• Food Network

    • Food Network od do

      • Osadnice XIX (7)

        Pouze tři. Ree Drummond použije pouze tři ingredience rychlá a rozmanitá jídla. Její snadná večeře se dělá na jedné pánvi a jde o kuře s mango salsou, následuje zmrzlinový dort jako dezert a na závěr tři koktejly na tři připítky.

      • Osadnice XIX (8)

        Vařit jednoduše. Ree Drummond připraví čtyři snadné recepty, a to vepřové carnitas, jež lze připravit v multifunkčním hrnci za zlomek běžného času, nebo dopředu pomalu vařené syrové ovesné vločky na snídani.

      • Kuchaři proti amatérům II (4)

        Zmatek s palačinkami. Hřiště se stane během palačinkové výzvy placaté, a profesionálové i amatéři se musejí rozhodnout, jak do svých jídel začlenit cibuli.

      • Iron Chef: Zúčtování (2)

        Bostonský souboj. Konkurenti z Bostonu, Matt Jennings a kuchařka Kristen Kish, vykopou staré sváry a postaví se sobě tváří v tvář při zkoušce s konzervovanými jídly. Vítěz se utká s Iron Chefem Jose Garcesem při jeho oblíbeném italském jídle.

      • Sekáček junior VI (2)

        Tropické vlivy. Karibské chutě ovládnou tuto tropickou soutěž, kde porotcům předsedá Scott Conant, Amanda Freitag a muzikant Ziggy Marley. Soutěžící musejí v kole pro předkrm prokázat svou sílu, když budou vařit karibskou kořeněnou směs.

      • Kuchyně X (8)

        Ochlazení. Ochlazení do letních veder přinesou v Kuchyni těstovinový salát s koriandrem a pestem, letní gazpacho se sladkou kukuřicí, chladivá polévka z červené řepy, čokoládové sušenky s marshmallow a mrazivý borůvkový koktejl.

      • Osadnice XVII (3)

        Pohotovostní balíček. Ree Drummond se podělí o základy pohotovostních balíčků a jeden přímo sestaví pro svého vysokoškoláka Alexe. Zabalí zcela delikátní piškotový citronový koláč s malinami a své vlastní skořicové placky.

      • Osadnice XVII (4)

        Seno je tady! Rodina ve vrcholném létě sváží seno, a tak Ree Drummond připraví chladivé osvěžení v podobě citronády s jahodami a třešněmi a úžasné pomerančové tyčinky.

      • Sekáček XVIII (4)

        Hasiči kuchaři. Soutěž hasičů začne předkrmy se sýrem a masem, které by se mohly stát hitem na požární stanici, ale zabaví i porotce?

      • Guyova velká sousta XV (2)

        Hovězí hašé. Guy vezme pár základních jídel ke snídani a přetvoří je po svém v oběd a večeři. Nabídne hašé z grilovaného steaku z hrudí s opraženou červenou paprikou a holandskou majonézou, na niž je spolehnutí.

      • Guyova velká sousta XV (3)

        Jehněčí žebírka. Guy Fieri nabídne pro kulinářskou soutěž skutečně vybrané herce, v první výzvě Guyova grilovaná jehněčí žebírka, pokrytá opečenou a kořeněnou posypkou, pomalu pečená v česnekovém lůžku a dokončená na grilu s bohatou omáčkou.

      • Pečení s Annou Olson (27)

        Créme Brulée. Créme brulée je klasická nabídka cukráren a bister. Jde o vaječný krém s karamelizovaným cukrem na povrchu – u kuchaře důkaz jejich mistrovství. Anna nám představí klasické vanilkové créme brulée s chlazeným krémem a vrstvou rozpečeného cukru.

      • Pečení s Annou Olson (28)

        Croissanty. Croissanty dlouho patřily do francouzských pekáren a cukráren, ale domácí kuchaři si je mohou vyrobit také. V této epizodě nás Anna naučí, jak je upéct jako cukrářský mistr, a začne základním receptem na croissant.

      • Sledování restaurací V (9)

        Willie to zde zavře. Poté, co se zotavil po nehodě na motorce, chce Ricky pomoci zachránit restauraci své matky po velké loupeži. Bez peněz a zkušeného personálu si však i Willie Degel myslí, že je to nemožné.

      • Strávníci v utajení XI (13)

        Z opačné strany. V této speciální epizodě riskuje Charles Stiles a jeho tým strávníků v utajení vše, aby odhalil šéfa. Podnět je veden zevnitř restaurace a je potřeba zjistit, zda děsivá obvinění proti šéfovi se zakládají na pravdě.

      • Strávníci v utajení V (1)

        Na oheň. Majitel Lonney’s BBQ volá Mystery Diners, aby mu pomohli vypátrat, zda jeho personál nešpásuje se zákazníky extrémně horkou omáčkou.

      • Ching – Úchvatná Asie (5)

        Zpátky do školy s kulinářskými mistry v Macau. Ching navštíví Chan Kong Kei, bistro v Macau proslavené kachnou na černém pepři. Jsou v tom mistři – toto jídlo se drží na menu již více než 50 let!

      • Ching – Úchvatná Asie (6)

        Začíná to v krámě. Ching navštíví majitelku a šéfkuchařku, slečnu Zhang z Dai Lai Xiao Guan, která nabízí v pouličním tchajwanském krámku vydatná jídla ve formálním provedení. Ching se naučí připravit dušenou rýži s vepřovým a na pánvi smažená vejce s rajčaty.

      • Guyovy hry s potravinami VI (7)

        Blázinec v kuchyni. Čtyři kuchaři začnou hry Guye Fieriho přípravou opulentní italské hostiny z ingrediencí, jež mají pouze necelá dvě kila.

      • Kuchyně X (8)

        Ochlazení. Ochlazení do letních veder přinesou v Kuchyni těstovinový salát s koriandrem a pestem, letní gazpacho se sladkou kukuřicí, chladivá polévka z červené řepy, čokoládové sušenky s marshmallow a mrazivý borůvkový koktejl.

      • Osadnice XVII (3)

        Pohotovostní balíček. Ree Drummond se podělí o základy pohotovostních balíčků a jeden přímo sestaví pro svého vysokoškoláka Alexe. Zabalí zcela delikátní piškotový citronový koláč s malinami a své vlastní skořicové placky.

      • Osadnice XVII (4)

        Seno je tady! Rodina ve vrcholném létě sváží seno, a tak Ree Drummond připraví chladivé osvěžení v podobě citronády s jahodami a třešněmi a úžasné pomerančové tyčinky.

      • Sekáček XVIII (4)

        Hasiči kuchaři. Soutěž hasičů začne předkrmy se sýrem a masem, které by se mohly stát hitem na požární stanici, ale zabaví i porotce?

      • Guyova velká sousta XV (2)

        Hovězí hašé. Guy vezme pár základních jídel ke snídani a přetvoří je po svém v oběd a večeři. Nabídne hašé z grilovaného steaku z hrudí s opraženou červenou paprikou a holandskou majonézou, na niž je spolehnutí.

      • Guyova velká sousta XV (3)

        Jehněčí žebírka. Guy Fieri nabídne pro kulinářskou soutěž skutečně vybrané herce, v první výzvě Guyova grilovaná jehněčí žebírka, pokrytá opečenou a kořeněnou posypkou, pomalu pečená v česnekovém lůžku a dokončená na grilu s bohatou omáčkou.

      • Pečení s Annou Olson (8)

        V páře vařený pudink. V páře vařené pudinky jsou v restauracích oblíbené a Anna ukáže divákům, jak je doma připravit jako profesionál. Začne důvěrně známým britským pudinkem z karamele.

      • Pečení s Annou Olson (9)

        Librový koláč. Librové koláče jsou nádherně bohaté, vláčné a máslové, s krásnou, zlatavě hnědou krustou. Anna začne svým oblíbeným, klasickým citronovým piškotovým dortem, a pak nabídne složitější mramorovou bábovku s delikátní čokoládovou polevou ganache.

      • Sledování restaurací V (10)

        Sledování otce s dcerou. Nickyho dcera se obává, že bez nového přístupu Villa Monaco zanikne. Bez Willieho pomoci, aby osvětlil Nicky skutečné problémy, mohou přijít o podnik i o vztahy mezi otcem a dcerou.

      • Kuchyně X (8)

        Ochlazení. Ochlazení do letních veder přinesou v Kuchyni těstovinový salát s koriandrem a pestem, letní gazpacho se sladkou kukuřicí, chladivá polévka z červené řepy, čokoládové sušenky s marshmallow a mrazivý borůvkový koktejl.

      • Osadnice XVII (3)

        Pohotovostní balíček. Ree Drummond se podělí o základy pohotovostních balíčků a jeden přímo sestaví pro svého vysokoškoláka Alexe. Zabalí zcela delikátní piškotový citronový koláč s malinami a své vlastní skořicové placky.

      • Osadnice XVII (4)

        Seno je tady! Rodina ve vrcholném létě sváží seno, a tak Ree Drummond připraví chladivé osvěžení v podobě citronády s jahodami a třešněmi a úžasné pomerančové tyčinky.

      • Sekáček XVIII (4)

        Hasiči kuchaři. Soutěž hasičů začne předkrmy se sýrem a masem, které by se mohly stát hitem na požární stanici, ale zabaví i porotce?

      • Guyova velká sousta XV (2)

        Hovězí hašé. Guy vezme pár základních jídel ke snídani a přetvoří je po svém v oběd a večeři. Nabídne hašé z grilovaného steaku z hrudí s opraženou červenou paprikou a holandskou majonézou, na niž je spolehnutí.

      • Guyova velká sousta XV (3)

        Jehněčí žebírka. Guy Fieri nabídne pro kulinářskou soutěž skutečně vybrané herce, v první výzvě Guyova grilovaná jehněčí žebírka, pokrytá opečenou a kořeněnou posypkou, pomalu pečená v česnekovém lůžku a dokončená na grilu s bohatou omáčkou.

      • Strávníci v utajení V (2)

        Chutná to jako kuře. Bob, majitel Venture Inn ve Filadelfii, podezírá manažera poté, co si vyslechl stížnosti od svých zákazníků, oblékajících se do šatů druhého pohlaví, že se v týdenní noční zkoušce podvádělo.

      • Strávníci v utajení V (3)

        Peníze bokem. Majitel Rocco’s Cafe ve San Franciscu zavolá Mystery Diners poté, co slyšel zvěsti, že jeho nový manažer dělá neautorizované promo akce.

      • Ching – Úchvatná Asie (7)

        Hromady chuti. Ching objeví jídelnu s palačinkami nazývanou Stack, a naučí se připravit palačinky s vepřovým a medovou věž z palačinek. Později se naučí tajemství přípravy krevetích knedlíků, a také vyzkouší gigantické kantonské piškotové muffiny s vanilkou.

      • Ching – Úchvatná Asie (8)

        Portugalské známky v Macau. Antonio Coelho je majitelem Antonio’s – restaurace v Macau nabízející portugalská jídla. Je oceněn jednou michelinskou hvězdou, a také miluje serenády a baví své hosty. Uvaří pro Ching své mistrovské mořské plody v cataplana a grilované sardinky.

      • Kuchyně X (9)

        Zabaleno a srolováno. V Kuchyni dnes budou všechny věci zabaleny a srolovány včetně do prosciutta zabalených kuřecích prsou a taco wrapů s cuketou. Rovněž se otevře poradna a zodpoví se otázky, jak zabalit jídlo do slaniny nebo jak srolovat burrito.

      • Osadnice XVII (5)

        Jen to nejlepší. Ree Drummond nabídne ta nejlepší jídla, počínaje úchvatnou plněnou pizzou s omáčkou arrabiata. Pak je zde božský pomerančový muffin s borůvkami a dvojitá vrstva „malého ovoce s křupáním“.

      • Osadnice XVII (6)

        Neděle u Chucka a Nan. Celá rodina se sejde na nedělní oběd u příbuzných Ree Drummond ve městě, a sama Ree přinese neuvěřitelná jídla s sebou: ďábelskou slaninu s vejci, velký kotlík vepřového s fazolemi a broskvový koláč ve venkovském stylu.

      • Sekáček XVIII (5)

        Do toho! Když začnou hodiny odpočítávat 20 minut, musejí šéfkuchaři spěchat, aby připravili jako předkrm nakládané prasečí nožky a chipsy ze sladkých brambor. Jeden z nich si nevšimne, že udělal potenciálně drahou chybu, dokud není příliš pozdě.

      • Guyova velká sousta XV (4)

        Více vepřového, více zábavy. Dnes Guy dělá úchvatné vepřové s ještě více vepřovým! Jde o vepřové kebaby zabalené ve slanině: ultra tenké plátky slaniny kolem kostek vepřového masa, vše připraveno na grilu, dokud maso není jemné.

      • Guyova velká sousta XV (5)

        Středomořská nálada. Guy Fieri oslavuje středomořskou štědrost okresu Sonoma tím, že uvaří zdravé jídlo se svým kamarádem a místní celebritou, šéfkuchařem Markem Starkem. Nejprve středomořské sardinky plněné citrónem, česnekem a bylinkami!

      • Dětský šampionát v pečení II (3)

        Horká čokoláda. Valerie Bertinelli a Duff rozpálí oheň a požádají zbývajících osm pekařů, aby zapracovali do svých čokoládových výtvorů chili, pepř, kajenský pepř a další. Dětští pekaři musejí vyvážit ostrost se sladkostí.

      • Hledači dortů (3)

        Slon v pokoji. Bratři Sumit a Swithin se každý nedávno zasnoubili a jejich máma by moc chtěla na jejich dvojitý zásnubní večírek tradiční indický úchvatný dort.

      • Hledači dortů (4)

        Dvojité potíže. Katie a Jason čekají jednovaječná dvojčata a chtějí dokonalý dort pro jakékoliv pohlaví, aby se podělili s rodinou a přáteli. Najde se tvůrce dortů, který dokáže těmto nastávajícím rodičům připravit dort jejich snů?

      • Kuchaři proti amatérům II (5)

        Kuřecí křídla. Porotci Richard Blais a Daphne Oz se pokusí rozpoznat profesionály od amatérů, zatímco soutěžící se potýkají s úkolem zahrnout preclíky do svých jídel s kuřecími křídly.

      • Giada doma VI (19)

        Jaro v Itálii. Giada připraví pro svou rodinu tradiční velikonoční italský sváteční oběd s využitím čerstvých chutí Itálie.

      • Giada doma VI (20)

        Výměna receptů. Giada De Laurentis připraví kořeněný citrusový popcorn na svačinu a poté se objeví tetička Raffy a naučí Giadu jedno ze svých oblíbených jídel.

      • Osadnice XIX (7)

        Pouze tři. Ree Drummond použije pouze tři ingredience rychlá a rozmanitá jídla. Její snadná večeře se dělá na jedné pánvi a jde o kuře s mango salsou, následuje zmrzlinový dort jako dezert a na závěr tři koktejly na tři připítky.

      • Osadnice XIX (8)

        Vařit jednoduše. Ree Drummond připraví čtyři snadné recepty, a to vepřové carnitas, jež lze připravit v multifunkčním hrnci za zlomek běžného času, nebo dopředu pomalu vařené syrové ovesné vločky na snídani.

      • Kuchyně X (9)

        Zabaleno a srolováno. V Kuchyni dnes budou všechny věci zabaleny a srolovány včetně do prosciutta zabalených kuřecích prsou a taco wrapů s cuketou. Rovněž se otevře poradna a zodpoví se otázky, jak zabalit jídlo do slaniny nebo jak srolovat burrito.

      • Osadnice XVII (5)

        Jen to nejlepší. Ree Drummond nabídne ta nejlepší jídla, počínaje úchvatnou plněnou pizzou s omáčkou arrabiata. Pak je zde božský pomerančový muffin s borůvkami a dvojitá vrstva „malého ovoce s křupáním“.

      • Osadnice XVII (6)

        Neděle u Chucka a Nan. Celá rodina se sejde na nedělní oběd u příbuzných Ree Drummond ve městě, a sama Ree přinese neuvěřitelná jídla s sebou: ďábelskou slaninu s vejci, velký kotlík vepřového s fazolemi a broskvový koláč ve venkovském stylu.

      • Sekáček XVIII (5)

        Do toho! Když začnou hodiny odpočítávat 20 minut, musejí šéfkuchaři spěchat, aby připravili jako předkrm nakládané prasečí nožky a chipsy ze sladkých brambor. Jeden z nich si nevšimne, že udělal potenciálně drahou chybu, dokud není příliš pozdě.

      • Guyova velká sousta XV (4)

        Více vepřového, více zábavy. Dnes Guy dělá úchvatné vepřové s ještě více vepřovým! Jde o vepřové kebaby zabalené ve slanině: ultra tenké plátky slaniny kolem kostek vepřového masa, vše připraveno na grilu, dokud maso není jemné.

      • Guyova velká sousta XV (5)

        Středomořská nálada. Guy Fieri oslavuje středomořskou štědrost okresu Sonoma tím, že uvaří zdravé jídlo se svým kamarádem a místní celebritou, šéfkuchařem Markem Starkem. Nejprve středomořské sardinky plněné citrónem, česnekem a bylinkami!

      • Pečení s Annou Olson (8)

        V páře vařený pudink. V páře vařené pudinky jsou v restauracích oblíbené a Anna ukáže divákům, jak je doma připravit jako profesionál. Začne důvěrně známým britským pudinkem z karamele.

      • Pečení s Annou Olson (9)

        Librový koláč. Librové koláče jsou nádherně bohaté, vláčné a máslové, s krásnou, zlatavě hnědou krustou. Anna začne svým oblíbeným, klasickým citronovým piškotovým dortem, a pak nabídne složitější mramorovou bábovku s delikátní čokoládovou polevou ganache.

      • Sledování restaurací V (10)

        Sledování otce s dcerou. Nickyho dcera se obává, že bez nového přístupu Villa Monaco zanikne. Bez Willieho pomoci, aby osvětlil Nicky skutečné problémy, mohou přijít o podnik i o vztahy mezi otcem a dcerou.

      • Strávníci v utajení V (2)

        Chutná to jako kuře. Bob, majitel Venture Inn ve Filadelfii, podezírá manažera poté, co si vyslechl stížnosti od svých zákazníků, oblékajících se do šatů druhého pohlaví, že se v týdenní noční zkoušce podvádělo.