• Food Network

    • Food Network od do

      • Velká soutěž pojízdných restaurací IX (1)

        Divoký západ. Gurmánské pojízdné restaurace vyrazí na impozantní kulinářskou výpravu po divokém západě s cílem přimět Američany odchýlit se od svých zvyků a vyzkoušet něco nového.

      • Profesionálové versus amatéři II (5)

        Pečeme se sójou. Buddy Valastro dohlíží na kulinářský souboj mezi nadanými amatérskými pekaři a těmi profesionálními. Ti měří síly, kdo připraví lepší pokrm a vyhraje velkou cenu v hotovosti.

      • Vítězný dort (5)

        Pohádkový dort. Čtyři nejlepší cukrářské týmy z USA soutěží v různých kreativních úkolech. Vítězný tým si odnese cenu ve výši 10 tisíc dolarů.

      • Jedinečné svatební dorty IV (6)

        Soupeřivé zásnuby a plážové dorty. Čtyři různé cukrárny zhotovují fascinující svatební dorty.

      • Kuchyně VII (2)

        Loučení s létem. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Průkopnice XIII (3)

        Často kladené otázky. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Průkopnice XIII (4)

        Obchodní setkání. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Vyřazeni XXVIII (5)

        Mistři: Závěr. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XVIII (1)

        Místní mňamky. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XVIII (2)

        Ráj milovníků masa. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Čerstvá jídla s Annou Olsonovou (18)

        Večeře s místními víny. Anna Olsonová nás pozve do své venkovské domácí kuchyně v Niagaře, aby nám ukázala, jak připravit různé pokrmy z čerstvých a sezonních potravin.

      • Čerstvá jídla s Annou Olsonovou (19)

        Inspirace v dožínkách. Anna Olsonová nás pozve do své venkovské domácí kuchyně v Niagaře, aby nám ukázala, jak připravit různé pokrmy z čerstvých a sezonních potravin.

      • Strávníci v utajení XI (8)

        Sabotáž. Když majitelé restaurací podezírají své zaměstnance, že nedělají svou práci nebo pracují hrozně, pak si pozvou tajné strávníky. Co se od nich dozví?

      • Strávníci v utajení XI (9)

        Mizící humři. Když majitelé restaurací podezírají své zaměstnance, že nedělají svou práci nebo pracují hrozně, pak si pozvou tajné strávníky. Co se od nich dozví?

      • Plážové lahůdky s Katie Leeovou (6)

        Autentické pokrmy. Katie Leeová vyráží na různé pláže světa, aby zde nalezla nejlepší pokrmy. Dá si nejchutnější čerstvé plody moře a místní pochoutky z grilu.

      • Plážové lahůdky s Katie Leeovou (7)

        Nečekané hity. Katie Leeová vyráží na různé pláže světa, aby zde nalezla nejlepší pokrmy. Dá si nejchutnější čerstvé plody moře a místní pochoutky z grilu.

      • Skvělá jídla z pojízdného bistra (6)

        Pojízdná bistra v Salt Lake City. Andrew Zimmern cestuje po USA za podnikateli v pojízdných restauracích, kteří si hodlají splnit americký sen a servírují veřejnosti mimořádné pokrmy.

      • Vaříme na ohni VII (1)

        Venkovní kuchyně. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXVI (9)

        Do světa. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXVI (10)

        Jedinečné ženy. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Kuchyně VII (2)

        Loučení s létem. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Průkopnice XIII (3)

        Často kladené otázky. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Průkopnice XIII (4)

        Obchodní setkání. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Vyřazeni XXVIII (5)

        Mistři: Závěr. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XVIII (1)

        Místní mňamky. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XVIII (2)

        Ráj milovníků masa. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Čerstvá jídla s Annou Olsonovou (20)

        Francouzské bistro. Anna Olsonová nás pozve do své venkovské domácí kuchyně v Niagaře, aby nám ukázala, jak připravit různé pokrmy z čerstvých a sezonních potravin.

      • Čerstvá jídla s Annou Olsonovou (21)

        Nesmírně pohodové jídlo. Anna Olsonová nás pozve do své venkovské domácí kuchyně v Niagaře, aby nám ukázala, jak připravit různé pokrmy z čerstvých a sezonních potravin.

      • Strávníci v utajení XI (10)

        Kradené maso. Když majitelé restaurací podezírají své zaměstnance, že nedělají svou práci nebo pracují hrozně, pak si pozvou tajné strávníky. Co se od nich dozví?

      • Strávníci v utajení XI (11)

        Nečestná soutěž. Když majitelé restaurací podezírají své zaměstnance, že nedělají svou práci nebo pracují hrozně, pak si pozvou tajné strávníky. Co se od nich dozví?

      • Kuchyně VII (2)

        Loučení s létem. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Průkopnice XIII (3)

        Často kladené otázky. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Průkopnice XIII (4)

        Obchodní setkání. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Vyřazeni XXVIII (5)

        Mistři: Závěr. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XVIII (1)

        Místní mňamky. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XVIII (2)

        Ráj milovníků masa. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Plážové lahůdky s Katie Leeovou II (1)

        Každý den něco smaženého. Katie Leeová vyráží na různé pláže světa, aby zde nalezla nejlepší pokrmy. Dá si nejchutnější čerstvé plody moře a místní pochoutky z grilu.

      • Plážové lahůdky s Katie Leeovou II (2)

        Plněné pokrmy. Katie Leeová vyráží na různé pláže světa, aby zde nalezla nejlepší pokrmy. Dá si nejchutnější čerstvé plody moře a místní pochoutky z grilu.

      • Vaříme na ohni VII (4)

        Parádní grily. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.

      • Vaříme na ohni VII (5)

        Barbecue a Barbacoa. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.

      • Kuchyně VII (3)

        Jídelníček pro školní dny. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Průkopnice XIII (5)

        Tequila. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Průkopnice XIII (6)

        Den pro maminku. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Vyřazeni XXVIII (6)

        Mexická Fiesta. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XVIII (3)

        Barvitá jídla v San Franciscu. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XVIII (4)

        Kremrole, smaženky a křidýlka. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Porážka Bobbyho Flaye XIII (13)

        Vždyť jsme všichni jedna rodina. Talentovaní šéfkuchaři zapojí všechny své kulinářské dovednosti, aby se utkali v posledním kole s geniálním kuchařem Bobbym Flayem. Kdo vyhraje?

      • Porážka Bobbyho Flaye XIV (1)

        Nelehká bitva. Talentovaní šéfkuchaři zapojí všechny své kulinářské dovednosti, aby se utkali v posledním kole s geniálním kuchařem Bobbym Flayem. Kdo vyhraje?

      • Elitní sousta (3)

        Dáme si čínu. Ve městě vyhlášeném kořeněnou jižní kuchyní postaví proti sobě Tyler Florence pět nejlepších šéfkuchařů Nashvillu, aby změřili síly v moderní čínské restauraci.

      • Profesionálové versus amatéři II (6)

        Ovesné dobroty. Buddy Valastro dohlíží na kulinářský souboj mezi nadanými amatérskými pekaři a těmi profesionálními. Ti měří síly, kdo připraví lepší pokrm a vyhraje velkou cenu v hotovosti.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXIX (3)

        Preclíky, vepřové, paella. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXIX (4)

        Velké hamburgery a italská čtvrť. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Velká soutěž pojízdných restaurací IX (1)

        Divoký západ. Gurmánské pojízdné restaurace vyrazí na impozantní kulinářskou výpravu po divokém západě s cílem přimět Američany odchýlit se od svých zvyků a vyzkoušet něco nového.

      • Kuchyně VII (3)

        Jídelníček pro školní dny. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Průkopnice XIII (5)

        Tequila. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Průkopnice XIII (6)

        Den pro maminku. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Vyřazeni XXVIII (6)

        Mexická Fiesta. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XVIII (3)

        Barvitá jídla v San Franciscu. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XVIII (4)

        Kremrole, smaženky a křidýlka. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Čerstvá jídla s Annou Olsonovou (20)

        Francouzské bistro. Anna Olsonová nás pozve do své venkovské domácí kuchyně v Niagaře, aby nám ukázala, jak připravit různé pokrmy z čerstvých a sezonních potravin.

      • Čerstvá jídla s Annou Olsonovou (21)

        Nesmírně pohodové jídlo. Anna Olsonová nás pozve do své venkovské domácí kuchyně v Niagaře, aby nám ukázala, jak připravit různé pokrmy z čerstvých a sezonních potravin.

      • Strávníci v utajení XI (10)

        Kradené maso. Když majitelé restaurací podezírají své zaměstnance, že nedělají svou práci nebo pracují hrozně, pak si pozvou tajné strávníky. Co se od nich dozví?

      • Strávníci v utajení XI (11)

        Nečestná soutěž. Když majitelé restaurací podezírají své zaměstnance, že nedělají svou práci nebo pracují hrozně, pak si pozvou tajné strávníky. Co se od nich dozví?

      • Plážové lahůdky s Katie Leeovou II (1)

        Každý den něco smaženého. Katie Leeová vyráží na různé pláže světa, aby zde nalezla nejlepší pokrmy. Dá si nejchutnější čerstvé plody moře a místní pochoutky z grilu.