• Food Network

    • Food Network od do

      • Hledači dortů (9)

        Samé ozdobičky. Nestudovaná dramatička a herečka Crystal L. Bass z Baltimoru je dokonalou definicí nadprůměru. Pro debut své autobiografické hry hledají s jejím kreativním režisérem Kevinem dort, který by odpovídal velkoleposti hry i chystaného večírku.

      • Hledači dortů II (1)

        Karnevalové sny. Mike a Miranda měli vždy rádi zábavu, a tak plánují svatbu s karnevalovou tematikou. Jen pořád nevědí, jaký dort. Mike chce dort, který by odrážel duch karnevalu, Miranda by raději klasickou romantiku.

      • Hvězdy Food Network XI (3)

        Večeře podle trendů. Finalisté se budou muset držet nejnovějších kulinářských trendů, když nejprve vytvoří a vyfotí svou verzi lehkých jídel, a pak vytvoří pětichodové menu, kde každý chod koresponduje s nejnovějšími pojmy.

      • Giada doma VI (25)

        Moje Thajsko. Giada De Laurentiis se nechá inspirovat svým nedávným výletem do Thajska a připraví doma exotickou večeři. V menu najdeme thajské kari, jarní závitky a sladký thajský ledový čaj.

      • Giada doma VI (1)

        Den vyprávění o zaměstnání. Giada De Laurentiis navštíví i s dalšími rodiči školu své dcery Jade při dnu povídání o jejich zaměstnání.

      • Osadnice XIX (13)

        Na počest tchyně. Ree oplakává odchod tchyně a připraví řadu jídel pro celou rodinu, založených na jejích oblíbených pokrmech a klasických receptech.

      • Osadnice XVII (1)

        Grilování na ven. Celý den je na ranči plno práce s telaty, a tak Ree Drummond venku ugriluje zcela zasloužený oběd. V menu jsou uzená stehna se solí a pepřem, na ohni grilované steakové burgery se sýrem, grilované bramborové placky a koláče s borůvkami.

      • Kuchyně XI (11)

        Šťastné a veselé nápady. Kuchyně je v tomto svátečním období šťastná a veselá, a tak Katie připraví vysoký roštěnec a Sunny šafránové brambory. Marcela předvede, jak připravit sváteční stůl, který jiskří, a Jeff nachystá sezónní dezert.

      • Osadnice XII (9)

        Den dvojí hry. Synové Ree jsou blázni do fotbalu, takže když přijdou jejich kamarádi porovnat nejlepší týmy, Ree připraví jejich oblíbená jídla: kořeněná křidýlka, předem připravené sendvičové rolky, vydlabané brambory a slané preclíky jako brownies.

      • Osadnice XII (10)

        Kuchyňské zpovědi: Čtyři roční doby na ranči. Ree se podělí o pár fakt ze svého života a změny jídel v závislosti na měnících se ročních obdobích na ranči. Připraví dušené maso na červeném víně, kuřecí tacos s jahodovou salsou, salát s opečenou červenou řepou a kozím sýrem a kari polévku s mrkví a dýní.

      • Sekáček XIX (7)

        Klid, palma a dokonalost. Kuchyně Sekáčku představí ocas čtverzubce, když se šéfkuchaři snaží zůstat v klidu při spěšní výrobě předkrmu. Pak najdou soutěžící plechovku čehosi oranžového a sklenici něčeho poněkud neobvyklého – datlovníku! Kdo prokáže své kouzlo a získá cenu?

      • Guyova velká sousta XI (8)

        Jídla ze zadních dvorků: tuňákové burgery. Guy Fieri sníží kalorickou zátěž, aniž by odlehčil na chuti v tomto uspokojujícím menu. Ugriluje tuňákové burgery s asijským kořením. A jako přílohu salát s arašídy a nudlemi soba, a také ohnivá kuřecí křídla.

      • Guyova velká sousta XI (9)

        Jídla ze zadních dvorků: jehněčí tacos. Guy Fieri pořádá taco noc se svými jehněčími barbacoa tacos. Jako příloha křupavá sekaná juka s papričkami shishito, jež je stejně delikátní jako Guyův rychlý ovocný koláč s kozím mlékem.

      • Pečení s Annou Olson III (9)

        Anglický krém. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson nám ukáže, jak připravit klasický anglický krém - polevu, kterou musí znát každý pekař. A poté anglický krém využije na přípravu tří delikátních dezertů.

      • Pečení s Annou Olson III (10)

        Palačinky. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson předvede využitelnost palačinek na třech rozdílných stylech a dokáže, že palačinky nejsou dobré jen pro snídani.

      • Sledování restaurací II (6)

        Jednej jako šéf. Po 14 letech podnikání bojuje Dawnova restaurace Liberty Bar and Grill o přežití. Willie brzy zjistí, že Dawnův styl managementu vytváří vážné problémy mezi zaměstnanci, jež srážejí jeho podnik na kolena.

      • Plážové zákusky s Katie Lee (6)

        Autentická jídla. Katie hledá autentickou plážovou kuchyni, věrnou místním kořenům. Zavítá do plážového grill baru v Georgii na tažené vepřové, ochutná ceviche v St. Barts, poté chile rellenos v Mexiku a vyzkouší krabí předělávky v Portoriku.

      • Plážové zákusky s Katie Lee (7)

        Nečekané návštěvy. Katie Lee odhaluje při svých cestách jedinečné a různorodé chuťovky, například jarní závitek pernil v Portoriku, závitky tempura na Golden Isles v Georgii, žebírka v jižanském stylu v Mexiku a krevetí ceviche v Miami.

      • Bobby Flay a jeho vášeň pro grilování III (1)

        Barbacoa na zadním dvorku. Bobby Flay představí silná koření a proměnlivé barvy mexické kuchyně na zadním dvorku při „barbacoa“. Na této oslavě se podává mexický sendvič s uzeným hovězím hrudím v adobo, grilovaný chňapal s máslem z ananasu a cibulky, a také lehký salát z rokety.

      • Bobby Flay a jeho vášeň pro grilování III (2)

        Grilování ze všech stran. Bobby Flay oslavuje chutě svého oblíbeného amerického regionu grilováním v jihozápadním stylu, kde najdeme kořeněná bizoní žebra s BBQ omáčkou, grilované rybí tacos, krémovou vařenou zeleninu s kukuřicí a tequilovou sangrii.

      • Guyovy hry s potravinami VII (1)

        Kuchaři soutěže: Nová generace. Mladí kuchaři se snem o kulinářské kariéře vyzkoušejí své dovednosti při výzvách, kdy shánějí ingredience v odpadcích nebo připravují jídlo se slaninou za využití expresní nákupní uličky s omezeným počtem položek.

      • Osadnice XII (1)

        Studentská jídla. Ree Drummond se podělí o pár nápadů na jednoduchou a rychlou přípravu studentských jídel za pomoci základních nástrojů.

      • Osadnice XII (2)

        Večírek v ledničce. Ree Drummond plní ledničku dopředu připravenými jídly na koktejlový večírek.

      • Osadnice XII (3)

        Vánoční dobroty. Pár dní před Vánoci připravuje Ree vánoční dobroty, jež lze věnovat i jako dárek. Uvaří domácí gumové bonbóny, vánoční dezert z višní, preclíkové želvy, sýrové tyčinky s kajenským pepřem a ostrosladké pražené mandle.

      • Osadnice XII (4)

        Výročí. Ree Drummond a její manžel Ladd slaví výročí, a na oslavu Ree uvaří jídla pro celou rodinu. Připraví cviklový salát Colorado, žebírka pro pět s chimichuri a rustikální vesnický chléb s medovým máslem.

      • Osadnice XII (5)

        Zázraky bez masa. Ree připraví pár svých oblíbených bezmasých jídel. Uvaří pečené brambory s brokolicí a sýrem, grilované steaky s lilkem, pečenou zeleninovou panzanellu, italský kukuřičný chléb a wrapy s tofu a salátem.

      • Osadnice XII (6)

        Sušení sena. Ree připravuje u švagra pro svou rodinu večeři po dlouhém, umdlévajícím odpoledni svážení sena. V menu jsou kořeněná pomalu vařená žebra, sýrové casserole s kukuřičnou kaší, salát s brokolicí a patrový dort se zmrzlinou.

      • Osadnice XII (7)

        Jednoduchá jídla. Dnes je to o jídlech z pěti ingrediencí, a v menu najdeme kuře pečené s fenyklem, špagety carbonara. vejce v tomatě, vegetariánskou polévku s tortellini a tři varianty večeře z pekáče.

      • Osadnice XII (8)

        Pro Petea. Kovboj Pete si na farmě prožil dlouhé a náročné léto, a tak Ree připraví pro něho a jeho rodinu večeři v texasko-mexickém stylu jako poděkování. V menu jsou carnitas, mango salát, sýrové smažené casserole s fazolkami a guacamole s ozvláštněním.

      • Osadnice XII (9)

        Den dvojí hry. Synové Ree jsou blázni do fotbalu, takže když přijdou jejich kamarádi porovnat nejlepší týmy, Ree připraví jejich oblíbená jídla: kořeněná křidýlka, předem připravené sendvičové rolky, vydlabané brambory a slané preclíky jako brownies.

      • Osadnice XII (10)

        Kuchyňské zpovědi: Čtyři roční doby na ranči. Ree se podělí o pár fakt ze svého života a změny jídel v závislosti na měnících se ročních obdobích na ranči. Připraví dušené maso na červeném víně, kuřecí tacos s jahodovou salsou, salát s opečenou červenou řepou a kozím sýrem a kari polévku s mrkví a dýní.

      • Osadnice XIX (1)

        Věci s sebou: Grilování. Ree Drummond zkusí uvařit z toho, co zrovna najde doma, čtyři přenosná jídla pro sezónu grilování. Její osmivrstvý dip povznese svačiny na novou úroveň a sladkým zakončením bude koláč s citronovou polevou.

      • Osadnice XIX (2)

        Kuře na čtyři způsoby. Ree představí své čtyři oblíbené recepty z kuřete, když nabídne klasické bílé enchiladas s kuřetem, křupavé kuře s rozpečeným sýrem, italskou kuřecí směs vše v jednom na plechu a kuře teriyaki se sezamovými nudlemi.

      • Guyovy hry s potravinami VIII (8)

        Guyovy hazardní hry. Kuchaři zkoušejí vyhrát hru i na trhu, když čelí třem úchvatným hazardním hrám.

      • Guyovy hry s potravinami VIII (9)

        Venkovní vaření snídaně, oběda a večeře. Kuchaři musejí připravit každé jídlo z menu. Nejprve snídani z výprodeje. Pak rodinný oběd zkomplikovaný speciálním červeným světlem. A nakonec kuchaři roztočí slevové kolo Budget Food Wheel kvůli večeři jak ze steakhousu.

      • Guyovy hry s potravinami VIII (10)

        Dokonalí cizinci. Osm kuchařů, kteří se nikdy nesetkali, jsou spárováni, aby spolupracovali na trhu.Nejprve týmy musejí připravit klasická dvě jídla za 15 dolarů. Poté u hry Grocery Golf určují směr dynamické dvojice dekadentních večeří.

      • Guyovy hry s potravinami VIII (11)

        Souboj velkých burgerů. Čtyři kuchaři tvrdí, že dokážou připravit dokonalé pirožky, ale nyní soutěží v přípravě burgerů.

      • Guyovy hry s potravinami VII (1)

        Kuchaři soutěže: Nová generace. Mladí kuchaři se snem o kulinářské kariéře vyzkoušejí své dovednosti při výzvách, kdy shánějí ingredience v odpadcích nebo připravují jídlo se slaninou za využití expresní nákupní uličky s omezeným počtem položek.

      • Guyova velká sousta XVI (11)

        Masové koule natřikrát. Zapomeňte na tenké sendviče, Guy Fieri zná způsoby, jak učinit dojem na letním večírku s masovými koulemi a jejich spoustou! Podívejte se, jak vytvoří tři varianty této večírkové hitovky.

      • Guyova velká sousta XVI (12)

        Kuřata podle Guye. Guy Fieri má hodně vzpomínek, když ho učili vařit v jeho raném věku rodiče. Na Den otců Guy zkusí čínská jídla. Udělá dvojitou klasiku ve svých vlastních variantách!

      • Skvělá jídla z pojízdného bistra (5)

        Jídla na pláži. Andrew Zimmern se připojí k davům hledajícím oběd u pojízdného bistra na Huntington Beach v Kalifornii neboli Surf City v USA. Objeví různé druhy čínských knedlíčků, krevetí tacos a autentické španělské sendviče a tapas.

      • Skvělá jídla z pojízdného bistra (6)

        Pojízdná bistra v Salt Lake City. Andrew Zimmern si užije odpoledne plné jídel z pojízdných bister ve venkovním nákupním centru The Gateway v Salt Lake City. Vyzkouší havajský talíř k obědu, klasickou kubánskou kuchyni a pizzy z pece na dřevo vyrobené z přepravního kontejneru.

      • Porazte Bobbyho Flaye XII (3)

        Chléb chala. Anne Burrell z pořadu Nejhorší kuchař a komik Jay Pharoah to s porážkou Bobbyho Flaye myslí vážně. Kanadská kuchařka Rene Rodriguez přináší chutě jižní hranice proti italské nabídce kuchaře Michaela Kramera.

      • Porazte Bobbyho Flaye XII (4)

        Zkrotit oheň. Porotce z pořadu Sekáček Scott Conant a herečka Busy Phillips se pokusí o porážku Bobbyho Flaye! Do ringu vhodí šéfkuchařku z Toronta Ivanu Raca a kuchaře z New Orleans, Toma Wolfa.

      • Jídla na otevřeném ohni VII (7)

        Grilování podél cest. Během cesty po Texasu zastaví Roger Mooking s autem u pár bister na delikátní grilovaná jídla. V San Antoniu má zastávku u pojízdného bistra The Box Street Social na kuřata a žebírka dělaná nad otevřeným ohněm.

      • Jídla na otevřeném ohni VII (8)

        Příběh dvou grilovacích bister. Roger Mooking navštíví podnik v Jižní Karolíně, kde se griluje ve starém stylu a podává sekané vepřové a oblíbenou restauraci v Texasu, kde servírují grilované klasiky Hill County.

      • Iron Chef: Zúčtování (5)

        Souboj s Bobbym Flayem. Mistrovští kuchaři Středozápadu, Tory Miller a Jenner Tomaska, se utkají s využitím jedné z nejvšestrannějších zelenin. Vítěz pak vyzve Irona Chefa Bobbyho Flaye na souboj ve zcela americké přípravě masa.

      • Osadnice XIX (1)

        Věci s sebou: Grilování. Ree Drummond zkusí uvařit z toho, co zrovna najde doma, čtyři přenosná jídla pro sezónu grilování. Její osmivrstvý dip povznese svačiny na novou úroveň a sladkým zakončením bude koláč s citronovou polevou.

      • Osadnice XIX (2)

        Kuře na čtyři způsoby. Ree představí své čtyři oblíbené recepty z kuřete, když nabídne klasické bílé enchiladas s kuřetem, křupavé kuře s rozpečeným sýrem, italskou kuřecí směs vše v jednom na plechu a kuře teriyaki se sezamovými nudlemi.

      • Guyova velká sousta XIV (13)

        Deanův seznam. Guy Fieri a Dean McDermott jsou spolu v kuchyni! Připraví grilovaný steak z ramínka s flambovanou omáčkou ze zeleného pepře. Pak Dean přidá svůj rukopis ke koktejlu nových starých zvyků, zkrátka čerstvý nádech staré klasice.

      • Guyova velká sousta XI (1)

        Dobroty ze zadních dvorků: Steak Diane. Fieriové doma pořádají noc se steaky a Guy připravuje steak Diane, s bohatou omáčkou s brandy a houbami. Jako příloha šťouchané brambory s tuřínem, a bohatou, uzenou chuť dotvoří opečená kapusta s červenou řepou s slaninou.

      • Guyova velká sousta XI (2)

        Jídla ze zadních dvorků: kuřecí řízek. Guy a jeho kamarád šéfkuchař usmaží k večeři kuřecí řízek epických rozměrů. K němu Guy připraví kyselé zelí s česnekovou a cibulovou omáčkou a kořeněnými sladkými paprikami. Jako dezert čokoládový dort Bundt s polevou ze sušených višní.

      • Guyova velká sousta XI (3)

        Jídla ze zadních dvorků: dušená žebírka. Guy a jeho kamarád šéfkuchař mají šest balení černého piva stout a nebojí se je použít! Krátká žebra dušená na černém pivu s ječmenem jsou masným jídlem, a opečená dýně s houbami, papričkami a kozím sýrem zeleninovou přílohou.

      • Guyova velká sousta XI (4)

        Jídla ze zadních dvorků: kuřecí marsala. Guy připravuje večeři pro svou rodinu, plnou jeho variací na italskou kuchyni. Hlavním chodem je kuřecí marsala s houbami a jako dokonalá příloha opečená štiplavá kořenová zelenina a těstovinový salát radiatore.

      • Guyova velká sousta XI (5)

        Jídla ze zadních dvorků: krůtí cordon bleu. Guy Fieri dělá svoji verzi hostiny na Den díkůvzdání. Krůtí cordon bleu je vláčnou, chutnou a jemnou alternativou k celému ptákovi, tradičnější casserole se zelenými fazolkami soupeří s Guyovou domácí houbovou omáčkou.

      • Guyova velká sousta XI (6)

        Jídla ze zadních dvorků: krůtí enchiladas. Guy Fieri podává pár svých oblíbených mexických jídel pro potěšení davu. Krůtí enchiladas jsou vydatné a s probublávajícím sýrem, následuje omáčka z restované mochyně a avokádová salsa s černými fazolemi a kukuřicí.

      • Guyova velká sousta XI (7)

        Jídla ze zadních dvorků: marocké kuře. Guy Fieri představí svou techniku na šťavnaté marocké kuře. Domácí tahini dodá extra příchuť a plnost, salát s opečeným kuskusem pak čerstvou chuť. Jako dezert pomerančový Sabayon z křehkého těsta s malinami.

      • Guyova velká sousta XI (8)

        Jídla ze zadních dvorků: tuňákové burgery. Guy Fieri sníží kalorickou zátěž, aniž by odlehčil na chuti v tomto uspokojujícím menu. Ugriluje tuňákové burgery s asijským kořením. A jako přílohu salát s arašídy a nudlemi soba, a také ohnivá kuřecí křídla.

      • Guyova velká sousta XI (9)

        Jídla ze zadních dvorků: jehněčí tacos. Guy Fieri pořádá taco noc se svými jehněčími barbacoa tacos. Jako příloha křupavá sekaná juka s papričkami shishito, jež je stejně delikátní jako Guyův rychlý ovocný koláč s kozím mlékem.

      • Osadnice XIX (1)

        Věci s sebou: Grilování. Ree Drummond zkusí uvařit z toho, co zrovna najde doma, čtyři přenosná jídla pro sezónu grilování. Její osmivrstvý dip povznese svačiny na novou úroveň a sladkým zakončením bude koláč s citronovou polevou.

      • Osadnice XIX (2)

        Kuře na čtyři způsoby. Ree představí své čtyři oblíbené recepty z kuřete, když nabídne klasické bílé enchiladas s kuřetem, křupavé kuře s rozpečeným sýrem, italskou kuřecí směs vše v jednom na plechu a kuře teriyaki se sezamovými nudlemi.

      • Guyova velká sousta XVI (11)

        Masové koule natřikrát. Zapomeňte na tenké sendviče, Guy Fieri zná způsoby, jak učinit dojem na letním večírku s masovými koulemi a jejich spoustou! Podívejte se, jak vytvoří tři varianty této večírkové hitovky.

      • Guyova velká sousta XVI (12)

        Kuřata podle Guye. Guy Fieri má hodně vzpomínek, když ho učili vařit v jeho raném věku rodiče. Na Den otců Guy zkusí čínská jídla. Udělá dvojitou klasiku ve svých vlastních variantách!

      • Skvělá jídla z pojízdného bistra (5)

        Jídla na pláži. Andrew Zimmern se připojí k davům hledajícím oběd u pojízdného bistra na Huntington Beach v Kalifornii neboli Surf City v USA. Objeví různé druhy čínských knedlíčků, krevetí tacos a autentické španělské sendviče a tapas.

      • Skvělá jídla z pojízdného bistra (6)

        Pojízdná bistra v Salt Lake City. Andrew Zimmern si užije odpoledne plné jídel z pojízdných bister ve venkovním nákupním centru The Gateway v Salt Lake City. Vyzkouší havajský talíř k obědu, klasickou kubánskou kuchyni a pizzy z pece na dřevo vyrobené z přepravního kontejneru.

      • Porazte Bobbyho Flaye XII (3)

        Chléb chala. Anne Burrell z pořadu Nejhorší kuchař a komik Jay Pharoah to s porážkou Bobbyho Flaye myslí vážně. Kanadská kuchařka Rene Rodriguez přináší chutě jižní hranice proti italské nabídce kuchaře Michaela Kramera.

      • Porazte Bobbyho Flaye XII (4)

        Zkrotit oheň. Porotce z pořadu Sekáček Scott Conant a herečka Busy Phillips se pokusí o porážku Bobbyho Flaye! Do ringu vhodí šéfkuchařku z Toronta Ivanu Raca a kuchaře z New Orleans, Toma Wolfa.

      • Jídla na otevřeném ohni VII (7)

        Grilování podél cest. Během cesty po Texasu zastaví Roger Mooking s autem u pár bister na delikátní grilovaná jídla. V San Antoniu má zastávku u pojízdného bistra The Box Street Social na kuřata a žebírka dělaná nad otevřeným ohněm.

      • Jídla na otevřeném ohni VII (8)

        Příběh dvou grilovacích bister. Roger Mooking navštíví podnik v Jižní Karolíně, kde se griluje ve starém stylu a podává sekané vepřové a oblíbenou restauraci v Texasu, kde servírují grilované klasiky Hill County.

      • Iron Chef: Zúčtování (5)

        Souboj s Bobbym Flayem. Mistrovští kuchaři Středozápadu, Tory Miller a Jenner Tomaska, se utkají s využitím jedné z nejvšestrannějších zelenin. Vítěz pak vyzve Irona Chefa Bobbyho Flaye na souboj ve zcela americké přípravě masa.