
Food Network
Food Network od do
Skvělá jídla z pojízdného bistra (3)
Rozpálený gril v Charlestonu. Andrew Zimmern prozkoumá vášnivá pojízdná bistra v Charlestonu v Jižní Karolíně. Najde fúzi jižanských a britských tradic u snídaní, dokonalé jižanské bochánky a grilovací pojízdné bistro nabízející například prasečí parfait.
Skvělá jídla z pojízdného bistra (4)
Mobilní směs v Memphisu. Andrew Zimmern se podívá na mezinárodní kuchyni pojízdných bister v Memphisu. Užije si mexická pouliční tacos s příchutí z Tennessee, autentické thajské pouliční jídlo jako ostré kuře s bazalkou, a také slavné malé kraby se slaninou a rajčaty.
Kuchaři proti amatérům II (12)
Šampionát v rybách s hranolky. Kuchaři mají za úkol usmažit své interpretace základního britského jídla, ryb s hranolky, pro porotce Alexe Guarnaschelliho a Katie Lee.
Dětský šampionát v pečení II (4)
Naskládané makrónky. Francouzské makrónky připomínají sněhové pusinky a sedm zbývajících dětských pekařů se musí ujmout tohoto extrémně náročného dezertu a připravit tři tucty barevných makrónek a naskládat je na sebe minimálně do výšky 13 cm.
Hledači dortů (5)
Síla květin. Vanessa a její nápadník z Jihu, Tim, chtějí dort, který by vyhovoval chutím jich obou. Ona dává přednost sofistikovanému zahradnímu tématu Savannah, Tim by chtěl něco romantického, ale ne zženštilého. Přesvědčí ho, že na dort patří kytky?
Hledači dortů (6)
Rodinná aféra. Treava chce elegantní vyjádření svého domovského státu Maryland, zatímco Raya sní o rodokmenu jakožto pocta začínající jejím dědečkem. Krev je bližší než fondán při hledání dokonalého dortu.
Kuchyně XI (2)
Podzimní jídla. Kuchyně se na podzim připravuje domácím dýňovým a kořeněným mixem latté, koláčem s jablky a čokoládou od Marcely a pár snadnými, nevyřezávanými dýňovými řezy. Nutriční poradkyně a spisovatelka Joy Bauer představí kulinářské podzimní trendy.
Osadnice XI (4)
Zabaleno s láskou. Ree Drummond a její dcera Paige připravují balíček plný chutných jídel pro Laddovu babičku Ednu Mae.
Osadnice XI (5)
Překvapení! Ree pořádá narozeninový oběd s překvapením pro svého syna Todda, se všemi jeho oblíbenými jídly: mačkané burgery v pivním těstíčku s cibulovými kroužky a ostrou omáčkou, a také brownies z hořké čokolády s jahodami a kořeněnou zálivkou.
Sekáček XVIII (11)
Koše se slaninou! Před vařením dostanou šéfkuchaři dobré zprávy: v každém koši bude slanina! Francouzský toast se slaninou jako snídaňová klasika, jenže jak poslední dva kuchaři přetransformují tuto záhadnou ingredienci do podoby dezertu?
Guyova velká sousta XIV (3)
Lufara od jižních hranic. Na počest prázdninových vzpomínek uvaří Guy Fieri pár mexických jídel. Začne lufarou Veracruz, nadívanou směsí cibule, rajčat, chilli, oliv a oregana.
Guyova velká sousta XIV (4)
Hrdé cajunské vepřové. Guy Fieri vaří svá oblíbená jídla za doprovodu mámy! Začnou nadívanou vepřovou panenkou Andouille pečenou na pekáči s omáčkou. Jako příloha pikantní vegetariánské červené fazole a rýže.
Pečení s Annou Olson (20)
Rolády s marmeládou. Rolády s marmeládou lze využít jako dezert při čaji, tak jako propracovaný dekadentní dezert. V základu jde o tenké, piškotové těsto, které je potřeno a srolováno. Anna začne klasickou roládou s malinovou marmeládou.
Pečení s Annou Olson (21)
Listové těsto. Listové těsto je základním prvkem každé francouzské pekárny a v této epizodě naučí Anna diváky vše, co potřebují o tomto těstě vědět, a předvede základy přípravy tohoto máslového, loupajícího se a delikátního těsta.
Sledování restaurací (2)
Najít vůdce k následování. První věc, kterou Willie Degel zjistí v Mt. Ivy Café v Pomoně, ve státu New York, je, že za problémy restaurace nemusí být zodpovědný personál, ale majitel. Je ještě čas zastavit sestup?
Strávníci v utajení IX (1)
Drama v Deli. Majitel Lenny’s Deli v Los Angeles požádá Charlese, aby prošetřil pekaře, který podle jeho obav u objednávek na dorty podvádí. Strávníci v utajení Kiel a Kendall zjistí, že v delikatesách existuje dokonce větší problém.
Strávníci v utajení IX (2)
Kuželky a dolary. Bryan, majitel Corbin Bowling Center v Tarzaně v Kalifornii, poprosí Charlese o pomoc ohledně stížností na neurvalé zákazníky. Strávníci v utajení Eliot a Kendall zjistí, že personál přehlíží nezodpovědné chování.
Snadná čína: San Francisco (9)
Čínské grilování. Ching se rozpustile pustí do grilovacího menu, včetně jejích oblíbených grilovaných kuřat se žlutými fazolemi. Když v San Jose natrefí na grilovací tým Bad S, podřídí si gril a večírek rozjasní osvěžujícím mojito z liči.
Snadná čína: San Francisco (10)
Dokonalá vyváženost: jin a jang. Ching vyvažuje své kulinářské čchi na farmě Serendipity kuřecím s ústřicemi a smaženou směsí masa a zeleniny s čínským zelím. Poté, co potká v Palace of Fine Arts v San Franciscu Joshe Jonese a jeho Latin Jazz Ensemble, vymění své kokosové humry za písničku!
Guyovy hry s potravinami VIII (3)
Turnaj Malých bister u silnic: 2. část. Kuchaři z pořadu Malá bistra u silnic se soustředí na trh ve druhém kole turnaje Malých bister u silnic.
Kuchyně XI (2)
Podzimní jídla. Kuchyně se na podzim připravuje domácím dýňovým a kořeněným mixem latté, koláčem s jablky a čokoládou od Marcely a pár snadnými, nevyřezávanými dýňovými řezy. Nutriční poradkyně a spisovatelka Joy Bauer představí kulinářské podzimní trendy.
Osadnice XI (4)
Zabaleno s láskou. Ree Drummond a její dcera Paige připravují balíček plný chutných jídel pro Laddovu babičku Ednu Mae.
Osadnice XI (5)
Překvapení! Ree pořádá narozeninový oběd s překvapením pro svého syna Todda, se všemi jeho oblíbenými jídly: mačkané burgery v pivním těstíčku s cibulovými kroužky a ostrou omáčkou, a také brownies z hořké čokolády s jahodami a kořeněnou zálivkou.
Sekáček XVIII (11)
Koše se slaninou! Před vařením dostanou šéfkuchaři dobré zprávy: v každém koši bude slanina! Francouzský toast se slaninou jako snídaňová klasika, jenže jak poslední dva kuchaři přetransformují tuto záhadnou ingredienci do podoby dezertu?
Guyova velká sousta XIV (3)
Lufara od jižních hranic. Na počest prázdninových vzpomínek uvaří Guy Fieri pár mexických jídel. Začne lufarou Veracruz, nadívanou směsí cibule, rajčat, chilli, oliv a oregana.
Guyova velká sousta XIV (4)
Hrdé cajunské vepřové. Guy Fieri vaří svá oblíbená jídla za doprovodu mámy! Začnou nadívanou vepřovou panenkou Andouille pečenou na pekáči s omáčkou. Jako příloha pikantní vegetariánské červené fazole a rýže.
Pečení s Annou Olson (22)
Bulky a housky. Bulky a buchty vypadají jako malý chleba, ale vypadají nakrájené na plátky dekorativněji než krajíc chleba, navíc mohou být v nepřeberném množství podob a chutí. Anna začne základy: klasickými chlebovými rolkami s máslem, jež jsou uvnitř měkké a navrch křupavé.
Pečení s Annou Olson (23)
Lepené sušenky. Lepené sušenky nabízejí mezi dvěma kolečky sušenky delikátní náplň. Anna upeče v této epizodě různé druhy lepených sušenek a podělí se o své recepty a tajemství. Začne čokoládovými sušenkami, vhodnými k namáčení v mléce.
Sledování restaurací (3)
Syn a otec. Willie Degel míří do Agnello’s Pizzeria v New City v New Yorku, aby pomohl tomuto pizza království nastolit mír mezi rodinnými partnery.
Kuchyně XI (2)
Podzimní jídla. Kuchyně se na podzim připravuje domácím dýňovým a kořeněným mixem latté, koláčem s jablky a čokoládou od Marcely a pár snadnými, nevyřezávanými dýňovými řezy. Nutriční poradkyně a spisovatelka Joy Bauer představí kulinářské podzimní trendy.
Osadnice XI (4)
Zabaleno s láskou. Ree Drummond a její dcera Paige připravují balíček plný chutných jídel pro Laddovu babičku Ednu Mae.
Osadnice XI (5)
Překvapení! Ree pořádá narozeninový oběd s překvapením pro svého syna Todda, se všemi jeho oblíbenými jídly: mačkané burgery v pivním těstíčku s cibulovými kroužky a ostrou omáčkou, a také brownies z hořké čokolády s jahodami a kořeněnou zálivkou.
Sekáček XVIII (11)
Koše se slaninou! Před vařením dostanou šéfkuchaři dobré zprávy: v každém koši bude slanina! Francouzský toast se slaninou jako snídaňová klasika, jenže jak poslední dva kuchaři přetransformují tuto záhadnou ingredienci do podoby dezertu?
Guyova velká sousta XIV (3)
Lufara od jižních hranic. Na počest prázdninových vzpomínek uvaří Guy Fieri pár mexických jídel. Začne lufarou Veracruz, nadívanou směsí cibule, rajčat, chilli, oliv a oregana.
Guyova velká sousta XIV (4)
Hrdé cajunské vepřové. Guy Fieri vaří svá oblíbená jídla za doprovodu mámy! Začnou nadívanou vepřovou panenkou Andouille pečenou na pekáči s omáčkou. Jako příloha pikantní vegetariánské červené fazole a rýže.
Strávníci v utajení IX (3)
Velmi špatní šéfové. Personál kalifornské restaurace je již unaven špatným zacházením, a tak poprosí Charlese, aby si tentokrát vzal na mušku jejich zaměstnavatele. Strávníci v utajení Amanda a Eliot zjistí, co se opravdu děje v zákulisí kuchyně.
Strávníci v utajení IX (4)
Neposedný sud. Damian, majitel Doffo Winery v Temecule v Kalifornii kontaktuje Charlse poté, co zjistí, že mu chybí sudy s vínem. Strávníci v utajení Jamie a Kendall se snaží vypátrat, kteří zaměstnanci jsou za to zodpovědní.
Snadná čína: San Francisco (11)
Kantonská kuchyně. Ching a šéfkuchař Bill Sy se setkají na trhu Manila Oriental, aby připravili teplou mísu se směsí mořských plodů, rýží a vývarem. V Art Institute nabídnou starodávná kantonská jídla, tipy a techniky, a také uvaří celou rybu dvěma způsoby pro hladový dav.
Snadná čína: San Francisco (12)
Čínská rychlá jídla. Rychlá čínská jídla lze nalézt přímo ve středu San Francisca! Ching vysvětluje umění ručně válených nudlí v San Dong Noodle House a projeví lásku ke kuřecí polévce – v jejím vlastním stylu!
Kuchyně XI (3)
Tailgating 2.0. Katie začne sezónu vaření před branami stadionů svým pomalu vařeným chilli s kuřetem buffalo, zatímco Sunny a její sýr a charcuterie nadzvednou fanoušky. Alton Brown se pak připojí s výzvou tailgaitingového vaření pro tým Kuchyně.
Osadnice XI (6)
Dokonalý piknik. Ree pořádá pro přátele piknik v prérii a nabídne kuřecí salát Milanese Mediterranen s těstovinami orzo, studenou opečenou zeleninu s jogurtovým dipem s bylinkami a koláčky tres leches s Piňa Coladou.
Osadnice XI (7)
Jídla za 16 minut: V kovbojském stylu. Zatímco kovbojové pracují, připraví Ree Drummond domácí jídla k obědu jako smaženou rýži v texasko-mexickém stylu nebo kovbojský sekaný salát. Na večeři pak dušené vepřové kousky se šťouchanými červenými bramborami a plátky rajčat.
Sekáček XVIII (12)
Spálením k horšímu. Šéfkuchaři mají dvě škrobové ingredience, s nimiž musejí vytvořit předkrm: čínské noky a středovýchodní nudle. Dokáže se jeden kuchař vypořádat s tím, že spálil dvě ze záhadných ingrediencí?
Guyova velká sousta XIV (5)
Polévka a italský salát. Slavný šéfkuchař Jonathan Waxman se zastaví, aby s Guyem Fierim něco uvařil. Společně dělají studený italský salát s mořskými plody, sázenými kalamari, krevetami a škeblemi v benátské zálivce na lůžku z rukoly a fenyklu.
Guyova velká sousta XIV (6)
Polévka sem, Chilli pryč. Guy Fieri má v kuchyni zvláštního hosta, Chilliho z TLC! Udělají bouillabaissu s pečeným platýsem – tedy se škeblemi, mušlemi, krevetami, a vše podáváno s masovým vývarem s rajčaty a fenyklem, a také s česnekovým rouille.
Porazte Bobbyho Flaye XII (1)
Iron Chef: Druhá šance. Dva bývalí soutěžící v Iron Chef opět soupeří o možnost utkat se a porazit Bobbyho Flaye.
Porazte Bobbyho Flaye XII (2)
Mazal tov. Hřmotný košer šéfkuchař Alex Reznik soutěží o šanci porazit Bobbyho Flaye.
Jídla na otevřeném ohni VII (5)
Barbecue a barbacoa. Roger Mooking se setká s rodinou, která se specializuje jak na texaské barbecue, tak mexické barbacoa. Naučí se tajemství horkých vnitřností u legendárního a oblíbeného texaského jídla, koláče Frito, a pro jehněčí barbacoa rozpálí argentinský gril.
Jídla na otevřeném ohni VII (6)
Grilování ve velkých městech. Roger Mooking navštíví Bludso’s Bar and Que v Los Angeles a získá 70 let starý rodinný recept na makaróny se sýrem. V San Antoniu vyzkouší směs grilování v texaském stylu s tex-mex chutěmi v domě předělaném na restauraci.
Nejlepší americký pekař (1)
Dort. Osm nejlepších amerických pekařů vyzkouší svůj um při zkoušce dovednosti a přípravě dokonalých obrácených mini dortů, a v mistrovské výzvě při pečení dvoukorpusových a třívrstvých svatebních dortů.
Guyova velká sousta XVI (9)
Pikantní tyčinky. Guy Fieri miluje tyčinky, protože mají výraznou chuť, a tak se podělí o své oblíbené recepty. Co by to bylo za tyčinky bez pití? Aby spláchl jídlo, Guy připraví koktejly s citrónem, zcela přírodní a plné řízu!
Guyova velká sousta XVI (10)
Guyův německý gril. Ať je jakékoliv počasí, Guy Fieri miluje grilování. Připojte se ke Guyovi, který se podělí o tipy a historky o grilování, a mezitím připraví chutné grilované klobásky bratwurst s pivem, pepřem a cibulkou, grilované jablko a kyselé zelí sauerkrat s kapustou a bylinkové špecle.
Skvělá jídla z pojízdného bistra (3)
Rozpálený gril v Charlestonu. Andrew Zimmern prozkoumá vášnivá pojízdná bistra v Charlestonu v Jižní Karolíně. Najde fúzi jižanských a britských tradic u snídaní, dokonalé jižanské bochánky a grilovací pojízdné bistro nabízející například prasečí parfait.
Skvělá jídla z pojízdného bistra (4)
Mobilní směs v Memphisu. Andrew Zimmern se podívá na mezinárodní kuchyni pojízdných bister v Memphisu. Užije si mexická pouliční tacos s příchutí z Tennessee, autentické thajské pouliční jídlo jako ostré kuře s bazalkou, a také slavné malé kraby se slaninou a rajčaty.
Kuchyně XI (3)
Tailgating 2.0. Katie začne sezónu vaření před branami stadionů svým pomalu vařeným chilli s kuřetem buffalo, zatímco Sunny a její sýr a charcuterie nadzvednou fanoušky. Alton Brown se pak připojí s výzvou tailgaitingového vaření pro tým Kuchyně.
Osadnice XI (6)
Dokonalý piknik. Ree pořádá pro přátele piknik v prérii a nabídne kuřecí salát Milanese Mediterranen s těstovinami orzo, studenou opečenou zeleninu s jogurtovým dipem s bylinkami a koláčky tres leches s Piňa Coladou.
Osadnice XI (7)
Jídla za 16 minut: V kovbojském stylu. Zatímco kovbojové pracují, připraví Ree Drummond domácí jídla k obědu jako smaženou rýži v texasko-mexickém stylu nebo kovbojský sekaný salát. Na večeři pak dušené vepřové kousky se šťouchanými červenými bramborami a plátky rajčat.
Sekáček XVIII (12)
Spálením k horšímu. Šéfkuchaři mají dvě škrobové ingredience, s nimiž musejí vytvořit předkrm: čínské noky a středovýchodní nudle. Dokáže se jeden kuchař vypořádat s tím, že spálil dvě ze záhadných ingrediencí?
Guyova velká sousta XIV (5)
Polévka a italský salát. Slavný šéfkuchař Jonathan Waxman se zastaví, aby s Guyem Fierim něco uvařil. Společně dělají studený italský salát s mořskými plody, sázenými kalamari, krevetami a škeblemi v benátské zálivce na lůžku z rukoly a fenyklu.
Guyova velká sousta XIV (6)
Polévka sem, Chilli pryč. Guy Fieri má v kuchyni zvláštního hosta, Chilliho z TLC! Udělají bouillabaissu s pečeným platýsem – tedy se škeblemi, mušlemi, krevetami, a vše podáváno s masovým vývarem s rajčaty a fenyklem, a také s česnekovým rouille.
Pečení s Annou Olson (22)
Bulky a housky. Bulky a buchty vypadají jako malý chleba, ale vypadají nakrájené na plátky dekorativněji než krajíc chleba, navíc mohou být v nepřeberném množství podob a chutí. Anna začne základy: klasickými chlebovými rolkami s máslem, jež jsou uvnitř měkké a navrch křupavé.
Pečení s Annou Olson (23)
Lepené sušenky. Lepené sušenky nabízejí mezi dvěma kolečky sušenky delikátní náplň. Anna upeče v této epizodě různé druhy lepených sušenek a podělí se o své recepty a tajemství. Začne čokoládovými sušenkami, vhodnými k namáčení v mléce.
Sledování restaurací (3)
Syn a otec. Willie Degel míří do Agnello’s Pizzeria v New City v New Yorku, aby pomohl tomuto pizza království nastolit mír mezi rodinnými partnery.
Strávníci v utajení IX (3)
Velmi špatní šéfové. Personál kalifornské restaurace je již unaven špatným zacházením, a tak poprosí Charlese, aby si tentokrát vzal na mušku jejich zaměstnavatele. Strávníci v utajení Amanda a Eliot zjistí, co se opravdu děje v zákulisí kuchyně.
