
Food Network
Food Network od do
Sekáček junior VI (4)
Rychlá jídla neboli fast food. Tématem soutěže jsou zdravá rychlá jídla, přičemž musí nová skupina dětí připravit předkrmy s využitím oblíbeného koření a mořských plodů. Porotci jsou Alex Guarnaschelli, Stephanie Izard a Marcus Samuelsson.
Nejlepší americký pekař (2)
Sněhové pusinky. Sedm zbývajících pekařů má za úkol vytvořit ve výzvě dovedností dvě různé chutě makrónek a v mistrovské výzvě dojde na Pečenou Aljašku.
Porazte Bobbyho Flaye XII (1)
Iron Chef: Druhá šance. Dva bývalí soutěžící v Iron Chef opět soupeří o možnost utkat se a porazit Bobbyho Flaye.
Porazte Bobbyho Flaye XII (2)
Mazal tov. Hřmotný košer šéfkuchař Alex Reznik soutěží o šanci porazit Bobbyho Flaye.
Jídla na otevřeném ohni VII (5)
Barbecue a barbacoa. Roger Mooking se setká s rodinou, která se specializuje jak na texaské barbecue, tak mexické barbacoa. Naučí se tajemství horkých vnitřností u legendárního a oblíbeného texaského jídla, koláče Frito, a pro jehněčí barbacoa rozpálí argentinský gril.
Jídla na otevřeném ohni VII (6)
Grilování ve velkých městech. Roger Mooking navštíví Bludso’s Bar and Que v Los Angeles a získá 70 let starý rodinný recept na makaróny se sýrem. V San Antoniu vyzkouší směs grilování v texaském stylu s tex-mex chutěmi v domě předělaném na restauraci.
Kuchyně XI (4)
Noční bojovník. Tým nám předvede, jak připravit nejlepší večeře týdne díky snadným receptům. Jeff nabídne pasta al forno s kuřecí klobásou a rapini, a poté se hvězda pomalého vaření, Robin Chapman, podělí o svůj zlatý recept na kuřecí těstoviny.
Osadnice XI (8)
Opět sama. Když má dům jen sama pro sebe, uvaří si Ree svá oblíbená jídla: ovesnou kaši přes noc, jehněčí kousky s mátou, restované zelené fazolky s citrónem a plísňovým sýrem, pečené sladké brambory se smetanou a mátou a kávu dulce de leche.
Osadnice XI (9)
Přepravní sezóna. Ree vaří oběd pro svou pracující rodinu, včetně hot dogů s kořeněnou klobásou a kari a cibulovou omáčkou, salát coleslaw s hořčicí a křenovým dresinkem a jako zákusek citrusový koláč s kivi.
Sekáček XVIII (13)
Stará vejce. Šéfkuchaři bojují o vedení v prvním kole, když se snaží přijít na to, co udělat s mocnou ingrediencí: tzv. černými, 100 let starými vejci!
Guyova velká sousta XIV (7)
Kachna, kachna, pití. Guy Fieri je u svého kamaráda v restauraci, kde přidá na menu nové jídlo. Udělá konfitované kachní kousky podávané na vidličce, se sladkými havajskými rolkami s hromadou fenyklu, celeru a zelného salátu, a také s domácí brusinkovou marmeládou.
Guyova velká sousta XIV (8)
Uzené kuře na dva způsoby. Guy Fieri vaří se svým synem Hunterem a učí ho, jak vyudit kuře na pánvi na pečení. Připraví polévku minestrone s uzeným kuřecím, plnou rajčat, brambor, cukety, kapusty, bílými fazolemi a samozřejmě kousky jemně uzeného kuřecího masa.
Pečení s Annou Olson (24)
Vdolečky a bochánky. Částečně chléb a částečně sladké pečivo, vdolečky a bochánky jsou delikátní pochoutkou, kterou najdeme ve většině pekařství. Anna nejprve předvede divákům základní recept na základní podmáslové chlebánky.
Pečení s Annou Olson (25)
Odpalované těsto. Odpalované těsto, také známé jako pâte á choux nebo nafukované těsto, se při pečení nafukuje a uvnitř zůstane duté. Dutina se dá vyplnit krémy a náplněmi. Anna začne základy a připraví jednoduché koblihy sypané cukrem.
Sledování restaurací (4)
Ach, bratře. Willie Degel jede do restaurace Willy Parker’s a zjistí, že největšími problémy jsou sami majitelé, bratři. Jejich hádky a hašteření táhnou Willy Parker’s dolů a jejich životní úspory se mohou ztratit navždy.
Strávníci v utajení IX (5)
Nepořádek v Red Hot. Majitelé Hot Red Bus poblíž Los Angeles kontaktují Charlese poté, co slyšeli, že jejich restaurace je otevřena v den, kdy by měla být zavřena. Strávnice v utajení Kendall se vyrazí podívat, co se děje, když jsou dveře zamčeny.
Strávníci v utajení IX (6)
Podraz od soukromého kuchaře. Nico, majitel Capo’s Speakeasy v Las Vegas, poprosí Charlese o pomoc, ale tentokrát s osobními problémy doma. Rob a Kiel se sem vydají v utajení, aby zjistili, že Nicův soukromý šéfkuchař kuchtí jen problémy.
Snadná čína: San Francisco (13)
Večírek k zasnoubení. Ching slaví ve velkém ve Wente Winery v Livermore. Zadaný pár si užívá pětihvězdičkové přivítání v podobě perlivého koktejlu z liči a citronely. A potom se jako něco výjimečného servírují sezamové koule s červenými fazolemi a banánem.
Snadná čína II (1)
Americká jídla s čínským nádechem. Ching se zajímá o nejoblíbenější jídla USA a najde nejlepší burgery, špagety a masové koule v New Yorku, než jim dodá čínský nádech.
Guyovy hry s potravinami VIII (5)
Turnaj Malých bister u silnic: Finále. Vítězové prvních čtyř kol turnaje Malá bistra u silnic se vracejí, aby se zúčastnili finále.
Kuchyně XI (4)
Noční bojovník. Tým nám předvede, jak připravit nejlepší večeře týdne díky snadným receptům. Jeff nabídne pasta al forno s kuřecí klobásou a rapini, a poté se hvězda pomalého vaření, Robin Chapman, podělí o svůj zlatý recept na kuřecí těstoviny.
Osadnice XI (8)
Opět sama. Když má dům jen sama pro sebe, uvaří si Ree svá oblíbená jídla: ovesnou kaši přes noc, jehněčí kousky s mátou, restované zelené fazolky s citrónem a plísňovým sýrem, pečené sladké brambory se smetanou a mátou a kávu dulce de leche.
Osadnice XI (9)
Přepravní sezóna. Ree vaří oběd pro svou pracující rodinu, včetně hot dogů s kořeněnou klobásou a kari a cibulovou omáčkou, salát coleslaw s hořčicí a křenovým dresinkem a jako zákusek citrusový koláč s kivi.
Sekáček XVIII (13)
Stará vejce. Šéfkuchaři bojují o vedení v prvním kole, když se snaží přijít na to, co udělat s mocnou ingrediencí: tzv. černými, 100 let starými vejci!
Guyova velká sousta XIV (7)
Kachna, kachna, pití. Guy Fieri je u svého kamaráda v restauraci, kde přidá na menu nové jídlo. Udělá konfitované kachní kousky podávané na vidličce, se sladkými havajskými rolkami s hromadou fenyklu, celeru a zelného salátu, a také s domácí brusinkovou marmeládou.
Guyova velká sousta XIV (8)
Uzené kuře na dva způsoby. Guy Fieri vaří se svým synem Hunterem a učí ho, jak vyudit kuře na pánvi na pečení. Připraví polévku minestrone s uzeným kuřecím, plnou rajčat, brambor, cukety, kapusty, bílými fazolemi a samozřejmě kousky jemně uzeného kuřecího masa.
Pečení s Annou Olson (26)
Dortíky ke kávě. Není nad to sednout si do pohodlného křesla s šálkem horké kávy a delikátními, avšak snadnými koláčky po ruce. Anna začne základním dortíkem ke kávě: se smetanou a pekanovými ořechy.
Pečení s Annou Olson (27)
Créme Brulée. Créme brulée je klasická nabídka cukráren a bister. Jde o vaječný krém s karamelizovaným cukrem na povrchu – u kuchaře důkaz jejich mistrovství. Anna nám představí klasické vanilkové créme brulée s chlazeným krémem a vrstvou rozpečeného cukru.
Sledování restaurací (5)
Malování podle čísel. Willie Degel jede do Las Vegas, aby pomohl majitelům Bar + Bistro, restaurace postavené v umělecké galerii. Po špatně zvolených dvou předchozích šéfkuchařích jsou nyní manželé zoufalí a žádají Willieho o pomoc.
Kuchyně XI (4)
Noční bojovník. Tým nám předvede, jak připravit nejlepší večeře týdne díky snadným receptům. Jeff nabídne pasta al forno s kuřecí klobásou a rapini, a poté se hvězda pomalého vaření, Robin Chapman, podělí o svůj zlatý recept na kuřecí těstoviny.
Osadnice XI (8)
Opět sama. Když má dům jen sama pro sebe, uvaří si Ree svá oblíbená jídla: ovesnou kaši přes noc, jehněčí kousky s mátou, restované zelené fazolky s citrónem a plísňovým sýrem, pečené sladké brambory se smetanou a mátou a kávu dulce de leche.
Osadnice XI (9)
Přepravní sezóna. Ree vaří oběd pro svou pracující rodinu, včetně hot dogů s kořeněnou klobásou a kari a cibulovou omáčkou, salát coleslaw s hořčicí a křenovým dresinkem a jako zákusek citrusový koláč s kivi.
Sekáček XVIII (13)
Stará vejce. Šéfkuchaři bojují o vedení v prvním kole, když se snaží přijít na to, co udělat s mocnou ingrediencí: tzv. černými, 100 let starými vejci!
Guyova velká sousta XIV (7)
Kachna, kachna, pití. Guy Fieri je u svého kamaráda v restauraci, kde přidá na menu nové jídlo. Udělá konfitované kachní kousky podávané na vidličce, se sladkými havajskými rolkami s hromadou fenyklu, celeru a zelného salátu, a také s domácí brusinkovou marmeládou.
Guyova velká sousta XIV (8)
Uzené kuře na dva způsoby. Guy Fieri vaří se svým synem Hunterem a učí ho, jak vyudit kuře na pánvi na pečení. Připraví polévku minestrone s uzeným kuřecím, plnou rajčat, brambor, cukety, kapusty, bílými fazolemi a samozřejmě kousky jemně uzeného kuřecího masa.
Strávníci v utajení IX (7)
Recidivista. Cara je znepokojena nečestnou soutěží mezi jejími dvěma restauracemi v New Orleans, Toast a Tartine. Strávnice v utajení, Nicole a Shelby, zjistí, že jeden zaměstnanec byl Charlesem odhalen už na jiném místě.
Strávníci v utajení IX (8)
Utajená svatba. Kristy a Sarah z Moviesets v New Orleans pátrají po zloději v jejich zábavním centru. Charles posílá strávníky v utajení, Roba a Ingrid, aby si objednali svatební hostinu, a ti přitom odhalí, že je zde víc než jedna zábavní atrakce.
Snadná čína II (2)
Nečekaná čínská čtvrť. Ching míří do čínské čtvrti ve Flushing, kde prozkoumá záhadné jídlo místní enklávy a vytvoří Flushingem inspirovaná jídla.
Snadná čína II (3)
Koktejlový večírek v Hollywoodu. Ching pomáhá kamarádovi Philovi Rosenthalovi připravit Čínou inspirované jednohubky na večírek na oslavu narozenin jeho manželky Monicy.
Kuchyně XI (5)
Podzim v pozdních snídaních. Oslavíme podzim sezónními chutěmi v jídlech pro pozdní snídani! Marcela připraví dýňové casserole s francouzskými toasty, jež by nakrmilo davy. Pak se vítězka Food Network Star, Tregaye Fraser, podělí o recept na snídaňové košíčky se slaninou.
Osadnice XI (10)
Všechno poprvé. Osadnice zkouší připravit falafel s dipem z papriček chipotle a tahini, podávaný v pita chlebu. Pak zkusí kuře a vafle s javorovým sirupem a bourbonovou omáčkou. Jako dezert nachystá dortík s kupovanými přísadami.
Osadnice XI (11)
Záchranný balíček pro Alexe. Ree připravuje pro Alexe, který je na vysoké škole, záchranný balíček. Kromě fotek ranče k léčbě Alexovy touhy po domově přibalí brownies, domácí sušenky s čedarem, kořeněný mix na večírky a bláznivé čokoládové plátky.
Sekáček XIX (1)
Ještě přijde Bloody Mary. Šéfkuchaři otevírají první košík a najdou v něm koláč a Bloody Mary. V kole s hlavním jídlem zkusí tři kuchaři vytvořit excelentní jídla z mletého kuřecího masa a paelly s mořskými plody. Rozbitý stroj na zmrzlinu způsobí problémy jednomu z finalistů.
Guyova velká sousta XIV (9)
Prostě sicilská jídla. Guy Fieri pozve svého sportovního experta a kamaráda Jaye Glazera na Jayovo oblíbené jídlo: jehně. Guy připraví sicilské jehně s pepřem, cibulí, houbami, kaparou a olivami. Jako přílohu připraví Guy rýži basmati jako pilaf.
Guyova velká sousta XIV (10)
Příběh o humrech. Guy Fieri připravuje jídlo, které ohromí přítele a rodinu na prázdninové večeři: humrové ravioli. Guy je naplní směsí krabích ocásků na víně, uzavře ravioli a zalije hnědou omáčkou z másla a šalvěje. Jako přílohu připraví salát z teplé čočky a patizonu: opečené kousky patizonu a zelená čočka s karamelizovanou cibulkou a jogurtovou zálivkou.
Giada doma VI (23)
Miniaturní verze. Giada De Laurentiis připraví zábavné malé kousky na večírek, kdy nabídne miniaturní verze některých svých za celou dobu oblíbených jídel.
Giada doma VI (24)
Sen o Kalifornii. Giada De Laurentiis připraví na slavnost s přáteli na zadním dvorku tři jídla inspirovaná Kalifornií.
Osadnice XIX (11)
Čtyři pod 40. Ree se podělí o čtyři recepty, které lze připravit k servírování za méně než 40 minut, třeba kuře s pestem, cajunské těstoviny se zeleninou, puttanescu s krevetami z pánve nebo hovězí steak s čínským zelím.
Osadnice XIX (12)
Na n-tou. Ree překonává samu sebe svými oblíbenými recepty povýšenými na n-tý stupeň, ať jde o papriky plněné makarony se sýrem, grilované francouzské toasty, smaženou kuřecí pizzu či spirály funnel cake se zmrzlinou.
Nejlepší americký pekař (3)
Moučníky. Šest zbývajících pekařů musí ve výzvě dovedností připravit miniaturní ovocné dortíky, poté mají za úkol v mistrovské výzvě upéct dort St. Honoré s kávovou příchutí.
Iron Chef: Zúčtování (4)
Barová jídla. Kuchař z Miami, Timon Balloo, se utká s rodákem z Filadelfie, Nicholasem Elmi, při přípravě malých barových jídel. Vítězný kuchař se utká s Iron Chefem Alexem Guarnaschellim v gigantické bitvě s mořskými plody.
Sekáček junior VI (4)
Rychlá jídla neboli fast food. Tématem soutěže jsou zdravá rychlá jídla, přičemž musí nová skupina dětí připravit předkrmy s využitím oblíbeného koření a mořských plodů. Porotci jsou Alex Guarnaschelli, Stephanie Izard a Marcus Samuelsson.
Kuchyně XI (5)
Podzim v pozdních snídaních. Oslavíme podzim sezónními chutěmi v jídlech pro pozdní snídani! Marcela připraví dýňové casserole s francouzskými toasty, jež by nakrmilo davy. Pak se vítězka Food Network Star, Tregaye Fraser, podělí o recept na snídaňové košíčky se slaninou.
Osadnice XI (10)
Všechno poprvé. Osadnice zkouší připravit falafel s dipem z papriček chipotle a tahini, podávaný v pita chlebu. Pak zkusí kuře a vafle s javorovým sirupem a bourbonovou omáčkou. Jako dezert nachystá dortík s kupovanými přísadami.
Osadnice XI (11)
Záchranný balíček pro Alexe. Ree připravuje pro Alexe, který je na vysoké škole, záchranný balíček. Kromě fotek ranče k léčbě Alexovy touhy po domově přibalí brownies, domácí sušenky s čedarem, kořeněný mix na večírky a bláznivé čokoládové plátky.
Sekáček XIX (1)
Ještě přijde Bloody Mary. Šéfkuchaři otevírají první košík a najdou v něm koláč a Bloody Mary. V kole s hlavním jídlem zkusí tři kuchaři vytvořit excelentní jídla z mletého kuřecího masa a paelly s mořskými plody. Rozbitý stroj na zmrzlinu způsobí problémy jednomu z finalistů.
Guyova velká sousta XIV (9)
Prostě sicilská jídla. Guy Fieri pozve svého sportovního experta a kamaráda Jaye Glazera na Jayovo oblíbené jídlo: jehně. Guy připraví sicilské jehně s pepřem, cibulí, houbami, kaparou a olivami. Jako přílohu připraví Guy rýži basmati jako pilaf.
Guyova velká sousta XIV (10)
Příběh o humrech. Guy Fieri připravuje jídlo, které ohromí přítele a rodinu na prázdninové večeři: humrové ravioli. Guy je naplní směsí krabích ocásků na víně, uzavře ravioli a zalije hnědou omáčkou z másla a šalvěje. Jako přílohu připraví salát z teplé čočky a patizonu: opečené kousky patizonu a zelená čočka s karamelizovanou cibulkou a jogurtovou zálivkou.
Pečení s Annou Olson (26)
Dortíky ke kávě. Není nad to sednout si do pohodlného křesla s šálkem horké kávy a delikátními, avšak snadnými koláčky po ruce. Anna začne základním dortíkem ke kávě: se smetanou a pekanovými ořechy.
Pečení s Annou Olson (27)
Créme Brulée. Créme brulée je klasická nabídka cukráren a bister. Jde o vaječný krém s karamelizovaným cukrem na povrchu – u kuchaře důkaz jejich mistrovství. Anna nám představí klasické vanilkové créme brulée s chlazeným krémem a vrstvou rozpečeného cukru.
Sledování restaurací (5)
Malování podle čísel. Willie Degel jede do Las Vegas, aby pomohl majitelům Bar + Bistro, restaurace postavené v umělecké galerii. Po špatně zvolených dvou předchozích šéfkuchařích jsou nyní manželé zoufalí a žádají Willieho o pomoc.
Strávníci v utajení IX (7)
Recidivista. Cara je znepokojena nečestnou soutěží mezi jejími dvěma restauracemi v New Orleans, Toast a Tartine. Strávnice v utajení, Nicole a Shelby, zjistí, že jeden zaměstnanec byl Charlesem odhalen už na jiném místě.
