
Food Network
Food Network od do
Jídla na otevřeném ohni VII (7)
Grilování podél cest. Během cesty po Texasu zastaví Roger Mooking s autem u pár bister na delikátní grilovaná jídla. V San Antoniu má zastávku u pojízdného bistra The Box Street Social na kuřata a žebírka dělaná nad otevřeným ohněm.
Jídla na otevřeném ohni VII (8)
Příběh dvou grilovacích bister. Roger Mooking navštíví podnik v Jižní Karolíně, kde se griluje ve starém stylu a podává sekané vepřové a oblíbenou restauraci v Texasu, kde servírují grilované klasiky Hill County.
Nejlepší americký pekař (6)
Čokoláda. Tři pekaři, finalisté, musejí připravit ve výzvě dovedností dokonalé čokoládové soufflé, a poté upéct v mistrovské výzvě dokonalý čokoládový dort s likérem.
Guyova velká sousta XVI (11)
Masové koule natřikrát. Zapomeňte na tenké sendviče, Guy Fieri zná způsoby, jak učinit dojem na letním večírku s masovými koulemi a jejich spoustou! Podívejte se, jak vytvoří tři varianty této večírkové hitovky.
Guyova velká sousta XVI (12)
Kuřata podle Guye. Guy Fieri má hodně vzpomínek, když ho učili vařit v jeho raném věku rodiče. Na Den otců Guy zkusí čínská jídla. Udělá dvojitou klasiku ve svých vlastních variantách!
Skvělá jídla z pojízdného bistra (5)
Jídla na pláži. Andrew Zimmern se připojí k davům hledajícím oběd u pojízdného bistra na Huntington Beach v Kalifornii neboli Surf City v USA. Objeví různé druhy čínských knedlíčků, krevetí tacos a autentické španělské sendviče a tapas.
Skvělá jídla z pojízdného bistra (6)
Pojízdná bistra v Salt Lake City. Andrew Zimmern si užije odpoledne plné jídel z pojízdných bister ve venkovním nákupním centru The Gateway v Salt Lake City. Vyzkouší havajský talíř k obědu, klasickou kubánskou kuchyni a pizzy z pece na dřevo vyrobené z přepravního kontejneru.
Kuchyně XI (8)
Přátelské Díkůvzdání. Kuchyně pořádá hvězdami naplněné Díkůvzdání s Nancy Fuller a Valerií Bertinelli. Geoffrey připraví svého pečeného krocana s citrónem a bylinkami, Nancy se podělí o své jídlo v jednom talíři a každý přidá svou ingredienci na dokonalé makaróny se sýrem.
Osadnice XII (3)
Vánoční dobroty. Pár dní před Vánoci připravuje Ree vánoční dobroty, jež lze věnovat i jako dárek. Uvaří domácí gumové bonbóny, vánoční dezert z višní, preclíkové želvy, sýrové tyčinky s kajenským pepřem a ostrosladké pražené mandle.
Osadnice XII (4)
Výročí. Ree Drummond a její manžel Ladd slaví výročí, a na oslavu Ree uvaří jídla pro celou rodinu. Připraví cviklový salát Colorado, žebírka pro pět s chimichuri a rustikální vesnický chléb s medovým máslem.
Sekáček XIX (4)
Babička proti babičce. Poprvé se v kuchyni Sekáčku střetnou čtyři odhodlané babičky. V koši pro předkrm najdou babičkami oblíbený zbytek - plechovku od kávy plnou tuku ze slaniny. Porotci se již nemohou dočkat, až jim některá babička s láskou naservíruje dezert z ovesných vloček.
Guyova velká sousta XI (2)
Jídla ze zadních dvorků: kuřecí řízek. Guy a jeho kamarád šéfkuchař usmaží k večeři kuřecí řízek epických rozměrů. K němu Guy připraví kyselé zelí s česnekovou a cibulovou omáčkou a kořeněnými sladkými paprikami. Jako dezert čokoládový dort Bundt s polevou ze sušených višní.
Guyova velká sousta XI (3)
Jídla ze zadních dvorků: dušená žebírka. Guy a jeho kamarád šéfkuchař mají šest balení černého piva stout a nebojí se je použít! Krátká žebra dušená na černém pivu s ječmenem jsou masným jídlem, a opečená dýně s houbami, papričkami a kozím sýrem zeleninovou přílohou.
Pečení s Annou Olson III (3)
Ovocná šlehaná pěna. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson se podělí o své znalosti o přípravě různých delikátních ovocných šlehaných pěn. Předvede, jak si tato mousse užít buď samotná, nebo jako součást velkých dezertů.
Pečení s Annou Olson III (4)
Zmrzlina. Anna Olson se podělí o své tři oblíbené recepty na zmrzlinu. Začne jednoduchou a zakončí velkým dezertem celým pokrytým zmrzlinou.
Sledování restaurací II (3)
Zákazník se vždy mýlí. Willie má práci jako stvořenou přímo pro něho, když pomáhá Oakwood Diner v New Yorku. Majitel Mike junior zdědil neukázněný personál, který bere podnik jako svůj obývací pokoj a vyhání zákazníky svým hrubým chováním pryč.
Strávníci v utajení IX (13)
Otisky prstů. Poté, co si Keeli, majitelka Fuzion na Huntington Beach v Kalifornii, všimne, že jí ze sejfu v kanceláři zmizelo 4 000 dolarů, podezírá z krádeže jednoho ze svých manažerů.
Plážové zákusky s Katie Lee (1)
Z ostrovu na ostrov. Katie Lee prochází různými plážemi, od St. Thomas po ostrov Mackinac v Michiganu, aby našla nejlepší místní pochoutky, jaké ostrovy mohou nabídnout. Zakousne se do ahi tuna nachos, užije si karibské dušené kuře, a na kajaku zajede k pobřeží na jedinečný burger.
Snadná čína II (8)
Číňané to rádi ostřejší. Když dojde na ostřejší jídla, není čínská kuchyně často na pořadu řeči. Ching chce změnit toto vnímání tím, že ukáže možné nebezpečí ostré čínské kuchyně, ale i její dosažitelnost.
Snadná čína II (9)
Fúze supestar. Čínská kuchyně učinila obrovský skok z čínské čtvrti do nejlepších restaurací na Manhattanu, a Ching vidí, jak superhvězdní šéfkuchaři začlenili své společné styly a prvky čínské kuchyně do menu jejich restaurací.
Guyovy hry s potravinami VIII (9)
Venkovní vaření snídaně, oběda a večeře. Kuchaři musejí připravit každé jídlo z menu. Nejprve snídani z výprodeje. Pak rodinný oběd zkomplikovaný speciálním červeným světlem. A nakonec kuchaři roztočí slevové kolo Budget Food Wheel kvůli večeři jak ze steakhousu.
Kuchyně XI (8)
Přátelské Díkůvzdání. Kuchyně pořádá hvězdami naplněné Díkůvzdání s Nancy Fuller a Valerií Bertinelli. Geoffrey připraví svého pečeného krocana s citrónem a bylinkami, Nancy se podělí o své jídlo v jednom talíři a každý přidá svou ingredienci na dokonalé makaróny se sýrem.
Osadnice XII (3)
Vánoční dobroty. Pár dní před Vánoci připravuje Ree vánoční dobroty, jež lze věnovat i jako dárek. Uvaří domácí gumové bonbóny, vánoční dezert z višní, preclíkové želvy, sýrové tyčinky s kajenským pepřem a ostrosladké pražené mandle.
Osadnice XII (4)
Výročí. Ree Drummond a její manžel Ladd slaví výročí, a na oslavu Ree uvaří jídla pro celou rodinu. Připraví cviklový salát Colorado, žebírka pro pět s chimichuri a rustikální vesnický chléb s medovým máslem.
Sekáček XIX (4)
Babička proti babičce. Poprvé se v kuchyni Sekáčku střetnou čtyři odhodlané babičky. V koši pro předkrm najdou babičkami oblíbený zbytek - plechovku od kávy plnou tuku ze slaniny. Porotci se již nemohou dočkat, až jim některá babička s láskou naservíruje dezert z ovesných vloček.
Guyova velká sousta XI (2)
Jídla ze zadních dvorků: kuřecí řízek. Guy a jeho kamarád šéfkuchař usmaží k večeři kuřecí řízek epických rozměrů. K němu Guy připraví kyselé zelí s česnekovou a cibulovou omáčkou a kořeněnými sladkými paprikami. Jako dezert čokoládový dort Bundt s polevou ze sušených višní.
Guyova velká sousta XI (3)
Jídla ze zadních dvorků: dušená žebírka. Guy a jeho kamarád šéfkuchař mají šest balení černého piva stout a nebojí se je použít! Krátká žebra dušená na černém pivu s ječmenem jsou masným jídlem, a opečená dýně s houbami, papričkami a kozím sýrem zeleninovou přílohou.
Pečení s Annou Olson III (5)
Švýcarské pusinky. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson předvede možnosti využití švýcarských pusinek. Využije je na přípravu tři delikátních sladkostí.
Pečení s Annou Olson III (6)
Konzervování ovoce. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson nám předvede základy konzervace ovoce. Využije pak konzervované ovoce na přípravu tří delikátních dezertů.
Sledování restaurací II (4)
Dáma v nesnázích. Willie pomáhá Melisse, matce a majitelce The Pepper Jack Grill v New Yorku. Melissa bere personál jako členy rodiny a jako v každé rodině jsou zde rozepře. Pokud jí Willie nepomůže, nebude mít brzy jinou možnost, než podnik zavřít.
Kuchyně XI (8)
Přátelské Díkůvzdání. Kuchyně pořádá hvězdami naplněné Díkůvzdání s Nancy Fuller a Valerií Bertinelli. Geoffrey připraví svého pečeného krocana s citrónem a bylinkami, Nancy se podělí o své jídlo v jednom talíři a každý přidá svou ingredienci na dokonalé makaróny se sýrem.
Osadnice XII (3)
Vánoční dobroty. Pár dní před Vánoci připravuje Ree vánoční dobroty, jež lze věnovat i jako dárek. Uvaří domácí gumové bonbóny, vánoční dezert z višní, preclíkové želvy, sýrové tyčinky s kajenským pepřem a ostrosladké pražené mandle.
Osadnice XII (4)
Výročí. Ree Drummond a její manžel Ladd slaví výročí, a na oslavu Ree uvaří jídla pro celou rodinu. Připraví cviklový salát Colorado, žebírka pro pět s chimichuri a rustikální vesnický chléb s medovým máslem.
Sekáček XIX (4)
Babička proti babičce. Poprvé se v kuchyni Sekáčku střetnou čtyři odhodlané babičky. V koši pro předkrm najdou babičkami oblíbený zbytek - plechovku od kávy plnou tuku ze slaniny. Porotci se již nemohou dočkat, až jim některá babička s láskou naservíruje dezert z ovesných vloček.
Guyova velká sousta XI (2)
Jídla ze zadních dvorků: kuřecí řízek. Guy a jeho kamarád šéfkuchař usmaží k večeři kuřecí řízek epických rozměrů. K němu Guy připraví kyselé zelí s česnekovou a cibulovou omáčkou a kořeněnými sladkými paprikami. Jako dezert čokoládový dort Bundt s polevou ze sušených višní.
Guyova velká sousta XI (3)
Jídla ze zadních dvorků: dušená žebírka. Guy a jeho kamarád šéfkuchař mají šest balení černého piva stout a nebojí se je použít! Krátká žebra dušená na černém pivu s ječmenem jsou masným jídlem, a opečená dýně s houbami, papričkami a kozím sýrem zeleninovou přílohou.
Plážové zákusky s Katie Lee (2)
Oblíbená jídla rodného města. Pro Katie Lee je jednou z nejzábavnějších částí při cestování po světových plážích nacházení regionálních specialit během cesty. Od karibského nápoje squash po mexický likér raicilla odkrývá Katie nejlepší oblíbená jídla svého rodného města.
Plážové zákusky s Katie Lee (3)
Rodinné recepty. Katie se poučí o původu některých delikátních, prozkoušených a oblíbených rodinných jídel, ať jde o portorické soulové jídlo nebo zmrzlinářství s kubánskými vlivy. V každém je srdce, duše a příběh.
Snadná čína II (10)
Zkoumání čínsko–amerických klasik. Ching zkoumá čínská jídla oblíbená Američany a jak se liší od skutečné čínské kuchyně v samotné Číně.
Snadná čína II (11)
Čína na sladko. Ching nám ukáže neviděnou stranu čínské kuchyně – delikátní sladkosti, od zmrzliny po těstoviny. Připraví pár čínskou kuchyní inspirovaných dezertů na dětskou oslavu.
Kuchyně XI (9)
Dokonalý průvodce přílohami. Všichni připraví své oblíbené přílohy na Díkůvzdání a podělí se o tipy, jak si pro ně udělat v troubě víc místa. K přípitku na svátky Geoffreyovým koktejlem ze šťávy pižmové tykve se připojí zvláštní host.
Osadnice XII (5)
Zázraky bez masa. Ree připraví pár svých oblíbených bezmasých jídel. Uvaří pečené brambory s brokolicí a sýrem, grilované steaky s lilkem, pečenou zeleninovou panzanellu, italský kukuřičný chléb a wrapy s tofu a salátem.
Osadnice XII (6)
Sušení sena. Ree připravuje u švagra pro svou rodinu večeři po dlouhém, umdlévajícím odpoledni svážení sena. V menu jsou kořeněná pomalu vařená žebra, sýrové casserole s kukuřičnou kaší, salát s brokolicí a patrový dort se zmrzlinou.
Sekáček XIX (5)
Předurčené peri peri. Šéfkuchaři ze Sekáčku závodí při přípravě křupavých kuřecích křídel, výzvou je začlenit do svých jídel africké koření peri peri. Dokážou finalisté upéct koláč z těsta, které najdou v koši na dezert?
Guyova velká sousta XI (4)
Jídla ze zadních dvorků: kuřecí marsala. Guy připravuje večeři pro svou rodinu, plnou jeho variací na italskou kuchyni. Hlavním chodem je kuřecí marsala s houbami a jako dokonalá příloha opečená štiplavá kořenová zelenina a těstovinový salát radiatore.
Guyova velká sousta XI (5)
Jídla ze zadních dvorků: krůtí cordon bleu. Guy Fieri dělá svoji verzi hostiny na Den díkůvzdání. Krůtí cordon bleu je vláčnou, chutnou a jemnou alternativou k celému ptákovi, tradičnější casserole se zelenými fazolkami soupeří s Guyovou domácí houbovou omáčkou.
Iron Chef: Zúčtování (5)
Souboj s Bobbym Flayem. Mistrovští kuchaři Středozápadu, Tory Miller a Jenner Tomaska, se utkají s využitím jedné z nejvšestrannějších zelenin. Vítěz pak vyzve Irona Chefa Bobbyho Flaye na souboj ve zcela americké přípravě masa.
Sekáček junior VI (5)
Zábava z farmy. Z farmy přímo na sekací špalek! Nová várka mladých kuchařů se musí pustit do práce s čerstvými surovinami přímo z farmy. Farmářka Jenna Brownell se připojí k dalším porotcům, kuchařům Marcovi Murphymu a Giorgiovi Rapicavolimu.
Hvězdy Food Network XI (1)
Kulinářský festival kulinářských hvězd. V úvodní epizodě Hvězd Food Network přijíždí dvanáct doufajících do Los Angeles soutěžit o hlavní cenu: svou vlastní show na Food Network.
Porazte Bobbyho Flaye XII (3)
Chléb chala. Anne Burrell z pořadu Nejhorší kuchař a komik Jay Pharoah to s porážkou Bobbyho Flaye myslí vážně. Kanadská kuchařka Rene Rodriguez přináší chutě jižní hranice proti italské nabídce kuchaře Michaela Kramera.
Porazte Bobbyho Flaye XII (4)
Zkrotit oheň. Porotce z pořadu Sekáček Scott Conant a herečka Busy Phillips se pokusí o porážku Bobbyho Flaye! Do ringu vhodí šéfkuchařku z Toronta Ivanu Raca a kuchaře z New Orleans, Toma Wolfa.
Jídla na otevřeném ohni VII (7)
Grilování podél cest. Během cesty po Texasu zastaví Roger Mooking s autem u pár bister na delikátní grilovaná jídla. V San Antoniu má zastávku u pojízdného bistra The Box Street Social na kuřata a žebírka dělaná nad otevřeným ohněm.
Jídla na otevřeném ohni VII (8)
Příběh dvou grilovacích bister. Roger Mooking navštíví podnik v Jižní Karolíně, kde se griluje ve starém stylu a podává sekané vepřové a oblíbenou restauraci v Texasu, kde servírují grilované klasiky Hill County.
Kuchyně XI (9)
Dokonalý průvodce přílohami. Všichni připraví své oblíbené přílohy na Díkůvzdání a podělí se o tipy, jak si pro ně udělat v troubě víc místa. K přípitku na svátky Geoffreyovým koktejlem ze šťávy pižmové tykve se připojí zvláštní host.
Osadnice XII (5)
Zázraky bez masa. Ree připraví pár svých oblíbených bezmasých jídel. Uvaří pečené brambory s brokolicí a sýrem, grilované steaky s lilkem, pečenou zeleninovou panzanellu, italský kukuřičný chléb a wrapy s tofu a salátem.
Osadnice XII (6)
Sušení sena. Ree připravuje u švagra pro svou rodinu večeři po dlouhém, umdlévajícím odpoledni svážení sena. V menu jsou kořeněná pomalu vařená žebra, sýrové casserole s kukuřičnou kaší, salát s brokolicí a patrový dort se zmrzlinou.
Sekáček XIX (5)
Předurčené peri peri. Šéfkuchaři ze Sekáčku závodí při přípravě křupavých kuřecích křídel, výzvou je začlenit do svých jídel africké koření peri peri. Dokážou finalisté upéct koláč z těsta, které najdou v koši na dezert?
Guyova velká sousta XI (4)
Jídla ze zadních dvorků: kuřecí marsala. Guy připravuje večeři pro svou rodinu, plnou jeho variací na italskou kuchyni. Hlavním chodem je kuřecí marsala s houbami a jako dokonalá příloha opečená štiplavá kořenová zelenina a těstovinový salát radiatore.
Guyova velká sousta XI (5)
Jídla ze zadních dvorků: krůtí cordon bleu. Guy Fieri dělá svoji verzi hostiny na Den díkůvzdání. Krůtí cordon bleu je vláčnou, chutnou a jemnou alternativou k celému ptákovi, tradičnější casserole se zelenými fazolkami soupeří s Guyovou domácí houbovou omáčkou.
Pečení s Annou Olson III (5)
Švýcarské pusinky. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson předvede možnosti využití švýcarských pusinek. Využije je na přípravu tři delikátních sladkostí.
Pečení s Annou Olson III (6)
Konzervování ovoce. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson nám předvede základy konzervace ovoce. Využije pak konzervované ovoce na přípravu tří delikátních dezertů.
Sledování restaurací II (4)
Dáma v nesnázích. Willie pomáhá Melisse, matce a majitelce The Pepper Jack Grill v New Yorku. Melissa bere personál jako členy rodiny a jako v každé rodině jsou zde rozepře. Pokud jí Willie nepomůže, nebude mít brzy jinou možnost, než podnik zavřít.
Plážové zákusky s Katie Lee (2)
Oblíbená jídla rodného města. Pro Katie Lee je jednou z nejzábavnějších částí při cestování po světových plážích nacházení regionálních specialit během cesty. Od karibského nápoje squash po mexický likér raicilla odkrývá Katie nejlepší oblíbená jídla svého rodného města.
