• Food Network

    • Food Network od do

      • Sekáček XVIII (6)

        Čas na tapas. Čas otřese některými šéfkuchaři více či méně, když zjistí, že ústředním tématem budou tapas. v prvním kole koše obsahují pár oblíbených španělských ingrediencí, včetně polévky gazpacho.

      • Sekáček XVIII (7)

        Nemarnit čas. Šéfkuchaři musejí použít ingredience, jež se obvykle vyhazují, protože jsou nedokonalé, přezrálé nebo okoralé. Například první koš obsahuje zbytky z odšťavňovače nebo použité pytlíky od čaje!

      • Sekáček XVIII (8)

        Všechno maso na burgery! Šéfkuchaři zjistí, že budou dělat hamburgery, různých tvarů a forem, v každém kole, a začnou telecími burgery na předkrm.

      • Sekáček XVIII (9)

        Pivo sem! Dnešní várka soutěže se bude ve všech třech kolech týkat piva. V posledním kole se musí stát základem delikátního dezertu kombinace kultovního piva a preclíku.

      • Sekáček XVIII (10)

        Dokonalá pizza. Kuchaři mohou očekávat přípravu pizzy v dokonalé jídlo. V prvním kole se jeden ze soutěžících přestane soustředit na zadané téma: Jak budou porotci reagovat?

      • Giada doma VI (21)

        Koření života. Giada De Laurentiis rozpálí v kuchyni oheň při přípravě žhavých a ohnivých jídel z celého světa.

      • Giada doma VI (22)

        Oběd s mámou. Giada připraví speciální oběd pro Den matek nabízející crostini s jahodovo-rajčatovým džemem a fusili s rajčaty vysušenými na slunci a octovou zálivkou.

      • Sekáček junior VI (3)

        Dnes o grilování. V této grilovací soutěži jsou porotci zpěvačka Jessie James Decker, autorka článků o jídle Jed Portman a šéfkuchař Geoffrey Zakarian. Nová várka předčasně vyspělých juniorů musí použít při přípravě předkrmu kukuřičné jídlo.

      • Giada doma VI (21)

        Koření života. Giada De Laurentiis rozpálí v kuchyni oheň při přípravě žhavých a ohnivých jídel z celého světa.

      • Giada doma VI (22)

        Oběd s mámou. Giada připraví speciální oběd pro Den matek nabízející crostini s jahodovo-rajčatovým džemem a fusili s rajčaty vysušenými na slunci a octovou zálivkou.

      • Osadnice XIX (9)

        Šťastná hodinka. Ree připraví fantastické koktejly včetně krevetích koktejlů Bloody Mary, na kousky nakrájené steaky a sýr brie, mini brownies s glazurou a mnohé další.

      • Osadnice XIX (10)

        Zeptejte se, na co chcete: O dětech. Ree Drummond zábavnou formou odpovídá na otázky od dětí ohledně dětí. V odpovědích se zaměří na dort z 11 krabic a ravioli a la Bobbi, pojmenované po jedné z nejmladších tázajících se.

      • Dětský šampionát v pečení II (4)

        Naskládané makrónky. Francouzské makrónky připomínají sněhové pusinky a sedm zbývajících dětských pekařů se musí ujmout tohoto extrémně náročného dezertu a připravit tři tucty barevných makrónek a naskládat je na sebe minimálně do výšky 13 cm.

      • Hledači dortů (5)

        Síla květin. Vanessa a její nápadník z Jihu, Tim, chtějí dort, který by vyhovoval chutím jich obou. Ona dává přednost sofistikovanému zahradnímu tématu Savannah, Tim by chtěl něco romantického, ale ne zženštilého. Přesvědčí ho, že na dort patří kytky?

      • Hledači dortů (6)

        Rodinná aféra. Treava chce elegantní vyjádření svého domovského státu Maryland, zatímco Raya sní o rodokmenu jakožto pocta začínající jejím dědečkem. Krev je bližší než fondán při hledání dokonalého dortu.

      • Guyova velká sousta XVI (7)

        Omáčky pro sendviče. Guy Fieri a šéfkuchař Jonathan Waxman mají rozdílné kuchařské styly, ale oba milují skvělá mexická jídla! Připojte se k nim, když znovu vytvoří své oblíbené chuťovky, a mezitím se podělí o tipy na vaření a techniky.

      • Guyova velká sousta XVI (8)

        Slavný rybí sendvič. Guy Fieri pozve svého kamaráda Jimmyho Johna, guru přes sendviče, aby se podělil o pár tipů, které nasbíral během let v restauračním průmyslu. Guy nešetří pitím a nabízí jižanský mátový julep s bourbonem a broskví.

      • Skvělá jídla z pojízdného bistra (1)

        S bistrem ve dvojměstí. Andrew Zimmern zkoumá neustále rostoucí scénu pojízdných bister v Minneapolis. Najde fúzi východoafrické a italské kuchyně, ochutná rozmanitá menu s kachní slaninou a vyzkouší jarní závitky se středozápadní a tropickou příchutí.

      • Skvělá jídla z pojízdného bistra (2)

        Smažená pojízdná jídla v Birminghamu. Andrew Zimmern prozkoumá nejlepší pojízdná bistra v Birminghamu v Alabamě. Začne sytými jídly podávanými majitelem s humanitárními sklony a setká se s párem, který žije a bude žít šťastně až do smrti a který nabízí řemeslné kebaby.

      • Kuchyně XI (1)

        Jídla ze spíže. Tým Kuchyně připraví jednoduché recepty z nutných položek ve spíži. Nejprve Geoffreyho fritovaná kuřata z plechu, pak se otevře linka pomoci a odpoví na dotazy diváků o spíži.

      • Osadnice XI (2)

        Večírek k dokončení studia. Ree Drummond a její kamarádka Hyacinth pořádají večírek k dokončení studia pro své dcery, a pro absolventky to bude dokonalý odvaz.

      • Osadnice XI (3)

        Hra s ohněm. Na ranči je velký den jarního pálení, a tak Ree Drummond připraví pro svůj tým sytou hostinu v texasko-mexickém stylu.

      • Sekáček XVIII (10)

        Dokonalá pizza. Kuchaři mohou očekávat přípravu pizzy v dokonalé jídlo. V prvním kole se jeden ze soutěžících přestane soustředit na zadané téma: Jak budou porotci reagovat?

      • Guyova velká sousta XIV (1)

        Domácí chuťovky. Guy Fierce oslavuje svou lásku k čínským jídlům oblíbenými chuťovkami svého dětství. Připraví kuřata mu–shu, plněná smaženou zeleninou. K zapití pak Briar Patch Mojito, což je Guyova směs z vymačkaného citrónu, s mátou, tymiánem a čerstvým ovocem a s citrusy nasáklými rumem.

      • Guyova velká sousta XIV (2)

        Snadná italská jídla. Znáte lásku Guye Fieriho pro italská jídla, a ten nyní připraví lasagne s bílým krocanem – mluvíme o vrstvách těstovin, sýru ricotta, cuket, pikantní omáčky, hub a mozzarelly.

      • Pečení s Annou Olson (20)

        Rolády s marmeládou. Rolády s marmeládou lze využít jako dezert při čaji, tak jako propracovaný dekadentní dezert. V základu jde o tenké, piškotové těsto, které je potřeno a srolováno. Anna začne klasickou roládou s malinovou marmeládou.

      • Pečení s Annou Olson (21)

        Listové těsto. Listové těsto je základním prvkem každé francouzské pekárny a v této epizodě naučí Anna diváky vše, co potřebují o tomto těstě vědět, a předvede základy přípravy tohoto máslového, loupajícího se a delikátního těsta.

      • Sledování restaurací (2)

        Najít vůdce k následování. První věc, kterou Willie Degel zjistí v Mt. Ivy Café v Pomoně, ve státu New York, je, že za problémy restaurace nemusí být zodpovědný personál, ale majitel. Je ještě čas zastavit sestup?

      • Kuchyně XI (1)

        Jídla ze spíže. Tým Kuchyně připraví jednoduché recepty z nutných položek ve spíži. Nejprve Geoffreyho fritovaná kuřata z plechu, pak se otevře linka pomoci a odpoví na dotazy diváků o spíži.

      • Osadnice XI (2)

        Večírek k dokončení studia. Ree Drummond a její kamarádka Hyacinth pořádají večírek k dokončení studia pro své dcery, a pro absolventky to bude dokonalý odvaz.

      • Osadnice XI (3)

        Hra s ohněm. Na ranči je velký den jarního pálení, a tak Ree Drummond připraví pro svůj tým sytou hostinu v texasko-mexickém stylu.

      • Sekáček XVIII (10)

        Dokonalá pizza. Kuchaři mohou očekávat přípravu pizzy v dokonalé jídlo. V prvním kole se jeden ze soutěžících přestane soustředit na zadané téma: Jak budou porotci reagovat?

      • Guyova velká sousta XIV (1)

        Domácí chuťovky. Guy Fierce oslavuje svou lásku k čínským jídlům oblíbenými chuťovkami svého dětství. Připraví kuřata mu–shu, plněná smaženou zeleninou. K zapití pak Briar Patch Mojito, což je Guyova směs z vymačkaného citrónu, s mátou, tymiánem a čerstvým ovocem a s citrusy nasáklými rumem.

      • Guyova velká sousta XIV (2)

        Snadná italská jídla. Znáte lásku Guye Fieriho pro italská jídla, a ten nyní připraví lasagne s bílým krocanem – mluvíme o vrstvách těstovin, sýru ricotta, cuket, pikantní omáčky, hub a mozzarelly.

      • Strávníci v utajení IX (1)

        Drama v Deli. Majitel Lenny’s Deli v Los Angeles požádá Charlese, aby prošetřil pekaře, který podle jeho obav u objednávek na dorty podvádí. Strávníci v utajení Kiel a Kendall zjistí, že v delikatesách existuje dokonce větší problém.

      • Strávníci v utajení IX (2)

        Kuželky a dolary. Bryan, majitel Corbin Bowling Center v Tarzaně v Kalifornii, poprosí Charlese o pomoc ohledně stížností na neurvalé zákazníky. Strávníci v utajení Eliot a Kendall zjistí, že personál přehlíží nezodpovědné chování.

      • Snadná čína: San Francisco (9)

        Čínské grilování. Ching se rozpustile pustí do grilovacího menu, včetně jejích oblíbených grilovaných kuřat se žlutými fazolemi. Když v San Jose natrefí na grilovací tým Bad S, podřídí si gril a večírek rozjasní osvěžujícím mojito z liči.

      • Snadná čína: San Francisco (10)

        Dokonalá vyváženost: jin a jang. Ching vyvažuje své kulinářské čchi na farmě Serendipity kuřecím s ústřicemi a smaženou směsí masa a zeleniny s čínským zelím. Poté, co potká v Palace of Fine Arts v San Franciscu Joshe Jonese a jeho Latin Jazz Ensemble, vymění své kokosové humry za písničku!

      • Kuchyně XI (2)

        Podzimní jídla. Kuchyně se na podzim připravuje domácím dýňovým a kořeněným mixem latté, koláčem s jablky a čokoládou od Marcely a pár snadnými, nevyřezávanými dýňovými řezy. Nutriční poradkyně a spisovatelka Joy Bauer představí kulinářské podzimní trendy.

      • Osadnice XI (4)

        Zabaleno s láskou. Ree Drummond a její dcera Paige připravují balíček plný chutných jídel pro Laddovu babičku Ednu Mae.

      • Osadnice XI (5)

        Překvapení! Ree pořádá narozeninový oběd s překvapením pro svého syna Todda, se všemi jeho oblíbenými jídly: mačkané burgery v pivním těstíčku s cibulovými kroužky a ostrou omáčkou, a také brownies z hořké čokolády s jahodami a kořeněnou zálivkou.

      • Sekáček XVIII (11)

        Koše se slaninou! Před vařením dostanou šéfkuchaři dobré zprávy: v každém koši bude slanina! Francouzský toast se slaninou jako snídaňová klasika, jenže jak poslední dva kuchaři přetransformují tuto záhadnou ingredienci do podoby dezertu?

      • Guyova velká sousta XIV (3)

        Lufara od jižních hranic. Na počest prázdninových vzpomínek uvaří Guy Fieri pár mexických jídel. Začne lufarou Veracruz, nadívanou směsí cibule, rajčat, chilli, oliv a oregana.

      • Guyova velká sousta XIV (4)

        Hrdé cajunské vepřové. Guy Fieri vaří svá oblíbená jídla za doprovodu mámy! Začnou nadívanou vepřovou panenkou Andouille pečenou na pekáči s omáčkou. Jako příloha pikantní vegetariánské červené fazole a rýže.

      • Guyova velká sousta XVI (9)

        Pikantní tyčinky. Guy Fieri miluje tyčinky, protože mají výraznou chuť, a tak se podělí o své oblíbené recepty. Co by to bylo za tyčinky bez pití? Aby spláchl jídlo, Guy připraví koktejly s citrónem, zcela přírodní a plné řízu!

      • Guyova velká sousta XVI (10)

        Guyův německý gril. Ať je jakékoliv počasí, Guy Fieri miluje grilování. Připojte se ke Guyovi, který se podělí o tipy a historky o grilování, a mezitím připraví chutné grilované klobásky bratwurst s pivem, pepřem a cibulkou, grilované jablko a kyselé zelí sauerkrat s kapustou a bylinkové špecle.

      • Skvělá jídla z pojízdného bistra (3)

        Rozpálený gril v Charlestonu. Andrew Zimmern prozkoumá vášnivá pojízdná bistra v Charlestonu v Jižní Karolíně. Najde fúzi jižanských a britských tradic u snídaní, dokonalé jižanské bochánky a grilovací pojízdné bistro nabízející například prasečí parfait.

      • Skvělá jídla z pojízdného bistra (4)

        Mobilní směs v Memphisu. Andrew Zimmern se podívá na mezinárodní kuchyni pojízdných bister v Memphisu. Užije si mexická pouliční tacos s příchutí z Tennessee, autentické thajské pouliční jídlo jako ostré kuře s bazalkou, a také slavné malé kraby se slaninou a rajčaty.

      • Kuchaři proti amatérům II (12)

        Šampionát v rybách s hranolky. Kuchaři mají za úkol usmažit své interpretace základního britského jídla, ryb s hranolky, pro porotce Alexe Guarnaschelliho a Katie Lee.

      • Dětský šampionát v pečení II (4)

        Naskládané makrónky. Francouzské makrónky připomínají sněhové pusinky a sedm zbývajících dětských pekařů se musí ujmout tohoto extrémně náročného dezertu a připravit tři tucty barevných makrónek a naskládat je na sebe minimálně do výšky 13 cm.

      • Hledači dortů (5)

        Síla květin. Vanessa a její nápadník z Jihu, Tim, chtějí dort, který by vyhovoval chutím jich obou. Ona dává přednost sofistikovanému zahradnímu tématu Savannah, Tim by chtěl něco romantického, ale ne zženštilého. Přesvědčí ho, že na dort patří kytky?

      • Hledači dortů (6)

        Rodinná aféra. Treava chce elegantní vyjádření svého domovského státu Maryland, zatímco Raya sní o rodokmenu jakožto pocta začínající jejím dědečkem. Krev je bližší než fondán při hledání dokonalého dortu.

      • Kuchyně XI (2)

        Podzimní jídla. Kuchyně se na podzim připravuje domácím dýňovým a kořeněným mixem latté, koláčem s jablky a čokoládou od Marcely a pár snadnými, nevyřezávanými dýňovými řezy. Nutriční poradkyně a spisovatelka Joy Bauer představí kulinářské podzimní trendy.

      • Osadnice XI (4)

        Zabaleno s láskou. Ree Drummond a její dcera Paige připravují balíček plný chutných jídel pro Laddovu babičku Ednu Mae.

      • Osadnice XI (5)

        Překvapení! Ree pořádá narozeninový oběd s překvapením pro svého syna Todda, se všemi jeho oblíbenými jídly: mačkané burgery v pivním těstíčku s cibulovými kroužky a ostrou omáčkou, a také brownies z hořké čokolády s jahodami a kořeněnou zálivkou.

      • Sekáček XVIII (11)

        Koše se slaninou! Před vařením dostanou šéfkuchaři dobré zprávy: v každém koši bude slanina! Francouzský toast se slaninou jako snídaňová klasika, jenže jak poslední dva kuchaři přetransformují tuto záhadnou ingredienci do podoby dezertu?

      • Guyova velká sousta XIV (3)

        Lufara od jižních hranic. Na počest prázdninových vzpomínek uvaří Guy Fieri pár mexických jídel. Začne lufarou Veracruz, nadívanou směsí cibule, rajčat, chilli, oliv a oregana.

      • Guyova velká sousta XIV (4)

        Hrdé cajunské vepřové. Guy Fieri vaří svá oblíbená jídla za doprovodu mámy! Začnou nadívanou vepřovou panenkou Andouille pečenou na pekáči s omáčkou. Jako příloha pikantní vegetariánské červené fazole a rýže.

      • Pečení s Annou Olson (20)

        Rolády s marmeládou. Rolády s marmeládou lze využít jako dezert při čaji, tak jako propracovaný dekadentní dezert. V základu jde o tenké, piškotové těsto, které je potřeno a srolováno. Anna začne klasickou roládou s malinovou marmeládou.

      • Pečení s Annou Olson (21)

        Listové těsto. Listové těsto je základním prvkem každé francouzské pekárny a v této epizodě naučí Anna diváky vše, co potřebují o tomto těstě vědět, a předvede základy přípravy tohoto máslového, loupajícího se a delikátního těsta.

      • Sledování restaurací (2)

        Najít vůdce k následování. První věc, kterou Willie Degel zjistí v Mt. Ivy Café v Pomoně, ve státu New York, je, že za problémy restaurace nemusí být zodpovědný personál, ale majitel. Je ještě čas zastavit sestup?

      • Strávníci v utajení IX (1)

        Drama v Deli. Majitel Lenny’s Deli v Los Angeles požádá Charlese, aby prošetřil pekaře, který podle jeho obav u objednávek na dorty podvádí. Strávníci v utajení Kiel a Kendall zjistí, že v delikatesách existuje dokonce větší problém.