
Food Network
Food Network od do
Hledači dortů II (2)
Žádné dorty na palubě. Jen pár týdnů před svatbou Geoffa a Brittany v jejím okázalém rodinném domě na řece Potomac, se pár nedokáže shodnout na dokonalém dortu. Geoff chce námořní tematiku, zatímco Britanny něco zcela elegantního.
Hledači dortů II (3)
Dvojí krása. Identická dvojčata Delpha a Delerice pořádají opulentní narozeninový večírek a hledají dokonalý dort. Ale i když se o vše dělí, chutě sestry rozhodně nemají podobné.
Hvězdy Food Network XI (8)
Značka životního stylu. Pro hvězdu Food Network je důležité vytvořit značku životního stylu podle sebe a svého kulinářského pohledu na svět. Finalisté musejí vytvořit jak jídlo, které by šlo uvařit v domácích podmínkách za 30 - 45 minut, tak video prezentaci.
Giada doma VI (2)
Grilování s Bobbym. Giada De Laurentiis pozve Bobbyho Flaye na den zábavy v kuchyni.
Giada doma VI (3)
Dim Sum. Giada De Laurentiis připravuje dim sum menu inspirované její nedávnou cestou do Hongkongu.
Osadnice XVII (2)
Pizza podle Ree. Toto je pizza revoluce v rančerském stylu se čtyřmi novými a skvělými nápady. Ree upeče na oběd se svou dcerou mini pizzy s květákem, a později směs dvou oblíbených mas na úchvatné pizze s kuřaty, bylinkami a salátem Caesar.
Osadnice XVII (3)
Pohotovostní balíček. Ree Drummond se podělí o základy pohotovostních balíčků a jeden přímo sestaví pro svého vysokoškoláka Alexe. Zabalí zcela delikátní piškotový citronový koláč s malinami a své vlastní skořicové placky.
Kuchyně XII (3)
Levné vaření. Jeff Mauro připraví delikátní pomalu vařené hovězí z konzervy, jež si Katie Lee a Geoffrey Zakarian rozloží na snídani a oběd, a pak se zastaví restauratér Spike Mendelsohn, aby namíchal džbánek černé sangrie.
Osadnice XIII (6)
Den matek. Dneska si Ree udělá radost. Po italské kuřecí polévce k obědu a višňovém koláči jako dezertu dovolí Ree Laddovi a dětem, aby připravili k večeři steaky z filetů, v troubě pečené brambory a opečený chřest.
Osadnice XIII (7)
Jídla dopředu. Ree připravuje dopředu čtyři sady jídla, naporcovaného a připraveného na cesty. Jakožto večeři šetřící čas připraví pizzu s grilovaným kuřetem a kořeněným zelným salátem, ostrou fritovanou zeleninu, zapečené těstoviny Alfredo se špenátem a plněné papriky.
Sekáček XIX (12)
Turnaj hvězd Sekáčku: Herci! Ve finále charitativního turnaje s výhru 55 000 dolarů zbývá už jen jedno jediné místo a herci Lucas Grabeel, Michael Imperioli, Peter Scolari a Tasha Smith se statečně ujmou svých rolí šéfkuchařů. Ale kdo bude posledním finalistou?
Guyova velká sousta XII (5)
Guy říká tamale. Guy Fieri nabízí speciální jižanská jídla. Jedno Guyovo tamale je plněné kraby a krevetami, zatímco sladké skořicové tamale jablky, karamelem a zmrzlinou. Salát Numero Uno obsahuje čerstvé a uspokojující chutě jako doplněk.
Guyova velká sousta XII (6)
Vepřové brie. Guy Fieri se tentokrát vrhne na svůj oblíbený protein – vepřové. Jeho brie z dušené vepřové kotlety je šťavnaté, a servíruje se s ještě bublajícím sýrem brie. Jako příloha salát Farro Out z pšenice farro.
Pečení s Annou Olson III (19)
Zeleninový chléb. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson nám předvede, jak připravit tři její oblíbené zeleninové chleby. Anna má ráda sladkosti, ale své zeleninové chleby také!
Pečení s Annou Olson III (20)
Ranní sladkosti. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson předvede, jak připravit tři klasické sladkosti na snídani. Recepty jsou tak delikátní, že kvůli nim budete chtít vyskočit z postele.
Sledování restaurací II (11)
Malé místo, velké drama. Willie pomáhá prvomajiteli Michaelovi postavit na nohy jeho strádající mexickou restauraci Taqueria Autentica v Bloomfieldu v New Jersey. Otevřel teprve před rokem, ale potýká se s problémy nováčka.
Plážové zákusky s Katie Lee III (1)
Gulf Coast v Mississippi. Katie Lee se snaží najít nejlepší plážová jídla podél pobřeží Gulf Coast v Mississippi. Začne polévkou gubo s mořskými plody a z kraba právě z místních vod uloveného, rybami pro další ze svých jídel a ochutná pár netypických plážových jídel.
Plážové zákusky s Katie Lee III (2)
Dálnice podél pobřeží Pacifiku. Katie Lee se dostala na slavnou dálnici podél pacifického pobřeží a hledá zde delikátní, mezinárodní plážová jídla v krásné pobřežní scenérii. V Monterey objeví bohaté italské vlivy v cioppino s místním krabem Dungeness.
Bobby Flay a jeho vášeň pro grilování III (11)
Divoké grilování. Bobby převrátí svět grilování vzhůru nohama, když představí americká jídla přetvořená mezinárodními vlivy. Přidá štiplavé chutě Asie do korejského sendviče s taženým vepřovým a koření se nevyhne ani humrové rolce s kari.
Bobby Flay a jeho vášeň pro grilování III (12)
Večírek na rozloučenou s létem. Bobby Flay se rozloučí s létem grilovacím večírkem, kde nabídne nejlepší ingredience z Long Island, svého letního domova. Podává opečené a grilované plátky kachny, salát s lososem, grilovaný filet mignon a k pití ledový čaj Long Island.
Guyovy hry s potravinami VII (6)
Hvězdy pořadu: Město chuti čeká na porotce! Guy Fieri prohodí hvězdné strany a porotci Richard Blais, G. Garvin, Beau MacMillan a Aarti Sequeira musejí soutěžit v kuchyni! Vyhrávající porotce zjistí, jaká je ve skutečnosti výzva s názvem Zběsilé nakupování!
Osadnice XII (11)
Čtyři odstíny čokolády. Ree uvaří nejdekadentnější čokoládové pochoutky z bílé čokolády s tóny do tmavé. Je zde tvarohový koláč s bílou čokoládou a malinami, šišky s náplní a posypkou, šlehaná pěna s mléčnou čokoládou a pomerančové martini s čokoládou.
Osadnice XII (12)
Zvláštní den. Ree balí zábavné pochoutky pro mladší děti na piknik pozdního odpoledne. Připraví sušenky s podobou zvířátek, křupavé cereální kuřecí prsty, sendviče s okurkovými prsty, salát na špejli nebo malé kousky vodního melounu.
Osadnice XII (13)
Stravování 101. Ree v kuchyni vaří tři sytá jídla dopředu – kuřecí casserole cordon bleu, koláč tamale v texasko-mexickém stylu s kořeněným hovězím a plný rendlík polévky s fazolemi a slaninou.
Osadnice XIII (1)
Dítě na ranči. Na ranči je nové dítě, a tak Ree připraví pro novou maminku balíček první péče plný jídel a věcí pro rozmazlování. Je zde hovězí hrudí, zapečené brambory, andělský koláč a ovocný salát s medem a tymiánem.
Osadnice XIII (2)
Příběh o čtyřech obědech. Ree chystá v kuchyni na ranči oběd a připraví například kořeněné vrstvené burgery s cibulovými kroužky, salát se sezamem a tofu, hromadu havajských hovězích sendvičů a konečně pouze pro sebe kuřata s mangem a chili.
Osadnice XIII (3)
Často kladené otázky. Ree odpovídá na často kladené otázky diváků třeba o pomalu vařené mexické polévce nebo vynikajícím kapustovém salátu. Další kuchařské problémy vyřeší bílý chléb její matky a Ree se dostane na třetí rychlostní stupeň díky času, rodině a čtyřnohým miláčkům.
Osadnice XIII (4)
Obchodní setkání. Ree pořádá večeři pro přátele, kteří jí pomohli zásobit její nový obchod. Začne s merlíkovým salátem, pak podává květákovou polévku se sýrem a k tomu pořádnou porci mazlavého sýrového chleba s jalapeno. Jako dezert kousky tvarohového dortu se solí a karamelem.
Osadnice XIII (5)
Tequila. Na dnešní jídla Ree použije celou láhev tequilly. V menu je queso fundido noc tequilla, krevetí polévka s tortillou a kapkou dobrých věcí, lesními plody a tequillovým krémem. A samozřejmě koktejl.
Osadnice XIII (6)
Den matek. Dneska si Ree udělá radost. Po italské kuřecí polévce k obědu a višňovém koláči jako dezertu dovolí Ree Laddovi a dětem, aby připravili k večeři steaky z filetů, v troubě pečené brambory a opečený chřest.
Osadnice XIII (7)
Jídla dopředu. Ree připravuje dopředu čtyři sady jídla, naporcovaného a připraveného na cesty. Jakožto večeři šetřící čas připraví pizzu s grilovaným kuřetem a kořeněným zelným salátem, ostrou fritovanou zeleninu, zapečené těstoviny Alfredo se špenátem a plněné papriky.
Osadnice XIX (3)
Jídlo na teď, jídlo na potom. Ree začne den přípravou zdravé a dopředu připravené večeře, a pak nachystá na nějakou snídani do budoucna zavařené palačinky.
Osadnice XIX (4)
Čtyři jídla do ruky. Ree nabídne spoustu přenosných jídel do ruky a čtyři fantastické nápady s tím související pro dospívající kovboje, kolegy, nebo také pro později při uchování v mrazáku.
Guyovy hry s potravinami VII (2)
Babičky a hry s potravinami. Čtyři ostřílené a kurážné babičky předvedou Guyi Fierimu, jak využít vzorky pro jejich verzi oblíbených jídel vnoučat, ukážou své dovednosti šetřit a nakoupit ve slevě, a zjistí, který rodinný recept je nejlepší.
Guyovy hry s potravinami VII (3)
Hvězdy pořadu v nákupních uličkách. Guy Fieri nemá zábrany vyzvat hvězdné šéfkuchaře Madisona Cowana, Elizabeth Falkner, Aarona McCarga, jr., a Michaela Psilakise, aby připravili skvělou večeři za současného použití jídel v plechovce a jídel zmražených.
Guyovy hry s potravinami VII (4)
Hvězdy pořadu: Chyťte nákupní hvězdu. Hvězdy pořadu, kuchaři Ron Ben-Israel, Penny Davidi, Pat Neely a Justin Warner soutěží o výhru 20 000 dolarů pro charitu. Musejí připravit své oblíbené jídlo z Red Light Special a své nejoblíbenější nudlové jídlo z výprodeje.
Guyovy hry s potravinami VII (5)
Hvězdy pořadu a hvězdná jídla. Kulinářští titánové Anne Burrell, Eric Greenspan, Jet Tila a Marcel Vigneron nejsou triky Guye Fieriho zaskočeni, když dojde na kuželky a výběr bizarních ingrediencí pro zdravý oběd. Vítěz se účastní zběsilého nákupu pro charitu.
Guyovy hry s potravinami VII (6)
Hvězdy pořadu: Město chuti čeká na porotce! Guy Fieri prohodí hvězdné strany a porotci Richard Blais, G. Garvin, Beau MacMillan a Aarti Sequeira musejí soutěžit v kuchyni! Vyhrávající porotce zjistí, jaká je ve skutečnosti výzva s názvem Zběsilé nakupování!
Guyova velká sousta XVI (13)
Láska k předkrmům. Guy Fieri ví, že někdy je nejlepší částí jídla předkrm. A tak se k němu připojte, když bude dělat kuřecí nachos s modrým sýrem a dalším příslušenstvím. Následuje prosciutto s modrými olivami!
Guyova velká sousta XVI (1)
Nebezpečný hot dog. Hot dogy jsou pro Guy Fieriho čistou rodinnou klasikou. Základ všech hřišť a rodinných vaření venku, k němuž Guy miluje zelný salát a jablečný koláč. Všechna tři jídla připraví bez omezování, v Guyově vlastním stylu! Nebezpečné hot dogy obalí slaninou a přidá grilované ovocné a kořeněné pochoutky, kyselé zelí se smetanovou brokolicí s fenyklem a koktejl Moonshine Apple Pie.
Velký závod pojízdných bister VII (1)
Rodinná aféra. Šest rodinných týmů se snaží vytvořit dokonalá jídla do parku. Vsadí na nejfrekventovanější místo a průvodce pořadem Tyler Florence jim dá úkol vytvořit pro ně typická menu.
Porazte Bobbyho Flaye XII (5)
Zmrzliny. Herečka Helene Yorke a Alex Guarnaschelli z pořadu Sekáček přemýšlejí, jak porazit Bobbyho Flaye. Přivedou si s sebou jižanského kuchaře Bobbyho Hansena a ze středozápadu Stevena Oakleyho, kteří touží sesadit krále východního pobřeží.
Porazte Bobbyho Flaye XII (6)
Sezóna venkovního grilování. Gail Simmons z pořadu Top Chef a Sunny Anderson z pořadu Kuchyně kují železo proti Bobbymu Flayovi. Pod kotel přiloží kuchař z Brooklynu, Brandon Byrd, a nejlepší kuchař Floridy, Nicolay Adinaguev.
Jídla na otevřeném ohni VII (9)
Jiná úprava texaského grilování. Roger Mooking navštíví dvě bistra ve státě osamělé hvězdy, kde přetvořili tradiční texaská grilovaná jídla do řemeslných kulinářských výtvorů. Ve Fort Worth připraví burger z hrudí
Jídla na otevřeném ohni VII (10)
Vynikající divočák. Roger Mooking pomáhá rozpálit tři ohniště pro grilování mořských plodů a masa ve stylu Jižní Karolíny. Půjde o celého, 68 kg vážícího divočáka, 30 polic vepřových žeber a hromady místních ústřic.
Iron Chef: Zúčtování (6)
Podmořský souboj. Kuchař z New Orleans, Brian Landry, se utká ve vaření s kuchařem z Chicaga, Ryanem McCaskym, když oba využijí dokonale dekadentní ingredienci. Vítěz dostane šanci bojovat s Iron Chefkou Stephanie Izard v podmořském souboji.
Osadnice XIX (3)
Jídlo na teď, jídlo na potom. Ree začne den přípravou zdravé a dopředu připravené večeře, a pak nachystá na nějakou snídani do budoucna zavařené palačinky.
Osadnice XIX (4)
Čtyři jídla do ruky. Ree nabídne spoustu přenosných jídel do ruky a čtyři fantastické nápady s tím související pro dospívající kovboje, kolegy, nebo také pro později při uchování v mrazáku.
Guyova velká sousta XI (10)
Jídla ze zadních dvorků: kuřecí tikka masala. Guy doma připravuje oblíbená indická jídla. Po svém připraví kuřecí tikka masalu s extra šťavnatým kuřetem v krémové rajské omáčce, podávanou s basmati rýží s citrónem a zázvorem. Opečený květák a cizrna jsou novými favority.
Guyova velká sousta XI (11)
Jídla ze zadních dvorků: casserole s chorizem a polentou. Guy Fieri vaří krémovou polentu, kterou má ráda jeho manželka. Použije ji na vrstvy do lasagní s domácím chorizem, sýrem a jemně restovanou zeleninou. Jako příloha kapustový salát s mandlemi Marcona.
Guyova velká sousta XI (12)
Jídla ze zadních dvorků: stromboli a shake nápoje. Guy Fieri přivádí do kuchyně malé šéfkuchaře, aby si užili zábavu při vaření. Budou muset zabořit loket hluboko do těsta kvůli stromboli s omáčkou marinara, a se zeleninou si také užijí, když budou dělat vlastní plátky kapusty s citrónem.
Guyova velká sousta XI (13)
Jídla ze zadních dvorků: dušená vepřová nožička. Guy podává úchvatná jídla včetně křupavých dušených vepřových nožiček se smaženou kaparou a citrónovou gremolata, jež je předkrmem i pro oči, a jako přílohu opečené kousky papriček jalapeno s česnekem a sýrem.
Guyova velká sousta XII (1)
Guy má malé jehně. Guy Fieri rožní šťavnaté jehněčí kýty na masový sendvič. Mezitím se dělají křupavé brambory s česnekem a čerstvé fenyklové bruselské kapusty, které vše mistrně obohatí.
Guyova velká sousta XII (2)
Těstoviny, pro něž byste umřeli. Guy Fieri vaří těstoviny s masem a kapustou, česnekem a další zeleninou, trochou chilli a kousky kuřecího masa s parmezánem. K tomu se servíruje zeleninová polévka s pita chleby s česnekem, což jsou zbytky munice tohoto výbušného jídla.
Guyova velká sousta XII (3)
Kuře ve vafli. Guy obrátí naruby recept na kuře a vafle! Připraví dozlatova upečené vafle, plněné po okraj kousky kuřecího masa a papričkami, podávané s křupavými kuřecími prsními řízky a kořeněnou javorovou šťávou, zelným salátem coleslaw a domácí omáčkou.
Guyova velká sousta XII (4)
Guyovo retro. Guy Fieri vyzkouší moderní prvky na oblíbených retro jídlech. Připraví osvěžující krémové tetrazzini, pokryté křupavou strouhankou, a jako salát pak sázené krevety se salátem Bohyně, společně s dalšími krevetami servírovanými jako před lety.
Guyova velká sousta XII (5)
Guy říká tamale. Guy Fieri nabízí speciální jižanská jídla. Jedno Guyovo tamale je plněné kraby a krevetami, zatímco sladké skořicové tamale jablky, karamelem a zmrzlinou. Salát Numero Uno obsahuje čerstvé a uspokojující chutě jako doplněk.
Guyova velká sousta XII (6)
Vepřové brie. Guy Fieri se tentokrát vrhne na svůj oblíbený protein – vepřové. Jeho brie z dušené vepřové kotlety je šťavnaté, a servíruje se s ještě bublajícím sýrem brie. Jako příloha salát Farro Out z pšenice farro.
Osadnice XIX (3)
Jídlo na teď, jídlo na potom. Ree začne den přípravou zdravé a dopředu připravené večeře, a pak nachystá na nějakou snídani do budoucna zavařené palačinky.
Osadnice XIX (4)
Čtyři jídla do ruky. Ree nabídne spoustu přenosných jídel do ruky a čtyři fantastické nápady s tím související pro dospívající kovboje, kolegy, nebo také pro později při uchování v mrazáku.
Guyova velká sousta XVI (13)
Láska k předkrmům. Guy Fieri ví, že někdy je nejlepší částí jídla předkrm. A tak se k němu připojte, když bude dělat kuřecí nachos s modrým sýrem a dalším příslušenstvím. Následuje prosciutto s modrými olivami!
Guyova velká sousta XVI (1)
Nebezpečný hot dog. Hot dogy jsou pro Guy Fieriho čistou rodinnou klasikou. Základ všech hřišť a rodinných vaření venku, k němuž Guy miluje zelný salát a jablečný koláč. Všechna tři jídla připraví bez omezování, v Guyově vlastním stylu! Nebezpečné hot dogy obalí slaninou a přidá grilované ovocné a kořeněné pochoutky, kyselé zelí se smetanovou brokolicí s fenyklem a koktejl Moonshine Apple Pie.
Velký závod pojízdných bister VII (1)
Rodinná aféra. Šest rodinných týmů se snaží vytvořit dokonalá jídla do parku. Vsadí na nejfrekventovanější místo a průvodce pořadem Tyler Florence jim dá úkol vytvořit pro ně typická menu.
Porazte Bobbyho Flaye XII (5)
Zmrzliny. Herečka Helene Yorke a Alex Guarnaschelli z pořadu Sekáček přemýšlejí, jak porazit Bobbyho Flaye. Přivedou si s sebou jižanského kuchaře Bobbyho Hansena a ze středozápadu Stevena Oakleyho, kteří touží sesadit krále východního pobřeží.
Porazte Bobbyho Flaye XII (6)
Sezóna venkovního grilování. Gail Simmons z pořadu Top Chef a Sunny Anderson z pořadu Kuchyně kují železo proti Bobbymu Flayovi. Pod kotel přiloží kuchař z Brooklynu, Brandon Byrd, a nejlepší kuchař Floridy, Nicolay Adinaguev.
Jídla na otevřeném ohni VII (9)
Jiná úprava texaského grilování. Roger Mooking navštíví dvě bistra ve státě osamělé hvězdy, kde přetvořili tradiční texaská grilovaná jídla do řemeslných kulinářských výtvorů. Ve Fort Worth připraví burger z hrudí
Jídla na otevřeném ohni VII (10)
Vynikající divočák. Roger Mooking pomáhá rozpálit tři ohniště pro grilování mořských plodů a masa ve stylu Jižní Karolíny. Půjde o celého, 68 kg vážícího divočáka, 30 polic vepřových žeber a hromady místních ústřic.
Iron Chef: Zúčtování (6)
Podmořský souboj. Kuchař z New Orleans, Brian Landry, se utká ve vaření s kuchařem z Chicaga, Ryanem McCaskym, když oba využijí dokonale dekadentní ingredienci. Vítěz dostane šanci bojovat s Iron Chefkou Stephanie Izard v podmořském souboji.
