
Food Network
Food Network od do
Hledači dortů (5)
Síla květin. Vanessa a její nápadník z Jihu, Tim, chtějí dort, který by vyhovoval chutím jich obou. Ona dává přednost sofistikovanému zahradnímu tématu Savannah, Tim by chtěl něco romantického, ale ne zženštilého. Přesvědčí ho, že na dort patří kytky?
Hledači dortů (6)
Rodinná aféra. Treava chce elegantní vyjádření svého domovského státu Maryland, zatímco Raya sní o rodokmenu jakožto pocta začínající jejím dědečkem. Krev je bližší než fondán při hledání dokonalého dortu.
Kuchaři proti amatérům II (11)
Pizza Pizzazz. Porotci Anne Burrell a Alex Guarnaschelli se zkusí nepřejíst sacharidy, až budou kuchaři rozebírat pizzu na svá vlastní jídla s parmezánem.
Giada doma VI (21)
Koření života. Giada De Laurentiis rozpálí v kuchyni oheň při přípravě žhavých a ohnivých jídel z celého světa.
Giada doma VI (22)
Oběd s mámou. Giada připraví speciální oběd pro Den matek nabízející crostini s jahodovo-rajčatovým džemem a fusili s rajčaty vysušenými na slunci a octovou zálivkou.
Osadnice XIX (9)
Šťastná hodinka. Ree připraví fantastické koktejly včetně krevetích koktejlů Bloody Mary, na kousky nakrájené steaky a sýr brie, mini brownies s glazurou a mnohé další.
Osadnice XIX (10)
Zeptejte se, na co chcete: O dětech. Ree Drummond zábavnou formou odpovídá na otázky od dětí ohledně dětí. V odpovědích se zaměří na dort z 11 krabic a ravioli a la Bobbi, pojmenované po jedné z nejmladších tázajících se.
Kuchyně XI (1)
Jídla ze spíže. Tým Kuchyně připraví jednoduché recepty z nutných položek ve spíži. Nejprve Geoffreyho fritovaná kuřata z plechu, pak se otevře linka pomoci a odpoví na dotazy diváků o spíži.
Osadnice XI (2)
Večírek k dokončení studia. Ree Drummond a její kamarádka Hyacinth pořádají večírek k dokončení studia pro své dcery, a pro absolventky to bude dokonalý odvaz.
Osadnice XI (3)
Hra s ohněm. Na ranči je velký den jarního pálení, a tak Ree Drummond připraví pro svůj tým sytou hostinu v texasko-mexickém stylu.
Sekáček XVIII (10)
Dokonalá pizza. Kuchaři mohou očekávat přípravu pizzy v dokonalé jídlo. V prvním kole se jeden ze soutěžících přestane soustředit na zadané téma: Jak budou porotci reagovat?
Guyova velká sousta XIV (1)
Domácí chuťovky. Guy Fierce oslavuje svou lásku k čínským jídlům oblíbenými chuťovkami svého dětství. Připraví kuřata mu–shu, plněná smaženou zeleninou. K zapití pak Briar Patch Mojito, což je Guyova směs z vymačkaného citrónu, s mátou, tymiánem a čerstvým ovocem a s citrusy nasáklými rumem.
Guyova velká sousta XIV (2)
Snadná italská jídla. Znáte lásku Guye Fieriho pro italská jídla, a ten nyní připraví lasagne s bílým krocanem – mluvíme o vrstvách těstovin, sýru ricotta, cuket, pikantní omáčky, hub a mozzarelly.
Pečení s Annou Olson (18)
Čokoládový krém ganache. Čokoládový krém nebo poleva ganache se sice v ČR moc nepoužívají, ale jde o jednoduchou a delikátní směs čokolády a krému. Ganache se používá jako základ pro náplně nebo polevy dortů, sušenek a koláčů. Anna připraví jedny vlastní.
Pečení s Annou Olson (19)
Těsto na koláč. Jen málo věc potěší víc, než čerstvě upečený koláč. Anna se podělí o svá tajemství a techniky při přípravě dokonalého těsta na koláč. Začne standardním těstem a poté nabídne sladké a lepkavé dortíky s pekanovým máslem.
Sledování restaurací (1)
Večírek celou dobu. Willie Degel vyzkouší své znalosti a dovednosti v Lexington Grille and Pub NY, kde chce zachránit restauraci před úplným kolapsem kontrolou nekontrolovatelného personálu drsnými způsoby.
Strávníci v utajení V (12)
Poplatek. Charles a jeho tým se podívají za scénu Red Balls Rock–and–Roll Pizza v Moorparku v Kalifornii, aby odhalili nesrovnalosti v inventáři.
Strávníci v utajení V (13)
Drama na večeři. Majitel Encore Dinner Theatre v Tustinu v Kalifornii, volá Charlese Stilese a jeho tým. Mystery Diners zkoumají, jestli vztahy mezi číšníkem a herečkou nevytvářejí drama a neovlivňují negativně servis.
Snadná čína: San Francisco (7)
Korýši a mořské plody. Asijské mořské plody skvěle chutnají, zvláště ty z obnovitelných zdrojů. Ching zajde na farmu Monterey Abalone, kde se sklízejí kalifornské jahody a rajčata, aby měla základ do křupavého abalone se solí a pepřem, sojou, zázvorem a sladkým chilli.
Snadná čína: San Francisco (8)
Dokonalá jídla na večírek. Čínská jídla jsou na večírky skvělá! Ching umístí Čínu na mapu, na stůl i do pusy, když potěší dav na oslavě odchodu do důchodu její tetičky Mei–Lin v South Bay v San Franciscu.
Guyovy hry s potravinami VIII (2)
Turnaj Malých bister u silnic: 3. část. Velmi rozmanitá skupina kuchařů z pořadu Malá bistra u silnic sestupuje do Flavourtown v pokračování turnaje Malých bister u silnic.
Osadnice XVII (7)
Polotovary na Díkůvzdání. Ree Drummond využije pár polotovarů nakoupených v obchodě, aby dopředu připravila hostinu na Den díkůvzdání. Nejprve její epický krocan, upečený a naporcovaný dopředu.
Osadnice XVII (8)
Snídaně, oběd, večeře, mrazák! Ree Drummond plní mrazák na snídani, oběd, večeři a dezerty. Pro začátek dne zde jsou křupavé tyčinky z francouzských toastů, jež milují Drummondových děti. Pak připraví tex-mex polévku z máslové dýně pro dámy na ranči.
Osadnice XVII (9)
Věci s sebou. Ree Drummond se podělí o čtyři nápady na slavnostní jídla na vánoční koktejlový večírek. Připraví okázalý tvarohový koláč Santova čepice, který všechny potěší, a vezme jej na rodinnou oslavu, kde bude švédský stůl s bruschettami.
Osadnice XVII (10)
Kovbojský den otevřených dveří. Drummondovi mají den otevřených dveří na ranči pro podnikatele, a tak Ree podává ten nejlepší balený oběd, jaký kovbojové znají. Začne s domácími sendviči plněnými vepřovým masem a jako přílohu připraví hranolky ze sladkých brambor.
Osadnice XVII (11)
Pozdní snídaně je v mrazáku! Ree Drummond pořádá pozdní snídani a snaží se věci si zjednodušit a připravit dopředu jídla, která jsou hotová a v mrazáku! Nejprve dá dohromady všechny ingredience pro svébytný a interaktivní bar Bloody Mary.
Osadnice XVII (12)
Hezké moje narozeniny. Ree Drummond má narozeniny a oslaví je přípravou svých nejoblíbenějších jídel ozkoušených i přes sociální média. Začne miniaturními krůtími bochánky, moderní podobou klasického sytého jídla.
Osadnice XVII (13)
Převážení a nákupy. Ree Drumond nakupuje a podělí se o recepty na sekané hovězí, zatímco její chlapi na ranči převážejí dobytek. Nejprve je zde pomalu vařené bolognese, oblíbené jídlo z mrazáku, které je dokonalé s těstovinami nebo v polentových lasagních.
Osadnice XI (1)
Stanton a Paige. Dcera Ree Drummond Page a její kamarádka Stanton by rády na večeři čínské jídlo, a tak Ree připraví Asií inspirovanou hostinu, která se dokonale hodí na dívčí noční večírek plný zábavy.
Osadnice XI (2)
Večírek k dokončení studia. Ree Drummond a její kamarádka Hyacinth pořádají večírek k dokončení studia pro své dcery, a pro absolventky to bude dokonalý odvaz.
Osadnice XI (3)
Hra s ohněm. Na ranči je velký den jarního pálení, a tak Ree Drummond připraví pro svůj tým sytou hostinu v texasko-mexickém stylu.
Osadnice XVIII (10)
Oběd pro tým. Na ranči vládne shon a plno aktivit, a tak Ree Drummond připraví zcela zasloužený oběd pro tým kovbojů. Nachystá oblíbené jídlo na ranči, kuřecí smažený steak na moučném bochánku z podmáslí a podávané s omáčkou.
Osadnice XVIII (11)
Tex-mex jídla za 16 minut. Ree připravuje tex-mex jídla hotová za 16 minut ke snídani, obědu, večeři a na svačinu. Nachystá tostadas se smaženým vejcem ke snídani, jež jsou rychle hotové a nasytí pro celý začátek dne. Pak uvaří k obědu kuřecí tacos.
Guyovy hry s potravinami VI (9)
Blues o smutném talíři. Čtyři kuchaři soutěží, jestli jedna záměna, nehoda a podraz vylepší, nebo znehodnotí jejich jídlo.
Guyovy hry s potravinami VI (10)
Kulinářství mi zachránilo život. Čtyři kuchaři překonali nepřízeň osudu, když šli za svým kulinářským snem a nyní soutěží, aby se stali vítězi soutěže nazývané Trojité G.
Guyovy hry s potravinami VI (11)
Golfové nákupní přískoky. Kuchaři si užívají americký festival jídla na trhu ve Flavourtownu. Nejprve se musejí orientovat při nákupu mezi krabicemi, nevybaleným zbožím a nákupními vozíky, aby připravili burgery s přílohou, obsahující Guyův speciál, dehydrované jídlo.
Guyovy hry s potravinami VI (12)
Kamarádi z Malých bister u silnic. Kamarádi z Guyova pořadu Malá bistra u silnic přicházejí také si zasoutěžit.
Guyovy hry s potravinami VIII (2)
Turnaj Malých bister u silnic: 3. část. Velmi rozmanitá skupina kuchařů z pořadu Malá bistra u silnic sestupuje do Flavourtown v pokračování turnaje Malých bister u silnic.
Guyova velká sousta XVI (7)
Omáčky pro sendviče. Guy Fieri a šéfkuchař Jonathan Waxman mají rozdílné kuchařské styly, ale oba milují skvělá mexická jídla! Připojte se k nim, když znovu vytvoří své oblíbené chuťovky, a mezitím se podělí o tipy na vaření a techniky.
Guyova velká sousta XVI (8)
Slavný rybí sendvič. Guy Fieri pozve svého kamaráda Jimmyho Johna, guru přes sendviče, aby se podělil o pár tipů, které nasbíral během let v restauračním průmyslu. Guy nešetří pitím a nabízí jižanský mátový julep s bourbonem a broskví.
Skvělá jídla z pojízdného bistra (1)
S bistrem ve dvojměstí. Andrew Zimmern zkoumá neustále rostoucí scénu pojízdných bister v Minneapolis. Najde fúzi východoafrické a italské kuchyně, ochutná rozmanitá menu s kachní slaninou a vyzkouší jarní závitky se středozápadní a tropickou příchutí.
Skvělá jídla z pojízdného bistra (2)
Smažená pojízdná jídla v Birminghamu. Andrew Zimmern prozkoumá nejlepší pojízdná bistra v Birminghamu v Alabamě. Začne sytými jídly podávanými majitelem s humanitárními sklony a setká se s párem, který žije a bude žít šťastně až do smrti a který nabízí řemeslné kebaby.
Porazte Bobbyho Flaye X (10)
Vy si ze mne děláte legraci! Válečná veteránka a babička Line Pelletier a brooklynský kuchař Chris Scott se postaví proti sobě o šanci vyzvat a porazit Bobbyho Flaye. O vítězi rozhodnou Carla Hall, Quvenzhane Wallis a Aubrey Anderson-Emmons.
Porazte Bobbyho Flaye X (11)
Zpátky do školy. Bitvu mezi nejlepšími cukráři bude sledovat kamarád Bobbyho Flaye, legendární François Payard. Dojde na neobvyklé kreace předního cukráře z New York City, Zaca Younga, a Ted Allen a Rowan Blanchard vyberou vítěze.
Jídla na otevřeném ohni VII (3)
Venkovní vaření v Kalifornii. Roger Mooking se setká se šéfkuchařem ze San Franciska Thomasem McNaughtonem při živém ohni a oslavě obřích rozměrů. Upečou celé prase nad žhavým uhlím a k tomu brambory, krevety, cibule, dýně a černá kuřata.
Jídla na otevřeném ohni VII (4)
Dobrá výbava. Roger Mooking se jede podívat na impozantní grilovací vybavení do Houstonu v Texasu a do Napa Valley. Pomůže naložit šest koz do zakázkového přívěsu, který dovede uvařit přes 270 kg masa, a připraví půlku hovězího stylem asado.
Iron Chef: Zúčtování (3)
Masitý souboj. Rodák z Alabamy, kuchař David Bancroft, zkříží nože s kuchařkou z New Yorku, Roxanne Spruance, nad svými oblíbenými druhy ovoce. Vítězný kuchař se utká s Iron Chefem Jose Garcesem.
Osadnice XVIII (10)
Oběd pro tým. Na ranči vládne shon a plno aktivit, a tak Ree Drummond připraví zcela zasloužený oběd pro tým kovbojů. Nachystá oblíbené jídlo na ranči, kuřecí smažený steak na moučném bochánku z podmáslí a podávané s omáčkou.
Osadnice XVIII (11)
Tex-mex jídla za 16 minut. Ree připravuje tex-mex jídla hotová za 16 minut ke snídani, obědu, večeři a na svačinu. Nachystá tostadas se smaženým vejcem ke snídani, jež jsou rychle hotové a nasytí pro celý začátek dne. Pak uvaří k obědu kuřecí tacos.
Guyova velká sousta XV (6)
Kuře s omáčkou mole. Hledáte nové a chutné způsoby využití čokolády při vaření? Hostem Gyue Fierho je KC, který s ním připraví grilované kuře s omáčkou mole. Nakládané, s posypkou a podlévané, s čokoládovou omáčkou – bohaté, vyvážené a delikátní jídlo.
Guyova velká sousta XV (7)
Pro slávu tandoori. Guy si zamiloval indická bistra, a tak zkouší doma jejich chutná jídla plná komplexních vůní. Připojte se ke Guyovi, když svá oblíbená indická jídla nabídne rodině a přátelům.
Guyova velká sousta XV (8)
Vynikající jižanská jídla. Dnes přijde na návštěvu Guyův kamarád, aby mu pomohl připravit kuřecí kousky a vafle. Nabídka obsahuje šťavnaté smažené kuře, křupavé vafle, zelný salát s jablky, ostro-sladkou majonézu, a to vše v úžasných sendvičích. Jako příloha salát z černookých fazolí, se zeleninou a spoustou křupavé slaniny, vše v zálivce z červeného vína - tomu se říká salát pro hru!
Guyova velká sousta XV (9)
Vděčná kachna. Během Díkůvzdání Gyu Fieri rád naruší tradice a nechá každého hádat, čím asi. Letos zaplní stůl elegantními jídly, která se dají pro rodinu dělat po celý rok. V menu jsou tento rok kachní prsa s kořením, celerový krém v salátu s fenyklem a jablky, na kmínu opečená mrkev nebo růžičková kapusta opečená s česnekem. Ke spláchnutí toho všeho Black Rose, černá růže, koktejl z červeného vína, whiskey, ostružinového likéru a dalších.
Guyova velká sousta XV (10)
Svátek ryb. Guy Fieri rád připravuje jídla pro přátele a rodinu o svátcích, a letos nabízí elegantní jídla se zdravým nádechem. Najdeme zde Guyova grilovaného mečouna, s libovým masem, posypaného čerstvými bylinkami a citrónovou gremolata. Jako přílohu Guy podává salát s oříškovým máslem a drcenými pšeničnými zrnky a se směsí sladké papriky a hrozinek s octovou zálivkou s opečeným česnekem. Jako dezert pak chlebový pudink s jablkem a skořicí, nahoře zdobený vanilkovým krémem.
Guyova velká sousta XII (1)
Guy má malé jehně. Guy Fieri rožní šťavnaté jehněčí kýty na masový sendvič. Mezitím se dělají křupavé brambory s česnekem a čerstvé fenyklové bruselské kapusty, které vše mistrně obohatí.
Guyova velká sousta XV (12)
Taco noc. Guy Fieri si odskočí na farmu ke stolu s módními tendencemi a uvaří jídla inspirovaná mexickou kuchyní s místní celebritou, šéfkuchařkou Duskie Estes. Nejprve se objeví taco Al Pastor, vepřové plecko v marinádě z ananasu a papriček chipotle podávané s kukuřičnými tortillami, salsou z opečených rajčat s avokádem a kousky grilovaného ananasu. Jako příloha texasko-mexická rýže s rajčaty opečenými na ohni, sladkou kukuřicí a kousky karotky. A počkejte, až uvidíte gigantické fazole a dýně ze zadního dvorku šéfkuchařky Duskie - sladce-hořké jídlo s květy tykví a papalem - tahle příloha se stane centrem pozornosti.
Guyova velká sousta XV (13)
Prosím piri piri. Guy Fieri miluje dobré steaky: a dnes vaří jeden ze svých oblíbených kousků, jenž se často přehlíží: steak z hrudí. Guy ugriluje steak z hrudí s omáčkou piri piri a podává s vegetariánským salátem s divokou rýží, zalitém octovou zálivkou a s čerstvou limonádou na pití.
Guyova velká sousta XIV (1)
Domácí chuťovky. Guy Fierce oslavuje svou lásku k čínským jídlům oblíbenými chuťovkami svého dětství. Připraví kuřata mu–shu, plněná smaženou zeleninou. K zapití pak Briar Patch Mojito, což je Guyova směs z vymačkaného citrónu, s mátou, tymiánem a čerstvým ovocem a s citrusy nasáklými rumem.
Guyova velká sousta XIV (2)
Snadná italská jídla. Znáte lásku Guye Fieriho pro italská jídla, a ten nyní připraví lasagne s bílým krocanem – mluvíme o vrstvách těstovin, sýru ricotta, cuket, pikantní omáčky, hub a mozzarelly.
Osadnice XVIII (10)
Oběd pro tým. Na ranči vládne shon a plno aktivit, a tak Ree Drummond připraví zcela zasloužený oběd pro tým kovbojů. Nachystá oblíbené jídlo na ranči, kuřecí smažený steak na moučném bochánku z podmáslí a podávané s omáčkou.
Osadnice XVIII (11)
Tex-mex jídla za 16 minut. Ree připravuje tex-mex jídla hotová za 16 minut ke snídani, obědu, večeři a na svačinu. Nachystá tostadas se smaženým vejcem ke snídani, jež jsou rychle hotové a nasytí pro celý začátek dne. Pak uvaří k obědu kuřecí tacos.
Guyova velká sousta XVI (7)
Omáčky pro sendviče. Guy Fieri a šéfkuchař Jonathan Waxman mají rozdílné kuchařské styly, ale oba milují skvělá mexická jídla! Připojte se k nim, když znovu vytvoří své oblíbené chuťovky, a mezitím se podělí o tipy na vaření a techniky.
Guyova velká sousta XVI (8)
Slavný rybí sendvič. Guy Fieri pozve svého kamaráda Jimmyho Johna, guru přes sendviče, aby se podělil o pár tipů, které nasbíral během let v restauračním průmyslu. Guy nešetří pitím a nabízí jižanský mátový julep s bourbonem a broskví.
Skvělá jídla z pojízdného bistra (1)
S bistrem ve dvojměstí. Andrew Zimmern zkoumá neustále rostoucí scénu pojízdných bister v Minneapolis. Najde fúzi východoafrické a italské kuchyně, ochutná rozmanitá menu s kachní slaninou a vyzkouší jarní závitky se středozápadní a tropickou příchutí.
Skvělá jídla z pojízdného bistra (2)
Smažená pojízdná jídla v Birminghamu. Andrew Zimmern prozkoumá nejlepší pojízdná bistra v Birminghamu v Alabamě. Začne sytými jídly podávanými majitelem s humanitárními sklony a setká se s párem, který žije a bude žít šťastně až do smrti a který nabízí řemeslné kebaby.
Porazte Bobbyho Flaye X (10)
Vy si ze mne děláte legraci! Válečná veteránka a babička Line Pelletier a brooklynský kuchař Chris Scott se postaví proti sobě o šanci vyzvat a porazit Bobbyho Flaye. O vítězi rozhodnou Carla Hall, Quvenzhane Wallis a Aubrey Anderson-Emmons.
Porazte Bobbyho Flaye X (11)
Zpátky do školy. Bitvu mezi nejlepšími cukráři bude sledovat kamarád Bobbyho Flaye, legendární François Payard. Dojde na neobvyklé kreace předního cukráře z New York City, Zaca Younga, a Ted Allen a Rowan Blanchard vyberou vítěze.
Jídla na otevřeném ohni VII (3)
Venkovní vaření v Kalifornii. Roger Mooking se setká se šéfkuchařem ze San Franciska Thomasem McNaughtonem při živém ohni a oslavě obřích rozměrů. Upečou celé prase nad žhavým uhlím a k tomu brambory, krevety, cibule, dýně a černá kuřata.
Jídla na otevřeném ohni VII (4)
Dobrá výbava. Roger Mooking se jede podívat na impozantní grilovací vybavení do Houstonu v Texasu a do Napa Valley. Pomůže naložit šest koz do zakázkového přívěsu, který dovede uvařit přes 270 kg masa, a připraví půlku hovězího stylem asado.
Iron Chef: Zúčtování (3)
Masitý souboj. Rodák z Alabamy, kuchař David Bancroft, zkříží nože s kuchařkou z New Yorku, Roxanne Spruance, nad svými oblíbenými druhy ovoce. Vítězný kuchař se utká s Iron Chefem Jose Garcesem.
