
Food Network
Food Network od do
Jídla na otevřeném ohni VII (3)
Venkovní vaření v Kalifornii. Roger Mooking se setká se šéfkuchařem ze San Franciska Thomasem McNaughtonem při živém ohni a oslavě obřích rozměrů. Upečou celé prase nad žhavým uhlím a k tomu brambory, krevety, cibule, dýně a černá kuřata.
Jídla na otevřeném ohni VII (4)
Dobrá výbava. Roger Mooking se jede podívat na impozantní grilovací vybavení do Houstonu v Texasu a do Napa Valley. Pomůže naložit šest koz do zakázkového přívěsu, který dovede uvařit přes 270 kg masa, a připraví půlku hovězího stylem asado.
Kuchaři proti amatérům II (7)
Koláčová bitva. V kuchyni je dnes den sendvičů sloppy joe a profesionálové i amatéři musejí použít koláče jako překvapivou ingredienci. Pro některé problém, pro jiné snadná cesta k výhře peněz v hotovosti!
Guyova velká sousta XVI (7)
Omáčky pro sendviče. Guy Fieri a šéfkuchař Jonathan Waxman mají rozdílné kuchařské styly, ale oba milují skvělá mexická jídla! Připojte se k nim, když znovu vytvoří své oblíbené chuťovky, a mezitím se podělí o tipy na vaření a techniky.
Guyova velká sousta XVI (8)
Slavný rybí sendvič. Guy Fieri pozve svého kamaráda Jimmyho Johna, guru přes sendviče, aby se podělil o pár tipů, které nasbíral během let v restauračním průmyslu. Guy nešetří pitím a nabízí jižanský mátový julep s bourbonem a broskví.
Skvělá jídla z pojízdného bistra (1)
S bistrem ve dvojměstí. Andrew Zimmern zkoumá neustále rostoucí scénu pojízdných bister v Minneapolis. Najde fúzi východoafrické a italské kuchyně, ochutná rozmanitá menu s kachní slaninou a vyzkouší jarní závitky se středozápadní a tropickou příchutí.
Skvělá jídla z pojízdného bistra (2)
Smažená pojízdná jídla v Birminghamu. Andrew Zimmern prozkoumá nejlepší pojízdná bistra v Birminghamu v Alabamě. Začne sytými jídly podávanými majitelem s humanitárními sklony a setká se s párem, který žije a bude žít šťastně až do smrti a který nabízí řemeslné kebaby.
Kuchyně X (11)
Výhra s pěti. V této epizodě je to o zábavě a jednoduchosti. Tým Kuchyně nám představí, jak připravit delikátní jídla jen z pěti ingrediencí, jak prostřít díky pěti stylovým tipům a jaké vyzkoušet nové a hodnotné pivní trendy.
Osadnice XVII (9)
Věci s sebou. Ree Drummond se podělí o čtyři nápady na slavnostní jídla na vánoční koktejlový večírek. Připraví okázalý tvarohový koláč Santova čepice, který všechny potěší, a vezme jej na rodinnou oslavu, kde bude švédský stůl s bruschettami.
Osadnice XVII (10)
Kovbojský den otevřených dveří. Drummondovi mají den otevřených dveří na ranči pro podnikatele, a tak Ree podává ten nejlepší balený oběd, jaký kovbojové znají. Začne s domácími sendviči plněnými vepřovým masem a jako přílohu připraví hranolky ze sladkých brambor.
Sekáček XVIII (7)
Nemarnit čas. Šéfkuchaři musejí použít ingredience, jež se obvykle vyhazují, protože jsou nedokonalé, přezrálé nebo okoralé. Například první koš obsahuje zbytky z odšťavňovače nebo použité pytlíky od čaje!
Guyova velká sousta XV (8)
Vynikající jižanská jídla. Dnes přijde na návštěvu Guyův kamarád, aby mu pomohl připravit kuřecí kousky a vafle. Nabídka obsahuje šťavnaté smažené kuře, křupavé vafle, zelný salát s jablky, ostro-sladkou majonézu, a to vše v úžasných sendvičích. Jako příloha salát z černookých fazolí, se zeleninou a spoustou křupavé slaniny, vše v zálivce z červeného vína - tomu se říká salát pro hru!
Guyova velká sousta XV (9)
Vděčná kachna. Během Díkůvzdání Gyu Fieri rád naruší tradice a nechá každého hádat, čím asi. Letos zaplní stůl elegantními jídly, která se dají pro rodinu dělat po celý rok. V menu jsou tento rok kachní prsa s kořením, celerový krém v salátu s fenyklem a jablky, na kmínu opečená mrkev nebo růžičková kapusta opečená s česnekem. Ke spláchnutí toho všeho Black Rose, černá růže, koktejl z červeného vína, whiskey, ostružinového likéru a dalších.
Pečení s Annou Olson (12)
Cukrářské piškoty. Cukrářské piškoty jsou částečně dortem a částečně sušenkou a dají se všestranně použít v cukrářství. Anna nejprve divákům představí, jak tyto lehké a porézní dobroty připravit a poté je namočí do čokolády.
Pečení s Annou Olson (13)
Máslové sušenky. Tradiční styl sušenek, které jsou máslové, plné a křupavé. Anna nejprve připraví základní vanilkové těsto, které bude vytlačovat pomocí lisu na těsto, což je skvělá technika, která dá sušenkám krásný tvar.
Sledování restaurací V (12)
Sledování při slavnostním otevření. Pat zavřel Brookside Grill kvůli problémům se svým předchozím partnerem. Nyní pokouší osud opětovným otevřením Grillu s novými partnery. Willie Degel musí Brookside Grill dát novou jiskru.
Strávníci v utajení V (6)
Hrozny hněvu. Poté, co Michael, majitel Bistro Baffi ve Washingtonu, zjistil, že chybí několik lahví drahého vína, pověřil Charlese, aby věc prošetřil. Strávníci v utajení Allison, Julie a Benny sem přijdou a začnou pracovat na další záhadě.
Strávníci v utajení V (7)
Řecká tragédie. Když často nachází rozbité talíře, kontaktuje Nader, majitel My Greek and Italian Restaurant v Tacomě, Charlese Stilese, aby věc vyšetřil. Mystery Diners jako strávníci v utajení zjistí, že člen personálu se vzdálil řeckým tradicím.
Snadná čína: San Francisco (1)
Umění s pánví wok a jednoduché protřepávané hranolky. Ching své dovednosti vyzkouší v čínské čtvrti ve Wok Shop a ukáže nám, jak vybrat, zakouřit a vyčistit pánev wok. Poté, co si s majitelem obchodu udělají maso, zamíří do Berkeley Bowl, obchodu se smíšeným zbožím, vybrat některé základní čínské ingredience.
Snadná čína: San Francisco (2)
Oblíbené a zdravé rychlovky. V San Franciscu se na trhu Ferry Plaza Market připojí k Ching Chris Cosentino, aby prozkoumali nejčerstvější ingredience, jaké město nabízí. Ching naučí zaměstnanou mámu zdravé rychlovky, a pak zajede na houbovou farmu Far West Fungi.
Guyovy hry s potravinami VI (10)
Kulinářství mi zachránilo život. Čtyři kuchaři překonali nepřízeň osudu, když šli za svým kulinářským snem a nyní soutěží, aby se stali vítězi soutěže nazývané Trojité G.
Kuchyně X (11)
Výhra s pěti. V této epizodě je to o zábavě a jednoduchosti. Tým Kuchyně nám představí, jak připravit delikátní jídla jen z pěti ingrediencí, jak prostřít díky pěti stylovým tipům a jaké vyzkoušet nové a hodnotné pivní trendy.
Osadnice XVII (9)
Věci s sebou. Ree Drummond se podělí o čtyři nápady na slavnostní jídla na vánoční koktejlový večírek. Připraví okázalý tvarohový koláč Santova čepice, který všechny potěší, a vezme jej na rodinnou oslavu, kde bude švédský stůl s bruschettami.
Osadnice XVII (10)
Kovbojský den otevřených dveří. Drummondovi mají den otevřených dveří na ranči pro podnikatele, a tak Ree podává ten nejlepší balený oběd, jaký kovbojové znají. Začne s domácími sendviči plněnými vepřovým masem a jako přílohu připraví hranolky ze sladkých brambor.
Sekáček XVIII (7)
Nemarnit čas. Šéfkuchaři musejí použít ingredience, jež se obvykle vyhazují, protože jsou nedokonalé, přezrálé nebo okoralé. Například první koš obsahuje zbytky z odšťavňovače nebo použité pytlíky od čaje!
Guyova velká sousta XV (8)
Vynikající jižanská jídla. Dnes přijde na návštěvu Guyův kamarád, aby mu pomohl připravit kuřecí kousky a vafle. Nabídka obsahuje šťavnaté smažené kuře, křupavé vafle, zelný salát s jablky, ostro-sladkou majonézu, a to vše v úžasných sendvičích. Jako příloha salát z černookých fazolí, se zeleninou a spoustou křupavé slaniny, vše v zálivce z červeného vína - tomu se říká salát pro hru!
Guyova velká sousta XV (9)
Vděčná kachna. Během Díkůvzdání Gyu Fieri rád naruší tradice a nechá každého hádat, čím asi. Letos zaplní stůl elegantními jídly, která se dají pro rodinu dělat po celý rok. V menu jsou tento rok kachní prsa s kořením, celerový krém v salátu s fenyklem a jablky, na kmínu opečená mrkev nebo růžičková kapusta opečená s česnekem. Ke spláchnutí toho všeho Black Rose, černá růže, koktejl z červeného vína, whiskey, ostružinového likéru a dalších.
Pečení s Annou Olson (14)
Koláč s čerstvým ovocem. Částečně pečivo, částečně dort. Koláč s čerstvým ovocem je jak neformální, tak elegantní a tradičně podávaný rozříznutý napůl a plněný a osazený čerstvým ovocem a sladkým krémem. Anna se podělí o své oblíbené recepty s jahodami.
Pečení s Annou Olson (15)
Čtverečky. Na čtverečky nakrájené sladké pečivo má mnoho chutí pro každého. V této epizodě se Anna podělí o svá tajemství, jak připravit její nejoblíbenější kousky. Začne delikátní klasikou: karamelovými brownies.
Sledování restaurací V (13)
Sledování za milion dolarů. Po otevření úspěšné pizzerie si Anthony myslel, že založit její pobočku, Trovato’s Due, bude pohodička. Nyní se topí v dluzích a volá Willieho na pomoc.
Kuchyně X (11)
Výhra s pěti. V této epizodě je to o zábavě a jednoduchosti. Tým Kuchyně nám představí, jak připravit delikátní jídla jen z pěti ingrediencí, jak prostřít díky pěti stylovým tipům a jaké vyzkoušet nové a hodnotné pivní trendy.
Osadnice XVII (9)
Věci s sebou. Ree Drummond se podělí o čtyři nápady na slavnostní jídla na vánoční koktejlový večírek. Připraví okázalý tvarohový koláč Santova čepice, který všechny potěší, a vezme jej na rodinnou oslavu, kde bude švédský stůl s bruschettami.
Osadnice XVII (10)
Kovbojský den otevřených dveří. Drummondovi mají den otevřených dveří na ranči pro podnikatele, a tak Ree podává ten nejlepší balený oběd, jaký kovbojové znají. Začne s domácími sendviči plněnými vepřovým masem a jako přílohu připraví hranolky ze sladkých brambor.
Sekáček XVIII (7)
Nemarnit čas. Šéfkuchaři musejí použít ingredience, jež se obvykle vyhazují, protože jsou nedokonalé, přezrálé nebo okoralé. Například první koš obsahuje zbytky z odšťavňovače nebo použité pytlíky od čaje!
Guyova velká sousta XV (8)
Vynikající jižanská jídla. Dnes přijde na návštěvu Guyův kamarád, aby mu pomohl připravit kuřecí kousky a vafle. Nabídka obsahuje šťavnaté smažené kuře, křupavé vafle, zelný salát s jablky, ostro-sladkou majonézu, a to vše v úžasných sendvičích. Jako příloha salát z černookých fazolí, se zeleninou a spoustou křupavé slaniny, vše v zálivce z červeného vína - tomu se říká salát pro hru!
Guyova velká sousta XV (9)
Vděčná kachna. Během Díkůvzdání Gyu Fieri rád naruší tradice a nechá každého hádat, čím asi. Letos zaplní stůl elegantními jídly, která se dají pro rodinu dělat po celý rok. V menu jsou tento rok kachní prsa s kořením, celerový krém v salátu s fenyklem a jablky, na kmínu opečená mrkev nebo růžičková kapusta opečená s česnekem. Ke spláchnutí toho všeho Black Rose, černá růže, koktejl z červeného vína, whiskey, ostružinového likéru a dalších.
Strávníci v utajení V (8)
Velké rozdělení. Poté, co zdědili personál po předchozích majitelích, si noví majitelé Sam’s Tavern myslí, že mezi novými a starými zaměstnanci je rozdělení. Charles Stiles posílá Nadine a Jasona, aby odhalili, kdo je za roztržku zodpovědný.
Strávníci v utajení V (9)
Zmrzačený maskot. Charles Stiles a jeho tým navštíví Zippy’s Giant Burgers v Seattlu, aby prozkoumali poničení místního maskota restaurace.
Snadná čína: San Francisco (3)
Sečuánské koření. Otec a dcera, Kathy a Peter Fangovi, vedou restauraci se sečuánskými jídly. Pozvou Ching, kterou tím inspirují, a ta připraví vlastní sečuánskou verzi křupavých krevet.
Snadná čína: San Francisco (4)
Rychlá jídla a pouliční jídla. Ching vezme do ulic rychlá a snadná jídla, např. křupavé kuřecí maso se solí a pepřem v jak papír tenké zabalené placce. Připojí se k vedoucímu pojízdné kantýny Bao Bun, aby nabídli v srdci San Francisca bůček.
Kuchyně X (12)
Letní nákupní seznam. Tým Kuchyně a Adam Richman z pořadu Muž vs. jídlo oslaví Svátek práce Katinou grilovanou paellou, Jeffovými pečenými fazolemi sriracha a Geoffreyho nakopávajícím koktejlem z kyblíku na spláchnutí.
Osadnice XVII (11)
Pozdní snídaně je v mrazáku! Ree Drummond pořádá pozdní snídani a snaží se věci si zjednodušit a připravit dopředu jídla, která jsou hotová a v mrazáku! Nejprve dá dohromady všechny ingredience pro svébytný a interaktivní bar Bloody Mary.
Osadnice XVII (12)
Hezké moje narozeniny. Ree Drummond má narozeniny a oslaví je přípravou svých nejoblíbenějších jídel ozkoušených i přes sociální média. Začne miniaturními krůtími bochánky, moderní podobou klasického sytého jídla.
Sekáček XVIII (8)
Všechno maso na burgery! Šéfkuchaři zjistí, že budou dělat hamburgery, různých tvarů a forem, v každém kole, a začnou telecími burgery na předkrm.
Guyova velká sousta XV (10)
Svátek ryb. Guy Fieri rád připravuje jídla pro přátele a rodinu o svátcích, a letos nabízí elegantní jídla se zdravým nádechem. Najdeme zde Guyova grilovaného mečouna, s libovým masem, posypaného čerstvými bylinkami a citrónovou gremolata. Jako přílohu Guy podává salát s oříškovým máslem a drcenými pšeničnými zrnky a se směsí sladké papriky a hrozinek s octovou zálivkou s opečeným česnekem. Jako dezert pak chlebový pudink s jablkem a skořicí, nahoře zdobený vanilkovým krémem.
Guyova velká sousta XII (1)
Guy má malé jehně. Guy Fieri rožní šťavnaté jehněčí kýty na masový sendvič. Mezitím se dělají křupavé brambory s česnekem a čerstvé fenyklové bruselské kapusty, které vše mistrně obohatí.
Iron Chef: Zúčtování (3)
Masitý souboj. Rodák z Alabamy, kuchař David Bancroft, zkříží nože s kuchařkou z New Yorku, Roxanne Spruance, nad svými oblíbenými druhy ovoce. Vítězný kuchař se utká s Iron Chefem Jose Garcesem.
Sekáček junior VI (3)
Dnes o grilování. V této grilovací soutěži jsou porotci zpěvačka Jessie James Decker, autorka článků o jídle Jed Portman a šéfkuchař Geoffrey Zakarian. Nová várka předčasně vyspělých juniorů musí použít při přípravě předkrmu kukuřičné jídlo.
Kuchaři proti amatérům II (8)
Chutná rybí polévka. Profíci i amatéři čelí úkolu, kdy musí připravit hustou polévku z ryb a dušeného masa jako masopustní pochoutku. Některé omámí vůně lunaparku, a jeden kuchař dokonce upadne do fritované deprese!
Porazte Bobbyho Flaye X (10)
Vy si ze mne děláte legraci! Válečná veteránka a babička Line Pelletier a brooklynský kuchař Chris Scott se postaví proti sobě o šanci vyzvat a porazit Bobbyho Flaye. O vítězi rozhodnou Carla Hall, Quvenzhane Wallis a Aubrey Anderson-Emmons.
Porazte Bobbyho Flaye X (11)
Zpátky do školy. Bitvu mezi nejlepšími cukráři bude sledovat kamarád Bobbyho Flaye, legendární François Payard. Dojde na neobvyklé kreace předního cukráře z New York City, Zaca Younga, a Ted Allen a Rowan Blanchard vyberou vítěze.
Jídla na otevřeném ohni VII (3)
Venkovní vaření v Kalifornii. Roger Mooking se setká se šéfkuchařem ze San Franciska Thomasem McNaughtonem při živém ohni a oslavě obřích rozměrů. Upečou celé prase nad žhavým uhlím a k tomu brambory, krevety, cibule, dýně a černá kuřata.
Jídla na otevřeném ohni VII (4)
Dobrá výbava. Roger Mooking se jede podívat na impozantní grilovací vybavení do Houstonu v Texasu a do Napa Valley. Pomůže naložit šest koz do zakázkového přívěsu, který dovede uvařit přes 270 kg masa, a připraví půlku hovězího stylem asado.
Kuchyně X (12)
Letní nákupní seznam. Tým Kuchyně a Adam Richman z pořadu Muž vs. jídlo oslaví Svátek práce Katinou grilovanou paellou, Jeffovými pečenými fazolemi sriracha a Geoffreyho nakopávajícím koktejlem z kyblíku na spláchnutí.
Osadnice XVII (11)
Pozdní snídaně je v mrazáku! Ree Drummond pořádá pozdní snídani a snaží se věci si zjednodušit a připravit dopředu jídla, která jsou hotová a v mrazáku! Nejprve dá dohromady všechny ingredience pro svébytný a interaktivní bar Bloody Mary.
Osadnice XVII (12)
Hezké moje narozeniny. Ree Drummond má narozeniny a oslaví je přípravou svých nejoblíbenějších jídel ozkoušených i přes sociální média. Začne miniaturními krůtími bochánky, moderní podobou klasického sytého jídla.
Sekáček XVIII (8)
Všechno maso na burgery! Šéfkuchaři zjistí, že budou dělat hamburgery, různých tvarů a forem, v každém kole, a začnou telecími burgery na předkrm.
Guyova velká sousta XV (10)
Svátek ryb. Guy Fieri rád připravuje jídla pro přátele a rodinu o svátcích, a letos nabízí elegantní jídla se zdravým nádechem. Najdeme zde Guyova grilovaného mečouna, s libovým masem, posypaného čerstvými bylinkami a citrónovou gremolata. Jako přílohu Guy podává salát s oříškovým máslem a drcenými pšeničnými zrnky a se směsí sladké papriky a hrozinek s octovou zálivkou s opečeným česnekem. Jako dezert pak chlebový pudink s jablkem a skořicí, nahoře zdobený vanilkovým krémem.
Guyova velká sousta XII (1)
Guy má malé jehně. Guy Fieri rožní šťavnaté jehněčí kýty na masový sendvič. Mezitím se dělají křupavé brambory s česnekem a čerstvé fenyklové bruselské kapusty, které vše mistrně obohatí.
Pečení s Annou Olson (14)
Koláč s čerstvým ovocem. Částečně pečivo, částečně dort. Koláč s čerstvým ovocem je jak neformální, tak elegantní a tradičně podávaný rozříznutý napůl a plněný a osazený čerstvým ovocem a sladkým krémem. Anna se podělí o své oblíbené recepty s jahodami.
Pečení s Annou Olson (15)
Čtverečky. Na čtverečky nakrájené sladké pečivo má mnoho chutí pro každého. V této epizodě se Anna podělí o svá tajemství, jak připravit její nejoblíbenější kousky. Začne delikátní klasikou: karamelovými brownies.
Sledování restaurací V (13)
Sledování za milion dolarů. Po otevření úspěšné pizzerie si Anthony myslel, že založit její pobočku, Trovato’s Due, bude pohodička. Nyní se topí v dluzích a volá Willieho na pomoc.
Strávníci v utajení V (8)
Velké rozdělení. Poté, co zdědili personál po předchozích majitelích, si noví majitelé Sam’s Tavern myslí, že mezi novými a starými zaměstnanci je rozdělení. Charles Stiles posílá Nadine a Jasona, aby odhalili, kdo je za roztržku zodpovědný.
