• Food Network

    • Food Network od do

      • Sekáček junior VI (4)

        Rychlá jídla neboli fast food. Tématem soutěže jsou zdravá rychlá jídla, přičemž musí nová skupina dětí připravit předkrmy s využitím oblíbeného koření a mořských plodů. Porotci jsou Alex Guarnaschelli, Stephanie Izard a Marcus Samuelsson.

      • Nejlepší americký pekař (2)

        Sněhové pusinky. Sedm zbývajících pekařů má za úkol vytvořit ve výzvě dovedností dvě různé chutě makrónek a v mistrovské výzvě dojde na Pečenou Aljašku.

      • Porazte Bobbyho Flaye XII (1)

        Iron Chef: Druhá šance. Dva bývalí soutěžící v Iron Chef opět soupeří o možnost utkat se a porazit Bobbyho Flaye.

      • Porazte Bobbyho Flaye XII (2)

        Mazal tov. Hřmotný košer šéfkuchař Alex Reznik soutěží o šanci porazit Bobbyho Flaye.

      • Jídla na otevřeném ohni VII (5)

        Barbecue a barbacoa. Roger Mooking se setká s rodinou, která se specializuje jak na texaské barbecue, tak mexické barbacoa. Naučí se tajemství horkých vnitřností u legendárního a oblíbeného texaského jídla, koláče Frito, a pro jehněčí barbacoa rozpálí argentinský gril.

      • Jídla na otevřeném ohni VII (6)

        Grilování ve velkých městech. Roger Mooking navštíví Bludso’s Bar and Que v Los Angeles a získá 70 let starý rodinný recept na makaróny se sýrem. V San Antoniu vyzkouší směs grilování v texaském stylu s tex-mex chutěmi v domě předělaném na restauraci.

      • Kuchyně XI (4)

        Noční bojovník. Tým nám předvede, jak připravit nejlepší večeře týdne díky snadným receptům. Jeff nabídne pasta al forno s kuřecí klobásou a rapini, a poté se hvězda pomalého vaření, Robin Chapman, podělí o svůj zlatý recept na kuřecí těstoviny.

      • Osadnice XI (8)

        Opět sama. Když má dům jen sama pro sebe, uvaří si Ree svá oblíbená jídla: ovesnou kaši přes noc, jehněčí kousky s mátou, restované zelené fazolky s citrónem a plísňovým sýrem, pečené sladké brambory se smetanou a mátou a kávu dulce de leche.

      • Osadnice XI (9)

        Přepravní sezóna. Ree vaří oběd pro svou pracující rodinu, včetně hot dogů s kořeněnou klobásou a kari a cibulovou omáčkou, salát coleslaw s hořčicí a křenovým dresinkem a jako zákusek citrusový koláč s kivi.

      • Sekáček XVIII (13)

        Stará vejce. Šéfkuchaři bojují o vedení v prvním kole, když se snaží přijít na to, co udělat s mocnou ingrediencí: tzv. černými, 100 let starými vejci!

      • Guyova velká sousta XIV (7)

        Kachna, kachna, pití. Guy Fieri je u svého kamaráda v restauraci, kde přidá na menu nové jídlo. Udělá konfitované kachní kousky podávané na vidličce, se sladkými havajskými rolkami s hromadou fenyklu, celeru a zelného salátu, a také s domácí brusinkovou marmeládou.

      • Guyova velká sousta XIV (8)

        Uzené kuře na dva způsoby. Guy Fieri vaří se svým synem Hunterem a učí ho, jak vyudit kuře na pánvi na pečení. Připraví polévku minestrone s uzeným kuřecím, plnou rajčat, brambor, cukety, kapusty, bílými fazolemi a samozřejmě kousky jemně uzeného kuřecího masa.

      • Pečení s Annou Olson (24)

        Vdolečky a bochánky. Částečně chléb a částečně sladké pečivo, vdolečky a bochánky jsou delikátní pochoutkou, kterou najdeme ve většině pekařství. Anna nejprve předvede divákům základní recept na základní podmáslové chlebánky.

      • Pečení s Annou Olson (25)

        Odpalované těsto. Odpalované těsto, také známé jako pâte á choux nebo nafukované těsto, se při pečení nafukuje a uvnitř zůstane duté. Dutina se dá vyplnit krémy a náplněmi. Anna začne základy a připraví jednoduché koblihy sypané cukrem.

      • Sledování restaurací (4)

        Ach, bratře. Willie Degel jede do restaurace Willy Parker’s a zjistí, že největšími problémy jsou sami majitelé, bratři. Jejich hádky a hašteření táhnou Willy Parker’s dolů a jejich životní úspory se mohou ztratit navždy.

      • Strávníci v utajení IX (5)

        Nepořádek v Red Hot. Majitelé Hot Red Bus poblíž Los Angeles kontaktují Charlese poté, co slyšeli, že jejich restaurace je otevřena v den, kdy by měla být zavřena. Strávnice v utajení Kendall se vyrazí podívat, co se děje, když jsou dveře zamčeny.

      • Strávníci v utajení IX (6)

        Podraz od soukromého kuchaře. Nico, majitel Capo’s Speakeasy v Las Vegas, poprosí Charlese o pomoc, ale tentokrát s osobními problémy doma. Rob a Kiel se sem vydají v utajení, aby zjistili, že Nicův soukromý šéfkuchař kuchtí jen problémy.

      • Snadná čína: San Francisco (13)

        Večírek k zasnoubení. Ching slaví ve velkém ve Wente Winery v Livermore. Zadaný pár si užívá pětihvězdičkové přivítání v podobě perlivého koktejlu z liči a citronely. A potom se jako něco výjimečného servírují sezamové koule s červenými fazolemi a banánem.

      • Snadná čína II (1)

        Americká jídla s čínským nádechem. Ching se zajímá o nejoblíbenější jídla USA a najde nejlepší burgery, špagety a masové koule v New Yorku, než jim dodá čínský nádech.

      • Guyovy hry s potravinami VIII (5)

        Turnaj Malých bister u silnic: Finále. Vítězové prvních čtyř kol turnaje Malá bistra u silnic se vracejí, aby se zúčastnili finále.

      • Kuchyně XI (4)

        Noční bojovník. Tým nám předvede, jak připravit nejlepší večeře týdne díky snadným receptům. Jeff nabídne pasta al forno s kuřecí klobásou a rapini, a poté se hvězda pomalého vaření, Robin Chapman, podělí o svůj zlatý recept na kuřecí těstoviny.

      • Osadnice XI (8)

        Opět sama. Když má dům jen sama pro sebe, uvaří si Ree svá oblíbená jídla: ovesnou kaši přes noc, jehněčí kousky s mátou, restované zelené fazolky s citrónem a plísňovým sýrem, pečené sladké brambory se smetanou a mátou a kávu dulce de leche.

      • Osadnice XI (9)

        Přepravní sezóna. Ree vaří oběd pro svou pracující rodinu, včetně hot dogů s kořeněnou klobásou a kari a cibulovou omáčkou, salát coleslaw s hořčicí a křenovým dresinkem a jako zákusek citrusový koláč s kivi.

      • Sekáček XVIII (13)

        Stará vejce. Šéfkuchaři bojují o vedení v prvním kole, když se snaží přijít na to, co udělat s mocnou ingrediencí: tzv. černými, 100 let starými vejci!

      • Guyova velká sousta XIV (7)

        Kachna, kachna, pití. Guy Fieri je u svého kamaráda v restauraci, kde přidá na menu nové jídlo. Udělá konfitované kachní kousky podávané na vidličce, se sladkými havajskými rolkami s hromadou fenyklu, celeru a zelného salátu, a také s domácí brusinkovou marmeládou.

      • Guyova velká sousta XIV (8)

        Uzené kuře na dva způsoby. Guy Fieri vaří se svým synem Hunterem a učí ho, jak vyudit kuře na pánvi na pečení. Připraví polévku minestrone s uzeným kuřecím, plnou rajčat, brambor, cukety, kapusty, bílými fazolemi a samozřejmě kousky jemně uzeného kuřecího masa.

      • Pečení s Annou Olson (26)

        Dortíky ke kávě. Není nad to sednout si do pohodlného křesla s šálkem horké kávy a delikátními, avšak snadnými koláčky po ruce. Anna začne základním dortíkem ke kávě: se smetanou a pekanovými ořechy.

      • Pečení s Annou Olson (27)

        Créme Brulée. Créme brulée je klasická nabídka cukráren a bister. Jde o vaječný krém s karamelizovaným cukrem na povrchu – u kuchaře důkaz jejich mistrovství. Anna nám představí klasické vanilkové créme brulée s chlazeným krémem a vrstvou rozpečeného cukru.

      • Sledování restaurací (5)

        Malování podle čísel. Willie Degel jede do Las Vegas, aby pomohl majitelům Bar + Bistro, restaurace postavené v umělecké galerii. Po špatně zvolených dvou předchozích šéfkuchařích jsou nyní manželé zoufalí a žádají Willieho o pomoc.

      • Kuchyně XI (4)

        Noční bojovník. Tým nám předvede, jak připravit nejlepší večeře týdne díky snadným receptům. Jeff nabídne pasta al forno s kuřecí klobásou a rapini, a poté se hvězda pomalého vaření, Robin Chapman, podělí o svůj zlatý recept na kuřecí těstoviny.

      • Osadnice XI (8)

        Opět sama. Když má dům jen sama pro sebe, uvaří si Ree svá oblíbená jídla: ovesnou kaši přes noc, jehněčí kousky s mátou, restované zelené fazolky s citrónem a plísňovým sýrem, pečené sladké brambory se smetanou a mátou a kávu dulce de leche.

      • Osadnice XI (9)

        Přepravní sezóna. Ree vaří oběd pro svou pracující rodinu, včetně hot dogů s kořeněnou klobásou a kari a cibulovou omáčkou, salát coleslaw s hořčicí a křenovým dresinkem a jako zákusek citrusový koláč s kivi.

      • Sekáček XVIII (13)

        Stará vejce. Šéfkuchaři bojují o vedení v prvním kole, když se snaží přijít na to, co udělat s mocnou ingrediencí: tzv. černými, 100 let starými vejci!

      • Guyova velká sousta XIV (7)

        Kachna, kachna, pití. Guy Fieri je u svého kamaráda v restauraci, kde přidá na menu nové jídlo. Udělá konfitované kachní kousky podávané na vidličce, se sladkými havajskými rolkami s hromadou fenyklu, celeru a zelného salátu, a také s domácí brusinkovou marmeládou.

      • Guyova velká sousta XIV (8)

        Uzené kuře na dva způsoby. Guy Fieri vaří se svým synem Hunterem a učí ho, jak vyudit kuře na pánvi na pečení. Připraví polévku minestrone s uzeným kuřecím, plnou rajčat, brambor, cukety, kapusty, bílými fazolemi a samozřejmě kousky jemně uzeného kuřecího masa.

      • Strávníci v utajení IX (7)

        Recidivista. Cara je znepokojena nečestnou soutěží mezi jejími dvěma restauracemi v New Orleans, Toast a Tartine. Strávnice v utajení, Nicole a Shelby, zjistí, že jeden zaměstnanec byl Charlesem odhalen už na jiném místě.

      • Strávníci v utajení IX (8)

        Utajená svatba. Kristy a Sarah z Moviesets v New Orleans pátrají po zloději v jejich zábavním centru. Charles posílá strávníky v utajení, Roba a Ingrid, aby si objednali svatební hostinu, a ti přitom odhalí, že je zde víc než jedna zábavní atrakce.

      • Snadná čína II (2)

        Nečekaná čínská čtvrť. Ching míří do čínské čtvrti ve Flushing, kde prozkoumá záhadné jídlo místní enklávy a vytvoří Flushingem inspirovaná jídla.

      • Snadná čína II (3)

        Koktejlový večírek v Hollywoodu. Ching pomáhá kamarádovi Philovi Rosenthalovi připravit Čínou inspirované jednohubky na večírek na oslavu narozenin jeho manželky Monicy.

      • Kuchyně XI (5)

        Podzim v pozdních snídaních. Oslavíme podzim sezónními chutěmi v jídlech pro pozdní snídani! Marcela připraví dýňové casserole s francouzskými toasty, jež by nakrmilo davy. Pak se vítězka Food Network Star, Tregaye Fraser, podělí o recept na snídaňové košíčky se slaninou.

      • Osadnice XI (10)

        Všechno poprvé. Osadnice zkouší připravit falafel s dipem z papriček chipotle a tahini, podávaný v pita chlebu. Pak zkusí kuře a vafle s javorovým sirupem a bourbonovou omáčkou. Jako dezert nachystá dortík s kupovanými přísadami.

      • Osadnice XI (11)

        Záchranný balíček pro Alexe. Ree připravuje pro Alexe, který je na vysoké škole, záchranný balíček. Kromě fotek ranče k léčbě Alexovy touhy po domově přibalí brownies, domácí sušenky s čedarem, kořeněný mix na večírky a bláznivé čokoládové plátky.

      • Sekáček XIX (1)

        Ještě přijde Bloody Mary. Šéfkuchaři otevírají první košík a najdou v něm koláč a Bloody Mary. V kole s hlavním jídlem zkusí tři kuchaři vytvořit excelentní jídla z mletého kuřecího masa a paelly s mořskými plody. Rozbitý stroj na zmrzlinu způsobí problémy jednomu z finalistů.

      • Guyova velká sousta XIV (9)

        Prostě sicilská jídla. Guy Fieri pozve svého sportovního experta a kamaráda Jaye Glazera na Jayovo oblíbené jídlo: jehně. Guy připraví sicilské jehně s pepřem, cibulí, houbami, kaparou a olivami. Jako přílohu připraví Guy rýži basmati jako pilaf.

      • Guyova velká sousta XIV (10)

        Příběh o humrech. Guy Fieri připravuje jídlo, které ohromí přítele a rodinu na prázdninové večeři: humrové ravioli. Guy je naplní směsí krabích ocásků na víně, uzavře ravioli a zalije hnědou omáčkou z másla a šalvěje. Jako přílohu připraví salát z teplé čočky a patizonu: opečené kousky patizonu a zelená čočka s karamelizovanou cibulkou a jogurtovou zálivkou.

      • Giada doma VI (23)

        Miniaturní verze. Giada De Laurentiis připraví zábavné malé kousky na večírek, kdy nabídne miniaturní verze některých svých za celou dobu oblíbených jídel.

      • Giada doma VI (24)

        Sen o Kalifornii. Giada De Laurentiis připraví na slavnost s přáteli na zadním dvorku tři jídla inspirovaná Kalifornií.

      • Osadnice XIX (11)

        Čtyři pod 40. Ree se podělí o čtyři recepty, které lze připravit k servírování za méně než 40 minut, třeba kuře s pestem, cajunské těstoviny se zeleninou, puttanescu s krevetami z pánve nebo hovězí steak s čínským zelím.

      • Osadnice XIX (12)

        Na n-tou. Ree překonává samu sebe svými oblíbenými recepty povýšenými na n-tý stupeň, ať jde o papriky plněné makarony se sýrem, grilované francouzské toasty, smaženou kuřecí pizzu či spirály funnel cake se zmrzlinou.

      • Nejlepší americký pekař (3)

        Moučníky. Šest zbývajících pekařů musí ve výzvě dovedností připravit miniaturní ovocné dortíky, poté mají za úkol v mistrovské výzvě upéct dort St. Honoré s kávovou příchutí.

      • Iron Chef: Zúčtování (4)

        Barová jídla. Kuchař z Miami, Timon Balloo, se utká s rodákem z Filadelfie, Nicholasem Elmi, při přípravě malých barových jídel. Vítězný kuchař se utká s Iron Chefem Alexem Guarnaschellim v gigantické bitvě s mořskými plody.

      • Sekáček junior VI (4)

        Rychlá jídla neboli fast food. Tématem soutěže jsou zdravá rychlá jídla, přičemž musí nová skupina dětí připravit předkrmy s využitím oblíbeného koření a mořských plodů. Porotci jsou Alex Guarnaschelli, Stephanie Izard a Marcus Samuelsson.

      • Kuchyně XI (5)

        Podzim v pozdních snídaních. Oslavíme podzim sezónními chutěmi v jídlech pro pozdní snídani! Marcela připraví dýňové casserole s francouzskými toasty, jež by nakrmilo davy. Pak se vítězka Food Network Star, Tregaye Fraser, podělí o recept na snídaňové košíčky se slaninou.

      • Osadnice XI (10)

        Všechno poprvé. Osadnice zkouší připravit falafel s dipem z papriček chipotle a tahini, podávaný v pita chlebu. Pak zkusí kuře a vafle s javorovým sirupem a bourbonovou omáčkou. Jako dezert nachystá dortík s kupovanými přísadami.

      • Osadnice XI (11)

        Záchranný balíček pro Alexe. Ree připravuje pro Alexe, který je na vysoké škole, záchranný balíček. Kromě fotek ranče k léčbě Alexovy touhy po domově přibalí brownies, domácí sušenky s čedarem, kořeněný mix na večírky a bláznivé čokoládové plátky.

      • Sekáček XIX (1)

        Ještě přijde Bloody Mary. Šéfkuchaři otevírají první košík a najdou v něm koláč a Bloody Mary. V kole s hlavním jídlem zkusí tři kuchaři vytvořit excelentní jídla z mletého kuřecího masa a paelly s mořskými plody. Rozbitý stroj na zmrzlinu způsobí problémy jednomu z finalistů.

      • Guyova velká sousta XIV (9)

        Prostě sicilská jídla. Guy Fieri pozve svého sportovního experta a kamaráda Jaye Glazera na Jayovo oblíbené jídlo: jehně. Guy připraví sicilské jehně s pepřem, cibulí, houbami, kaparou a olivami. Jako přílohu připraví Guy rýži basmati jako pilaf.

      • Guyova velká sousta XIV (10)

        Příběh o humrech. Guy Fieri připravuje jídlo, které ohromí přítele a rodinu na prázdninové večeři: humrové ravioli. Guy je naplní směsí krabích ocásků na víně, uzavře ravioli a zalije hnědou omáčkou z másla a šalvěje. Jako přílohu připraví salát z teplé čočky a patizonu: opečené kousky patizonu a zelená čočka s karamelizovanou cibulkou a jogurtovou zálivkou.

      • Pečení s Annou Olson (26)

        Dortíky ke kávě. Není nad to sednout si do pohodlného křesla s šálkem horké kávy a delikátními, avšak snadnými koláčky po ruce. Anna začne základním dortíkem ke kávě: se smetanou a pekanovými ořechy.

      • Pečení s Annou Olson (27)

        Créme Brulée. Créme brulée je klasická nabídka cukráren a bister. Jde o vaječný krém s karamelizovaným cukrem na povrchu – u kuchaře důkaz jejich mistrovství. Anna nám představí klasické vanilkové créme brulée s chlazeným krémem a vrstvou rozpečeného cukru.

      • Sledování restaurací (5)

        Malování podle čísel. Willie Degel jede do Las Vegas, aby pomohl majitelům Bar + Bistro, restaurace postavené v umělecké galerii. Po špatně zvolených dvou předchozích šéfkuchařích jsou nyní manželé zoufalí a žádají Willieho o pomoc.

      • Strávníci v utajení IX (7)

        Recidivista. Cara je znepokojena nečestnou soutěží mezi jejími dvěma restauracemi v New Orleans, Toast a Tartine. Strávnice v utajení, Nicole a Shelby, zjistí, že jeden zaměstnanec byl Charlesem odhalen už na jiném místě.