
Food Network
Food Network od do
Sekáček XIX (8)
Čtyři otcové. Aby na ně byly děti hrdé, rozhodnou se čtyři otcové soutěžit v kuchyni Sekáčku. Ale jak se svátečně vařící otcové vyrovnají v kole věnovaném předkrmu s rybou, slanými bramborovými chipsy a s octem?
Sekáček XIX (9)
Turnaj hvězd Sekáčku: Sportovní hvězdy! Čtyři atleti, Brandi Chastain, Jackie Joyner-Kersee, Greg Louganis a Charles Oakley přinesou svou divokost a vášeň do kuchyně Sekáčku v první části pětidílné soutěže hvězd o 50 000 dolarů.
Sekáček XIX (10)
Turnaj hvězd Sekáčku: Rachael vs. Guy! Čtyřmi soutěžícími ve druhé části Turnaje hvězd jsou veteráni kuchařských soutěží: Až na to, že Coolio, Lou Diamond Phillips, Penn Jillette a Carnie Wilson nikdy nevstoupili do kuchyně Sekáčku!
Sekáček XIX (11)
Turnaj hvězd Sekáčku: Komici! Zábavu do kuchyně Sekáčku přinesou Sinbad, Tommy Davidson, Robert Wuhl a Gillian Vigman a zasoutěží si o možnost vyhrát ve finále 50 000 dolarů.
Sekáček XIX (12)
Turnaj hvězd Sekáčku: Herci! Ve finále charitativního turnaje s výhru 55 000 dolarů zbývá už jen jedno jediné místo a herci Lucas Grabeel, Michael Imperioli, Peter Scolari a Tasha Smith se statečně ujmou svých rolí šéfkuchařů. Ale kdo bude posledním finalistou?
Giada doma VI (2)
Grilování s Bobbym. Giada De Laurentiis pozve Bobbyho Flaye na den zábavy v kuchyni.
Giada doma VI (3)
Dim Sum. Giada De Laurentiis připravuje dim sum menu inspirované její nedávnou cestou do Hongkongu.
Sekáček junior VI (6)
Děti se sekáčky. Mladí kuchaři musejí v kole pro předkrm ukázat svou sílu, když dojde na spárování čerstvé zeleniny a nakládaného ovoce. Kuchařka a majitelka restaurace Shannnon Allen se připojí k dalším porotcům, Chrisu Santosovi a Marcusu Samuelssonovi.
Giada doma VI (2)
Grilování s Bobbym. Giada De Laurentiis pozve Bobbyho Flaye na den zábavy v kuchyni.
Giada doma VI (3)
Dim Sum. Giada De Laurentiis připravuje dim sum menu inspirované její nedávnou cestou do Hongkongu.
Osadnice XVII (2)
Pizza podle Ree. Toto je pizza revoluce v rančerském stylu se čtyřmi novými a skvělými nápady. Ree upeče na oběd se svou dcerou mini pizzy s květákem, a později směs dvou oblíbených mas na úchvatné pizze s kuřaty, bylinkami a salátem Caesar.
Osadnice XVII (3)
Pohotovostní balíček. Ree Drummond se podělí o základy pohotovostních balíčků a jeden přímo sestaví pro svého vysokoškoláka Alexe. Zabalí zcela delikátní piškotový citronový koláč s malinami a své vlastní skořicové placky.
Dětský šampionát v pečení II (7)
Podvodné dezerty 2.0. Nejoblíbenější výzva Dětského šampionátu v pečení z prvníé sezóny se vrací, avšak s mírnou obměnou. Čtyři zbývající dětští pekaři musejí připravit dezert, který vypadá jako jiné běžné jídlo, a také vytvořit lahodný cupcake.
Hledači dortů II (2)
Žádné dorty na palubě. Jen pár týdnů před svatbou Geoffa a Brittany v jejím okázalém rodinném domě na řece Potomac, se pár nedokáže shodnout na dokonalém dortu. Geoff chce námořní tematiku, zatímco Britanny něco zcela elegantního.
Hledači dortů II (3)
Dvojí krása. Identická dvojčata Delpha a Delerice pořádají opulentní narozeninový večírek a hledají dokonalý dort. Ale i když se o vše dělí, chutě sestry rozhodně nemají podobné.
Guyova velká sousta XVI (13)
Láska k předkrmům. Guy Fieri ví, že někdy je nejlepší částí jídla předkrm. A tak se k němu připojte, když bude dělat kuřecí nachos s modrým sýrem a dalším příslušenstvím. Následuje prosciutto s modrými olivami!
Guyova velká sousta XVI (1)
Nebezpečný hot dog. Hot dogy jsou pro Guy Fieriho čistou rodinnou klasikou. Základ všech hřišť a rodinných vaření venku, k němuž Guy miluje zelný salát a jablečný koláč. Všechna tři jídla připraví bez omezování, v Guyově vlastním stylu! Nebezpečné hot dogy obalí slaninou a přidá grilované ovocné a kořeněné pochoutky, kyselé zelí se smetanovou brokolicí s fenyklem a koktejl Moonshine Apple Pie.
Velký závod pojízdných bister VII (1)
Rodinná aféra. Šest rodinných týmů se snaží vytvořit dokonalá jídla do parku. Vsadí na nejfrekventovanější místo a průvodce pořadem Tyler Florence jim dá úkol vytvořit pro ně typická menu.
Kuchyně XII (3)
Levné vaření. Jeff Mauro připraví delikátní pomalu vařené hovězí z konzervy, jež si Katie Lee a Geoffrey Zakarian rozloží na snídani a oběd, a pak se zastaví restauratér Spike Mendelsohn, aby namíchal džbánek černé sangrie.
Osadnice XIII (6)
Den matek. Dneska si Ree udělá radost. Po italské kuřecí polévce k obědu a višňovém koláči jako dezertu dovolí Ree Laddovi a dětem, aby připravili k večeři steaky z filetů, v troubě pečené brambory a opečený chřest.
Osadnice XIII (7)
Jídla dopředu. Ree připravuje dopředu čtyři sady jídla, naporcovaného a připraveného na cesty. Jakožto večeři šetřící čas připraví pizzu s grilovaným kuřetem a kořeněným zelným salátem, ostrou fritovanou zeleninu, zapečené těstoviny Alfredo se špenátem a plněné papriky.
Sekáček XIX (12)
Turnaj hvězd Sekáčku: Herci! Ve finále charitativního turnaje s výhru 55 000 dolarů zbývá už jen jedno jediné místo a herci Lucas Grabeel, Michael Imperioli, Peter Scolari a Tasha Smith se statečně ujmou svých rolí šéfkuchařů. Ale kdo bude posledním finalistou?
Guyova velká sousta XII (5)
Guy říká tamale. Guy Fieri nabízí speciální jižanská jídla. Jedno Guyovo tamale je plněné kraby a krevetami, zatímco sladké skořicové tamale jablky, karamelem a zmrzlinou. Salát Numero Uno obsahuje čerstvé a uspokojující chutě jako doplněk.
Guyova velká sousta XII (6)
Vepřové brie. Guy Fieri se tentokrát vrhne na svůj oblíbený protein – vepřové. Jeho brie z dušené vepřové kotlety je šťavnaté, a servíruje se s ještě bublajícím sýrem brie. Jako příloha salát Farro Out z pšenice farro.
Pečení s Annou Olson IV (1)
Čajové pečivo. Kuchařka Anna Olson upeče delikátní čajové pečivo. Mezi těmito malými pochoutkami najdeme čajové koláčky, sušenky a dortíčky — vše dost malé, aby se vešlo na talířek.
Pečení s Annou Olson IV (2)
Sirupové dezerty. Kuchařka Anna Olson prozkoumá svět dezertů se sladkými sirupy. Předvede, jak připravit klasiky z Quebecu, Řecka a Itálie.
Sledování restaurací II (12)
Moje velká, tlustá a řecká noční můra. Willie pomáhá Spirovi, majiteli Athena Mediterranean Cuisine. Zákazníci mu ubývají a recenze odkazují na neprofesionální služby a naznačují, že občas je podnikání a rodina špatným mixem.
Kuchyně XII (3)
Levné vaření. Jeff Mauro připraví delikátní pomalu vařené hovězí z konzervy, jež si Katie Lee a Geoffrey Zakarian rozloží na snídani a oběd, a pak se zastaví restauratér Spike Mendelsohn, aby namíchal džbánek černé sangrie.
Osadnice XIII (6)
Den matek. Dneska si Ree udělá radost. Po italské kuřecí polévce k obědu a višňovém koláči jako dezertu dovolí Ree Laddovi a dětem, aby připravili k večeři steaky z filetů, v troubě pečené brambory a opečený chřest.
Osadnice XIII (7)
Jídla dopředu. Ree připravuje dopředu čtyři sady jídla, naporcovaného a připraveného na cesty. Jakožto večeři šetřící čas připraví pizzu s grilovaným kuřetem a kořeněným zelným salátem, ostrou fritovanou zeleninu, zapečené těstoviny Alfredo se špenátem a plněné papriky.
Sekáček XIX (12)
Turnaj hvězd Sekáčku: Herci! Ve finále charitativního turnaje s výhru 55 000 dolarů zbývá už jen jedno jediné místo a herci Lucas Grabeel, Michael Imperioli, Peter Scolari a Tasha Smith se statečně ujmou svých rolí šéfkuchařů. Ale kdo bude posledním finalistou?
Guyova velká sousta XII (5)
Guy říká tamale. Guy Fieri nabízí speciální jižanská jídla. Jedno Guyovo tamale je plněné kraby a krevetami, zatímco sladké skořicové tamale jablky, karamelem a zmrzlinou. Salát Numero Uno obsahuje čerstvé a uspokojující chutě jako doplněk.
Guyova velká sousta XII (6)
Vepřové brie. Guy Fieri se tentokrát vrhne na svůj oblíbený protein – vepřové. Jeho brie z dušené vepřové kotlety je šťavnaté, a servíruje se s ještě bublajícím sýrem brie. Jako příloha salát Farro Out z pšenice farro.
Plážové zákusky s Katie Lee III (3)
Tybee Island. Katie Lee míří do Tybee Island v Georgii, bariérového ostrova necelých 30 km jihovýchodně od kulinářské mekky Savannah. Představí „kančí křidýlka“, místní verzi kuřecích, kde se jen kuře vymění za vepřové, a potopí se pro pár ústřic.
Plážové zákusky s Katie Lee III (4)
Bahamy. Katie Lee si vyjede u pobřeží Floridy na nejpřístupnější, nejobydlenější a na jídlo nejvíce zaměřený ostrov v Bahamách, New Providence, a do města Nassau.
Bobby Flay a jeho vášeň pro grilování III (13)
Čerstvé a zdravé grilování. Bobby vždy myslí na zdraví a tělesnou zdatnost, a tak připraví menu ke grilování, jež je delikátní i zdravé. Toto čerstvé a fit menu zahrnuje grilovaného pstruha, ratatouille s kuskusem a pestem, salát s broskvemi a rajčaty a koktejly z ledového čaje.
Grilující taťkové (1)
Velká jídla pro děti s láskou. Grilující taťkové začnou svou dobrodružnou a delikátní cestu hledáním nadprůměrných verzí jídel, která jejich děti zcela milují. V Portlandu najdou The Grilled Cheese Grill, kde je hvězdným hráčem oblíbený sendvič kohokoliv.
Kuchyně XII (4)
Den finále. V Kuchyni je dnes herní den a hosté se podělí o skvělé nápady na skvělý herní večírek, například epický italský sendvič na tři způsoby. Katie Lee se také podělí o tajemství dipu s chilli a sýrem z pánve.
Osadnice XIII (8)
Vypalování pastvin. Je léto, a tak Ladd vypaluje pastviny a Ree připravuje jídlo na dva dny dopředu – kořeněné kuře jerk, burritos se steaky a fazolemi a křupavý salát s kukuřicí. Šťavnaté grilované broskve a ananasy pak jako dezert!
Osadnice XIII (9)
Předváděčka pro lahůdkářství. Ree Drummond zkouší recepty pro své lahůdkářství a nechá své přátele, aby si vybrali, která verze nakonec skončí v nabídce. Nejprve je zde základní kuřecí salát s hroznovým vínem a proti němu salát s kari kuřaty a hrozinkami.
Sekáček XIX (13)
Turnaj hvězd Sekáčku: Finále! Čtyři úžasní finalisté otevřou první koš a dostanou malý zákusek a studený dezert. Poslední tři celebrity se utkají o 50 000 dolarů, ale kdo z nich bude mít štěstí s kachnou v koši na hlavní jídlo?
Guyova velká sousta XII (7)
Žebírka, omáčka romesco a rum. Guy Fieri servíruje masitá jídla ve španělském stylu. Vepřová žebírka se solí a pepřem a omáčkou romesco uspokojí všechny fanoušky žebírek, zatímco masové koule OU812 potěší sladkou i pikantní chutí říznutou rumem s ananasem.
Guyova velká sousta XII (8)
Pochoutky z boku. Guy Fieri volí taktiku z boku – tedy steak z boku, aby bylo jasno. Cik cak naplní steak karamelizovanou cibulkou, pepřem, rajčaty a sýrem, a pak peče do šťavnaté dokonalosti. Jako přílohu připraví salát z červené čočky.
Guyova velká sousta XVII (1)
Italiano Al Fresco. Klíčem ke zdraví je umírněnost, a tak Guy Fieri servíruje vyvážená italská jídla s ovocem, zeleninou a samozřejmě těstovinami!
Guyova velká sousta XVII (2)
Černý a modrý burger. Guy Fieri oslavuje se šéfkuchařem Justinem Wanglerem v okrese Sonoma. Jejich variace klasických burgerů, hranolek a shakeů nabídne v menu černé a modré burgery plněné modrým sýrem, servírované s hranolky na červeném víně a babiččiným rajčatovým salátem.
Velký závod pojízdných bister VII (2)
Jahody pro zajímavost. Zbývající rodiny musejí ve svých menu použít jahody. Jeden tým poprosí příbuzné, aby sehnali zákazníky. Napětí roste, když se jeden tým nedokáže zorganizovat.
Hvězdy Food Network XI (9)
Živé TV vysílání. Po uvaření a představení jídla podle zadaného tématu připraví finalisté jídlo a uvedou svůj vlastní kousek vysílacího času během živého pořadu.
Dětský šampionát v pečení II (7)
Podvodné dezerty 2.0. Nejoblíbenější výzva Dětského šampionátu v pečení z prvníé sezóny se vrací, avšak s mírnou obměnou. Čtyři zbývající dětští pekaři musejí připravit dezert, který vypadá jako jiné běžné jídlo, a také vytvořit lahodný cupcake.
Hledači dortů II (2)
Žádné dorty na palubě. Jen pár týdnů před svatbou Geoffa a Brittany v jejím okázalém rodinném domě na řece Potomac, se pár nedokáže shodnout na dokonalém dortu. Geoff chce námořní tematiku, zatímco Britanny něco zcela elegantního.
Hledači dortů II (3)
Dvojí krása. Identická dvojčata Delpha a Delerice pořádají opulentní narozeninový večírek a hledají dokonalý dort. Ale i když se o vše dělí, chutě sestry rozhodně nemají podobné.
Kuchyně XII (4)
Den finále. V Kuchyni je dnes herní den a hosté se podělí o skvělé nápady na skvělý herní večírek, například epický italský sendvič na tři způsoby. Katie Lee se také podělí o tajemství dipu s chilli a sýrem z pánve.
Osadnice XIII (8)
Vypalování pastvin. Je léto, a tak Ladd vypaluje pastviny a Ree připravuje jídlo na dva dny dopředu – kořeněné kuře jerk, burritos se steaky a fazolemi a křupavý salát s kukuřicí. Šťavnaté grilované broskve a ananasy pak jako dezert!
Osadnice XIII (9)
Předváděčka pro lahůdkářství. Ree Drummond zkouší recepty pro své lahůdkářství a nechá své přátele, aby si vybrali, která verze nakonec skončí v nabídce. Nejprve je zde základní kuřecí salát s hroznovým vínem a proti němu salát s kari kuřaty a hrozinkami.
Sekáček XIX (13)
Turnaj hvězd Sekáčku: Finále! Čtyři úžasní finalisté otevřou první koš a dostanou malý zákusek a studený dezert. Poslední tři celebrity se utkají o 50 000 dolarů, ale kdo z nich bude mít štěstí s kachnou v koši na hlavní jídlo?
Guyova velká sousta XII (7)
Žebírka, omáčka romesco a rum. Guy Fieri servíruje masitá jídla ve španělském stylu. Vepřová žebírka se solí a pepřem a omáčkou romesco uspokojí všechny fanoušky žebírek, zatímco masové koule OU812 potěší sladkou i pikantní chutí říznutou rumem s ananasem.
Guyova velká sousta XII (8)
Pochoutky z boku. Guy Fieri volí taktiku z boku – tedy steak z boku, aby bylo jasno. Cik cak naplní steak karamelizovanou cibulkou, pepřem, rajčaty a sýrem, a pak peče do šťavnaté dokonalosti. Jako přílohu připraví salát z červené čočky.
Pečení s Annou Olson IV (1)
Čajové pečivo. Kuchařka Anna Olson upeče delikátní čajové pečivo. Mezi těmito malými pochoutkami najdeme čajové koláčky, sušenky a dortíčky — vše dost malé, aby se vešlo na talířek.
Pečení s Annou Olson IV (2)
Sirupové dezerty. Kuchařka Anna Olson prozkoumá svět dezertů se sladkými sirupy. Předvede, jak připravit klasiky z Quebecu, Řecka a Itálie.
Sledování restaurací II (12)
Moje velká, tlustá a řecká noční můra. Willie pomáhá Spirovi, majiteli Athena Mediterranean Cuisine. Zákazníci mu ubývají a recenze odkazují na neprofesionální služby a naznačují, že občas je podnikání a rodina špatným mixem.
Plážové zákusky s Katie Lee III (3)
Tybee Island. Katie Lee míří do Tybee Island v Georgii, bariérového ostrova necelých 30 km jihovýchodně od kulinářské mekky Savannah. Představí „kančí křidýlka“, místní verzi kuřecích, kde se jen kuře vymění za vepřové, a potopí se pro pár ústřic.
