
Food Network
Food Network od do
Sekáček XXIV (5)
Turnaj hvězd: Část 3. Čtyři nové hvězdy vstupují do kuchyně s výhledem na účast ve velkém finále. Musejí spojit španělské jídlo se vzdušným cukrovím, a poté rozsekat velké ingredience a zvládnout trpké ovoce.
Sekáček XXIV (6)
Turnaj hvězd: Část 4. Čtvrtá kvalifikační soutěž Turnaje hvězd Sekáčku nabízí jen jedno místo ve velkém finále. Kdo projde tímto konečným zúčtováním?
Sekáček XXIV (7)
Turnaj hvězd: Velké finále. Porotci se těší, jak si užijí mistrovská jídla, když se výherci kvalifikačních kol Turnaje hvězd vracejí na velké finále. Kdo obdrží nejvyšší charitativní cenu v dějinách Sekáčku?
Sekáček XXIV (8)
Univerzitní výzva. Čtyři univerzitní studenti si dají přestávku od studií, aby si zasoutěžili v kulinářské soutěži. V prvním kole pracují mladí kuchaři se sáčkem mražené zeleniny. Poté univerzitní studenti hledají způsoby, jak využít lehké jídlo, jež se připravuje v mikrovlnce.
Sekáček XXIV (9)
Jídla na kapotě aut. Kuchaři se potýkají s burgery, preclíkovými houskami a ovocnými překvapeními ve svých koších při speciálním večírku Sekáčku s jídly na kapotě aut.
Giada doma VI (6)
Duchařské dobroty. Je Halloween a Giada připravuje strašidelné pochoutky pro děti, aby si užily sváteční večírek na zadním dvorku – dýňové, javorové a slaninové tvarohové koláče, sušenky ve tvaru prstů a klobouky s čokoládovými fíky.
Giada doma VI (7)
Noc v kasinu. Giada De Laurentiis a její manžel Todd pořádají okouzlující noční večírek s kasinem, inspirovaný nedávnou Giadinou návštěvou Monte Carla.
Sekáček junior VI (8)
Venkovní vaření. V této soutěži plné ingrediencí pro grilování na zadním dvorku jsou porotci herečka a zpěvačka Jana Kramer a šéfkuchaři Marc Murphy a Geoffrey Zakarian – a všichni hledají šampiona venkovního vaření v Sekáčku!
Giada doma VII (3)
Giadino korejské grilování. Roy Choi vezme Giadu De Laurentiis na dobrodružnou cestu korejskou čtvrtí v Los Angeles. Pak se Giada vrátí domů a připraví pro své přátele korejské grilované hovězí, ostré sezamové pak choy, vegetariánské korejské nudle a kimči palačinky.
Giada doma VII (4)
Rychlá a snadná jídla. Giada De Laurentiis připraví rychlá a snadná jídla, hotová za pár minut, například kalábrijské těstoviny s chilli, toasty s chňápalem, salát s kapustou a humusem a snadné banány Foster.
Osadnice XVII (6)
Neděle u Chucka a Nan. Celá rodina se sejde na nedělní oběd u příbuzných Ree Drummond ve městě, a sama Ree přinese neuvěřitelná jídla s sebou: ďábelskou slaninu s vejci, velký kotlík vepřového s fazolemi a broskvový koláč ve venkovském stylu.
Osadnice XVII (7)
Polotovary na Díkůvzdání. Ree Drummond využije pár polotovarů nakoupených v obchodě, aby dopředu připravila hostinu na Den díkůvzdání. Nejprve její epický krocan, upečený a naporcovaný dopředu.
Dětský šampionát v pečení II (1)
Koláč á la Mode. Na začátek Dětského šampionátu v pečení se připravte na koláče! Valerie Bertinelli a Duff Goldman požádají při jejich první výzvě nejlepší dětské pekaře v zemi, aby klasické koláče pozvedli na uměleckou úroveň.
Upečeno (3)
New Orleans: Samé dobroty. Tom Papa peče a jí během své cesty po New Orleans v Louisianě. Upeče francouzský chleba a vyzkouší cajunské vepřové klobásy na preclíku a neobvyklé vdolky.
Upečeno (4)
Pečení v Bostonu! Tom Papa navštíví Boston a Cambridge, aby našel nejlepší upečená jídla. Zjistí, jak připravit humrové rolky i tajemství dokonalé krusty na koláči.
Guyova velká sousta XVII (3)
Guyovy prázdniny na grilu. Guy vaří speciální prázdninová jídla pro přátele a rodinu, se zvláštním hostem, šéfkuchařem G. Garvinem. Tihle dva ugrilují krátká žebírka, polentu s krémovým sýrem a červeným pepřem a připraví salát s kapustou a kořenovou zeleninou.
Guyova velká sousta XVII (4)
Hunter jde na vysokou. Tohle je Hunterova noc ve Fieriho domě, protože však leží se zlomenou nohou, potřebuje Guy výpomoc, aby dal dohromady menu s plátky kuřecího masa v křupavých cornflacích a mexické tacos s makaróny a sýrem a čokoládové.
Velký závod pojízdných bister VII (3)
Vaječné dobrodružství. Poslední čtyři rodiny míří do vinařské oblasti Santa Barbary, kde čelí úkolu s pštrosy. Který tým pojízdných bister bude poslán domů?
Kuchyně XII (13)
Bezedná snídaně. Katie Lee zahájí pořad makaróny se sýrem, jež se hodí ke snídani i večeři, a Jeff Mauro připraví dekadentní dort z německé čokolády a francouzského toastu. Šéfkuchař Nick Korbee z Egg Shop se přidá a nachystá zelená vejce se šunkou.
Osadnice XIV (13)
Díkůvzdání s přáteli. Ree s přáteli oslaví Den díkůvzdání krocaní roládou s klobáskou a casserole s pórkem a bramborami. Mezi riskantní přílohy patří opilá omáčka, kozí sýr a sezónní koktejl.
Osadnice XVIII (1)
Jak se drobí sušenky. Je den sušenek a Ree Drummond upeče fantastické čtyři druhy pro přátele a rodinu. Nabídne třeba úchvatné čokoládové biskvity s ledovou mátovou polevou a sněhovými vlnkami z královské glazury.
Sekáček XXIV (9)
Jídla na kapotě aut. Kuchaři se potýkají s burgery, preclíkovými houskami a ovocnými překvapeními ve svých koších při speciálním večírku Sekáčku s jídly na kapotě aut.
Guyova velká sousta XVI (12)
Kuřata podle Guye. Guy Fieri má hodně vzpomínek, když ho učili vařit v jeho raném věku rodiče. Na Den otců Guy zkusí čínská jídla. Udělá dvojitou klasiku ve svých vlastních variantách!
Guyova velká sousta XVI (13)
Láska k předkrmům. Guy Fieri ví, že někdy je nejlepší částí jídla předkrm. A tak se k němu připojte, když bude dělat kuřecí nachos s modrým sýrem a dalším příslušenstvím. Následuje prosciutto s modrými olivami!
Bosá komtesa – zpátky k základům XI (1)
Koktejly a koláčky. K Ině přišli na snídani její kamarádi z Hollywoodu. Podává se ricotta s bobulemi a zázvorovým sirupem, sušenky s čedarem a papričkou jalapeno a kosmopolitní koktejly z rudého pomeranče.
Bosá komtesa – zpátky k základům XI (2)
Jednoduché jako koláč. Ina se podělí o pár tajemství přípravy koláčů s kamarádem, floristou Michaelem. Nejprve jsou zde muffiny s malinami a kukuřicí, pak se o své recepty podělí Michael a připraví vynikající jídla, která vyniknou.
Sledování restaurací III (9)
Kuchyňská mafie. Sestry Kim a Trisha, majitelky Dock’s Clam Bar and Pasta House, čelí zničujícími neúspěchu po hurikánu Sandy. Willie je jejich poslední nadějí na záchranu podnikání, jež jediné znají.
Kuchyně XII (13)
Bezedná snídaně. Katie Lee zahájí pořad makaróny se sýrem, jež se hodí ke snídani i večeři, a Jeff Mauro připraví dekadentní dort z německé čokolády a francouzského toastu. Šéfkuchař Nick Korbee z Egg Shop se přidá a nachystá zelená vejce se šunkou.
Osadnice XIV (13)
Díkůvzdání s přáteli. Ree s přáteli oslaví Den díkůvzdání krocaní roládou s klobáskou a casserole s pórkem a bramborami. Mezi riskantní přílohy patří opilá omáčka, kozí sýr a sezónní koktejl.
Osadnice XVIII (1)
Jak se drobí sušenky. Je den sušenek a Ree Drummond upeče fantastické čtyři druhy pro přátele a rodinu. Nabídne třeba úchvatné čokoládové biskvity s ledovou mátovou polevou a sněhovými vlnkami z královské glazury.
Sekáček XXIV (9)
Jídla na kapotě aut. Kuchaři se potýkají s burgery, preclíkovými houskami a ovocnými překvapeními ve svých koších při speciálním večírku Sekáčku s jídly na kapotě aut.
Guyova velká sousta XVI (12)
Kuřata podle Guye. Guy Fieri má hodně vzpomínek, když ho učili vařit v jeho raném věku rodiče. Na Den otců Guy zkusí čínská jídla. Udělá dvojitou klasiku ve svých vlastních variantách!
Guyova velká sousta XVI (13)
Láska k předkrmům. Guy Fieri ví, že někdy je nejlepší částí jídla předkrm. A tak se k němu připojte, když bude dělat kuřecí nachos s modrým sýrem a dalším příslušenstvím. Následuje prosciutto s modrými olivami!
Jamie Deen doma na večeři (10)
Táta má den volna. Jamie je sám doma na večeři a udělá si radost svými oblíbenými jídly. Co třeba cenami ověnčené Jamieho chilli? Nebo rychlý a snadný chleba z litinové pánve a křupavý sekaný salát.
Jamie Deen doma na večeři II (1)
Mámina zahrada. Jamie Deen nepotřebuje farmářský trh, když je mámina zahrada hned za rohem! Na zahradě Pauly najdeme nejčerstvější zeleninu Jihu, a Jamie zde získá inspiraci pro své jídlo.
Jídla na otevřeném ohni V (10)
Setkáme se v Texasu. Roger zjistí, že v Texasu je všechno větší při grilování 250librové porce hovězího v grilovacím přívěsu na zakázku a 230librového kance ve venkovní jámě se žhavým popelem.
Jídla na otevřeném ohni V (11)
Jedinečné grilovací pojízdné soupravy. Roger hledá opravdu jedinečné grilovací pojízdné soupravy jako třeba v Denveru vynález, jenž dokáže uvařit až 1 000 liber jídla, nebo impozantní pojízdný přívěs v Texasu.
Kuchyně XIII (1)
Oslava jara. Do Kuchyně vplulo jaro a Marcela Valladolid je oslaví chutnými opečenými kousky jehněčího. A také se naučíme nové a přírodní postupy pro zdobení velikonočních vajec nebo jak vytvořit jídlem inspirované kytice.
Osadnice XVIII (2)
Nic nesmí přijít nazmar. Ree Drummond použije zbytky z kuchyně a přemění je na hvězdné pokrmy. Slupky, stonky a kosti určené do odpadu se místo toho změní na křupavé pečené bramborové lupínky, fritované brokolicové stvoly a v úžasný kuřecí vývar.
Osadnice XVIII (3)
Velká hra, velké jídlo! Ree Drummond vaří velké jídlo pro den velkého herního finále. Začne pořádným burgerem, vrstveným sendvičem s vrstvami rychlých a snadných makarónů se třemi druhy sýra, cibulovými kroužky a fantastickým zdobením.
Sekáček XXIV (10)
Divoká jízda. Zábava na karnevalu je tématem tohoto speciálního dílu Sekáčku. Ve znamení toho, co přijde, otevřou kuchaři první koš, aby zjistili, že dvě ze čtyř ingrediencí jsou fritované.
Guyův velký projekt (1)
Potenciální kandidáti. Při prvním cvičení se dostane Guyovi pomoci od šéfkuchaře Alexe Guarnaschelliho a producenta Marka Dissina, aby vyzkoušeli nápady potenciálních kandidátů, co mohou každý nabídnout a o čem by jejich pořad měl být.
Guyova velká sousta XVII (5)
Je čas na zeleninové chow-chow. Guy vezme velké porce dušeného vepřového, kousky Tomahawk a na pánvi je usmaží do křupava, a pak je servíruje se zeleninovým pikantním chow–chow ze zelených rajčat a mochyně dužnoplodé.
Guyova velká sousta XVII (6)
Jehněčí burger v ráji. Guy zlanaří svého kamaráda Jaye Hajje, aby ho naučil pár nových triků na burgery. Guy a Jay uvaří neuvěřitelné jehněčí kofta burgery, plněné česnekem, petrželí a kořením, a jako přílohu lehkou vegetariánskou chlebovou placku z kyselého zelí a trochou bylinek, smaženou na zadní straně pánve.
Velký závod pojízdných bister VII (4)
Dezert v poušti. Průvodce pořadem Tyler Florence vyzve tři zbývající týmy, aby vytvořily něco sladkého k jídlu v poušti. Díky vedru stoupá v jedné z rodin napětí.
Zabijácká kuchyně VIII (8)
Griluj, nebo budeš ugrilován. Čtyři kuchaři jsou zapálení pro to, aby byli jmenováni mistry grilování Zabijácké kuchyně. Jeden kuchař dělá jídlo, jež chutná skoro jako kuře. Pak někdo jiný pocítí žár, když se zachytí za gril. A konečně jeden kuchař dělá burgery jako nikdy předtím.
Dětský šampionát v pečení II (1)
Koláč á la Mode. Na začátek Dětského šampionátu v pečení se připravte na koláče! Valerie Bertinelli a Duff Goldman požádají při jejich první výzvě nejlepší dětské pekaře v zemi, aby klasické koláče pozvedli na uměleckou úroveň.
Upečeno (3)
New Orleans: Samé dobroty. Tom Papa peče a jí během své cesty po New Orleans v Louisianě. Upeče francouzský chleba a vyzkouší cajunské vepřové klobásy na preclíku a neobvyklé vdolky.
Upečeno (4)
Pečení v Bostonu! Tom Papa navštíví Boston a Cambridge, aby našel nejlepší upečená jídla. Zjistí, jak připravit humrové rolky i tajemství dokonalé krusty na koláči.
Kuchyně XIII (1)
Oslava jara. Do Kuchyně vplulo jaro a Marcela Valladolid je oslaví chutnými opečenými kousky jehněčího. A také se naučíme nové a přírodní postupy pro zdobení velikonočních vajec nebo jak vytvořit jídlem inspirované kytice.
Osadnice XVIII (2)
Nic nesmí přijít nazmar. Ree Drummond použije zbytky z kuchyně a přemění je na hvězdné pokrmy. Slupky, stonky a kosti určené do odpadu se místo toho změní na křupavé pečené bramborové lupínky, fritované brokolicové stvoly a v úžasný kuřecí vývar.
Osadnice XVIII (3)
Velká hra, velké jídlo! Ree Drummond vaří velké jídlo pro den velkého herního finále. Začne pořádným burgerem, vrstveným sendvičem s vrstvami rychlých a snadných makarónů se třemi druhy sýra, cibulovými kroužky a fantastickým zdobením.
Sekáček XXIV (10)
Divoká jízda. Zábava na karnevalu je tématem tohoto speciálního dílu Sekáčku. Ve znamení toho, co přijde, otevřou kuchaři první koš, aby zjistili, že dvě ze čtyř ingrediencí jsou fritované.
Guyův velký projekt (1)
Potenciální kandidáti. Při prvním cvičení se dostane Guyovi pomoci od šéfkuchaře Alexe Guarnaschelliho a producenta Marka Dissina, aby vyzkoušeli nápady potenciálních kandidátů, co mohou každý nabídnout a o čem by jejich pořad měl být.
Bosá komtesa – zpátky k základům XI (1)
Koktejly a koláčky. K Ině přišli na snídani její kamarádi z Hollywoodu. Podává se ricotta s bobulemi a zázvorovým sirupem, sušenky s čedarem a papričkou jalapeno a kosmopolitní koktejly z rudého pomeranče.
Bosá komtesa – zpátky k základům XI (2)
Jednoduché jako koláč. Ina se podělí o pár tajemství přípravy koláčů s kamarádem, floristou Michaelem. Nejprve jsou zde muffiny s malinami a kukuřicí, pak se o své recepty podělí Michael a připraví vynikající jídla, která vyniknou.
Sledování restaurací III (9)
Kuchyňská mafie. Sestry Kim a Trisha, majitelky Dock’s Clam Bar and Pasta House, čelí zničujícími neúspěchu po hurikánu Sandy. Willie je jejich poslední nadějí na záchranu podnikání, jež jediné znají.
Jamie Deen doma na večeři (10)
Táta má den volna. Jamie je sám doma na večeři a udělá si radost svými oblíbenými jídly. Co třeba cenami ověnčené Jamieho chilli? Nebo rychlý a snadný chleba z litinové pánve a křupavý sekaný salát.
