• Food Network

    • Food Network od do

      • Elitní sousta (3)

        Dáme si čínu. Ve městě vyhlášeném kořeněnou jižní kuchyní postaví proti sobě Tyler Florence pět nejlepších šéfkuchařů Nashvillu, aby změřili síly v moderní čínské restauraci.

      • Profesionálové versus amatéři II (6)

        Ovesné dobroty. Buddy Valastro dohlíží na kulinářský souboj mezi nadanými amatérskými pekaři a těmi profesionálními. Ti měří síly, kdo připraví lepší pokrm a vyhraje velkou cenu v hotovosti.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXIX (3)

        Preclíky, vepřové, paella. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXIX (4)

        Velké hamburgery a italská čtvrť. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Velká soutěž pojízdných restaurací IX (1)

        Divoký západ. Gurmánské pojízdné restaurace vyrazí na impozantní kulinářskou výpravu po divokém západě s cílem přimět Američany odchýlit se od svých zvyků a vyzkoušet něco nového.

      • Kuchyně VII (3)

        Jídelníček pro školní dny. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Průkopnice XIII (5)

        Tequila. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Průkopnice XIII (6)

        Den pro maminku. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Vyřazeni XXVIII (6)

        Mexická Fiesta. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XVIII (3)

        Barvitá jídla v San Franciscu. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XVIII (4)

        Kremrole, smaženky a křidýlka. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Čerstvá jídla s Annou Olsonovou (20)

        Francouzské bistro. Anna Olsonová nás pozve do své venkovské domácí kuchyně v Niagaře, aby nám ukázala, jak připravit různé pokrmy z čerstvých a sezonních potravin.

      • Čerstvá jídla s Annou Olsonovou (21)

        Nesmírně pohodové jídlo. Anna Olsonová nás pozve do své venkovské domácí kuchyně v Niagaře, aby nám ukázala, jak připravit různé pokrmy z čerstvých a sezonních potravin.

      • Strávníci v utajení XI (10)

        Kradené maso. Když majitelé restaurací podezírají své zaměstnance, že nedělají svou práci nebo pracují hrozně, pak si pozvou tajné strávníky. Co se od nich dozví?

      • Strávníci v utajení XI (11)

        Nečestná soutěž. Když majitelé restaurací podezírají své zaměstnance, že nedělají svou práci nebo pracují hrozně, pak si pozvou tajné strávníky. Co se od nich dozví?

      • Plážové lahůdky s Katie Leeovou II (1)

        Každý den něco smaženého. Katie Leeová vyráží na různé pláže světa, aby zde nalezla nejlepší pokrmy. Dá si nejchutnější čerstvé plody moře a místní pochoutky z grilu.

      • Plážové lahůdky s Katie Leeovou II (2)

        Plněné pokrmy. Katie Leeová vyráží na různé pláže světa, aby zde nalezla nejlepší pokrmy. Dá si nejchutnější čerstvé plody moře a místní pochoutky z grilu.

      • Vaříme na ohni VII (4)

        Parádní grily. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.

      • Vaříme na ohni VII (5)

        Barbecue a Barbacoa. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXVI (11)

        Multikulturní kuchyně. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXVI (12)

        Krocani, brambory a párky. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Kuchyně VII (3)

        Jídelníček pro školní dny. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Průkopnice XIII (5)

        Tequila. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Průkopnice XIII (6)

        Den pro maminku. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Vyřazeni XXVIII (6)

        Mexická Fiesta. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XVIII (3)

        Barvitá jídla v San Franciscu. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XVIII (4)

        Kremrole, smaženky a křidýlka. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Čerstvá jídla s Annou Olsonovou (22)

        Bylinková večeře. Anna Olsonová nás pozve do své venkovské domácí kuchyně v Niagaře, aby nám ukázala, jak připravit různé pokrmy z čerstvých a sezonních potravin.

      • Čerstvá jídla s Annou Olsonovou (23)

        Vzpomínky na Alsasko. Anna Olsonová nás pozve do své venkovské domácí kuchyně v Niagaře, aby nám ukázala, jak připravit různé pokrmy z čerstvých a sezonních potravin.

      • Strávníci v utajení XI (12)

        Podnájem načerno. Když majitelé restaurací podezírají své zaměstnance, že nedělají svou práci nebo pracují hrozně, pak si pozvou tajné strávníky. Co se od nich dozví?

      • Strávníci v utajení XI (13)

        Co je na tom pravdy. Když majitelé restaurací podezírají své zaměstnance, že nedělají svou práci nebo pracují hrozně, pak si pozvou tajné strávníky. Co se od nich dozví?

      • Kuchyně VII (3)

        Jídelníček pro školní dny. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Průkopnice XIII (5)

        Tequila. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Průkopnice XIII (6)

        Den pro maminku. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Vyřazeni XXVIII (6)

        Mexická Fiesta. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XVIII (3)

        Barvitá jídla v San Franciscu. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XVIII (4)

        Kremrole, smaženky a křidýlka. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Plážové lahůdky s Katie Leeovou II (3)

        Snídaně na pláži. Katie Leeová vyráží na různé pláže světa, aby zde nalezla nejlepší pokrmy. Dá si nejchutnější čerstvé plody moře a místní pochoutky z grilu.

      • Plážové lahůdky s Katie Leeovou II (4)

        Grilování a BBQ. Katie Leeová vyráží na různé pláže světa, aby zde nalezla nejlepší pokrmy. Dá si nejchutnější čerstvé plody moře a místní pochoutky z grilu.

      • Vaříme na ohni VII (7)

        Grilování podél cest. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.

      • Vaříme na ohni VII (9)

        Jiná úprava texaského grilování. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.

      • Kuchyně VII (4)

        Rychlé nápravy. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Průkopnice XIII (7)

        Příprava jídel. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Průkopnice XIII (8)

        Hladové žaludky. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Vyřazeni XXVIII (7)

        Á la San Francisco. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XVIII (5)

        Naprosto autentické. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XVIII (6)

        Sendviče a dušené maso. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Vyřazeni XXXV (10)

        Spousta chutí. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Dětská soutěž v grilování (4)

        Veletrh. Skupinka talentovaných mladých kuchařů soupeří v přípravě perfektních grilovaných pokrmů. Kdo se stane vítězem a odnese si cenu ve výši 10 tisíc dolarů?

      • Profesionálové versus amatéři II (7)

        Kořeněné věnečky. Buddy Valastro dohlíží na kulinářský souboj mezi nadanými amatérskými pekaři a těmi profesionálními. Ti měří síly, kdo připraví lepší pokrm a vyhraje velkou cenu v hotovosti.

      • Porážka Bobbyho Flaye XIII (13)

        Vždyť jsme všichni jedna rodina. Talentovaní šéfkuchaři zapojí všechny své kulinářské dovednosti, aby se utkali v posledním kole s geniálním kuchařem Bobbym Flayem. Kdo vyhraje?

      • Porážka Bobbyho Flaye XIV (1)

        Nelehká bitva. Talentovaní šéfkuchaři zapojí všechny své kulinářské dovednosti, aby se utkali v posledním kole s geniálním kuchařem Bobbym Flayem. Kdo vyhraje?

      • Elitní sousta (3)

        Dáme si čínu. Ve městě vyhlášeném kořeněnou jižní kuchyní postaví proti sobě Tyler Florence pět nejlepších šéfkuchařů Nashvillu, aby změřili síly v moderní čínské restauraci.

      • Kuchyně VII (4)

        Rychlé nápravy. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Průkopnice XIII (7)

        Příprava jídel. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Průkopnice XIII (8)

        Hladové žaludky. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Vyřazeni XXVIII (7)

        Á la San Francisco. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XVIII (5)

        Naprosto autentické. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XVIII (6)

        Sendviče a dušené maso. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Čerstvá jídla s Annou Olsonovou (22)

        Bylinková večeře. Anna Olsonová nás pozve do své venkovské domácí kuchyně v Niagaře, aby nám ukázala, jak připravit různé pokrmy z čerstvých a sezonních potravin.

      • Čerstvá jídla s Annou Olsonovou (23)

        Vzpomínky na Alsasko. Anna Olsonová nás pozve do své venkovské domácí kuchyně v Niagaře, aby nám ukázala, jak připravit různé pokrmy z čerstvých a sezonních potravin.

      • Strávníci v utajení XI (12)

        Podnájem načerno. Když majitelé restaurací podezírají své zaměstnance, že nedělají svou práci nebo pracují hrozně, pak si pozvou tajné strávníky. Co se od nich dozví?

      • Strávníci v utajení XI (13)

        Co je na tom pravdy. Když majitelé restaurací podezírají své zaměstnance, že nedělají svou práci nebo pracují hrozně, pak si pozvou tajné strávníky. Co se od nich dozví?

      • Plážové lahůdky s Katie Leeovou II (3)

        Snídaně na pláži. Katie Leeová vyráží na různé pláže světa, aby zde nalezla nejlepší pokrmy. Dá si nejchutnější čerstvé plody moře a místní pochoutky z grilu.