• Food Network

    • Food Network od do

      • Skvělá jídla z pojízdného bistra (3)

        Rozpálený gril v Charlestonu. Andrew Zimmern prozkoumá vášnivá pojízdná bistra v Charlestonu v Jižní Karolíně. Najde fúzi jižanských a britských tradic u snídaní, dokonalé jižanské bochánky a grilovací pojízdné bistro nabízející například prasečí parfait.

      • Skvělá jídla z pojízdného bistra (4)

        Mobilní směs v Memphisu. Andrew Zimmern se podívá na mezinárodní kuchyni pojízdných bister v Memphisu. Užije si mexická pouliční tacos s příchutí z Tennessee, autentické thajské pouliční jídlo jako ostré kuře s bazalkou, a také slavné malé kraby se slaninou a rajčaty.

      • Kuchaři proti amatérům II (12)

        Šampionát v rybách s hranolky. Kuchaři mají za úkol usmažit své interpretace základního britského jídla, ryb s hranolky, pro porotce Alexe Guarnaschelliho a Katie Lee.

      • Dětský šampionát v pečení II (4)

        Naskládané makrónky. Francouzské makrónky připomínají sněhové pusinky a sedm zbývajících dětských pekařů se musí ujmout tohoto extrémně náročného dezertu a připravit tři tucty barevných makrónek a naskládat je na sebe minimálně do výšky 13 cm.

      • Hledači dortů (5)

        Síla květin. Vanessa a její nápadník z Jihu, Tim, chtějí dort, který by vyhovoval chutím jich obou. Ona dává přednost sofistikovanému zahradnímu tématu Savannah, Tim by chtěl něco romantického, ale ne zženštilého. Přesvědčí ho, že na dort patří kytky?

      • Hledači dortů (6)

        Rodinná aféra. Treava chce elegantní vyjádření svého domovského státu Maryland, zatímco Raya sní o rodokmenu jakožto pocta začínající jejím dědečkem. Krev je bližší než fondán při hledání dokonalého dortu.

      • Kuchyně XI (2)

        Podzimní jídla. Kuchyně se na podzim připravuje domácím dýňovým a kořeněným mixem latté, koláčem s jablky a čokoládou od Marcely a pár snadnými, nevyřezávanými dýňovými řezy. Nutriční poradkyně a spisovatelka Joy Bauer představí kulinářské podzimní trendy.

      • Osadnice XI (4)

        Zabaleno s láskou. Ree Drummond a její dcera Paige připravují balíček plný chutných jídel pro Laddovu babičku Ednu Mae.

      • Osadnice XI (5)

        Překvapení! Ree pořádá narozeninový oběd s překvapením pro svého syna Todda, se všemi jeho oblíbenými jídly: mačkané burgery v pivním těstíčku s cibulovými kroužky a ostrou omáčkou, a také brownies z hořké čokolády s jahodami a kořeněnou zálivkou.

      • Sekáček XVIII (11)

        Koše se slaninou! Před vařením dostanou šéfkuchaři dobré zprávy: v každém koši bude slanina! Francouzský toast se slaninou jako snídaňová klasika, jenže jak poslední dva kuchaři přetransformují tuto záhadnou ingredienci do podoby dezertu?

      • Guyova velká sousta XIV (3)

        Lufara od jižních hranic. Na počest prázdninových vzpomínek uvaří Guy Fieri pár mexických jídel. Začne lufarou Veracruz, nadívanou směsí cibule, rajčat, chilli, oliv a oregana.

      • Guyova velká sousta XIV (4)

        Hrdé cajunské vepřové. Guy Fieri vaří svá oblíbená jídla za doprovodu mámy! Začnou nadívanou vepřovou panenkou Andouille pečenou na pekáči s omáčkou. Jako příloha pikantní vegetariánské červené fazole a rýže.

      • Pečení s Annou Olson (20)

        Rolády s marmeládou. Rolády s marmeládou lze využít jako dezert při čaji, tak jako propracovaný dekadentní dezert. V základu jde o tenké, piškotové těsto, které je potřeno a srolováno. Anna začne klasickou roládou s malinovou marmeládou.

      • Pečení s Annou Olson (21)

        Listové těsto. Listové těsto je základním prvkem každé francouzské pekárny a v této epizodě naučí Anna diváky vše, co potřebují o tomto těstě vědět, a předvede základy přípravy tohoto máslového, loupajícího se a delikátního těsta.

      • Sledování restaurací (2)

        Najít vůdce k následování. První věc, kterou Willie Degel zjistí v Mt. Ivy Café v Pomoně, ve státu New York, je, že za problémy restaurace nemusí být zodpovědný personál, ale majitel. Je ještě čas zastavit sestup?

      • Strávníci v utajení IX (1)

        Drama v Deli. Majitel Lenny’s Deli v Los Angeles požádá Charlese, aby prošetřil pekaře, který podle jeho obav u objednávek na dorty podvádí. Strávníci v utajení Kiel a Kendall zjistí, že v delikatesách existuje dokonce větší problém.

      • Strávníci v utajení IX (2)

        Kuželky a dolary. Bryan, majitel Corbin Bowling Center v Tarzaně v Kalifornii, poprosí Charlese o pomoc ohledně stížností na neurvalé zákazníky. Strávníci v utajení Eliot a Kendall zjistí, že personál přehlíží nezodpovědné chování.

      • Snadná čína: San Francisco (9)

        Čínské grilování. Ching se rozpustile pustí do grilovacího menu, včetně jejích oblíbených grilovaných kuřat se žlutými fazolemi. Když v San Jose natrefí na grilovací tým Bad S, podřídí si gril a večírek rozjasní osvěžujícím mojito z liči.

      • Snadná čína: San Francisco (10)

        Dokonalá vyváženost: jin a jang. Ching vyvažuje své kulinářské čchi na farmě Serendipity kuřecím s ústřicemi a smaženou směsí masa a zeleniny s čínským zelím. Poté, co potká v Palace of Fine Arts v San Franciscu Joshe Jonese a jeho Latin Jazz Ensemble, vymění své kokosové humry za písničku!

      • Guyovy hry s potravinami VIII (3)

        Turnaj Malých bister u silnic: 2. část. Kuchaři z pořadu Malá bistra u silnic se soustředí na trh ve druhém kole turnaje Malých bister u silnic.

      • Kuchyně XI (2)

        Podzimní jídla. Kuchyně se na podzim připravuje domácím dýňovým a kořeněným mixem latté, koláčem s jablky a čokoládou od Marcely a pár snadnými, nevyřezávanými dýňovými řezy. Nutriční poradkyně a spisovatelka Joy Bauer představí kulinářské podzimní trendy.

      • Osadnice XI (4)

        Zabaleno s láskou. Ree Drummond a její dcera Paige připravují balíček plný chutných jídel pro Laddovu babičku Ednu Mae.

      • Osadnice XI (5)

        Překvapení! Ree pořádá narozeninový oběd s překvapením pro svého syna Todda, se všemi jeho oblíbenými jídly: mačkané burgery v pivním těstíčku s cibulovými kroužky a ostrou omáčkou, a také brownies z hořké čokolády s jahodami a kořeněnou zálivkou.

      • Sekáček XVIII (11)

        Koše se slaninou! Před vařením dostanou šéfkuchaři dobré zprávy: v každém koši bude slanina! Francouzský toast se slaninou jako snídaňová klasika, jenže jak poslední dva kuchaři přetransformují tuto záhadnou ingredienci do podoby dezertu?

      • Guyova velká sousta XIV (3)

        Lufara od jižních hranic. Na počest prázdninových vzpomínek uvaří Guy Fieri pár mexických jídel. Začne lufarou Veracruz, nadívanou směsí cibule, rajčat, chilli, oliv a oregana.

      • Guyova velká sousta XIV (4)

        Hrdé cajunské vepřové. Guy Fieri vaří svá oblíbená jídla za doprovodu mámy! Začnou nadívanou vepřovou panenkou Andouille pečenou na pekáči s omáčkou. Jako příloha pikantní vegetariánské červené fazole a rýže.

      • Pečení s Annou Olson (22)

        Bulky a housky. Bulky a buchty vypadají jako malý chleba, ale vypadají nakrájené na plátky dekorativněji než krajíc chleba, navíc mohou být v nepřeberném množství podob a chutí. Anna začne základy: klasickými chlebovými rolkami s máslem, jež jsou uvnitř měkké a navrch křupavé.

      • Pečení s Annou Olson (23)

        Lepené sušenky. Lepené sušenky nabízejí mezi dvěma kolečky sušenky delikátní náplň. Anna upeče v této epizodě různé druhy lepených sušenek a podělí se o své recepty a tajemství. Začne čokoládovými sušenkami, vhodnými k namáčení v mléce.

      • Sledování restaurací (3)

        Syn a otec. Willie Degel míří do Agnello’s Pizzeria v New City v New Yorku, aby pomohl tomuto pizza království nastolit mír mezi rodinnými partnery.

      • Kuchyně XI (2)

        Podzimní jídla. Kuchyně se na podzim připravuje domácím dýňovým a kořeněným mixem latté, koláčem s jablky a čokoládou od Marcely a pár snadnými, nevyřezávanými dýňovými řezy. Nutriční poradkyně a spisovatelka Joy Bauer představí kulinářské podzimní trendy.

      • Osadnice XI (4)

        Zabaleno s láskou. Ree Drummond a její dcera Paige připravují balíček plný chutných jídel pro Laddovu babičku Ednu Mae.

      • Osadnice XI (5)

        Překvapení! Ree pořádá narozeninový oběd s překvapením pro svého syna Todda, se všemi jeho oblíbenými jídly: mačkané burgery v pivním těstíčku s cibulovými kroužky a ostrou omáčkou, a také brownies z hořké čokolády s jahodami a kořeněnou zálivkou.

      • Sekáček XVIII (11)

        Koše se slaninou! Před vařením dostanou šéfkuchaři dobré zprávy: v každém koši bude slanina! Francouzský toast se slaninou jako snídaňová klasika, jenže jak poslední dva kuchaři přetransformují tuto záhadnou ingredienci do podoby dezertu?

      • Guyova velká sousta XIV (3)

        Lufara od jižních hranic. Na počest prázdninových vzpomínek uvaří Guy Fieri pár mexických jídel. Začne lufarou Veracruz, nadívanou směsí cibule, rajčat, chilli, oliv a oregana.

      • Guyova velká sousta XIV (4)

        Hrdé cajunské vepřové. Guy Fieri vaří svá oblíbená jídla za doprovodu mámy! Začnou nadívanou vepřovou panenkou Andouille pečenou na pekáči s omáčkou. Jako příloha pikantní vegetariánské červené fazole a rýže.

      • Strávníci v utajení IX (3)

        Velmi špatní šéfové. Personál kalifornské restaurace je již unaven špatným zacházením, a tak poprosí Charlese, aby si tentokrát vzal na mušku jejich zaměstnavatele. Strávníci v utajení Amanda a Eliot zjistí, co se opravdu děje v zákulisí kuchyně.

      • Strávníci v utajení IX (4)

        Neposedný sud. Damian, majitel Doffo Winery v Temecule v Kalifornii kontaktuje Charlse poté, co zjistí, že mu chybí sudy s vínem. Strávníci v utajení Jamie a Kendall se snaží vypátrat, kteří zaměstnanci jsou za to zodpovědní.

      • Snadná čína: San Francisco (11)

        Kantonská kuchyně. Ching a šéfkuchař Bill Sy se setkají na trhu Manila Oriental, aby připravili teplou mísu se směsí mořských plodů, rýží a vývarem. V Art Institute nabídnou starodávná kantonská jídla, tipy a techniky, a také uvaří celou rybu dvěma způsoby pro hladový dav.

      • Snadná čína: San Francisco (12)

        Čínská rychlá jídla. Rychlá čínská jídla lze nalézt přímo ve středu San Francisca! Ching vysvětluje umění ručně válených nudlí v San Dong Noodle House a projeví lásku ke kuřecí polévce – v jejím vlastním stylu!

      • Kuchyně XI (3)

        Tailgating 2.0. Katie začne sezónu vaření před branami stadionů svým pomalu vařeným chilli s kuřetem buffalo, zatímco Sunny a její sýr a charcuterie nadzvednou fanoušky. Alton Brown se pak připojí s výzvou tailgaitingového vaření pro tým Kuchyně.

      • Osadnice XI (6)

        Dokonalý piknik. Ree pořádá pro přátele piknik v prérii a nabídne kuřecí salát Milanese Mediterranen s těstovinami orzo, studenou opečenou zeleninu s jogurtovým dipem s bylinkami a koláčky tres leches s Piňa Coladou.

      • Osadnice XI (7)

        Jídla za 16 minut: V kovbojském stylu. Zatímco kovbojové pracují, připraví Ree Drummond domácí jídla k obědu jako smaženou rýži v texasko-mexickém stylu nebo kovbojský sekaný salát. Na večeři pak dušené vepřové kousky se šťouchanými červenými bramborami a plátky rajčat.

      • Sekáček XVIII (12)

        Spálením k horšímu. Šéfkuchaři mají dvě škrobové ingredience, s nimiž musejí vytvořit předkrm: čínské noky a středovýchodní nudle. Dokáže se jeden kuchař vypořádat s tím, že spálil dvě ze záhadných ingrediencí?

      • Guyova velká sousta XIV (5)

        Polévka a italský salát. Slavný šéfkuchař Jonathan Waxman se zastaví, aby s Guyem Fierim něco uvařil. Společně dělají studený italský salát s mořskými plody, sázenými kalamari, krevetami a škeblemi v benátské zálivce na lůžku z rukoly a fenyklu.

      • Guyova velká sousta XIV (6)

        Polévka sem, Chilli pryč. Guy Fieri má v kuchyni zvláštního hosta, Chilliho z TLC! Udělají bouillabaissu s pečeným platýsem – tedy se škeblemi, mušlemi, krevetami, a vše podáváno s masovým vývarem s rajčaty a fenyklem, a také s česnekovým rouille.

      • Porazte Bobbyho Flaye XII (1)

        Iron Chef: Druhá šance. Dva bývalí soutěžící v Iron Chef opět soupeří o možnost utkat se a porazit Bobbyho Flaye.

      • Porazte Bobbyho Flaye XII (2)

        Mazal tov. Hřmotný košer šéfkuchař Alex Reznik soutěží o šanci porazit Bobbyho Flaye.

      • Jídla na otevřeném ohni VII (5)

        Barbecue a barbacoa. Roger Mooking se setká s rodinou, která se specializuje jak na texaské barbecue, tak mexické barbacoa. Naučí se tajemství horkých vnitřností u legendárního a oblíbeného texaského jídla, koláče Frito, a pro jehněčí barbacoa rozpálí argentinský gril.

      • Jídla na otevřeném ohni VII (6)

        Grilování ve velkých městech. Roger Mooking navštíví Bludso’s Bar and Que v Los Angeles a získá 70 let starý rodinný recept na makaróny se sýrem. V San Antoniu vyzkouší směs grilování v texaském stylu s tex-mex chutěmi v domě předělaném na restauraci.

      • Nejlepší americký pekař (1)

        Dort. Osm nejlepších amerických pekařů vyzkouší svůj um při zkoušce dovednosti a přípravě dokonalých obrácených mini dortů, a v mistrovské výzvě při pečení dvoukorpusových a třívrstvých svatebních dortů.

      • Guyova velká sousta XVI (9)

        Pikantní tyčinky. Guy Fieri miluje tyčinky, protože mají výraznou chuť, a tak se podělí o své oblíbené recepty. Co by to bylo za tyčinky bez pití? Aby spláchl jídlo, Guy připraví koktejly s citrónem, zcela přírodní a plné řízu!

      • Guyova velká sousta XVI (10)

        Guyův německý gril. Ať je jakékoliv počasí, Guy Fieri miluje grilování. Připojte se ke Guyovi, který se podělí o tipy a historky o grilování, a mezitím připraví chutné grilované klobásky bratwurst s pivem, pepřem a cibulkou, grilované jablko a kyselé zelí sauerkrat s kapustou a bylinkové špecle.

      • Skvělá jídla z pojízdného bistra (3)

        Rozpálený gril v Charlestonu. Andrew Zimmern prozkoumá vášnivá pojízdná bistra v Charlestonu v Jižní Karolíně. Najde fúzi jižanských a britských tradic u snídaní, dokonalé jižanské bochánky a grilovací pojízdné bistro nabízející například prasečí parfait.

      • Skvělá jídla z pojízdného bistra (4)

        Mobilní směs v Memphisu. Andrew Zimmern se podívá na mezinárodní kuchyni pojízdných bister v Memphisu. Užije si mexická pouliční tacos s příchutí z Tennessee, autentické thajské pouliční jídlo jako ostré kuře s bazalkou, a také slavné malé kraby se slaninou a rajčaty.

      • Kuchyně XI (3)

        Tailgating 2.0. Katie začne sezónu vaření před branami stadionů svým pomalu vařeným chilli s kuřetem buffalo, zatímco Sunny a její sýr a charcuterie nadzvednou fanoušky. Alton Brown se pak připojí s výzvou tailgaitingového vaření pro tým Kuchyně.

      • Osadnice XI (6)

        Dokonalý piknik. Ree pořádá pro přátele piknik v prérii a nabídne kuřecí salát Milanese Mediterranen s těstovinami orzo, studenou opečenou zeleninu s jogurtovým dipem s bylinkami a koláčky tres leches s Piňa Coladou.

      • Osadnice XI (7)

        Jídla za 16 minut: V kovbojském stylu. Zatímco kovbojové pracují, připraví Ree Drummond domácí jídla k obědu jako smaženou rýži v texasko-mexickém stylu nebo kovbojský sekaný salát. Na večeři pak dušené vepřové kousky se šťouchanými červenými bramborami a plátky rajčat.

      • Sekáček XVIII (12)

        Spálením k horšímu. Šéfkuchaři mají dvě škrobové ingredience, s nimiž musejí vytvořit předkrm: čínské noky a středovýchodní nudle. Dokáže se jeden kuchař vypořádat s tím, že spálil dvě ze záhadných ingrediencí?

      • Guyova velká sousta XIV (5)

        Polévka a italský salát. Slavný šéfkuchař Jonathan Waxman se zastaví, aby s Guyem Fierim něco uvařil. Společně dělají studený italský salát s mořskými plody, sázenými kalamari, krevetami a škeblemi v benátské zálivce na lůžku z rukoly a fenyklu.

      • Guyova velká sousta XIV (6)

        Polévka sem, Chilli pryč. Guy Fieri má v kuchyni zvláštního hosta, Chilliho z TLC! Udělají bouillabaissu s pečeným platýsem – tedy se škeblemi, mušlemi, krevetami, a vše podáváno s masovým vývarem s rajčaty a fenyklem, a také s česnekovým rouille.

      • Pečení s Annou Olson (22)

        Bulky a housky. Bulky a buchty vypadají jako malý chleba, ale vypadají nakrájené na plátky dekorativněji než krajíc chleba, navíc mohou být v nepřeberném množství podob a chutí. Anna začne základy: klasickými chlebovými rolkami s máslem, jež jsou uvnitř měkké a navrch křupavé.

      • Pečení s Annou Olson (23)

        Lepené sušenky. Lepené sušenky nabízejí mezi dvěma kolečky sušenky delikátní náplň. Anna upeče v této epizodě různé druhy lepených sušenek a podělí se o své recepty a tajemství. Začne čokoládovými sušenkami, vhodnými k namáčení v mléce.

      • Sledování restaurací (3)

        Syn a otec. Willie Degel míří do Agnello’s Pizzeria v New City v New Yorku, aby pomohl tomuto pizza království nastolit mír mezi rodinnými partnery.

      • Strávníci v utajení IX (3)

        Velmi špatní šéfové. Personál kalifornské restaurace je již unaven špatným zacházením, a tak poprosí Charlese, aby si tentokrát vzal na mušku jejich zaměstnavatele. Strávníci v utajení Amanda a Eliot zjistí, co se opravdu děje v zákulisí kuchyně.