• Food Network

    • Food Network od do

      • Sekáček junior VI (2)

        Tropické vlivy. Karibské chutě ovládnou tuto tropickou soutěž, kde porotcům předsedá Scott Conant, Amanda Freitag a muzikant Ziggy Marley. Soutěžící musejí v kole pro předkrm prokázat svou sílu, když budou vařit karibskou kořeněnou směs.

      • Kuchaři proti amatérům II (3)

        Zmatek s pivem. Během souboje v přípravě sendvičů se vaří delikátní nápady, když profesionální a amatérští kuchaři musejí využít pivo ve svých mistrovských kouscích do ruky.

      • Porazte Bobbyho Flaye X (8)

        Kluci z venkova ve velkém městě. Kuchař oblíbených karibských jídel Justin Gaines a mistr grilování ze St. Louis, Mike Johnson, doufají, že jejich talíře s jídlem dostatečně zaujmou Teda Allena a Anne Burrell, aby jim dali šanci vyzvat Bobbyho Flaye.

      • Porazte Bobbyho Flaye X (9)

        Díky, ale ne na Díkůvzdání. Je Den díkůvzdání a kuchaři Omar Zerrei a Ed Cotton bojují o to, aby je porotci, legendární Martha Stewart a Scott Conant, vybrali a dali jednomu z nich šanci porazit Bobbyho Flayse a nechat ho vařit pro děti.

      • Jídla na otevřeném ohni VII (1)

        Ohnivé venkovní kuchyně. Roger Mooking krotí plameny ve venkovních kuchyních plných ohnišť na dřevo. Pomůže ugrilovat hovězí žebra a kuřata na ranči v kalifornském Solvangu a připraví sytou polévku ve starobylém kotli v San Diegu.

      • Jídla na otevřeném ohni VII (2)

        Víkendové grilování. Roger Mooking navštíví dvě jihokalifornská grilovací bistra, která otevírají pouze o víkendu. Setká se s párem, který provozuje restauraci s grilováním na vlastním zadním dvorku, a také pomůže jednomu dodavateli připravit trojici mas na parkovišti.

      • Kuchyně X (7)

        Letní hry. Kuchyně slaví letní hry brazilskými hot dogy, klobásami s kari a mléčnými kotejly s opečenými jahodami a krémem. Navíc budou odhalena čtyři tajemství na skvělý bramborový salát a jak patrioticky nabídnout předkrmy.

      • Osadnice XVII (1)

        Grilování na ven. Celý den je na ranči plno práce s telaty, a tak Ree Drummond venku ugriluje zcela zasloužený oběd. V menu jsou uzená stehna se solí a pepřem, na ohni grilované steakové burgery se sýrem, grilované bramborové placky a koláče s borůvkami.

      • Osadnice XVII (2)

        Pizza podle Ree. Toto je pizza revoluce v rančerském stylu se čtyřmi novými a skvělými nápady. Ree upeče na oběd se svou dcerou mini pizzy s květákem, a později směs dvou oblíbených mas na úchvatné pizze s kuřaty, bylinkami a salátem Caesar.

      • Sekáček XVIII (2)

        Čokoládová soutěž. Čokoláda je ve skoro každém koši jako ústřední téma soutěže, a šéfkuchaři musejí vymyslet, jak tento trvalý dezert zapracovat do prvních dvou chodů.

      • Guyův rodinný výlet (5)

        K třpytícímu se moři. Rodina Fieriových pokračuje v cestě se zastávkou ve Fairhope v Alabamě, kde se Guy a Hunter brouzdají zálivem, aby našli ústřice k večeři. Poté vyrazí na Floridu objevovat mokřadovou oblast národního parku Eveglades.

      • Guyova velká sousta XV (1)

        Nejlepší kousky. Guy Fieri miluje Halloween, který omlouvá chuť na delikátní cukrovinky. Jako hlavní chod: nevykostěné telecí piccata kotletky s parmezánem a petrželkou, rozdrcenou a opečenou na pánvi k dokonalosti.

      • Pečení s Annou Olson (25)

        Odpalované těsto. Odpalované těsto, také známé jako pâte á choux nebo nafukované těsto, se při pečení nafukuje a uvnitř zůstane duté. Dutina se dá vyplnit krémy a náplněmi. Anna začne základy a připraví jednoduché koblihy sypané cukrem.

      • Pečení s Annou Olson (26)

        Dortíky ke kávě. Není nad to sednout si do pohodlného křesla s šálkem horké kávy a delikátními, avšak snadnými koláčky po ruce. Anna začne základním dortíkem ke kávě: se smetanou a pekanovými ořechy.

      • Sledování restaurací V (8)

        Zapomeňte na Mario. Willie Degel jede na pomoc majitelům Mario’s Tutto Bene, skomírajícího rodinného restaurantu. Personál posedl amok a majitelé potřebují Willieho pomoc, aby jejich podnik zachránil a zotavil rodinné vztahy.

      • Strávníci v utajení XI (11)

        Nepoctivá soutěž. Po zvěstech o tom, že soutěž ve skládání písní je podvodná, kontaktují Rose a Tom z Belcourt Taps v Nashville Charlese Stilese. Popová hvězda 80. let Tiffany bude tentokrát strávníkem v utajení, aby věc prošetřila.

      • Strávníci v utajení XI (12)

        Podivný pronájem. Steve, majitel Nashville Street Tacos and The Stillery, si myslí, že jeho byt nad restaurací někdo využívá, když on odjede z města. Charles Stiles posílá strávníky v utajení Jamieho a Brooke, aby věc vyšetřili.

      • Ching – Úchvatná Asie (3)

        Oduševnělý ostrov – jediná směs svého druhu. Ching navštíví Pork Tamago Onigiri Honten, jehož majitel Katsuaki Kiyokawa, vynálezce jídla „pork and tamago onigiri“, pozvedl obyčejné rýžové koule na moderní a oduševnělou chuť Okinawy.

      • Ching – Úchvatná Asie (4)

        Baozi, mořské plody a selátko. Ching je v Hongkongu, kde se setká s místními inovativními kuchaři a uvaří pár senzačních jídel, např. sečuánské smažené kuře baozi, nudle s raky, mušle s omáčkou XO a opečené selátko s humrem.

      • Guyovy hry s potravinami VI (6)

        Honba uličkami. Hod mincí předurčí, že čtyři kuchaři budou muset svá nejlepší jídla připravit pouze s využitím ingrediencí z nákupních uliček se sudými čísly.

      • Kuchyně X (7)

        Letní hry. Kuchyně slaví letní hry brazilskými hot dogy, klobásami s kari a mléčnými kotejly s opečenými jahodami a krémem. Navíc budou odhalena čtyři tajemství na skvělý bramborový salát a jak patrioticky nabídnout předkrmy.

      • Osadnice XVII (1)

        Grilování na ven. Celý den je na ranči plno práce s telaty, a tak Ree Drummond venku ugriluje zcela zasloužený oběd. V menu jsou uzená stehna se solí a pepřem, na ohni grilované steakové burgery se sýrem, grilované bramborové placky a koláče s borůvkami.

      • Osadnice XVII (2)

        Pizza podle Ree. Toto je pizza revoluce v rančerském stylu se čtyřmi novými a skvělými nápady. Ree upeče na oběd se svou dcerou mini pizzy s květákem, a později směs dvou oblíbených mas na úchvatné pizze s kuřaty, bylinkami a salátem Caesar.

      • Sekáček XVIII (2)

        Čokoládová soutěž. Čokoláda je ve skoro každém koši jako ústřední téma soutěže, a šéfkuchaři musejí vymyslet, jak tento trvalý dezert zapracovat do prvních dvou chodů.

      • Guyův rodinný výlet (5)

        K třpytícímu se moři. Rodina Fieriových pokračuje v cestě se zastávkou ve Fairhope v Alabamě, kde se Guy a Hunter brouzdají zálivem, aby našli ústřice k večeři. Poté vyrazí na Floridu objevovat mokřadovou oblast národního parku Eveglades.

      • Guyova velká sousta XV (1)

        Nejlepší kousky. Guy Fieri miluje Halloween, který omlouvá chuť na delikátní cukrovinky. Jako hlavní chod: nevykostěné telecí piccata kotletky s parmezánem a petrželkou, rozdrcenou a opečenou na pánvi k dokonalosti.

      • Pečení s Annou Olson (27)

        Créme Brulée. Créme brulée je klasická nabídka cukráren a bister. Jde o vaječný krém s karamelizovaným cukrem na povrchu – u kuchaře důkaz jejich mistrovství. Anna nám představí klasické vanilkové créme brulée s chlazeným krémem a vrstvou rozpečeného cukru.

      • Pečení s Annou Olson (28)

        Croissanty. Croissanty dlouho patřily do francouzských pekáren a cukráren, ale domácí kuchaři si je mohou vyrobit také. V této epizodě nás Anna naučí, jak je upéct jako cukrářský mistr, a začne základním receptem na croissant.

      • Sledování restaurací V (9)

        Willie to zde zavře. Poté, co se zotavil po nehodě na motorce, chce Ricky pomoci zachránit restauraci své matky po velké loupeži. Bez peněz a zkušeného personálu si však i Willie Degel myslí, že je to nemožné.

      • Kuchyně X (7)

        Letní hry. Kuchyně slaví letní hry brazilskými hot dogy, klobásami s kari a mléčnými kotejly s opečenými jahodami a krémem. Navíc budou odhalena čtyři tajemství na skvělý bramborový salát a jak patrioticky nabídnout předkrmy.

      • Osadnice XVII (1)

        Grilování na ven. Celý den je na ranči plno práce s telaty, a tak Ree Drummond venku ugriluje zcela zasloužený oběd. V menu jsou uzená stehna se solí a pepřem, na ohni grilované steakové burgery se sýrem, grilované bramborové placky a koláče s borůvkami.

      • Osadnice XVII (2)

        Pizza podle Ree. Toto je pizza revoluce v rančerském stylu se čtyřmi novými a skvělými nápady. Ree upeče na oběd se svou dcerou mini pizzy s květákem, a později směs dvou oblíbených mas na úchvatné pizze s kuřaty, bylinkami a salátem Caesar.

      • Sekáček XVIII (2)

        Čokoládová soutěž. Čokoláda je ve skoro každém koši jako ústřední téma soutěže, a šéfkuchaři musejí vymyslet, jak tento trvalý dezert zapracovat do prvních dvou chodů.

      • Guyův rodinný výlet (5)

        K třpytícímu se moři. Rodina Fieriových pokračuje v cestě se zastávkou ve Fairhope v Alabamě, kde se Guy a Hunter brouzdají zálivem, aby našli ústřice k večeři. Poté vyrazí na Floridu objevovat mokřadovou oblast národního parku Eveglades.

      • Guyova velká sousta XV (1)

        Nejlepší kousky. Guy Fieri miluje Halloween, který omlouvá chuť na delikátní cukrovinky. Jako hlavní chod: nevykostěné telecí piccata kotletky s parmezánem a petrželkou, rozdrcenou a opečenou na pánvi k dokonalosti.

      • Strávníci v utajení XI (13)

        Z opačné strany. V této speciální epizodě riskuje Charles Stiles a jeho tým strávníků v utajení vše, aby odhalil šéfa. Podnět je veden zevnitř restaurace a je potřeba zjistit, zda děsivá obvinění proti šéfovi se zakládají na pravdě.

      • Strávníci v utajení V (1)

        Na oheň. Majitel Lonney’s BBQ volá Mystery Diners, aby mu pomohli vypátrat, zda jeho personál nešpásuje se zákazníky extrémně horkou omáčkou.

      • Ching – Úchvatná Asie (5)

        Zpátky do školy s kulinářskými mistry v Macau. Ching navštíví Chan Kong Kei, bistro v Macau proslavené kachnou na černém pepři. Jsou v tom mistři – toto jídlo se drží na menu již více než 50 let!

      • Ching – Úchvatná Asie (6)

        Začíná to v krámě. Ching navštíví majitelku a šéfkuchařku, slečnu Zhang z Dai Lai Xiao Guan, která nabízí v pouličním tchajwanském krámku vydatná jídla ve formálním provedení. Ching se naučí připravit dušenou rýži s vepřovým a na pánvi smažená vejce s rajčaty.

      • Kuchyně X (8)

        Ochlazení. Ochlazení do letních veder přinesou v Kuchyni těstovinový salát s koriandrem a pestem, letní gazpacho se sladkou kukuřicí, chladivá polévka z červené řepy, čokoládové sušenky s marshmallow a mrazivý borůvkový koktejl.

      • Osadnice XVII (3)

        Pohotovostní balíček. Ree Drummond se podělí o základy pohotovostních balíčků a jeden přímo sestaví pro svého vysokoškoláka Alexe. Zabalí zcela delikátní piškotový citronový koláč s malinami a své vlastní skořicové placky.

      • Osadnice XVII (4)

        Seno je tady! Rodina ve vrcholném létě sváží seno, a tak Ree Drummond připraví chladivé osvěžení v podobě citronády s jahodami a třešněmi a úžasné pomerančové tyčinky.

      • Sekáček XVIII (4)

        Hasiči kuchaři. Soutěž hasičů začne předkrmy se sýrem a masem, které by se mohly stát hitem na požární stanici, ale zabaví i porotce?

      • Guyova velká sousta XV (2)

        Hovězí hašé. Guy vezme pár základních jídel ke snídani a přetvoří je po svém v oběd a večeři. Nabídne hašé z grilovaného steaku z hrudí s opraženou červenou paprikou a holandskou majonézou, na niž je spolehnutí.

      • Guyova velká sousta XV (3)

        Jehněčí žebírka. Guy Fieri nabídne pro kulinářskou soutěž skutečně vybrané herce, v první výzvě Guyova grilovaná jehněčí žebírka, pokrytá opečenou a kořeněnou posypkou, pomalu pečená v česnekovém lůžku a dokončená na grilu s bohatou omáčkou.

      • Giada doma VI (19)

        Jaro v Itálii. Giada připraví pro svou rodinu tradiční velikonoční italský sváteční oběd s využitím čerstvých chutí Itálie.

      • Giada doma VI (20)

        Výměna receptů. Giada De Laurentis připraví kořeněný citrusový popcorn na svačinu a poté se objeví tetička Raffy a naučí Giadu jedno ze svých oblíbených jídel.

      • Osadnice XIX (7)

        Pouze tři. Ree Drummond použije pouze tři ingredience rychlá a rozmanitá jídla. Její snadná večeře se dělá na jedné pánvi a jde o kuře s mango salsou, následuje zmrzlinový dort jako dezert a na závěr tři koktejly na tři připítky.

      • Osadnice XIX (8)

        Vařit jednoduše. Ree Drummond připraví čtyři snadné recepty, a to vepřové carnitas, jež lze připravit v multifunkčním hrnci za zlomek běžného času, nebo dopředu pomalu vařené syrové ovesné vločky na snídani.

      • Kuchaři proti amatérům II (4)

        Zmatek s palačinkami. Hřiště se stane během palačinkové výzvy placaté, a profesionálové i amatéři se musejí rozhodnout, jak do svých jídel začlenit cibuli.

      • Iron Chef: Zúčtování (2)

        Bostonský souboj. Konkurenti z Bostonu, Matt Jennings a kuchařka Kristen Kish, vykopou staré sváry a postaví se sobě tváří v tvář při zkoušce s konzervovanými jídly. Vítěz se utká s Iron Chefem Jose Garcesem při jeho oblíbeném italském jídle.

      • Sekáček junior VI (2)

        Tropické vlivy. Karibské chutě ovládnou tuto tropickou soutěž, kde porotcům předsedá Scott Conant, Amanda Freitag a muzikant Ziggy Marley. Soutěžící musejí v kole pro předkrm prokázat svou sílu, když budou vařit karibskou kořeněnou směs.

      • Kuchyně X (8)

        Ochlazení. Ochlazení do letních veder přinesou v Kuchyni těstovinový salát s koriandrem a pestem, letní gazpacho se sladkou kukuřicí, chladivá polévka z červené řepy, čokoládové sušenky s marshmallow a mrazivý borůvkový koktejl.

      • Osadnice XVII (3)

        Pohotovostní balíček. Ree Drummond se podělí o základy pohotovostních balíčků a jeden přímo sestaví pro svého vysokoškoláka Alexe. Zabalí zcela delikátní piškotový citronový koláč s malinami a své vlastní skořicové placky.

      • Osadnice XVII (4)

        Seno je tady! Rodina ve vrcholném létě sváží seno, a tak Ree Drummond připraví chladivé osvěžení v podobě citronády s jahodami a třešněmi a úžasné pomerančové tyčinky.

      • Sekáček XVIII (4)

        Hasiči kuchaři. Soutěž hasičů začne předkrmy se sýrem a masem, které by se mohly stát hitem na požární stanici, ale zabaví i porotce?

      • Guyova velká sousta XV (2)

        Hovězí hašé. Guy vezme pár základních jídel ke snídani a přetvoří je po svém v oběd a večeři. Nabídne hašé z grilovaného steaku z hrudí s opraženou červenou paprikou a holandskou majonézou, na niž je spolehnutí.

      • Guyova velká sousta XV (3)

        Jehněčí žebírka. Guy Fieri nabídne pro kulinářskou soutěž skutečně vybrané herce, v první výzvě Guyova grilovaná jehněčí žebírka, pokrytá opečenou a kořeněnou posypkou, pomalu pečená v česnekovém lůžku a dokončená na grilu s bohatou omáčkou.

      • Pečení s Annou Olson (27)

        Créme Brulée. Créme brulée je klasická nabídka cukráren a bister. Jde o vaječný krém s karamelizovaným cukrem na povrchu – u kuchaře důkaz jejich mistrovství. Anna nám představí klasické vanilkové créme brulée s chlazeným krémem a vrstvou rozpečeného cukru.

      • Pečení s Annou Olson (28)

        Croissanty. Croissanty dlouho patřily do francouzských pekáren a cukráren, ale domácí kuchaři si je mohou vyrobit také. V této epizodě nás Anna naučí, jak je upéct jako cukrářský mistr, a začne základním receptem na croissant.

      • Sledování restaurací V (9)

        Willie to zde zavře. Poté, co se zotavil po nehodě na motorce, chce Ricky pomoci zachránit restauraci své matky po velké loupeži. Bez peněz a zkušeného personálu si však i Willie Degel myslí, že je to nemožné.

      • Strávníci v utajení XI (13)

        Z opačné strany. V této speciální epizodě riskuje Charles Stiles a jeho tým strávníků v utajení vše, aby odhalil šéfa. Podnět je veden zevnitř restaurace a je potřeba zjistit, zda děsivá obvinění proti šéfovi se zakládají na pravdě.