• Food Network

    • Food Network od do

      • Jídla na otevřeném ohni V (8)

        Vše, co lze sníst. Roger ugriluje 30librovou italskou porchettu na ranči v Chico v Kalifornii, a pak zamíří do Sandy v Oregonu, kde peče mušle s místními dodavateli.

      • Jídla na otevřeném ohni V (9)

        Sůl a moře. Roger získává odpařováním mořskou sůl v Jacobsen Salt Co. v Oregonu a pak opeče platýse v solné krustě nad ohništěm, kde se pálí dřevo.

      • Kuchaři proti amatérům (3)

        Výzva v přípravě tacos. Profesionální a domácí kuchaři čelí v prvním kole výzvě vytvořit nejlepší tacos s překvapující ingrediencí, sodou. Ve druhém kole dojde na nakládanou zeleninu. A když v kuchyni nejde oheň, co je zchladí?

      • Guyova velká sousta XVI (3)

        Jednoduchá jídla s nábojem. Dnes Guy vezme americká domácí jednoduchá jídla a dá jim trochu mexického stylu, počínaje mexickou sekanou plněnou směsí pepřů, černými fazolemi a kukuřicí, servírovanou s cilantro pesto.

      • Guyova velká sousta XVI (4)

        Funky Fungo Town. Už jste slyšeli o Flavourtown, o Funky Town, ale slyšeli jste někdy o Funky Fungo Town? Dnes nás Guy Fieri vezme za chutěmi Portorika, včetně opékaných portorických vepřových plecí.

      • Klub gurmánů (5)

        Zkrocení a opékání divočáka. Tyler Florence přivede pět nejlepších šéfkuchařů z Milwaukee, aby se utkali v klasické francouzské restauraci. V prvním kole musejí použít čirok, černý česnek a avokádo, v závěrečném kole pak divočáka.

      • Kuchyně X (1)

        To nejlepší z darů léta. Tým Kuchyně se podělí o zábavné letní recepty jako quesadilly z jemné svíčkové nebo dokonalý piňa koktejl. Zjistíme, jak letní produkci udržet čerstvou po celé léto nebo jak si sám vylepšit zadní dvorek.

      • Osadnice XVI (2)

        Vše za dopoledne. Ree Drummond chystá teplý oběd. Je zde pořádná porce hovězího chili, skutečně oblíbené kovbojské jídlo se dvěma druhy hovězího masa, a navrch nejsýrovatější quesadilla.

      • Osadnice XVI (3)

        Na povzbuzení chuti. Ree Drummond chystá kořeněná jídla na donášku a zalije je ostrou omáčkou, kterou její rodina miluje. Je zde dceřino oblíbené kuře kung pao a vítěz v oblibě celé rodiny, popcorn s pálivou chilli omáčkou Sriracha.

      • Sekáček junior III (9)

        Horká minuta. Mladí kuchaři mají v kole pro předkrm 30 minut na to, aby uvařili minutový steak. Součástí výzvy druhého kola je rozdrcení ptáka, a také nutnost zjistit, co udělat se studeným kečupem.

      • Guyova velká sousta XII (6)

        Vepřové brie. Guy Fieri se tentokrát vrhne na svůj oblíbený protein – vepřové. Jeho brie z dušené vepřové kotlety je šťavnaté, a servíruje se s ještě bublajícím sýrem brie. Jako příloha salát Farro Out z pšenice farro.

      • Guyova velká sousta XII (7)

        Žebírka, omáčka romesco a rum. Guy Fieri servíruje masitá jídla ve španělském stylu. Vepřová žebírka se solí a pepřem a omáčkou romesco uspokojí všechny fanoušky žebírek, zatímco masové koule OU812 potěší sladkou i pikantní chutí říznutou rumem s ananasem.

      • Pečení s Annou Olson IV (11)

        Zdravé dobroty. Kuchařka Anna Olson se podělí o své oblíbené recepty na zdravé dobroty, plné energie. Třeba čokoládové mousse s avokádem nebo sýrový dort ze sýry skyr. Jde o virtuozní a delikátní pochoutky.

      • Pečení s Annou Olson IV (12)

        Halloween - strašidelné dobroty. Kuchařka Anna Olson se k halloweenskému pečení postaví kreativně. Vyčaruje tři různé strašidelné dobroty, které potěší děti všeho věku.

      • Sledování restaurací V (1)

        Suši problémy. Willieho si zavolá na pomoc Joy, majitelka Osaka’s Japanese Cuisine, první suši restaurace v Las Vegas. Ta má nyní problémy a Joy by ráda, aby Willie natočil a prozkoumal její personál, než bude její dědictví muset skončit.

      • Strávníci v utajení X (12)

        Na tenkém ledě. Poté, co zjistili, že chybí jídlo a zboží, kontaktují majitelé Epic Rollertainment v Murrietě v Kalifornii Charlese s prosbou o pomoc.

      • Strávníci v utajení X (13)

        Drive-Thru Drama. Byron, majitel B-Man’s Teriyaki and Burgers v Pasadeně v Kalifornii, se stane podezřívavým při úbytku zákazníků. Charles pošle strávníky v utajení Kiela a Eliota, kteří odhalí problém s personálem u výdejního okénka pro auta.

      • Zvuk Itálie (2)

        Šéfkuchař Roberto Valbuzzi si dal za cíl, aby celý svět poznal skutečnou chuť jídel Made in Italy. V této epizodě přinese pršut culatello do Hamburku jakožto hlavní ingredienci italské večeře.

      • Guyovy hry s potravinami IX (12)

        Guyovy hry s dezerty. Mistři cukráři zaplní Město chutí v této soutěži plné dezertů a se speciálními porotci Ronem Ben-Israelem, Duffem Goldmanem a Jackie Sorkin-Fernandez.

      • Kuchyně X (1)

        To nejlepší z darů léta. Tým Kuchyně se podělí o zábavné letní recepty jako quesadilly z jemné svíčkové nebo dokonalý piňa koktejl. Zjistíme, jak letní produkci udržet čerstvou po celé léto nebo jak si sám vylepšit zadní dvorek.

      • Osadnice XVI (2)

        Vše za dopoledne. Ree Drummond chystá teplý oběd. Je zde pořádná porce hovězího chili, skutečně oblíbené kovbojské jídlo se dvěma druhy hovězího masa, a navrch nejsýrovatější quesadilla.

      • Osadnice XVI (3)

        Na povzbuzení chuti. Ree Drummond chystá kořeněná jídla na donášku a zalije je ostrou omáčkou, kterou její rodina miluje. Je zde dceřino oblíbené kuře kung pao a vítěz v oblibě celé rodiny, popcorn s pálivou chilli omáčkou Sriracha.

      • Sekáček junior III (9)

        Horká minuta. Mladí kuchaři mají v kole pro předkrm 30 minut na to, aby uvařili minutový steak. Součástí výzvy druhého kola je rozdrcení ptáka, a také nutnost zjistit, co udělat se studeným kečupem.

      • Guyova velká sousta XII (6)

        Vepřové brie. Guy Fieri se tentokrát vrhne na svůj oblíbený protein – vepřové. Jeho brie z dušené vepřové kotlety je šťavnaté, a servíruje se s ještě bublajícím sýrem brie. Jako příloha salát Farro Out z pšenice farro.

      • Guyova velká sousta XII (7)

        Žebírka, omáčka romesco a rum. Guy Fieri servíruje masitá jídla ve španělském stylu. Vepřová žebírka se solí a pepřem a omáčkou romesco uspokojí všechny fanoušky žebírek, zatímco masové koule OU812 potěší sladkou i pikantní chutí říznutou rumem s ananasem.

      • Pečení s Annou Olson IV (13)

        Halloween - dezerty na večírek. Kuchařka Anna Olson se podělí o svá tajemství na dokonalé halloweenské dezerty pro večírek. Tři její dezerty jsou stejně dobré, jako strašidelné.

      • Pečení s Annou Olson IV (14)

        Sladké a pikantní. Kuchařka Anna Olson kombinuje sladké a pikantní chutě při přípravě tří delikátních dezertů. Názorně předvede, že když je dáte dohromady, může vzniknout kouzlo.

      • Sledování restaurací V (2)

        Sledování v Las Vegas. Tommy chtěl důchodu využít koupí italské restaurace Buon Gusto a myslel si, že bude dobrý nápad vést ji společně se svým synem, kuchařem. Zjistil ale, že toho má přes hlavu a důchod si nijak neužívá.

      • Kuchyně X (1)

        To nejlepší z darů léta. Tým Kuchyně se podělí o zábavné letní recepty jako quesadilly z jemné svíčkové nebo dokonalý piňa koktejl. Zjistíme, jak letní produkci udržet čerstvou po celé léto nebo jak si sám vylepšit zadní dvorek.

      • Osadnice XVI (2)

        Vše za dopoledne. Ree Drummond chystá teplý oběd. Je zde pořádná porce hovězího chili, skutečně oblíbené kovbojské jídlo se dvěma druhy hovězího masa, a navrch nejsýrovatější quesadilla.

      • Osadnice XVI (3)

        Na povzbuzení chuti. Ree Drummond chystá kořeněná jídla na donášku a zalije je ostrou omáčkou, kterou její rodina miluje. Je zde dceřino oblíbené kuře kung pao a vítěz v oblibě celé rodiny, popcorn s pálivou chilli omáčkou Sriracha.

      • Sekáček junior III (9)

        Horká minuta. Mladí kuchaři mají v kole pro předkrm 30 minut na to, aby uvařili minutový steak. Součástí výzvy druhého kola je rozdrcení ptáka, a také nutnost zjistit, co udělat se studeným kečupem.

      • Guyova velká sousta XII (6)

        Vepřové brie. Guy Fieri se tentokrát vrhne na svůj oblíbený protein – vepřové. Jeho brie z dušené vepřové kotlety je šťavnaté, a servíruje se s ještě bublajícím sýrem brie. Jako příloha salát Farro Out z pšenice farro.

      • Guyova velká sousta XII (7)

        Žebírka, omáčka romesco a rum. Guy Fieri servíruje masitá jídla ve španělském stylu. Vepřová žebírka se solí a pepřem a omáčkou romesco uspokojí všechny fanoušky žebírek, zatímco masové koule OU812 potěší sladkou i pikantní chutí říznutou rumem s ananasem.

      • Strávníci v utajení XI (1)

        Pouliční prodej pro sebe. Freddy a Abdi ze Supperclubu v Los Angeles mají problém s prodejem večeří a likérů a potřebují pomoc. Strávníci v utajení zjistí, že personál využívá pouliční prodej k naplnění vlastních kapes.

      • Strávníci v utajení XI (2)

        Z Ruska bez lásky. Předtím, než bude investovat své celoživotní úspory do nové ruské restaurace, požádá snaživý restauratér Charlese, aby prošetřil potenciálního nového šéfa a obchodního partnera. Strávníci v utajení objeví propracovaný podvod.

      • Zvuk Itálie (3)

        Šéfkuchař Roberto Valbuzzi si dal za cíl, aby celý svět poznal skutečnou chuť jídel Made in Italy.

      • Kuchyně X (2)

        Od obyčejného po skvělé jídlo. Kuchyně se vydává na výlet napříč Spojenými státy americkými. Představí jedinečné chuti grilovací omáčky v každém státu a mistryně v grilování Melissa Cookston se podělí o svá tajemství na cenami ověnčenou omáčku.

      • Osadnice XVI (4)

        Večeře za 16 minut. Je čas na rychlá jídla k večeři, hotová za 16 minut! V menu najdeme rychlé krevetí tacos, kousky vepřového na víně a česneku, pikantní zelené fazolky s citrónem, nepřekonatelné kuře na paprice a do křupava grilované sýrové sendviče.

      • Osadnice XVI (5)

        Děti Drummondových v prodejně Merc. Ree naplní ledničku oblíbenými jídly svých dětí, zatímco ty pomáhají v prodejně Merc. Připraví koláč quiche pro Paige, posilňující kuřecí polévku s nudlemi a jogurtový parfait s lesními plody.

      • Sekáček junior III (10)

        Útok hadů. Součástí prvního kola jsou sýry a pár roztíratelných proteinů. Podivný růžový nálev v kole pro hlavní chod udržuje děti v napětí, a v kole pro dezert by porotci rádi pomohli při nehodě s marshmallow.

      • Guyova velká sousta XII (8)

        Pochoutky z boku. Guy Fieri volí taktiku z boku – tedy steak z boku, aby bylo jasno. Cik cak naplní steak karamelizovanou cibulkou, pepřem, rajčaty a sýrem, a pak peče do šťavnaté dokonalosti. Jako přílohu připraví salát z červené čočky.

      • Guyova velká sousta XII (9)

        Tacos s mořskými plody s masem. Guy Fieri rozpálí gril kvůli… taco noci? Guy ogriluje krevety pro tacos, a doplní grilovanými kukuřičnými tortillami. Také udělá hovězí enchilada tacos a jako přílohu černé fazole zvolna vařené s chutnou klobáskou chorizo.

      • Iron Chef: Zúčtování (1)

        Bitva italských svátků. Kuchyňský stadion zasáhly svátky a kuchař z Los Angeles, Ted Hopson, čelí kuchařce z Detroitu, Kate Williams, ve sladké rozhodující zkoušce. Vítězný kuchař se postaví Iron Chefovi Alexovi Guarnaschellimu v klasické sváteční bitvě.

      • Sekáček junior VI (1)

        Souboj sourozenců. Kuchaři a bratři Bryan a Michael Voltaggio se připojí k Marcusu Samuelssonovi jako porotci rodinných rozepří! Dva týmy sourozenců soutěží individuálně o 10 000 dolarů a musí v prvním kole spojit pancettu a těstoviny.

      • Kuchaři proti amatérům (4)

        Bitva masových koulí. V sázce jsou tisíce dolarů při světové bitvě masových koulí s chutěmi od Karibiku po Kentucky. A potom se věci trochu roztečou, když musejí soutěžící v časovém limitu připravit nejlepší čokoládová jídla.

      • Porazte Bobbyho Flaye X (6)

        Ještě jeden Flay. Katie Lee a hudební legenda Carnie Wilson jsou porotkyněmi souboje krále klobásek z Filadelfie, Jeremyho Nolena, a indického mistra grilování, Vijaye Sadhua, kteří soutěží o šanci porazit Bobbyho Flaye.

      • Porazte Bobbyho Flaye X (7)

        Překvapení! Pat Sheerin z Chicaga a zásobovačka Katie Chin doufají, že stačí vyhrnout si rukávy a tím donutí Bobbyho Flaye si zabalit. Sandra Lee a Curtis Stone rozhodnou, kdo dostane šanci se mu postavit tváří v tvář.

      • Jídla na otevřeném ohni V (8)

        Vše, co lze sníst. Roger ugriluje 30librovou italskou porchettu na ranči v Chico v Kalifornii, a pak zamíří do Sandy v Oregonu, kde peče mušle s místními dodavateli.

      • Jídla na otevřeném ohni V (9)

        Sůl a moře. Roger získává odpařováním mořskou sůl v Jacobsen Salt Co. v Oregonu a pak opeče platýse v solné krustě nad ohništěm, kde se pálí dřevo.

      • Kuchyně X (2)

        Od obyčejného po skvělé jídlo. Kuchyně se vydává na výlet napříč Spojenými státy americkými. Představí jedinečné chuti grilovací omáčky v každém státu a mistryně v grilování Melissa Cookston se podělí o svá tajemství na cenami ověnčenou omáčku.

      • Osadnice XVI (4)

        Večeře za 16 minut. Je čas na rychlá jídla k večeři, hotová za 16 minut! V menu najdeme rychlé krevetí tacos, kousky vepřového na víně a česneku, pikantní zelené fazolky s citrónem, nepřekonatelné kuře na paprice a do křupava grilované sýrové sendviče.

      • Osadnice XVI (5)

        Děti Drummondových v prodejně Merc. Ree naplní ledničku oblíbenými jídly svých dětí, zatímco ty pomáhají v prodejně Merc. Připraví koláč quiche pro Paige, posilňující kuřecí polévku s nudlemi a jogurtový parfait s lesními plody.

      • Sekáček junior III (10)

        Útok hadů. Součástí prvního kola jsou sýry a pár roztíratelných proteinů. Podivný růžový nálev v kole pro hlavní chod udržuje děti v napětí, a v kole pro dezert by porotci rádi pomohli při nehodě s marshmallow.

      • Guyova velká sousta XII (8)

        Pochoutky z boku. Guy Fieri volí taktiku z boku – tedy steak z boku, aby bylo jasno. Cik cak naplní steak karamelizovanou cibulkou, pepřem, rajčaty a sýrem, a pak peče do šťavnaté dokonalosti. Jako přílohu připraví salát z červené čočky.

      • Guyova velká sousta XII (9)

        Tacos s mořskými plody s masem. Guy Fieri rozpálí gril kvůli… taco noci? Guy ogriluje krevety pro tacos, a doplní grilovanými kukuřičnými tortillami. Také udělá hovězí enchilada tacos a jako přílohu černé fazole zvolna vařené s chutnou klobáskou chorizo.

      • Pečení s Annou Olson IV (13)

        Halloween - dezerty na večírek. Kuchařka Anna Olson se podělí o svá tajemství na dokonalé halloweenské dezerty pro večírek. Tři její dezerty jsou stejně dobré, jako strašidelné.

      • Pečení s Annou Olson IV (14)

        Sladké a pikantní. Kuchařka Anna Olson kombinuje sladké a pikantní chutě při přípravě tří delikátních dezertů. Názorně předvede, že když je dáte dohromady, může vzniknout kouzlo.

      • Sledování restaurací V (2)

        Sledování v Las Vegas. Tommy chtěl důchodu využít koupí italské restaurace Buon Gusto a myslel si, že bude dobrý nápad vést ji společně se svým synem, kuchařem. Zjistil ale, že toho má přes hlavu a důchod si nijak neužívá.

      • Strávníci v utajení XI (1)

        Pouliční prodej pro sebe. Freddy a Abdi ze Supperclubu v Los Angeles mají problém s prodejem večeří a likérů a potřebují pomoc. Strávníci v utajení zjistí, že personál využívá pouliční prodej k naplnění vlastních kapes.