• Food Network

    • Food Network od do

      • Guyova velká sousta XIV (13)

        Deanův seznam. Guy Fieri a Dean McDermott jsou spolu v kuchyni! Připraví grilovaný steak z ramínka s flambovanou omáčkou ze zeleného pepře. Pak Dean přidá svůj rukopis ke koktejlu nových starých zvyků, zkrátka čerstvý nádech staré klasice.

      • Guyova velká sousta XI (1)

        Dobroty ze zadních dvorků: Steak Diane. Fieriové doma pořádají noc se steaky a Guy připravuje steak Diane, s bohatou omáčkou s brandy a houbami. Jako příloha šťouchané brambory s tuřínem, a bohatou, uzenou chuť dotvoří opečená kapusta s červenou řepou s slaninou.

      • Guyova velká sousta XI (2)

        Jídla ze zadních dvorků: kuřecí řízek. Guy a jeho kamarád šéfkuchař usmaží k večeři kuřecí řízek epických rozměrů. K němu Guy připraví kyselé zelí s česnekovou a cibulovou omáčkou a kořeněnými sladkými paprikami. Jako dezert čokoládový dort Bundt s polevou ze sušených višní.

      • Guyova velká sousta XI (3)

        Jídla ze zadních dvorků: dušená žebírka. Guy a jeho kamarád šéfkuchař mají šest balení černého piva stout a nebojí se je použít! Krátká žebra dušená na černém pivu s ječmenem jsou masným jídlem, a opečená dýně s houbami, papričkami a kozím sýrem zeleninovou přílohou.

      • Guyova velká sousta XI (4)

        Jídla ze zadních dvorků: kuřecí marsala. Guy připravuje večeři pro svou rodinu, plnou jeho variací na italskou kuchyni. Hlavním chodem je kuřecí marsala s houbami a jako dokonalá příloha opečená štiplavá kořenová zelenina a těstovinový salát radiatore.

      • Guyova velká sousta XI (5)

        Jídla ze zadních dvorků: krůtí cordon bleu. Guy Fieri dělá svoji verzi hostiny na Den díkůvzdání. Krůtí cordon bleu je vláčnou, chutnou a jemnou alternativou k celému ptákovi, tradičnější casserole se zelenými fazolkami soupeří s Guyovou domácí houbovou omáčkou.

      • Guyova velká sousta XI (6)

        Jídla ze zadních dvorků: krůtí enchiladas. Guy Fieri podává pár svých oblíbených mexických jídel pro potěšení davu. Krůtí enchiladas jsou vydatné a s probublávajícím sýrem, následuje omáčka z restované mochyně a avokádová salsa s černými fazolemi a kukuřicí.

      • Guyova velká sousta XI (7)

        Jídla ze zadních dvorků: marocké kuře. Guy Fieri představí svou techniku na šťavnaté marocké kuře. Domácí tahini dodá extra příchuť a plnost, salát s opečeným kuskusem pak čerstvou chuť. Jako dezert pomerančový Sabayon z křehkého těsta s malinami.

      • Guyova velká sousta XI (8)

        Jídla ze zadních dvorků: tuňákové burgery. Guy Fieri sníží kalorickou zátěž, aniž by odlehčil na chuti v tomto uspokojujícím menu. Ugriluje tuňákové burgery s asijským kořením. A jako přílohu salát s arašídy a nudlemi soba, a také ohnivá kuřecí křídla.

      • Guyova velká sousta XI (9)

        Jídla ze zadních dvorků: jehněčí tacos. Guy Fieri pořádá taco noc se svými jehněčími barbacoa tacos. Jako příloha křupavá sekaná juka s papričkami shishito, jež je stejně delikátní jako Guyův rychlý ovocný koláč s kozím mlékem.

      • Osadnice XIX (1)

        Věci s sebou: Grilování. Ree Drummond zkusí uvařit z toho, co zrovna najde doma, čtyři přenosná jídla pro sezónu grilování. Její osmivrstvý dip povznese svačiny na novou úroveň a sladkým zakončením bude koláč s citronovou polevou.

      • Osadnice XIX (2)

        Kuře na čtyři způsoby. Ree představí své čtyři oblíbené recepty z kuřete, když nabídne klasické bílé enchiladas s kuřetem, křupavé kuře s rozpečeným sýrem, italskou kuřecí směs vše v jednom na plechu a kuře teriyaki se sezamovými nudlemi.

      • Guyova velká sousta XVI (11)

        Masové koule natřikrát. Zapomeňte na tenké sendviče, Guy Fieri zná způsoby, jak učinit dojem na letním večírku s masovými koulemi a jejich spoustou! Podívejte se, jak vytvoří tři varianty této večírkové hitovky.

      • Guyova velká sousta XVI (12)

        Kuřata podle Guye. Guy Fieri má hodně vzpomínek, když ho učili vařit v jeho raném věku rodiče. Na Den otců Guy zkusí čínská jídla. Udělá dvojitou klasiku ve svých vlastních variantách!

      • Skvělá jídla z pojízdného bistra (5)

        Jídla na pláži. Andrew Zimmern se připojí k davům hledajícím oběd u pojízdného bistra na Huntington Beach v Kalifornii neboli Surf City v USA. Objeví různé druhy čínských knedlíčků, krevetí tacos a autentické španělské sendviče a tapas.

      • Skvělá jídla z pojízdného bistra (6)

        Pojízdná bistra v Salt Lake City. Andrew Zimmern si užije odpoledne plné jídel z pojízdných bister ve venkovním nákupním centru The Gateway v Salt Lake City. Vyzkouší havajský talíř k obědu, klasickou kubánskou kuchyni a pizzy z pece na dřevo vyrobené z přepravního kontejneru.

      • Porazte Bobbyho Flaye XII (3)

        Chléb chala. Anne Burrell z pořadu Nejhorší kuchař a komik Jay Pharoah to s porážkou Bobbyho Flaye myslí vážně. Kanadská kuchařka Rene Rodriguez přináší chutě jižní hranice proti italské nabídce kuchaře Michaela Kramera.

      • Porazte Bobbyho Flaye XII (4)

        Zkrotit oheň. Porotce z pořadu Sekáček Scott Conant a herečka Busy Phillips se pokusí o porážku Bobbyho Flaye! Do ringu vhodí šéfkuchařku z Toronta Ivanu Raca a kuchaře z New Orleans, Toma Wolfa.

      • Jídla na otevřeném ohni VII (7)

        Grilování podél cest. Během cesty po Texasu zastaví Roger Mooking s autem u pár bister na delikátní grilovaná jídla. V San Antoniu má zastávku u pojízdného bistra The Box Street Social na kuřata a žebírka dělaná nad otevřeným ohněm.

      • Jídla na otevřeném ohni VII (8)

        Příběh dvou grilovacích bister. Roger Mooking navštíví podnik v Jižní Karolíně, kde se griluje ve starém stylu a podává sekané vepřové a oblíbenou restauraci v Texasu, kde servírují grilované klasiky Hill County.

      • Iron Chef: Zúčtování (5)

        Souboj s Bobbym Flayem. Mistrovští kuchaři Středozápadu, Tory Miller a Jenner Tomaska, se utkají s využitím jedné z nejvšestrannějších zelenin. Vítěz pak vyzve Irona Chefa Bobbyho Flaye na souboj ve zcela americké přípravě masa.

      • Sekáček junior VI (5)

        Zábava z farmy. Z farmy přímo na sekací špalek! Nová várka mladých kuchařů se musí pustit do práce s čerstvými surovinami přímo z farmy. Farmářka Jenna Brownell se připojí k dalším porotcům, kuchařům Marcovi Murphymu a Giorgiovi Rapicavolimu.

      • Giada doma VI (25)

        Moje Thajsko. Giada De Laurentiis se nechá inspirovat svým nedávným výletem do Thajska a připraví doma exotickou večeři. V menu najdeme thajské kari, jarní závitky a sladký thajský ledový čaj.

      • Giada doma VI (1)

        Den vyprávění o zaměstnání. Giada De Laurentiis navštíví i s dalšími rodiči školu své dcery Jade při dnu povídání o jejich zaměstnání.

      • Strávníci v utajení IX (11)

        Divokost v chatkách. Glen a Susan, majitelé Gateway Restaurant and Lodge v Kalifornii, kontaktují Charlese poté, co slyšeli stížnosti na nepovolené večírky, které se konají uvnitř jejich volných chatek.

      • Strávníci v utajení IX (12)

        Vlaková loupež. Dave, majitel Fillmore and Western Railway ve Fillmore v Kalifornii, je znepokojen chybějícími potravinami a řečmi o neoprávněných cestujících během představení a podávání večeří ve vlaku.

      • Strávníci v utajení IX (13)

        Otisky prstů. Poté, co si Keeli, majitelka Fuzion na Huntington Beach v Kalifornii, všimne, že jí ze sejfu v kanceláři zmizelo 4 000 dolarů, podezírá z krádeže jednoho ze svých manažerů.

      • Plážové zákusky s Katie Lee (1)

        Z ostrovu na ostrov. Katie Lee prochází různými plážemi, od St. Thomas po ostrov Mackinac v Michiganu, aby našla nejlepší místní pochoutky, jaké ostrovy mohou nabídnout. Zakousne se do ahi tuna nachos, užije si karibské dušené kuře, a na kajaku zajede k pobřeží na jedinečný burger.

      • Plážové zákusky s Katie Lee (2)

        Oblíbená jídla rodného města. Pro Katie Lee je jednou z nejzábavnějších částí při cestování po světových plážích nacházení regionálních specialit během cesty. Od karibského nápoje squash po mexický likér raicilla odkrývá Katie nejlepší oblíbená jídla svého rodného města.

      • Plážové zákusky s Katie Lee (3)

        Rodinné recepty. Katie se poučí o původu některých delikátních, prozkoušených a oblíbených rodinných jídel, ať jde o portorické soulové jídlo nebo zmrzlinářství s kubánskými vlivy. V každém je srdce, duše a příběh.

      • Plážové zákusky s Katie Lee (4)

        Klasika jinak. Šéfkuchaři naučí Katie, jak přidat místní chutě do populárních jídel, ať jde o floridský sendvič Reuben s rybou okouníkem po sendvič se zmrzlinou stisknutý do podoby panini v Georgii.

      • Plážové zákusky s Katie Lee (5)

        Chuťovky z plážových barů. Život na pláži nám přináší představy chutných jídel, skvělých koktejlů a odpočinkové zábavy. A Katie Lee ochutná úchvatné dobroty z barů, jež se zde připravují. Tentokrát prozkoumá pláže Mexika, St. Barts a pobřežních kantýn.

      • Plážové zákusky s Katie Lee (6)

        Autentická jídla. Katie hledá autentickou plážovou kuchyni, věrnou místním kořenům. Zavítá do plážového grill baru v Georgii na tažené vepřové, ochutná ceviche v St. Barts, poté chile rellenos v Mexiku a vyzkouší krabí předělávky v Portoriku.

      • Plážové zákusky s Katie Lee (7)

        Nečekané návštěvy. Katie Lee odhaluje při svých cestách jedinečné a různorodé chuťovky, například jarní závitek pernil v Portoriku, závitky tempura na Golden Isles v Georgii, žebírka v jižanském stylu v Mexiku a krevetí ceviche v Miami.

      • Giada doma VI (25)

        Moje Thajsko. Giada De Laurentiis se nechá inspirovat svým nedávným výletem do Thajska a připraví doma exotickou večeři. V menu najdeme thajské kari, jarní závitky a sladký thajský ledový čaj.

      • Giada doma VI (1)

        Den vyprávění o zaměstnání. Giada De Laurentiis navštíví i s dalšími rodiči školu své dcery Jade při dnu povídání o jejich zaměstnání.

      • Kuchyně XI (7)

        Příprava na svátky. Kuchyně se chystá na sváteční období lasagnemi s pižmovou tykví a klobáskou od Katie Lee. Pak dojde na sladké, jablečné recepty, klobásky se šafránem Jeffa Mauro a jablka plněná arašídovým máslem a želé od Sunny Anderson.

      • Kuchyně XI (8)

        Přátelské Díkůvzdání. Kuchyně pořádá hvězdami naplněné Díkůvzdání s Nancy Fuller a Valerií Bertinelli. Geoffrey připraví svého pečeného krocana s citrónem a bylinkami, Nancy se podělí o své jídlo v jednom talíři a každý přidá svou ingredienci na dokonalé makaróny se sýrem.

      • Kuchyně XI (9)

        Dokonalý průvodce přílohami. Všichni připraví své oblíbené přílohy na Díkůvzdání a podělí se o tipy, jak si pro ně udělat v troubě víc místa. K přípitku na svátky Geoffreyovým koktejlem ze šťávy pižmové tykve se připojí zvláštní host.

      • Kuchyně XI (10)

        Sváteční koktejlový večírek. Kuchyně vstupuje do svátečního období Jeffovým Mauro koktejlem a barem s masovými kuličkami. Poté ozdobíme stromy novou, doma dělanou výzdobou, a GZ přemění v obchodě koupený sýr Brie na předkrm hodný večírku.

      • Kuchyně XI (11)

        Šťastné a veselé nápady. Kuchyně je v tomto svátečním období šťastná a veselá, a tak Katie připraví vysoký roštěnec a Sunny šafránové brambory. Marcela předvede, jak připravit sváteční stůl, který jiskří, a Jeff nachystá sezónní dezert.

      • Sekáček junior VI (5)

        Zábava z farmy. Z farmy přímo na sekací špalek! Nová várka mladých kuchařů se musí pustit do práce s čerstvými surovinami přímo z farmy. Farmářka Jenna Brownell se připojí k dalším porotcům, kuchařům Marcovi Murphymu a Giorgiovi Rapicavolimu.

      • Giada doma VI (25)

        Moje Thajsko. Giada De Laurentiis se nechá inspirovat svým nedávným výletem do Thajska a připraví doma exotickou večeři. V menu najdeme thajské kari, jarní závitky a sladký thajský ledový čaj.

      • Giada doma VI (1)

        Den vyprávění o zaměstnání. Giada De Laurentiis navštíví i s dalšími rodiči školu své dcery Jade při dnu povídání o jejich zaměstnání.

      • Osadnice XIX (13)

        Na počest tchyně. Ree oplakává odchod tchyně a připraví řadu jídel pro celou rodinu, založených na jejích oblíbených pokrmech a klasických receptech.

      • Osadnice XVII (1)

        Grilování na ven. Celý den je na ranči plno práce s telaty, a tak Ree Drummond venku ugriluje zcela zasloužený oběd. V menu jsou uzená stehna se solí a pepřem, na ohni grilované steakové burgery se sýrem, grilované bramborové placky a koláče s borůvkami.

      • Dětský šampionát v pečení II (6)

        Přeslazenost. Pět zbývajících dětských pekařů předvede sladkosti v celé jejich kráse, když musejí použít tři druhy cukrovinek na dezert, a přitom dodržet vyváženost, aby dezerty nebyly přeslazené a plné jenom cukrovinek!

      • Hledači dortů (9)

        Samé ozdobičky. Nestudovaná dramatička a herečka Crystal L. Bass z Baltimoru je dokonalou definicí nadprůměru. Pro debut své autobiografické hry hledají s jejím kreativním režisérem Kevinem dort, který by odpovídal velkoleposti hry i chystaného večírku.

      • Hledači dortů II (1)

        Karnevalové sny. Mike a Miranda měli vždy rádi zábavu, a tak plánují svatbu s karnevalovou tematikou. Jen pořád nevědí, jaký dort. Mike chce dort, který by odrážel duch karnevalu, Miranda by raději klasickou romantiku.

      • Giada doma VI (25)

        Moje Thajsko. Giada De Laurentiis se nechá inspirovat svým nedávným výletem do Thajska a připraví doma exotickou večeři. V menu najdeme thajské kari, jarní závitky a sladký thajský ledový čaj.

      • Giada doma VI (1)

        Den vyprávění o zaměstnání. Giada De Laurentiis navštíví i s dalšími rodiči školu své dcery Jade při dnu povídání o jejich zaměstnání.

      • Sekáček XIX (3)

        Zpátky a znovu. Čtyři šéfkuchaři, kteří prohráli v minulých kolech soutěže, se vracejí, a chtějí vyhrát víc než kdy jindy! Světle zelený dezert a zákusek s mořských plodů musí být společně zpracovány pro předkrm. V kole s hlavním jídlem musejí kuchaři využít merlík a kyselé bonbóny.

      • Sekáček XIX (4)

        Babička proti babičce. Poprvé se v kuchyni Sekáčku střetnou čtyři odhodlané babičky. V koši pro předkrm najdou babičkami oblíbený zbytek - plechovku od kávy plnou tuku ze slaniny. Porotci se již nemohou dočkat, až jim některá babička s láskou naservíruje dezert z ovesných vloček.

      • Sekáček XIX (5)

        Předurčené peri peri. Šéfkuchaři ze Sekáčku závodí při přípravě křupavých kuřecích křídel, výzvou je začlenit do svých jídel africké koření peri peri. Dokážou finalisté upéct koláč z těsta, které najdou v koši na dezert?

      • Sekáček XIX (6)

        Den matek. Čtyři matky vládnou svým kuchyním a pokusí se své vaření prokázat v mnohem větší aréně. V koši na předkrm je kromě jiného nudlová kuřecí polévka a salsa. Která matka vyhraje?

      • Sekáček XIX (7)

        Klid, palma a dokonalost. Kuchyně Sekáčku představí ocas čtverzubce, když se šéfkuchaři snaží zůstat v klidu při spěšní výrobě předkrmu. Pak najdou soutěžící plechovku čehosi oranžového a sklenici něčeho poněkud neobvyklého – datlovníku! Kdo prokáže své kouzlo a získá cenu?

      • Giada doma VI (25)

        Moje Thajsko. Giada De Laurentiis se nechá inspirovat svým nedávným výletem do Thajska a připraví doma exotickou večeři. V menu najdeme thajské kari, jarní závitky a sladký thajský ledový čaj.

      • Giada doma VI (1)

        Den vyprávění o zaměstnání. Giada De Laurentiis navštíví i s dalšími rodiči školu své dcery Jade při dnu povídání o jejich zaměstnání.

      • Sekáček junior VI (5)

        Zábava z farmy. Z farmy přímo na sekací špalek! Nová várka mladých kuchařů se musí pustit do práce s čerstvými surovinami přímo z farmy. Farmářka Jenna Brownell se připojí k dalším porotcům, kuchařům Marcovi Murphymu a Giorgiovi Rapicavolimu.

      • Giada doma VI (25)

        Moje Thajsko. Giada De Laurentiis se nechá inspirovat svým nedávným výletem do Thajska a připraví doma exotickou večeři. V menu najdeme thajské kari, jarní závitky a sladký thajský ledový čaj.

      • Giada doma VI (1)

        Den vyprávění o zaměstnání. Giada De Laurentiis navštíví i s dalšími rodiči školu své dcery Jade při dnu povídání o jejich zaměstnání.

      • Osadnice XIX (13)

        Na počest tchyně. Ree oplakává odchod tchyně a připraví řadu jídel pro celou rodinu, založených na jejích oblíbených pokrmech a klasických receptech.

      • Osadnice XVII (1)

        Grilování na ven. Celý den je na ranči plno práce s telaty, a tak Ree Drummond venku ugriluje zcela zasloužený oběd. V menu jsou uzená stehna se solí a pepřem, na ohni grilované steakové burgery se sýrem, grilované bramborové placky a koláče s borůvkami.

      • Dětský šampionát v pečení II (6)

        Přeslazenost. Pět zbývajících dětských pekařů předvede sladkosti v celé jejich kráse, když musejí použít tři druhy cukrovinek na dezert, a přitom dodržet vyváženost, aby dezerty nebyly přeslazené a plné jenom cukrovinek!

      • Hledači dortů (9)

        Samé ozdobičky. Nestudovaná dramatička a herečka Crystal L. Bass z Baltimoru je dokonalou definicí nadprůměru. Pro debut své autobiografické hry hledají s jejím kreativním režisérem Kevinem dort, který by odpovídal velkoleposti hry i chystaného večírku.