• Food Network

    • Food Network od do

      • Sekáček junior VI (5)

        Zábava z farmy. Z farmy přímo na sekací špalek! Nová várka mladých kuchařů se musí pustit do práce s čerstvými surovinami přímo z farmy. Farmářka Jenna Brownell se připojí k dalším porotcům, kuchařům Marcovi Murphymu a Giorgiovi Rapicavolimu.

      • Hvězdy Food Network XI (1)

        Kulinářský festival kulinářských hvězd. V úvodní epizodě Hvězd Food Network přijíždí dvanáct doufajících do Los Angeles soutěžit o hlavní cenu: svou vlastní show na Food Network.

      • Porazte Bobbyho Flaye XII (3)

        Chléb chala. Anne Burrell z pořadu Nejhorší kuchař a komik Jay Pharoah to s porážkou Bobbyho Flaye myslí vážně. Kanadská kuchařka Rene Rodriguez přináší chutě jižní hranice proti italské nabídce kuchaře Michaela Kramera.

      • Porazte Bobbyho Flaye XII (4)

        Zkrotit oheň. Porotce z pořadu Sekáček Scott Conant a herečka Busy Phillips se pokusí o porážku Bobbyho Flaye! Do ringu vhodí šéfkuchařku z Toronta Ivanu Raca a kuchaře z New Orleans, Toma Wolfa.

      • Jídla na otevřeném ohni VII (7)

        Grilování podél cest. Během cesty po Texasu zastaví Roger Mooking s autem u pár bister na delikátní grilovaná jídla. V San Antoniu má zastávku u pojízdného bistra The Box Street Social na kuřata a žebírka dělaná nad otevřeným ohněm.

      • Jídla na otevřeném ohni VII (8)

        Příběh dvou grilovacích bister. Roger Mooking navštíví podnik v Jižní Karolíně, kde se griluje ve starém stylu a podává sekané vepřové a oblíbenou restauraci v Texasu, kde servírují grilované klasiky Hill County.

      • Kuchyně XI (9)

        Dokonalý průvodce přílohami. Všichni připraví své oblíbené přílohy na Díkůvzdání a podělí se o tipy, jak si pro ně udělat v troubě víc místa. K přípitku na svátky Geoffreyovým koktejlem ze šťávy pižmové tykve se připojí zvláštní host.

      • Osadnice XII (5)

        Zázraky bez masa. Ree připraví pár svých oblíbených bezmasých jídel. Uvaří pečené brambory s brokolicí a sýrem, grilované steaky s lilkem, pečenou zeleninovou panzanellu, italský kukuřičný chléb a wrapy s tofu a salátem.

      • Osadnice XII (6)

        Sušení sena. Ree připravuje u švagra pro svou rodinu večeři po dlouhém, umdlévajícím odpoledni svážení sena. V menu jsou kořeněná pomalu vařená žebra, sýrové casserole s kukuřičnou kaší, salát s brokolicí a patrový dort se zmrzlinou.

      • Sekáček XIX (5)

        Předurčené peri peri. Šéfkuchaři ze Sekáčku závodí při přípravě křupavých kuřecích křídel, výzvou je začlenit do svých jídel africké koření peri peri. Dokážou finalisté upéct koláč z těsta, které najdou v koši na dezert?

      • Guyova velká sousta XI (4)

        Jídla ze zadních dvorků: kuřecí marsala. Guy připravuje večeři pro svou rodinu, plnou jeho variací na italskou kuchyni. Hlavním chodem je kuřecí marsala s houbami a jako dokonalá příloha opečená štiplavá kořenová zelenina a těstovinový salát radiatore.

      • Guyova velká sousta XI (5)

        Jídla ze zadních dvorků: krůtí cordon bleu. Guy Fieri dělá svoji verzi hostiny na Den díkůvzdání. Krůtí cordon bleu je vláčnou, chutnou a jemnou alternativou k celému ptákovi, tradičnější casserole se zelenými fazolkami soupeří s Guyovou domácí houbovou omáčkou.

      • Pečení s Annou Olson III (5)

        Švýcarské pusinky. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson předvede možnosti využití švýcarských pusinek. Využije je na přípravu tři delikátních sladkostí.

      • Pečení s Annou Olson III (6)

        Konzervování ovoce. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson nám předvede základy konzervace ovoce. Využije pak konzervované ovoce na přípravu tří delikátních dezertů.

      • Sledování restaurací II (4)

        Dáma v nesnázích. Willie pomáhá Melisse, matce a majitelce The Pepper Jack Grill v New Yorku. Melissa bere personál jako členy rodiny a jako v každé rodině jsou zde rozepře. Pokud jí Willie nepomůže, nebude mít brzy jinou možnost, než podnik zavřít.

      • Plážové zákusky s Katie Lee (2)

        Oblíbená jídla rodného města. Pro Katie Lee je jednou z nejzábavnějších částí při cestování po světových plážích nacházení regionálních specialit během cesty. Od karibského nápoje squash po mexický likér raicilla odkrývá Katie nejlepší oblíbená jídla svého rodného města.

      • Plážové zákusky s Katie Lee (3)

        Rodinné recepty. Katie se poučí o původu některých delikátních, prozkoušených a oblíbených rodinných jídel, ať jde o portorické soulové jídlo nebo zmrzlinářství s kubánskými vlivy. V každém je srdce, duše a příběh.

      • Snadná čína II (10)

        Zkoumání čínsko–amerických klasik. Ching zkoumá čínská jídla oblíbená Američany a jak se liší od skutečné čínské kuchyně v samotné Číně.

      • Snadná čína II (11)

        Čína na sladko. Ching nám ukáže neviděnou stranu čínské kuchyně – delikátní sladkosti, od zmrzliny po těstoviny. Připraví pár čínskou kuchyní inspirovaných dezertů na dětskou oslavu.

      • Guyovy hry s potravinami VIII (10)

        Dokonalí cizinci. Osm kuchařů, kteří se nikdy nesetkali, jsou spárováni, aby spolupracovali na trhu.Nejprve týmy musejí připravit klasická dvě jídla za 15 dolarů. Poté u hry Grocery Golf určují směr dynamické dvojice dekadentních večeří.

      • Kuchyně XI (9)

        Dokonalý průvodce přílohami. Všichni připraví své oblíbené přílohy na Díkůvzdání a podělí se o tipy, jak si pro ně udělat v troubě víc místa. K přípitku na svátky Geoffreyovým koktejlem ze šťávy pižmové tykve se připojí zvláštní host.

      • Osadnice XII (5)

        Zázraky bez masa. Ree připraví pár svých oblíbených bezmasých jídel. Uvaří pečené brambory s brokolicí a sýrem, grilované steaky s lilkem, pečenou zeleninovou panzanellu, italský kukuřičný chléb a wrapy s tofu a salátem.

      • Osadnice XII (6)

        Sušení sena. Ree připravuje u švagra pro svou rodinu večeři po dlouhém, umdlévajícím odpoledni svážení sena. V menu jsou kořeněná pomalu vařená žebra, sýrové casserole s kukuřičnou kaší, salát s brokolicí a patrový dort se zmrzlinou.

      • Sekáček XIX (5)

        Předurčené peri peri. Šéfkuchaři ze Sekáčku závodí při přípravě křupavých kuřecích křídel, výzvou je začlenit do svých jídel africké koření peri peri. Dokážou finalisté upéct koláč z těsta, které najdou v koši na dezert?

      • Guyova velká sousta XI (4)

        Jídla ze zadních dvorků: kuřecí marsala. Guy připravuje večeři pro svou rodinu, plnou jeho variací na italskou kuchyni. Hlavním chodem je kuřecí marsala s houbami a jako dokonalá příloha opečená štiplavá kořenová zelenina a těstovinový salát radiatore.

      • Guyova velká sousta XI (5)

        Jídla ze zadních dvorků: krůtí cordon bleu. Guy Fieri dělá svoji verzi hostiny na Den díkůvzdání. Krůtí cordon bleu je vláčnou, chutnou a jemnou alternativou k celému ptákovi, tradičnější casserole se zelenými fazolkami soupeří s Guyovou domácí houbovou omáčkou.

      • Pečení s Annou Olson III (7)

        Sušenky bez mouky. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson se podělí o tajemství výroby delikátních a chutných sušenek bez mouky. Upeče tři druhy bez toho, aniž by použila tradiční pšeničnou mouku.

      • Pečení s Annou Olson III (8)

        Keksy. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson miluje keksy. Upeče tři rozdílné a delikátní druhy a předvede, že krekry vůbec nejsou něčím obyčejným.

      • Sledování restaurací II (5)

        Kdo najal tyhle lidi? Willie přichází na pomoc Nickovi, majiteli Pita Grill v New Jersey. Do podniku dal vše, ale nyní svévolný personál, který se víc zajímá o zábavu než zákazníky, hrozí zničit jeho sen, což by ho stálo všechno.

      • Kuchyně XI (9)

        Dokonalý průvodce přílohami. Všichni připraví své oblíbené přílohy na Díkůvzdání a podělí se o tipy, jak si pro ně udělat v troubě víc místa. K přípitku na svátky Geoffreyovým koktejlem ze šťávy pižmové tykve se připojí zvláštní host.

      • Osadnice XII (5)

        Zázraky bez masa. Ree připraví pár svých oblíbených bezmasých jídel. Uvaří pečené brambory s brokolicí a sýrem, grilované steaky s lilkem, pečenou zeleninovou panzanellu, italský kukuřičný chléb a wrapy s tofu a salátem.

      • Osadnice XII (6)

        Sušení sena. Ree připravuje u švagra pro svou rodinu večeři po dlouhém, umdlévajícím odpoledni svážení sena. V menu jsou kořeněná pomalu vařená žebra, sýrové casserole s kukuřičnou kaší, salát s brokolicí a patrový dort se zmrzlinou.

      • Sekáček XIX (5)

        Předurčené peri peri. Šéfkuchaři ze Sekáčku závodí při přípravě křupavých kuřecích křídel, výzvou je začlenit do svých jídel africké koření peri peri. Dokážou finalisté upéct koláč z těsta, které najdou v koši na dezert?

      • Guyova velká sousta XI (4)

        Jídla ze zadních dvorků: kuřecí marsala. Guy připravuje večeři pro svou rodinu, plnou jeho variací na italskou kuchyni. Hlavním chodem je kuřecí marsala s houbami a jako dokonalá příloha opečená štiplavá kořenová zelenina a těstovinový salát radiatore.

      • Guyova velká sousta XI (5)

        Jídla ze zadních dvorků: krůtí cordon bleu. Guy Fieri dělá svoji verzi hostiny na Den díkůvzdání. Krůtí cordon bleu je vláčnou, chutnou a jemnou alternativou k celému ptákovi, tradičnější casserole se zelenými fazolkami soupeří s Guyovou domácí houbovou omáčkou.

      • Plážové zákusky s Katie Lee (4)

        Klasika jinak. Šéfkuchaři naučí Katie, jak přidat místní chutě do populárních jídel, ať jde o floridský sendvič Reuben s rybou okouníkem po sendvič se zmrzlinou stisknutý do podoby panini v Georgii.

      • Plážové zákusky s Katie Lee (5)

        Chuťovky z plážových barů. Život na pláži nám přináší představy chutných jídel, skvělých koktejlů a odpočinkové zábavy. A Katie Lee ochutná úchvatné dobroty z barů, jež se zde připravují. Tentokrát prozkoumá pláže Mexika, St. Barts a pobřežních kantýn.

      • Snadná čína II (12)

        Vegetariánská láska. Ching má cíl – udělat ze zeleniny hvězdu talíře! Vydáme se na turné po restauracích, kde najdeme unikátní vegetariánská jídla.

      • Snadná čína II (13)

        Den v čínské čtvrti. Ching zkoumá bohatou čínskou kulturu v čínské čtvrti na Manhattanu, od ping pongu, tai–či a pánů, co hrají čínské šachy v parku, po restauraci nabízející dim sum a další klasická jídla.

      • Kuchyně XI (10)

        Sváteční koktejlový večírek. Kuchyně vstupuje do svátečního období Jeffovým Mauro koktejlem a barem s masovými kuličkami. Poté ozdobíme stromy novou, doma dělanou výzdobou, a GZ přemění v obchodě koupený sýr Brie na předkrm hodný večírku.

      • Osadnice XII (7)

        Jednoduchá jídla. Dnes je to o jídlech z pěti ingrediencí, a v menu najdeme kuře pečené s fenyklem, špagety carbonara. vejce v tomatě, vegetariánskou polévku s tortellini a tři varianty večeře z pekáče.

      • Osadnice XII (8)

        Pro Petea. Kovboj Pete si na farmě prožil dlouhé a náročné léto, a tak Ree připraví pro něho a jeho rodinu večeři v texasko-mexickém stylu jako poděkování. V menu jsou carnitas, mango salát, sýrové smažené casserole s fazolkami a guacamole s ozvláštněním.

      • Sekáček XIX (6)

        Den matek. Čtyři matky vládnou svým kuchyním a pokusí se své vaření prokázat v mnohem větší aréně. V koši na předkrm je kromě jiného nudlová kuřecí polévka a salsa. Která matka vyhraje?

      • Guyova velká sousta XI (6)

        Jídla ze zadních dvorků: krůtí enchiladas. Guy Fieri podává pár svých oblíbených mexických jídel pro potěšení davu. Krůtí enchiladas jsou vydatné a s probublávajícím sýrem, následuje omáčka z restované mochyně a avokádová salsa s černými fazolemi a kukuřicí.

      • Guyova velká sousta XI (7)

        Jídla ze zadních dvorků: marocké kuře. Guy Fieri představí svou techniku na šťavnaté marocké kuře. Domácí tahini dodá extra příchuť a plnost, salát s opečeným kuskusem pak čerstvou chuť. Jako dezert pomerančový Sabayon z křehkého těsta s malinami.

      • Giada doma VI (25)

        Moje Thajsko. Giada De Laurentiis se nechá inspirovat svým nedávným výletem do Thajska a připraví doma exotickou večeři. V menu najdeme thajské kari, jarní závitky a sladký thajský ledový čaj.

      • Giada doma VI (1)

        Den vyprávění o zaměstnání. Giada De Laurentiis navštíví i s dalšími rodiči školu své dcery Jade při dnu povídání o jejich zaměstnání.

      • Osadnice XIX (13)

        Na počest tchyně. Ree oplakává odchod tchyně a připraví řadu jídel pro celou rodinu, založených na jejích oblíbených pokrmech a klasických receptech.

      • Osadnice XVII (1)

        Grilování na ven. Celý den je na ranči plno práce s telaty, a tak Ree Drummond venku ugriluje zcela zasloužený oběd. V menu jsou uzená stehna se solí a pepřem, na ohni grilované steakové burgery se sýrem, grilované bramborové placky a koláče s borůvkami.

      • Hvězdy Food Network XI (2)

        Pečení na slano. Hvězdy Food Network musejí mít znalosti a schopnost přizpůsobit se jakýmkoliv podmínkám, jež se naskytnou. V mentorské výzvě musejí finalisté vytvořit jídla využitím zbytků a pak mít 30sekundovou prezentaci na kameru.

      • Iron Chef: Zúčtování (5)

        Souboj s Bobbym Flayem. Mistrovští kuchaři Středozápadu, Tory Miller a Jenner Tomaska, se utkají s využitím jedné z nejvšestrannějších zelenin. Vítěz pak vyzve Irona Chefa Bobbyho Flaye na souboj ve zcela americké přípravě masa.

      • Sekáček junior VI (5)

        Zábava z farmy. Z farmy přímo na sekací špalek! Nová várka mladých kuchařů se musí pustit do práce s čerstvými surovinami přímo z farmy. Farmářka Jenna Brownell se připojí k dalším porotcům, kuchařům Marcovi Murphymu a Giorgiovi Rapicavolimu.

      • Kuchyně XI (10)

        Sváteční koktejlový večírek. Kuchyně vstupuje do svátečního období Jeffovým Mauro koktejlem a barem s masovými kuličkami. Poté ozdobíme stromy novou, doma dělanou výzdobou, a GZ přemění v obchodě koupený sýr Brie na předkrm hodný večírku.

      • Osadnice XII (7)

        Jednoduchá jídla. Dnes je to o jídlech z pěti ingrediencí, a v menu najdeme kuře pečené s fenyklem, špagety carbonara. vejce v tomatě, vegetariánskou polévku s tortellini a tři varianty večeře z pekáče.

      • Osadnice XII (8)

        Pro Petea. Kovboj Pete si na farmě prožil dlouhé a náročné léto, a tak Ree připraví pro něho a jeho rodinu večeři v texasko-mexickém stylu jako poděkování. V menu jsou carnitas, mango salát, sýrové smažené casserole s fazolkami a guacamole s ozvláštněním.

      • Sekáček XIX (6)

        Den matek. Čtyři matky vládnou svým kuchyním a pokusí se své vaření prokázat v mnohem větší aréně. V koši na předkrm je kromě jiného nudlová kuřecí polévka a salsa. Která matka vyhraje?

      • Guyova velká sousta XI (6)

        Jídla ze zadních dvorků: krůtí enchiladas. Guy Fieri podává pár svých oblíbených mexických jídel pro potěšení davu. Krůtí enchiladas jsou vydatné a s probublávajícím sýrem, následuje omáčka z restované mochyně a avokádová salsa s černými fazolemi a kukuřicí.

      • Guyova velká sousta XI (7)

        Jídla ze zadních dvorků: marocké kuře. Guy Fieri představí svou techniku na šťavnaté marocké kuře. Domácí tahini dodá extra příchuť a plnost, salát s opečeným kuskusem pak čerstvou chuť. Jako dezert pomerančový Sabayon z křehkého těsta s malinami.

      • Pečení s Annou Olson III (7)

        Sušenky bez mouky. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson se podělí o tajemství výroby delikátních a chutných sušenek bez mouky. Upeče tři druhy bez toho, aniž by použila tradiční pšeničnou mouku.

      • Pečení s Annou Olson III (8)

        Keksy. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson miluje keksy. Upeče tři rozdílné a delikátní druhy a předvede, že krekry vůbec nejsou něčím obyčejným.

      • Sledování restaurací II (5)

        Kdo najal tyhle lidi? Willie přichází na pomoc Nickovi, majiteli Pita Grill v New Jersey. Do podniku dal vše, ale nyní svévolný personál, který se víc zajímá o zábavu než zákazníky, hrozí zničit jeho sen, což by ho stálo všechno.

      • Plážové zákusky s Katie Lee (4)

        Klasika jinak. Šéfkuchaři naučí Katie, jak přidat místní chutě do populárních jídel, ať jde o floridský sendvič Reuben s rybou okouníkem po sendvič se zmrzlinou stisknutý do podoby panini v Georgii.