• Food Network

    • Food Network od do

      • Guyova velká sousta XIV (3)

        Lufara od jižních hranic. Na počest prázdninových vzpomínek uvaří Guy Fieri pár mexických jídel. Začne lufarou Veracruz, nadívanou směsí cibule, rajčat, chilli, oliv a oregana.

      • Guyova velká sousta XIV (4)

        Hrdé cajunské vepřové. Guy Fieri vaří svá oblíbená jídla za doprovodu mámy! Začnou nadívanou vepřovou panenkou Andouille pečenou na pekáči s omáčkou. Jako příloha pikantní vegetariánské červené fazole a rýže.

      • Guyova velká sousta XIV (5)

        Polévka a italský salát. Slavný šéfkuchař Jonathan Waxman se zastaví, aby s Guyem Fierim něco uvařil. Společně dělají studený italský salát s mořskými plody, sázenými kalamari, krevetami a škeblemi v benátské zálivce na lůžku z rukoly a fenyklu.

      • Guyova velká sousta XIV (6)

        Polévka sem, Chilli pryč. Guy Fieri má v kuchyni zvláštního hosta, Chilliho z TLC! Udělají bouillabaissu s pečeným platýsem – tedy se škeblemi, mušlemi, krevetami, a vše podáváno s masovým vývarem s rajčaty a fenyklem, a také s česnekovým rouille.

      • Guyova velká sousta XIV (7)

        Kachna, kachna, pití. Guy Fieri je u svého kamaráda v restauraci, kde přidá na menu nové jídlo. Udělá konfitované kachní kousky podávané na vidličce, se sladkými havajskými rolkami s hromadou fenyklu, celeru a zelného salátu, a také s domácí brusinkovou marmeládou.

      • Guyova velká sousta XIV (8)

        Uzené kuře na dva způsoby. Guy Fieri vaří se svým synem Hunterem a učí ho, jak vyudit kuře na pánvi na pečení. Připraví polévku minestrone s uzeným kuřecím, plnou rajčat, brambor, cukety, kapusty, bílými fazolemi a samozřejmě kousky jemně uzeného kuřecího masa.

      • Guyova velká sousta XIV (9)

        Prostě sicilská jídla. Guy Fieri pozve svého sportovního experta a kamaráda Jaye Glazera na Jayovo oblíbené jídlo: jehně. Guy připraví sicilské jehně s pepřem, cibulí, houbami, kaparou a olivami. Jako přílohu připraví Guy rýži basmati jako pilaf.

      • Guyova velká sousta XIV (10)

        Příběh o humrech. Guy Fieri připravuje jídlo, které ohromí přítele a rodinu na prázdninové večeři: humrové ravioli. Guy je naplní směsí krabích ocásků na víně, uzavře ravioli a zalije hnědou omáčkou z másla a šalvěje. Jako přílohu připraví salát z teplé čočky a patizonu: opečené kousky patizonu a zelená čočka s karamelizovanou cibulkou a jogurtovou zálivkou.

      • Guyova velká sousta XIV (11)

        Nomádská jídla. V domě Fierových je pánská jízda a Guy vaří se svými syny, synovcem a tátou. V menu jsou staré oblíbené chuťovky s novými příchutěmi, např. zlaté bramborové bochánky se středovýchodním kořením, následuje pečená pita wedges se sezónními bylinkami, sezamovými semínky a škumpou. Společně s tím raita s okurkami a mátou, chladný a osvěžující jogurtový dip s plátky okurky, sekanou mátou a trochou citrónu. Stejně tak chutné jsou Guyovy opečené karamelizované cibule s česnekem jako džem, sladký i řízný, jenž se dokonale hodí k masovým koulím s chorizem a s Guyovou vlastní směsí koření.

      • Guyova velká sousta XIV (12)

        Večírek s panini. Guy Fieri dělá sendviče pro své přátele a rodinu. Připraví kuřecí panini s waldorfským salátem, horké focaccia sendviče plněné kousky pečeného kuřecího masa, opečených ořechů, kostiček jablka a červených hroznů, vše v krémovém bylinkovém dresinku.

      • Osadnice XVIII (12)

        Donáška maminkám. Ree Drummond poctí pár svých oblíbených matek, kterým připraví sladkou donášku. Začne tvarohovými brownies s jahodami pro svou nevlastní matku a piškotový dort s červeným pomerančem zabalí a pošle své matce Gerre.

      • Osadnice XVIII (13)

        Dobroty penzionu. Ree Drummond se chystá otevřít penzion a na managementu vyzkouší malá jídla z baru. Její první dobrotou jsou domácí toffee, směs karamele, čokolády a bylin.

      • Guyova velká sousta XVI (9)

        Pikantní tyčinky. Guy Fieri miluje tyčinky, protože mají výraznou chuť, a tak se podělí o své oblíbené recepty. Co by to bylo za tyčinky bez pití? Aby spláchl jídlo, Guy připraví koktejly s citrónem, zcela přírodní a plné řízu!

      • Guyova velká sousta XVI (10)

        Guyův německý gril. Ať je jakékoliv počasí, Guy Fieri miluje grilování. Připojte se ke Guyovi, který se podělí o tipy a historky o grilování, a mezitím připraví chutné grilované klobásky bratwurst s pivem, pepřem a cibulkou, grilované jablko a kyselé zelí sauerkrat s kapustou a bylinkové špecle.

      • Skvělá jídla z pojízdného bistra (3)

        Rozpálený gril v Charlestonu. Andrew Zimmern prozkoumá vášnivá pojízdná bistra v Charlestonu v Jižní Karolíně. Najde fúzi jižanských a britských tradic u snídaní, dokonalé jižanské bochánky a grilovací pojízdné bistro nabízející například prasečí parfait.

      • Jídla na otevřeném ohni VII (5)

        Barbecue a barbacoa. Roger Mooking se setká s rodinou, která se specializuje jak na texaské barbecue, tak mexické barbacoa. Naučí se tajemství horkých vnitřností u legendárního a oblíbeného texaského jídla, koláče Frito, a pro jehněčí barbacoa rozpálí argentinský gril.

      • Jídla na otevřeném ohni VII (6)

        Grilování ve velkých městech. Roger Mooking navštíví Bludso’s Bar and Que v Los Angeles a získá 70 let starý rodinný recept na makaróny se sýrem. V San Antoniu vyzkouší směs grilování v texaském stylu s tex-mex chutěmi v domě předělaném na restauraci.

      • Iron Chef: Zúčtování (4)

        Barová jídla. Kuchař z Miami, Timon Balloo, se utká s rodákem z Filadelfie, Nicholasem Elmi, při přípravě malých barových jídel. Vítězný kuchař se utká s Iron Chefem Alexem Guarnaschellim v gigantické bitvě s mořskými plody.

      • Sekáček junior VI (4)

        Rychlá jídla neboli fast food. Tématem soutěže jsou zdravá rychlá jídla, přičemž musí nová skupina dětí připravit předkrmy s využitím oblíbeného koření a mořských plodů. Porotci jsou Alex Guarnaschelli, Stephanie Izard a Marcus Samuelsson.

      • Giada doma VI (23)

        Miniaturní verze. Giada De Laurentiis připraví zábavné malé kousky na večírek, kdy nabídne miniaturní verze některých svých za celou dobu oblíbených jídel.

      • Giada doma VI (24)

        Sen o Kalifornii. Giada De Laurentiis připraví na slavnost s přáteli na zadním dvorku tři jídla inspirovaná Kalifornií.

      • Strávníci v utajení IX (1)

        Drama v Deli. Majitel Lenny’s Deli v Los Angeles požádá Charlese, aby prošetřil pekaře, který podle jeho obav u objednávek na dorty podvádí. Strávníci v utajení Kiel a Kendall zjistí, že v delikatesách existuje dokonce větší problém.

      • Strávníci v utajení IX (2)

        Kuželky a dolary. Bryan, majitel Corbin Bowling Center v Tarzaně v Kalifornii, poprosí Charlese o pomoc ohledně stížností na neurvalé zákazníky. Strávníci v utajení Eliot a Kendall zjistí, že personál přehlíží nezodpovědné chování.

      • Strávníci v utajení IX (3)

        Velmi špatní šéfové. Personál kalifornské restaurace je již unaven špatným zacházením, a tak poprosí Charlese, aby si tentokrát vzal na mušku jejich zaměstnavatele. Strávníci v utajení Amanda a Eliot zjistí, co se opravdu děje v zákulisí kuchyně.

      • Strávníci v utajení IX (4)

        Neposedný sud. Damian, majitel Doffo Winery v Temecule v Kalifornii kontaktuje Charlse poté, co zjistí, že mu chybí sudy s vínem. Strávníci v utajení Jamie a Kendall se snaží vypátrat, kteří zaměstnanci jsou za to zodpovědní.

      • Strávníci v utajení IX (5)

        Nepořádek v Red Hot. Majitelé Hot Red Bus poblíž Los Angeles kontaktují Charlese poté, co slyšeli, že jejich restaurace je otevřena v den, kdy by měla být zavřena. Strávnice v utajení Kendall se vyrazí podívat, co se děje, když jsou dveře zamčeny.

      • Strávníci v utajení IX (6)

        Podraz od soukromého kuchaře. Nico, majitel Capo’s Speakeasy v Las Vegas, poprosí Charlese o pomoc, ale tentokrát s osobními problémy doma. Rob a Kiel se sem vydají v utajení, aby zjistili, že Nicův soukromý šéfkuchař kuchtí jen problémy.

      • Strávníci v utajení IX (7)

        Recidivista. Cara je znepokojena nečestnou soutěží mezi jejími dvěma restauracemi v New Orleans, Toast a Tartine. Strávnice v utajení, Nicole a Shelby, zjistí, že jeden zaměstnanec byl Charlesem odhalen už na jiném místě.

      • Strávníci v utajení IX (8)

        Utajená svatba. Kristy a Sarah z Moviesets v New Orleans pátrají po zloději v jejich zábavním centru. Charles posílá strávníky v utajení, Roba a Ingrid, aby si objednali svatební hostinu, a ti přitom odhalí, že je zde víc než jedna zábavní atrakce.

      • Strávníci v utajení IX (9)

        Příliš mnoho turistů. Roland, majitel Marigny Brasserie v New Orleans, si všiml přílivu neurvalých turistů v jeho baru pro místní. Kontaktuje Charlese, aby vyšetřil, kdo z nových zákazníků profituje.

      • Strávníci v utajení IX (10)

        Něco zkaženého ve Victory. Poté, co slyšel Daniel, majitel Victory v New Orleans, zvěsti o tom, že koktejl typický jen pro jeho restauraci, se podává i v jiných barech, poprosí Charlese o pomoc. Strávníci v utajení uvnitř odhalí ještě větší problém.

      • Giada doma VI (23)

        Miniaturní verze. Giada De Laurentiis připraví zábavné malé kousky na večírek, kdy nabídne miniaturní verze některých svých za celou dobu oblíbených jídel.

      • Giada doma VI (24)

        Sen o Kalifornii. Giada De Laurentiis připraví na slavnost s přáteli na zadním dvorku tři jídla inspirovaná Kalifornií.

      • Kuchyně XI (2)

        Podzimní jídla. Kuchyně se na podzim připravuje domácím dýňovým a kořeněným mixem latté, koláčem s jablky a čokoládou od Marcely a pár snadnými, nevyřezávanými dýňovými řezy. Nutriční poradkyně a spisovatelka Joy Bauer představí kulinářské podzimní trendy.

      • Kuchyně XI (3)

        Tailgating 2.0. Katie začne sezónu vaření před branami stadionů svým pomalu vařeným chilli s kuřetem buffalo, zatímco Sunny a její sýr a charcuterie nadzvednou fanoušky. Alton Brown se pak připojí s výzvou tailgaitingového vaření pro tým Kuchyně.

      • Kuchyně XI (4)

        Noční bojovník. Tým nám předvede, jak připravit nejlepší večeře týdne díky snadným receptům. Jeff nabídne pasta al forno s kuřecí klobásou a rapini, a poté se hvězda pomalého vaření, Robin Chapman, podělí o svůj zlatý recept na kuřecí těstoviny.

      • Kuchyně XI (5)

        Podzim v pozdních snídaních. Oslavíme podzim sezónními chutěmi v jídlech pro pozdní snídani! Marcela připraví dýňové casserole s francouzskými toasty, jež by nakrmilo davy. Pak se vítězka Food Network Star, Tregaye Fraser, podělí o recept na snídaňové košíčky se slaninou.

      • Kuchyně XI (6)

        Halloweenské triky a dobroty. Tým oslavuje Halloween děsivou pizzou s bílou dýní, uspořádá taneční soutěž, kde výhrou je strašidelná dýně se záplatami, a připraví delikátní, ale i hrůzostrašné jednohubky na večírek.

      • Sekáček junior VI (4)

        Rychlá jídla neboli fast food. Tématem soutěže jsou zdravá rychlá jídla, přičemž musí nová skupina dětí připravit předkrmy s využitím oblíbeného koření a mořských plodů. Porotci jsou Alex Guarnaschelli, Stephanie Izard a Marcus Samuelsson.

      • Giada doma VI (23)

        Miniaturní verze. Giada De Laurentiis připraví zábavné malé kousky na večírek, kdy nabídne miniaturní verze některých svých za celou dobu oblíbených jídel.

      • Giada doma VI (24)

        Sen o Kalifornii. Giada De Laurentiis připraví na slavnost s přáteli na zadním dvorku tři jídla inspirovaná Kalifornií.

      • Osadnice XIX (11)

        Čtyři pod 40. Ree se podělí o čtyři recepty, které lze připravit k servírování za méně než 40 minut, třeba kuře s pestem, cajunské těstoviny se zeleninou, puttanescu s krevetami z pánve nebo hovězí steak s čínským zelím.

      • Osadnice XIX (12)

        Na n-tou. Ree překonává samu sebe svými oblíbenými recepty povýšenými na n-tý stupeň, ať jde o papriky plněné makarony se sýrem, grilované francouzské toasty, smaženou kuřecí pizzu či spirály funnel cake se zmrzlinou.

      • Dětský šampionát v pečení II (5)

        Dezerty po obědě. Šest zbývajících dětských pekařů předvede svou kreativitu při přípravě dezertů po obědě. Dobré zprávy? Je povolena výměna ingrediencí. Špatné zprávy? Mrkev je na dezert moc tuhá!

      • Hledači dortů (7)

        Dort pro každého. 25 let potu, krve a slz zaplatil Vinny, zakladatel divadla Everyman Theater. Společně s manažerem divadla Jonem plánují velkolepou oslavu k výročí se speciálním dortem, který by představoval jejich úspěch.

      • Hledači dortů (8)

        Řady piv. Vesnický život se setkává s golfovým klubem, když pár hledá svatební dort, v němž by se mísily oba tyto styly. Grace chce špičkový dort s oslnivým množstvím třpytek. A Jeremy chce něco prostého, co by odpovídalo jeho vesnickým kořenům.

      • Giada doma VI (23)

        Miniaturní verze. Giada De Laurentiis připraví zábavné malé kousky na večírek, kdy nabídne miniaturní verze některých svých za celou dobu oblíbených jídel.

      • Giada doma VI (24)

        Sen o Kalifornii. Giada De Laurentiis připraví na slavnost s přáteli na zadním dvorku tři jídla inspirovaná Kalifornií.

      • Sekáček XVIII (11)

        Koše se slaninou! Před vařením dostanou šéfkuchaři dobré zprávy: v každém koši bude slanina! Francouzský toast se slaninou jako snídaňová klasika, jenže jak poslední dva kuchaři přetransformují tuto záhadnou ingredienci do podoby dezertu?

      • Sekáček XVIII (12)

        Spálením k horšímu. Šéfkuchaři mají dvě škrobové ingredience, s nimiž musejí vytvořit předkrm: čínské noky a středovýchodní nudle. Dokáže se jeden kuchař vypořádat s tím, že spálil dvě ze záhadných ingrediencí?

      • Sekáček XVIII (13)

        Stará vejce. Šéfkuchaři bojují o vedení v prvním kole, když se snaží přijít na to, co udělat s mocnou ingrediencí: tzv. černými, 100 let starými vejci!

      • Sekáček XIX (1)

        Ještě přijde Bloody Mary. Šéfkuchaři otevírají první košík a najdou v něm koláč a Bloody Mary. V kole s hlavním jídlem zkusí tři kuchaři vytvořit excelentní jídla z mletého kuřecího masa a paelly s mořskými plody. Rozbitý stroj na zmrzlinu způsobí problémy jednomu z finalistů.

      • Sekáček XIX (2)

        Ambiciózní amatéři. Co si porotci pomyslí po ochutnání falešné kuřecí svíčkové od domácích kuchařů jako předkrmu? V kole s hlavním jídlem jeden ze soutěžících zkouší ambiciózně steak z ramínka v pouhém 30minutovém limitu. A dvě velmi neobvyklé ingredience se ukážou v koši pro dezert, a porotci budou sledovat, jak si s nimi amatérští kuchaři poradí.

      • Giada doma VI (23)

        Miniaturní verze. Giada De Laurentiis připraví zábavné malé kousky na večírek, kdy nabídne miniaturní verze některých svých za celou dobu oblíbených jídel.

      • Giada doma VI (24)

        Sen o Kalifornii. Giada De Laurentiis připraví na slavnost s přáteli na zadním dvorku tři jídla inspirovaná Kalifornií.

      • Sekáček junior VI (4)

        Rychlá jídla neboli fast food. Tématem soutěže jsou zdravá rychlá jídla, přičemž musí nová skupina dětí připravit předkrmy s využitím oblíbeného koření a mořských plodů. Porotci jsou Alex Guarnaschelli, Stephanie Izard a Marcus Samuelsson.

      • Giada doma VI (23)

        Miniaturní verze. Giada De Laurentiis připraví zábavné malé kousky na večírek, kdy nabídne miniaturní verze některých svých za celou dobu oblíbených jídel.

      • Giada doma VI (24)

        Sen o Kalifornii. Giada De Laurentiis připraví na slavnost s přáteli na zadním dvorku tři jídla inspirovaná Kalifornií.

      • Osadnice XIX (11)

        Čtyři pod 40. Ree se podělí o čtyři recepty, které lze připravit k servírování za méně než 40 minut, třeba kuře s pestem, cajunské těstoviny se zeleninou, puttanescu s krevetami z pánve nebo hovězí steak s čínským zelím.

      • Osadnice XIX (12)

        Na n-tou. Ree překonává samu sebe svými oblíbenými recepty povýšenými na n-tý stupeň, ať jde o papriky plněné makarony se sýrem, grilované francouzské toasty, smaženou kuřecí pizzu či spirály funnel cake se zmrzlinou.

      • Dětský šampionát v pečení II (5)

        Dezerty po obědě. Šest zbývajících dětských pekařů předvede svou kreativitu při přípravě dezertů po obědě. Dobré zprávy? Je povolena výměna ingrediencí. Špatné zprávy? Mrkev je na dezert moc tuhá!

      • Hledači dortů (7)

        Dort pro každého. 25 let potu, krve a slz zaplatil Vinny, zakladatel divadla Everyman Theater. Společně s manažerem divadla Jonem plánují velkolepou oslavu k výročí se speciálním dortem, který by představoval jejich úspěch.