
Food Network
Food Network od do
Jídla na otevřeném ohni V (8)
Vše, co lze sníst. Roger ugriluje 30librovou italskou porchettu na ranči v Chico v Kalifornii, a pak zamíří do Sandy v Oregonu, kde peče mušle s místními dodavateli.
Jídla na otevřeném ohni V (9)
Sůl a moře. Roger získává odpařováním mořskou sůl v Jacobsen Salt Co. v Oregonu a pak opeče platýse v solné krustě nad ohništěm, kde se pálí dřevo.
Kuchaři proti amatérům (3)
Výzva v přípravě tacos. Profesionální a domácí kuchaři čelí v prvním kole výzvě vytvořit nejlepší tacos s překvapující ingrediencí, sodou. Ve druhém kole dojde na nakládanou zeleninu. A když v kuchyni nejde oheň, co je zchladí?
Guyova velká sousta XVI (3)
Jednoduchá jídla s nábojem. Dnes Guy vezme americká domácí jednoduchá jídla a dá jim trochu mexického stylu, počínaje mexickou sekanou plněnou směsí pepřů, černými fazolemi a kukuřicí, servírovanou s cilantro pesto.
Guyova velká sousta XVI (4)
Funky Fungo Town. Už jste slyšeli o Flavourtown, o Funky Town, ale slyšeli jste někdy o Funky Fungo Town? Dnes nás Guy Fieri vezme za chutěmi Portorika, včetně opékaných portorických vepřových plecí.
Klub gurmánů (5)
Zkrocení a opékání divočáka. Tyler Florence přivede pět nejlepších šéfkuchařů z Milwaukee, aby se utkali v klasické francouzské restauraci. V prvním kole musejí použít čirok, černý česnek a avokádo, v závěrečném kole pak divočáka.
Kuchyně X (1)
To nejlepší z darů léta. Tým Kuchyně se podělí o zábavné letní recepty jako quesadilly z jemné svíčkové nebo dokonalý piňa koktejl. Zjistíme, jak letní produkci udržet čerstvou po celé léto nebo jak si sám vylepšit zadní dvorek.
Osadnice XVI (2)
Vše za dopoledne. Ree Drummond chystá teplý oběd. Je zde pořádná porce hovězího chili, skutečně oblíbené kovbojské jídlo se dvěma druhy hovězího masa, a navrch nejsýrovatější quesadilla.
Osadnice XVI (3)
Na povzbuzení chuti. Ree Drummond chystá kořeněná jídla na donášku a zalije je ostrou omáčkou, kterou její rodina miluje. Je zde dceřino oblíbené kuře kung pao a vítěz v oblibě celé rodiny, popcorn s pálivou chilli omáčkou Sriracha.
Sekáček junior III (9)
Horká minuta. Mladí kuchaři mají v kole pro předkrm 30 minut na to, aby uvařili minutový steak. Součástí výzvy druhého kola je rozdrcení ptáka, a také nutnost zjistit, co udělat se studeným kečupem.
Guyova velká sousta XII (6)
Vepřové brie. Guy Fieri se tentokrát vrhne na svůj oblíbený protein – vepřové. Jeho brie z dušené vepřové kotlety je šťavnaté, a servíruje se s ještě bublajícím sýrem brie. Jako příloha salát Farro Out z pšenice farro.
Guyova velká sousta XII (7)
Žebírka, omáčka romesco a rum. Guy Fieri servíruje masitá jídla ve španělském stylu. Vepřová žebírka se solí a pepřem a omáčkou romesco uspokojí všechny fanoušky žebírek, zatímco masové koule OU812 potěší sladkou i pikantní chutí říznutou rumem s ananasem.
Pečení s Annou Olson IV (11)
Zdravé dobroty. Kuchařka Anna Olson se podělí o své oblíbené recepty na zdravé dobroty, plné energie. Třeba čokoládové mousse s avokádem nebo sýrový dort ze sýry skyr. Jde o virtuozní a delikátní pochoutky.
Pečení s Annou Olson IV (12)
Halloween - strašidelné dobroty. Kuchařka Anna Olson se k halloweenskému pečení postaví kreativně. Vyčaruje tři různé strašidelné dobroty, které potěší děti všeho věku.
Sledování restaurací V (1)
Suši problémy. Willieho si zavolá na pomoc Joy, majitelka Osaka’s Japanese Cuisine, první suši restaurace v Las Vegas. Ta má nyní problémy a Joy by ráda, aby Willie natočil a prozkoumal její personál, než bude její dědictví muset skončit.
Strávníci v utajení X (12)
Na tenkém ledě. Poté, co zjistili, že chybí jídlo a zboží, kontaktují majitelé Epic Rollertainment v Murrietě v Kalifornii Charlese s prosbou o pomoc.
Strávníci v utajení X (13)
Drive-Thru Drama. Byron, majitel B-Man’s Teriyaki and Burgers v Pasadeně v Kalifornii, se stane podezřívavým při úbytku zákazníků. Charles pošle strávníky v utajení Kiela a Eliota, kteří odhalí problém s personálem u výdejního okénka pro auta.
Zvuk Itálie (2)
Šéfkuchař Roberto Valbuzzi si dal za cíl, aby celý svět poznal skutečnou chuť jídel Made in Italy. V této epizodě přinese pršut culatello do Hamburku jakožto hlavní ingredienci italské večeře.
Guyovy hry s potravinami IX (12)
Guyovy hry s dezerty. Mistři cukráři zaplní Město chutí v této soutěži plné dezertů a se speciálními porotci Ronem Ben-Israelem, Duffem Goldmanem a Jackie Sorkin-Fernandez.
Kuchyně X (1)
To nejlepší z darů léta. Tým Kuchyně se podělí o zábavné letní recepty jako quesadilly z jemné svíčkové nebo dokonalý piňa koktejl. Zjistíme, jak letní produkci udržet čerstvou po celé léto nebo jak si sám vylepšit zadní dvorek.
Osadnice XVI (2)
Vše za dopoledne. Ree Drummond chystá teplý oběd. Je zde pořádná porce hovězího chili, skutečně oblíbené kovbojské jídlo se dvěma druhy hovězího masa, a navrch nejsýrovatější quesadilla.
Osadnice XVI (3)
Na povzbuzení chuti. Ree Drummond chystá kořeněná jídla na donášku a zalije je ostrou omáčkou, kterou její rodina miluje. Je zde dceřino oblíbené kuře kung pao a vítěz v oblibě celé rodiny, popcorn s pálivou chilli omáčkou Sriracha.
Sekáček junior III (9)
Horká minuta. Mladí kuchaři mají v kole pro předkrm 30 minut na to, aby uvařili minutový steak. Součástí výzvy druhého kola je rozdrcení ptáka, a také nutnost zjistit, co udělat se studeným kečupem.
Guyova velká sousta XII (6)
Vepřové brie. Guy Fieri se tentokrát vrhne na svůj oblíbený protein – vepřové. Jeho brie z dušené vepřové kotlety je šťavnaté, a servíruje se s ještě bublajícím sýrem brie. Jako příloha salát Farro Out z pšenice farro.
Guyova velká sousta XII (7)
Žebírka, omáčka romesco a rum. Guy Fieri servíruje masitá jídla ve španělském stylu. Vepřová žebírka se solí a pepřem a omáčkou romesco uspokojí všechny fanoušky žebírek, zatímco masové koule OU812 potěší sladkou i pikantní chutí říznutou rumem s ananasem.
Pečení s Annou Olson IV (13)
Halloween - dezerty na večírek. Kuchařka Anna Olson se podělí o svá tajemství na dokonalé halloweenské dezerty pro večírek. Tři její dezerty jsou stejně dobré, jako strašidelné.
Pečení s Annou Olson IV (14)
Sladké a pikantní. Kuchařka Anna Olson kombinuje sladké a pikantní chutě při přípravě tří delikátních dezertů. Názorně předvede, že když je dáte dohromady, může vzniknout kouzlo.
Sledování restaurací V (2)
Sledování v Las Vegas. Tommy chtěl důchodu využít koupí italské restaurace Buon Gusto a myslel si, že bude dobrý nápad vést ji společně se svým synem, kuchařem. Zjistil ale, že toho má přes hlavu a důchod si nijak neužívá.
Kuchyně X (1)
To nejlepší z darů léta. Tým Kuchyně se podělí o zábavné letní recepty jako quesadilly z jemné svíčkové nebo dokonalý piňa koktejl. Zjistíme, jak letní produkci udržet čerstvou po celé léto nebo jak si sám vylepšit zadní dvorek.
Osadnice XVI (2)
Vše za dopoledne. Ree Drummond chystá teplý oběd. Je zde pořádná porce hovězího chili, skutečně oblíbené kovbojské jídlo se dvěma druhy hovězího masa, a navrch nejsýrovatější quesadilla.
Osadnice XVI (3)
Na povzbuzení chuti. Ree Drummond chystá kořeněná jídla na donášku a zalije je ostrou omáčkou, kterou její rodina miluje. Je zde dceřino oblíbené kuře kung pao a vítěz v oblibě celé rodiny, popcorn s pálivou chilli omáčkou Sriracha.
Sekáček junior III (9)
Horká minuta. Mladí kuchaři mají v kole pro předkrm 30 minut na to, aby uvařili minutový steak. Součástí výzvy druhého kola je rozdrcení ptáka, a také nutnost zjistit, co udělat se studeným kečupem.
Guyova velká sousta XII (6)
Vepřové brie. Guy Fieri se tentokrát vrhne na svůj oblíbený protein – vepřové. Jeho brie z dušené vepřové kotlety je šťavnaté, a servíruje se s ještě bublajícím sýrem brie. Jako příloha salát Farro Out z pšenice farro.
Guyova velká sousta XII (7)
Žebírka, omáčka romesco a rum. Guy Fieri servíruje masitá jídla ve španělském stylu. Vepřová žebírka se solí a pepřem a omáčkou romesco uspokojí všechny fanoušky žebírek, zatímco masové koule OU812 potěší sladkou i pikantní chutí říznutou rumem s ananasem.
Strávníci v utajení XI (1)
Pouliční prodej pro sebe. Freddy a Abdi ze Supperclubu v Los Angeles mají problém s prodejem večeří a likérů a potřebují pomoc. Strávníci v utajení zjistí, že personál využívá pouliční prodej k naplnění vlastních kapes.
Strávníci v utajení XI (2)
Z Ruska bez lásky. Předtím, než bude investovat své celoživotní úspory do nové ruské restaurace, požádá snaživý restauratér Charlese, aby prošetřil potenciálního nového šéfa a obchodního partnera. Strávníci v utajení objeví propracovaný podvod.
Zvuk Itálie (3)
Šéfkuchař Roberto Valbuzzi si dal za cíl, aby celý svět poznal skutečnou chuť jídel Made in Italy.
Kuchyně X (2)
Od obyčejného po skvělé jídlo. Kuchyně se vydává na výlet napříč Spojenými státy americkými. Představí jedinečné chuti grilovací omáčky v každém státu a mistryně v grilování Melissa Cookston se podělí o svá tajemství na cenami ověnčenou omáčku.
Osadnice XVI (4)
Večeře za 16 minut. Je čas na rychlá jídla k večeři, hotová za 16 minut! V menu najdeme rychlé krevetí tacos, kousky vepřového na víně a česneku, pikantní zelené fazolky s citrónem, nepřekonatelné kuře na paprice a do křupava grilované sýrové sendviče.
Osadnice XVI (5)
Děti Drummondových v prodejně Merc. Ree naplní ledničku oblíbenými jídly svých dětí, zatímco ty pomáhají v prodejně Merc. Připraví koláč quiche pro Paige, posilňující kuřecí polévku s nudlemi a jogurtový parfait s lesními plody.
Sekáček junior III (10)
Útok hadů. Součástí prvního kola jsou sýry a pár roztíratelných proteinů. Podivný růžový nálev v kole pro hlavní chod udržuje děti v napětí, a v kole pro dezert by porotci rádi pomohli při nehodě s marshmallow.
Guyova velká sousta XII (8)
Pochoutky z boku. Guy Fieri volí taktiku z boku – tedy steak z boku, aby bylo jasno. Cik cak naplní steak karamelizovanou cibulkou, pepřem, rajčaty a sýrem, a pak peče do šťavnaté dokonalosti. Jako přílohu připraví salát z červené čočky.
Guyova velká sousta XII (9)
Tacos s mořskými plody s masem. Guy Fieri rozpálí gril kvůli… taco noci? Guy ogriluje krevety pro tacos, a doplní grilovanými kukuřičnými tortillami. Také udělá hovězí enchilada tacos a jako přílohu černé fazole zvolna vařené s chutnou klobáskou chorizo.
Iron Chef: Zúčtování (1)
Bitva italských svátků. Kuchyňský stadion zasáhly svátky a kuchař z Los Angeles, Ted Hopson, čelí kuchařce z Detroitu, Kate Williams, ve sladké rozhodující zkoušce. Vítězný kuchař se postaví Iron Chefovi Alexovi Guarnaschellimu v klasické sváteční bitvě.
Sekáček junior VI (1)
Souboj sourozenců. Kuchaři a bratři Bryan a Michael Voltaggio se připojí k Marcusu Samuelssonovi jako porotci rodinných rozepří! Dva týmy sourozenců soutěží individuálně o 10 000 dolarů a musí v prvním kole spojit pancettu a těstoviny.
Kuchaři proti amatérům (4)
Bitva masových koulí. V sázce jsou tisíce dolarů při světové bitvě masových koulí s chutěmi od Karibiku po Kentucky. A potom se věci trochu roztečou, když musejí soutěžící v časovém limitu připravit nejlepší čokoládová jídla.
Porazte Bobbyho Flaye X (6)
Ještě jeden Flay. Katie Lee a hudební legenda Carnie Wilson jsou porotkyněmi souboje krále klobásek z Filadelfie, Jeremyho Nolena, a indického mistra grilování, Vijaye Sadhua, kteří soutěží o šanci porazit Bobbyho Flaye.
Porazte Bobbyho Flaye X (7)
Překvapení! Pat Sheerin z Chicaga a zásobovačka Katie Chin doufají, že stačí vyhrnout si rukávy a tím donutí Bobbyho Flaye si zabalit. Sandra Lee a Curtis Stone rozhodnou, kdo dostane šanci se mu postavit tváří v tvář.
Jídla na otevřeném ohni V (8)
Vše, co lze sníst. Roger ugriluje 30librovou italskou porchettu na ranči v Chico v Kalifornii, a pak zamíří do Sandy v Oregonu, kde peče mušle s místními dodavateli.
Jídla na otevřeném ohni V (9)
Sůl a moře. Roger získává odpařováním mořskou sůl v Jacobsen Salt Co. v Oregonu a pak opeče platýse v solné krustě nad ohništěm, kde se pálí dřevo.
Kuchyně X (2)
Od obyčejného po skvělé jídlo. Kuchyně se vydává na výlet napříč Spojenými státy americkými. Představí jedinečné chuti grilovací omáčky v každém státu a mistryně v grilování Melissa Cookston se podělí o svá tajemství na cenami ověnčenou omáčku.
Osadnice XVI (4)
Večeře za 16 minut. Je čas na rychlá jídla k večeři, hotová za 16 minut! V menu najdeme rychlé krevetí tacos, kousky vepřového na víně a česneku, pikantní zelené fazolky s citrónem, nepřekonatelné kuře na paprice a do křupava grilované sýrové sendviče.
Osadnice XVI (5)
Děti Drummondových v prodejně Merc. Ree naplní ledničku oblíbenými jídly svých dětí, zatímco ty pomáhají v prodejně Merc. Připraví koláč quiche pro Paige, posilňující kuřecí polévku s nudlemi a jogurtový parfait s lesními plody.
Sekáček junior III (10)
Útok hadů. Součástí prvního kola jsou sýry a pár roztíratelných proteinů. Podivný růžový nálev v kole pro hlavní chod udržuje děti v napětí, a v kole pro dezert by porotci rádi pomohli při nehodě s marshmallow.
Guyova velká sousta XII (8)
Pochoutky z boku. Guy Fieri volí taktiku z boku – tedy steak z boku, aby bylo jasno. Cik cak naplní steak karamelizovanou cibulkou, pepřem, rajčaty a sýrem, a pak peče do šťavnaté dokonalosti. Jako přílohu připraví salát z červené čočky.
Guyova velká sousta XII (9)
Tacos s mořskými plody s masem. Guy Fieri rozpálí gril kvůli… taco noci? Guy ogriluje krevety pro tacos, a doplní grilovanými kukuřičnými tortillami. Také udělá hovězí enchilada tacos a jako přílohu černé fazole zvolna vařené s chutnou klobáskou chorizo.
Pečení s Annou Olson IV (13)
Halloween - dezerty na večírek. Kuchařka Anna Olson se podělí o svá tajemství na dokonalé halloweenské dezerty pro večírek. Tři její dezerty jsou stejně dobré, jako strašidelné.
Pečení s Annou Olson IV (14)
Sladké a pikantní. Kuchařka Anna Olson kombinuje sladké a pikantní chutě při přípravě tří delikátních dezertů. Názorně předvede, že když je dáte dohromady, může vzniknout kouzlo.
Sledování restaurací V (2)
Sledování v Las Vegas. Tommy chtěl důchodu využít koupí italské restaurace Buon Gusto a myslel si, že bude dobrý nápad vést ji společně se svým synem, kuchařem. Zjistil ale, že toho má přes hlavu a důchod si nijak neužívá.
Strávníci v utajení XI (1)
Pouliční prodej pro sebe. Freddy a Abdi ze Supperclubu v Los Angeles mají problém s prodejem večeří a likérů a potřebují pomoc. Strávníci v utajení zjistí, že personál využívá pouliční prodej k naplnění vlastních kapes.
