
Food Network
Food Network od do
Skvělá jídla z pojízdného bistra (1)
S bistrem ve dvojměstí. Andrew Zimmern zkoumá neustále rostoucí scénu pojízdných bister v Minneapolis. Najde fúzi východoafrické a italské kuchyně, ochutná rozmanitá menu s kachní slaninou a vyzkouší jarní závitky se středozápadní a tropickou příchutí.
Skvělá jídla z pojízdného bistra (2)
Smažená pojízdná jídla v Birminghamu. Andrew Zimmern prozkoumá nejlepší pojízdná bistra v Birminghamu v Alabamě. Začne sytými jídly podávanými majitelem s humanitárními sklony a setká se s párem, který žije a bude žít šťastně až do smrti a který nabízí řemeslné kebaby.
Kuchaři proti amatérům II (6)
Krevety a kaše na rožni. Porotci Richard Blais a Daphne Oz vědí o krevetách a kukuřičných kaších svoje, ale vědí, jak rozeznat profesionální kuchaře od amatérů? Jak kuchaři z povolání, tak domácí kuchaři skrývají svou identitu při přípravě skvělých jídel se slaninou v prvním kole.
Dětský šampionát v pečení II (3)
Horká čokoláda. Valerie Bertinelli a Duff rozpálí oheň a požádají zbývajících osm pekařů, aby zapracovali do svých čokoládových výtvorů chili, pepř, kajenský pepř a další. Dětští pekaři musejí vyvážit ostrost se sladkostí.
Hledači dortů (3)
Slon v pokoji. Bratři Sumit a Swithin se každý nedávno zasnoubili a jejich máma by moc chtěla na jejich dvojitý zásnubní večírek tradiční indický úchvatný dort.
Hledači dortů (4)
Dvojité potíže. Katie a Jason čekají jednovaječná dvojčata a chtějí dokonalý dort pro jakékoliv pohlaví, aby se podělili s rodinou a přáteli. Najde se tvůrce dortů, který dokáže těmto nastávajícím rodičům připravit dort jejich snů?
Kuchyně X (10)
Akademie Kuchyně. Akademie Kuchyně se vrací se snadnými kulinářskými projekty pro vaše děti a s tipy, jak z běžných svačin do školy udělat umění. Plus recepty Katie a Marcely na rychlou pizzu a banánový chleba.
Osadnice XVII (7)
Polotovary na Díkůvzdání. Ree Drummond využije pár polotovarů nakoupených v obchodě, aby dopředu připravila hostinu na Den díkůvzdání. Nejprve její epický krocan, upečený a naporcovaný dopředu.
Osadnice XVII (8)
Snídaně, oběd, večeře, mrazák! Ree Drummond plní mrazák na snídani, oběd, večeři a dezerty. Pro začátek dne zde jsou křupavé tyčinky z francouzských toastů, jež milují Drummondových děti. Pak připraví tex-mex polévku z máslové dýně pro dámy na ranči.
Sekáček XVIII (6)
Čas na tapas. Čas otřese některými šéfkuchaři více či méně, když zjistí, že ústředním tématem budou tapas. v prvním kole koše obsahují pár oblíbených španělských ingrediencí, včetně polévky gazpacho.
Guyova velká sousta XV (6)
Kuře s omáčkou mole. Hledáte nové a chutné způsoby využití čokolády při vaření? Hostem Gyue Fierho je KC, který s ním připraví grilované kuře s omáčkou mole. Nakládané, s posypkou a podlévané, s čokoládovou omáčkou – bohaté, vyvážené a delikátní jídlo.
Guyova velká sousta XV (7)
Pro slávu tandoori. Guy si zamiloval indická bistra, a tak zkouší doma jejich chutná jídla plná komplexních vůní. Připojte se ke Guyovi, když svá oblíbená indická jídla nabídne rodině a přátelům.
Pečení s Annou Olson (10)
Lívance. Kdo by odolal těmto chutným dobrotám podávaným se sklenicí vychlazeného mléka? Anna představí různé recepty a připraví rozmanité druhy lívanců i jimi inspirovaných dezertů, oblíbené dětmi i dospělými!
Pečení s Annou Olson (11)
Ovocné koláče. Jen málo věcí potěší smysly více než teplý plátek čerstvě upečeného koláče. Anna začne běžným koláčem se dvěma kůrkami (s těstem nahoře a dole) a připraví také klasický jablečný koláč blue ribbon.
Sledování restaurací V (11)
Sledování komedie. Vinnie, majitel komediálního klubu Stress Factory v New Brunswicku zavolá Willieho Degela na pomoc. Podle něho restaurant a klub s dvacetiletou tradicí rychle upadá. Pro Vinnieho to není žádná legrace.
Strávníci v utajení V (4)
Omluvte mou francouzštinu. Ve francouzském bistru v San Franciscu jsou poté, co jejich šéf obdržel stížnosti na nerudné chování, číšníci středem vyšetřování.
Strávníci v utajení V (5)
Oktobertheft. Spolumajitelka Speisekammer, německé restaurace v kalifornské Alamedě, se obává, že její „dirndl girls“, jež najal její bývalý manžel, přinášejí více problémů než užitku.
Ching – Úchvatná Asie (9)
Rušné hlavní město delikates. Ching vyzkouší rybí trh Tskiji, největší na světě. Pak zamíří do populárního bistra se suši – Sushi Kuni, jen kousek od trhu, kde se jí dostane mistrovské lekce od majitele Yoshimitsu Kokuba.
Ching – Úchvatná Asie (10)
Exploze chutí. Ching objeví sečuánskou restauraci, kde moc rádi používají koření, aby nabídli ohnivé i ohromné chutě. Bude vařit společně se šéfkuchařem Waiem a připraví císařské chili krevety s křupavým ostrým hovězím. Později zkusí kořeněného kraba v populární putyce.
Guyovy hry s potravinami VI (9)
Blues o smutném talíři. Čtyři kuchaři soutěží, jestli jedna záměna, nehoda a podraz vylepší, nebo znehodnotí jejich jídlo.
Kuchyně X (10)
Akademie Kuchyně. Akademie Kuchyně se vrací se snadnými kulinářskými projekty pro vaše děti a s tipy, jak z běžných svačin do školy udělat umění. Plus recepty Katie a Marcely na rychlou pizzu a banánový chleba.
Osadnice XVII (7)
Polotovary na Díkůvzdání. Ree Drummond využije pár polotovarů nakoupených v obchodě, aby dopředu připravila hostinu na Den díkůvzdání. Nejprve její epický krocan, upečený a naporcovaný dopředu.
Osadnice XVII (8)
Snídaně, oběd, večeře, mrazák! Ree Drummond plní mrazák na snídani, oběd, večeři a dezerty. Pro začátek dne zde jsou křupavé tyčinky z francouzských toastů, jež milují Drummondových děti. Pak připraví tex-mex polévku z máslové dýně pro dámy na ranči.
Sekáček XVIII (6)
Čas na tapas. Čas otřese některými šéfkuchaři více či méně, když zjistí, že ústředním tématem budou tapas. v prvním kole koše obsahují pár oblíbených španělských ingrediencí, včetně polévky gazpacho.
Guyova velká sousta XV (6)
Kuře s omáčkou mole. Hledáte nové a chutné způsoby využití čokolády při vaření? Hostem Gyue Fierho je KC, který s ním připraví grilované kuře s omáčkou mole. Nakládané, s posypkou a podlévané, s čokoládovou omáčkou – bohaté, vyvážené a delikátní jídlo.
Guyova velká sousta XV (7)
Pro slávu tandoori. Guy si zamiloval indická bistra, a tak zkouší doma jejich chutná jídla plná komplexních vůní. Připojte se ke Guyovi, když svá oblíbená indická jídla nabídne rodině a přátelům.
Pečení s Annou Olson (12)
Cukrářské piškoty. Cukrářské piškoty jsou částečně dortem a částečně sušenkou a dají se všestranně použít v cukrářství. Anna nejprve divákům představí, jak tyto lehké a porézní dobroty připravit a poté je namočí do čokolády.
Pečení s Annou Olson (13)
Máslové sušenky. Tradiční styl sušenek, které jsou máslové, plné a křupavé. Anna nejprve připraví základní vanilkové těsto, které bude vytlačovat pomocí lisu na těsto, což je skvělá technika, která dá sušenkám krásný tvar.
Sledování restaurací V (12)
Sledování při slavnostním otevření. Pat zavřel Brookside Grill kvůli problémům se svým předchozím partnerem. Nyní pokouší osud opětovným otevřením Grillu s novými partnery. Willie Degel musí Brookside Grill dát novou jiskru.
Kuchyně X (10)
Akademie Kuchyně. Akademie Kuchyně se vrací se snadnými kulinářskými projekty pro vaše děti a s tipy, jak z běžných svačin do školy udělat umění. Plus recepty Katie a Marcely na rychlou pizzu a banánový chleba.
Osadnice XVII (7)
Polotovary na Díkůvzdání. Ree Drummond využije pár polotovarů nakoupených v obchodě, aby dopředu připravila hostinu na Den díkůvzdání. Nejprve její epický krocan, upečený a naporcovaný dopředu.
Osadnice XVII (8)
Snídaně, oběd, večeře, mrazák! Ree Drummond plní mrazák na snídani, oběd, večeři a dezerty. Pro začátek dne zde jsou křupavé tyčinky z francouzských toastů, jež milují Drummondových děti. Pak připraví tex-mex polévku z máslové dýně pro dámy na ranči.
Sekáček XVIII (6)
Čas na tapas. Čas otřese některými šéfkuchaři více či méně, když zjistí, že ústředním tématem budou tapas. v prvním kole koše obsahují pár oblíbených španělských ingrediencí, včetně polévky gazpacho.
Guyova velká sousta XV (6)
Kuře s omáčkou mole. Hledáte nové a chutné způsoby využití čokolády při vaření? Hostem Gyue Fierho je KC, který s ním připraví grilované kuře s omáčkou mole. Nakládané, s posypkou a podlévané, s čokoládovou omáčkou – bohaté, vyvážené a delikátní jídlo.
Guyova velká sousta XV (7)
Pro slávu tandoori. Guy si zamiloval indická bistra, a tak zkouší doma jejich chutná jídla plná komplexních vůní. Připojte se ke Guyovi, když svá oblíbená indická jídla nabídne rodině a přátelům.
Strávníci v utajení V (6)
Hrozny hněvu. Poté, co Michael, majitel Bistro Baffi ve Washingtonu, zjistil, že chybí několik lahví drahého vína, pověřil Charlese, aby věc prošetřil. Strávníci v utajení Allison, Julie a Benny sem přijdou a začnou pracovat na další záhadě.
Strávníci v utajení V (7)
Řecká tragédie. Když často nachází rozbité talíře, kontaktuje Nader, majitel My Greek and Italian Restaurant v Tacomě, Charlese Stilese, aby věc vyšetřil. Mystery Diners jako strávníci v utajení zjistí, že člen personálu se vzdálil řeckým tradicím.
Snadná čína: San Francisco (1)
Umění s pánví wok a jednoduché protřepávané hranolky. Ching své dovednosti vyzkouší v čínské čtvrti ve Wok Shop a ukáže nám, jak vybrat, zakouřit a vyčistit pánev wok. Poté, co si s majitelem obchodu udělají maso, zamíří do Berkeley Bowl, obchodu se smíšeným zbožím, vybrat některé základní čínské ingredience.
Snadná čína: San Francisco (2)
Oblíbené a zdravé rychlovky. V San Franciscu se na trhu Ferry Plaza Market připojí k Ching Chris Cosentino, aby prozkoumali nejčerstvější ingredience, jaké město nabízí. Ching naučí zaměstnanou mámu zdravé rychlovky, a pak zajede na houbovou farmu Far West Fungi.
Kuchyně X (11)
Výhra s pěti. V této epizodě je to o zábavě a jednoduchosti. Tým Kuchyně nám představí, jak připravit delikátní jídla jen z pěti ingrediencí, jak prostřít díky pěti stylovým tipům a jaké vyzkoušet nové a hodnotné pivní trendy.
Osadnice XVII (9)
Věci s sebou. Ree Drummond se podělí o čtyři nápady na slavnostní jídla na vánoční koktejlový večírek. Připraví okázalý tvarohový koláč Santova čepice, který všechny potěší, a vezme jej na rodinnou oslavu, kde bude švédský stůl s bruschettami.
Osadnice XVII (10)
Kovbojský den otevřených dveří. Drummondovi mají den otevřených dveří na ranči pro podnikatele, a tak Ree podává ten nejlepší balený oběd, jaký kovbojové znají. Začne s domácími sendviči plněnými vepřovým masem a jako přílohu připraví hranolky ze sladkých brambor.
Sekáček XVIII (7)
Nemarnit čas. Šéfkuchaři musejí použít ingredience, jež se obvykle vyhazují, protože jsou nedokonalé, přezrálé nebo okoralé. Například první koš obsahuje zbytky z odšťavňovače nebo použité pytlíky od čaje!
Guyova velká sousta XV (8)
Vynikající jižanská jídla. Dnes přijde na návštěvu Guyův kamarád, aby mu pomohl připravit kuřecí kousky a vafle. Nabídka obsahuje šťavnaté smažené kuře, křupavé vafle, zelný salát s jablky, ostro-sladkou majonézu, a to vše v úžasných sendvičích. Jako příloha salát z černookých fazolí, se zeleninou a spoustou křupavé slaniny, vše v zálivce z červeného vína - tomu se říká salát pro hru!
Guyova velká sousta XV (9)
Vděčná kachna. Během Díkůvzdání Gyu Fieri rád naruší tradice a nechá každého hádat, čím asi. Letos zaplní stůl elegantními jídly, která se dají pro rodinu dělat po celý rok. V menu jsou tento rok kachní prsa s kořením, celerový krém v salátu s fenyklem a jablky, na kmínu opečená mrkev nebo růžičková kapusta opečená s česnekem. Ke spláchnutí toho všeho Black Rose, černá růže, koktejl z červeného vína, whiskey, ostružinového likéru a dalších.
Porazte Bobbyho Flaye X (10)
Vy si ze mne děláte legraci! Válečná veteránka a babička Line Pelletier a brooklynský kuchař Chris Scott se postaví proti sobě o šanci vyzvat a porazit Bobbyho Flaye. O vítězi rozhodnou Carla Hall, Quvenzhane Wallis a Aubrey Anderson-Emmons.
Porazte Bobbyho Flaye X (11)
Zpátky do školy. Bitvu mezi nejlepšími cukráři bude sledovat kamarád Bobbyho Flaye, legendární François Payard. Dojde na neobvyklé kreace předního cukráře z New York City, Zaca Younga, a Ted Allen a Rowan Blanchard vyberou vítěze.
Jídla na otevřeném ohni VII (3)
Venkovní vaření v Kalifornii. Roger Mooking se setká se šéfkuchařem ze San Franciska Thomasem McNaughtonem při živém ohni a oslavě obřích rozměrů. Upečou celé prase nad žhavým uhlím a k tomu brambory, krevety, cibule, dýně a černá kuřata.
Jídla na otevřeném ohni VII (4)
Dobrá výbava. Roger Mooking se jede podívat na impozantní grilovací vybavení do Houstonu v Texasu a do Napa Valley. Pomůže naložit šest koz do zakázkového přívěsu, který dovede uvařit přes 270 kg masa, a připraví půlku hovězího stylem asado.
Kuchaři proti amatérům II (7)
Koláčová bitva. V kuchyni je dnes den sendvičů sloppy joe a profesionálové i amatéři musejí použít koláče jako překvapivou ingredienci. Pro některé problém, pro jiné snadná cesta k výhře peněz v hotovosti!
Guyova velká sousta XVI (7)
Omáčky pro sendviče. Guy Fieri a šéfkuchař Jonathan Waxman mají rozdílné kuchařské styly, ale oba milují skvělá mexická jídla! Připojte se k nim, když znovu vytvoří své oblíbené chuťovky, a mezitím se podělí o tipy na vaření a techniky.
Guyova velká sousta XVI (8)
Slavný rybí sendvič. Guy Fieri pozve svého kamaráda Jimmyho Johna, guru přes sendviče, aby se podělil o pár tipů, které nasbíral během let v restauračním průmyslu. Guy nešetří pitím a nabízí jižanský mátový julep s bourbonem a broskví.
Skvělá jídla z pojízdného bistra (1)
S bistrem ve dvojměstí. Andrew Zimmern zkoumá neustále rostoucí scénu pojízdných bister v Minneapolis. Najde fúzi východoafrické a italské kuchyně, ochutná rozmanitá menu s kachní slaninou a vyzkouší jarní závitky se středozápadní a tropickou příchutí.
Skvělá jídla z pojízdného bistra (2)
Smažená pojízdná jídla v Birminghamu. Andrew Zimmern prozkoumá nejlepší pojízdná bistra v Birminghamu v Alabamě. Začne sytými jídly podávanými majitelem s humanitárními sklony a setká se s párem, který žije a bude žít šťastně až do smrti a který nabízí řemeslné kebaby.
Kuchyně X (11)
Výhra s pěti. V této epizodě je to o zábavě a jednoduchosti. Tým Kuchyně nám představí, jak připravit delikátní jídla jen z pěti ingrediencí, jak prostřít díky pěti stylovým tipům a jaké vyzkoušet nové a hodnotné pivní trendy.
Osadnice XVII (9)
Věci s sebou. Ree Drummond se podělí o čtyři nápady na slavnostní jídla na vánoční koktejlový večírek. Připraví okázalý tvarohový koláč Santova čepice, který všechny potěší, a vezme jej na rodinnou oslavu, kde bude švédský stůl s bruschettami.
Osadnice XVII (10)
Kovbojský den otevřených dveří. Drummondovi mají den otevřených dveří na ranči pro podnikatele, a tak Ree podává ten nejlepší balený oběd, jaký kovbojové znají. Začne s domácími sendviči plněnými vepřovým masem a jako přílohu připraví hranolky ze sladkých brambor.
Sekáček XVIII (7)
Nemarnit čas. Šéfkuchaři musejí použít ingredience, jež se obvykle vyhazují, protože jsou nedokonalé, přezrálé nebo okoralé. Například první koš obsahuje zbytky z odšťavňovače nebo použité pytlíky od čaje!
Guyova velká sousta XV (8)
Vynikající jižanská jídla. Dnes přijde na návštěvu Guyův kamarád, aby mu pomohl připravit kuřecí kousky a vafle. Nabídka obsahuje šťavnaté smažené kuře, křupavé vafle, zelný salát s jablky, ostro-sladkou majonézu, a to vše v úžasných sendvičích. Jako příloha salát z černookých fazolí, se zeleninou a spoustou křupavé slaniny, vše v zálivce z červeného vína - tomu se říká salát pro hru!
Guyova velká sousta XV (9)
Vděčná kachna. Během Díkůvzdání Gyu Fieri rád naruší tradice a nechá každého hádat, čím asi. Letos zaplní stůl elegantními jídly, která se dají pro rodinu dělat po celý rok. V menu jsou tento rok kachní prsa s kořením, celerový krém v salátu s fenyklem a jablky, na kmínu opečená mrkev nebo růžičková kapusta opečená s česnekem. Ke spláchnutí toho všeho Black Rose, černá růže, koktejl z červeného vína, whiskey, ostružinového likéru a dalších.
Pečení s Annou Olson (12)
Cukrářské piškoty. Cukrářské piškoty jsou částečně dortem a částečně sušenkou a dají se všestranně použít v cukrářství. Anna nejprve divákům představí, jak tyto lehké a porézní dobroty připravit a poté je namočí do čokolády.
Pečení s Annou Olson (13)
Máslové sušenky. Tradiční styl sušenek, které jsou máslové, plné a křupavé. Anna nejprve připraví základní vanilkové těsto, které bude vytlačovat pomocí lisu na těsto, což je skvělá technika, která dá sušenkám krásný tvar.
Sledování restaurací V (12)
Sledování při slavnostním otevření. Pat zavřel Brookside Grill kvůli problémům se svým předchozím partnerem. Nyní pokouší osud opětovným otevřením Grillu s novými partnery. Willie Degel musí Brookside Grill dát novou jiskru.
Strávníci v utajení V (6)
Hrozny hněvu. Poté, co Michael, majitel Bistro Baffi ve Washingtonu, zjistil, že chybí několik lahví drahého vína, pověřil Charlese, aby věc prošetřil. Strávníci v utajení Allison, Julie a Benny sem přijdou a začnou pracovat na další záhadě.
