• Food Network

    • Food Network od do

      • Sekáček junior VI (3)

        Dnes o grilování. V této grilovací soutěži jsou porotci zpěvačka Jessie James Decker, autorka článků o jídle Jed Portman a šéfkuchař Geoffrey Zakarian. Nová várka předčasně vyspělých juniorů musí použít při přípravě předkrmu kukuřičné jídlo.

      • Kuchaři proti amatérům II (8)

        Chutná rybí polévka. Profíci i amatéři čelí úkolu, kdy musí připravit hustou polévku z ryb a dušeného masa jako masopustní pochoutku. Některé omámí vůně lunaparku, a jeden kuchař dokonce upadne do fritované deprese!

      • Porazte Bobbyho Flaye X (10)

        Vy si ze mne děláte legraci! Válečná veteránka a babička Line Pelletier a brooklynský kuchař Chris Scott se postaví proti sobě o šanci vyzvat a porazit Bobbyho Flaye. O vítězi rozhodnou Carla Hall, Quvenzhane Wallis a Aubrey Anderson-Emmons.

      • Porazte Bobbyho Flaye X (11)

        Zpátky do školy. Bitvu mezi nejlepšími cukráři bude sledovat kamarád Bobbyho Flaye, legendární François Payard. Dojde na neobvyklé kreace předního cukráře z New York City, Zaca Younga, a Ted Allen a Rowan Blanchard vyberou vítěze.

      • Jídla na otevřeném ohni VII (3)

        Venkovní vaření v Kalifornii. Roger Mooking se setká se šéfkuchařem ze San Franciska Thomasem McNaughtonem při živém ohni a oslavě obřích rozměrů. Upečou celé prase nad žhavým uhlím a k tomu brambory, krevety, cibule, dýně a černá kuřata.

      • Jídla na otevřeném ohni VII (4)

        Dobrá výbava. Roger Mooking se jede podívat na impozantní grilovací vybavení do Houstonu v Texasu a do Napa Valley. Pomůže naložit šest koz do zakázkového přívěsu, který dovede uvařit přes 270 kg masa, a připraví půlku hovězího stylem asado.

      • Kuchyně X (12)

        Letní nákupní seznam. Tým Kuchyně a Adam Richman z pořadu Muž vs. jídlo oslaví Svátek práce Katinou grilovanou paellou, Jeffovými pečenými fazolemi sriracha a Geoffreyho nakopávajícím koktejlem z kyblíku na spláchnutí.

      • Osadnice XVII (11)

        Pozdní snídaně je v mrazáku! Ree Drummond pořádá pozdní snídani a snaží se věci si zjednodušit a připravit dopředu jídla, která jsou hotová a v mrazáku! Nejprve dá dohromady všechny ingredience pro svébytný a interaktivní bar Bloody Mary.

      • Osadnice XVII (12)

        Hezké moje narozeniny. Ree Drummond má narozeniny a oslaví je přípravou svých nejoblíbenějších jídel ozkoušených i přes sociální média. Začne miniaturními krůtími bochánky, moderní podobou klasického sytého jídla.

      • Sekáček XVIII (8)

        Všechno maso na burgery! Šéfkuchaři zjistí, že budou dělat hamburgery, různých tvarů a forem, v každém kole, a začnou telecími burgery na předkrm.

      • Guyova velká sousta XV (10)

        Svátek ryb. Guy Fieri rád připravuje jídla pro přátele a rodinu o svátcích, a letos nabízí elegantní jídla se zdravým nádechem. Najdeme zde Guyova grilovaného mečouna, s libovým masem, posypaného čerstvými bylinkami a citrónovou gremolata. Jako přílohu Guy podává salát s oříškovým máslem a drcenými pšeničnými zrnky a se směsí sladké papriky a hrozinek s octovou zálivkou s opečeným česnekem. Jako dezert pak chlebový pudink s jablkem a skořicí, nahoře zdobený vanilkovým krémem.

      • Guyova velká sousta XII (1)

        Guy má malé jehně. Guy Fieri rožní šťavnaté jehněčí kýty na masový sendvič. Mezitím se dělají křupavé brambory s česnekem a čerstvé fenyklové bruselské kapusty, které vše mistrně obohatí.

      • Pečení s Annou Olson (14)

        Koláč s čerstvým ovocem. Částečně pečivo, částečně dort. Koláč s čerstvým ovocem je jak neformální, tak elegantní a tradičně podávaný rozříznutý napůl a plněný a osazený čerstvým ovocem a sladkým krémem. Anna se podělí o své oblíbené recepty s jahodami.

      • Pečení s Annou Olson (15)

        Čtverečky. Na čtverečky nakrájené sladké pečivo má mnoho chutí pro každého. V této epizodě se Anna podělí o svá tajemství, jak připravit její nejoblíbenější kousky. Začne delikátní klasikou: karamelovými brownies.

      • Sledování restaurací V (13)

        Sledování za milion dolarů. Po otevření úspěšné pizzerie si Anthony myslel, že založit její pobočku, Trovato’s Due, bude pohodička. Nyní se topí v dluzích a volá Willieho na pomoc.

      • Strávníci v utajení V (8)

        Velké rozdělení. Poté, co zdědili personál po předchozích majitelích, si noví majitelé Sam’s Tavern myslí, že mezi novými a starými zaměstnanci je rozdělení. Charles Stiles posílá Nadine a Jasona, aby odhalili, kdo je za roztržku zodpovědný.

      • Strávníci v utajení V (9)

        Zmrzačený maskot. Charles Stiles a jeho tým navštíví Zippy’s Giant Burgers v Seattlu, aby prozkoumali poničení místního maskota restaurace.

      • Snadná čína: San Francisco (3)

        Sečuánské koření. Otec a dcera, Kathy a Peter Fangovi, vedou restauraci se sečuánskými jídly. Pozvou Ching, kterou tím inspirují, a ta připraví vlastní sečuánskou verzi křupavých krevet.

      • Snadná čína: San Francisco (4)

        Rychlá jídla a pouliční jídla. Ching vezme do ulic rychlá a snadná jídla, např. křupavé kuřecí maso se solí a pepřem v jak papír tenké zabalené placce. Připojí se k vedoucímu pojízdné kantýny Bao Bun, aby nabídli v srdci San Francisca bůček.

      • Guyovy hry s potravinami VI (11)

        Golfové nákupní přískoky. Kuchaři si užívají americký festival jídla na trhu ve Flavourtownu. Nejprve se musejí orientovat při nákupu mezi krabicemi, nevybaleným zbožím a nákupními vozíky, aby připravili burgery s přílohou, obsahující Guyův speciál, dehydrované jídlo.

      • Kuchyně X (12)

        Letní nákupní seznam. Tým Kuchyně a Adam Richman z pořadu Muž vs. jídlo oslaví Svátek práce Katinou grilovanou paellou, Jeffovými pečenými fazolemi sriracha a Geoffreyho nakopávajícím koktejlem z kyblíku na spláchnutí.

      • Osadnice XVII (11)

        Pozdní snídaně je v mrazáku! Ree Drummond pořádá pozdní snídani a snaží se věci si zjednodušit a připravit dopředu jídla, která jsou hotová a v mrazáku! Nejprve dá dohromady všechny ingredience pro svébytný a interaktivní bar Bloody Mary.

      • Osadnice XVII (12)

        Hezké moje narozeniny. Ree Drummond má narozeniny a oslaví je přípravou svých nejoblíbenějších jídel ozkoušených i přes sociální média. Začne miniaturními krůtími bochánky, moderní podobou klasického sytého jídla.

      • Sekáček XVIII (8)

        Všechno maso na burgery! Šéfkuchaři zjistí, že budou dělat hamburgery, různých tvarů a forem, v každém kole, a začnou telecími burgery na předkrm.

      • Guyova velká sousta XV (10)

        Svátek ryb. Guy Fieri rád připravuje jídla pro přátele a rodinu o svátcích, a letos nabízí elegantní jídla se zdravým nádechem. Najdeme zde Guyova grilovaného mečouna, s libovým masem, posypaného čerstvými bylinkami a citrónovou gremolata. Jako přílohu Guy podává salát s oříškovým máslem a drcenými pšeničnými zrnky a se směsí sladké papriky a hrozinek s octovou zálivkou s opečeným česnekem. Jako dezert pak chlebový pudink s jablkem a skořicí, nahoře zdobený vanilkovým krémem.

      • Guyova velká sousta XII (1)

        Guy má malé jehně. Guy Fieri rožní šťavnaté jehněčí kýty na masový sendvič. Mezitím se dělají křupavé brambory s česnekem a čerstvé fenyklové bruselské kapusty, které vše mistrně obohatí.

      • Pečení s Annou Olson (16)

        Obrácený koláč. Obrácený koláč je jednovrstvý dort pečený se sladkým ovocem naspod. Pak se otočí a podává onou delikátní, ovocnou stranou nahoru. Anna začne oblíbenou klasikou: ananasovým obráceným koláčem.

      • Pečení s Annou Olson (17)

        Čokoládový dort. Čokoládový dort je oblíbeným dezertem pro mladé i staré a základní nabídkou každé cukrárny. Anna naučí diváky základům přípravy čokoládového dortu, když připraví klasický devil’s food cake.

      • Sledování restaurací

        Odshora dolů. Restaurační car z New Yorku, Willie Degel, míří do restaurantu v Las Vegas, aby odpověděl na žádost majitele o pomoc. Pocházejí problémy restaurace od obslužného personálu? Nebo je potřeba začít odshora dolů?

      • Kuchyně X (12)

        Letní nákupní seznam. Tým Kuchyně a Adam Richman z pořadu Muž vs. jídlo oslaví Svátek práce Katinou grilovanou paellou, Jeffovými pečenými fazolemi sriracha a Geoffreyho nakopávajícím koktejlem z kyblíku na spláchnutí.

      • Osadnice XVII (11)

        Pozdní snídaně je v mrazáku! Ree Drummond pořádá pozdní snídani a snaží se věci si zjednodušit a připravit dopředu jídla, která jsou hotová a v mrazáku! Nejprve dá dohromady všechny ingredience pro svébytný a interaktivní bar Bloody Mary.

      • Osadnice XVII (12)

        Hezké moje narozeniny. Ree Drummond má narozeniny a oslaví je přípravou svých nejoblíbenějších jídel ozkoušených i přes sociální média. Začne miniaturními krůtími bochánky, moderní podobou klasického sytého jídla.

      • Sekáček XVIII (8)

        Všechno maso na burgery! Šéfkuchaři zjistí, že budou dělat hamburgery, různých tvarů a forem, v každém kole, a začnou telecími burgery na předkrm.

      • Guyova velká sousta XV (10)

        Svátek ryb. Guy Fieri rád připravuje jídla pro přátele a rodinu o svátcích, a letos nabízí elegantní jídla se zdravým nádechem. Najdeme zde Guyova grilovaného mečouna, s libovým masem, posypaného čerstvými bylinkami a citrónovou gremolata. Jako přílohu Guy podává salát s oříškovým máslem a drcenými pšeničnými zrnky a se směsí sladké papriky a hrozinek s octovou zálivkou s opečeným česnekem. Jako dezert pak chlebový pudink s jablkem a skořicí, nahoře zdobený vanilkovým krémem.

      • Guyova velká sousta XII (1)

        Guy má malé jehně. Guy Fieri rožní šťavnaté jehněčí kýty na masový sendvič. Mezitím se dělají křupavé brambory s česnekem a čerstvé fenyklové bruselské kapusty, které vše mistrně obohatí.

      • Strávníci v utajení V (10)

        Paranormální aktivity. Majitel Taverna Mazi v Seattlu Charles chce zjistit, co je za povídačkami, že lidé z jeho týmu nabízejí divoké prohlídky restaurace.

      • Strávníci v utajení V (11)

        Slevové kupóny. Velký nárůst placení slevovými kupóny znepokojuje majitele kalifornské restaurace, který zjistí s pomocí Charlese Stilese a jeho týmu, že má dobrý důvod podezřívat personál.

      • Snadná čína: San Francisco (5)

        Skloubení jídel. Ching překračuje kulinářské hranice, když navštíví šéfkuchaře Chrise Yeo a Miguela Jara. V barvitém okrsku Mission v San Franciscu zkusí skloubit čínskou a latinskoamerickou kuchyni. Projde její jídlo taco testem?

      • Snadná čína: San Francisco (6)

        Dim Sum. Není nic více čínského než dim sum. Ching navštíví Great Eastern Dim Sum House, aby viděla vrcholy tohoto umění, a pak zamíří na jih za sezónními sladkostmi ovocné farmy Gizdich.

      • Kuchyně X (13)

        Recepty zdarma. Tým Kuchyně nabídne v této epizodě recepty zdarma. Nejprve Jeff recept na špagety s masovými kuličkami, poté Marcela poskytne lekci ze školy květů s ústředními základy, a nakonec se všichni podělí i o recepty diváků.

      • Osadnice XVII (13)

        Převážení a nákupy. Ree Drumond nakupuje a podělí se o recepty na sekané hovězí, zatímco její chlapi na ranči převážejí dobytek. Nejprve je zde pomalu vařené bolognese, oblíbené jídlo z mrazáku, které je dokonalé s těstovinami nebo v polentových lasagních.

      • Osadnice XI (1)

        Stanton a Paige. Dcera Ree Drummond Page a její kamarádka Stanton by rády na večeři čínské jídlo, a tak Ree připraví Asií inspirovanou hostinu, která se dokonale hodí na dívčí noční večírek plný zábavy.

      • Sekáček XVIII (9)

        Pivo sem! Dnešní várka soutěže se bude ve všech třech kolech týkat piva. V posledním kole se musí stát základem delikátního dezertu kombinace kultovního piva a preclíku.

      • Guyova velká sousta XV (12)

        Taco noc. Guy Fieri si odskočí na farmu ke stolu s módními tendencemi a uvaří jídla inspirovaná mexickou kuchyní s místní celebritou, šéfkuchařkou Duskie Estes. Nejprve se objeví taco Al Pastor, vepřové plecko v marinádě z ananasu a papriček chipotle podávané s kukuřičnými tortillami, salsou z opečených rajčat s avokádem a kousky grilovaného ananasu. Jako příloha texasko-mexická rýže s rajčaty opečenými na ohni, sladkou kukuřicí a kousky karotky. A počkejte, až uvidíte gigantické fazole a dýně ze zadního dvorku šéfkuchařky Duskie - sladce-hořké jídlo s květy tykví a papalem - tahle příloha se stane centrem pozornosti.

      • Guyova velká sousta XV (13)

        Prosím piri piri. Guy Fieri miluje dobré steaky: a dnes vaří jeden ze svých oblíbených kousků, jenž se často přehlíží: steak z hrudí. Guy ugriluje steak z hrudí s omáčkou piri piri a podává s vegetariánským salátem s divokou rýží, zalitém octovou zálivkou a s čerstvou limonádou na pití.

      • Giada doma VI (21)

        Koření života. Giada De Laurentiis rozpálí v kuchyni oheň při přípravě žhavých a ohnivých jídel z celého světa.

      • Giada doma VI (22)

        Oběd s mámou. Giada připraví speciální oběd pro Den matek nabízející crostini s jahodovo-rajčatovým džemem a fusili s rajčaty vysušenými na slunci a octovou zálivkou.

      • Osadnice XIX (9)

        Šťastná hodinka. Ree připraví fantastické koktejly včetně krevetích koktejlů Bloody Mary, na kousky nakrájené steaky a sýr brie, mini brownies s glazurou a mnohé další.

      • Osadnice XIX (10)

        Zeptejte se, na co chcete: O dětech. Ree Drummond zábavnou formou odpovídá na otázky od dětí ohledně dětí. V odpovědích se zaměří na dort z 11 krabic a ravioli a la Bobbi, pojmenované po jedné z nejmladších tázajících se.

      • Kuchaři proti amatérům II (9)

        Posedlost krabími koláčky. Porotci Richard Blais a Marcus Samuelsson musejí určit, čí krabí koláčky jsou nejlepší, jestli amatérů, nebo profesionálů. A jak moc bude snadné pro soutěžící použít zmraženou zeleninu pro své vítězné jídlo?

      • Iron Chef: Zúčtování (3)

        Masitý souboj. Rodák z Alabamy, kuchař David Bancroft, zkříží nože s kuchařkou z New Yorku, Roxanne Spruance, nad svými oblíbenými druhy ovoce. Vítězný kuchař se utká s Iron Chefem Jose Garcesem.

      • Sekáček junior VI (3)

        Dnes o grilování. V této grilovací soutěži jsou porotci zpěvačka Jessie James Decker, autorka článků o jídle Jed Portman a šéfkuchař Geoffrey Zakarian. Nová várka předčasně vyspělých juniorů musí použít při přípravě předkrmu kukuřičné jídlo.

      • Kuchyně X (13)

        Recepty zdarma. Tým Kuchyně nabídne v této epizodě recepty zdarma. Nejprve Jeff recept na špagety s masovými kuličkami, poté Marcela poskytne lekci ze školy květů s ústředními základy, a nakonec se všichni podělí i o recepty diváků.

      • Osadnice XVII (13)

        Převážení a nákupy. Ree Drumond nakupuje a podělí se o recepty na sekané hovězí, zatímco její chlapi na ranči převážejí dobytek. Nejprve je zde pomalu vařené bolognese, oblíbené jídlo z mrazáku, které je dokonalé s těstovinami nebo v polentových lasagních.

      • Osadnice XI (1)

        Stanton a Paige. Dcera Ree Drummond Page a její kamarádka Stanton by rády na večeři čínské jídlo, a tak Ree připraví Asií inspirovanou hostinu, která se dokonale hodí na dívčí noční večírek plný zábavy.

      • Sekáček XVIII (9)

        Pivo sem! Dnešní várka soutěže se bude ve všech třech kolech týkat piva. V posledním kole se musí stát základem delikátního dezertu kombinace kultovního piva a preclíku.

      • Guyova velká sousta XV (12)

        Taco noc. Guy Fieri si odskočí na farmu ke stolu s módními tendencemi a uvaří jídla inspirovaná mexickou kuchyní s místní celebritou, šéfkuchařkou Duskie Estes. Nejprve se objeví taco Al Pastor, vepřové plecko v marinádě z ananasu a papriček chipotle podávané s kukuřičnými tortillami, salsou z opečených rajčat s avokádem a kousky grilovaného ananasu. Jako příloha texasko-mexická rýže s rajčaty opečenými na ohni, sladkou kukuřicí a kousky karotky. A počkejte, až uvidíte gigantické fazole a dýně ze zadního dvorku šéfkuchařky Duskie - sladce-hořké jídlo s květy tykví a papalem - tahle příloha se stane centrem pozornosti.

      • Guyova velká sousta XV (13)

        Prosím piri piri. Guy Fieri miluje dobré steaky: a dnes vaří jeden ze svých oblíbených kousků, jenž se často přehlíží: steak z hrudí. Guy ugriluje steak z hrudí s omáčkou piri piri a podává s vegetariánským salátem s divokou rýží, zalitém octovou zálivkou a s čerstvou limonádou na pití.

      • Pečení s Annou Olson (16)

        Obrácený koláč. Obrácený koláč je jednovrstvý dort pečený se sladkým ovocem naspod. Pak se otočí a podává onou delikátní, ovocnou stranou nahoru. Anna začne oblíbenou klasikou: ananasovým obráceným koláčem.

      • Pečení s Annou Olson (17)

        Čokoládový dort. Čokoládový dort je oblíbeným dezertem pro mladé i staré a základní nabídkou každé cukrárny. Anna naučí diváky základům přípravy čokoládového dortu, když připraví klasický devil’s food cake.

      • Sledování restaurací

        Odshora dolů. Restaurační car z New Yorku, Willie Degel, míří do restaurantu v Las Vegas, aby odpověděl na žádost majitele o pomoc. Pocházejí problémy restaurace od obslužného personálu? Nebo je potřeba začít odshora dolů?

      • Strávníci v utajení V (10)

        Paranormální aktivity. Majitel Taverna Mazi v Seattlu Charles chce zjistit, co je za povídačkami, že lidé z jeho týmu nabízejí divoké prohlídky restaurace.