
Food Network
Food Network od do
Hledači dortů (7)
Dort pro každého. 25 let potu, krve a slz zaplatil Vinny, zakladatel divadla Everyman Theater. Společně s manažerem divadla Jonem plánují velkolepou oslavu k výročí se speciálním dortem, který by představoval jejich úspěch.
Hledači dortů (8)
Řady piv. Vesnický život se setkává s golfovým klubem, když pár hledá svatební dort, v němž by se mísily oba tyto styly. Grace chce špičkový dort s oslnivým množstvím třpytek. A Jeremy chce něco prostého, co by odpovídalo jeho vesnickým kořenům.
Nejlepší americký pekař (4)
Kavárenské klasiky. Zbývajících pět pekařů se potýká s naoko jednoduchým créme brulée ve výzvě dovedností, poté musejí předvést své jedinečné varianty složitého a krásného ořechového dortu opera.
Giada doma VI (23)
Miniaturní verze. Giada De Laurentiis připraví zábavné malé kousky na večírek, kdy nabídne miniaturní verze některých svých za celou dobu oblíbených jídel.
Giada doma VI (24)
Sen o Kalifornii. Giada De Laurentiis připraví na slavnost s přáteli na zadním dvorku tři jídla inspirovaná Kalifornií.
Osadnice XIX (11)
Čtyři pod 40. Ree se podělí o čtyři recepty, které lze připravit k servírování za méně než 40 minut, třeba kuře s pestem, cajunské těstoviny se zeleninou, puttanescu s krevetami z pánve nebo hovězí steak s čínským zelím.
Osadnice XIX (12)
Na n-tou. Ree překonává samu sebe svými oblíbenými recepty povýšenými na n-tý stupeň, ať jde o papriky plněné makarony se sýrem, grilované francouzské toasty, smaženou kuřecí pizzu či spirály funnel cake se zmrzlinou.
Kuchyně XI (6)
Halloweenské triky a dobroty. Tým oslavuje Halloween děsivou pizzou s bílou dýní, uspořádá taneční soutěž, kde výhrou je strašidelná dýně se záplatami, a připraví delikátní, ale i hrůzostrašné jednohubky na večírek.
Osadnice XI (12)
Kuchyňské zpovědi: Další muži mého života. Ree Drummond se podělí o další muže svého života, tedy otce, bratra, švagra a tchána, a o to, jaké sladkosti jim chutnají.
Osadnice XI (13)
Kempování příbuzných. Osadnice vaří pro rodinné setkání, kdy se kempuje dole u zátoky. Připraví hot dogy se sýrem a slaninou a k táboráku quesadillas pro opékání nad ohněm.
Sekáček XIX (2)
Ambiciózní amatéři. Co si porotci pomyslí po ochutnání falešné kuřecí svíčkové od domácích kuchařů jako předkrmu? V kole s hlavním jídlem jeden ze soutěžících zkouší ambiciózně steak z ramínka v pouhém 30minutovém limitu. A dvě velmi neobvyklé ingredience se ukážou v koši pro dezert, a porotci budou sledovat, jak si s nimi amatérští kuchaři poradí.
Guyova velká sousta XIV (11)
Nomádská jídla. V domě Fierových je pánská jízda a Guy vaří se svými syny, synovcem a tátou. V menu jsou staré oblíbené chuťovky s novými příchutěmi, např. zlaté bramborové bochánky se středovýchodním kořením, následuje pečená pita wedges se sezónními bylinkami, sezamovými semínky a škumpou. Společně s tím raita s okurkami a mátou, chladný a osvěžující jogurtový dip s plátky okurky, sekanou mátou a trochou citrónu. Stejně tak chutné jsou Guyovy opečené karamelizované cibule s česnekem jako džem, sladký i řízný, jenž se dokonale hodí k masovým koulím s chorizem a s Guyovou vlastní směsí koření.
Guyova velká sousta XIV (12)
Večírek s panini. Guy Fieri dělá sendviče pro své přátele a rodinu. Připraví kuřecí panini s waldorfským salátem, horké focaccia sendviče plněné kousky pečeného kuřecího masa, opečených ořechů, kostiček jablka a červených hroznů, vše v krémovém bylinkovém dresinku.
Pečení s Annou Olson (28)
Croissanty. Croissanty dlouho patřily do francouzských pekáren a cukráren, ale domácí kuchaři si je mohou vyrobit také. V této epizodě nás Anna naučí, jak je upéct jako cukrářský mistr, a začne základním receptem na croissant.
Pečení s Annou Olson (29)
Košíčky. Košíčky neboli cupcaky jsou fenoménem pop kultury a najdeme je v řadě cukrářství. Anna diváky naučí, jak je připravit v různých stylech a chutích – od jednoduchých vanilkových po dekadentní jedlé kousky umění.
Sledování restaurací II (1)
Nikdo, kdo by podnik vedl. Willie je volán na pomoc živořícímu majiteli a kuchaři Mikeovi v New Yorku. Podnikání kolabuje a Mike je vydán na milost svému nekontrolovatelnému personálu. Pokud mu Willie nepomůže, nebude mít kdo podnikání zdědit.
Strávníci v utajení IX (9)
Příliš mnoho turistů. Roland, majitel Marigny Brasserie v New Orleans, si všiml přílivu neurvalých turistů v jeho baru pro místní. Kontaktuje Charlese, aby vyšetřil, kdo z nových zákazníků profituje.
Strávníci v utajení IX (10)
Něco zkaženého ve Victory. Poté, co slyšel Daniel, majitel Victory v New Orleans, zvěsti o tom, že koktejl typický jen pro jeho restauraci, se podává i v jiných barech, poprosí Charlese o pomoc. Strávníci v utajení uvnitř odhalí ještě větší problém.
Snadná čína II (4)
Jídla pozdní noci v L.A. Ching prohledává Město andělů, aby našla nejlepší nabídku čínských jídel v rozlehlém Los Angeles v pozdních nočních hodinách.
Snadná čína II (5)
Malý Tchajwan. Ching objeví jídlo svého mládí v Malém Tchajwanu v Monterey Park a objeví, díky čemu je tchajwanské jídlo odlišné od jiných forem čínské kuchyně.
Guyovy hry s potravinami VIII (7)
Souboj hvězdné akademie. Dva domácí kuchaři z hvězdné akademie je připraveno na závěrečnou zkoušku v Gyuových hrách. Hostujícími mentory jsou Curtis Stone a Richard Blais.
Osadnice XI (4)
Zabaleno s láskou. Ree Drummond a její dcera Paige připravují balíček plný chutných jídel pro Laddovu babičku Ednu Mae.
Osadnice XI (5)
Překvapení! Ree pořádá narozeninový oběd s překvapením pro svého syna Todda, se všemi jeho oblíbenými jídly: mačkané burgery v pivním těstíčku s cibulovými kroužky a ostrou omáčkou, a také brownies z hořké čokolády s jahodami a kořeněnou zálivkou.
Osadnice XI (6)
Dokonalý piknik. Ree pořádá pro přátele piknik v prérii a nabídne kuřecí salát Milanese Mediterranen s těstovinami orzo, studenou opečenou zeleninu s jogurtovým dipem s bylinkami a koláčky tres leches s Piňa Coladou.
Osadnice XI (7)
Jídla za 16 minut: V kovbojském stylu. Zatímco kovbojové pracují, připraví Ree Drummond domácí jídla k obědu jako smaženou rýži v texasko-mexickém stylu nebo kovbojský sekaný salát. Na večeři pak dušené vepřové kousky se šťouchanými červenými bramborami a plátky rajčat.
Osadnice XI (8)
Opět sama. Když má dům jen sama pro sebe, uvaří si Ree svá oblíbená jídla: ovesnou kaši přes noc, jehněčí kousky s mátou, restované zelené fazolky s citrónem a plísňovým sýrem, pečené sladké brambory se smetanou a mátou a kávu dulce de leche.
Osadnice XI (9)
Přepravní sezóna. Ree vaří oběd pro svou pracující rodinu, včetně hot dogů s kořeněnou klobásou a kari a cibulovou omáčkou, salát coleslaw s hořčicí a křenovým dresinkem a jako zákusek citrusový koláč s kivi.
Osadnice XI (10)
Všechno poprvé. Osadnice zkouší připravit falafel s dipem z papriček chipotle a tahini, podávaný v pita chlebu. Pak zkusí kuře a vafle s javorovým sirupem a bourbonovou omáčkou. Jako dezert nachystá dortík s kupovanými přísadami.
Osadnice XI (11)
Záchranný balíček pro Alexe. Ree připravuje pro Alexe, který je na vysoké škole, záchranný balíček. Kromě fotek ranče k léčbě Alexovy touhy po domově přibalí brownies, domácí sušenky s čedarem, kořeněný mix na večírky a bláznivé čokoládové plátky.
Osadnice XI (12)
Kuchyňské zpovědi: Další muži mého života. Ree Drummond se podělí o další muže svého života, tedy otce, bratra, švagra a tchána, a o to, jaké sladkosti jim chutnají.
Osadnice XI (13)
Kempování příbuzných. Osadnice vaří pro rodinné setkání, kdy se kempuje dole u zátoky. Připraví hot dogy se sýrem a slaninou a k táboráku quesadillas pro opékání nad ohněm.
Osadnice XVIII (12)
Donáška maminkám. Ree Drummond poctí pár svých oblíbených matek, kterým připraví sladkou donášku. Začne tvarohovými brownies s jahodami pro svou nevlastní matku a piškotový dort s červeným pomerančem zabalí a pošle své matce Gerre.
Osadnice XVIII (13)
Dobroty penzionu. Ree Drummond se chystá otevřít penzion a na managementu vyzkouší malá jídla z baru. Její první dobrotou jsou domácí toffee, směs karamele, čokolády a bylin.
Guyovy hry s potravinami VIII (3)
Turnaj Malých bister u silnic: 2. část. Kuchaři z pořadu Malá bistra u silnic se soustředí na trh ve druhém kole turnaje Malých bister u silnic.
Guyovy hry s potravinami VIII (4)
Turnaj Malých bister u silnic: 4. část. Ti nejlepší ze všech států z pořadu Malá bistra u silnic zkusí směs jídel na trhu ve čtvrté kapitole turnaje Malých bister u silnic.
Guyovy hry s potravinami VIII (5)
Turnaj Malých bister u silnic: Finále. Vítězové prvních čtyř kol turnaje Malá bistra u silnic se vracejí, aby se zúčastnili finále.
Guyovy hry s potravinami VIII (6)
Čtyři svatby a hry s potravinami. Čtyři kuchaři s nadějemi v uzlíku a potřebou hotovosti na svůj svatební den.
Guyovy hry s potravinami VIII (7)
Souboj hvězdné akademie. Dva domácí kuchaři z hvězdné akademie je připraveno na závěrečnou zkoušku v Gyuových hrách. Hostujícími mentory jsou Curtis Stone a Richard Blais.
Guyova velká sousta XVI (9)
Pikantní tyčinky. Guy Fieri miluje tyčinky, protože mají výraznou chuť, a tak se podělí o své oblíbené recepty. Co by to bylo za tyčinky bez pití? Aby spláchl jídlo, Guy připraví koktejly s citrónem, zcela přírodní a plné řízu!
Guyova velká sousta XVI (10)
Guyův německý gril. Ať je jakékoliv počasí, Guy Fieri miluje grilování. Připojte se ke Guyovi, který se podělí o tipy a historky o grilování, a mezitím připraví chutné grilované klobásky bratwurst s pivem, pepřem a cibulkou, grilované jablko a kyselé zelí sauerkrat s kapustou a bylinkové špecle.
Skvělá jídla z pojízdného bistra (3)
Rozpálený gril v Charlestonu. Andrew Zimmern prozkoumá vášnivá pojízdná bistra v Charlestonu v Jižní Karolíně. Najde fúzi jižanských a britských tradic u snídaní, dokonalé jižanské bochánky a grilovací pojízdné bistro nabízející například prasečí parfait.
Skvělá jídla z pojízdného bistra (4)
Mobilní směs v Memphisu. Andrew Zimmern se podívá na mezinárodní kuchyni pojízdných bister v Memphisu. Užije si mexická pouliční tacos s příchutí z Tennessee, autentické thajské pouliční jídlo jako ostré kuře s bazalkou, a také slavné malé kraby se slaninou a rajčaty.
Porazte Bobbyho Flaye XII (1)
Iron Chef: Druhá šance. Dva bývalí soutěžící v Iron Chef opět soupeří o možnost utkat se a porazit Bobbyho Flaye.
Porazte Bobbyho Flaye XII (2)
Mazal tov. Hřmotný košer šéfkuchař Alex Reznik soutěží o šanci porazit Bobbyho Flaye.
Jídla na otevřeném ohni VII (5)
Barbecue a barbacoa. Roger Mooking se setká s rodinou, která se specializuje jak na texaské barbecue, tak mexické barbacoa. Naučí se tajemství horkých vnitřností u legendárního a oblíbeného texaského jídla, koláče Frito, a pro jehněčí barbacoa rozpálí argentinský gril.
Jídla na otevřeném ohni VII (6)
Grilování ve velkých městech. Roger Mooking navštíví Bludso’s Bar and Que v Los Angeles a získá 70 let starý rodinný recept na makaróny se sýrem. V San Antoniu vyzkouší směs grilování v texaském stylu s tex-mex chutěmi v domě předělaném na restauraci.
Iron Chef: Zúčtování (4)
Barová jídla. Kuchař z Miami, Timon Balloo, se utká s rodákem z Filadelfie, Nicholasem Elmi, při přípravě malých barových jídel. Vítězný kuchař se utká s Iron Chefem Alexem Guarnaschellim v gigantické bitvě s mořskými plody.
Osadnice XVIII (12)
Donáška maminkám. Ree Drummond poctí pár svých oblíbených matek, kterým připraví sladkou donášku. Začne tvarohovými brownies s jahodami pro svou nevlastní matku a piškotový dort s červeným pomerančem zabalí a pošle své matce Gerre.
Osadnice XVIII (13)
Dobroty penzionu. Ree Drummond se chystá otevřít penzion a na managementu vyzkouší malá jídla z baru. Její první dobrotou jsou domácí toffee, směs karamele, čokolády a bylin.
Guyova velká sousta XIV (3)
Lufara od jižních hranic. Na počest prázdninových vzpomínek uvaří Guy Fieri pár mexických jídel. Začne lufarou Veracruz, nadívanou směsí cibule, rajčat, chilli, oliv a oregana.
Guyova velká sousta XIV (4)
Hrdé cajunské vepřové. Guy Fieri vaří svá oblíbená jídla za doprovodu mámy! Začnou nadívanou vepřovou panenkou Andouille pečenou na pekáči s omáčkou. Jako příloha pikantní vegetariánské červené fazole a rýže.
Guyova velká sousta XIV (5)
Polévka a italský salát. Slavný šéfkuchař Jonathan Waxman se zastaví, aby s Guyem Fierim něco uvařil. Společně dělají studený italský salát s mořskými plody, sázenými kalamari, krevetami a škeblemi v benátské zálivce na lůžku z rukoly a fenyklu.
Guyova velká sousta XIV (6)
Polévka sem, Chilli pryč. Guy Fieri má v kuchyni zvláštního hosta, Chilliho z TLC! Udělají bouillabaissu s pečeným platýsem – tedy se škeblemi, mušlemi, krevetami, a vše podáváno s masovým vývarem s rajčaty a fenyklem, a také s česnekovým rouille.
Guyova velká sousta XIV (7)
Kachna, kachna, pití. Guy Fieri je u svého kamaráda v restauraci, kde přidá na menu nové jídlo. Udělá konfitované kachní kousky podávané na vidličce, se sladkými havajskými rolkami s hromadou fenyklu, celeru a zelného salátu, a také s domácí brusinkovou marmeládou.
Guyova velká sousta XIV (8)
Uzené kuře na dva způsoby. Guy Fieri vaří se svým synem Hunterem a učí ho, jak vyudit kuře na pánvi na pečení. Připraví polévku minestrone s uzeným kuřecím, plnou rajčat, brambor, cukety, kapusty, bílými fazolemi a samozřejmě kousky jemně uzeného kuřecího masa.
Guyova velká sousta XIV (9)
Prostě sicilská jídla. Guy Fieri pozve svého sportovního experta a kamaráda Jaye Glazera na Jayovo oblíbené jídlo: jehně. Guy připraví sicilské jehně s pepřem, cibulí, houbami, kaparou a olivami. Jako přílohu připraví Guy rýži basmati jako pilaf.
Guyova velká sousta XIV (10)
Příběh o humrech. Guy Fieri připravuje jídlo, které ohromí přítele a rodinu na prázdninové večeři: humrové ravioli. Guy je naplní směsí krabích ocásků na víně, uzavře ravioli a zalije hnědou omáčkou z másla a šalvěje. Jako přílohu připraví salát z teplé čočky a patizonu: opečené kousky patizonu a zelená čočka s karamelizovanou cibulkou a jogurtovou zálivkou.
Guyova velká sousta XIV (11)
Nomádská jídla. V domě Fierových je pánská jízda a Guy vaří se svými syny, synovcem a tátou. V menu jsou staré oblíbené chuťovky s novými příchutěmi, např. zlaté bramborové bochánky se středovýchodním kořením, následuje pečená pita wedges se sezónními bylinkami, sezamovými semínky a škumpou. Společně s tím raita s okurkami a mátou, chladný a osvěžující jogurtový dip s plátky okurky, sekanou mátou a trochou citrónu. Stejně tak chutné jsou Guyovy opečené karamelizované cibule s česnekem jako džem, sladký i řízný, jenž se dokonale hodí k masovým koulím s chorizem a s Guyovou vlastní směsí koření.
Guyova velká sousta XIV (12)
Večírek s panini. Guy Fieri dělá sendviče pro své přátele a rodinu. Připraví kuřecí panini s waldorfským salátem, horké focaccia sendviče plněné kousky pečeného kuřecího masa, opečených ořechů, kostiček jablka a červených hroznů, vše v krémovém bylinkovém dresinku.
Osadnice XVIII (12)
Donáška maminkám. Ree Drummond poctí pár svých oblíbených matek, kterým připraví sladkou donášku. Začne tvarohovými brownies s jahodami pro svou nevlastní matku a piškotový dort s červeným pomerančem zabalí a pošle své matce Gerre.
Osadnice XVIII (13)
Dobroty penzionu. Ree Drummond se chystá otevřít penzion a na managementu vyzkouší malá jídla z baru. Její první dobrotou jsou domácí toffee, směs karamele, čokolády a bylin.
Guyova velká sousta XVI (9)
Pikantní tyčinky. Guy Fieri miluje tyčinky, protože mají výraznou chuť, a tak se podělí o své oblíbené recepty. Co by to bylo za tyčinky bez pití? Aby spláchl jídlo, Guy připraví koktejly s citrónem, zcela přírodní a plné řízu!
Guyova velká sousta XVI (10)
Guyův německý gril. Ať je jakékoliv počasí, Guy Fieri miluje grilování. Připojte se ke Guyovi, který se podělí o tipy a historky o grilování, a mezitím připraví chutné grilované klobásky bratwurst s pivem, pepřem a cibulkou, grilované jablko a kyselé zelí sauerkrat s kapustou a bylinkové špecle.
Skvělá jídla z pojízdného bistra (3)
Rozpálený gril v Charlestonu. Andrew Zimmern prozkoumá vášnivá pojízdná bistra v Charlestonu v Jižní Karolíně. Najde fúzi jižanských a britských tradic u snídaní, dokonalé jižanské bochánky a grilovací pojízdné bistro nabízející například prasečí parfait.
Jídla na otevřeném ohni VII (5)
Barbecue a barbacoa. Roger Mooking se setká s rodinou, která se specializuje jak na texaské barbecue, tak mexické barbacoa. Naučí se tajemství horkých vnitřností u legendárního a oblíbeného texaského jídla, koláče Frito, a pro jehněčí barbacoa rozpálí argentinský gril.
Jídla na otevřeném ohni VII (6)
Grilování ve velkých městech. Roger Mooking navštíví Bludso’s Bar and Que v Los Angeles a získá 70 let starý rodinný recept na makaróny se sýrem. V San Antoniu vyzkouší směs grilování v texaském stylu s tex-mex chutěmi v domě předělaném na restauraci.
Iron Chef: Zúčtování (4)
Barová jídla. Kuchař z Miami, Timon Balloo, se utká s rodákem z Filadelfie, Nicholasem Elmi, při přípravě malých barových jídel. Vítězný kuchař se utká s Iron Chefem Alexem Guarnaschellim v gigantické bitvě s mořskými plody.
Sekáček junior VI (4)
Rychlá jídla neboli fast food. Tématem soutěže jsou zdravá rychlá jídla, přičemž musí nová skupina dětí připravit předkrmy s využitím oblíbeného koření a mořských plodů. Porotci jsou Alex Guarnaschelli, Stephanie Izard a Marcus Samuelsson.
