se šéfkuchařem Aaronem Sanchezem v New Orleans.

      • Porazte Bobbyho Flaye X (8)

        Kluci z venkova ve velkém městě. Kuchař oblíbených karibských jídel Justin Gaines a mistr grilování ze St. Louis, Mike Johnson, doufají, že jejich talíře s jídlem dostatečně zaujmou Teda Allena a Anne Burrell, aby jim dali šanci vyzvat Bobbyho Flaye.

      • Porazte Bobbyho Flaye X (9)

        Díky, ale ne na Díkůvzdání. Je Den díkůvzdání a kuchaři Omar Zerrei a Ed Cotton bojují o to, aby je porotci, legendární Martha Stewart a Scott Conant, vybrali a dali jednomu z nich šanci porazit Bobbyho Flayse a nechat ho vařit pro děti.

      • Jídla na otevřeném ohni VII (1)

        Ohnivé venkovní kuchyně. Roger Mooking krotí plameny ve venkovních kuchyních plných ohnišť na dřevo. Pomůže ugrilovat hovězí žebra a kuřata na ranči v kalifornském Solvangu a připraví sytou polévku ve starobylém kotli v San Diegu.

      • Jídla na otevřeném ohni VII (2)

        Víkendové grilování. Roger Mooking navštíví dvě jihokalifornská grilovací bistra, která otevírají pouze o víkendu. Setká se s párem, který provozuje restauraci s grilováním na vlastním zadním dvorku, a také pomůže jednomu dodavateli připravit trojici mas na parkovišti.

      • Kuchaři proti amatérům II (2)

        Mořské plody s masem. Profesionální kuchaři a domácí kuchaři soutěží v řadě ošemetných situacích, třeba když s mořskými plody a masem musejí zpracovat i sirup jakožto překvapivou ingredienci.

      • Guyova velká sousta XVI (5)

        Uzená jižanská dobrota. Guy Fieri cestuje zemí, aby našel unikátní a neuvěřitelně chutná jídla. Nikdy nezapomene na svůj první Brunswick Stew, a vy nikdy nezapomenete na Guyovu verzi s uzeným, slaninou a dušeným kuřecím.

      • Guyova velká sousta XVI (6)

        Itálie po svém. Guy Fieri a slavný šéfkuchař Jonathan Waxman se dají dohromady, aby se podělili o pár historek z průmyslu, tipy na vaření a chutné recepty, a přitom všem dokonce mají čas připravit pecen kynutého česnekového chleba!

      • Klub gurmánů (6)

        Oceán na jídelním stole. Tyler Florence přivede pět nejlepších šéfkuchařů z Charlestonu v Jižní Karolíně, aby se utkali v moderním jižanském restaurantu. Musejí zkombinovat čerstvé pobřežní ingredience s uzenými vepřovými klobáskami, červenými pomeranči, humry a šafránem.

      • Kuchyně X (6)

        Letní venkovní vaření. Kuchyně dnes nabídne klasická letní jídla vařená venku a zábavné tipy na výzdobu, jež vše povýší na vyšší úroveň! V menu jsou burgery s lososem a kapustovým salátem, krémový řecký salát orzo, sangrie s bílými broskvemi a grilované donuty.

      • Osadnice XVI (12)

        Jídla k obnově sloupků. Ree připraví velký sáček jídla k obědu pro rodinu, když se bude na ranči potýkat se sloupky plotu. Nachystá delikátní sendviče s plátky steaku a kovbojská tekutá jídla. Poté připraví něco na letní zchlazení po práci v horkém dopoledni.

      • Osadnice XVI (13)

        Alex je doma! Alex je doma z vysokoškolských kolejí a s bratranci se chystá oslava ve stylu pouličních tacos. Ree připraví například texaské dušené hovězí, rančerská kuřata, krém s avokádem a limetkou, salsu diablo a hnědé fazole.

      • Sekáček XVIII (1)

        Žádná bolest, žádná hanba. Šéfkuchaři dostanou v koši zvláštní nástroj, který jim pomůže rozdělit náročnou ingredienci: obří cucavý bonbón. Potom bude nutno využít z druhého koše moderní sladké pečivo se severoafrickým dušeným masem. Rozmarýna a zázvor se pak musejí zkombinovat v dezertu.

      • Guyův rodinný výlet (3)

        Pamatujte na stát Osamělé hvězdy. Cesta Fieriových vede přes Texas, kde navštíví Alamo a užijí si jídla připraveného šéfkuchařem Robertem Irvinem na počest vojáků, a poté si zaskáčou s opožděným otevřením padáku se členy speciálních jednotek.

      • Guyův rodinný výlet (4)

        Sny ze zálivu. Fieriovi pokračují v cestě se zastávkou v Corpus Christi v Texasu, kde hledají v zálivu okouníky na smažené grundle. A potom stráví nějaký čas se šéfkuchařem Aaronem Sanchezem v New Orleans.

      • Pečení s Annou Olson (7)

        Štrúdl. Štrúdl z máslového těsta je pekařským základem. Anna začne základním štrúdlem z tenkých plátků těsta, zabalených a plněných karamelem a jablky a upečených do dokonalosti.

      • Pečení s Annou Olson (24)

        Vdolečky a bochánky. Částečně chléb a částečně sladké pečivo, vdolečky a bochánky jsou delikátní pochoutkou, kterou najdeme ve většině pekařství. Anna nejprve předvede divákům základní recept na základní podmáslové chlebánky.

      • Sledování restaurací V (6)

        Ciao, Vegas! Willie Degel jede na pomoc Ricardovi, mladému majiteli Gina’s Bistro v Las Vegas.

      • Strávníci v utajení XI (9)

        Krádeže humrů. Bratr a sestra, majitelé Langosta Lounge, objevili neshody v jejich zásobách humrů. S pomocí Charlese Stilese a jeho strávníků v utajení zjistí, kam se humři ztrácejí.