• Food Network

    • Food Network od do

      • Vaříme na ohni VIII (2)

        Mistři grilu. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.

      • Vaříme na ohni VIII (3)

        Legendární barbecue. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.

      • Výzva Iron Chef II (1)

        Nápaditost. Předseda soutěže vybral sedm úspěšných šéfkuchařů, aby změřili síly a zjistili, kdo se dostane do nejelitnějšího kulinářského klubu.

      • Velká sousta s Guyem XVII (13)

        Klasický steak. Guy Fieri má na blond odbarvené vlasy a obléká se jako skateboardista. Dává tak najevo, že je tím, co jí. Připravuje jídla, která jsou stejně zábavná a nekonvenční jako on sám.

      • Velká sousta s Guyem XVII (1)

        Zdravá italská kuchyně. Guy Fieri má na blond odbarvené vlasy a obléká se jako skateboardista. Dává tak najevo, že je tím, co jí. Připravuje jídla, která jsou stejně zábavná a nekonvenční jako on sám.

      • Velká soutěž pojízdných restaurací VIII (3)

        Sladká Alabama. Zbývajících pět týmů soupeří v Tuscaloose o čas, který jim věnuje cukrářský mistr Jan Moon. Vítězové musí prodat nejvíce pekanových zákusků.

      • Kuchyně XIV (9)

        Rychlé a chutné. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Průkopnice XI (5)

        Překvapení. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Průkopnice XI (6)

        Parádní piknik. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Vyřazeni XXVI (7)

        Dnes vaří modelky. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXV (9)

        Chutné jídlo, malá města. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXV (10)

        Od přístavu k přístavu. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Lehký oběd s Bobbym VI (10)

        Divočina k obědu. Šéfkuchař Bobby Flay předvede, jak připravit lehký oběd k jakékoli příležitosti. Se svými sladkými i slanými pokrmy ho promění v lahodnou zálibu.

      • Lehký oběd s Bobbym VI (11)

        Pikantní obídek. Šéfkuchař Bobby Flay předvede, jak připravit lehký oběd k jakékoli příležitosti. Se svými sladkými i slanými pokrmy ho promění v lahodnou zálibu.

      • Restaurace pod dohledem V (4)

        Smolaři v Las Vegas. Restauratér Willie Degel vděčí za svůj úspěch kamerám monitorujícím jeho restaurace. Nyní pomáhá ostatním majitelům napravit problémy v jejich podnicích.

      • V kuchyni se Sibou II (4)

        Ať žije Afrika. Siba Mtonganová se podělí o moderní jihoafrickou fusion kuchyni. Tradičním receptům dodává současný šmrnc přidáním mezinárodních chutí.

      • V kuchyni se Sibou II (5)

        Úkol pro Sibu. Siba Mtonganová se podělí o moderní jihoafrickou fusion kuchyni. Tradičním receptům dodává současný šmrnc přidáním mezinárodních chutí.

      • Dětská soutěž v grilování II (5)

        Jídla z polní kuchyně. Skupinka talentovaných mladých kuchařů soupeří v přípravě perfektních grilovaných pokrmů. Kdo se stane vítězem a odnese si cenu ve výši 10 tisíc dolarů?

      • Motoresty, drive-iny a bufety XVII (2)

        Kuře, chilli a hustá polévka. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XVII (3)

        Dynamické duo. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Kuchyně XIV (9)

        Rychlé a chutné. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Průkopnice XI (5)

        Překvapení. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Průkopnice XI (6)

        Parádní piknik. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Vyřazeni XXVI (7)

        Dnes vaří modelky. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXV (9)

        Chutné jídlo, malá města. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXV (10)

        Od přístavu k přístavu. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Lehký oběd s Bobbym VI (12)

        S kakaovou příchutí. Šéfkuchař Bobby Flay předvede, jak připravit lehký oběd k jakékoli příležitosti. Se svými sladkými i slanými pokrmy ho promění v lahodnou zálibu.

      • Lehký oběd s Bobbym VI (13)

        Netradiční tradice. Šéfkuchař Bobby Flay předvede, jak připravit lehký oběd k jakékoli příležitosti. Se svými sladkými i slanými pokrmy ho promění v lahodnou zálibu.

      • Restaurace pod dohledem V (5)

        Urputný boj. Restauratér Willie Degel vděčí za svůj úspěch kamerám monitorujícím jeho restaurace. Nyní pomáhá ostatním majitelům napravit problémy v jejich podnicích.

      • Kuchyně XIV (9)

        Rychlé a chutné. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Průkopnice XI (5)

        Překvapení. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Průkopnice XI (6)

        Parádní piknik. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Vyřazeni XXVI (7)

        Dnes vaří modelky. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXV (9)

        Chutné jídlo, malá města. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXV (10)

        Od přístavu k přístavu. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • V kuchyni se Sibou II (6)

        V moderním hávu. Siba Mtonganová se podělí o moderní jihoafrickou fusion kuchyni. Tradičním receptům dodává současný šmrnc přidáním mezinárodních chutí.

      • V kuchyni se Sibou II (7)

        Bleskový nedělní oběd. Siba Mtonganová se podělí o moderní jihoafrickou fusion kuchyni. Tradičním receptům dodává současný šmrnc přidáním mezinárodních chutí.

      • Dětská soutěž v grilování II (6)

        Jídla z promenád. Skupinka talentovaných mladých kuchařů soupeří v přípravě perfektních grilovaných pokrmů. Kdo se stane vítězem a odnese si cenu ve výši 10 tisíc dolarů?

      • Kuchyně XIV (10)

        Podzimní pokrmy. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Průkopnice XI (7)

        Jídla za 16 minut: Po kovbojsku. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Průkopnice XI (8)

        Sama doma. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Vyřazeni XXVI (8)

        Pojízdná kuchyně. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXV (11)

        Krocani a Díkůvzdání. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXV (12)

        Lehký oběd, měkký salám a hamburgery. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Vyřazeni XXXV (6)

        Pohodová jídla. Šéfkuchaři mají vařit z lákavých, ale jednoduchých přísad. Hlavní jídlo musí obsahovat škrob a hodně tuku. A v dezertech bude nostalgický zákusek s mléčným potěšením.

      • Dětská kuchařská soutěž VI (13)

        Pokrmy na špízu. Mladí šéfkuchaři chystají pokrmy na špízech. V prvním kole se musí na špízu objevit i plněné těstoviny.

      • Výzva Iron Chef II (2)

        Inovace. Předseda soutěže vybral sedm úspěšných šéfkuchařů, aby změřili síly a zjistili, kdo se dostane do nejelitnějšího kulinářského klubu.

      • Porážka Bobbyho Flaye XIII (5)

        Tak do toho. Talentovaní šéfkuchaři zapojí všechny své kulinářské dovednosti, aby se utkali v posledním kole s geniálním kuchařem Bobbym Flayem. Kdo vyhraje?

      • Porážka Bobbyho Flaye XIII (6)

        Známá jména a tváře. Talentovaní šéfkuchaři zapojí všechny své kulinářské dovednosti, aby se utkali v posledním kole s geniálním kuchařem Bobbym Flayem. Kdo vyhraje?

      • Vaříme na ohni VIII (2)

        Mistři grilu. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.

      • Vaříme na ohni VIII (3)

        Legendární barbecue. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.

      • Kuchyně XIV (10)

        Podzimní pokrmy. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Průkopnice XI (7)

        Jídla za 16 minut: Po kovbojsku. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Průkopnice XI (8)

        Sama doma. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Vyřazeni XXVI (8)

        Pojízdná kuchyně. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXV (11)

        Krocani a Díkůvzdání. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXV (12)

        Lehký oběd, měkký salám a hamburgery. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Lehký oběd s Bobbym VI (12)

        S kakaovou příchutí. Šéfkuchař Bobby Flay předvede, jak připravit lehký oběd k jakékoli příležitosti. Se svými sladkými i slanými pokrmy ho promění v lahodnou zálibu.

      • Lehký oběd s Bobbym VI (13)

        Netradiční tradice. Šéfkuchař Bobby Flay předvede, jak připravit lehký oběd k jakékoli příležitosti. Se svými sladkými i slanými pokrmy ho promění v lahodnou zálibu.

      • Restaurace pod dohledem V (5)

        Urputný boj. Restauratér Willie Degel vděčí za svůj úspěch kamerám monitorujícím jeho restaurace. Nyní pomáhá ostatním majitelům napravit problémy v jejich podnicích.

      • V kuchyni se Sibou II (6)

        V moderním hávu. Siba Mtonganová se podělí o moderní jihoafrickou fusion kuchyni. Tradičním receptům dodává současný šmrnc přidáním mezinárodních chutí.