
Food Network
Food Network od do
Osadnice XIX (13)
Na počest tchyně. Ree oplakává odchod tchyně a připraví řadu jídel pro celou rodinu, založených na jejích oblíbených pokrmech a klasických receptech.
Osadnice XVII (1)
Grilování na ven. Celý den je na ranči plno práce s telaty, a tak Ree Drummond venku ugriluje zcela zasloužený oběd. V menu jsou uzená stehna se solí a pepřem, na ohni grilované steakové burgery se sýrem, grilované bramborové placky a koláče s borůvkami.
Hvězdy Food Network XI (2)
Pečení na slano. Hvězdy Food Network musejí mít znalosti a schopnost přizpůsobit se jakýmkoliv podmínkám, jež se naskytnou. V mentorské výzvě musejí finalisté vytvořit jídla využitím zbytků a pak mít 30sekundovou prezentaci na kameru.
Iron Chef: Zúčtování (5)
Souboj s Bobbym Flayem. Mistrovští kuchaři Středozápadu, Tory Miller a Jenner Tomaska, se utkají s využitím jedné z nejvšestrannějších zelenin. Vítěz pak vyzve Irona Chefa Bobbyho Flaye na souboj ve zcela americké přípravě masa.
Sekáček junior VI (5)
Zábava z farmy. Z farmy přímo na sekací špalek! Nová várka mladých kuchařů se musí pustit do práce s čerstvými surovinami přímo z farmy. Farmářka Jenna Brownell se připojí k dalším porotcům, kuchařům Marcovi Murphymu a Giorgiovi Rapicavolimu.
Kuchyně XI (10)
Sváteční koktejlový večírek. Kuchyně vstupuje do svátečního období Jeffovým Mauro koktejlem a barem s masovými kuličkami. Poté ozdobíme stromy novou, doma dělanou výzdobou, a GZ přemění v obchodě koupený sýr Brie na předkrm hodný večírku.
Osadnice XII (7)
Jednoduchá jídla. Dnes je to o jídlech z pěti ingrediencí, a v menu najdeme kuře pečené s fenyklem, špagety carbonara. vejce v tomatě, vegetariánskou polévku s tortellini a tři varianty večeře z pekáče.
Osadnice XII (8)
Pro Petea. Kovboj Pete si na farmě prožil dlouhé a náročné léto, a tak Ree připraví pro něho a jeho rodinu večeři v texasko-mexickém stylu jako poděkování. V menu jsou carnitas, mango salát, sýrové smažené casserole s fazolkami a guacamole s ozvláštněním.
Sekáček XIX (6)
Den matek. Čtyři matky vládnou svým kuchyním a pokusí se své vaření prokázat v mnohem větší aréně. V koši na předkrm je kromě jiného nudlová kuřecí polévka a salsa. Která matka vyhraje?
Guyova velká sousta XI (6)
Jídla ze zadních dvorků: krůtí enchiladas. Guy Fieri podává pár svých oblíbených mexických jídel pro potěšení davu. Krůtí enchiladas jsou vydatné a s probublávajícím sýrem, následuje omáčka z restované mochyně a avokádová salsa s černými fazolemi a kukuřicí.
Guyova velká sousta XI (7)
Jídla ze zadních dvorků: marocké kuře. Guy Fieri představí svou techniku na šťavnaté marocké kuře. Domácí tahini dodá extra příchuť a plnost, salát s opečeným kuskusem pak čerstvou chuť. Jako dezert pomerančový Sabayon z křehkého těsta s malinami.
Pečení s Annou Olson III (7)
Sušenky bez mouky. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson se podělí o tajemství výroby delikátních a chutných sušenek bez mouky. Upeče tři druhy bez toho, aniž by použila tradiční pšeničnou mouku.
Pečení s Annou Olson III (8)
Keksy. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson miluje keksy. Upeče tři rozdílné a delikátní druhy a předvede, že krekry vůbec nejsou něčím obyčejným.
Sledování restaurací II (5)
Kdo najal tyhle lidi? Willie přichází na pomoc Nickovi, majiteli Pita Grill v New Jersey. Do podniku dal vše, ale nyní svévolný personál, který se víc zajímá o zábavu než zákazníky, hrozí zničit jeho sen, což by ho stálo všechno.
Plážové zákusky s Katie Lee (4)
Klasika jinak. Šéfkuchaři naučí Katie, jak přidat místní chutě do populárních jídel, ať jde o floridský sendvič Reuben s rybou okouníkem po sendvič se zmrzlinou stisknutý do podoby panini v Georgii.
Plážové zákusky s Katie Lee (5)
Chuťovky z plážových barů. Život na pláži nám přináší představy chutných jídel, skvělých koktejlů a odpočinkové zábavy. A Katie Lee ochutná úchvatné dobroty z barů, jež se zde připravují. Tentokrát prozkoumá pláže Mexika, St. Barts a pobřežních kantýn.
Snadná čína II (12)
Vegetariánská láska. Ching má cíl – udělat ze zeleniny hvězdu talíře! Vydáme se na turné po restauracích, kde najdeme unikátní vegetariánská jídla.
Snadná čína II (13)
Den v čínské čtvrti. Ching zkoumá bohatou čínskou kulturu v čínské čtvrti na Manhattanu, od ping pongu, tai–či a pánů, co hrají čínské šachy v parku, po restauraci nabízející dim sum a další klasická jídla.
Guyovy hry s potravinami VIII (11)
Souboj velkých burgerů. Čtyři kuchaři tvrdí, že dokážou připravit dokonalé pirožky, ale nyní soutěží v přípravě burgerů.
Kuchyně XI (10)
Sváteční koktejlový večírek. Kuchyně vstupuje do svátečního období Jeffovým Mauro koktejlem a barem s masovými kuličkami. Poté ozdobíme stromy novou, doma dělanou výzdobou, a GZ přemění v obchodě koupený sýr Brie na předkrm hodný večírku.
Osadnice XII (7)
Jednoduchá jídla. Dnes je to o jídlech z pěti ingrediencí, a v menu najdeme kuře pečené s fenyklem, špagety carbonara. vejce v tomatě, vegetariánskou polévku s tortellini a tři varianty večeře z pekáče.
Osadnice XII (8)
Pro Petea. Kovboj Pete si na farmě prožil dlouhé a náročné léto, a tak Ree připraví pro něho a jeho rodinu večeři v texasko-mexickém stylu jako poděkování. V menu jsou carnitas, mango salát, sýrové smažené casserole s fazolkami a guacamole s ozvláštněním.
Sekáček XIX (6)
Den matek. Čtyři matky vládnou svým kuchyním a pokusí se své vaření prokázat v mnohem větší aréně. V koši na předkrm je kromě jiného nudlová kuřecí polévka a salsa. Která matka vyhraje?
Guyova velká sousta XI (6)
Jídla ze zadních dvorků: krůtí enchiladas. Guy Fieri podává pár svých oblíbených mexických jídel pro potěšení davu. Krůtí enchiladas jsou vydatné a s probublávajícím sýrem, následuje omáčka z restované mochyně a avokádová salsa s černými fazolemi a kukuřicí.
Guyova velká sousta XI (7)
Jídla ze zadních dvorků: marocké kuře. Guy Fieri představí svou techniku na šťavnaté marocké kuře. Domácí tahini dodá extra příchuť a plnost, salát s opečeným kuskusem pak čerstvou chuť. Jako dezert pomerančový Sabayon z křehkého těsta s malinami.
Pečení s Annou Olson III (9)
Anglický krém. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson nám ukáže, jak připravit klasický anglický krém - polevu, kterou musí znát každý pekař. A poté anglický krém využije na přípravu tří delikátních dezertů.
Pečení s Annou Olson III (10)
Palačinky. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson předvede využitelnost palačinek na třech rozdílných stylech a dokáže, že palačinky nejsou dobré jen pro snídani.
Sledování restaurací II (6)
Jednej jako šéf. Po 14 letech podnikání bojuje Dawnova restaurace Liberty Bar and Grill o přežití. Willie brzy zjistí, že Dawnův styl managementu vytváří vážné problémy mezi zaměstnanci, jež srážejí jeho podnik na kolena.
Kuchyně XI (10)
Sváteční koktejlový večírek. Kuchyně vstupuje do svátečního období Jeffovým Mauro koktejlem a barem s masovými kuličkami. Poté ozdobíme stromy novou, doma dělanou výzdobou, a GZ přemění v obchodě koupený sýr Brie na předkrm hodný večírku.
Osadnice XII (7)
Jednoduchá jídla. Dnes je to o jídlech z pěti ingrediencí, a v menu najdeme kuře pečené s fenyklem, špagety carbonara. vejce v tomatě, vegetariánskou polévku s tortellini a tři varianty večeře z pekáče.
Osadnice XII (8)
Pro Petea. Kovboj Pete si na farmě prožil dlouhé a náročné léto, a tak Ree připraví pro něho a jeho rodinu večeři v texasko-mexickém stylu jako poděkování. V menu jsou carnitas, mango salát, sýrové smažené casserole s fazolkami a guacamole s ozvláštněním.
Sekáček XIX (6)
Den matek. Čtyři matky vládnou svým kuchyním a pokusí se své vaření prokázat v mnohem větší aréně. V koši na předkrm je kromě jiného nudlová kuřecí polévka a salsa. Která matka vyhraje?
Guyova velká sousta XI (6)
Jídla ze zadních dvorků: krůtí enchiladas. Guy Fieri podává pár svých oblíbených mexických jídel pro potěšení davu. Krůtí enchiladas jsou vydatné a s probublávajícím sýrem, následuje omáčka z restované mochyně a avokádová salsa s černými fazolemi a kukuřicí.
Guyova velká sousta XI (7)
Jídla ze zadních dvorků: marocké kuře. Guy Fieri představí svou techniku na šťavnaté marocké kuře. Domácí tahini dodá extra příchuť a plnost, salát s opečeným kuskusem pak čerstvou chuť. Jako dezert pomerančový Sabayon z křehkého těsta s malinami.
Plážové zákusky s Katie Lee (6)
Autentická jídla. Katie hledá autentickou plážovou kuchyni, věrnou místním kořenům. Zavítá do plážového grill baru v Georgii na tažené vepřové, ochutná ceviche v St. Barts, poté chile rellenos v Mexiku a vyzkouší krabí předělávky v Portoriku.
Plážové zákusky s Katie Lee (7)
Nečekané návštěvy. Katie Lee odhaluje při svých cestách jedinečné a různorodé chuťovky, například jarní závitek pernil v Portoriku, závitky tempura na Golden Isles v Georgii, žebírka v jižanském stylu v Mexiku a krevetí ceviche v Miami.
Bobby Flay a jeho vášeň pro grilování III (1)
Barbacoa na zadním dvorku. Bobby Flay představí silná koření a proměnlivé barvy mexické kuchyně na zadním dvorku při „barbacoa“. Na této oslavě se podává mexický sendvič s uzeným hovězím hrudím v adobo, grilovaný chňapal s máslem z ananasu a cibulky, a také lehký salát z rokety.
Bobby Flay a jeho vášeň pro grilování III (2)
Grilování ze všech stran. Bobby Flay oslavuje chutě svého oblíbeného amerického regionu grilováním v jihozápadním stylu, kde najdeme kořeněná bizoní žebra s BBQ omáčkou, grilované rybí tacos, krémovou vařenou zeleninu s kukuřicí a tequilovou sangrii.
Kuchyně XI (11)
Šťastné a veselé nápady. Kuchyně je v tomto svátečním období šťastná a veselá, a tak Katie připraví vysoký roštěnec a Sunny šafránové brambory. Marcela předvede, jak připravit sváteční stůl, který jiskří, a Jeff nachystá sezónní dezert.
Osadnice XII (9)
Den dvojí hry. Synové Ree jsou blázni do fotbalu, takže když přijdou jejich kamarádi porovnat nejlepší týmy, Ree připraví jejich oblíbená jídla: kořeněná křidýlka, předem připravené sendvičové rolky, vydlabané brambory a slané preclíky jako brownies.
Osadnice XII (10)
Kuchyňské zpovědi: Čtyři roční doby na ranči. Ree se podělí o pár fakt ze svého života a změny jídel v závislosti na měnících se ročních obdobích na ranči. Připraví dušené maso na červeném víně, kuřecí tacos s jahodovou salsou, salát s opečenou červenou řepou a kozím sýrem a kari polévku s mrkví a dýní.
Sekáček XIX (7)
Klid, palma a dokonalost. Kuchyně Sekáčku představí ocas čtverzubce, když se šéfkuchaři snaží zůstat v klidu při spěšní výrobě předkrmu. Pak najdou soutěžící plechovku čehosi oranžového a sklenici něčeho poněkud neobvyklého – datlovníku! Kdo prokáže své kouzlo a získá cenu?
Guyova velká sousta XI (8)
Jídla ze zadních dvorků: tuňákové burgery. Guy Fieri sníží kalorickou zátěž, aniž by odlehčil na chuti v tomto uspokojujícím menu. Ugriluje tuňákové burgery s asijským kořením. A jako přílohu salát s arašídy a nudlemi soba, a také ohnivá kuřecí křídla.
Guyova velká sousta XI (9)
Jídla ze zadních dvorků: jehněčí tacos. Guy Fieri pořádá taco noc se svými jehněčími barbacoa tacos. Jako příloha křupavá sekaná juka s papričkami shishito, jež je stejně delikátní jako Guyův rychlý ovocný koláč s kozím mlékem.
Dětský šampionát v pečení II (6)
Přeslazenost. Pět zbývajících dětských pekařů předvede sladkosti v celé jejich kráse, když musejí použít tři druhy cukrovinek na dezert, a přitom dodržet vyváženost, aby dezerty nebyly přeslazené a plné jenom cukrovinek!
Hledači dortů (9)
Samé ozdobičky. Nestudovaná dramatička a herečka Crystal L. Bass z Baltimoru je dokonalou definicí nadprůměru. Pro debut své autobiografické hry hledají s jejím kreativním režisérem Kevinem dort, který by odpovídal velkoleposti hry i chystaného večírku.
Hledači dortů II (1)
Karnevalové sny. Mike a Miranda měli vždy rádi zábavu, a tak plánují svatbu s karnevalovou tematikou. Jen pořád nevědí, jaký dort. Mike chce dort, který by odrážel duch karnevalu, Miranda by raději klasickou romantiku.
Hvězdy Food Network XI (3)
Večeře podle trendů. Finalisté se budou muset držet nejnovějších kulinářských trendů, když nejprve vytvoří a vyfotí svou verzi lehkých jídel, a pak vytvoří pětichodové menu, kde každý chod koresponduje s nejnovějšími pojmy.
Giada doma VI (25)
Moje Thajsko. Giada De Laurentiis se nechá inspirovat svým nedávným výletem do Thajska a připraví doma exotickou večeři. V menu najdeme thajské kari, jarní závitky a sladký thajský ledový čaj.
Giada doma VI (1)
Den vyprávění o zaměstnání. Giada De Laurentiis navštíví i s dalšími rodiči školu své dcery Jade při dnu povídání o jejich zaměstnání.
Osadnice XIX (13)
Na počest tchyně. Ree oplakává odchod tchyně a připraví řadu jídel pro celou rodinu, založených na jejích oblíbených pokrmech a klasických receptech.
Osadnice XVII (1)
Grilování na ven. Celý den je na ranči plno práce s telaty, a tak Ree Drummond venku ugriluje zcela zasloužený oběd. V menu jsou uzená stehna se solí a pepřem, na ohni grilované steakové burgery se sýrem, grilované bramborové placky a koláče s borůvkami.
Kuchyně XI (11)
Šťastné a veselé nápady. Kuchyně je v tomto svátečním období šťastná a veselá, a tak Katie připraví vysoký roštěnec a Sunny šafránové brambory. Marcela předvede, jak připravit sváteční stůl, který jiskří, a Jeff nachystá sezónní dezert.
Osadnice XII (9)
Den dvojí hry. Synové Ree jsou blázni do fotbalu, takže když přijdou jejich kamarádi porovnat nejlepší týmy, Ree připraví jejich oblíbená jídla: kořeněná křidýlka, předem připravené sendvičové rolky, vydlabané brambory a slané preclíky jako brownies.
Osadnice XII (10)
Kuchyňské zpovědi: Čtyři roční doby na ranči. Ree se podělí o pár fakt ze svého života a změny jídel v závislosti na měnících se ročních obdobích na ranči. Připraví dušené maso na červeném víně, kuřecí tacos s jahodovou salsou, salát s opečenou červenou řepou a kozím sýrem a kari polévku s mrkví a dýní.
Sekáček XIX (7)
Klid, palma a dokonalost. Kuchyně Sekáčku představí ocas čtverzubce, když se šéfkuchaři snaží zůstat v klidu při spěšní výrobě předkrmu. Pak najdou soutěžící plechovku čehosi oranžového a sklenici něčeho poněkud neobvyklého – datlovníku! Kdo prokáže své kouzlo a získá cenu?
Guyova velká sousta XI (8)
Jídla ze zadních dvorků: tuňákové burgery. Guy Fieri sníží kalorickou zátěž, aniž by odlehčil na chuti v tomto uspokojujícím menu. Ugriluje tuňákové burgery s asijským kořením. A jako přílohu salát s arašídy a nudlemi soba, a také ohnivá kuřecí křídla.
Guyova velká sousta XI (9)
Jídla ze zadních dvorků: jehněčí tacos. Guy Fieri pořádá taco noc se svými jehněčími barbacoa tacos. Jako příloha křupavá sekaná juka s papričkami shishito, jež je stejně delikátní jako Guyův rychlý ovocný koláč s kozím mlékem.
Pečení s Annou Olson III (9)
Anglický krém. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson nám ukáže, jak připravit klasický anglický krém - polevu, kterou musí znát každý pekař. A poté anglický krém využije na přípravu tří delikátních dezertů.
Pečení s Annou Olson III (10)
Palačinky. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson předvede využitelnost palačinek na třech rozdílných stylech a dokáže, že palačinky nejsou dobré jen pro snídani.
Sledování restaurací II (6)
Jednej jako šéf. Po 14 letech podnikání bojuje Dawnova restaurace Liberty Bar and Grill o přežití. Willie brzy zjistí, že Dawnův styl managementu vytváří vážné problémy mezi zaměstnanci, jež srážejí jeho podnik na kolena.
Plážové zákusky s Katie Lee (6)
Autentická jídla. Katie hledá autentickou plážovou kuchyni, věrnou místním kořenům. Zavítá do plážového grill baru v Georgii na tažené vepřové, ochutná ceviche v St. Barts, poté chile rellenos v Mexiku a vyzkouší krabí předělávky v Portoriku.
