
Food Network
Food Network od do
Guyova velká sousta XV (6)
Kuře s omáčkou mole. Hledáte nové a chutné způsoby využití čokolády při vaření? Hostem Gyue Fierho je KC, který s ním připraví grilované kuře s omáčkou mole. Nakládané, s posypkou a podlévané, s čokoládovou omáčkou – bohaté, vyvážené a delikátní jídlo.
Guyova velká sousta XV (7)
Pro slávu tandoori. Guy si zamiloval indická bistra, a tak zkouší doma jejich chutná jídla plná komplexních vůní. Připojte se ke Guyovi, když svá oblíbená indická jídla nabídne rodině a přátelům.
Guyova velká sousta XV (8)
Vynikající jižanská jídla. Dnes přijde na návštěvu Guyův kamarád, aby mu pomohl připravit kuřecí kousky a vafle. Nabídka obsahuje šťavnaté smažené kuře, křupavé vafle, zelný salát s jablky, ostro-sladkou majonézu, a to vše v úžasných sendvičích. Jako příloha salát z černookých fazolí, se zeleninou a spoustou křupavé slaniny, vše v zálivce z červeného vína - tomu se říká salát pro hru!
Guyova velká sousta XV (9)
Vděčná kachna. Během Díkůvzdání Gyu Fieri rád naruší tradice a nechá každého hádat, čím asi. Letos zaplní stůl elegantními jídly, která se dají pro rodinu dělat po celý rok. V menu jsou tento rok kachní prsa s kořením, celerový krém v salátu s fenyklem a jablky, na kmínu opečená mrkev nebo růžičková kapusta opečená s česnekem. Ke spláchnutí toho všeho Black Rose, černá růže, koktejl z červeného vína, whiskey, ostružinového likéru a dalších.
Guyova velká sousta XV (10)
Svátek ryb. Guy Fieri rád připravuje jídla pro přátele a rodinu o svátcích, a letos nabízí elegantní jídla se zdravým nádechem. Najdeme zde Guyova grilovaného mečouna, s libovým masem, posypaného čerstvými bylinkami a citrónovou gremolata. Jako přílohu Guy podává salát s oříškovým máslem a drcenými pšeničnými zrnky a se směsí sladké papriky a hrozinek s octovou zálivkou s opečeným česnekem. Jako dezert pak chlebový pudink s jablkem a skořicí, nahoře zdobený vanilkovým krémem.
Guyova velká sousta XII (1)
Guy má malé jehně. Guy Fieri rožní šťavnaté jehněčí kýty na masový sendvič. Mezitím se dělají křupavé brambory s česnekem a čerstvé fenyklové bruselské kapusty, které vše mistrně obohatí.
Guyova velká sousta XV (12)
Taco noc. Guy Fieri si odskočí na farmu ke stolu s módními tendencemi a uvaří jídla inspirovaná mexickou kuchyní s místní celebritou, šéfkuchařkou Duskie Estes. Nejprve se objeví taco Al Pastor, vepřové plecko v marinádě z ananasu a papriček chipotle podávané s kukuřičnými tortillami, salsou z opečených rajčat s avokádem a kousky grilovaného ananasu. Jako příloha texasko-mexická rýže s rajčaty opečenými na ohni, sladkou kukuřicí a kousky karotky. A počkejte, až uvidíte gigantické fazole a dýně ze zadního dvorku šéfkuchařky Duskie - sladce-hořké jídlo s květy tykví a papalem - tahle příloha se stane centrem pozornosti.
Guyova velká sousta XV (13)
Prosím piri piri. Guy Fieri miluje dobré steaky: a dnes vaří jeden ze svých oblíbených kousků, jenž se často přehlíží: steak z hrudí. Guy ugriluje steak z hrudí s omáčkou piri piri a podává s vegetariánským salátem s divokou rýží, zalitém octovou zálivkou a s čerstvou limonádou na pití.
Guyova velká sousta XIV (1)
Domácí chuťovky. Guy Fierce oslavuje svou lásku k čínským jídlům oblíbenými chuťovkami svého dětství. Připraví kuřata mu–shu, plněná smaženou zeleninou. K zapití pak Briar Patch Mojito, což je Guyova směs z vymačkaného citrónu, s mátou, tymiánem a čerstvým ovocem a s citrusy nasáklými rumem.
Guyova velká sousta XIV (2)
Snadná italská jídla. Znáte lásku Guye Fieriho pro italská jídla, a ten nyní připraví lasagne s bílým krocanem – mluvíme o vrstvách těstovin, sýru ricotta, cuket, pikantní omáčky, hub a mozzarelly.
Osadnice XVIII (10)
Oběd pro tým. Na ranči vládne shon a plno aktivit, a tak Ree Drummond připraví zcela zasloužený oběd pro tým kovbojů. Nachystá oblíbené jídlo na ranči, kuřecí smažený steak na moučném bochánku z podmáslí a podávané s omáčkou.
Osadnice XVIII (11)
Tex-mex jídla za 16 minut. Ree připravuje tex-mex jídla hotová za 16 minut ke snídani, obědu, večeři a na svačinu. Nachystá tostadas se smaženým vejcem ke snídani, jež jsou rychle hotové a nasytí pro celý začátek dne. Pak uvaří k obědu kuřecí tacos.
Guyova velká sousta XVI (7)
Omáčky pro sendviče. Guy Fieri a šéfkuchař Jonathan Waxman mají rozdílné kuchařské styly, ale oba milují skvělá mexická jídla! Připojte se k nim, když znovu vytvoří své oblíbené chuťovky, a mezitím se podělí o tipy na vaření a techniky.
Guyova velká sousta XVI (8)
Slavný rybí sendvič. Guy Fieri pozve svého kamaráda Jimmyho Johna, guru přes sendviče, aby se podělil o pár tipů, které nasbíral během let v restauračním průmyslu. Guy nešetří pitím a nabízí jižanský mátový julep s bourbonem a broskví.
Skvělá jídla z pojízdného bistra (1)
S bistrem ve dvojměstí. Andrew Zimmern zkoumá neustále rostoucí scénu pojízdných bister v Minneapolis. Najde fúzi východoafrické a italské kuchyně, ochutná rozmanitá menu s kachní slaninou a vyzkouší jarní závitky se středozápadní a tropickou příchutí.
Skvělá jídla z pojízdného bistra (2)
Smažená pojízdná jídla v Birminghamu. Andrew Zimmern prozkoumá nejlepší pojízdná bistra v Birminghamu v Alabamě. Začne sytými jídly podávanými majitelem s humanitárními sklony a setká se s párem, který žije a bude žít šťastně až do smrti a který nabízí řemeslné kebaby.
Porazte Bobbyho Flaye X (10)
Vy si ze mne děláte legraci! Válečná veteránka a babička Line Pelletier a brooklynský kuchař Chris Scott se postaví proti sobě o šanci vyzvat a porazit Bobbyho Flaye. O vítězi rozhodnou Carla Hall, Quvenzhane Wallis a Aubrey Anderson-Emmons.
Porazte Bobbyho Flaye X (11)
Zpátky do školy. Bitvu mezi nejlepšími cukráři bude sledovat kamarád Bobbyho Flaye, legendární François Payard. Dojde na neobvyklé kreace předního cukráře z New York City, Zaca Younga, a Ted Allen a Rowan Blanchard vyberou vítěze.
Jídla na otevřeném ohni VII (3)
Venkovní vaření v Kalifornii. Roger Mooking se setká se šéfkuchařem ze San Franciska Thomasem McNaughtonem při živém ohni a oslavě obřích rozměrů. Upečou celé prase nad žhavým uhlím a k tomu brambory, krevety, cibule, dýně a černá kuřata.
Jídla na otevřeném ohni VII (4)
Dobrá výbava. Roger Mooking se jede podívat na impozantní grilovací vybavení do Houstonu v Texasu a do Napa Valley. Pomůže naložit šest koz do zakázkového přívěsu, který dovede uvařit přes 270 kg masa, a připraví půlku hovězího stylem asado.
Iron Chef: Zúčtování (3)
Masitý souboj. Rodák z Alabamy, kuchař David Bancroft, zkříží nože s kuchařkou z New Yorku, Roxanne Spruance, nad svými oblíbenými druhy ovoce. Vítězný kuchař se utká s Iron Chefem Jose Garcesem.
Sekáček junior VI (3)
Dnes o grilování. V této grilovací soutěži jsou porotci zpěvačka Jessie James Decker, autorka článků o jídle Jed Portman a šéfkuchař Geoffrey Zakarian. Nová várka předčasně vyspělých juniorů musí použít při přípravě předkrmu kukuřičné jídlo.
Giada doma VI (21)
Koření života. Giada De Laurentiis rozpálí v kuchyni oheň při přípravě žhavých a ohnivých jídel z celého světa.
Giada doma VI (22)
Oběd s mámou. Giada připraví speciální oběd pro Den matek nabízející crostini s jahodovo-rajčatovým džemem a fusili s rajčaty vysušenými na slunci a octovou zálivkou.
Strávníci v utajení V (4)
Omluvte mou francouzštinu. Ve francouzském bistru v San Franciscu jsou poté, co jejich šéf obdržel stížnosti na nerudné chování, číšníci středem vyšetřování.
Strávníci v utajení V (5)
Oktobertheft. Spolumajitelka Speisekammer, německé restaurace v kalifornské Alamedě, se obává, že její „dirndl girls“, jež najal její bývalý manžel, přinášejí více problémů než užitku.
Strávníci v utajení V (6)
Hrozny hněvu. Poté, co Michael, majitel Bistro Baffi ve Washingtonu, zjistil, že chybí několik lahví drahého vína, pověřil Charlese, aby věc prošetřil. Strávníci v utajení Allison, Julie a Benny sem přijdou a začnou pracovat na další záhadě.
Strávníci v utajení V (7)
Řecká tragédie. Když často nachází rozbité talíře, kontaktuje Nader, majitel My Greek and Italian Restaurant v Tacomě, Charlese Stilese, aby věc vyšetřil. Mystery Diners jako strávníci v utajení zjistí, že člen personálu se vzdálil řeckým tradicím.
Strávníci v utajení V (8)
Velké rozdělení. Poté, co zdědili personál po předchozích majitelích, si noví majitelé Sam’s Tavern myslí, že mezi novými a starými zaměstnanci je rozdělení. Charles Stiles posílá Nadine a Jasona, aby odhalili, kdo je za roztržku zodpovědný.
Strávníci v utajení V (9)
Zmrzačený maskot. Charles Stiles a jeho tým navštíví Zippy’s Giant Burgers v Seattlu, aby prozkoumali poničení místního maskota restaurace.
Strávníci v utajení V (10)
Paranormální aktivity. Majitel Taverna Mazi v Seattlu Charles chce zjistit, co je za povídačkami, že lidé z jeho týmu nabízejí divoké prohlídky restaurace.
Strávníci v utajení V (11)
Slevové kupóny. Velký nárůst placení slevovými kupóny znepokojuje majitele kalifornské restaurace, který zjistí s pomocí Charlese Stilese a jeho týmu, že má dobrý důvod podezřívat personál.
Strávníci v utajení V (12)
Poplatek. Charles a jeho tým se podívají za scénu Red Balls Rock–and–Roll Pizza v Moorparku v Kalifornii, aby odhalili nesrovnalosti v inventáři.
Strávníci v utajení V (13)
Drama na večeři. Majitel Encore Dinner Theatre v Tustinu v Kalifornii, volá Charlese Stilese a jeho tým. Mystery Diners zkoumají, jestli vztahy mezi číšníkem a herečkou nevytvářejí drama a neovlivňují negativně servis.
Giada doma VI (21)
Koření života. Giada De Laurentiis rozpálí v kuchyni oheň při přípravě žhavých a ohnivých jídel z celého světa.
Giada doma VI (22)
Oběd s mámou. Giada připraví speciální oběd pro Den matek nabízející crostini s jahodovo-rajčatovým džemem a fusili s rajčaty vysušenými na slunci a octovou zálivkou.
Kuchyně X (10)
Akademie Kuchyně. Akademie Kuchyně se vrací se snadnými kulinářskými projekty pro vaše děti a s tipy, jak z běžných svačin do školy udělat umění. Plus recepty Katie a Marcely na rychlou pizzu a banánový chleba.
Kuchyně X (11)
Výhra s pěti. V této epizodě je to o zábavě a jednoduchosti. Tým Kuchyně nám představí, jak připravit delikátní jídla jen z pěti ingrediencí, jak prostřít díky pěti stylovým tipům a jaké vyzkoušet nové a hodnotné pivní trendy.
Kuchyně X (12)
Letní nákupní seznam. Tým Kuchyně a Adam Richman z pořadu Muž vs. jídlo oslaví Svátek práce Katinou grilovanou paellou, Jeffovými pečenými fazolemi sriracha a Geoffreyho nakopávajícím koktejlem z kyblíku na spláchnutí.
Kuchyně X (13)
Recepty zdarma. Tým Kuchyně nabídne v této epizodě recepty zdarma. Nejprve Jeff recept na špagety s masovými kuličkami, poté Marcela poskytne lekci ze školy květů s ústředními základy, a nakonec se všichni podělí i o recepty diváků.
Kuchyně XI (1)
Jídla ze spíže. Tým Kuchyně připraví jednoduché recepty z nutných položek ve spíži. Nejprve Geoffreyho fritovaná kuřata z plechu, pak se otevře linka pomoci a odpoví na dotazy diváků o spíži.
Sekáček junior VI (3)
Dnes o grilování. V této grilovací soutěži jsou porotci zpěvačka Jessie James Decker, autorka článků o jídle Jed Portman a šéfkuchař Geoffrey Zakarian. Nová várka předčasně vyspělých juniorů musí použít při přípravě předkrmu kukuřičné jídlo.
Giada doma VI (21)
Koření života. Giada De Laurentiis rozpálí v kuchyni oheň při přípravě žhavých a ohnivých jídel z celého světa.
Giada doma VI (22)
Oběd s mámou. Giada připraví speciální oběd pro Den matek nabízející crostini s jahodovo-rajčatovým džemem a fusili s rajčaty vysušenými na slunci a octovou zálivkou.
Osadnice XIX (9)
Šťastná hodinka. Ree připraví fantastické koktejly včetně krevetích koktejlů Bloody Mary, na kousky nakrájené steaky a sýr brie, mini brownies s glazurou a mnohé další.
Osadnice XIX (10)
Zeptejte se, na co chcete: O dětech. Ree Drummond zábavnou formou odpovídá na otázky od dětí ohledně dětí. V odpovědích se zaměří na dort z 11 krabic a ravioli a la Bobbi, pojmenované po jedné z nejmladších tázajících se.
Dětský šampionát v pečení II (4)
Naskládané makrónky. Francouzské makrónky připomínají sněhové pusinky a sedm zbývajících dětských pekařů se musí ujmout tohoto extrémně náročného dezertu a připravit tři tucty barevných makrónek a naskládat je na sebe minimálně do výšky 13 cm.
Hledači dortů (5)
Síla květin. Vanessa a její nápadník z Jihu, Tim, chtějí dort, který by vyhovoval chutím jich obou. Ona dává přednost sofistikovanému zahradnímu tématu Savannah, Tim by chtěl něco romantického, ale ne zženštilého. Přesvědčí ho, že na dort patří kytky?
Hledači dortů (6)
Rodinná aféra. Treava chce elegantní vyjádření svého domovského státu Maryland, zatímco Raya sní o rodokmenu jakožto pocta začínající jejím dědečkem. Krev je bližší než fondán při hledání dokonalého dortu.
Giada doma VI (21)
Koření života. Giada De Laurentiis rozpálí v kuchyni oheň při přípravě žhavých a ohnivých jídel z celého světa.
Giada doma VI (22)
Oběd s mámou. Giada připraví speciální oběd pro Den matek nabízející crostini s jahodovo-rajčatovým džemem a fusili s rajčaty vysušenými na slunci a octovou zálivkou.
Sekáček XVIII (6)
Čas na tapas. Čas otřese některými šéfkuchaři více či méně, když zjistí, že ústředním tématem budou tapas. v prvním kole koše obsahují pár oblíbených španělských ingrediencí, včetně polévky gazpacho.
Sekáček XVIII (7)
Nemarnit čas. Šéfkuchaři musejí použít ingredience, jež se obvykle vyhazují, protože jsou nedokonalé, přezrálé nebo okoralé. Například první koš obsahuje zbytky z odšťavňovače nebo použité pytlíky od čaje!
Sekáček XVIII (8)
Všechno maso na burgery! Šéfkuchaři zjistí, že budou dělat hamburgery, různých tvarů a forem, v každém kole, a začnou telecími burgery na předkrm.
Sekáček XVIII (9)
Pivo sem! Dnešní várka soutěže se bude ve všech třech kolech týkat piva. V posledním kole se musí stát základem delikátního dezertu kombinace kultovního piva a preclíku.
Sekáček XVIII (10)
Dokonalá pizza. Kuchaři mohou očekávat přípravu pizzy v dokonalé jídlo. V prvním kole se jeden ze soutěžících přestane soustředit na zadané téma: Jak budou porotci reagovat?
Giada doma VI (21)
Koření života. Giada De Laurentiis rozpálí v kuchyni oheň při přípravě žhavých a ohnivých jídel z celého světa.
Giada doma VI (22)
Oběd s mámou. Giada připraví speciální oběd pro Den matek nabízející crostini s jahodovo-rajčatovým džemem a fusili s rajčaty vysušenými na slunci a octovou zálivkou.
Sekáček junior VI (3)
Dnes o grilování. V této grilovací soutěži jsou porotci zpěvačka Jessie James Decker, autorka článků o jídle Jed Portman a šéfkuchař Geoffrey Zakarian. Nová várka předčasně vyspělých juniorů musí použít při přípravě předkrmu kukuřičné jídlo.
Giada doma VI (21)
Koření života. Giada De Laurentiis rozpálí v kuchyni oheň při přípravě žhavých a ohnivých jídel z celého světa.
Giada doma VI (22)
Oběd s mámou. Giada připraví speciální oběd pro Den matek nabízející crostini s jahodovo-rajčatovým džemem a fusili s rajčaty vysušenými na slunci a octovou zálivkou.
Osadnice XIX (9)
Šťastná hodinka. Ree připraví fantastické koktejly včetně krevetích koktejlů Bloody Mary, na kousky nakrájené steaky a sýr brie, mini brownies s glazurou a mnohé další.
Osadnice XIX (10)
Zeptejte se, na co chcete: O dětech. Ree Drummond zábavnou formou odpovídá na otázky od dětí ohledně dětí. V odpovědích se zaměří na dort z 11 krabic a ravioli a la Bobbi, pojmenované po jedné z nejmladších tázajících se.
Dětský šampionát v pečení II (4)
Naskládané makrónky. Francouzské makrónky připomínají sněhové pusinky a sedm zbývajících dětských pekařů se musí ujmout tohoto extrémně náročného dezertu a připravit tři tucty barevných makrónek a naskládat je na sebe minimálně do výšky 13 cm.
Hledači dortů (5)
Síla květin. Vanessa a její nápadník z Jihu, Tim, chtějí dort, který by vyhovoval chutím jich obou. Ona dává přednost sofistikovanému zahradnímu tématu Savannah, Tim by chtěl něco romantického, ale ne zženštilého. Přesvědčí ho, že na dort patří kytky?
