• Food Network

    • Food Network od do

      • Jedinečné svatební dorty IV (2)

        Šikmá věž v Pise. Čtyři různé cukrárny zhotovují fascinující svatební dorty.

      • Soutěž Iron Chef Amerika IX (18)

        Symon versus Johnson. Americká verze oblíbené japonské kulinářské soutěže. V gurmánské soutěži změří síly nejlepší šéfkuchaři USA.

      • Giadina domácí kuchyně VII (11)

        Sváteční moučníky. Giada De Laurentiisová hodlá na domácím večírku zapůsobit na své hosty. Pohostí je kávovým dortem s krémem s příchutí toskánského likéru a koláčem s vlašskými ořechy a rozmarýnem.

      • Giadina domácí kuchyně VII (12)

        Jídlo jako v restauraci. Giada doma připravuje pokrmy jako z restaurace. Na jídelníčku je losos smažený na pánvi s letním zeleninovým salátem, těstoviny s vepřovým ragú a grilovaný plátek roštěnce.

      • Průkopnice XIX (1)

        Co přinést na večírek: BBQ. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Průkopnice XIX (2)

        Kuře na čtyři způsoby. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Kuchyně XIV (7)

        Léto po celý rok. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Průkopnice XI (1)

        Stanton a Paige. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Průkopnice XI (2)

        Absolventský večírek. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Vyřazeni XXVI (5)

        Rodinná záležitost. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXV (5)

        Mezinárodní kuchyně. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXV (6)

        Párky, plody moře a šavarma. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Lehký oběd s Bobbym VI (6)

        Lehký oběd bez pocitu viny. Šéfkuchař Bobby Flay předvede, jak připravit lehký oběd k jakékoli příležitosti. Se svými sladkými i slanými pokrmy ho promění v lahodnou zálibu.

      • Lehký oběd s Bobbym VI (7)

        K obědu pečivo. Šéfkuchař Bobby Flay předvede, jak připravit lehký oběd k jakékoli příležitosti. Se svými sladkými i slanými pokrmy ho promění v lahodnou zálibu.

      • Restaurace pod dohledem V (2)

        Las Vegas pod drobnohledem. Restauratér Willie Degel vděčí za svůj úspěch kamerám monitorujícím jeho restaurace. Nyní pomáhá ostatním majitelům napravit problémy v jejich podnicích.

      • Ayeshina domácí kuchyně (6)

        Kmotr. Ayesha Curryová je zaneprázdněná spisovatelka a matka, která ráda hostí svou rodinu a přátele. Připravuje jednoduchá, ale výtečná jídla vhodná pro každou příležitost.

      • V kuchyni se Sibou II (1)

        Čerstvé z trhu. Siba Mtonganová se podělí o moderní jihoafrickou fusion kuchyni. Tradičním receptům dodává současný šmrnc přidáním mezinárodních chutí.

      • Dětská soutěž v grilování II (3)

        Texaská a mexická kuchyně. Skupinka talentovaných mladých kuchařů soupeří v přípravě perfektních grilovaných pokrmů. Kdo se stane vítězem a odnese si cenu ve výši 10 tisíc dolarů?

      • Motoresty, drive-iny a bufety XIV (11)

        Jídlo pro gurmány. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XIV (12)

        Jedinečné pokrmy. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Průkopnice XVI (6)

        Experimenty se snídaní. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Průkopnice XVI (7)

        Vyprázdníme lednici. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Průkopnice XVI (8)

        Více šmrncu. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Průkopnice XVI (9)

        Konkurenční snídaně. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Průkopnice XVI (10)

        Jako kdysi. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Průkopnice XVI (11)

        Snídaně do ruky. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Průkopnice XVI (12)

        Stavíme plot. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Průkopnice XVI (13)

        Alex je doma. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Průkopnice XI (1)

        Stanton a Paige. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Průkopnice XI (2)

        Absolventský večírek. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Průkopnice XV (2)

        Trochu jiné Vánoce. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Průkopnice XV (3)

        Z listového těsta. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XIV (3)

        Vylepšená klasika. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XIV (4)

        Výměna stráží. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XIV (5)

        Intenzivní chuť. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XIV (6)

        Nečekané pokrmy. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XIV (7)

        Na mušce grilování. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XIV (8)

        Vegas bez pozlátka. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XIV (9)

        Parádní sendviče. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XIV (10)

        Mezinárodní kuchyně. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XIV (11)

        Jídlo pro gurmány. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XIV (12)

        Jedinečné pokrmy. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Velká sousta s Guyem XVII (11)

        Rodinné jídlo. Guy Fieri má na blond odbarvené vlasy a obléká se jako skateboardista. Dává tak najevo, že je tím, co jí. Připravuje jídla, která jsou stejně zábavná a nekonvenční jako on sám.

      • Velká sousta s Guyem XVII (12)

        Kachna a DJ. Guy Fieri má na blond odbarvené vlasy a obléká se jako skateboardista. Dává tak najevo, že je tím, co jí. Připravuje jídla, která jsou stejně zábavná a nekonvenční jako on sám.

      • Velká soutěž pojízdných restaurací VIII (2)

        Pokrmy pro vojáky. Týmy s nejlepšími výsledky musí nakrmit vojáky na Floridě. Rovněž mohou získat imunitu, pokud připraví a prodají chňapala červeného za nejvyšší cenu.

      • Porážka Bobbyho Flaye XIII (3)

        Měření sil s medvědem. Talentovaní šéfkuchaři zapojí všechny své kulinářské dovednosti, aby se utkali v posledním kole s geniálním kuchařem Bobbym Flayem. Kdo vyhraje?

      • Porážka Bobbyho Flaye XIII (4)

        Zelená, bílá a červená. Talentovaní šéfkuchaři zapojí všechny své kulinářské dovednosti, aby se utkali v posledním kole s geniálním kuchařem Bobbym Flayem. Kdo vyhraje?

      • Vaříme na ohni VIII (5)

        Zavěšené maso. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.

      • Vaříme na ohni VIII (1)

        Grilování na jihozápadě. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.

      • Vyřazeni XXXV (5)

        Pálivé kreace. Soutěž nabírá na obrátkách a kuchaři začínají používat ostré přísady. Musí připravit kořeněné drůbeží maso, kořen a ovoce.

      • Průkopnice XV (2)

        Trochu jiné Vánoce. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Průkopnice XV (3)

        Z listového těsta. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXVI (13)

        Hamburgery, hovězí a gril. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXVI (14)

        Vítězné kuřecí pochoutky. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXVI (15)

        Pálivé i ledové. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXVI (16)

        Ostrov a poušť. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXV (1)

        Užít si Maui. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXV (2)

        Asie, Afrika a Indie. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXV (3)

        Kreolské pokrmy, salámy a palačinky. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXV (4)

        Hospodská strava. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXV (5)

        Mezinárodní kuchyně. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXV (6)

        Párky, plody moře a šavarma. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Průkopnice XV (2)

        Trochu jiné Vánoce. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Průkopnice XV (3)

        Z listového těsta. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Velká sousta s Guyem XVII (11)

        Rodinné jídlo. Guy Fieri má na blond odbarvené vlasy a obléká se jako skateboardista. Dává tak najevo, že je tím, co jí. Připravuje jídla, která jsou stejně zábavná a nekonvenční jako on sám.

      • Velká sousta s Guyem XVII (12)

        Kachna a DJ. Guy Fieri má na blond odbarvené vlasy a obléká se jako skateboardista. Dává tak najevo, že je tím, co jí. Připravuje jídla, která jsou stejně zábavná a nekonvenční jako on sám.

      • Velká soutěž pojízdných restaurací VIII (2)

        Pokrmy pro vojáky. Týmy s nejlepšími výsledky musí nakrmit vojáky na Floridě. Rovněž mohou získat imunitu, pokud připraví a prodají chňapala červeného za nejvyšší cenu.

      • Porážka Bobbyho Flaye XIII (3)

        Měření sil s medvědem. Talentovaní šéfkuchaři zapojí všechny své kulinářské dovednosti, aby se utkali v posledním kole s geniálním kuchařem Bobbym Flayem. Kdo vyhraje?

      • Porážka Bobbyho Flaye XIII (4)

        Zelená, bílá a červená. Talentovaní šéfkuchaři zapojí všechny své kulinářské dovednosti, aby se utkali v posledním kole s geniálním kuchařem Bobbym Flayem. Kdo vyhraje?

      • Vaříme na ohni VIII (5)

        Zavěšené maso. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.

      • Vaříme na ohni VIII (1)

        Grilování na jihozápadě. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.

      • Vyřazeni XXXV (5)

        Pálivé kreace. Soutěž nabírá na obrátkách a kuchaři začínají používat ostré přísady. Musí připravit kořeněné drůbeží maso, kořen a ovoce.