• Food Network

    • Food Network od do

      • Jídla na otevřeném ohni VII (11)

        Texaské grilování v Georgii. Roger Mooking je ve státě broskví, kde navštíví samouka, který udí a griluje v texaském stylu. V Atlantě naloží gril a udírnu hrudím a boloňským salámem a v Augustě připraví v kotli dušené maso Brunswick.

      • Jídla na otevřeném ohni VII (12)

        Rozpalte latinský oheň. Roger Mooking rozpálí Latinskou Amerikou inspirované ohně ve Floridě a Georgii. Setká se s výrobcem argentinských grilů a společně opečou celá jehňata. Pak připraví empanadas s dušenými vepřovými líčky v těstě ze zelených banánů.

      • Hvězdy Food Network XI (10)

        Životní jídlo a piloti. Vítěz Hvězdné záchrany se znovu vrátí do soutěže a zbývající čtyři finalisté si vyberou každý jednoho kuchaře na omáčky z vyřazených soutěžících, aby jim pomohl připravit nejlepší a životní jídlo.

      • Guyova velká sousta XVII (1)

        Italiano Al Fresco. Klíčem ke zdraví je umírněnost, a tak Guy Fieri servíruje vyvážená italská jídla s ovocem, zeleninou a samozřejmě těstovinami!

      • Guyova velká sousta XVII (2)

        Černý a modrý burger. Guy Fieri oslavuje se šéfkuchařem Justinem Wanglerem v okrese Sonoma. Jejich variace klasických burgerů, hranolek a shakeů nabídne v menu černé a modré burgery plněné modrým sýrem, servírované s hranolky na červeném víně a babiččiným rajčatovým salátem.

      • Velký závod pojízdných bister VII (2)

        Jahody pro zajímavost. Zbývající rodiny musejí ve svých menu použít jahody. Jeden tým poprosí příbuzné, aby sehnali zákazníky. Napětí roste, když se jeden tým nedokáže zorganizovat.

      • Kuchyně XII (5)

        Vaše objednávky! Geoffrey Zakarian se podělí o své tipy na delikátní krevetí scrampi a mistr restauratér Deuki Hong a Dos Toros Brothers se zastaví, aby předvedli své recepty na pomalé vaření u korejských žebírek nebo steakových quesadill.

      • Osadnice XIII (10)

        Oprava plotu, oprava oběda. Ladd a kovboj Tim venku opravují ploty, a tak jim Ree připraví jejich oblíbený tex–mex oběd! Jsou zde quesadillas s žebírky, kořeněné fazole pinto, taco s rančerským salátem a jablečné plátky na pánvi.

      • Osadnice XIII (11)

        Dobrá práce, tati. Ree oslavuje otcův odchod do důchodu jeho oblíbenými jídly. Je zde pomalu vařené hovězí po burgundsku, casserole s krémovým sýrem, velmi chutné opečené zelené fazolky a rozkošné miniaturní bábovky s čokoládou a višněmi.

      • Sekáček XXIV (1)

        Šlachovité cíle. Kuchaři dostanou v koši na předkrm koule hovězích šlach, doslova pěkně tuhou ingredienci. Pak kuchaři musejí pro dezert karamelizovat cibulku, a poslední dva soutěžící žádají v posledním kole víc času.

      • Guyova velká sousta XII (9)

        Tacos s mořskými plody s masem. Guy Fieri rozpálí gril kvůli… taco noci? Guy ogriluje krevety pro tacos, a doplní grilovanými kukuřičnými tortillami. Také udělá hovězí enchilada tacos a jako přílohu černé fazole zvolna vařené s chutnou klobáskou chorizo.

      • Guyova velká sousta XII (10)

        Hovězí a rýže pohodičce blíže. Guy Fieri oslavuje svá oblíbená korejská jídla a připraví žebírka v soulském stylu s rýží, hrnec zvolna vařeného dušeného hovězího a dušenou rýži.

      • Pečení s Annou Olson IV (3)

        Čokoládové pralinky. Kuchařka Anna Olson se podělí o své tajemství na přípravu jemných a bohatých pralinek. Využije principy přípravy, díky nimž nachystá dekadentní čokoládové dezerty.

      • Pečení s Annou Olson IV (4)

        Pikantní pečivo. Kuchařka Anna Olson se ponoří do delikátního světa pikantního pečiva. Upeče řeckou spanakopitu, argentinské hovězí empanadas a chorvatský sýrový burek.

      • Sledování restaurací II (13)

        Banda rozmazlených spratků. Willie jede do Joey D’s Pizzeria, aby pomohl majiteli ukončit rodinné drama, které ničí jeho podnikání. Pokud Willie Joeymu nepomůže držet rodinu na uzdě, mohl by ztratit všechno.

      • Plážové zákusky s Katie Lee III (5)

        Pobřeží Jižní Karolíny. V Jižní Karolíně Katie objeví restauraci, která vábí skeptiky svou typickou plážovou stravou a proměnami dokonalé korejské kuchyně. Snídaňové bistro promění Katie v oddaného fanouška poté, co ochutná krabí koláčky s vejci Benedikt.

      • Plážové zákusky s Katie Lee III (6)

        Ostrov Catalina. Katie Lee přistává v Catalině a zamíří do historického Mt. Ada na šťavnatý jehněčí burger s vyhlídkou. V Kalifornii vládne místní zelenina a když se spojí s vínem, zjistí Katie, že je dokonce daleko lepší.

      • Grilující taťkové (2)

        Smažením je to prostě úžasné. Výlet pokračuje a Grilující taťkové hledají dál v zemi klasická a sytá jídla, usmažená do překvapivé a neuvěřitelné podoby. V San Francisku si naplní břicha nejlepší fritovanou pizzou na světě.

      • Grilující taťkové (3)

        Rána jsou lepší s pochoutkami. Grilující taťkové jsou na lovu špičkových snídaní. První zastávkou je La Waffleria v Albuquerque, kde si dají rančerské vafle vyrobené od základů na místě z modré kukuřice, okořeněné chilli a zalité uzenou omáčkou.

      • Guyovy hry s potravinami VII (8)

        Turnaj šampionů: 2. část. Čtyři vracející se šampioni zkoušejí potvrdit, že jejich první výhra nebyla náhodná. Připraví snídani ze zmražené kapusty a kumkvatu, poté zdravý sendvič s přílohou z nákupních uliček s lichým číslem, a nakonec spěchají v honu na olivy.

      • Kuchyně XII (5)

        Vaše objednávky! Geoffrey Zakarian se podělí o své tipy na delikátní krevetí scrampi a mistr restauratér Deuki Hong a Dos Toros Brothers se zastaví, aby předvedli své recepty na pomalé vaření u korejských žebírek nebo steakových quesadill.

      • Osadnice XIII (10)

        Oprava plotu, oprava oběda. Ladd a kovboj Tim venku opravují ploty, a tak jim Ree připraví jejich oblíbený tex–mex oběd! Jsou zde quesadillas s žebírky, kořeněné fazole pinto, taco s rančerským salátem a jablečné plátky na pánvi.

      • Osadnice XIII (11)

        Dobrá práce, tati. Ree oslavuje otcův odchod do důchodu jeho oblíbenými jídly. Je zde pomalu vařené hovězí po burgundsku, casserole s krémovým sýrem, velmi chutné opečené zelené fazolky a rozkošné miniaturní bábovky s čokoládou a višněmi.

      • Sekáček XXIV (1)

        Šlachovité cíle. Kuchaři dostanou v koši na předkrm koule hovězích šlach, doslova pěkně tuhou ingredienci. Pak kuchaři musejí pro dezert karamelizovat cibulku, a poslední dva soutěžící žádají v posledním kole víc času.

      • Guyova velká sousta XII (9)

        Tacos s mořskými plody s masem. Guy Fieri rozpálí gril kvůli… taco noci? Guy ogriluje krevety pro tacos, a doplní grilovanými kukuřičnými tortillami. Také udělá hovězí enchilada tacos a jako přílohu černé fazole zvolna vařené s chutnou klobáskou chorizo.

      • Guyova velká sousta XII (10)

        Hovězí a rýže pohodičce blíže. Guy Fieri oslavuje svá oblíbená korejská jídla a připraví žebírka v soulském stylu s rýží, hrnec zvolna vařeného dušeného hovězího a dušenou rýži.

      • Pečení s Annou Olson IV (5)

        Cukrářské piškoty a čtyřhránky. Kuchařka Anna Olson předvede, jak proměnit tyčinku nebo čtvereček na elegantní dezert, když upeče různými styly tři delikatesy.

      • Pečení s Annou Olson IV (6)

        Předělávky. Kuchařka Anna Olson má nostalgickou náladu, a tak upeče delikátní předělávky klasik. Začne jednoduchou a zakončí velkolepou pochoutkou.

      • Sledování restaurací III (1)

        Třikrát, a dost! Willie pomáhá Mohammadovi, majiteli perské restaurace Shiraz, který byl už dvakrát donucen opustit tento druh podnikání. Ale Willie zjistí, že problémů v Shiraz může být víc, než kolik je schopen napravit.

      • Kuchyně XII (5)

        Vaše objednávky! Geoffrey Zakarian se podělí o své tipy na delikátní krevetí scrampi a mistr restauratér Deuki Hong a Dos Toros Brothers se zastaví, aby předvedli své recepty na pomalé vaření u korejských žebírek nebo steakových quesadill.

      • Osadnice XIII (10)

        Oprava plotu, oprava oběda. Ladd a kovboj Tim venku opravují ploty, a tak jim Ree připraví jejich oblíbený tex–mex oběd! Jsou zde quesadillas s žebírky, kořeněné fazole pinto, taco s rančerským salátem a jablečné plátky na pánvi.

      • Osadnice XIII (11)

        Dobrá práce, tati. Ree oslavuje otcův odchod do důchodu jeho oblíbenými jídly. Je zde pomalu vařené hovězí po burgundsku, casserole s krémovým sýrem, velmi chutné opečené zelené fazolky a rozkošné miniaturní bábovky s čokoládou a višněmi.

      • Sekáček XXIV (1)

        Šlachovité cíle. Kuchaři dostanou v koši na předkrm koule hovězích šlach, doslova pěkně tuhou ingredienci. Pak kuchaři musejí pro dezert karamelizovat cibulku, a poslední dva soutěžící žádají v posledním kole víc času.

      • Guyova velká sousta XII (9)

        Tacos s mořskými plody s masem. Guy Fieri rozpálí gril kvůli… taco noci? Guy ogriluje krevety pro tacos, a doplní grilovanými kukuřičnými tortillami. Také udělá hovězí enchilada tacos a jako přílohu černé fazole zvolna vařené s chutnou klobáskou chorizo.

      • Guyova velká sousta XII (10)

        Hovězí a rýže pohodičce blíže. Guy Fieri oslavuje svá oblíbená korejská jídla a připraví žebírka v soulském stylu s rýží, hrnec zvolna vařeného dušeného hovězího a dušenou rýži.

      • Giada na pláži (1)

        Italské mořské plody s masem. Giada a její hosté na víkend grilují na pláži na oslavu léta. V menu najdeme salát s grilovanými švestkami, salát s pikantním melounem, grilovaným steakem z hovězí veverky s bylinkovou omáčkou a grilovaného platýse s olivovým dipem bagna cauda.

      • Giada na pláži (2)

        Aperitiv při západu slunce. Giada De Laurentiis si užívá letní západ slunce italskou šťastnou hodinkou a předkrmy. V menu nabízí pikantní klobásky a brokolicové panini, frittatu s krabem a bramborami, mostarda s hroznovým vínem a červenou cibulí a růžový spritz.

      • Grilující taťkové (4)

        Ne až tak obyčejné klasiky. Klasická jídla v úchvatných variantách mají v menu Grilující taťkové při jejich další cestě za dobrodružstvím napříč Amerikou. První zastávkou je Jackson, kde si taťkové dají sýrové nachos prokládané losím masem.

      • Grilující taťkové (5)

        Jídlo jako vřelé objetí. Grilující taťkové jedou do Minneapolis, kde se klasický kuřecí pot pie mění na pot pie 10 000 jezer s domácím a nadýchaným těstem. Pak zamíří do Austinu za domácím hovězím chili s makarony se sýrem.

      • Kuchyně XII (6)

        Spousta čokolády. Brownie 101 vám nabídne dokonalého průvodce pro přípravu svého oblíbeného typu brownies, pak se tým podívá na největší brownie bomby a zastaví se i odbornice na čokoládu Valerie Gordon, aby připravila delikátní pot de créme.

      • Osadnice XIII (12)

        Jídla za 16 minut: léto. Ree uvaří senzační 16minutová jídla na léto. V menu je losos na koriandru s limetkou, řecké sváteční jídlo, dokonalé těsto s pestem a hráškem a super rychlé nudle s cuketou jakožto samostatné jídlo pro letní večeři.

      • Osadnice XIII (13)

        Kuřata, kuřata, kuřata. Ree uvaří hromadu kuřat, kuřat a ještě dalších kuřat! Představí výhody nákupu ve velkém, když pak připraví tři fantastická jídla: pomalu vařená kuřata s brokolicí, kuřecí koláč a kapustová salát Caesar s kuřaty.

      • Sekáček XXIV (2)

        Zdravé je správné. Kuchaři zjistí, že koše jsou plné zdravých ingrediencí, z nichž budou tvořit delikátní jídla, která nemají moc kalorií. Porotce ohromí jídla z ryb, jež soutěžící připraví.

      • Guyova velká sousta XII (11)

        Noc steaků s tátou. Guy Fieri a jeho táta oba milují dobré steaky, ale také vepřové maso. Aby uspokojili obě chutě, Guy servíruje jemnou hovězí svíčkovou zabalenou ve slanině, a také klasické přílohy ze steakhousů.

      • Guyova velká sousta XII (12)

        Asijské mořské plody s masem. Guy Fieri zkouší svá oblíbená asijská jídla z pevniny i od moře. Z moře: Nudle soba s chilli v miso omáčce a s opečeným sushi tuňákem. Z pevniny: Kořeněná asijská smažená kuřecí křídla, kterých nikdy nebudete mít dost.

      • Iron Chef: Zúčtování (7)

        Souboj plněných a pikantních jídel. Kuchařka z New Yorku, Leah Cohen, vyzve v kuchyňském stadionu rivala z Bostonu, Marcelluse Colemana, a vítěz bude čelit Iron Chefkou Stephanii Izard.

      • Sekáček junior VI (7)

        Hry s kořením. Horko stoupá v této kořeněné soutěži, v níž je porotcem youtuber Tyler Oakley a kuchaři Ching-He Huang a Geoffrey Zakarian. V kole pro předkrm si musejí děti dávat dobrý pozor, protože pracují s velmi pálivými paprikami.

      • Hvězdy Food Network XI (11)

        Máme vítěze. Devět vyřazených finalistů se vrací, aby viděli pilotní díly. Každý se odvysílá a po výběru poroty oznámí prezidentka Food Network, Brooke Johnson, vítěze – novou hvězdu Food Network.

      • Porazte Bobbyho Flaye XII (7)

        Přátelé na všech místech. Přátelé Bobbyho Flaye z východního i západního pobřeží přicházejí nažhaveni, aby ho sesadili! Michael Symon k tomu chce využít šéfkuchařku z New York City, Alex Guarnaschelli, která se utká s kamarádem Jetem Tilou.

      • Porazte Bobbyho Flaye XII (8)

        Příští hvězda Food Network. Alton Brown osloví nedávné vítěze soutěže Hvězda Food Network, Damaris Phillips a Justina Warnera, aby prohnali Bobbyho Flaye v jeho vlastní kuchyni.

      • Jídla na otevřeném ohni VII (11)

        Texaské grilování v Georgii. Roger Mooking je ve státě broskví, kde navštíví samouka, který udí a griluje v texaském stylu. V Atlantě naloží gril a udírnu hrudím a boloňským salámem a v Augustě připraví v kotli dušené maso Brunswick.

      • Jídla na otevřeném ohni VII (12)

        Rozpalte latinský oheň. Roger Mooking rozpálí Latinskou Amerikou inspirované ohně ve Floridě a Georgii. Setká se s výrobcem argentinských grilů a společně opečou celá jehňata. Pak připraví empanadas s dušenými vepřovými líčky v těstě ze zelených banánů.

      • Kuchyně XII (6)

        Spousta čokolády. Brownie 101 vám nabídne dokonalého průvodce pro přípravu svého oblíbeného typu brownies, pak se tým podívá na největší brownie bomby a zastaví se i odbornice na čokoládu Valerie Gordon, aby připravila delikátní pot de créme.

      • Osadnice XIII (12)

        Jídla za 16 minut: léto. Ree uvaří senzační 16minutová jídla na léto. V menu je losos na koriandru s limetkou, řecké sváteční jídlo, dokonalé těsto s pestem a hráškem a super rychlé nudle s cuketou jakožto samostatné jídlo pro letní večeři.

      • Osadnice XIII (13)

        Kuřata, kuřata, kuřata. Ree uvaří hromadu kuřat, kuřat a ještě dalších kuřat! Představí výhody nákupu ve velkém, když pak připraví tři fantastická jídla: pomalu vařená kuřata s brokolicí, kuřecí koláč a kapustová salát Caesar s kuřaty.

      • Sekáček XXIV (2)

        Zdravé je správné. Kuchaři zjistí, že koše jsou plné zdravých ingrediencí, z nichž budou tvořit delikátní jídla, která nemají moc kalorií. Porotce ohromí jídla z ryb, jež soutěžící připraví.

      • Guyova velká sousta XII (11)

        Noc steaků s tátou. Guy Fieri a jeho táta oba milují dobré steaky, ale také vepřové maso. Aby uspokojili obě chutě, Guy servíruje jemnou hovězí svíčkovou zabalenou ve slanině, a také klasické přílohy ze steakhousů.

      • Guyova velká sousta XII (12)

        Asijské mořské plody s masem. Guy Fieri zkouší svá oblíbená asijská jídla z pevniny i od moře. Z moře: Nudle soba s chilli v miso omáčce a s opečeným sushi tuňákem. Z pevniny: Kořeněná asijská smažená kuřecí křídla, kterých nikdy nebudete mít dost.

      • Pečení s Annou Olson IV (5)

        Cukrářské piškoty a čtyřhránky. Kuchařka Anna Olson předvede, jak proměnit tyčinku nebo čtvereček na elegantní dezert, když upeče různými styly tři delikatesy.

      • Pečení s Annou Olson IV (6)

        Předělávky. Kuchařka Anna Olson má nostalgickou náladu, a tak upeče delikátní předělávky klasik. Začne jednoduchou a zakončí velkolepou pochoutkou.

      • Sledování restaurací III (1)

        Třikrát, a dost! Willie pomáhá Mohammadovi, majiteli perské restaurace Shiraz, který byl už dvakrát donucen opustit tento druh podnikání. Ale Willie zjistí, že problémů v Shiraz může být víc, než kolik je schopen napravit.

      • Giada na pláži (1)

        Italské mořské plody s masem. Giada a její hosté na víkend grilují na pláži na oslavu léta. V menu najdeme salát s grilovanými švestkami, salát s pikantním melounem, grilovaným steakem z hovězí veverky s bylinkovou omáčkou a grilovaného platýse s olivovým dipem bagna cauda.