
Food Network
Food Network od do
Jídla na otevřeném ohni VII (9)
Jiná úprava texaského grilování. Roger Mooking navštíví dvě bistra ve státě osamělé hvězdy, kde přetvořili tradiční texaská grilovaná jídla do řemeslných kulinářských výtvorů. Ve Fort Worth připraví burger z hrudí
Jídla na otevřeném ohni VII (10)
Vynikající divočák. Roger Mooking pomáhá rozpálit tři ohniště pro grilování mořských plodů a masa ve stylu Jižní Karolíny. Půjde o celého, 68 kg vážícího divočáka, 30 polic vepřových žeber a hromady místních ústřic.
Hvězdy Food Network XI (5)
Dokonalá shoda. V mentorské výzvě musí každý finalista své oblíbené ingredience zaměnit s těmi jiného finalisty a využít je k přípravě jídla pro Bobbyho Flaye a Giadu De Laurentiis.
Guyova velká sousta XVI (13)
Láska k předkrmům. Guy Fieri ví, že někdy je nejlepší částí jídla předkrm. A tak se k němu připojte, když bude dělat kuřecí nachos s modrým sýrem a dalším příslušenstvím. Následuje prosciutto s modrými olivami!
Guyova velká sousta XVI (1)
Nebezpečný hot dog. Hot dogy jsou pro Guy Fieriho čistou rodinnou klasikou. Základ všech hřišť a rodinných vaření venku, k němuž Guy miluje zelný salát a jablečný koláč. Všechna tři jídla připraví bez omezování, v Guyově vlastním stylu! Nebezpečné hot dogy obalí slaninou a přidá grilované ovocné a kořeněné pochoutky, kyselé zelí se smetanovou brokolicí s fenyklem a koktejl Moonshine Apple Pie.
Velký závod pojízdných bister VII (1)
Rodinná aféra. Šest rodinných týmů se snaží vytvořit dokonalá jídla do parku. Vsadí na nejfrekventovanější místo a průvodce pořadem Tyler Florence jim dá úkol vytvořit pro ně typická menu.
Kuchyně XI (13)
Pozdní snídaně se šampaňským. Přijďte oslavit nový rok do Kuchyně na pozdní snídani se šampaňským, kde Marcela podává stratu s houbami a klobáskou. Katie Lee nám předvede, jak připravit jiskřivý parfait a autorka kuchařek, Jenny Rosenstrach, udělá novoroční palačinky.
Osadnice XII (13)
Stravování 101. Ree v kuchyni vaří tři sytá jídla dopředu – kuřecí casserole cordon bleu, koláč tamale v texasko-mexickém stylu s kořeněným hovězím a plný rendlík polévky s fazolemi a slaninou.
Osadnice XIII (1)
Dítě na ranči. Na ranči je nové dítě, a tak Ree připraví pro novou maminku balíček první péče plný jídel a věcí pro rozmazlování. Je zde hovězí hrudí, zapečené brambory, andělský koláč a ovocný salát s medem a tymiánem.
Sekáček XIX (9)
Turnaj hvězd Sekáčku: Sportovní hvězdy! Čtyři atleti, Brandi Chastain, Jackie Joyner-Kersee, Greg Louganis a Charles Oakley přinesou svou divokost a vášeň do kuchyně Sekáčku v první části pětidílné soutěže hvězd o 50 000 dolarů.
Guyova velká sousta XI (12)
Jídla ze zadních dvorků: stromboli a shake nápoje. Guy Fieri přivádí do kuchyně malé šéfkuchaře, aby si užili zábavu při vaření. Budou muset zabořit loket hluboko do těsta kvůli stromboli s omáčkou marinara, a se zeleninou si také užijí, když budou dělat vlastní plátky kapusty s citrónem.
Guyova velká sousta XI (13)
Jídla ze zadních dvorků: dušená vepřová nožička. Guy podává úchvatná jídla včetně křupavých dušených vepřových nožiček se smaženou kaparou a citrónovou gremolata, jež je předkrmem i pro oči, a jako přílohu opečené kousky papriček jalapeno s česnekem a sýrem.
Pečení s Annou Olson III (13)
Vesnický chleba. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson miluje péct vesnické chleby. Představí nám tři rozdílné a delikátní styly a přesvědčí, že upéct vlastní vesnický chleba nezabere moc času.
Pečení s Annou Olson III (14)
Cukroví. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson předvede základní postupy při výrobě cukroví. Podělí se o tři různé a delikátní recepty, které v každém probudí jeho vnitřní dítě.
Sledování restaurací II (8)
Tohle místo je cirkus. Willie je volán na pomoc zoufalým majitelem Antonym, aby zachránil jeho italskou restauraci Serata v Oyster Bay ve státu New York. Neurvalí zaměstnanci vytvářejí atmosféru, jež je spíše cirkusová, než poklidná, a podnikání tím trpí.
Plážové zákusky s Katie Lee II (3)
Snídaně na pláži. Katie Lee hledá nejlepší snídaně u vody. Vyzkouší moderní verzi klasické havajské snídaně v Honolulu, dá si směs mletého hovězího s kukuřicí v Gulfportu na Floridě a věci oživí tmavými palačinkami chai v San Diegu.
Plážové zákusky s Katie Lee II (4)
Grilování na pláži. Nic se tak nehodí k životu na pláži jako grilování, a tak Katie hledá ta nejlepší jídla. Objeví grilované kuře jerk s mangem na Floridě, grilované rybí tacos v San Diegu a tradiční havajská grilovaná jídla na Maui.
Bobby Flay a jeho vášeň pro grilování III (5)
Úchvatné španělské grilování. Bobby Flay připraví grilovací menu, v němž se nachází salát s mořskými plody a španělským vlivem, na ohni opečené jehněčí kousky s BBQ omáčkou s uzenou paprikou, salát s grilovanými žampiony a ořechovým pestem a grepovou sangrii s jahodami.
Bobby Flay a jeho vášeň pro grilování III (6)
Hostina ze středozápadu. Bobby Flay se při tomto chutném grilování nechá inspirovat rozmanitou kuchyní středozápadu. Připraví jehněčí šavarmu, salát s medem glazovanými grilovanými fíky, grilované křepelky s pomerančovou omáčkou, levantový salát a k pití meruňkovo-mátový kvas.
Guyovy hry s potravinami VII (3)
Hvězdy pořadu v nákupních uličkách. Guy Fieri nemá zábrany vyzvat hvězdné šéfkuchaře Madisona Cowana, Elizabeth Falkner, Aarona McCarga, jr., a Michaela Psilakise, aby připravili skvělou večeři za současného použití jídel v plechovce a jídel zmražených.
Kuchyně XI (13)
Pozdní snídaně se šampaňským. Přijďte oslavit nový rok do Kuchyně na pozdní snídani se šampaňským, kde Marcela podává stratu s houbami a klobáskou. Katie Lee nám předvede, jak připravit jiskřivý parfait a autorka kuchařek, Jenny Rosenstrach, udělá novoroční palačinky.
Osadnice XII (13)
Stravování 101. Ree v kuchyni vaří tři sytá jídla dopředu – kuřecí casserole cordon bleu, koláč tamale v texasko-mexickém stylu s kořeněným hovězím a plný rendlík polévky s fazolemi a slaninou.
Osadnice XIII (1)
Dítě na ranči. Na ranči je nové dítě, a tak Ree připraví pro novou maminku balíček první péče plný jídel a věcí pro rozmazlování. Je zde hovězí hrudí, zapečené brambory, andělský koláč a ovocný salát s medem a tymiánem.
Sekáček XIX (9)
Turnaj hvězd Sekáčku: Sportovní hvězdy! Čtyři atleti, Brandi Chastain, Jackie Joyner-Kersee, Greg Louganis a Charles Oakley přinesou svou divokost a vášeň do kuchyně Sekáčku v první části pětidílné soutěže hvězd o 50 000 dolarů.
Guyova velká sousta XI (12)
Jídla ze zadních dvorků: stromboli a shake nápoje. Guy Fieri přivádí do kuchyně malé šéfkuchaře, aby si užili zábavu při vaření. Budou muset zabořit loket hluboko do těsta kvůli stromboli s omáčkou marinara, a se zeleninou si také užijí, když budou dělat vlastní plátky kapusty s citrónem.
Guyova velká sousta XI (13)
Jídla ze zadních dvorků: dušená vepřová nožička. Guy podává úchvatná jídla včetně křupavých dušených vepřových nožiček se smaženou kaparou a citrónovou gremolata, jež je předkrmem i pro oči, a jako přílohu opečené kousky papriček jalapeno s česnekem a sýrem.
Pečení s Annou Olson III (15)
Polevy a glazury. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson nám ukáže, jak připravit klasické cukrové polevy a glazury. S těmito pak nabídne navíc ještě tři delikátní recepty.
Pečení s Annou Olson III (16)
Biskupský chlebíček. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson upeče tři různé biskupské chlebíčky. Tyto sladké moučníky se zajisté stanou oblíbeným rodinným dezertem.
Sledování restaurací II (8)
V posledním tažení. Willie je volán na pomoc do Haven Grill v Port Washington ve státu New York. Těžké ekonomické období nedávno donutilo tento rodinný podnik přejít z italského na americké menu se širší nabídkou. Ale podnikání stále upadá.
Kuchyně XI (13)
Pozdní snídaně se šampaňským. Přijďte oslavit nový rok do Kuchyně na pozdní snídani se šampaňským, kde Marcela podává stratu s houbami a klobáskou. Katie Lee nám předvede, jak připravit jiskřivý parfait a autorka kuchařek, Jenny Rosenstrach, udělá novoroční palačinky.
Osadnice XII (13)
Stravování 101. Ree v kuchyni vaří tři sytá jídla dopředu – kuřecí casserole cordon bleu, koláč tamale v texasko-mexickém stylu s kořeněným hovězím a plný rendlík polévky s fazolemi a slaninou.
Osadnice XIII (1)
Dítě na ranči. Na ranči je nové dítě, a tak Ree připraví pro novou maminku balíček první péče plný jídel a věcí pro rozmazlování. Je zde hovězí hrudí, zapečené brambory, andělský koláč a ovocný salát s medem a tymiánem.
Sekáček XIX (9)
Turnaj hvězd Sekáčku: Sportovní hvězdy! Čtyři atleti, Brandi Chastain, Jackie Joyner-Kersee, Greg Louganis a Charles Oakley přinesou svou divokost a vášeň do kuchyně Sekáčku v první části pětidílné soutěže hvězd o 50 000 dolarů.
Guyova velká sousta XI (12)
Jídla ze zadních dvorků: stromboli a shake nápoje. Guy Fieri přivádí do kuchyně malé šéfkuchaře, aby si užili zábavu při vaření. Budou muset zabořit loket hluboko do těsta kvůli stromboli s omáčkou marinara, a se zeleninou si také užijí, když budou dělat vlastní plátky kapusty s citrónem.
Guyova velká sousta XI (13)
Jídla ze zadních dvorků: dušená vepřová nožička. Guy podává úchvatná jídla včetně křupavých dušených vepřových nožiček se smaženou kaparou a citrónovou gremolata, jež je předkrmem i pro oči, a jako přílohu opečené kousky papriček jalapeno s česnekem a sýrem.
Plážové zákusky s Katie Lee II (5)
Něco kořeněného. Katie Lee je připravena nabrat obrátky, a to znamená, že je čas na něco ostrého a pálivého! Katie pátrá na plážích po nejkořeněnějším jídle a v San Diegu nebude zklamaná.
Plážové zákusky s Katie Lee II (6)
Sladké požitky. Dvě z oblíbených věcí Katie Lee se setkávají, pláž a sladkosti, a ona se moc ráda podělí o nejlepší z nejlepších! Dekadentní koblihy v Arizoně a kypré buchty v Jižní Karolíně představují to nejlepší z pečiva.
Bobby Flay a jeho vášeň pro grilování III (7)
Tropické grilování. Bobby Flay přenese své grilování na karibské ostrovy, když nabídne grilované vepřové jerk, zelí s čekankou a mangem, grilované sladké brambory hasselbeck a temné a bouřlivé koktejly.
Bobby Flay a jeho vášeň pro grilování III (8)
Delizioso grilování. Bobby Flay myslí na Itálii, když griluje skvělá jídla jako uzené vepřové s fenyklem a česnekem a fenyklovou gremolatou a hroznovou hořčicí, panzanella verde nebo grilované artyčoky se směsí bylin a bílým vínem.
Kuchyně XII (1)
Oblíbená jídla ještě lépe. Jeff Mauro se podělí o recept na odlehčené lasagne s plněnými houbami a Katie Lee připraví delikátní smaženou rýži s květákem.
Osadnice XIII (2)
Příběh o čtyřech obědech. Ree chystá v kuchyni na ranči oběd a připraví například kořeněné vrstvené burgery s cibulovými kroužky, salát se sezamem a tofu, hromadu havajských hovězích sendvičů a konečně pouze pro sebe kuřata s mangem a chili.
Osadnice XIII (3)
Často kladené otázky. Ree odpovídá na často kladené otázky diváků třeba o pomalu vařené mexické polévce nebo vynikajícím kapustovém salátu. Další kuchařské problémy vyřeší bílý chléb její matky a Ree se dostane na třetí rychlostní stupeň díky času, rodině a čtyřnohým miláčkům.
Sekáček XIX (10)
Turnaj hvězd Sekáčku: Rachael vs. Guy! Čtyřmi soutěžícími ve druhé části Turnaje hvězd jsou veteráni kuchařských soutěží: Až na to, že Coolio, Lou Diamond Phillips, Penn Jillette a Carnie Wilson nikdy nevstoupili do kuchyně Sekáčku!
Guyova velká sousta XII (1)
Guy má malé jehně. Guy Fieri rožní šťavnaté jehněčí kýty na masový sendvič. Mezitím se dělají křupavé brambory s česnekem a čerstvé fenyklové bruselské kapusty, které vše mistrně obohatí.
Guyova velká sousta XII (2)
Těstoviny, pro něž byste umřeli. Guy Fieri vaří těstoviny s masem a kapustou, česnekem a další zeleninou, trochou chilli a kousky kuřecího masa s parmezánem. K tomu se servíruje zeleninová polévka s pita chleby s česnekem, což jsou zbytky munice tohoto výbušného jídla.
Iron Chef: Zúčtování (6)
Podmořský souboj. Kuchař z New Orleans, Brian Landry, se utká ve vaření s kuchařem z Chicaga, Ryanem McCaskym, když oba využijí dokonale dekadentní ingredienci. Vítěz dostane šanci bojovat s Iron Chefkou Stephanie Izard v podmořském souboji.
Sekáček junior VI (6)
Děti se sekáčky. Mladí kuchaři musejí v kole pro předkrm ukázat svou sílu, když dojde na spárování čerstvé zeleniny a nakládaného ovoce. Kuchařka a majitelka restaurace Shannnon Allen se připojí k dalším porotcům, Chrisu Santosovi a Marcusu Samuelssonovi.
Hvězdy Food Network XI (6)
Vylepšení. Finalisté mají za úkol vytvořit a prezentovat lákavou pizzu s „nakopnutou chutí“ pro Bobbyho Flaye, Giadu Di Laurentiis a hostující porotce – Duffa Goldmana a generálního ředitele CiCi’s Pizza, Darina Harrise.
Porazte Bobbyho Flaye XII (5)
Zmrzliny. Herečka Helene Yorke a Alex Guarnaschelli z pořadu Sekáček přemýšlejí, jak porazit Bobbyho Flaye. Přivedou si s sebou jižanského kuchaře Bobbyho Hansena a ze středozápadu Stevena Oakleyho, kteří touží sesadit krále východního pobřeží.
Porazte Bobbyho Flaye XII (6)
Sezóna venkovního grilování. Gail Simmons z pořadu Top Chef a Sunny Anderson z pořadu Kuchyně kují železo proti Bobbymu Flayovi. Pod kotel přiloží kuchař z Brooklynu, Brandon Byrd, a nejlepší kuchař Floridy, Nicolay Adinaguev.
Jídla na otevřeném ohni VII (9)
Jiná úprava texaského grilování. Roger Mooking navštíví dvě bistra ve státě osamělé hvězdy, kde přetvořili tradiční texaská grilovaná jídla do řemeslných kulinářských výtvorů. Ve Fort Worth připraví burger z hrudí
Jídla na otevřeném ohni VII (10)
Vynikající divočák. Roger Mooking pomáhá rozpálit tři ohniště pro grilování mořských plodů a masa ve stylu Jižní Karolíny. Půjde o celého, 68 kg vážícího divočáka, 30 polic vepřových žeber a hromady místních ústřic.
Kuchyně XII (1)
Oblíbená jídla ještě lépe. Jeff Mauro se podělí o recept na odlehčené lasagne s plněnými houbami a Katie Lee připraví delikátní smaženou rýži s květákem.
Osadnice XIII (2)
Příběh o čtyřech obědech. Ree chystá v kuchyni na ranči oběd a připraví například kořeněné vrstvené burgery s cibulovými kroužky, salát se sezamem a tofu, hromadu havajských hovězích sendvičů a konečně pouze pro sebe kuřata s mangem a chili.
Osadnice XIII (3)
Často kladené otázky. Ree odpovídá na často kladené otázky diváků třeba o pomalu vařené mexické polévce nebo vynikajícím kapustovém salátu. Další kuchařské problémy vyřeší bílý chléb její matky a Ree se dostane na třetí rychlostní stupeň díky času, rodině a čtyřnohým miláčkům.
Sekáček XIX (10)
Turnaj hvězd Sekáčku: Rachael vs. Guy! Čtyřmi soutěžícími ve druhé části Turnaje hvězd jsou veteráni kuchařských soutěží: Až na to, že Coolio, Lou Diamond Phillips, Penn Jillette a Carnie Wilson nikdy nevstoupili do kuchyně Sekáčku!
Guyova velká sousta XII (1)
Guy má malé jehně. Guy Fieri rožní šťavnaté jehněčí kýty na masový sendvič. Mezitím se dělají křupavé brambory s česnekem a čerstvé fenyklové bruselské kapusty, které vše mistrně obohatí.
Guyova velká sousta XII (2)
Těstoviny, pro něž byste umřeli. Guy Fieri vaří těstoviny s masem a kapustou, česnekem a další zeleninou, trochou chilli a kousky kuřecího masa s parmezánem. K tomu se servíruje zeleninová polévka s pita chleby s česnekem, což jsou zbytky munice tohoto výbušného jídla.
Pečení s Annou Olson III (15)
Polevy a glazury. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson nám ukáže, jak připravit klasické cukrové polevy a glazury. S těmito pak nabídne navíc ještě tři delikátní recepty.
Pečení s Annou Olson III (16)
Biskupský chlebíček. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson upeče tři různé biskupské chlebíčky. Tyto sladké moučníky se zajisté stanou oblíbeným rodinným dezertem.
Sledování restaurací II (8)
V posledním tažení. Willie je volán na pomoc do Haven Grill v Port Washington ve státu New York. Těžké ekonomické období nedávno donutilo tento rodinný podnik přejít z italského na americké menu se širší nabídkou. Ale podnikání stále upadá.
Plážové zákusky s Katie Lee II (5)
Něco kořeněného. Katie Lee je připravena nabrat obrátky, a to znamená, že je čas na něco ostrého a pálivého! Katie pátrá na plážích po nejkořeněnějším jídle a v San Diegu nebude zklamaná.
