• Food Network

    • Food Network od do

      • Jídla na otevřeném ohni VII (3)

        Venkovní vaření v Kalifornii. Roger Mooking se setká se šéfkuchařem ze San Franciska Thomasem McNaughtonem při živém ohni a oslavě obřích rozměrů. Upečou celé prase nad žhavým uhlím a k tomu brambory, krevety, cibule, dýně a černá kuřata.

      • Jídla na otevřeném ohni VII (4)

        Dobrá výbava. Roger Mooking se jede podívat na impozantní grilovací vybavení do Houstonu v Texasu a do Napa Valley. Pomůže naložit šest koz do zakázkového přívěsu, který dovede uvařit přes 270 kg masa, a připraví půlku hovězího stylem asado.

      • Kuchaři proti amatérům II (7)

        Koláčová bitva. V kuchyni je dnes den sendvičů sloppy joe a profesionálové i amatéři musejí použít koláče jako překvapivou ingredienci. Pro některé problém, pro jiné snadná cesta k výhře peněz v hotovosti!

      • Guyova velká sousta XVI (7)

        Omáčky pro sendviče. Guy Fieri a šéfkuchař Jonathan Waxman mají rozdílné kuchařské styly, ale oba milují skvělá mexická jídla! Připojte se k nim, když znovu vytvoří své oblíbené chuťovky, a mezitím se podělí o tipy na vaření a techniky.

      • Guyova velká sousta XVI (8)

        Slavný rybí sendvič. Guy Fieri pozve svého kamaráda Jimmyho Johna, guru přes sendviče, aby se podělil o pár tipů, které nasbíral během let v restauračním průmyslu. Guy nešetří pitím a nabízí jižanský mátový julep s bourbonem a broskví.

      • Skvělá jídla z pojízdného bistra (1)

        S bistrem ve dvojměstí. Andrew Zimmern zkoumá neustále rostoucí scénu pojízdných bister v Minneapolis. Najde fúzi východoafrické a italské kuchyně, ochutná rozmanitá menu s kachní slaninou a vyzkouší jarní závitky se středozápadní a tropickou příchutí.

      • Skvělá jídla z pojízdného bistra (2)

        Smažená pojízdná jídla v Birminghamu. Andrew Zimmern prozkoumá nejlepší pojízdná bistra v Birminghamu v Alabamě. Začne sytými jídly podávanými majitelem s humanitárními sklony a setká se s párem, který žije a bude žít šťastně až do smrti a který nabízí řemeslné kebaby.

      • Kuchyně X (11)

        Výhra s pěti. V této epizodě je to o zábavě a jednoduchosti. Tým Kuchyně nám představí, jak připravit delikátní jídla jen z pěti ingrediencí, jak prostřít díky pěti stylovým tipům a jaké vyzkoušet nové a hodnotné pivní trendy.

      • Osadnice XVII (9)

        Věci s sebou. Ree Drummond se podělí o čtyři nápady na slavnostní jídla na vánoční koktejlový večírek. Připraví okázalý tvarohový koláč Santova čepice, který všechny potěší, a vezme jej na rodinnou oslavu, kde bude švédský stůl s bruschettami.

      • Osadnice XVII (10)

        Kovbojský den otevřených dveří. Drummondovi mají den otevřených dveří na ranči pro podnikatele, a tak Ree podává ten nejlepší balený oběd, jaký kovbojové znají. Začne s domácími sendviči plněnými vepřovým masem a jako přílohu připraví hranolky ze sladkých brambor.

      • Sekáček XVIII (7)

        Nemarnit čas. Šéfkuchaři musejí použít ingredience, jež se obvykle vyhazují, protože jsou nedokonalé, přezrálé nebo okoralé. Například první koš obsahuje zbytky z odšťavňovače nebo použité pytlíky od čaje!

      • Guyova velká sousta XV (8)

        Vynikající jižanská jídla. Dnes přijde na návštěvu Guyův kamarád, aby mu pomohl připravit kuřecí kousky a vafle. Nabídka obsahuje šťavnaté smažené kuře, křupavé vafle, zelný salát s jablky, ostro-sladkou majonézu, a to vše v úžasných sendvičích. Jako příloha salát z černookých fazolí, se zeleninou a spoustou křupavé slaniny, vše v zálivce z červeného vína - tomu se říká salát pro hru!

      • Guyova velká sousta XV (9)

        Vděčná kachna. Během Díkůvzdání Gyu Fieri rád naruší tradice a nechá každého hádat, čím asi. Letos zaplní stůl elegantními jídly, která se dají pro rodinu dělat po celý rok. V menu jsou tento rok kachní prsa s kořením, celerový krém v salátu s fenyklem a jablky, na kmínu opečená mrkev nebo růžičková kapusta opečená s česnekem. Ke spláchnutí toho všeho Black Rose, černá růže, koktejl z červeného vína, whiskey, ostružinového likéru a dalších.

      • Pečení s Annou Olson (12)

        Cukrářské piškoty. Cukrářské piškoty jsou částečně dortem a částečně sušenkou a dají se všestranně použít v cukrářství. Anna nejprve divákům představí, jak tyto lehké a porézní dobroty připravit a poté je namočí do čokolády.

      • Pečení s Annou Olson (13)

        Máslové sušenky. Tradiční styl sušenek, které jsou máslové, plné a křupavé. Anna nejprve připraví základní vanilkové těsto, které bude vytlačovat pomocí lisu na těsto, což je skvělá technika, která dá sušenkám krásný tvar.

      • Sledování restaurací V (12)

        Sledování při slavnostním otevření. Pat zavřel Brookside Grill kvůli problémům se svým předchozím partnerem. Nyní pokouší osud opětovným otevřením Grillu s novými partnery. Willie Degel musí Brookside Grill dát novou jiskru.

      • Strávníci v utajení V (6)

        Hrozny hněvu. Poté, co Michael, majitel Bistro Baffi ve Washingtonu, zjistil, že chybí několik lahví drahého vína, pověřil Charlese, aby věc prošetřil. Strávníci v utajení Allison, Julie a Benny sem přijdou a začnou pracovat na další záhadě.

      • Strávníci v utajení V (7)

        Řecká tragédie. Když často nachází rozbité talíře, kontaktuje Nader, majitel My Greek and Italian Restaurant v Tacomě, Charlese Stilese, aby věc vyšetřil. Mystery Diners jako strávníci v utajení zjistí, že člen personálu se vzdálil řeckým tradicím.

      • Snadná čína: San Francisco (1)

        Umění s pánví wok a jednoduché protřepávané hranolky. Ching své dovednosti vyzkouší v čínské čtvrti ve Wok Shop a ukáže nám, jak vybrat, zakouřit a vyčistit pánev wok. Poté, co si s majitelem obchodu udělají maso, zamíří do Berkeley Bowl, obchodu se smíšeným zbožím, vybrat některé základní čínské ingredience.

      • Snadná čína: San Francisco (2)

        Oblíbené a zdravé rychlovky. V San Franciscu se na trhu Ferry Plaza Market připojí k Ching Chris Cosentino, aby prozkoumali nejčerstvější ingredience, jaké město nabízí. Ching naučí zaměstnanou mámu zdravé rychlovky, a pak zajede na houbovou farmu Far West Fungi.

      • Guyovy hry s potravinami VI (10)

        Kulinářství mi zachránilo život. Čtyři kuchaři překonali nepřízeň osudu, když šli za svým kulinářským snem a nyní soutěží, aby se stali vítězi soutěže nazývané Trojité G.

      • Kuchyně X (11)

        Výhra s pěti. V této epizodě je to o zábavě a jednoduchosti. Tým Kuchyně nám představí, jak připravit delikátní jídla jen z pěti ingrediencí, jak prostřít díky pěti stylovým tipům a jaké vyzkoušet nové a hodnotné pivní trendy.

      • Osadnice XVII (9)

        Věci s sebou. Ree Drummond se podělí o čtyři nápady na slavnostní jídla na vánoční koktejlový večírek. Připraví okázalý tvarohový koláč Santova čepice, který všechny potěší, a vezme jej na rodinnou oslavu, kde bude švédský stůl s bruschettami.

      • Osadnice XVII (10)

        Kovbojský den otevřených dveří. Drummondovi mají den otevřených dveří na ranči pro podnikatele, a tak Ree podává ten nejlepší balený oběd, jaký kovbojové znají. Začne s domácími sendviči plněnými vepřovým masem a jako přílohu připraví hranolky ze sladkých brambor.

      • Sekáček XVIII (7)

        Nemarnit čas. Šéfkuchaři musejí použít ingredience, jež se obvykle vyhazují, protože jsou nedokonalé, přezrálé nebo okoralé. Například první koš obsahuje zbytky z odšťavňovače nebo použité pytlíky od čaje!

      • Guyova velká sousta XV (8)

        Vynikající jižanská jídla. Dnes přijde na návštěvu Guyův kamarád, aby mu pomohl připravit kuřecí kousky a vafle. Nabídka obsahuje šťavnaté smažené kuře, křupavé vafle, zelný salát s jablky, ostro-sladkou majonézu, a to vše v úžasných sendvičích. Jako příloha salát z černookých fazolí, se zeleninou a spoustou křupavé slaniny, vše v zálivce z červeného vína - tomu se říká salát pro hru!

      • Guyova velká sousta XV (9)

        Vděčná kachna. Během Díkůvzdání Gyu Fieri rád naruší tradice a nechá každého hádat, čím asi. Letos zaplní stůl elegantními jídly, která se dají pro rodinu dělat po celý rok. V menu jsou tento rok kachní prsa s kořením, celerový krém v salátu s fenyklem a jablky, na kmínu opečená mrkev nebo růžičková kapusta opečená s česnekem. Ke spláchnutí toho všeho Black Rose, černá růže, koktejl z červeného vína, whiskey, ostružinového likéru a dalších.

      • Pečení s Annou Olson (14)

        Koláč s čerstvým ovocem. Částečně pečivo, částečně dort. Koláč s čerstvým ovocem je jak neformální, tak elegantní a tradičně podávaný rozříznutý napůl a plněný a osazený čerstvým ovocem a sladkým krémem. Anna se podělí o své oblíbené recepty s jahodami.

      • Pečení s Annou Olson (15)

        Čtverečky. Na čtverečky nakrájené sladké pečivo má mnoho chutí pro každého. V této epizodě se Anna podělí o svá tajemství, jak připravit její nejoblíbenější kousky. Začne delikátní klasikou: karamelovými brownies.

      • Sledování restaurací V (13)

        Sledování za milion dolarů. Po otevření úspěšné pizzerie si Anthony myslel, že založit její pobočku, Trovato’s Due, bude pohodička. Nyní se topí v dluzích a volá Willieho na pomoc.

      • Kuchyně X (11)

        Výhra s pěti. V této epizodě je to o zábavě a jednoduchosti. Tým Kuchyně nám představí, jak připravit delikátní jídla jen z pěti ingrediencí, jak prostřít díky pěti stylovým tipům a jaké vyzkoušet nové a hodnotné pivní trendy.

      • Osadnice XVII (9)

        Věci s sebou. Ree Drummond se podělí o čtyři nápady na slavnostní jídla na vánoční koktejlový večírek. Připraví okázalý tvarohový koláč Santova čepice, který všechny potěší, a vezme jej na rodinnou oslavu, kde bude švédský stůl s bruschettami.

      • Osadnice XVII (10)

        Kovbojský den otevřených dveří. Drummondovi mají den otevřených dveří na ranči pro podnikatele, a tak Ree podává ten nejlepší balený oběd, jaký kovbojové znají. Začne s domácími sendviči plněnými vepřovým masem a jako přílohu připraví hranolky ze sladkých brambor.

      • Sekáček XVIII (7)

        Nemarnit čas. Šéfkuchaři musejí použít ingredience, jež se obvykle vyhazují, protože jsou nedokonalé, přezrálé nebo okoralé. Například první koš obsahuje zbytky z odšťavňovače nebo použité pytlíky od čaje!

      • Guyova velká sousta XV (8)

        Vynikající jižanská jídla. Dnes přijde na návštěvu Guyův kamarád, aby mu pomohl připravit kuřecí kousky a vafle. Nabídka obsahuje šťavnaté smažené kuře, křupavé vafle, zelný salát s jablky, ostro-sladkou majonézu, a to vše v úžasných sendvičích. Jako příloha salát z černookých fazolí, se zeleninou a spoustou křupavé slaniny, vše v zálivce z červeného vína - tomu se říká salát pro hru!

      • Guyova velká sousta XV (9)

        Vděčná kachna. Během Díkůvzdání Gyu Fieri rád naruší tradice a nechá každého hádat, čím asi. Letos zaplní stůl elegantními jídly, která se dají pro rodinu dělat po celý rok. V menu jsou tento rok kachní prsa s kořením, celerový krém v salátu s fenyklem a jablky, na kmínu opečená mrkev nebo růžičková kapusta opečená s česnekem. Ke spláchnutí toho všeho Black Rose, černá růže, koktejl z červeného vína, whiskey, ostružinového likéru a dalších.

      • Strávníci v utajení V (8)

        Velké rozdělení. Poté, co zdědili personál po předchozích majitelích, si noví majitelé Sam’s Tavern myslí, že mezi novými a starými zaměstnanci je rozdělení. Charles Stiles posílá Nadine a Jasona, aby odhalili, kdo je za roztržku zodpovědný.

      • Strávníci v utajení V (9)

        Zmrzačený maskot. Charles Stiles a jeho tým navštíví Zippy’s Giant Burgers v Seattlu, aby prozkoumali poničení místního maskota restaurace.

      • Snadná čína: San Francisco (3)

        Sečuánské koření. Otec a dcera, Kathy a Peter Fangovi, vedou restauraci se sečuánskými jídly. Pozvou Ching, kterou tím inspirují, a ta připraví vlastní sečuánskou verzi křupavých krevet.

      • Snadná čína: San Francisco (4)

        Rychlá jídla a pouliční jídla. Ching vezme do ulic rychlá a snadná jídla, např. křupavé kuřecí maso se solí a pepřem v jak papír tenké zabalené placce. Připojí se k vedoucímu pojízdné kantýny Bao Bun, aby nabídli v srdci San Francisca bůček.

      • Kuchyně X (12)

        Letní nákupní seznam. Tým Kuchyně a Adam Richman z pořadu Muž vs. jídlo oslaví Svátek práce Katinou grilovanou paellou, Jeffovými pečenými fazolemi sriracha a Geoffreyho nakopávajícím koktejlem z kyblíku na spláchnutí.

      • Osadnice XVII (11)

        Pozdní snídaně je v mrazáku! Ree Drummond pořádá pozdní snídani a snaží se věci si zjednodušit a připravit dopředu jídla, která jsou hotová a v mrazáku! Nejprve dá dohromady všechny ingredience pro svébytný a interaktivní bar Bloody Mary.

      • Osadnice XVII (12)

        Hezké moje narozeniny. Ree Drummond má narozeniny a oslaví je přípravou svých nejoblíbenějších jídel ozkoušených i přes sociální média. Začne miniaturními krůtími bochánky, moderní podobou klasického sytého jídla.

      • Sekáček XVIII (8)

        Všechno maso na burgery! Šéfkuchaři zjistí, že budou dělat hamburgery, různých tvarů a forem, v každém kole, a začnou telecími burgery na předkrm.

      • Guyova velká sousta XV (10)

        Svátek ryb. Guy Fieri rád připravuje jídla pro přátele a rodinu o svátcích, a letos nabízí elegantní jídla se zdravým nádechem. Najdeme zde Guyova grilovaného mečouna, s libovým masem, posypaného čerstvými bylinkami a citrónovou gremolata. Jako přílohu Guy podává salát s oříškovým máslem a drcenými pšeničnými zrnky a se směsí sladké papriky a hrozinek s octovou zálivkou s opečeným česnekem. Jako dezert pak chlebový pudink s jablkem a skořicí, nahoře zdobený vanilkovým krémem.

      • Guyova velká sousta XII (1)

        Guy má malé jehně. Guy Fieri rožní šťavnaté jehněčí kýty na masový sendvič. Mezitím se dělají křupavé brambory s česnekem a čerstvé fenyklové bruselské kapusty, které vše mistrně obohatí.

      • Iron Chef: Zúčtování (3)

        Masitý souboj. Rodák z Alabamy, kuchař David Bancroft, zkříží nože s kuchařkou z New Yorku, Roxanne Spruance, nad svými oblíbenými druhy ovoce. Vítězný kuchař se utká s Iron Chefem Jose Garcesem.

      • Sekáček junior VI (3)

        Dnes o grilování. V této grilovací soutěži jsou porotci zpěvačka Jessie James Decker, autorka článků o jídle Jed Portman a šéfkuchař Geoffrey Zakarian. Nová várka předčasně vyspělých juniorů musí použít při přípravě předkrmu kukuřičné jídlo.

      • Kuchaři proti amatérům II (8)

        Chutná rybí polévka. Profíci i amatéři čelí úkolu, kdy musí připravit hustou polévku z ryb a dušeného masa jako masopustní pochoutku. Některé omámí vůně lunaparku, a jeden kuchař dokonce upadne do fritované deprese!

      • Porazte Bobbyho Flaye X (10)

        Vy si ze mne děláte legraci! Válečná veteránka a babička Line Pelletier a brooklynský kuchař Chris Scott se postaví proti sobě o šanci vyzvat a porazit Bobbyho Flaye. O vítězi rozhodnou Carla Hall, Quvenzhane Wallis a Aubrey Anderson-Emmons.

      • Porazte Bobbyho Flaye X (11)

        Zpátky do školy. Bitvu mezi nejlepšími cukráři bude sledovat kamarád Bobbyho Flaye, legendární François Payard. Dojde na neobvyklé kreace předního cukráře z New York City, Zaca Younga, a Ted Allen a Rowan Blanchard vyberou vítěze.

      • Jídla na otevřeném ohni VII (3)

        Venkovní vaření v Kalifornii. Roger Mooking se setká se šéfkuchařem ze San Franciska Thomasem McNaughtonem při živém ohni a oslavě obřích rozměrů. Upečou celé prase nad žhavým uhlím a k tomu brambory, krevety, cibule, dýně a černá kuřata.

      • Jídla na otevřeném ohni VII (4)

        Dobrá výbava. Roger Mooking se jede podívat na impozantní grilovací vybavení do Houstonu v Texasu a do Napa Valley. Pomůže naložit šest koz do zakázkového přívěsu, který dovede uvařit přes 270 kg masa, a připraví půlku hovězího stylem asado.

      • Kuchyně X (12)

        Letní nákupní seznam. Tým Kuchyně a Adam Richman z pořadu Muž vs. jídlo oslaví Svátek práce Katinou grilovanou paellou, Jeffovými pečenými fazolemi sriracha a Geoffreyho nakopávajícím koktejlem z kyblíku na spláchnutí.

      • Osadnice XVII (11)

        Pozdní snídaně je v mrazáku! Ree Drummond pořádá pozdní snídani a snaží se věci si zjednodušit a připravit dopředu jídla, která jsou hotová a v mrazáku! Nejprve dá dohromady všechny ingredience pro svébytný a interaktivní bar Bloody Mary.

      • Osadnice XVII (12)

        Hezké moje narozeniny. Ree Drummond má narozeniny a oslaví je přípravou svých nejoblíbenějších jídel ozkoušených i přes sociální média. Začne miniaturními krůtími bochánky, moderní podobou klasického sytého jídla.

      • Sekáček XVIII (8)

        Všechno maso na burgery! Šéfkuchaři zjistí, že budou dělat hamburgery, různých tvarů a forem, v každém kole, a začnou telecími burgery na předkrm.

      • Guyova velká sousta XV (10)

        Svátek ryb. Guy Fieri rád připravuje jídla pro přátele a rodinu o svátcích, a letos nabízí elegantní jídla se zdravým nádechem. Najdeme zde Guyova grilovaného mečouna, s libovým masem, posypaného čerstvými bylinkami a citrónovou gremolata. Jako přílohu Guy podává salát s oříškovým máslem a drcenými pšeničnými zrnky a se směsí sladké papriky a hrozinek s octovou zálivkou s opečeným česnekem. Jako dezert pak chlebový pudink s jablkem a skořicí, nahoře zdobený vanilkovým krémem.

      • Guyova velká sousta XII (1)

        Guy má malé jehně. Guy Fieri rožní šťavnaté jehněčí kýty na masový sendvič. Mezitím se dělají křupavé brambory s česnekem a čerstvé fenyklové bruselské kapusty, které vše mistrně obohatí.

      • Pečení s Annou Olson (14)

        Koláč s čerstvým ovocem. Částečně pečivo, částečně dort. Koláč s čerstvým ovocem je jak neformální, tak elegantní a tradičně podávaný rozříznutý napůl a plněný a osazený čerstvým ovocem a sladkým krémem. Anna se podělí o své oblíbené recepty s jahodami.

      • Pečení s Annou Olson (15)

        Čtverečky. Na čtverečky nakrájené sladké pečivo má mnoho chutí pro každého. V této epizodě se Anna podělí o svá tajemství, jak připravit její nejoblíbenější kousky. Začne delikátní klasikou: karamelovými brownies.

      • Sledování restaurací V (13)

        Sledování za milion dolarů. Po otevření úspěšné pizzerie si Anthony myslel, že založit její pobočku, Trovato’s Due, bude pohodička. Nyní se topí v dluzích a volá Willieho na pomoc.

      • Strávníci v utajení V (8)

        Velké rozdělení. Poté, co zdědili personál po předchozích majitelích, si noví majitelé Sam’s Tavern myslí, že mezi novými a starými zaměstnanci je rozdělení. Charles Stiles posílá Nadine a Jasona, aby odhalili, kdo je za roztržku zodpovědný.