
Food Network
Food Network od do
Osadnice XIX (7)
Pouze tři. Ree Drummond použije pouze tři ingredience rychlá a rozmanitá jídla. Její snadná večeře se dělá na jedné pánvi a jde o kuře s mango salsou, následuje zmrzlinový dort jako dezert a na závěr tři koktejly na tři připítky.
Osadnice XIX (8)
Vařit jednoduše. Ree Drummond připraví čtyři snadné recepty, a to vepřové carnitas, jež lze připravit v multifunkčním hrnci za zlomek běžného času, nebo dopředu pomalu vařené syrové ovesné vločky na snídani.
Kuchaři proti amatérům II (4)
Zmatek s palačinkami. Hřiště se stane během palačinkové výzvy placaté, a profesionálové i amatéři se musejí rozhodnout, jak do svých jídel začlenit cibuli.
Iron Chef: Zúčtování (2)
Bostonský souboj. Konkurenti z Bostonu, Matt Jennings a kuchařka Kristen Kish, vykopou staré sváry a postaví se sobě tváří v tvář při zkoušce s konzervovanými jídly. Vítěz se utká s Iron Chefem Jose Garcesem při jeho oblíbeném italském jídle.
Sekáček junior VI (2)
Tropické vlivy. Karibské chutě ovládnou tuto tropickou soutěž, kde porotcům předsedá Scott Conant, Amanda Freitag a muzikant Ziggy Marley. Soutěžící musejí v kole pro předkrm prokázat svou sílu, když budou vařit karibskou kořeněnou směs.
Kuchyně X (8)
Ochlazení. Ochlazení do letních veder přinesou v Kuchyni těstovinový salát s koriandrem a pestem, letní gazpacho se sladkou kukuřicí, chladivá polévka z červené řepy, čokoládové sušenky s marshmallow a mrazivý borůvkový koktejl.
Osadnice XVII (3)
Pohotovostní balíček. Ree Drummond se podělí o základy pohotovostních balíčků a jeden přímo sestaví pro svého vysokoškoláka Alexe. Zabalí zcela delikátní piškotový citronový koláč s malinami a své vlastní skořicové placky.
Osadnice XVII (4)
Seno je tady! Rodina ve vrcholném létě sváží seno, a tak Ree Drummond připraví chladivé osvěžení v podobě citronády s jahodami a třešněmi a úžasné pomerančové tyčinky.
Sekáček XVIII (4)
Hasiči kuchaři. Soutěž hasičů začne předkrmy se sýrem a masem, které by se mohly stát hitem na požární stanici, ale zabaví i porotce?
Guyova velká sousta XV (2)
Hovězí hašé. Guy vezme pár základních jídel ke snídani a přetvoří je po svém v oběd a večeři. Nabídne hašé z grilovaného steaku z hrudí s opraženou červenou paprikou a holandskou majonézou, na niž je spolehnutí.
Guyova velká sousta XV (3)
Jehněčí žebírka. Guy Fieri nabídne pro kulinářskou soutěž skutečně vybrané herce, v první výzvě Guyova grilovaná jehněčí žebírka, pokrytá opečenou a kořeněnou posypkou, pomalu pečená v česnekovém lůžku a dokončená na grilu s bohatou omáčkou.
Pečení s Annou Olson (27)
Créme Brulée. Créme brulée je klasická nabídka cukráren a bister. Jde o vaječný krém s karamelizovaným cukrem na povrchu – u kuchaře důkaz jejich mistrovství. Anna nám představí klasické vanilkové créme brulée s chlazeným krémem a vrstvou rozpečeného cukru.
Pečení s Annou Olson (28)
Croissanty. Croissanty dlouho patřily do francouzských pekáren a cukráren, ale domácí kuchaři si je mohou vyrobit také. V této epizodě nás Anna naučí, jak je upéct jako cukrářský mistr, a začne základním receptem na croissant.
Sledování restaurací V (9)
Willie to zde zavře. Poté, co se zotavil po nehodě na motorce, chce Ricky pomoci zachránit restauraci své matky po velké loupeži. Bez peněz a zkušeného personálu si však i Willie Degel myslí, že je to nemožné.
Strávníci v utajení XI (13)
Z opačné strany. V této speciální epizodě riskuje Charles Stiles a jeho tým strávníků v utajení vše, aby odhalil šéfa. Podnět je veden zevnitř restaurace a je potřeba zjistit, zda děsivá obvinění proti šéfovi se zakládají na pravdě.
Strávníci v utajení V (1)
Na oheň. Majitel Lonney’s BBQ volá Mystery Diners, aby mu pomohli vypátrat, zda jeho personál nešpásuje se zákazníky extrémně horkou omáčkou.
Ching – Úchvatná Asie (5)
Zpátky do školy s kulinářskými mistry v Macau. Ching navštíví Chan Kong Kei, bistro v Macau proslavené kachnou na černém pepři. Jsou v tom mistři – toto jídlo se drží na menu již více než 50 let!
Ching – Úchvatná Asie (6)
Začíná to v krámě. Ching navštíví majitelku a šéfkuchařku, slečnu Zhang z Dai Lai Xiao Guan, která nabízí v pouličním tchajwanském krámku vydatná jídla ve formálním provedení. Ching se naučí připravit dušenou rýži s vepřovým a na pánvi smažená vejce s rajčaty.
Guyovy hry s potravinami VI (7)
Blázinec v kuchyni. Čtyři kuchaři začnou hry Guye Fieriho přípravou opulentní italské hostiny z ingrediencí, jež mají pouze necelá dvě kila.
Kuchyně X (8)
Ochlazení. Ochlazení do letních veder přinesou v Kuchyni těstovinový salát s koriandrem a pestem, letní gazpacho se sladkou kukuřicí, chladivá polévka z červené řepy, čokoládové sušenky s marshmallow a mrazivý borůvkový koktejl.
Osadnice XVII (3)
Pohotovostní balíček. Ree Drummond se podělí o základy pohotovostních balíčků a jeden přímo sestaví pro svého vysokoškoláka Alexe. Zabalí zcela delikátní piškotový citronový koláč s malinami a své vlastní skořicové placky.
Osadnice XVII (4)
Seno je tady! Rodina ve vrcholném létě sváží seno, a tak Ree Drummond připraví chladivé osvěžení v podobě citronády s jahodami a třešněmi a úžasné pomerančové tyčinky.
Sekáček XVIII (4)
Hasiči kuchaři. Soutěž hasičů začne předkrmy se sýrem a masem, které by se mohly stát hitem na požární stanici, ale zabaví i porotce?
Guyova velká sousta XV (2)
Hovězí hašé. Guy vezme pár základních jídel ke snídani a přetvoří je po svém v oběd a večeři. Nabídne hašé z grilovaného steaku z hrudí s opraženou červenou paprikou a holandskou majonézou, na niž je spolehnutí.
Guyova velká sousta XV (3)
Jehněčí žebírka. Guy Fieri nabídne pro kulinářskou soutěž skutečně vybrané herce, v první výzvě Guyova grilovaná jehněčí žebírka, pokrytá opečenou a kořeněnou posypkou, pomalu pečená v česnekovém lůžku a dokončená na grilu s bohatou omáčkou.
Pečení s Annou Olson (8)
V páře vařený pudink. V páře vařené pudinky jsou v restauracích oblíbené a Anna ukáže divákům, jak je doma připravit jako profesionál. Začne důvěrně známým britským pudinkem z karamele.
Pečení s Annou Olson (9)
Librový koláč. Librové koláče jsou nádherně bohaté, vláčné a máslové, s krásnou, zlatavě hnědou krustou. Anna začne svým oblíbeným, klasickým citronovým piškotovým dortem, a pak nabídne složitější mramorovou bábovku s delikátní čokoládovou polevou ganache.
Sledování restaurací V (10)
Sledování otce s dcerou. Nickyho dcera se obává, že bez nového přístupu Villa Monaco zanikne. Bez Willieho pomoci, aby osvětlil Nicky skutečné problémy, mohou přijít o podnik i o vztahy mezi otcem a dcerou.
Kuchyně X (8)
Ochlazení. Ochlazení do letních veder přinesou v Kuchyni těstovinový salát s koriandrem a pestem, letní gazpacho se sladkou kukuřicí, chladivá polévka z červené řepy, čokoládové sušenky s marshmallow a mrazivý borůvkový koktejl.
Osadnice XVII (3)
Pohotovostní balíček. Ree Drummond se podělí o základy pohotovostních balíčků a jeden přímo sestaví pro svého vysokoškoláka Alexe. Zabalí zcela delikátní piškotový citronový koláč s malinami a své vlastní skořicové placky.
Osadnice XVII (4)
Seno je tady! Rodina ve vrcholném létě sváží seno, a tak Ree Drummond připraví chladivé osvěžení v podobě citronády s jahodami a třešněmi a úžasné pomerančové tyčinky.
Sekáček XVIII (4)
Hasiči kuchaři. Soutěž hasičů začne předkrmy se sýrem a masem, které by se mohly stát hitem na požární stanici, ale zabaví i porotce?
Guyova velká sousta XV (2)
Hovězí hašé. Guy vezme pár základních jídel ke snídani a přetvoří je po svém v oběd a večeři. Nabídne hašé z grilovaného steaku z hrudí s opraženou červenou paprikou a holandskou majonézou, na niž je spolehnutí.
Guyova velká sousta XV (3)
Jehněčí žebírka. Guy Fieri nabídne pro kulinářskou soutěž skutečně vybrané herce, v první výzvě Guyova grilovaná jehněčí žebírka, pokrytá opečenou a kořeněnou posypkou, pomalu pečená v česnekovém lůžku a dokončená na grilu s bohatou omáčkou.
Strávníci v utajení V (2)
Chutná to jako kuře. Bob, majitel Venture Inn ve Filadelfii, podezírá manažera poté, co si vyslechl stížnosti od svých zákazníků, oblékajících se do šatů druhého pohlaví, že se v týdenní noční zkoušce podvádělo.
Strávníci v utajení V (3)
Peníze bokem. Majitel Rocco’s Cafe ve San Franciscu zavolá Mystery Diners poté, co slyšel zvěsti, že jeho nový manažer dělá neautorizované promo akce.
Ching – Úchvatná Asie (7)
Hromady chuti. Ching objeví jídelnu s palačinkami nazývanou Stack, a naučí se připravit palačinky s vepřovým a medovou věž z palačinek. Později se naučí tajemství přípravy krevetích knedlíků, a také vyzkouší gigantické kantonské piškotové muffiny s vanilkou.
Ching – Úchvatná Asie (8)
Portugalské známky v Macau. Antonio Coelho je majitelem Antonio’s – restaurace v Macau nabízející portugalská jídla. Je oceněn jednou michelinskou hvězdou, a také miluje serenády a baví své hosty. Uvaří pro Ching své mistrovské mořské plody v cataplana a grilované sardinky.
Kuchyně X (9)
Zabaleno a srolováno. V Kuchyni dnes budou všechny věci zabaleny a srolovány včetně do prosciutta zabalených kuřecích prsou a taco wrapů s cuketou. Rovněž se otevře poradna a zodpoví se otázky, jak zabalit jídlo do slaniny nebo jak srolovat burrito.
Osadnice XVII (5)
Jen to nejlepší. Ree Drummond nabídne ta nejlepší jídla, počínaje úchvatnou plněnou pizzou s omáčkou arrabiata. Pak je zde božský pomerančový muffin s borůvkami a dvojitá vrstva „malého ovoce s křupáním“.
Osadnice XVII (6)
Neděle u Chucka a Nan. Celá rodina se sejde na nedělní oběd u příbuzných Ree Drummond ve městě, a sama Ree přinese neuvěřitelná jídla s sebou: ďábelskou slaninu s vejci, velký kotlík vepřového s fazolemi a broskvový koláč ve venkovském stylu.
Sekáček XVIII (5)
Do toho! Když začnou hodiny odpočítávat 20 minut, musejí šéfkuchaři spěchat, aby připravili jako předkrm nakládané prasečí nožky a chipsy ze sladkých brambor. Jeden z nich si nevšimne, že udělal potenciálně drahou chybu, dokud není příliš pozdě.
Guyova velká sousta XV (4)
Více vepřového, více zábavy. Dnes Guy dělá úchvatné vepřové s ještě více vepřovým! Jde o vepřové kebaby zabalené ve slanině: ultra tenké plátky slaniny kolem kostek vepřového masa, vše připraveno na grilu, dokud maso není jemné.
Guyova velká sousta XV (5)
Středomořská nálada. Guy Fieri oslavuje středomořskou štědrost okresu Sonoma tím, že uvaří zdravé jídlo se svým kamarádem a místní celebritou, šéfkuchařem Markem Starkem. Nejprve středomořské sardinky plněné citrónem, česnekem a bylinkami!
Dětský šampionát v pečení II (3)
Horká čokoláda. Valerie Bertinelli a Duff rozpálí oheň a požádají zbývajících osm pekařů, aby zapracovali do svých čokoládových výtvorů chili, pepř, kajenský pepř a další. Dětští pekaři musejí vyvážit ostrost se sladkostí.
Hledači dortů (3)
Slon v pokoji. Bratři Sumit a Swithin se každý nedávno zasnoubili a jejich máma by moc chtěla na jejich dvojitý zásnubní večírek tradiční indický úchvatný dort.
Hledači dortů (4)
Dvojité potíže. Katie a Jason čekají jednovaječná dvojčata a chtějí dokonalý dort pro jakékoliv pohlaví, aby se podělili s rodinou a přáteli. Najde se tvůrce dortů, který dokáže těmto nastávajícím rodičům připravit dort jejich snů?
Kuchaři proti amatérům II (5)
Kuřecí křídla. Porotci Richard Blais a Daphne Oz se pokusí rozpoznat profesionály od amatérů, zatímco soutěžící se potýkají s úkolem zahrnout preclíky do svých jídel s kuřecími křídly.
Giada doma VI (19)
Jaro v Itálii. Giada připraví pro svou rodinu tradiční velikonoční italský sváteční oběd s využitím čerstvých chutí Itálie.
Giada doma VI (20)
Výměna receptů. Giada De Laurentis připraví kořeněný citrusový popcorn na svačinu a poté se objeví tetička Raffy a naučí Giadu jedno ze svých oblíbených jídel.
Osadnice XIX (7)
Pouze tři. Ree Drummond použije pouze tři ingredience rychlá a rozmanitá jídla. Její snadná večeře se dělá na jedné pánvi a jde o kuře s mango salsou, následuje zmrzlinový dort jako dezert a na závěr tři koktejly na tři připítky.
Osadnice XIX (8)
Vařit jednoduše. Ree Drummond připraví čtyři snadné recepty, a to vepřové carnitas, jež lze připravit v multifunkčním hrnci za zlomek běžného času, nebo dopředu pomalu vařené syrové ovesné vločky na snídani.
Kuchyně X (9)
Zabaleno a srolováno. V Kuchyni dnes budou všechny věci zabaleny a srolovány včetně do prosciutta zabalených kuřecích prsou a taco wrapů s cuketou. Rovněž se otevře poradna a zodpoví se otázky, jak zabalit jídlo do slaniny nebo jak srolovat burrito.
Osadnice XVII (5)
Jen to nejlepší. Ree Drummond nabídne ta nejlepší jídla, počínaje úchvatnou plněnou pizzou s omáčkou arrabiata. Pak je zde božský pomerančový muffin s borůvkami a dvojitá vrstva „malého ovoce s křupáním“.
Osadnice XVII (6)
Neděle u Chucka a Nan. Celá rodina se sejde na nedělní oběd u příbuzných Ree Drummond ve městě, a sama Ree přinese neuvěřitelná jídla s sebou: ďábelskou slaninu s vejci, velký kotlík vepřového s fazolemi a broskvový koláč ve venkovském stylu.
Sekáček XVIII (5)
Do toho! Když začnou hodiny odpočítávat 20 minut, musejí šéfkuchaři spěchat, aby připravili jako předkrm nakládané prasečí nožky a chipsy ze sladkých brambor. Jeden z nich si nevšimne, že udělal potenciálně drahou chybu, dokud není příliš pozdě.
Guyova velká sousta XV (4)
Více vepřového, více zábavy. Dnes Guy dělá úchvatné vepřové s ještě více vepřovým! Jde o vepřové kebaby zabalené ve slanině: ultra tenké plátky slaniny kolem kostek vepřového masa, vše připraveno na grilu, dokud maso není jemné.
Guyova velká sousta XV (5)
Středomořská nálada. Guy Fieri oslavuje středomořskou štědrost okresu Sonoma tím, že uvaří zdravé jídlo se svým kamarádem a místní celebritou, šéfkuchařem Markem Starkem. Nejprve středomořské sardinky plněné citrónem, česnekem a bylinkami!
Pečení s Annou Olson (8)
V páře vařený pudink. V páře vařené pudinky jsou v restauracích oblíbené a Anna ukáže divákům, jak je doma připravit jako profesionál. Začne důvěrně známým britským pudinkem z karamele.
Pečení s Annou Olson (9)
Librový koláč. Librové koláče jsou nádherně bohaté, vláčné a máslové, s krásnou, zlatavě hnědou krustou. Anna začne svým oblíbeným, klasickým citronovým piškotovým dortem, a pak nabídne složitější mramorovou bábovku s delikátní čokoládovou polevou ganache.
Sledování restaurací V (10)
Sledování otce s dcerou. Nickyho dcera se obává, že bez nového přístupu Villa Monaco zanikne. Bez Willieho pomoci, aby osvětlil Nicky skutečné problémy, mohou přijít o podnik i o vztahy mezi otcem a dcerou.
Strávníci v utajení V (2)
Chutná to jako kuře. Bob, majitel Venture Inn ve Filadelfii, podezírá manažera poté, co si vyslechl stížnosti od svých zákazníků, oblékajících se do šatů druhého pohlaví, že se v týdenní noční zkoušce podvádělo.
