• Food Network

    • Food Network od do

      • Sekáček junior III (13)

        Halloweenský večírek! V každém koši čekají děsivá překvapení a soutěžící v kostýmech se obávají, zda se jim v tomto halloweenském speciálu podaří vyhrát 10 000 dolarů.

      • Sekáček XVIII (1)

        Žádná bolest, žádná hanba. Šéfkuchaři dostanou v koši zvláštní nástroj, který jim pomůže rozdělit náročnou ingredienci: obří cucavý bonbón. Potom bude nutno využít z druhého koše moderní sladké pečivo se severoafrickým dušeným masem. Rozmarýna a zázvor se pak musejí zkombinovat v dezertu.

      • Sekáček XVIII (2)

        Čokoládová soutěž. Čokoláda je ve skoro každém koši jako ústřední téma soutěže, a šéfkuchaři musejí vymyslet, jak tento trvalý dezert zapracovat do prvních dvou chodů.

      • Sekáček XVIII (4)

        Hasiči kuchaři. Soutěž hasičů začne předkrmy se sýrem a masem, které by se mohly stát hitem na požární stanici, ale zabaví i porotce?

      • Sekáček XVIII (5)

        Do toho! Když začnou hodiny odpočítávat 20 minut, musejí šéfkuchaři spěchat, aby připravili jako předkrm nakládané prasečí nožky a chipsy ze sladkých brambor. Jeden z nich si nevšimne, že udělal potenciálně drahou chybu, dokud není příliš pozdě.

      • Giada doma VI (19)

        Jaro v Itálii. Giada připraví pro svou rodinu tradiční velikonoční italský sváteční oběd s využitím čerstvých chutí Itálie.

      • Giada doma VI (20)

        Výměna receptů. Giada De Laurentis připraví kořeněný citrusový popcorn na svačinu a poté se objeví tetička Raffy a naučí Giadu jedno ze svých oblíbených jídel.

      • Sekáček junior VI (2)

        Tropické vlivy. Karibské chutě ovládnou tuto tropickou soutěž, kde porotcům předsedá Scott Conant, Amanda Freitag a muzikant Ziggy Marley. Soutěžící musejí v kole pro předkrm prokázat svou sílu, když budou vařit karibskou kořeněnou směs.

      • Giada doma VI (19)

        Jaro v Itálii. Giada připraví pro svou rodinu tradiční velikonoční italský sváteční oběd s využitím čerstvých chutí Itálie.

      • Giada doma VI (20)

        Výměna receptů. Giada De Laurentis připraví kořeněný citrusový popcorn na svačinu a poté se objeví tetička Raffy a naučí Giadu jedno ze svých oblíbených jídel.

      • Osadnice XIX (7)

        Pouze tři. Ree Drummond použije pouze tři ingredience rychlá a rozmanitá jídla. Její snadná večeře se dělá na jedné pánvi a jde o kuře s mango salsou, následuje zmrzlinový dort jako dezert a na závěr tři koktejly na tři připítky.

      • Osadnice XIX (8)

        Vařit jednoduše. Ree Drummond připraví čtyři snadné recepty, a to vepřové carnitas, jež lze připravit v multifunkčním hrnci za zlomek běžného času, nebo dopředu pomalu vařené syrové ovesné vločky na snídani.

      • Dětský šampionát v pečení II (3)

        Horká čokoláda. Valerie Bertinelli a Duff rozpálí oheň a požádají zbývajících osm pekařů, aby zapracovali do svých čokoládových výtvorů chili, pepř, kajenský pepř a další. Dětští pekaři musejí vyvážit ostrost se sladkostí.

      • Hledači dortů (3)

        Slon v pokoji. Bratři Sumit a Swithin se každý nedávno zasnoubili a jejich máma by moc chtěla na jejich dvojitý zásnubní večírek tradiční indický úchvatný dort.

      • Hledači dortů (4)

        Dvojité potíže. Katie a Jason čekají jednovaječná dvojčata a chtějí dokonalý dort pro jakékoliv pohlaví, aby se podělili s rodinou a přáteli. Najde se tvůrce dortů, který dokáže těmto nastávajícím rodičům připravit dort jejich snů?

      • Guyova velká sousta XVI (5)

        Uzená jižanská dobrota. Guy Fieri cestuje zemí, aby našel unikátní a neuvěřitelně chutná jídla. Nikdy nezapomene na svůj první Brunswick Stew, a vy nikdy nezapomenete na Guyovu verzi s uzeným, slaninou a dušeným kuřecím.

      • Guyova velká sousta XVI (6)

        Itálie po svém. Guy Fieri a slavný šéfkuchař Jonathan Waxman se dají dohromady, aby se podělili o pár historek z průmyslu, tipy na vaření a chutné recepty, a přitom všem dokonce mají čas připravit pecen kynutého česnekového chleba!

      • Klub gurmánů (6)

        Oceán na jídelním stole. Tyler Florence přivede pět nejlepších šéfkuchařů z Charlestonu v Jižní Karolíně, aby se utkali v moderním jižanském restaurantu. Musejí zkombinovat čerstvé pobřežní ingredience s uzenými vepřovými klobáskami, červenými pomeranči, humry a šafránem.

      • Kuchyně X (9)

        Zabaleno a srolováno. V Kuchyni dnes budou všechny věci zabaleny a srolovány včetně do prosciutta zabalených kuřecích prsou a taco wrapů s cuketou. Rovněž se otevře poradna a zodpoví se otázky, jak zabalit jídlo do slaniny nebo jak srolovat burrito.

      • Osadnice XVII (5)

        Jen to nejlepší. Ree Drummond nabídne ta nejlepší jídla, počínaje úchvatnou plněnou pizzou s omáčkou arrabiata. Pak je zde božský pomerančový muffin s borůvkami a dvojitá vrstva „malého ovoce s křupáním“.

      • Osadnice XVII (6)

        Neděle u Chucka a Nan. Celá rodina se sejde na nedělní oběd u příbuzných Ree Drummond ve městě, a sama Ree přinese neuvěřitelná jídla s sebou: ďábelskou slaninu s vejci, velký kotlík vepřového s fazolemi a broskvový koláč ve venkovském stylu.

      • Sekáček XVIII (5)

        Do toho! Když začnou hodiny odpočítávat 20 minut, musejí šéfkuchaři spěchat, aby připravili jako předkrm nakládané prasečí nožky a chipsy ze sladkých brambor. Jeden z nich si nevšimne, že udělal potenciálně drahou chybu, dokud není příliš pozdě.

      • Guyova velká sousta XV (4)

        Více vepřového, více zábavy. Dnes Guy dělá úchvatné vepřové s ještě více vepřovým! Jde o vepřové kebaby zabalené ve slanině: ultra tenké plátky slaniny kolem kostek vepřového masa, vše připraveno na grilu, dokud maso není jemné.

      • Guyova velká sousta XV (5)

        Středomořská nálada. Guy Fieri oslavuje středomořskou štědrost okresu Sonoma tím, že uvaří zdravé jídlo se svým kamarádem a místní celebritou, šéfkuchařem Markem Starkem. Nejprve středomořské sardinky plněné citrónem, česnekem a bylinkami!

      • Pečení s Annou Olson (10)

        Lívance. Kdo by odolal těmto chutným dobrotám podávaným se sklenicí vychlazeného mléka? Anna představí různé recepty a připraví rozmanité druhy lívanců i jimi inspirovaných dezertů, oblíbené dětmi i dospělými!

      • Pečení s Annou Olson (11)

        Ovocné koláče. Jen málo věcí potěší smysly více než teplý plátek čerstvě upečeného koláče. Anna začne běžným koláčem se dvěma kůrkami (s těstem nahoře a dole) a připraví také klasický jablečný koláč blue ribbon.

      • Sledování restaurací V (11)

        Sledování komedie. Vinnie, majitel komediálního klubu Stress Factory v New Brunswicku zavolá Willieho Degela na pomoc. Podle něho restaurant a klub s dvacetiletou tradicí rychle upadá. Pro Vinnieho to není žádná legrace.

      • Kuchyně X (9)

        Zabaleno a srolováno. V Kuchyni dnes budou všechny věci zabaleny a srolovány včetně do prosciutta zabalených kuřecích prsou a taco wrapů s cuketou. Rovněž se otevře poradna a zodpoví se otázky, jak zabalit jídlo do slaniny nebo jak srolovat burrito.

      • Osadnice XVII (5)

        Jen to nejlepší. Ree Drummond nabídne ta nejlepší jídla, počínaje úchvatnou plněnou pizzou s omáčkou arrabiata. Pak je zde božský pomerančový muffin s borůvkami a dvojitá vrstva „malého ovoce s křupáním“.

      • Osadnice XVII (6)

        Neděle u Chucka a Nan. Celá rodina se sejde na nedělní oběd u příbuzných Ree Drummond ve městě, a sama Ree přinese neuvěřitelná jídla s sebou: ďábelskou slaninu s vejci, velký kotlík vepřového s fazolemi a broskvový koláč ve venkovském stylu.

      • Sekáček XVIII (5)

        Do toho! Když začnou hodiny odpočítávat 20 minut, musejí šéfkuchaři spěchat, aby připravili jako předkrm nakládané prasečí nožky a chipsy ze sladkých brambor. Jeden z nich si nevšimne, že udělal potenciálně drahou chybu, dokud není příliš pozdě.

      • Guyova velká sousta XV (4)

        Více vepřového, více zábavy. Dnes Guy dělá úchvatné vepřové s ještě více vepřovým! Jde o vepřové kebaby zabalené ve slanině: ultra tenké plátky slaniny kolem kostek vepřového masa, vše připraveno na grilu, dokud maso není jemné.

      • Guyova velká sousta XV (5)

        Středomořská nálada. Guy Fieri oslavuje středomořskou štědrost okresu Sonoma tím, že uvaří zdravé jídlo se svým kamarádem a místní celebritou, šéfkuchařem Markem Starkem. Nejprve středomořské sardinky plněné citrónem, česnekem a bylinkami!

      • Strávníci v utajení V (4)

        Omluvte mou francouzštinu. Ve francouzském bistru v San Franciscu jsou poté, co jejich šéf obdržel stížnosti na nerudné chování, číšníci středem vyšetřování.

      • Strávníci v utajení V (5)

        Oktobertheft. Spolumajitelka Speisekammer, německé restaurace v kalifornské Alamedě, se obává, že její „dirndl girls“, jež najal její bývalý manžel, přinášejí více problémů než užitku.

      • Ching – Úchvatná Asie (9)

        Rušné hlavní město delikates. Ching vyzkouší rybí trh Tskiji, největší na světě. Pak zamíří do populárního bistra se suši – Sushi Kuni, jen kousek od trhu, kde se jí dostane mistrovské lekce od majitele Yoshimitsu Kokuba.

      • Ching – Úchvatná Asie (10)

        Exploze chutí. Ching objeví sečuánskou restauraci, kde moc rádi používají koření, aby nabídli ohnivé i ohromné chutě. Bude vařit společně se šéfkuchařem Waiem a připraví císařské chili krevety s křupavým ostrým hovězím. Později zkusí kořeněného kraba v populární putyce.

      • Kuchyně X (10)

        Akademie Kuchyně. Akademie Kuchyně se vrací se snadnými kulinářskými projekty pro vaše děti a s tipy, jak z běžných svačin do školy udělat umění. Plus recepty Katie a Marcely na rychlou pizzu a banánový chleba.

      • Osadnice XVII (7)

        Polotovary na Díkůvzdání. Ree Drummond využije pár polotovarů nakoupených v obchodě, aby dopředu připravila hostinu na Den díkůvzdání. Nejprve její epický krocan, upečený a naporcovaný dopředu.

      • Osadnice XVII (8)

        Snídaně, oběd, večeře, mrazák! Ree Drummond plní mrazák na snídani, oběd, večeři a dezerty. Pro začátek dne zde jsou křupavé tyčinky z francouzských toastů, jež milují Drummondových děti. Pak připraví tex-mex polévku z máslové dýně pro dámy na ranči.

      • Sekáček XVIII (6)

        Čas na tapas. Čas otřese některými šéfkuchaři více či méně, když zjistí, že ústředním tématem budou tapas. v prvním kole koše obsahují pár oblíbených španělských ingrediencí, včetně polévky gazpacho.

      • Guyova velká sousta XV (6)

        Kuře s omáčkou mole. Hledáte nové a chutné způsoby využití čokolády při vaření? Hostem Gyue Fierho je KC, který s ním připraví grilované kuře s omáčkou mole. Nakládané, s posypkou a podlévané, s čokoládovou omáčkou – bohaté, vyvážené a delikátní jídlo.

      • Guyova velká sousta XV (7)

        Pro slávu tandoori. Guy si zamiloval indická bistra, a tak zkouší doma jejich chutná jídla plná komplexních vůní. Připojte se ke Guyovi, když svá oblíbená indická jídla nabídne rodině a přátelům.

      • Guyova velká sousta XVI (7)

        Omáčky pro sendviče. Guy Fieri a šéfkuchař Jonathan Waxman mají rozdílné kuchařské styly, ale oba milují skvělá mexická jídla! Připojte se k nim, když znovu vytvoří své oblíbené chuťovky, a mezitím se podělí o tipy na vaření a techniky.

      • Guyova velká sousta XVI (8)

        Slavný rybí sendvič. Guy Fieri pozve svého kamaráda Jimmyho Johna, guru přes sendviče, aby se podělil o pár tipů, které nasbíral během let v restauračním průmyslu. Guy nešetří pitím a nabízí jižanský mátový julep s bourbonem a broskví.

      • Skvělá jídla z pojízdného bistra (1)

        S bistrem ve dvojměstí. Andrew Zimmern zkoumá neustále rostoucí scénu pojízdných bister v Minneapolis. Najde fúzi východoafrické a italské kuchyně, ochutná rozmanitá menu s kachní slaninou a vyzkouší jarní závitky se středozápadní a tropickou příchutí.

      • Skvělá jídla z pojízdného bistra (2)

        Smažená pojízdná jídla v Birminghamu. Andrew Zimmern prozkoumá nejlepší pojízdná bistra v Birminghamu v Alabamě. Začne sytými jídly podávanými majitelem s humanitárními sklony a setká se s párem, který žije a bude žít šťastně až do smrti a který nabízí řemeslné kebaby.

      • Kuchaři proti amatérům II (6)

        Krevety a kaše na rožni. Porotci Richard Blais a Daphne Oz vědí o krevetách a kukuřičných kaších svoje, ale vědí, jak rozeznat profesionální kuchaře od amatérů? Jak kuchaři z povolání, tak domácí kuchaři skrývají svou identitu při přípravě skvělých jídel se slaninou v prvním kole.

      • Dětský šampionát v pečení II (3)

        Horká čokoláda. Valerie Bertinelli a Duff rozpálí oheň a požádají zbývajících osm pekařů, aby zapracovali do svých čokoládových výtvorů chili, pepř, kajenský pepř a další. Dětští pekaři musejí vyvážit ostrost se sladkostí.

      • Hledači dortů (3)

        Slon v pokoji. Bratři Sumit a Swithin se každý nedávno zasnoubili a jejich máma by moc chtěla na jejich dvojitý zásnubní večírek tradiční indický úchvatný dort.

      • Hledači dortů (4)

        Dvojité potíže. Katie a Jason čekají jednovaječná dvojčata a chtějí dokonalý dort pro jakékoliv pohlaví, aby se podělili s rodinou a přáteli. Najde se tvůrce dortů, který dokáže těmto nastávajícím rodičům připravit dort jejich snů?

      • Kuchyně X (10)

        Akademie Kuchyně. Akademie Kuchyně se vrací se snadnými kulinářskými projekty pro vaše děti a s tipy, jak z běžných svačin do školy udělat umění. Plus recepty Katie a Marcely na rychlou pizzu a banánový chleba.

      • Osadnice XVII (7)

        Polotovary na Díkůvzdání. Ree Drummond využije pár polotovarů nakoupených v obchodě, aby dopředu připravila hostinu na Den díkůvzdání. Nejprve její epický krocan, upečený a naporcovaný dopředu.

      • Osadnice XVII (8)

        Snídaně, oběd, večeře, mrazák! Ree Drummond plní mrazák na snídani, oběd, večeři a dezerty. Pro začátek dne zde jsou křupavé tyčinky z francouzských toastů, jež milují Drummondových děti. Pak připraví tex-mex polévku z máslové dýně pro dámy na ranči.

      • Sekáček XVIII (6)

        Čas na tapas. Čas otřese některými šéfkuchaři více či méně, když zjistí, že ústředním tématem budou tapas. v prvním kole koše obsahují pár oblíbených španělských ingrediencí, včetně polévky gazpacho.

      • Guyova velká sousta XV (6)

        Kuře s omáčkou mole. Hledáte nové a chutné způsoby využití čokolády při vaření? Hostem Gyue Fierho je KC, který s ním připraví grilované kuře s omáčkou mole. Nakládané, s posypkou a podlévané, s čokoládovou omáčkou – bohaté, vyvážené a delikátní jídlo.

      • Guyova velká sousta XV (7)

        Pro slávu tandoori. Guy si zamiloval indická bistra, a tak zkouší doma jejich chutná jídla plná komplexních vůní. Připojte se ke Guyovi, když svá oblíbená indická jídla nabídne rodině a přátelům.

      • Pečení s Annou Olson (10)

        Lívance. Kdo by odolal těmto chutným dobrotám podávaným se sklenicí vychlazeného mléka? Anna představí různé recepty a připraví rozmanité druhy lívanců i jimi inspirovaných dezertů, oblíbené dětmi i dospělými!

      • Pečení s Annou Olson (11)

        Ovocné koláče. Jen málo věcí potěší smysly více než teplý plátek čerstvě upečeného koláče. Anna začne běžným koláčem se dvěma kůrkami (s těstem nahoře a dole) a připraví také klasický jablečný koláč blue ribbon.

      • Sledování restaurací V (11)

        Sledování komedie. Vinnie, majitel komediálního klubu Stress Factory v New Brunswicku zavolá Willieho Degela na pomoc. Podle něho restaurant a klub s dvacetiletou tradicí rychle upadá. Pro Vinnieho to není žádná legrace.

      • Strávníci v utajení V (4)

        Omluvte mou francouzštinu. Ve francouzském bistru v San Franciscu jsou poté, co jejich šéf obdržel stížnosti na nerudné chování, číšníci středem vyšetřování.