
Food Network
Food Network od do
Sekáček XIX (3)
Zpátky a znovu. Čtyři šéfkuchaři, kteří prohráli v minulých kolech soutěže, se vracejí, a chtějí vyhrát víc než kdy jindy! Světle zelený dezert a zákusek s mořských plodů musí být společně zpracovány pro předkrm. V kole s hlavním jídlem musejí kuchaři využít merlík a kyselé bonbóny.
Sekáček XIX (4)
Babička proti babičce. Poprvé se v kuchyni Sekáčku střetnou čtyři odhodlané babičky. V koši pro předkrm najdou babičkami oblíbený zbytek - plechovku od kávy plnou tuku ze slaniny. Porotci se již nemohou dočkat, až jim některá babička s láskou naservíruje dezert z ovesných vloček.
Sekáček XIX (5)
Předurčené peri peri. Šéfkuchaři ze Sekáčku závodí při přípravě křupavých kuřecích křídel, výzvou je začlenit do svých jídel africké koření peri peri. Dokážou finalisté upéct koláč z těsta, které najdou v koši na dezert?
Sekáček XIX (6)
Den matek. Čtyři matky vládnou svým kuchyním a pokusí se své vaření prokázat v mnohem větší aréně. V koši na předkrm je kromě jiného nudlová kuřecí polévka a salsa. Která matka vyhraje?
Sekáček XIX (7)
Klid, palma a dokonalost. Kuchyně Sekáčku představí ocas čtverzubce, když se šéfkuchaři snaží zůstat v klidu při spěšní výrobě předkrmu. Pak najdou soutěžící plechovku čehosi oranžového a sklenici něčeho poněkud neobvyklého – datlovníku! Kdo prokáže své kouzlo a získá cenu?
Giada doma VI (25)
Moje Thajsko. Giada De Laurentiis se nechá inspirovat svým nedávným výletem do Thajska a připraví doma exotickou večeři. V menu najdeme thajské kari, jarní závitky a sladký thajský ledový čaj.
Giada doma VI (1)
Den vyprávění o zaměstnání. Giada De Laurentiis navštíví i s dalšími rodiči školu své dcery Jade při dnu povídání o jejich zaměstnání.
Sekáček junior VI (5)
Zábava z farmy. Z farmy přímo na sekací špalek! Nová várka mladých kuchařů se musí pustit do práce s čerstvými surovinami přímo z farmy. Farmářka Jenna Brownell se připojí k dalším porotcům, kuchařům Marcovi Murphymu a Giorgiovi Rapicavolimu.
Giada doma VI (25)
Moje Thajsko. Giada De Laurentiis se nechá inspirovat svým nedávným výletem do Thajska a připraví doma exotickou večeři. V menu najdeme thajské kari, jarní závitky a sladký thajský ledový čaj.
Giada doma VI (1)
Den vyprávění o zaměstnání. Giada De Laurentiis navštíví i s dalšími rodiči školu své dcery Jade při dnu povídání o jejich zaměstnání.
Osadnice XIX (13)
Na počest tchyně. Ree oplakává odchod tchyně a připraví řadu jídel pro celou rodinu, založených na jejích oblíbených pokrmech a klasických receptech.
Osadnice XVII (1)
Grilování na ven. Celý den je na ranči plno práce s telaty, a tak Ree Drummond venku ugriluje zcela zasloužený oběd. V menu jsou uzená stehna se solí a pepřem, na ohni grilované steakové burgery se sýrem, grilované bramborové placky a koláče s borůvkami.
Dětský šampionát v pečení II (6)
Přeslazenost. Pět zbývajících dětských pekařů předvede sladkosti v celé jejich kráse, když musejí použít tři druhy cukrovinek na dezert, a přitom dodržet vyváženost, aby dezerty nebyly přeslazené a plné jenom cukrovinek!
Hledači dortů (9)
Samé ozdobičky. Nestudovaná dramatička a herečka Crystal L. Bass z Baltimoru je dokonalou definicí nadprůměru. Pro debut své autobiografické hry hledají s jejím kreativním režisérem Kevinem dort, který by odpovídal velkoleposti hry i chystaného večírku.
Hledači dortů II (1)
Karnevalové sny. Mike a Miranda měli vždy rádi zábavu, a tak plánují svatbu s karnevalovou tematikou. Jen pořád nevědí, jaký dort. Mike chce dort, který by odrážel duch karnevalu, Miranda by raději klasickou romantiku.
Guyova velká sousta XVI (11)
Masové koule natřikrát. Zapomeňte na tenké sendviče, Guy Fieri zná způsoby, jak učinit dojem na letním večírku s masovými koulemi a jejich spoustou! Podívejte se, jak vytvoří tři varianty této večírkové hitovky.
Guyova velká sousta XVI (12)
Kuřata podle Guye. Guy Fieri má hodně vzpomínek, když ho učili vařit v jeho raném věku rodiče. Na Den otců Guy zkusí čínská jídla. Udělá dvojitou klasiku ve svých vlastních variantách!
Skvělá jídla z pojízdného bistra (5)
Jídla na pláži. Andrew Zimmern se připojí k davům hledajícím oběd u pojízdného bistra na Huntington Beach v Kalifornii neboli Surf City v USA. Objeví různé druhy čínských knedlíčků, krevetí tacos a autentické španělské sendviče a tapas.
Skvělá jídla z pojízdného bistra (6)
Pojízdná bistra v Salt Lake City. Andrew Zimmern si užije odpoledne plné jídel z pojízdných bister ve venkovním nákupním centru The Gateway v Salt Lake City. Vyzkouší havajský talíř k obědu, klasickou kubánskou kuchyni a pizzy z pece na dřevo vyrobené z přepravního kontejneru.
Kuchyně XI (11)
Šťastné a veselé nápady. Kuchyně je v tomto svátečním období šťastná a veselá, a tak Katie připraví vysoký roštěnec a Sunny šafránové brambory. Marcela předvede, jak připravit sváteční stůl, který jiskří, a Jeff nachystá sezónní dezert.
Osadnice XII (9)
Den dvojí hry. Synové Ree jsou blázni do fotbalu, takže když přijdou jejich kamarádi porovnat nejlepší týmy, Ree připraví jejich oblíbená jídla: kořeněná křidýlka, předem připravené sendvičové rolky, vydlabané brambory a slané preclíky jako brownies.
Osadnice XII (10)
Kuchyňské zpovědi: Čtyři roční doby na ranči. Ree se podělí o pár fakt ze svého života a změny jídel v závislosti na měnících se ročních obdobích na ranči. Připraví dušené maso na červeném víně, kuřecí tacos s jahodovou salsou, salát s opečenou červenou řepou a kozím sýrem a kari polévku s mrkví a dýní.
Sekáček XIX (7)
Klid, palma a dokonalost. Kuchyně Sekáčku představí ocas čtverzubce, když se šéfkuchaři snaží zůstat v klidu při spěšní výrobě předkrmu. Pak najdou soutěžící plechovku čehosi oranžového a sklenici něčeho poněkud neobvyklého – datlovníku! Kdo prokáže své kouzlo a získá cenu?
Guyova velká sousta XI (8)
Jídla ze zadních dvorků: tuňákové burgery. Guy Fieri sníží kalorickou zátěž, aniž by odlehčil na chuti v tomto uspokojujícím menu. Ugriluje tuňákové burgery s asijským kořením. A jako přílohu salát s arašídy a nudlemi soba, a také ohnivá kuřecí křídla.
Guyova velká sousta XI (9)
Jídla ze zadních dvorků: jehněčí tacos. Guy Fieri pořádá taco noc se svými jehněčími barbacoa tacos. Jako příloha křupavá sekaná juka s papričkami shishito, jež je stejně delikátní jako Guyův rychlý ovocný koláč s kozím mlékem.
Pečení s Annou Olson III (11)
Suflé. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson nás provede světem suflé. Podělí se o své tipy a techniky, jak směle připravit načechrané suflé.
Pečení s Annou Olson III (12)
Šarlotky. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson předvede tři rozdílné způsoby přípravy tohoto impresivního dezertu. Začne jednoduchým a zakončí velkým dezertem pro pekařský krám.
Sledování restaurací II (7)
Peníze z okna. Willie přichází na pomoc Anně Marii, majitelce Anna Maria’s Italian Restaurant v Larchmontu ve státu New York. I když má skvělé jídlo, restaurace postupně získala špatnou pověst a peníze se vyhazují z okna.
Kuchyně XI (11)
Šťastné a veselé nápady. Kuchyně je v tomto svátečním období šťastná a veselá, a tak Katie připraví vysoký roštěnec a Sunny šafránové brambory. Marcela předvede, jak připravit sváteční stůl, který jiskří, a Jeff nachystá sezónní dezert.
Osadnice XII (9)
Den dvojí hry. Synové Ree jsou blázni do fotbalu, takže když přijdou jejich kamarádi porovnat nejlepší týmy, Ree připraví jejich oblíbená jídla: kořeněná křidýlka, předem připravené sendvičové rolky, vydlabané brambory a slané preclíky jako brownies.
Osadnice XII (10)
Kuchyňské zpovědi: Čtyři roční doby na ranči. Ree se podělí o pár fakt ze svého života a změny jídel v závislosti na měnících se ročních obdobích na ranči. Připraví dušené maso na červeném víně, kuřecí tacos s jahodovou salsou, salát s opečenou červenou řepou a kozím sýrem a kari polévku s mrkví a dýní.
Sekáček XIX (7)
Klid, palma a dokonalost. Kuchyně Sekáčku představí ocas čtverzubce, když se šéfkuchaři snaží zůstat v klidu při spěšní výrobě předkrmu. Pak najdou soutěžící plechovku čehosi oranžového a sklenici něčeho poněkud neobvyklého – datlovníku! Kdo prokáže své kouzlo a získá cenu?
Guyova velká sousta XI (8)
Jídla ze zadních dvorků: tuňákové burgery. Guy Fieri sníží kalorickou zátěž, aniž by odlehčil na chuti v tomto uspokojujícím menu. Ugriluje tuňákové burgery s asijským kořením. A jako přílohu salát s arašídy a nudlemi soba, a také ohnivá kuřecí křídla.
Guyova velká sousta XI (9)
Jídla ze zadních dvorků: jehněčí tacos. Guy Fieri pořádá taco noc se svými jehněčími barbacoa tacos. Jako příloha křupavá sekaná juka s papričkami shishito, jež je stejně delikátní jako Guyův rychlý ovocný koláč s kozím mlékem.
Plážové zákusky s Katie Lee II (1)
Každý den něco smaženého! Katie si dala za úkol najít nejlepší do zlatova smažené dobroty na plážích. Vyzkouší mísu dokonale smažených mořských plodů v Jižní Karolíně, smažené kuře s wagyu v Alabamě a na Havaji si na pánvi wok usmaží celou rybu.
Plážové zákusky s Katie Lee II (2)
Plněná jídla. Co je lepšího než delikátní plážová jídla? Plněná delikátní plážová jídla! Katie ohromí její nálezy třeba hrudí plněného papričkami jalapeno na Floridě nebo laulau, havajského jídla s vepřovým a rybou zabalených do listů kolokázie.
Bobby Flay a jeho vášeň pro grilování III (3)
Oslava severovýchodního grilování. Bobby Flay griluje nejčerstvější úlovky severovýchodu. Nabídne letní jídla jako krevetí rolky, mušle s karamelem, grilovaného mečouna a salát s grilovanými lilky a paprikami, k tomu domácí zázvorový ale s malinami.
Bobby Flay a jeho vášeň pro grilování III (4)
Grilování z farmy do ohně léta. Bobby Flay oslaví příchod léta grilováním z čerstvých věcí z farmy. V menu najdeme platýse s třenou bazalkou a omáčkou puttanesca, lososem se zálivkou z javorového sirupu, hořčice a pepře a podávaný s růžičkovými kapustami, a také grilované klobásky.
Kuchyně XI (12)
Chata v zimě. Na ochranu před chladem zimy přináší Jeff Mauro kuře z vířivky, zatímco Marcela Valladolid a Sunny Anderson připraví dvě delikátní fondue. Geoffrey Zakarian uvaří kotel francouzské cibulové polévky.
Osadnice XII (11)
Čtyři odstíny čokolády. Ree uvaří nejdekadentnější čokoládové pochoutky z bílé čokolády s tóny do tmavé. Je zde tvarohový koláč s bílou čokoládou a malinami, šišky s náplní a posypkou, šlehaná pěna s mléčnou čokoládou a pomerančové martini s čokoládou.
Osadnice XII (12)
Zvláštní den. Ree balí zábavné pochoutky pro mladší děti na piknik pozdního odpoledne. Připraví sušenky s podobou zvířátek, křupavé cereální kuřecí prsty, sendviče s okurkovými prsty, salát na špejli nebo malé kousky vodního melounu.
Sekáček XIX (8)
Čtyři otcové. Aby na ně byly děti hrdé, rozhodnou se čtyři otcové soutěžit v kuchyni Sekáčku. Ale jak se svátečně vařící otcové vyrovnají v kole věnovaném předkrmu s rybou, slanými bramborovými chipsy a s octem?
Guyova velká sousta XI (10)
Jídla ze zadních dvorků: kuřecí tikka masala. Guy doma připravuje oblíbená indická jídla. Po svém připraví kuřecí tikka masalu s extra šťavnatým kuřetem v krémové rajské omáčce, podávanou s basmati rýží s citrónem a zázvorem. Opečený květák a cizrna jsou novými favority.
Guyova velká sousta XI (11)
Jídla ze zadních dvorků: casserole s chorizem a polentou. Guy Fieri vaří krémovou polentu, kterou má ráda jeho manželka. Použije ji na vrstvy do lasagní s domácím chorizem, sýrem a jemně restovanou zeleninou. Jako příloha kapustový salát s mandlemi Marcona.
Guyova velká sousta XVI (13)
Láska k předkrmům. Guy Fieri ví, že někdy je nejlepší částí jídla předkrm. A tak se k němu připojte, když bude dělat kuřecí nachos s modrým sýrem a dalším příslušenstvím. Následuje prosciutto s modrými olivami!
Guyova velká sousta XVI (1)
Nebezpečný hot dog. Hot dogy jsou pro Guy Fieriho čistou rodinnou klasikou. Základ všech hřišť a rodinných vaření venku, k němuž Guy miluje zelný salát a jablečný koláč. Všechna tři jídla připraví bez omezování, v Guyově vlastním stylu! Nebezpečné hot dogy obalí slaninou a přidá grilované ovocné a kořeněné pochoutky, kyselé zelí se smetanovou brokolicí s fenyklem a koktejl Moonshine Apple Pie.
Velký závod pojízdných bister VII (1)
Rodinná aféra. Šest rodinných týmů se snaží vytvořit dokonalá jídla do parku. Vsadí na nejfrekventovanější místo a průvodce pořadem Tyler Florence jim dá úkol vytvořit pro ně typická menu.
Hvězdy Food Network XI (4)
Venkovní vaření na 4. července. Při oslavě 4. července jsou finalisté rozděleni do týmů po třech. Každý tým vytvoří soudružné menu a představí svá jídla davu hladových rodin během svátečního venkovního vaření.
Dětský šampionát v pečení II (6)
Přeslazenost. Pět zbývajících dětských pekařů předvede sladkosti v celé jejich kráse, když musejí použít tři druhy cukrovinek na dezert, a přitom dodržet vyváženost, aby dezerty nebyly přeslazené a plné jenom cukrovinek!
Hledači dortů (9)
Samé ozdobičky. Nestudovaná dramatička a herečka Crystal L. Bass z Baltimoru je dokonalou definicí nadprůměru. Pro debut své autobiografické hry hledají s jejím kreativním režisérem Kevinem dort, který by odpovídal velkoleposti hry i chystaného večírku.
Hledači dortů II (1)
Karnevalové sny. Mike a Miranda měli vždy rádi zábavu, a tak plánují svatbu s karnevalovou tematikou. Jen pořád nevědí, jaký dort. Mike chce dort, který by odrážel duch karnevalu, Miranda by raději klasickou romantiku.
Kuchyně XI (12)
Chata v zimě. Na ochranu před chladem zimy přináší Jeff Mauro kuře z vířivky, zatímco Marcela Valladolid a Sunny Anderson připraví dvě delikátní fondue. Geoffrey Zakarian uvaří kotel francouzské cibulové polévky.
Osadnice XII (11)
Čtyři odstíny čokolády. Ree uvaří nejdekadentnější čokoládové pochoutky z bílé čokolády s tóny do tmavé. Je zde tvarohový koláč s bílou čokoládou a malinami, šišky s náplní a posypkou, šlehaná pěna s mléčnou čokoládou a pomerančové martini s čokoládou.
Osadnice XII (12)
Zvláštní den. Ree balí zábavné pochoutky pro mladší děti na piknik pozdního odpoledne. Připraví sušenky s podobou zvířátek, křupavé cereální kuřecí prsty, sendviče s okurkovými prsty, salát na špejli nebo malé kousky vodního melounu.
Sekáček XIX (8)
Čtyři otcové. Aby na ně byly děti hrdé, rozhodnou se čtyři otcové soutěžit v kuchyni Sekáčku. Ale jak se svátečně vařící otcové vyrovnají v kole věnovaném předkrmu s rybou, slanými bramborovými chipsy a s octem?
Guyova velká sousta XI (10)
Jídla ze zadních dvorků: kuřecí tikka masala. Guy doma připravuje oblíbená indická jídla. Po svém připraví kuřecí tikka masalu s extra šťavnatým kuřetem v krémové rajské omáčce, podávanou s basmati rýží s citrónem a zázvorem. Opečený květák a cizrna jsou novými favority.
Guyova velká sousta XI (11)
Jídla ze zadních dvorků: casserole s chorizem a polentou. Guy Fieri vaří krémovou polentu, kterou má ráda jeho manželka. Použije ji na vrstvy do lasagní s domácím chorizem, sýrem a jemně restovanou zeleninou. Jako příloha kapustový salát s mandlemi Marcona.
Pečení s Annou Olson III (11)
Suflé. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson nás provede světem suflé. Podělí se o své tipy a techniky, jak směle připravit načechrané suflé.
Pečení s Annou Olson III (12)
Šarlotky. Pekařská šéfkuchařka Anna Olson předvede tři rozdílné způsoby přípravy tohoto impresivního dezertu. Začne jednoduchým a zakončí velkým dezertem pro pekařský krám.
Sledování restaurací II (7)
Peníze z okna. Willie přichází na pomoc Anně Marii, majitelce Anna Maria’s Italian Restaurant v Larchmontu ve státu New York. I když má skvělé jídlo, restaurace postupně získala špatnou pověst a peníze se vyhazují z okna.
Plážové zákusky s Katie Lee II (1)
Každý den něco smaženého! Katie si dala za úkol najít nejlepší do zlatova smažené dobroty na plážích. Vyzkouší mísu dokonale smažených mořských plodů v Jižní Karolíně, smažené kuře s wagyu v Alabamě a na Havaji si na pánvi wok usmaží celou rybu.
