
Food Network
Food Network od do
Sekáček junior III (13)
Halloweenský večírek! V každém koši čekají děsivá překvapení a soutěžící v kostýmech se obávají, zda se jim v tomto halloweenském speciálu podaří vyhrát 10 000 dolarů.
Sekáček XVIII (1)
Žádná bolest, žádná hanba. Šéfkuchaři dostanou v koši zvláštní nástroj, který jim pomůže rozdělit náročnou ingredienci: obří cucavý bonbón. Potom bude nutno využít z druhého koše moderní sladké pečivo se severoafrickým dušeným masem. Rozmarýna a zázvor se pak musejí zkombinovat v dezertu.
Sekáček XVIII (2)
Čokoládová soutěž. Čokoláda je ve skoro každém koši jako ústřední téma soutěže, a šéfkuchaři musejí vymyslet, jak tento trvalý dezert zapracovat do prvních dvou chodů.
Sekáček XVIII (4)
Hasiči kuchaři. Soutěž hasičů začne předkrmy se sýrem a masem, které by se mohly stát hitem na požární stanici, ale zabaví i porotce?
Sekáček XVIII (5)
Do toho! Když začnou hodiny odpočítávat 20 minut, musejí šéfkuchaři spěchat, aby připravili jako předkrm nakládané prasečí nožky a chipsy ze sladkých brambor. Jeden z nich si nevšimne, že udělal potenciálně drahou chybu, dokud není příliš pozdě.
Giada doma VI (19)
Jaro v Itálii. Giada připraví pro svou rodinu tradiční velikonoční italský sváteční oběd s využitím čerstvých chutí Itálie.
Giada doma VI (20)
Výměna receptů. Giada De Laurentis připraví kořeněný citrusový popcorn na svačinu a poté se objeví tetička Raffy a naučí Giadu jedno ze svých oblíbených jídel.
Sekáček junior VI (2)
Tropické vlivy. Karibské chutě ovládnou tuto tropickou soutěž, kde porotcům předsedá Scott Conant, Amanda Freitag a muzikant Ziggy Marley. Soutěžící musejí v kole pro předkrm prokázat svou sílu, když budou vařit karibskou kořeněnou směs.
Giada doma VI (19)
Jaro v Itálii. Giada připraví pro svou rodinu tradiční velikonoční italský sváteční oběd s využitím čerstvých chutí Itálie.
Giada doma VI (20)
Výměna receptů. Giada De Laurentis připraví kořeněný citrusový popcorn na svačinu a poté se objeví tetička Raffy a naučí Giadu jedno ze svých oblíbených jídel.
Osadnice XIX (7)
Pouze tři. Ree Drummond použije pouze tři ingredience rychlá a rozmanitá jídla. Její snadná večeře se dělá na jedné pánvi a jde o kuře s mango salsou, následuje zmrzlinový dort jako dezert a na závěr tři koktejly na tři připítky.
Osadnice XIX (8)
Vařit jednoduše. Ree Drummond připraví čtyři snadné recepty, a to vepřové carnitas, jež lze připravit v multifunkčním hrnci za zlomek běžného času, nebo dopředu pomalu vařené syrové ovesné vločky na snídani.
Dětský šampionát v pečení II (3)
Horká čokoláda. Valerie Bertinelli a Duff rozpálí oheň a požádají zbývajících osm pekařů, aby zapracovali do svých čokoládových výtvorů chili, pepř, kajenský pepř a další. Dětští pekaři musejí vyvážit ostrost se sladkostí.
Hledači dortů (3)
Slon v pokoji. Bratři Sumit a Swithin se každý nedávno zasnoubili a jejich máma by moc chtěla na jejich dvojitý zásnubní večírek tradiční indický úchvatný dort.
Hledači dortů (4)
Dvojité potíže. Katie a Jason čekají jednovaječná dvojčata a chtějí dokonalý dort pro jakékoliv pohlaví, aby se podělili s rodinou a přáteli. Najde se tvůrce dortů, který dokáže těmto nastávajícím rodičům připravit dort jejich snů?
Guyova velká sousta XVI (5)
Uzená jižanská dobrota. Guy Fieri cestuje zemí, aby našel unikátní a neuvěřitelně chutná jídla. Nikdy nezapomene na svůj první Brunswick Stew, a vy nikdy nezapomenete na Guyovu verzi s uzeným, slaninou a dušeným kuřecím.
Guyova velká sousta XVI (6)
Itálie po svém. Guy Fieri a slavný šéfkuchař Jonathan Waxman se dají dohromady, aby se podělili o pár historek z průmyslu, tipy na vaření a chutné recepty, a přitom všem dokonce mají čas připravit pecen kynutého česnekového chleba!
Klub gurmánů (6)
Oceán na jídelním stole. Tyler Florence přivede pět nejlepších šéfkuchařů z Charlestonu v Jižní Karolíně, aby se utkali v moderním jižanském restaurantu. Musejí zkombinovat čerstvé pobřežní ingredience s uzenými vepřovými klobáskami, červenými pomeranči, humry a šafránem.
Kuchyně X (9)
Zabaleno a srolováno. V Kuchyni dnes budou všechny věci zabaleny a srolovány včetně do prosciutta zabalených kuřecích prsou a taco wrapů s cuketou. Rovněž se otevře poradna a zodpoví se otázky, jak zabalit jídlo do slaniny nebo jak srolovat burrito.
Osadnice XVII (5)
Jen to nejlepší. Ree Drummond nabídne ta nejlepší jídla, počínaje úchvatnou plněnou pizzou s omáčkou arrabiata. Pak je zde božský pomerančový muffin s borůvkami a dvojitá vrstva „malého ovoce s křupáním“.
Osadnice XVII (6)
Neděle u Chucka a Nan. Celá rodina se sejde na nedělní oběd u příbuzných Ree Drummond ve městě, a sama Ree přinese neuvěřitelná jídla s sebou: ďábelskou slaninu s vejci, velký kotlík vepřového s fazolemi a broskvový koláč ve venkovském stylu.
Sekáček XVIII (5)
Do toho! Když začnou hodiny odpočítávat 20 minut, musejí šéfkuchaři spěchat, aby připravili jako předkrm nakládané prasečí nožky a chipsy ze sladkých brambor. Jeden z nich si nevšimne, že udělal potenciálně drahou chybu, dokud není příliš pozdě.
Guyova velká sousta XV (4)
Více vepřového, více zábavy. Dnes Guy dělá úchvatné vepřové s ještě více vepřovým! Jde o vepřové kebaby zabalené ve slanině: ultra tenké plátky slaniny kolem kostek vepřového masa, vše připraveno na grilu, dokud maso není jemné.
Guyova velká sousta XV (5)
Středomořská nálada. Guy Fieri oslavuje středomořskou štědrost okresu Sonoma tím, že uvaří zdravé jídlo se svým kamarádem a místní celebritou, šéfkuchařem Markem Starkem. Nejprve středomořské sardinky plněné citrónem, česnekem a bylinkami!
Pečení s Annou Olson (10)
Lívance. Kdo by odolal těmto chutným dobrotám podávaným se sklenicí vychlazeného mléka? Anna představí různé recepty a připraví rozmanité druhy lívanců i jimi inspirovaných dezertů, oblíbené dětmi i dospělými!
Pečení s Annou Olson (11)
Ovocné koláče. Jen málo věcí potěší smysly více než teplý plátek čerstvě upečeného koláče. Anna začne běžným koláčem se dvěma kůrkami (s těstem nahoře a dole) a připraví také klasický jablečný koláč blue ribbon.
Sledování restaurací V (11)
Sledování komedie. Vinnie, majitel komediálního klubu Stress Factory v New Brunswicku zavolá Willieho Degela na pomoc. Podle něho restaurant a klub s dvacetiletou tradicí rychle upadá. Pro Vinnieho to není žádná legrace.
Kuchyně X (9)
Zabaleno a srolováno. V Kuchyni dnes budou všechny věci zabaleny a srolovány včetně do prosciutta zabalených kuřecích prsou a taco wrapů s cuketou. Rovněž se otevře poradna a zodpoví se otázky, jak zabalit jídlo do slaniny nebo jak srolovat burrito.
Osadnice XVII (5)
Jen to nejlepší. Ree Drummond nabídne ta nejlepší jídla, počínaje úchvatnou plněnou pizzou s omáčkou arrabiata. Pak je zde božský pomerančový muffin s borůvkami a dvojitá vrstva „malého ovoce s křupáním“.
Osadnice XVII (6)
Neděle u Chucka a Nan. Celá rodina se sejde na nedělní oběd u příbuzných Ree Drummond ve městě, a sama Ree přinese neuvěřitelná jídla s sebou: ďábelskou slaninu s vejci, velký kotlík vepřového s fazolemi a broskvový koláč ve venkovském stylu.
Sekáček XVIII (5)
Do toho! Když začnou hodiny odpočítávat 20 minut, musejí šéfkuchaři spěchat, aby připravili jako předkrm nakládané prasečí nožky a chipsy ze sladkých brambor. Jeden z nich si nevšimne, že udělal potenciálně drahou chybu, dokud není příliš pozdě.
Guyova velká sousta XV (4)
Více vepřového, více zábavy. Dnes Guy dělá úchvatné vepřové s ještě více vepřovým! Jde o vepřové kebaby zabalené ve slanině: ultra tenké plátky slaniny kolem kostek vepřového masa, vše připraveno na grilu, dokud maso není jemné.
Guyova velká sousta XV (5)
Středomořská nálada. Guy Fieri oslavuje středomořskou štědrost okresu Sonoma tím, že uvaří zdravé jídlo se svým kamarádem a místní celebritou, šéfkuchařem Markem Starkem. Nejprve středomořské sardinky plněné citrónem, česnekem a bylinkami!
Strávníci v utajení V (4)
Omluvte mou francouzštinu. Ve francouzském bistru v San Franciscu jsou poté, co jejich šéf obdržel stížnosti na nerudné chování, číšníci středem vyšetřování.
Strávníci v utajení V (5)
Oktobertheft. Spolumajitelka Speisekammer, německé restaurace v kalifornské Alamedě, se obává, že její „dirndl girls“, jež najal její bývalý manžel, přinášejí více problémů než užitku.
Ching – Úchvatná Asie (9)
Rušné hlavní město delikates. Ching vyzkouší rybí trh Tskiji, největší na světě. Pak zamíří do populárního bistra se suši – Sushi Kuni, jen kousek od trhu, kde se jí dostane mistrovské lekce od majitele Yoshimitsu Kokuba.
Ching – Úchvatná Asie (10)
Exploze chutí. Ching objeví sečuánskou restauraci, kde moc rádi používají koření, aby nabídli ohnivé i ohromné chutě. Bude vařit společně se šéfkuchařem Waiem a připraví císařské chili krevety s křupavým ostrým hovězím. Později zkusí kořeněného kraba v populární putyce.
Kuchyně X (10)
Akademie Kuchyně. Akademie Kuchyně se vrací se snadnými kulinářskými projekty pro vaše děti a s tipy, jak z běžných svačin do školy udělat umění. Plus recepty Katie a Marcely na rychlou pizzu a banánový chleba.
Osadnice XVII (7)
Polotovary na Díkůvzdání. Ree Drummond využije pár polotovarů nakoupených v obchodě, aby dopředu připravila hostinu na Den díkůvzdání. Nejprve její epický krocan, upečený a naporcovaný dopředu.
Osadnice XVII (8)
Snídaně, oběd, večeře, mrazák! Ree Drummond plní mrazák na snídani, oběd, večeři a dezerty. Pro začátek dne zde jsou křupavé tyčinky z francouzských toastů, jež milují Drummondových děti. Pak připraví tex-mex polévku z máslové dýně pro dámy na ranči.
Sekáček XVIII (6)
Čas na tapas. Čas otřese některými šéfkuchaři více či méně, když zjistí, že ústředním tématem budou tapas. v prvním kole koše obsahují pár oblíbených španělských ingrediencí, včetně polévky gazpacho.
Guyova velká sousta XV (6)
Kuře s omáčkou mole. Hledáte nové a chutné způsoby využití čokolády při vaření? Hostem Gyue Fierho je KC, který s ním připraví grilované kuře s omáčkou mole. Nakládané, s posypkou a podlévané, s čokoládovou omáčkou – bohaté, vyvážené a delikátní jídlo.
Guyova velká sousta XV (7)
Pro slávu tandoori. Guy si zamiloval indická bistra, a tak zkouší doma jejich chutná jídla plná komplexních vůní. Připojte se ke Guyovi, když svá oblíbená indická jídla nabídne rodině a přátelům.
Guyova velká sousta XVI (7)
Omáčky pro sendviče. Guy Fieri a šéfkuchař Jonathan Waxman mají rozdílné kuchařské styly, ale oba milují skvělá mexická jídla! Připojte se k nim, když znovu vytvoří své oblíbené chuťovky, a mezitím se podělí o tipy na vaření a techniky.
Guyova velká sousta XVI (8)
Slavný rybí sendvič. Guy Fieri pozve svého kamaráda Jimmyho Johna, guru přes sendviče, aby se podělil o pár tipů, které nasbíral během let v restauračním průmyslu. Guy nešetří pitím a nabízí jižanský mátový julep s bourbonem a broskví.
Skvělá jídla z pojízdného bistra (1)
S bistrem ve dvojměstí. Andrew Zimmern zkoumá neustále rostoucí scénu pojízdných bister v Minneapolis. Najde fúzi východoafrické a italské kuchyně, ochutná rozmanitá menu s kachní slaninou a vyzkouší jarní závitky se středozápadní a tropickou příchutí.
Skvělá jídla z pojízdného bistra (2)
Smažená pojízdná jídla v Birminghamu. Andrew Zimmern prozkoumá nejlepší pojízdná bistra v Birminghamu v Alabamě. Začne sytými jídly podávanými majitelem s humanitárními sklony a setká se s párem, který žije a bude žít šťastně až do smrti a který nabízí řemeslné kebaby.
Kuchaři proti amatérům II (6)
Krevety a kaše na rožni. Porotci Richard Blais a Daphne Oz vědí o krevetách a kukuřičných kaších svoje, ale vědí, jak rozeznat profesionální kuchaře od amatérů? Jak kuchaři z povolání, tak domácí kuchaři skrývají svou identitu při přípravě skvělých jídel se slaninou v prvním kole.
Dětský šampionát v pečení II (3)
Horká čokoláda. Valerie Bertinelli a Duff rozpálí oheň a požádají zbývajících osm pekařů, aby zapracovali do svých čokoládových výtvorů chili, pepř, kajenský pepř a další. Dětští pekaři musejí vyvážit ostrost se sladkostí.
Hledači dortů (3)
Slon v pokoji. Bratři Sumit a Swithin se každý nedávno zasnoubili a jejich máma by moc chtěla na jejich dvojitý zásnubní večírek tradiční indický úchvatný dort.
Hledači dortů (4)
Dvojité potíže. Katie a Jason čekají jednovaječná dvojčata a chtějí dokonalý dort pro jakékoliv pohlaví, aby se podělili s rodinou a přáteli. Najde se tvůrce dortů, který dokáže těmto nastávajícím rodičům připravit dort jejich snů?
Kuchyně X (10)
Akademie Kuchyně. Akademie Kuchyně se vrací se snadnými kulinářskými projekty pro vaše děti a s tipy, jak z běžných svačin do školy udělat umění. Plus recepty Katie a Marcely na rychlou pizzu a banánový chleba.
Osadnice XVII (7)
Polotovary na Díkůvzdání. Ree Drummond využije pár polotovarů nakoupených v obchodě, aby dopředu připravila hostinu na Den díkůvzdání. Nejprve její epický krocan, upečený a naporcovaný dopředu.
Osadnice XVII (8)
Snídaně, oběd, večeře, mrazák! Ree Drummond plní mrazák na snídani, oběd, večeři a dezerty. Pro začátek dne zde jsou křupavé tyčinky z francouzských toastů, jež milují Drummondových děti. Pak připraví tex-mex polévku z máslové dýně pro dámy na ranči.
Sekáček XVIII (6)
Čas na tapas. Čas otřese některými šéfkuchaři více či méně, když zjistí, že ústředním tématem budou tapas. v prvním kole koše obsahují pár oblíbených španělských ingrediencí, včetně polévky gazpacho.
Guyova velká sousta XV (6)
Kuře s omáčkou mole. Hledáte nové a chutné způsoby využití čokolády při vaření? Hostem Gyue Fierho je KC, který s ním připraví grilované kuře s omáčkou mole. Nakládané, s posypkou a podlévané, s čokoládovou omáčkou – bohaté, vyvážené a delikátní jídlo.
Guyova velká sousta XV (7)
Pro slávu tandoori. Guy si zamiloval indická bistra, a tak zkouší doma jejich chutná jídla plná komplexních vůní. Připojte se ke Guyovi, když svá oblíbená indická jídla nabídne rodině a přátelům.
Pečení s Annou Olson (10)
Lívance. Kdo by odolal těmto chutným dobrotám podávaným se sklenicí vychlazeného mléka? Anna představí různé recepty a připraví rozmanité druhy lívanců i jimi inspirovaných dezertů, oblíbené dětmi i dospělými!
Pečení s Annou Olson (11)
Ovocné koláče. Jen málo věcí potěší smysly více než teplý plátek čerstvě upečeného koláče. Anna začne běžným koláčem se dvěma kůrkami (s těstem nahoře a dole) a připraví také klasický jablečný koláč blue ribbon.
Sledování restaurací V (11)
Sledování komedie. Vinnie, majitel komediálního klubu Stress Factory v New Brunswicku zavolá Willieho Degela na pomoc. Podle něho restaurant a klub s dvacetiletou tradicí rychle upadá. Pro Vinnieho to není žádná legrace.
Strávníci v utajení V (4)
Omluvte mou francouzštinu. Ve francouzském bistru v San Franciscu jsou poté, co jejich šéf obdržel stížnosti na nerudné chování, číšníci středem vyšetřování.
